שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

סוג: חלבי/ פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

1/2 כוס (100 ג’) סוכר

1/2 כוס (100 ג’) שמן

1/3 כוס (80 מ”ל) חלב/ מיץ תפוזים

1 כוס (140 ג’) קמח תופח

1/3 כוס (30 ג’) קוקוס

50 גרם שוקולד מריר + 3 כפות (30 מ”ל) מים

1 כפית מלאה (3 ג’) אבקת נס קפה

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-ממיסים במיקרוגל 50 גרם שוקולד מריר + 3 כפות מים ומערבבים לתערובת חלקה.

-מערבבים (בעזרת כף או מיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, אח”כ חלב/מיץ ובסוף קמח וקוקוס. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

-מחלקים את התערובת בצורה שווה לשתי קערות. לקערה אחת – מוספים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים היטב ולקערה השניה- מוסיפים כפית נס קפה ומערבבים.

-יוצקים לתבנית אינגליש קייק את בלילת השוקולד ומעליה יוצקים את בלילת הקפה. מכניסים לתנור ואופים במשך 30-35 דקות.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת דבש עסיסית
מתכון לסלמון בטריאקי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
שרית (22:44 16.05.2021)

עוגה מעולה ופשוטה כמו כל המתכונים הנהדרים שלך.

מאד קשה לטבען מתכונים אצל אחרים, עם מיליון ביצים.
אצלך כמעט תמיד מצליח 😃

לכל מי שמעוניין, עוגה שהצלחתי לטבען:

במקום 2 ביצים, חצי כוס רסק תפוחים ללא סוכר.
אני מעדיפה את רסק התפוחים לאפייה של חברת “יכין”, בקופסת שימורים, בניחוח שקדים וקינמון.
נותן מירקם וארומה מעולה לעוגה.
לא משאיר טעם לוואי.

דבר שני שאני מוסיפה הוא כף חמאת אגוז כולשהו, עדיף קשיו, שקד או אגוז. הם מוסיפים לאוויריות העוגה ללא ביצים ולא משאירים טעם בעוגה.

אחרי הקמח, מוסיפה כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה.

בסיום, כשהתערובת מוכנה, לפני החלוקה לשתי תערובות, מוסיפה אחרון ת מ י ד כף אחת של חומץ.
חומץ עם סודה לשתייה מתחיל לתסוס מיידית, מערבבים מעט.
החומץ לא משאיר שום טעם בעוגה, מערבבת מעט רק שיתטמע וממשיכה לפי המתכון.

לאבקת קפה נמס שמתי את קפה נמס “עלית” בטעם אגוזים, כפית גדושה. יצא מעולה.

סוכר רגיל החלפתי לסוכר חום, אותה כמות, רק מבחינת טעם אישי.
השתמשתי בחלב שקדים. מאד טעים לטעמי בעוגות בחושות.

מבחינת עוגה טיבעונית, זה בדרכ בין חמש דקות לעשר דקות יותר זמן אפייה. לפעמים קצת יותר.

העוגה יצאה אוורירית וגבוהה, ללא ביצים. לא דחוסה.

עשיתי מעל גנאש מלמעלה. יצא מעולה. המון תודה!

מתכונים ב-10 דקות (20:27 17.05.2021)

תודה שרית כתמיד על השיתוף בהצלחה ב’טבעון’ המתכון! איזה כיף שיצא מעולה💗

נועם (13:49 21.02.2021)

מתכון פצצה!! העוגות הבחושות שניסיתי אחת אחת מעולות. מתכונים פשוטים ונגישים עם תוצאות מושלמות 🙂 תבורכי

מתכונים ב-10 דקות (15:41 21.02.2021)

תודה על המילים החמות נועם🥰

צופית (10:55 1.11.2020)

הכנתי לכבוד שבת ויצאה טעיממממה!!
הוספתי מעל מקלות שקדים ושברי פקאן… כולם התלהבו!
והריח של הקפה…..😇

מתכונים ב-10 דקות (11:34 1.11.2020)

איזה כיף!
שמחה לשמוע שיצא טעים 🙂

אולגה (10:33 16.10.2020)

היי אפרת, אפשר במקום חלב לשים חלב סויה /שיבולת שועל?
תודה ☺️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:34 16.10.2020)

כן, עדיף חלב סויה.

אורית (19:42 9.09.2020)

היי אפרת
תודה על המתכונים המושלמים. נעזרת בהם המון.
אני רוצה להכין את העוגה בתבנית חפ בגודל תנור. מה הכמויות? תודה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:24 9.09.2020)

כמות לתבנית ענקית בגודל 32X40:
5 ביצים גדולות
2 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
2 כוסות חלב/ מיץ תפוזים
4 כוסות קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
200 גרם שוקולד מריר + חצי כוס מים
4 ככפיות אבקת נס קפה
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל

זיגית (12:02 19.08.2020)

הי אפרת:)
אין לי כרגע שוקולד.. יש אפשרות להשתמש בקקאו? איך?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:27 19.08.2020)

במקום שוקולד מריר אפשר לשים כפית קקאו + 3 כפות מים. כדאי להוסיף לבלילה כף סוכר נוספת.

חן (16:00 3.07.2020)

אני רוצה שייצא טעם של קפה חזק, בכמה להגדיל את הנס קפה?
ואפשר גם מידות לתבנית 20*25 בעומק 6? זה ייצא נמוך בתבנית כזו?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:19 3.07.2020)

1.5-2 כפיות.
אני חושבת שכדאי להכפיל את כל הכמויות ב-2.
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.

מוריה ש (15:47 4.02.2020)

היי אפרת, הכנתי היום את העוגה הכל לפי ההוראות אך העוגה ייצאה ב2 שכבות. שכבת השוקולד ומעל שכבת הקפה וגם נוצרה גבעה בעוגה. מה עשיתי לא נכון? אגב, אני תמיד משמנת את התבנית יכול להיות שזה קשור לזה שהעיסות לא התערבבו? אשמח למענה… בכל זאת העוגה טעימה! תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:08 4.02.2020)

היי מוריה,
לא יצא לך כמו בתמונה? הבלילה של הקפה אמורה לשקוע קצת במהלך האפיה, היא לא שקעה?
העוגה תפחה אז נוצרה גבעה.
באיזה כוס השתמשת? המרקם של הבלילה היה מוצק או נוזלי?

מוריה ש (17:15 4.02.2020)

קודם כל תודה לך על ההתייחסות לשאלות 🙂
העוגה לא יצאה לי כמו בתמונה 🙁
השתמשתי בכוס מדידה.
המרקם של הבלילה היה קצת מוצק לא נוזלי.
השתמשתי בביצים L אם זה קשור….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:18 4.02.2020)

אז כנראה שהסיבה היא שהמרקם יצא מוצק ולכן הבלילה של הקפה לא שקעה. פעם הבאה אפשר להוסיף קצת יותר חלב או מיץ (עד רבע כוס יותר) כדי לדלל קצת את הבלילה.

מוריה ש (17:31 4.02.2020)

לדלל את הבלילה של הקפה? או לפני שמחלקים לדלל את כל הבלילה ורק אח\”כ לחלק? פשוט חייבת לנסות שוב! היא טעימה בטרוף ועוד רגע נגמרת… תודה לך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:34 4.02.2020)

לפני שמחלקים 🙂

שני (17:54 30.01.2020)

שלום אפרת,
האם ישנה דרך להמיר את קוביות השוקולד בממרח שוקולד?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 30.01.2020)

אפשר לשים 2 כפות ממרח שוקולד.

מורן (21:18 17.12.2019)

הכנתי בדיוק לפי המתכון אבל ניראה כאילו העוגה לא תופחת היא נמוכה מאוד,
מדוע ככה ?
אשמח לעזרה עם מי אני יכולה לדבר אני לוקחת מפה הרבה מתכונים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:29 18.12.2019)

היי מורן,
השתמשת בקמח תופח או קמח רגיל שהוספת לו אבקת אפיה?
באיזה כוס השתמשת למתכון?
כמה זמן חיממת את התנור לפני שהכנסת את העוגה?

שירן (17:26 4.11.2019)

היי
ניתן לוותר על הקוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 4.11.2019)

כן.

מוניקה (09:31 17.10.2019)

הי אפרת,
יצא מושלם כרגיל.
הכנתי עם 4 כפיות אספרסו והוספתי שוקו צ’יפס מלמעלה.

תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:35 21.10.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה מוניקה

אתי (14:43 13.09.2019)

אפשר לעשות עם קפה גרעינים (ברזילאי), במקום נס קפה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:25 16.09.2019)

מניחה שכן.
אם הקפה הוא מגורען (ולא אבקתי) אז יש להמיס אותו לפני עם כף מים רותחים ואז להוסיף לבלילה.

מעיין (17:30 10.05.2019)

היי. יחסית לגודל תבנית אינגליש קייק התערובת יוצאת מאוד קטנה- גודל התבנית היא לפי המידות
של התבניות שאת כותבת באתר (בקטגוריית טיפים).
מדוע התערובת יוצאת קטנה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:28 11.05.2019)

באיזה כוס השתמשת?

מעיין (16:00 24.05.2019)

השתמשתי בכוס רגילה סטנדרטית, לא קטנה מידי. המידות מתאימות יותר לתבנית חד פעמי מקרטון ולא לגודל התבנית שמופיעה אצלך באתר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:08 24.05.2019)

היי מעיין,
הכמות במתכון מתאימה לתבנית אינגליש קייק חד פעמית. באיזה תבנית השתמשת?

חן ש (15:24 22.03.2019)

היי אפשרת מה שלומך?
עשיתי היום את העוגה והיא יצאה נורא דחוסה. הקצפתי במיקסר סוכר עם ביצים ואחרי כמה דקות הוספתי שמן וחלב (והמשכתי להקציף).
אחכ הפסקתי להקציף ושמתי את הקוקוס והקמח. האם הייתי צריכה להמשיך להקציף עם הקוקוס והקמח? למה היא יצאה דחוסה?
למרות זאת יש לה טעם מעולה ובטוח שאנסה אותה שוב!
שבת שלום 😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:56 22.03.2019)

היי חן,
חיממת את התנור מראש?
פתחת את התנור במהלך האפיה?
העוגה תפחה או נשארה באותו גובה?
כמה זמן ערבבת לאחר שהוספת את הקמח והקוקוס?
באיזה כוס השתמשת?
שבת שלום 🌷

חגית (10:52 15.03.2019)

יצאה מצוין! נהנת מהאתר שלך. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:52 15.03.2019)

שמחה לשמוע!
תודה חגית 🌷

ענתי מיטב (14:30 23.02.2019)

כרגיל גם הפעם יצא מצויין. לשוקולד הוספתי קצת ברנדי.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:22 23.02.2019)

מעולה, תודה 🙂

דנה (13:44 25.12.2018)

עוגה מושלמת , אני יוצרת שבילים בין שני גווני העיסה ולמעלה מוסיפה שוקולד צ’יפס משדרג מאוד את העודב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 25.12.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

זוהר (16:39 21.12.2018)

אתר מושלם!!! תודה רבה, לומדת המון.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:12 22.12.2018)

תודה זוהר 💜

עדי (09:05 17.12.2018)

קודם כל תודה על האתר! מתכונים מעולים וטעימים!
האם אפשר להחליף את השוקולד בקקאו ואם כן באיזה כמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:00 17.12.2018)

היי עדי,
במקום שוקולד מריר אפשר לשים כפית קקאו + 3 כפות מים. אם את שמה קקאו כדאי להוסיף לבלילה כף סוכר נוספת.

אפרת (23:36 13.12.2018)

האם אפשר להחליף את המיץ במים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:42 14.12.2018)

כן.

שני (16:59 9.10.2018)

היי, קודם כל תודה על אתר נפלא, בזכותך למדתי המון.
שאלה לי, כשכתוב ביצים, לאיזו מידה הכוונה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:10 9.10.2018)

היי שני 🙂
אם לא מצוין במתכון גודל הביצים (כמו במתכון הזה) אז אפשר להשתמש בביצים בכל גודל.
אם רשום במתכון “ביצים גדולות” הכוונה ל X או XL.

רותם (15:34 11.07.2018)

הכנתי את העוגה היא מריחה ונראת סוף הדרך😀
בטוחה שגם ממש טעימה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:50 11.07.2018)

נראית מעולה!
תודה רותם 🙂

רותם (19:42 14.07.2018)

באהבה היא טעימה מאוד

ליאת (08:44 28.06.2018)

הכנתי והעוגה מהממת!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:30 28.06.2018)

תודה ליאת, שמחה שאהבת 🙂
יום נפלא

עטרת (11:45 27.04.2018)

אפשר לעשות בלי קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:19 27.04.2018)

כן אפשר.

לירז (09:34 21.02.2018)

אפרת יקירה,
העוגה הזו מככבת אצלנו,
תמיד מכפילה כמויות כיוון שמתחסלת ברגע (:
תודה רבה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:39 21.02.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה לירז.
יום מקסים 🌺

אביטל (15:19 7.01.2018)

יצאה עוגה יפה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:30 7.01.2018)

תודה אביטל 🙂

מיקי (12:39 9.11.2017)

היי אני רוצה להכין בתבנית גדולה רגילה של עוגה. מה הכמויות שצריך?
וגם, אין לי קמח תופח אז כמה אבקת אפיה צריך להוסיף לקמח רגיל?
תודה על המתכונים אני מאוד נהנית מהאתר הזה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 9.11.2017)

היי מיקי,
אפשר להכפיל את כל הכמויות ב-2 ולהכין בתבנית עגולה בקוטר 24 או תבנית מלבנית בגודל 30X20.
לתבנית גדולה יותר בגודל 32X25 יש להכפיל כמויות ב-3.
במקום קמח תופח אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה. אם את מכפילה ב-2 אז 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה וכך הלאה. חשוב לערבב את הקמח קודם בנפרד עם אבקת האפיה ורק אז להוסיף לתערובת.
יום מקסים 🙂

אסתי (15:39 4.10.2017)

היי! הכנתי עכשיועם קמח מלא וכפית אבקת אפייה והיא יצאה מ א ו ד נמוכה . יש סיבה למה? חושבת שעשיתי לפי המתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:00 4.10.2017)

היי אסתי,
ערבבת היטב את הקמח לפני עם אבקת האפיה ורק אז הוספת לתערובת?

רחלי (11:56 1.09.2017)

במקום קמח תופח אפשר לשים קמח רגיל ומה הכמות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:34 1.09.2017)

היי רחליף
אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה. יש לערבב אותם קודם בנפרד ואז להוסיף לתערובת.

חן (23:50 11.08.2017)

היי, הכנתי את העוגה בדיוק לפי המתכון אבל העוגה יצאה מאוד שומנית…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:48 12.08.2017)

היי חן,
העוגה לא אמורה לצאת שומנית אלא עסיסית. מה הכוונה לשומנית? היא נאפתה לגמרי?

חן (11:44 25.08.2017)

כן היא נאפתה לגמרי. העוגה הייתה ספוגה בשמן…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:31 25.08.2017)

העוגה תפחה כמו שצריך או נשארת נמוכה?

אי (13:24 6.08.2017)

אפשר להשתמש במדדים של כוס חד פעמי קר או חם? עם לא אז כמה סיסי צריכה, להיות הכוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:46 6.08.2017)

היי,
בכל המתכונים באתר (כולל זה) יש להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל.
מצרפת תמונה של כוס מתאימה:

glass

שרה (20:22 19.02.2017)

יצא טעים מאוד,
פעם הבאה אנסה להוריד את הקוקוס, אולי השוקולד והקפה יהיו יותר דומינננטים
תודה אפרת

מתכונים ב-10 דקות (21:58 19.02.2017)

שמחה שיצא טעים.
תודה שחזרת לעדכן 🙂

ציפי (16:09 31.01.2017)

יצא ממש טעים

מתכונים ב-10 דקות (16:11 31.01.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

ענתי מיטב (18:36 6.01.2017)

תודה רבה העוגה נכנסה עכשיו לתנור, נראה מעולה

מתכונים ב-10 דקות (18:58 6.01.2017)

מעולה 🙂
שבת שלום

שרון (10:28 5.01.2017)

אפרת המקסימה!מכינה עם מיץ תפוזים וציפוי שוקולד עם שמן צריך לשים במקרר כשמתקררת?

מתכונים ב-10 דקות (10:44 5.01.2017)

לא, אין צורך. לעטוף בניילון נצמד ולשמור בחוץ.
יום מקסים 🙂

עליזה (21:30 15.12.2016)

הכנתי את עוגת האגוזים,יצאה פשוט מעדן אורירית…מומלץ בחום

מתכונים ב-10 דקות (23:08 15.12.2016)

תודה עליזה, שמחה שאהבת 🙂

שולי (10:31 13.12.2016)

בוקר טוב
האם אפשר לדלג על הקוקוס?

מתכונים ב-10 דקות (10:59 13.12.2016)

כן שולי, אפשר.

אלי (18:01 8.12.2016)

היי, חייבת לציין שמתה על המתכונים שלך 3>

יש לי תבנית קפיץ 26, מה הכמויות המומלצות כדי שהעוגה תצא לי גבוהה ויפה?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (19:30 8.12.2016)

היי אלי 🙂
לתבנית 26 אלה הכמויות המומלצות:
5 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס ושליש שמן
כוס ורבע חלב/ מיץ תפוזים
3 כוסות קמח תופח
כוס קוקוס
150 גרם שוקולד מריר + 9 כפות מים
כף גדושה אבקת נס קפה
*יש להניח שזמן האפיה יתארך לכ-50 דקות.

הילה (01:15 4.12.2016)

הי
למי שאין מיקרוגל…כיצד את ממליצה להמיס? עם קערת זכוכית מעל סיר עם מים רותחים?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (09:07 4.12.2016)

היי הילה,
אפשר להמיס בשיטה שהצעת או במחבת קטנה על הלהבה והאש הכי נמוכה (חשוב להקפיד שלא יישרף).
שבוע נפלא

חן (21:58 15.11.2016)

היי לא הבנתי איך לעשות את השילוב בין התערובות פשוט לשפוך למעלה ?
או לשפוך ואז לעשות צורת שיש
תוכלי להסביר לי יותר בפירוט
תודה לך !

מתכונים ב-10 דקות (22:15 15.11.2016)

היי חן,
יוצקים את הבלילות זו על זו בלי לערבב. קודם את בלילת השוקולד ומעל את בלילת הקפה.

לילוש (12:14 14.11.2016)

האם ניתן להוריד בכמות הסוכר? ולשים סוכר חום? אם כן, בכמה אפשר להוריד?

האם ניתן לאפות עם קמח כוסמין מלא? אם כן, איך?

תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (13:29 14.11.2016)

היי לילוש,
לגבי הסוכר זה ממש עניין של טעם. לדעתי את יכולה להפחית לשליש כוס סוכר חום שהוא גם ככה קצת פחות מתוק מסוכר לבן.
אפשר להכין עם כוס קמח כוסמין מלא ולערבב איתו כפית אבקת אפיה.

לילוש (15:26 14.11.2016)

היי,

שמתי אבקת נס קפה מגורען ושמתי לב שהגרגירים לא נמסו..איזו טעות.. :/

לילוש (15:42 14.11.2016)

היי,

שמתי אבקת נס קפה מגורען, האם זה בסדר? כי עכשיו הגרגירים לא נמסו בעוגה והם נתקעו למעלה (אחרי האפייה)

מתכונים ב-10 דקות (16:26 14.11.2016)

היה צריך להמיס אותם קודם במים ואז להוסיף לתערובת אבל לא נורא, מקסימום יהיה טעם מרוכז יותר של קפה בחלק העליון של העוגה.

לילוש (16:31 14.11.2016)

כן נכון, נפל לי האסימון מאוחר מדי כי כתוב אבקת נס קפה..

שלמה (23:44 3.11.2016)

תודה רבה! יצא סוף, ומחמאות קיבלנו בלי סוף 🙂

מתכונים ב-10 דקות (01:03 4.11.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

ברכה (17:24 20.10.2016)

יצא פשוט מווווווושלם!!!
אוהבת את האתר תמיד יוצא מוצלח!!!!
עשיתי גם את העוגת קפה הבחושה

מתכונים ב-10 דקות (17:37 20.10.2016)

תודה ברכה 🙂

ברכה (15:11 20.10.2016)

האם אפשר להקציף את הביצים כדי לקבל גובה או שזה מיותר??

מתכונים ב-10 דקות (17:05 20.10.2016)

כן ברכה, אפשר.

ברכה (15:09 20.10.2016)

היי האם אפשר במקום קמח תופח קמח רגיל פלוס א.אפיה??

מתכונים ב-10 דקות (17:05 20.10.2016)

היי ברכה,
אפשר לערבב כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

שרה (17:33 1.09.2016)

אפשר לוותר על הקוקוס? ואפשר להחליף את המיץ תפוזים בקצפת ריצ’?

מתכונים ב-10 דקות (20:03 1.09.2016)

כן שרה, אפשר.

תהילה (11:47 26.08.2016)

היי עשיתי כמה פעמים את העוגה ויצא פצצה… תודה רבה על כל המתכונים הנהדרים. שבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (12:44 26.08.2016)

תודה תהילה ושבת שלום!

שרון (10:48 18.07.2016)

תודה רבה על הסבלנות!מבטיחה לעדכן איך יצא

שרון (10:42 18.07.2016)

וכפית נס קפה לכמות כפולה של ציפוי?מוסיפים אחרי שהציפוי שוקולד מוכן?

מתכונים ב-10 דקות (10:46 18.07.2016)

כן, את מוסיפה אחרי שהמסת את החומרים וערבבת לתערובת חלקה. תתחילי בחצי כפית. תטעמי ולפי זה תחליטי אם להוסיף חצי כפית נוספת.

שרון (10:13 18.07.2016)

תודה רבה!את הציפוי לשים על העוגה מס’ דק’ אחרי שיוצאת מהתנור?הציפוי צריך להיות חמים?כדי שהציפוי יהיה מורגש יותר כדאי להכפיל את המרכיבים שלו?

מתכונים ב-10 דקות (10:29 18.07.2016)

כן, כן וכן 🙂

שרון (08:31 18.07.2016)

הי אפרת רוצה להכין את הציפוי שהצעת להילה אבל במקום חמאה עם שמן. כמה שמן לשים וכדאי לשים את הקרם כמה דק’ אחרי שהעוגה יוצאת מהתנור ואז לעטוף בניילון נצמד?

מתכונים ב-10 דקות (09:48 18.07.2016)

היי שרון,
במקום 10 גרם חמאה שימי כף שמן (50 גרם שוקולד מריר + כף שמן + כף מים).
אם תעטפי בניילון נצמד הציפוי יכול להמרח לכן את יכולה לשים את הציפוי כשהעוגה חמה ולא לעטוף בניילון נצמד או לעטוף את העוגה בניילון נצמד ולאחר מכן לצקת את הציפוי.
בהצלחה ויום מקסים 🙂

מאיה (13:34 15.07.2016)

היי

האם ניתן להחליף את השוקולד המריר בשוקולד השחר?
אם כן, איזו כמות לשים ?

תודה
מאיה

מתכונים ב-10 דקות (13:56 15.07.2016)

היי מאיה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר. שימי 2 כפות ממרח.
בהצלחה 😉

אדוה (17:02 8.07.2016)

שלום!
אני להכין את העוגה,אבל גיליתי שנגמר המיץ תפוזים.האם אפשר לעשות עם מים או שעדיף כבר להכין עוגה אחרת?

מתכונים ב-10 דקות (17:03 8.07.2016)

היי אדוה,
אפשר להכין גם עם מים.
שבת שלום 🙂

fanny (11:48 7.07.2016)

הי אני רוצה להכין את העוגה בתבנית גדולה יותר..בערך בגודל של שתי אינגליש ( קצת פחות )
פשוט להכפיל כמויות?

מתכונים ב-10 דקות (11:56 7.07.2016)

היי,
אם הכוונה לתבנית המלבנית בגודל 22*31 אז כן, פשוט הכפילי כמויות ב-2.
בהצלחה 😉

אסנת (10:40 7.07.2016)

אפשר ללא קוקוס?

מתכונים ב-10 דקות (10:46 7.07.2016)

כן אסנת, אפשר לוותר על הקוקוס.

עדיה (15:22 28.06.2016)

הכנתי את העוגה ברגע האחרון והיא גם פשוטה וגם טעימה.
טיפ קטן כדי שהעוגה לא תיהיה יבשה מידי שפכתי מעליה בעודה חמה רבע כוס מים מהולים ברבע כפית נס קפה וקצת ברנדי.
יצא מדהים והיה ביקוש למתכון.

תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (15:39 28.06.2016)

נשמע מעולה 🙂
תודה עדיה והמשך יום נפלא

איילת (12:16 31.03.2016)

בגדול לא התלהבתי מעוגה והיא יצאה לא מתוקה לטעמי חסר סוכר.
שאלה לי – העוגה טפחה ולאחר שהוצאתי מהתנור האמצע שלה צנח – מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר להימנע מכך? תודה:)

מתכונים ב-10 דקות (12:59 31.03.2016)

היי איילת,
אם העוגה צנחה אז בטח שהיא לא תהיה מוצלחת. זה פוגע במרקם, באווריריות ובטעם. לגבי המתיקות זה עניין של טעם אישי 🙂
אפית בתבנית אינגליש קייק חד פעמית מאלומיניום? כמה זמן העוגה הייתה בתנור? המרכז של העוגה יכול לצנוח כאשר העוגה הוצאה מהתנור לפני שהיא נאפתה לגמרי.

הילה (22:08 17.03.2016)

הי, איזה ציפוי אפשר להכין לעוגה? כי היא נשברה למעלה ואני רוצה להסתיר את זה. תודה!

מתכונים ב-10 דקות (22:34 17.03.2016)

היי הילה,
העוגה אכן מתבקעת בחלק העליון. זו תופעה נפוצה בעוגה הזאת.
את יכולה להכין ציפוי שוקולד ולהמיס במיקרוגל : 50 גרם שוקולד מריר + רבע כוס שמנת מתוקה/קצפת צמחית או
50 גרם שוקולד מריר + 10 גרם חמאה/מרגרינה + כף מים.
אפשר להוסיף לתערובת גם כחצי כפית אבקת נס קפה כדי לקבל טעם של שוקולד-קפה.

יעקב (23:04 16.03.2016)

היי
אוהב את האתר שלכם

גם הכמויות שאתם נותנים לעוגה (גודל אינגליש קייק) מתאים לי

שאלה :

במקום שוקולד מריר , אפשר שוקולית?

אם כן כמה ואיך ?

יעקב

מתכונים ב-10 דקות (23:56 16.03.2016)

היי יעקב,
שמחה שאתה נהנה מהאתר 🙂
במקום 50 גרם שוקולד מריר אפשר לשים כף אבקת שוקולית (ולא לשכוח להוסיף גם 3 כפות מים).

הילה (15:23 15.03.2016)

הי, כמה טבליות שוקולד זה 50 גרם? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (15:50 15.03.2016)

היי הילה,
אם זה שוקולד פרה (שהקוביות קטנות) זה יוצא כ-12 קוביות.

נורית (07:30 4.03.2016)

חייבת לציין שהאתר הזה פשוט מושלם!

הייתי רוצה לשאול אם אין מיץ תפוזים ואני עדיין רוצה להכין את העוגה פרווה,האם אפשר להשתמש במיץ פירות טרופיים? או עדיף עבר להשתמש במים פושרים?

מתכונים ב-10 דקות (09:34 4.03.2016)

תודה נורית 🙂
נראה לי שעדיף לשים מים (כי אני לא יודעת עד כמה הטעם של מיץ הפירות חזק)
שבת שלום!

רננה (09:59 26.01.2016)

שכחתי, עוד שאלה:
אם אני מחליפה את המיץ תפוזים במים זה לא יהרוס את הטעם?
ובכלל, עם כל ההחלפות שאני עושה (קקאו, מים ואבקת אפיה)- האם עדיין יצא טעים?

רננה (09:57 26.01.2016)

בוקר טוב!
אני מתכננת להכין את העוגה בע”ה, שתי שאלות:
א. אם אני מחליפה את השוקולד בכף גדושה קקאו היא לא תצא מרה?
ב. אם אין לי קמח תופח, כמה אבקת אפיה לשים?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (10:06 26.01.2016)

היי רננה,
במקום שוקולד מריר אפשר לשים כפית אבקת קקאו או כף אבקת שוקולית (עם שוקולית הטעם יהיה יותר מעודן). יש להוסיף גם 3 כפות מים. אם את שמה קקאו הוסיפי לעוגה עוד כף סוכר מעבר לחצי כוס כדי לאזן את המתיקות.
במקום קמח תופח אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה (חשוב לערבב ביחד לפני שמוסיפים לבלילה).
מיץ התפוזים מוסיף טעם אבל אם אין לך שימי מים. עדיין העוגה תצא טעימה.
בהצלחה ויום נפלא 🙂

רננה (10:40 26.01.2016)

איזו תגובה מהירה! תודה!

שני (11:35 30.12.2015)

היי, תודה רבה על כל המתכונים!
רציתי לדעת מה אפשר לעשות אם אני לא אוהבת קוקוס? האם פשוט להוריד לגמרי או שעליי להוסיף משהו במקום?

מתכונים ב-10 דקות (11:40 30.12.2015)

היי שני,
אין בעיה לוותר על הקוקוס. אין צורך לשים במקומו שום דבר.
יום מקסים 🙂

מאיה (21:12 25.12.2015)

עשיתי הכל אבל יצא לי מר למה?

מתכונים ב-10 דקות (23:13 25.12.2015)

היי מאיה,
העוגה ממש לא אמורה לצאת מרה. אני מניחה שהשתמשת באיזה מרכיב שגם למרירות.
שמת חלב או מיץ תפוזים?
באיזה שוקולד מריר השתמשת? מה אחוז הקקאו בו?
באיזה נס קפה השתמשת?

ענבל כהן (13:11 20.11.2015)

עשיתי הכל בדיוק אבל העוגה לא מתבשלת בפנים הלמעלה כן התבשל והיא הרבה זמן כבר בתנור מה לעשות?

מתכונים ב-10 דקות (13:25 20.11.2015)

היי ענבל,
תבדקי אם את בתוכנית הרגילה של התנור ועל 180 מעלות. אם כן, כדאי להנמיך את המעלות ל170-160 כדי שהעוגה תאפה מבפנים ולא תשחים יותר מידי מבחוץ.
כמה זמן היא כבר בתנור? האם אפית בתבנית אינגליש קייק?

ליאת (18:37 29.11.2015)

אשמח לתגובה מהירה, התחלתי עכשיו להכין וראיתי שנגמר לי הקמח ונשאר לי קמח מלא.אני יכולה להשתמש בו או שזה יהרוס?

מתכונים ב-10 דקות (19:37 29.11.2015)

היי ליאת,
מתנצלת, ראיתי עכשיו..
לא כל כך מומלץ להכין רק עם קמח מלא מאחר והמרקם של העוגה ייצא דחוס מידי (אלא אם כן מדובר בקמח כוסמין מלא). אם כבר כדאי לשלב חצי כוס קמח מלא עם חצי כוס קמח לבן.

ישראל (19:51 18.10.2015)

היי שלום
ושוב יצא לי מצויין ב”ה תודה רבה לך!!
יש אולי אפליקציה לאתר??

מתכונים ב-10 דקות (20:42 18.10.2015)

שמחה לשמוע ישראל!
אין לאתר אפליקציה. מקווה שבהמשך תהיה.. 🙂

שרון (10:59 12.10.2015)

יש לי ביצים M לשים 2 או 3 (רוצה שהעוגה תצא גבוהה)?כדאי לעטוף בניילון נצמד כמה דק’ אחרי שיוצאת מהתנור – זה מוסיף רכות ועסיסיות?לכמה ימים העוגה טובה?

מתכונים ב-10 דקות (11:17 12.10.2015)

היי שרון,
2 ביצים מספיקות. אם את רוצה שהעוגה תצא גבוהה את יכולה להקציף את הביצים עם הסוכר במשך כ-2 דקות (לא יותר) ואז להוסיף את כל החומרים כרגיל ולערבב. הקצפת הביצים מעניקה יותר נפח לעוגה.
את יכולה לעטוף בניילון נצמד, זה ירכך מעט את העוגה. העוגה נשמרת בחוץ כשהיא עטופה בניילון נצמד במשך 3-4 ימים.

שרון (10:17 4.10.2015)

האם אפשר לוותר על הקוקוס ?

מתכונים ב-10 דקות (10:51 4.10.2015)

כן שרון, אפשר.

נטע (11:03 1.10.2015)

הכנתי את העוגה הבוקר ויצא ממש ממש טוב! מתכון מעולה! הכל טעים ואפילו הצורה והצבע יצאו מושלם בדיוק כמו בתמונה! בקיצור עוגה 100% חולה על המתכונים שלך!

מתכונים ב-10 דקות (14:53 1.10.2015)

תודה נטע! שמחה לשמוע 🙂

נטע (15:50 1.10.2015)

היא יצאה ממש תפוחה וגבוהה בקיצור מרוצה מהתוצאה ומהמתכון 🙂 כמו תמיד..

שלומי (13:46 22.09.2015)

הכנתי את העוגה היום. יצאה פלאפית, רכה ומאוד טעימה. תודה על המתכון.

מתכונים ב-10 דקות (13:48 22.09.2015)

שמחה לשמוע שלומי 🙂
תודה שחזרת לעדכן וגמר חתימה טובה

אתי (20:47 1.09.2015)

הי.
העודה יצאה ממש נמוכה האם אפשר לעשות את כל הבלילה בתבנית אינגליש אחת?
הכנתי ב2 תבניות ויצא ממש נמוך.(תבנית רגילה)

מתכונים ב-10 דקות (21:07 1.09.2015)

היי אתי,
בטח 🙂 אמורים להכין את העוגה בתבנית אינגליש קייק אחת (ראי מתחת לתמונה רשום- תבנית אינגליש קייק).

אתי (23:49 2.09.2015)

איזה קטע….כנראה התבלבל לי עם מתכון אחר…אבל יצאה טעימה זה הכי חשוב לא?

מתכונים ב-10 דקות (00:04 3.09.2015)

הכי חשוב 🙂

הדר (17:54 13.08.2015)

הי

תודה על התשובה הקודמת
אני מכינה עכשיו את העוגה, הכנסתי את הבלילה לתבנית אינגליש לא ח.פ. וזה נראה ממש נמוך בתבנית…

תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:29 13.08.2015)

היי הדר,
תבניות אינגליש קייק חד פעמיות הן בדר”כ מעט קטנות יותר ולכן זה נראה נמוך.
איך העוגה יצאה?

הדר (15:21 13.08.2015)

הי

אפשר לשים מים במקום מיץ תפוזים/חלב?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:31 13.08.2015)

כן הדר, עדיף שיהיו מים חמים.

שרון (12:03 9.08.2015)

תודה רבה!

שרון (11:21 9.08.2015)

הי קודם כל הכנתי את פשטידת הגמבה ויצאה מעולה!בקשר לעוגה – מתכוונת להמיס את השוקולד בקלחת על הגז. המים צריכים להיות פושרים מהברז?

מתכונים ב-10 דקות (11:52 9.08.2015)

היי שרון,
שמחה שהפשטידה יצאה טעימה 🙂
לגבי המים – זה לא משנה. אפשר חמים או פושרים.

דבורה (18:50 24.07.2015)

יצא לי בגלל השוקולד המריר תערובת כהה
ולא רואים יפה את שני הצבעים כקרם חום כמו שאצלך
אגב על איזה מיקסר את ממליצה ויודעת שהוא איכותי וטוב

מתכונים ב-10 דקות (19:07 24.07.2015)

אז יכול להיות שסוג השוקולד המריר עושה את ההבדל? אני משתמשת בדר”כ בשוקולד מריר פרה של עלית. מה הצבע שיוצא לך בתערובת הקפה? שם היא חייבת לצאת יותר בהירה מאחר ואין בה שוקולד.
אני משתמשת כבר שנים במיקסר ידני הכי פשוט של חברת KENNEDY. גם כשהחלפתי (כי הוא נפל ונשבר לי) החלפתי לאותה חברה. מיקסר פשוט ועושה את העבודה.

דבורה (17:49 24.07.2015)

איך יוצא לך תערובת השוקולד כזו בהירה
וגם כ״כ יפה הקפה בצדדים
גלי נא לי את הפטנט
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (18:03 24.07.2015)

היי דבורה,
גם פה לא עשיתי שום דבר מיוחד 🙂
לתערובת השוקולד הוספתי 50 גרם שוקולד מריר (כמו שרשום) וזה הצבע שקיבלתי אחרי האפיה. יכול להיות שאת מוסיפה קקאו? כי הקקאו ידוע כנותן צבע חזק של שוקולד. אולי יש השפעה גם למיץ התפוזים בצבע הסופי שהתקבל.
גם פה יצקתי את שכבת השוקולד בתחתית ומעל את שכבת הקפה ולא ערבבתי בכלל. הכנסתי כמו שזה לתנור וזה מה שיצר את הצורה שאת רואה.
ניסית להכין את העוגה כמו שרשום? אם כן, זה לא יצא לך כמו בתמונה?

אור מזרחי (19:35 30.04.2015)

אני תמיד מכין עוגות שלכם ותמיד יוצא מדהים ושאלתי היא האם זה ביצים L או אחר?

מתכונים ב-10 דקות (20:18 30.04.2015)

שמחה לשמוע אור 🙂
אפשר להשתמש בביצים L. גודל הביצים לא משנה במתכון הזה.

שרון (10:46 24.04.2015)

לגבי נס קפה של עלית – מספיק לשים כפית אחת גדושה?אפשר להכפיל כמויות ואילו תבניות יתאימו?

מתכונים ב-10 דקות (10:57 24.04.2015)

כן, מספיק כפית אחת גדושה. לאחר שתטעמי את העוגה אם תעדיפי טעם קפה יותר חזק, תשימי בפעם הבאה 2 כפיות.
אפשר להכפיל כמויות ולהכין בתבנית מלבנית בינונית בגודל 22X31 (התבנית היא בגודל 2 תבניות אינגליש קייק). מאחר וזו תבנית גדולה משך האפיה יכול להתארך בכ 5-10 דקות.
בהצלחה 😉

שרון (10:33 24.04.2015)

שכחתי לשאול:לא צריך אחרי שיוצקים את 2 הבלילות לערבב אותן?ואם צריך לערבב-איך מערבבים?

מתכונים ב-10 דקות (10:43 24.04.2015)

אין צורך לערבב. לאחר אפיה זה מקבל צורה הדומה לזו שבתמונה 🙂

שרון (09:54 24.04.2015)

יש לי נס קפה אינסטנט רגיל של עלית וג’ייקובס ירוק.מה כדאי לשים וכמה?במקום שוקולד מריר אפשר לשים שוקולית וכמה?צריך עדיין לערבב ב3 כפות מים (קרים או חמים)?

מתכונים ב-10 דקות (10:40 24.04.2015)

היי שרון,
עדיף קפה של עלית. אם הקפה הוא מגורען (ולא אבקתי) אז תמיסי אותו לפני עם כף מים רותחים ואז תוסיפי לבלילה.
את יכולה לשים שוקולית (תוסיפי למחצית הבלילה 2 כפות שוקולית + 3 כפות מים).
שבת שלום 🙂

רינת (07:55 9.04.2015)

היי! האם צריך לערבב כל מרכיב אחרי שמוסיפים אותו (שמן, תפוזים, קמח) בנפרד ואז להוסיף את הבא אחריו או לשים את כולם ולערבב הכל יחד? אתמול ערבבתי הכל יחד והיו לי גושים שפשוט לא נעלמו…. חג שמח 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:04 9.04.2015)

היי רינת,
כן, צריך לערבב כל מרכיב כמה שניות ואז להוסיף את המרכיב הבא ושוב לערבב כמה שניות וכך הלאה..
חג שמח 🙂

שרון (20:59 5.04.2015)

הכנתי את העוגה עם קמח תופח של פסח ויצא מדהים
היא התחסלה אז אני צריכה להכין חדש

מתכונים ב-10 דקות (21:08 5.04.2015)

מעולה! תודה שחזרת לשתף וחג שמח 🙂

מעיין (14:09 6.03.2015)

טעים טעים טעים !!! שבת שלום 🙂

מתכונים ב-10 דקות (14:30 6.03.2015)

תודה מעיין 🙂
שבת שלום!

דנה (21:36 5.03.2015)

העוגה פשוט מעולה! גם עם חלב וגם עם מיץ תפוזים. עשיתי אותה לא מעט פעמים ותמיד יצאה מצויינת! ממליצה בחום!

מתכונים ב-10 דקות (22:43 5.03.2015)

תודה דנה!
פורים שמח 🙂

נטע (09:07 27.02.2015)

היי!! דבר ראשון האתר מדהים!! תודה לך!
דבר שני- הכנתי את העוגה, יצאה אחלה, אבל לא הרשתי בכלל את הטעם של הקפה..
אני יכולה לשנות את המינון ולהוסיף 2 כפיות נס קפה ג’ייקובס?
היא לא תצא מרה?

מתכונים ב-10 דקות (11:08 27.02.2015)

בשמחה נטע!
אם את אוהבת טעם חזק של קפה אז כן את יכולה לשים 2 כפיות. זה לא אמור לצאת מר.

לירז (08:46 21.02.2015)

שבת שלום!
פעם שנייה שאני מכינה את העוגה המעולה הזו!
אתמול הכנתי אותה עבור המשפחה המורחבת. הכפלתי כמויות ואפיתי בתבנית חד פעמית הבינונית.
העוגה פשוט קצרה מחמאות!
יצאה גבוהה, רכה וטעימה מאוד 🙂

מתכונים ב-10 דקות (10:56 21.02.2015)

מעולה 😉 תודה לירז ושבת שלום!

יפית (21:43 20.02.2015)

מצטערת על הפידבק באיחור אבל כבר חצי שנה אני מכינה את העוגה הזו והיא פשוט נטרפת כל כך מהר שאני התחלתי להכפיל את הכמות ואני מכינה 2 תבניות .מתכון מעולה. בעצם כל המתכונים באתר הזה מעולים וקלים

מתכונים ב-10 דקות (22:23 20.02.2015)

תודה רבה יפית!
שבת שלום 🙂

מיכל (22:27 16.02.2015)

האם יתאים גם קרם וניל או חמאה? תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (22:38 16.02.2015)

בשמחה 🙂
כן אפשר להכין גם קרם וניל או חמאה אבל חשוב שהציפוי יהיה מעט עבה וסמיך.

מיכל (22:23 16.02.2015)

וואו אני מעריכה את עזרתך מאוד תודה

מיכל (22:02 16.02.2015)

האם אפשר לשים את העוגת כבסיס לבצק סוכר? ואם כן איזה קרם מקשר יהיה מתאים?

מתכונים ב-10 דקות (22:11 16.02.2015)

היי מיכל,
אפשר רק מומלץ להפוך את העוגה בזהירות לאחר האפיה כדי שהמשטח יהיה ישר ורק אז לצקת את הציפוי כי לעיתים העוגה נסדקת או מתבקעת מעט לאחר האפיה.
יהיה מתאים להכין ציפוי שוקולד ועליו להדביק את בצק הסוכר (לאחר שהציפוי מתקרר כמובן).
מצרפת קישור למתכון לציפוי שוקולד (שתי האפשרויות לציפוי המצוינות במתכון מתאימות)-
https://www.10dakot.co.il/%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%94/
בהצלחה 😉

לירז (14:56 13.02.2015)

הי,
העוגה מצויינת!!!
תודה (:

מתכונים ב-10 דקות (17:25 13.02.2015)

שמחה שאהבת 🙂
תודה ושבת שלום!

לב (22:44 29.01.2015)

תודה רבה ושבת שלום♡

מתכונים ב-10 דקות (22:47 29.01.2015)

שבת שלום 🙂

רותי (10:10 1.01.2015)

היי,
האם ניתן לטבען את העוגה ולעשות אותה ללא ביצים כמו העוגת שוקולד הטבעונית?

מתכונים ב-10 דקות (10:28 1.01.2015)

היי רותי,
בגדול במקום הביצים אפשר לשים בננה אחת בשלה מעוכה או כחצי כוס רסק תפוחים אך מאחר ולא ניסיתי לעשות זאת במתכון הזה, לצערי אינני יכולה לומר בוודאות איך זה ייצא.

אולה (15:53 5.12.2014)

התאהבתי ממש במתכון! העוגה מדהימה וטעימה מאוד.. החלפתי את השוקולד המריר, כי לא היה לי בבית, בקקאו ושוקולית עם טיפה מים ויצא אדיר! שבת שלום!

מתכונים ב-10 דקות (16:15 5.12.2014)

מעולה! תודה אולה ושבת שלום 🙂

ליאת (20:15 30.11.2014)

אין מילים… עוגה טובה וטעימה!!

מתכונים ב-10 דקות (20:20 30.11.2014)

תודה ליאת 🙂

אירית יעקובוביץ (16:45 22.11.2014)

עוגה ממש קלה להכנה וטעימה מאוד . במילה אחת מצוינת!

מתכונים ב-10 דקות (19:35 22.11.2014)

תודה אירית 🙂

בת (12:12 22.11.2014)

הכנתי את העוגה פרווה לשישי… יצאה טעימה ומעולה!!! תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (19:35 22.11.2014)

תודה בת 🙂

מילנה (14:07 21.11.2014)

היי האם ניתן לשים אבקת קקאו או שוקו במקום קוביות שוקולד?

מתכונים ב-10 דקות (14:13 21.11.2014)

היי מילנה,
במקום השוקולד המריר אפשר לשים כפית אבקת קקאו או 2 כפות ממרח שוקולד.

אמא לתינוקות (21:26 10.11.2014)

וואו חייבת לומר שמאז שנפגשתי באתר המהמם הזה, אני לא מפסיקה לקחת מפה מתכונים..
בתור אמא לתינוקות קטנים, שאת רוצה לפנק את הסובבים אותך, ואת רוצה שיצא טעים סופר-דופר, אבל אין זמן וכוח ואפשרות עם הקטנטנים, אז המתכונים פה הם פשוט פלא!! גם טעימים, איכותיים וחומרים שיש בבית..
תודה תודה ועוד תודה, יצא מעלף…

מתכונים ב-10 דקות (21:39 10.11.2014)

תודה רבה! כיף גדול לשמוע 🙂

ליהי (14:29 10.11.2014)

עוגה מצויינת, קלה והכי חשובה טעימה מאוד!
אני מאוהבת באתר הזה!!!
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (15:15 10.11.2014)

תודה ליהי! אני שמחה לשמוע 🙂

שרה מלכין (12:33 6.11.2014)

שלום, ראיתי כאן מתכון דומה אבל עם פרורי בסקוויטים ושוקולד צ׳יפס בין הבלילות. איך אני מוצאת אותו? תודה מראש! אוהבת מאוד את האתר הזה!

מתכונים ב-10 דקות (12:36 6.11.2014)

היי שרה,
מצורף לינק למתכון-
https://www.10dakot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A9%D7%9B%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%97%D7%95%D7%A9%D7%94/
סופשבוע נעים!

רויטל (11:15 8.11.2014)

עוגה מעולה ממליצה בחום

מתכונים ב-10 דקות (11:58 8.11.2014)

תודה רויטל 🙂

שלהבת (09:45 4.11.2014)

שלום! אתה מעולה…! אני עושה מלא מתכונים מהאתר ותמיד יוצא טעים ממש.
רציתי לשאול-המתכון לעוגה זה רק לתבנית אינגליש קייק 1??

מתכונים ב-10 דקות (09:48 4.11.2014)

תודה שלהבת, טוב לשמוע 🙂
כן, הכמות במתכון היא לתבנית אינגליש קייק אחת. אפשר להכפיל כמויות ולהכין בשתי תבניות אינגליש קייק.
יום נפלא 🙂

טימור (10:55 3.11.2014)

האם אפשר להחליף את השוקולד מריר בשוקולד נוטלה?

מתכונים ב-10 דקות (11:07 3.11.2014)

היי טימור,
כן, אפשר להמיר ב2 כפות ממרח נוטלה.

נירה (12:29 31.10.2014)

היי,
אם אופים בתבנית שקעים של מאפיינס – זמן האפיה נשאר עדיין 30 – 35 דקות? (הרי בדרך כלל באפיית מאפיינס אופים רק 12 דקות).

מתכונים ב-10 דקות (12:31 31.10.2014)

היי נירה,
אם אופים בתבנית מאפינס זמן האפיה מתקצר ל 15-20 דקות.
שבת שלום 🙂

ירדן (18:32 22.10.2014)

היי, אפשר להחליף את השמן בחמאה? אם כן בכמה חמאה?

מתכונים ב-10 דקות (18:57 22.10.2014)

היי ירדן,
כן אפשר להמיר ב100 גרם חמאה מומסת.

בשלני (21:41 18.10.2014)

וואו עוגה נהדרת כולם נהנו

מתכונים ב-10 דקות (21:42 18.10.2014)

שמחה שנהנתם 😉
שבוע נפלא!

מרים (16:12 18.10.2014)

תודה. כך חשבתי אנסה.

מרים (15:41 18.10.2014)

אם אני רוצה לאפות במכשיר קייקפופס בתבנית מאפינס קטנים שיש שם. איך אני מחלקת את שתי הבלילות השונות? אפשרל לערבב ביניהן קלות כמו לעוגת שייש?

מתכונים ב-10 דקות (15:53 18.10.2014)

היי מרים,
לא יצא לי לעבוד עם המכשיר אך כעקרון אפשר להכין את העוגה כעוגות מאפינס קטנות. יוצקים את שתי הבלילות אחת מעל השניה ומערבבים קלות כמו עוגת שיש.

יפית (14:53 18.10.2014)

עוגה מצויינת!!!!עשיתי אותה פרווה עם מיץ תפוזים. אני גרה בחו”ל ולי לקח יותר מ 35 דקות בתנור כנראה התנור שלי שונה אבל בכל אופן יצא מ- צ ו י נ ת!!!!תודה על המתכון הקל עוגה טעימה מאוד

מתכונים ב-10 דקות (15:02 18.10.2014)

תודה יפית 🙂 איזה כיף לשמוע!

לימור (18:45 17.10.2014)

תודה על המתכון , שמתי כפית גדושה של אבקת קפה גאקובס (הירוק) אבל הטעם של הקפה לא מורגש בכלל .. יכול להיות שלא הבנתי נכון והייתי אמורה לערבב את הכפית עם מעט מים רותחים לפני ההוספה לבלילה ? ואם כן , כמה מים ? תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:04 17.10.2014)

היי לימור,
אם זו אבקה אז מספיק להוסיף אותה לבלילה ולערבב. רק אם זה קפה מגורען אז מומלץ לערבב לפני ב 2-3 כפות מים רותחים כדי לוודא שזה נמס כמו שצריך בבלילה.
אם עשית נכון והטעם של הקפה אינו מורגש אני ממליצה פעם הבאה לשים 2 כפיות.
שבת שלום 🙂

לימור (19:23 17.10.2014)

תודה רבה שבת שלום 🙂

ויק (16:01 17.10.2014)

תודה על המתכון המהיר, נראה מעולה:) מחכה לערב כדי לטעום:)

מתכונים ב-10 דקות (17:03 17.10.2014)

בשמחה ויק!
שבת שלום 🙂

אלומה (13:35 15.10.2014)

עוגה ממש טעימה! תודה!

מתכונים ב-10 דקות (14:09 15.10.2014)

בשמחה אלומה היקרה וחג שמח!

כלנית (10:35 14.10.2014)

הכנתי עכשיו-/קלה להכנה ובעיקר יצא מעולה

מתכונים ב-10 דקות (15:31 14.10.2014)

תודה כלנית, שמחה שאהבת 😉

עדי (12:56 13.10.2014)

אפשר להשתמש בתבנית קפיצית עגולה נראה לי 26.יש לי תבנית אינגליש קייק אבל נראה לי היא ארוכה מידי והן תמיד יוצאות לי נמוכות

מתכונים ב-10 דקות (18:05 13.10.2014)

היי עדי,
מתנצלת על העיכוב בתשובה.. אם יש לך תבנית אינגליש קייק חד פעמית מאלומיניום (בגודל 31X10) זה בדיוק הגודל המתאים. תבנית עגולה 26 לא מתאימה במקרה הזה כי היא גדולה מידי (עדיף כבר את האינגליש קייק שיש לך). אם יש לך תבנית שקעים/מאפינס אז אפשר להשתמש גם בה (אמור לצאת בין 10-12 מאפינס).

סנונית (18:40 12.10.2014)

היי,

במידה ואין בנמצא חלב או מיץ. אפשר במקום כוס מים עם סוכר מומס?
או שיש הצעה אחרת…?

תודה מראש!

מתכונים ב-10 דקות (18:58 12.10.2014)

היי,
כן, אפשר שליש כוס מים חמים עם כפית סוכר מומס ואפשר להשתמש גם בשליש כוס שמנת מתוקה או צמחית אם יש ברשותך.

אביה (10:42 25.03.2016)

אפשר להשתמש בחלב אורז במקום? אם כן, אותה כמות כמו החלב?

מתכונים ב-10 דקות (12:19 25.03.2016)

כן אביבית, אותה כמות.
שבת שלום 🙂

גלי (05:32 12.10.2014)

עוגה מצויינת ממליצה בחום:)

מתכונים ב-10 דקות (10:39 12.10.2014)

תודה גלי 🙂

רעות (16:03 9.10.2014)

שלום וחג שמח, עוגה פשוט מעולה!
פעם שניה שאני מכינה אותה. פעם ראשונה הכנתי עם חלב כי לא היה אכפת לי שיהיה חלבי ופעם שניה עם מיץ תפוזים מבקבוק שתיה קלה. בשתי הפעמים העוגה יצאה פשוט מצוינת!

מתכונים ב-10 דקות (16:22 9.10.2014)

הי רעות,
שמחה שאהבת את העוגה 🙂
חג שמח!

אלכסנדרה (12:21 9.10.2014)

היי עשיתי את העוגה עם מיץ יצא לי עוגת חחנק …והייתה בתנור רק 30 דקות 🙁

מתכונים ב-10 דקות (15:57 9.10.2014)

הי אלכסנדרה,
לא הבנתי מה הכוונה עוגת חנק.

מאיה (11:55 8.10.2014)

היא באמת יצאה מצוינת! 🙂
תודה וחג שמח!

מתכונים ב-10 דקות (14:09 8.10.2014)

היי מאיה,
אני שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן וחג שמח 🙂

מאיה (16:40 7.10.2014)

היי,
האם הטעם נשמר טעים עם מיץ תפוזים או עדיף חלב? (פשוט רוצה לעשות אותה פרווה:))

תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (16:43 7.10.2014)

היי מאיה,
עם מיץ תפוזים היא יוצאת מצוינת 😉

אור (11:40 6.10.2014)

נראה מעולה, אך אם אני רוצה להשתמש בקמח רגיל וא. אפייה, זה אפשרי? מה היחס שצריך לעשות?

מתכונים ב-10 דקות (11:43 6.10.2014)

הי אור,
במקום קמח תופח אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.
יום נפלא!

אור (11:45 6.10.2014)

תודה רבה על התשובה המהירה!

נטלי (00:51 6.10.2014)

שלום!
האם ניתן להחליף את הקוקוס במרכיב אחר…?

תודה!!!

מתכונים ב-10 דקות (10:12 6.10.2014)

הי נטלי,
אפשר לוותר לגמרי על הקוקוס ולא צריך לשים במקומו שום דבר.
יום נפלא 🙂

שרון (20:54 1.10.2014)

עוגה פשוט מעוללההה!!! תודה רבה על המתכון הנפלא 🙂

מתכונים ב-10 דקות (21:16 1.10.2014)

בשמחה שרון!

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.