שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25-30 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

2 ביצים

שליש כוס (80 מ”ל) שמן

חצי כוס (120 מ”ל) סירופ מייפל טבעי

חצי כוס (120 מ”ל) מים

כוס (140 ג’) קמח תופח

כף וחצי (15 ג’) אבקת קקאו

לציפוי: 50 גרם שוקולד מריר, כף שמן, כף מלאה מייפל, כף מים

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים את הביצים עם השמן. מוסיפים סירופ מייפל ומים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח וקקאו ומערבבים עד לתערובת אחידה.

-מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 25-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

-מכינים את הציפוי: מניחים בקערית קוביות שוקולד מריר, כף שמן, כף מים וכף מייפל ומחממים במיקרוגל במשך 10-15 שניות. מוציאים ומערבבים. שמים מעל העוגה בעודה חמה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פסטה עם חזה עוף
פתיתים עם ברוקולי וגזר

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
רבקה (11:46 18.08.2021)

היי אפרת, תודה על האתר המעולה!! המתכונים שלך פשוט מעולים.
יש לי שאלה, אם אני רוצה להכין את העוגה בתבנית קוגלהוף 22.5 סמ, מה הכמויות שאני צריכה?

מתכונים ב-10 דקות (12:22 18.08.2021)

היי רבקה,
הכמות במתכון מתאימה לתבנית כזו. אם היא ממש גבוהה (יותר מ-6 ס”מ) אפשר להכפיל כמויות פי 2.
בהצלחה😊

רבקה (15:05 19.08.2021)

תודה על התשובה המהירה, התבנית היא 9.5 ס״מ גובה והקוטר שלה למעלה זה 22.. עדיין צריך להכפיל כמויות? ואם כן כמה זמן תנור זה צריך?

מתכונים ב-10 דקות (17:44 19.08.2021)

אם כך תכפילי כמויות פי 2 (אם במקרה את רואה שיש עודף בלילה תוכלי להכין בתבנית מאפינס אחת או שתיים). זמן האפייה עשוי להתארך ב-5 דקות נוספות.

נעמה (15:48 8.08.2021)

היי אפרת!! דבר ראשון אין אין אין על המתכונים שלךךךך את מלכה!!
דבר שני יש לך אולי רעיון למשהו קליל וטעים שאני יכולה להכין עכשיו
לכל הבחורים שלנו שחוזרים לישיבות??

מתכונים ב-10 דקות (16:51 8.08.2021)

היי נעמה,
תודה לך על המילים החמות!
אני חושבת שהכי יעיל להכין עוגיות משום שקל לשלוח אותן ולשמור אותן בלי צורך בקירור.
הנה כמה מתכונים קלילים:
עוגיות ספירלה,
עוגיות שוקולד צ’יפס,
עוגיות קפה,
עוגיות קוקוס כוסמין.
בנוסף אפשר להכין מאפים:
בייגל,
פיתות,
מאפה זעתר.

אפרת חסדאי (17:01 30.07.2021)

הכנתי אותה שבוע שעבר והיא יצאה דחוסה. הכנתי לפי הכוס שצריך.
אולי בגלל שהפחתתי מעט בסירופ מייפל כי נגמר לי בדיוק, ואז הוספתי קצת קמח ומים.🤔

מתכונים ב-10 דקות (17:05 30.07.2021)

כן, ככל הנראה המרקם השתנה בגלל הוספת הקמח והמים.
אגב, אם קורה ואין מייפל אפשר להשתמש גם בדבש(:

אילה (16:44 18.06.2021)

הכנתי את העוגה ויצא טעים מאוד בעלי אהב מאוד תודה

מתכונים ב-10 דקות (16:50 18.06.2021)

שמחה מאד שאהבתם! תודה על השיתוף ושבת שלום😊

יעל (07:28 16.06.2021)

הי אפרת. אני רוצה להכין לגן ילדים עם הילדים קאפקייקס כאלה ויש לי שאלה לגבי הכמויות כמובן…. ולגבי הציפוי… יש לך רעיון לציפוי שלא דורש חימום כי יש רק טוסטראובן וקומקום חשמלי בגן… לא מיקרו ולא כיריים.

מתכונים ב-10 דקות (11:02 16.06.2021)

היי יעל,
אפשר להכין את הציפוי מקקאו (המתכון האחרון) שמופיע במדריך לציפוי שוקולד.
בהצלחה:)

יעל (15:59 16.06.2021)

תודה

דייזי (14:28 31.01.2021)

הכנתי את העוגה אתמול אחרי שהתלהבתי מכמה שהיא פשוטה ונראית עסיסית. כשהיא יצאה מהתנור, לא היה לה טעם כזה מורגש, והיא לא הייתה כל כך מתוקה. אפילו תפלה. ומה גם, היא לא הייתה מוכנה בפנים למרות כשהכנסתי קיסם יצא יבש (אחרי 30 דקות בתנור). יש לך מושג מה קרה? שמתי חום 170 כי התנור שלי מאוד חזק וחששתי שהעוגה תתקשה מדי. השתמשי בכוס קפה זכוכית. והכי מוזר שהיום בבוקר כשהוצאתי אותה מהמקרר ואכלתי, היה לה טעם הרבה הרבה יותר טוב וחזק.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:07 31.01.2021)

היי דייזי,
אני רואה שאפית בתבנית גדולה יותר. הכפלת כמויות?
זמן האפיה בתבנית כזאת מתארך לכ 40 דקות.
יש עוגות שמשתבחות יום למחרת.
שמת 3 כפות קקאו וכוס סירופ מייפל?
אני רואה שלא שמת ציפוי לעוגה, נכון?

דייזי (17:46 31.01.2021)

לא הכפלתי כמויות, זוהי תבנית אלומיניום קטנה ונוזל העוגה מילא את התבנית יפה. האמת שלא הספקתי להכין ציפוי, את חושבת שזה קשור? ואני לא הולכת לוותר כי העוגה מדהימה, ואני אמשיך להכין עד שיצא כמו שצריך 🙂 תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:32 31.01.2021)

הציפוי מוסיף מתיקות וטעם לעוגה למרות שהעוגה אמורה להיות במתיקות מעודנת.
להבא אם את מכינה ללא ציפוי תוסיפי קצת יותר מייפל לבלילה עצמה 🙂
וממליצה לשמור את העוגה על השיש (מכוסה היטב כמובן) כי במקרר היא מתייבשת.

לילך (08:29 10.05.2021)

גם אצלי קרה אותו הדבר.. וניסיתי כמה פעמים.. היא יחסית הצליחה לי רק כאשר שמתי חצי מהכמות סוכר וחצי מהכמות מייפל..

מירי (11:55 29.01.2021)

המתכון הוא רק לאינגלישקייק או שאפשר בתבנית רגילה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:01 29.01.2021)

היי מירי,
הכמות במתכון היא לאינגליש קייק חד”פ.

נטע (12:00 31.12.2020)

היי אפרת , הכנתי את העוגה והיא יצאה לי דחוסה ונמוכה , מה יכולה להיות הסיבה ?
אני כל הזמן מנסה את העוגות הבחושות ותמיד יוצאות דחוסות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:06 31.12.2020)

היי נטע,
באיזה כוס את משתמשת?

נטע (15:50 31.12.2020)

רגילה של 250 מ”ל

תהילה צרפתי (20:16 6.12.2020)

רציתי לדעת אם אפשר לעשות את העוגה בתור מאפינס תישלחי לי תשובה במהר בבקשה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:53 6.12.2020)

כן אפשר.
זמן האפיה עשוי להתקצר ל 17-20 דקות.

תהילה צרפתי (21:08 6.12.2020)

תודה רבה עזרת לי מאוד

m (20:25 26.11.2020)

האם ניתן להמיס את הציפוי בסיר על האש

מתכונים ב-10 דקות (21:05 26.11.2020)

אפשר 🙂 אש נמוכה ולשים לב שלא יישרף

חוה (01:39 12.11.2020)

תודה לך על מתכונים מושלמים!!!
רציתי לשאול,
האם אפשר להקפיא את העוגה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:46 12.11.2020)

כן 🙂

אנונימי (23:28 29.10.2020)

שלום אפרת
העוגה נראית מאוד טעים ובא לי להכין מחר
יש אפשרות להמיר את המייפל( גם בעוגה עצמה וגם בציפוי)
בדבש? או בכל דבר אחר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:10 30.10.2020)

כן אפשר להמיר בדבש.

אסתר (21:04 29.09.2020)

קודם כל, המון תודה. את משדרגת לנו את המטבח, בשבת וביום חול, בחג ובמסיבות… אין כמוך!!! תודה גם על הניסוח המובן והבהיר.
כאשר המסתי את רכיבי הציפוי במיקרו השוקולד לא נמס, לאחר שניסיתי כמה פעמים הוא כן קצת הפשיר, אך נקרש בצורה מוזרה, כך שהציפוי יצא גבישי ובלתי אחיד.
האם צריך לכוון את המיקרו למצב מסוים? או שיש לכך הסבר אחר?…
אשמח לשמוע ממך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:39 30.09.2020)

היי אסתר,
אם השוקולד נקרש זה יכול להיות עקב חימום יתר.
כשמחממים במיקרו כדאי להתחיל ב15 שניות, להוציא ולערבב. אם עדיין לא נמס להחזיר ל10 שניות נוספות ולהוציא. וכך הלאה, עד שזה נמס.

אורה (17:21 26.09.2020)

עוגה נהדרת! הוספתי פקנים קצוצים לתערובת ועל העוגה פיזרתי קצת קוקוס!
תודה אפרת!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:57 26.09.2020)

תודה לך שחזרת לשתף ❣️

דייזי (03:04 29.01.2021)

זה היה מתוק מספיק? הכנתי פעם עוגת תפוזים לפי מתכון כלשהו באתר כאן, אבל הטעם יצא ממש חלש ולא מתוק. אולי בגלל התפוזים שלא היו מספיק מתוקים/חזקים בטעם.

רחל (10:16 21.08.2020)

קניתי סירופ בטעם מייפל של אפיכל זה בסדר? חיפשתי בשני סופרים מייפל טבעי ולא מצאתי.איך זה אמור להראות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:19 21.08.2020)

כן, זה בסדר.
המייפל הטבעי מגיע בדר”כ בכלי מזכוכית.

מאי (21:08 30.07.2020)

לציפוי גם סירופ מייפל טבעי או בטעם מייפל?

מאי (21:35 30.07.2020)

והאם הביצים והמייפל צריכים להיות בטמפ’ החדר?
תודה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:20 30.07.2020)

לא חייב. אפשר ישר מהמקרר.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:19 30.07.2020)

אני משתמשת בסירופ מייפל טבעי אבל אפשר להשתמש במה שיש בבית.

מאי (10:16 31.07.2020)

תודה רבה 🙂
את מדהימה

מאי (10:25 31.07.2020)

אה… האם משנה גודל ביצים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:02 31.07.2020)

לא משנה.

לוטם באואר (12:08 30.07.2020)

עוגה טעימה בטירוף!!!!!!! תוך 5 דק הכנסתי אותה לתנור והפה שלי נמס שאכלתי אותה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:54 30.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה לוטם

אביגיל (15:19 24.07.2020)

מתכון טעים ומעולה בדיוק כמו שאר המתכונים שלך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:01 24.07.2020)

תודה אביגיל ❣️

yaffi (00:17 17.07.2020)

וואו!!! מדהים! העוגה הכי טעימה שטעמתי בחיי (ואני לא מגזימה) הטעם של המייפל עם השוקולד מעל (ובדרך אגב לא היה לי שוקולד מריר אז עשיתי גם כן מהאתר הזה ציפוי שוקולד לעוגה ויצא ממש מוצלח!!!) הטעם פשוט מדהים!!! שווה לנסות!
פעם הייתי כל פעם מחפשת מתכון שעות בכל מיני אתרים היום אני נכנסת ישר לפה ותמיד יוצאת מרוצה אד הגג עם עוד עוגה חדשה ומושלמת בספר מתכונים!!! אז תודה רבה רבה!!!! ותמשיכי להביא עוד ועוד מתכונים מדהימים!!!!
רציתי להעלות תמונה אבל אין לי מצלמה כרגע אז רק שתדעו שזה נראה מדהים!!!(ממש כמו בתמונה….) והריח והטעם מדהימים עוד יותר אז בתאבון ושוב תודה ענקית לאפרת!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:43 17.07.2020)

שמחה מאוד שאהבת!
תודה לך ❤️

קורין דובב (15:54 23.06.2020)

היי אפרת,
האם ניתן להכין את המתכון בקאפקייקס? אם כן, האם הזמן בתנור ומעלות החום משתנים? האם עוד משו משתנה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:51 23.06.2020)

כן, אפשר.
זמן האפיה עשוי להתקצר ל17-20 דקות. מעבר לזה, אין שינוי.

ירדנה (08:22 23.06.2020)

בהמרת מידות רשום שסירופ הוא 340 מל ופה רשום שחצי כוס זה 120מל.מה המרת מידות לגבי מייפל טבעי.תודה מראש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:44 23.06.2020)

כוס מייפל = 340 גרם או 240 מ”ל.
340 גרם זה משקל (למי שמשתמש במשקל) ו240 זה במ”ל (למי שמשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל).
אם את משתמשת בכוס נכונה שימי חצי כוס.

מוריה (21:25 14.06.2020)

אפשר להחליף את הביצים במשהו? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:14 15.06.2020)

לא ניסיתי במתכון הזה אבל יש מתכון לעוגת שוקולד טבעונית מעולה.

יסמין (09:12 18.05.2020)

מעולה!! כל פעם מחדש!!.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:20 18.05.2020)

תודה יסמין ❤️

מלכה (17:31 30.04.2020)

עוגה טעימה מאודדד🥰 נפלאה. יצאה סוף הדרך… הוספתי לבלילה אגוזים טחונים. תודה רבה אפרת יקרה על המתכון🤗💗💫 אלופה את🤩👏👏👏

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:33 30.04.2020)

העוגה נראית מעולה 😍
תודה מלכה

עדינה (13:10 24.04.2020)

יצא לי עיסה נוזלית ככה זה אמור לצאת ?
ושוב תודה על האתר המדהיםםם
אין עליך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:32 24.04.2020)

אם השתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל זה בסדר 🙂

אירמה (18:52 8.04.2020)

הי אפרת, אפשר להחליף בשמן קוקוס במקום שמן רגיל? תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:07 9.04.2020)

כן אפשר.

אביב (22:52 26.03.2020)

נפלא.
שאלה לגבי הציפוי: העדפתי להשתמש באבקת קקאו אורגנית (מאה אחוז קקאו), שמן קוקוס (במקום שמן) ומייפל אך יצא לי מר מדי. יש לך רעיון איך יכולתי להפוך את הקרם למתוק יותר ולא מר? אולי מינונים?
כעת הקרם התקשה נפלא וכבר מרוח על העוגה – האם יש דרך להזליף משהו מעל הקרם וכדומה כדי שימתק?
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:20 27.03.2020)

להבא כדאי לשים קצת פחות קקאו ו/או יותר מייפל.
כרגע אפשר לפזר אבקת סוכר מעל או להזליף מייפל.

נועה (14:10 24.03.2020)

היי אפרת, רציתי לדעת איך אפשר להפוך את העוגה לחלבית? (במקום שמן ומים)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:00 24.03.2020)

במקום מים אפשר לשים חצי כוס חלב.
אני ממליצה להחליף רק חלק מהשמן הכוונה לשלב רבע כוס שמן + 25 גרם חמאה מומסת.

זהבה (12:04 27.02.2020)

במקום קמח תופח- כמה א.אפייה לקמח רגיל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:37 27.02.2020)

אפשר לערבב כוס קמח לבן עם כפית אבקת אפיה.

מיכל (10:45 29.01.2020)

היי אפרת
הכנתי מרוב התלהבות 4 פסים בבת אחת, וגמרתי את המייפל 🙁
איך אפשר לעשות ציפוי בלי המייפל? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 29.01.2020)

פשוט תוותרי על המייפל. זה עדיין ייצא טעים.

מיכל (09:11 30.01.2020)

תודה אפרת, מה שעשיתי בסוף, לא היה לי זמן לצערי (יום הולדת לבן בגן…) מרחתי ממרח שוקולד וריססתי סוכריות צבעוניות
תכלס העוגה עצמה מעולה ממש!
טעימה מאוד, לא מתוקה, לא דחוסה, בלי ים סוכר מיותר והכי חשוב, קלה ברמה שבת ה6 שלי גם תוכל להכין!!
פשוט כיף, תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:42 30.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

ליזה (15:15 28.01.2020)

היי אפרת,
האם ניתן להחליף את המים במיץ תפוזים או שלא מתאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:48 28.01.2020)

כן אפשר.

סטפ (07:56 26.01.2020)

הכנתי את העוגה יצאה ממש טעימה אפרת..יש לך מתכונים סוף!!
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:09 26.01.2020)

שמחה לשמוע!
תודה 💕

ליאם (17:27 20.01.2020)

יפה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:59 20.01.2020)

תודה על השיתוף 🙂
שמת קרם מעל?

ליאם (16:56 20.01.2020)

טוב

ממני (13:34 15.01.2020)

האתר החדש מקסים!!! מאיר עיניים!! וטעים…
לאיזה תבנית מתאים המתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:30 15.01.2020)

תודה ❤️
תבנית אינגליש קייק.

עינת (16:23 10.01.2020)

היי אפרת

כמה זמן כדאי לחמם את התנור לפני שמכניסים את העוגה לתוכו?

תודה ושבת נפלאה .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:32 10.01.2020)

לפחות 8 דקות לפני.

דורית (14:38 10.01.2020)

האם אפשר להקפיא עם הציפוי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:18 10.01.2020)

כן.

דורית (21:20 10.01.2020)

תודה 🌺

עינת (14:39 9.01.2020)

איזה יופי האתר החדש .

רציתי לשאול האם יש תחליף לשוקלד המריר בציפוי?

תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:19 9.01.2020)

היי עינת,
אפשר להכין ציפוי מקקאו. ראי מתכון כאן- ציפוי שוקולד לעוגה

ציפי (12:16 6.01.2020)

יצא טעים במיוחד!תודה רבה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:48 9.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂

אודליה (11:57 6.01.2020)

היי אפרת, תודה רבה על המתכון וגם על ההודעה במייל על האתר החדש!! מאחלת לך הרבה הצלחה, אני מאוד מתרגשת 🙂 אני רוצה להכין את העוגה הזאת היום ורציתי לשאול רק לגבי הציפוי: אני רוצה שהציפוי ייצא יציב ולא “רטוב” ו”מלכלך” מדי – האם מספיק להוסיף לשוקולד הנמס כף אחד של מייפל ולוותר על השמן והמים? תודה רבה ויום מקסים 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:46 6.01.2020)

היי יקרה,
קודם כל תודה רבה
אם את רוצה שהציפוי יהיה פחות נוזלי אז מספיק להוסיף לו כף שמן (בלי מייפל ומים).
הציפוי אמור להתייצב אחרי כחצי שעה-שעה בטמפ’ החדר.

אודליה (13:19 2.02.2020)

היי אפרת, סוף סוף הגעתי למתכון הזה (יש רשימה ארוכה של מתכונים שאני רוצה להכין ופשוט אין זמן!!) – יצא פשוט delicious!!! כולם התלהבו!! נראה שמייפל טבעי הולך להיות מוצר קבוע אצלי בבית 🙂 תודה רבה רבה ושבוע טוב ומבורך 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:24 2.02.2020)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה יקרה ושבוע טוב ❤️

אלישבע שחורי (18:29 4.01.2020)

אפרת, העוגה יצאה מדהימה. כאשר אהבתי. תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:48 4.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אלישבע ושבוע טוב!

עינת (16:23 2.01.2020)

היי אפרת

אפשרי גם קמח כוסמין מלא או עדיף כוסמין לבן או 70 אחוז

תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:02 2.01.2020)

לדעתי הכי מוצלח זה ייצא עם קמח כוסמין לבן, אח”כ 70% ואופציה אחרונה -כוסמין מלא.

ציפי (13:15 2.01.2020)

היי אפרת,תודה לך על המתכונים המהממים!
ניתן להמיר את המייפל בסירופ מייפל לא טבעי?(הרגיל)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:42 2.01.2020)

כן.

אני (13:06 2.01.2020)

אפשר סילאן במקום מייפל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:44 2.01.2020)
אפרת (12:56 2.01.2020)

הי אפרת,
משום מה כל העוגות מהסוג הבחוש הזה (בלי הקצפה) שניסיתי לא הצליחו לי בכלל,
יצאו דחוסות וכבדות מאד.
מאד מתחשק לי לנסות את העוגה הזאת,
אבל אני פוחדת ששוב יתפשל לי,
יש לך רעיון מה הבעיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:45 2.01.2020)

היי אפרת,
באיזה כוס את משתמשת?
את מערבבת הרבה אחרי הוספת הקמחים?
כמה זמן את מחממת את התנור לפני שאת מכניסה את העוגה?
העוגות תופחות בכלל?

לידור (17:54 21.08.2020)

היי אפרת הכנתי עכשיו את העוגה יצאה טעימה אבל דחוסה לא כמו בתמונה שהיא נראת חומה יפה ואורירית

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:45 22.08.2020)

היי לידור,
באיזו כוס השתמשת?

סמדר (11:37 2.01.2020)

היי אפרת זו תבנית אינגלישקייק ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:00 2.01.2020)

כן, תבנית אינגליש קייק חד פעמית.

לאה (11:19 2.01.2020)

האם אפשר עם קמח כוסמין או מלא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:28 2.01.2020)

עדיף עם קמח כוסמין. יש להוסיף כפית אבקת אפיה.

עליזה דרעי (10:57 2.01.2020)

ואם אין לי קקאו אפשר שוקולית? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:28 2.01.2020)

כן, אפשר לשים 3 כפות מלאות שוקולית.

חני (10:22 2.01.2020)

איך מכפילים את הכמות לתבנית בינונית 20/30?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:29 2.01.2020)

יש להכפיל כמויות ב-2.
שימי לב שיש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית).

נילי (09:46 2.01.2020)

שלום אפרת
יחדית מידה כוס זאת כוס חד פעמית חם או קר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:52 2.01.2020)

הכוונה לכוס בנפח 240 מ”ל.

nan si (09:42 2.01.2020)

היי אפרת,
אם אין לי קמח תופח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:51 2.01.2020)

אפשר לערבב כוס קמח לבן + כפית אבקת אפיה.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.