שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

סוג: חלבי/ פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

1/2 כוס (100 ג’) סוכר

1/2 כוס (100 ג’) שמן

1/3 כוס (80 מ”ל) חלב/ מיץ תפוזים

1 כוס (140 ג’) קמח תופח

1/3 כוס (30 ג’) קוקוס

50 גרם שוקולד מריר + 3 כפות (30 מ”ל) מים

1 כפית מלאה (3 ג’) אבקת נס קפה




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-ממיסים במיקרוגל 50 גרם שוקולד מריר + 3 כפות מים ומערבבים לתערובת חלקה.

-מערבבים (בעזרת כף או מיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, אח”כ חלב/מיץ ובסוף קמח וקוקוס. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

-מחלקים את התערובת בצורה שווה לשתי קערות. לקערה אחת – מוספים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים היטב ולקערה השניה- מוסיפים כפית נס קפה ומערבבים.

-יוצקים לתבנית אינגליש קייק את בלילת השוקולד ומעליה יוצקים את בלילת הקפה. מכניסים לתנור ואופים במשך 30-35 דקות.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת דבש עסיסיתעוגת דבש עסיסית
סורבה אננס ונענע סורבה אננס ונענע
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
רבקה (06:27 16.08.2024)

הי, אני יכולה לחלק את הבלילה למאפינס קטנים (הקשיחים מקרטון)?
כמה בערך יצאו לי?

avatar
רבקה (06:32 16.08.2024)

והאם אני יכולה לערבב את שתי הבלילות יחד לפני שאני שופכת?

תודה רבה על כל המתכונים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:14 16.08.2024)

כן. ייצאו בערך 8-10 יחידות (תלוי בגודל השקעים).
את יכולה למזוג לכל שקע בלילה אחת ומעליה בלילה אחרת.
אם את לא רוצה לעשות את זה שני צבעים אפשר מראש לא לחלק ל-2 בלילות ולהמיס את השוקולד המריר עם השמן ולהוסיף לתערובת. את אבקת הנס קפה להוסיף עם הקמח.

avatar
טליה (15:21 2.07.2024)

עוגה מושלמת לבוקר ! הכפלתי כמויות ושמתי חצי כוס סוכר לבן וחצי חום. את הנס קפה הוספתי כאבקה לתוך קערת החומרים היבשים וציפיתי בטבלאת שוקולד פרה אגוזים יצא מושלם! תודה רבה לך, אפרת היקרה. תבורכי 3>

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:49 3.07.2024)

מעולה💜
תודה שחזרת לשתף:)

avatar
מלכה (18:49 22.05.2024)

אפרת האלופה,
האם ניתן לוותר על השוקולד מריר ולהשתמש רק בקקאו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:19 23.05.2024)

במקום שוקולד מריר אפשר לשים כפית קקאו + 3 כפות מים. כדאי להוסיף לבלילה כף גדושה סוכר.

avatar
אלית (21:19 24.01.2024)

היי אפרת,
במקום הקפה נמס אפשר להוסיף אספרסו מהמכונת קפה? אם כן, כמה כפות ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:55 24.01.2024)

היי אלית,
במקום החלב/מיץ תפוזים, תכיני אספרסו ותוסיפי מים עד שליש כוס (רק שלא יהיה חם מידי, שיהיה חמים-פושר).

avatar
טל (07:17 12.12.2023)

עוגה מעולה מעולה !

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:37 12.12.2023)

שמחה שאהבת🙂
תודה טל

avatar
הודיה קוזק (02:34 16.11.2023)

אם הכנסתי את העוגה יום שלישי בערב. האם היא יכולה להישמר לי במקרר עד יום שבת? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה רבה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:39 16.11.2023)

היי הודיה,
עדיף להקפיא את העוגה ולהפשיר ביום שבת בבוקר.

avatar
הודיה קוזק (12:17 16.11.2023)

בעייה שאין לי מקום במקפיא..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:59 16.11.2023)

אני מבינה אבל אני חוששת שהעוגה תתייבש כבר עד יום שבת

avatar
הודיה קוזק (16:54 16.11.2023)

הכנסתי אותה למקרר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:15 16.11.2023)

לא מומלץ להכניס עוגות בחושות למקרר כי זה מייבש אותן.
עדיף לשמור על השיש במקום קריר ומוצל.
בכל מקרה, אם העוגה מיועדת לשבת ואין לך אפשרות להקפיא אותה אז תשאירי במקרר.

avatar
הודיה קוזק (17:39 14.11.2023)

ערב טוב
אני רוצה להכין ורציתי לשאול אם אני שמה במקום שוקולד מריר שוקולד השחר וכמה? והאם שמים את השוקולד ביחד אם מים והאם להמיס במיקורוגל? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
תודה רבה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (06:43 15.11.2023)

היי הודיה,
אפשר לשים 2 כפות ממרח שוקולד.
וכן ממיסים את השוקולד יחד עם המים.

avatar
הודיה קוזק (19:09 15.11.2023)

ערב טוב.
בסוף הכנתי לפי המתכון שלך.
ויצא ממש טוב וטעים. 😊😋
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:33 15.11.2023)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

avatar
דבורי (14:16 1.09.2023)

וואו, וואו, וואו, יצא משגע לא אכלתי משהו טעים יותר מזה

avatar
חנל (12:49 6.06.2023)

עשיתי את העוגה כעוגת יומולדת בתבנית עגולה 26 (הכפלתי את כל המוצרים) בטעם יצא משגע אבל קצת דחוס. זה לא גרם לנו לגמור את זה תוך יום. מה אפשר לעשות פעם הבאה כדי שיהיה יותר אוורירי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:01 6.06.2023)

היי
שמחה שיצא טעים!
יש מספר סיבות שיכולות לגרום למרקם דחוס. אני כותבת לך אותן, ומקווה שיעזור לפעם הבאה😊:
– חוסר דיוק בכמויות: שימוש בכוס לא נכונה ולא בכוס מדידה (בנפח 240 מ”ל)
– חוסר הקפדה על סדר הכנסת המרכיבים לקערה
– ערבוב לא מספיק של המרכיבים לפני הוספת הקמח
-ערבוב יתר לאחר הוספת הקמח
-בעיה באבקת האפייה (יכולה להיות ישנה או מקולקלת ולא שמים לב)
-השהיית העוגה לפני הכנסתה לתנור
-אפייה בתוכנית שונה מהתוכנית המתאימה (קו עליון ותחתון)
-הכנסת העוגה לתנור שלא חומם מראש לפחות 10 דקות לפני כן
– אפייה בחום שונה מהדרוש במתכון
– אפייה זמן קצר או ארוך מהדרוש לעוגה

avatar
נעמי (20:15 18.03.2023)

הכנתי ביום שישי העוגה יצא אוורירית רכה וטעימההה
לומדת ומשתפרת תודה המון!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:28 19.03.2023)

איזה כיף לשמוע!
תודה על הפרגון❤

avatar
בת חן (20:43 7.02.2023)

העוגה הכי טעימה אי פעם!! הכנתי אותה והתחסלה בצ’יק. הכנתי עוגה נוספת והתחסלה שוב. השתמשתי במיץ תפוזים והשמטתי את הקוקוס. גם בחלב סויה יוצא מעולה. אין מה להכין פחות מ3 תבניות=]
יש לך עצה בשבילי בהכפלת כמויות כיצד לא להסתבך גם בהכנה וגם כשאני שופכת לתבניות? שאדע שעשיתי שווה בשווה?או פשוט למדוד בכלי (כמו שעשיתי) וזהו? תודה רבה לך מראש=]

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:30 7.02.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח והתחסל🙂
כשמכפילים כמויות אין כ”כ איך לדייק בכמות ששמים בכל תבנית מלבד למדוד במשקל.
אישית אני פשוט מצמידה את התבניות בשורה ומנסה שכולן יהיו עם בלילה באותו גובה.

avatar
נעמי (22:55 24.01.2023)

הכנתי העוגה מושלמת משתמשת באתר שלך מלא
לילה טוב!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:42 25.01.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
יוליה (10:38 8.10.2022)

היי אפרת, אשמח לעצתך איך להפוך את העוגה ליותר אוורירית?
יוליה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:28 8.10.2022)

היי,
לעוגה אוורירית חשוב:
להשתמש בכוס מדידה,
להקציף (ידנית) את הביצים והסוכר היטב,
להימנע מערבוב יתר לאחר הוספת הקמח,
לאפות בתבנית הנכונה, בחום הנכון ובתכנית קו עליון ותחתון.
בהצלחה(:

avatar
‫יוליה (19:33 8.10.2022)

האמת, עשיתי את כל מה שאמרת בדיוק איך שרשמת. אולי חוץ מהחלק של הערבוב של הקמח, לא שמתי לב כמה זמן ערבבתי. היא יצאה לי ממש דחוסה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:45 8.10.2022)

אם השתמשת בכוס מדידה (בנפח 240 מ”ל) והקפדת על שאר הדגשים- כנראה שהבעיה אכן בערבוב יתר.
זה גם יכול לקרות אם היה צריך לאפות עוד כמה דקות.

avatar
‫יוליה (19:47 8.10.2022)

אשים לב פעם הבאה 🙂
תודה רבה על התשובות ושבוע נעים🌼

avatar
מוריה (13:18 13.05.2022)

במתכונים שרשום מיץ תפוזים אפשר לשיים במקום תרכיז תפוזים (לערבב תרכיז עם מים)

עוגת קפה ושוקולד
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:00 13.05.2022)

מעולה, תודה על השיתוף(:

avatar
מוריה (16:58 4.05.2022)

אפשר לשיים במקום מיץ תפוזים מים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:40 4.05.2022)

היי,
עדיף לשים חלב אבל אפשר גם מים.

avatar
מלי (00:21 27.01.2023)

אני שמי מיץ ענבים

avatar
שרית (22:44 16.05.2021)

עוגה מעולה ופשוטה כמו כל המתכונים הנהדרים שלך.

מאד קשה לטבען מתכונים אצל אחרים, עם מיליון ביצים.
אצלך כמעט תמיד מצליח 😃

לכל מי שמעוניין, עוגה שהצלחתי לטבען:

במקום 2 ביצים, חצי כוס רסק תפוחים ללא סוכר.
אני מעדיפה את רסק התפוחים לאפייה של חברת “יכין”, בקופסת שימורים, בניחוח שקדים וקינמון.
נותן מירקם וארומה מעולה לעוגה.
לא משאיר טעם לוואי.

דבר שני שאני מוסיפה הוא כף חמאת אגוז כולשהו, עדיף קשיו, שקד או אגוז. הם מוסיפים לאוויריות העוגה ללא ביצים ולא משאירים טעם בעוגה.

אחרי הקמח, מוסיפה כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה.

בסיום, כשהתערובת מוכנה, לפני החלוקה לשתי תערובות, מוסיפה אחרון ת מ י ד כף אחת של חומץ.
חומץ עם סודה לשתייה מתחיל לתסוס מיידית, מערבבים מעט.
החומץ לא משאיר שום טעם בעוגה, מערבבת מעט רק שיתטמע וממשיכה לפי המתכון.

לאבקת קפה נמס שמתי את קפה נמס “עלית” בטעם אגוזים, כפית גדושה. יצא מעולה.

סוכר רגיל החלפתי לסוכר חום, אותה כמות, רק מבחינת טעם אישי.
השתמשתי בחלב שקדים. מאד טעים לטעמי בעוגות בחושות.

מבחינת עוגה טיבעונית, זה בדרכ בין חמש דקות לעשר דקות יותר זמן אפייה. לפעמים קצת יותר.

העוגה יצאה אוורירית וגבוהה, ללא ביצים. לא דחוסה.

עשיתי מעל גנאש מלמעלה. יצא מעולה. המון תודה!

עוגת קפה ושוקולד
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:27 17.05.2021)

תודה שרית כתמיד על השיתוף בהצלחה ב’טבעון’ המתכון! איזה כיף שיצא מעולה💗

avatar
נועם (13:49 21.02.2021)

מתכון פצצה!! העוגות הבחושות שניסיתי אחת אחת מעולות. מתכונים פשוטים ונגישים עם תוצאות מושלמות 🙂 תבורכי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:41 21.02.2021)

תודה על המילים החמות נועם🥰

avatar
צופית (10:55 1.11.2020)

הכנתי לכבוד שבת ויצאה טעיממממה!!
הוספתי מעל מקלות שקדים ושברי פקאן… כולם התלהבו!
והריח של הקפה…..😇

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:34 1.11.2020)

איזה כיף!
שמחה לשמוע שיצא טעים 🙂

avatar
אולגה (10:33 16.10.2020)

היי אפרת, אפשר במקום חלב לשים חלב סויה /שיבולת שועל?
תודה ☺️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:34 16.10.2020)

כן, עדיף חלב סויה.

avatar
אורית (19:42 9.09.2020)

היי אפרת
תודה על המתכונים המושלמים. נעזרת בהם המון.
אני רוצה להכין את העוגה בתבנית חפ בגודל תנור. מה הכמויות? תודה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:24 9.09.2020)

כמות לתבנית ענקית בגודל 32X40:
5 ביצים גדולות
2 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
2 כוסות חלב/ מיץ תפוזים
4 כוסות קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
200 גרם שוקולד מריר + חצי כוס מים
4 ככפיות אבקת נס קפה
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל

avatar
זיגית (12:02 19.08.2020)

הי אפרת:)
אין לי כרגע שוקולד.. יש אפשרות להשתמש בקקאו? איך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:27 19.08.2020)

במקום שוקולד מריר אפשר לשים כפית קקאו + 3 כפות מים. כדאי להוסיף לבלילה כף סוכר נוספת.

avatar
חן (16:00 3.07.2020)

אני רוצה שייצא טעם של קפה חזק, בכמה להגדיל את הנס קפה?
ואפשר גם מידות לתבנית 20*25 בעומק 6? זה ייצא נמוך בתבנית כזו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:19 3.07.2020)

1.5-2 כפיות.
אני חושבת שכדאי להכפיל את כל הכמויות ב-2.
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.

avatar
Vivi (13:03 26.01.2024)

היי אם הכפלתי כמויות, לתבנית מלבנית, כמה זמן תימשך האפייה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:56 26.01.2024)

40-45 דקות. בכל מקרה יש לבדוק עם קיסם בכמה מקומות במרכז העוגה.

avatar
מוריה ש (15:47 4.02.2020)

היי אפרת, הכנתי היום את העוגה הכל לפי ההוראות אך העוגה ייצאה ב2 שכבות. שכבת השוקולד ומעל שכבת הקפה וגם נוצרה גבעה בעוגה. מה עשיתי לא נכון? אגב, אני תמיד משמנת את התבנית יכול להיות שזה קשור לזה שהעיסות לא התערבבו? אשמח למענה… בכל זאת העוגה טעימה! תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:08 4.02.2020)

היי מוריה,
לא יצא לך כמו בתמונה? הבלילה של הקפה אמורה לשקוע קצת במהלך האפיה, היא לא שקעה?
העוגה תפחה אז נוצרה גבעה.
באיזה כוס השתמשת? המרקם של הבלילה היה מוצק או נוזלי?

avatar
מוריה ש (17:15 4.02.2020)

קודם כל תודה לך על ההתייחסות לשאלות 🙂
העוגה לא יצאה לי כמו בתמונה 🙁
השתמשתי בכוס מדידה.
המרקם של הבלילה היה קצת מוצק לא נוזלי.
השתמשתי בביצים L אם זה קשור….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:18 4.02.2020)

אז כנראה שהסיבה היא שהמרקם יצא מוצק ולכן הבלילה של הקפה לא שקעה. פעם הבאה אפשר להוסיף קצת יותר חלב או מיץ (עד רבע כוס יותר) כדי לדלל קצת את הבלילה.

avatar
מוריה ש (17:31 4.02.2020)

לדלל את הבלילה של הקפה? או לפני שמחלקים לדלל את כל הבלילה ורק אח\”כ לחלק? פשוט חייבת לנסות שוב! היא טעימה בטרוף ועוד רגע נגמרת… תודה לך!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:34 4.02.2020)

לפני שמחלקים 🙂

avatar
שני (17:54 30.01.2020)

שלום אפרת,
האם ישנה דרך להמיר את קוביות השוקולד בממרח שוקולד?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 30.01.2020)

אפשר לשים 2 כפות ממרח שוקולד.

avatar
מורן (21:18 17.12.2019)

הכנתי בדיוק לפי המתכון אבל ניראה כאילו העוגה לא תופחת היא נמוכה מאוד,
מדוע ככה ?
אשמח לעזרה עם מי אני יכולה לדבר אני לוקחת מפה הרבה מתכונים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:29 18.12.2019)

היי מורן,
השתמשת בקמח תופח או קמח רגיל שהוספת לו אבקת אפיה?
באיזה כוס השתמשת למתכון?
כמה זמן חיממת את התנור לפני שהכנסת את העוגה?

avatar
שירן (17:26 4.11.2019)

היי
ניתן לוותר על הקוקוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 4.11.2019)

כן.

avatar
מוניקה (09:31 17.10.2019)

הי אפרת,
יצא מושלם כרגיל.
הכנתי עם 4 כפיות אספרסו והוספתי שוקו צ’יפס מלמעלה.

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:35 21.10.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה מוניקה

avatar
אתי (14:43 13.09.2019)

אפשר לעשות עם קפה גרעינים (ברזילאי), במקום נס קפה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:25 16.09.2019)

מניחה שכן.
אם הקפה הוא מגורען (ולא אבקתי) אז יש להמיס אותו לפני עם כף מים רותחים ואז להוסיף לבלילה.

avatar
מעיין (17:30 10.05.2019)

היי. יחסית לגודל תבנית אינגליש קייק התערובת יוצאת מאוד קטנה- גודל התבנית היא לפי המידות
של התבניות שאת כותבת באתר (בקטגוריית טיפים).
מדוע התערובת יוצאת קטנה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:28 11.05.2019)

באיזה כוס השתמשת?

avatar
מעיין (16:00 24.05.2019)

השתמשתי בכוס רגילה סטנדרטית, לא קטנה מידי. המידות מתאימות יותר לתבנית חד פעמי מקרטון ולא לגודל התבנית שמופיעה אצלך באתר.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:08 24.05.2019)

היי מעיין,
הכמות במתכון מתאימה לתבנית אינגליש קייק חד פעמית. באיזה תבנית השתמשת?

avatar
חן ש (15:24 22.03.2019)

היי אפשרת מה שלומך?
עשיתי היום את העוגה והיא יצאה נורא דחוסה. הקצפתי במיקסר סוכר עם ביצים ואחרי כמה דקות הוספתי שמן וחלב (והמשכתי להקציף).
אחכ הפסקתי להקציף ושמתי את הקוקוס והקמח. האם הייתי צריכה להמשיך להקציף עם הקוקוס והקמח? למה היא יצאה דחוסה?
למרות זאת יש לה טעם מעולה ובטוח שאנסה אותה שוב!
שבת שלום 😊

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:56 22.03.2019)

היי חן,
חיממת את התנור מראש?
פתחת את התנור במהלך האפיה?
העוגה תפחה או נשארה באותו גובה?
כמה זמן ערבבת לאחר שהוספת את הקמח והקוקוס?
באיזה כוס השתמשת?
שבת שלום 🌷

avatar
חגית (10:52 15.03.2019)

יצאה מצוין! נהנת מהאתר שלך. תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:52 15.03.2019)

שמחה לשמוע!
תודה חגית 🌷

avatar
ענתי מיטב (14:30 23.02.2019)

כרגיל גם הפעם יצא מצויין. לשוקולד הוספתי קצת ברנדי.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:22 23.02.2019)

מעולה, תודה 🙂

avatar
דנה (13:44 25.12.2018)

עוגה מושלמת , אני יוצרת שבילים בין שני גווני העיסה ולמעלה מוסיפה שוקולד צ’יפס משדרג מאוד את העודב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 25.12.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
זוהר (16:39 21.12.2018)

אתר מושלם!!! תודה רבה, לומדת המון.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:12 22.12.2018)

תודה זוהר 💜

avatar
עדי (09:05 17.12.2018)

קודם כל תודה על האתר! מתכונים מעולים וטעימים!
האם אפשר להחליף את השוקולד בקקאו ואם כן באיזה כמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:00 17.12.2018)

היי עדי,
במקום שוקולד מריר אפשר לשים כפית קקאו + 3 כפות מים. אם את שמה קקאו כדאי להוסיף לבלילה כף סוכר נוספת.

avatar
אפרת (23:36 13.12.2018)

האם אפשר להחליף את המיץ במים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:42 14.12.2018)

כן.

avatar
שני (16:59 9.10.2018)

היי, קודם כל תודה על אתר נפלא, בזכותך למדתי המון.
שאלה לי, כשכתוב ביצים, לאיזו מידה הכוונה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:10 9.10.2018)

היי שני 🙂
אם לא מצוין במתכון גודל הביצים (כמו במתכון הזה) אז אפשר להשתמש בביצים בכל גודל.
אם רשום במתכון “ביצים גדולות” הכוונה ל X או XL.

avatar
רותם (15:34 11.07.2018)

הכנתי את העוגה היא מריחה ונראת סוף הדרך😀
בטוחה שגם ממש טעימה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:50 11.07.2018)

נראית מעולה!
תודה רותם 🙂

avatar
רותם (19:42 14.07.2018)

באהבה היא טעימה מאוד

avatar
ליאת (08:44 28.06.2018)

הכנתי והעוגה מהממת!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:30 28.06.2018)

תודה ליאת, שמחה שאהבת 🙂
יום נפלא

avatar
עטרת (11:45 27.04.2018)

אפשר לעשות בלי קוקוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:19 27.04.2018)

כן אפשר.

avatar
לירז (09:34 21.02.2018)

אפרת יקירה,
העוגה הזו מככבת אצלנו,
תמיד מכפילה כמויות כיוון שמתחסלת ברגע (:
תודה רבה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:39 21.02.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה לירז.
יום מקסים 🌺

avatar
אביטל (15:19 7.01.2018)

יצאה עוגה יפה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:30 7.01.2018)

תודה אביטל 🙂

avatar
מיקי (12:39 9.11.2017)

היי אני רוצה להכין בתבנית גדולה רגילה של עוגה. מה הכמויות שצריך?
וגם, אין לי קמח תופח אז כמה אבקת אפיה צריך להוסיף לקמח רגיל?
תודה על המתכונים אני מאוד נהנית מהאתר הזה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 9.11.2017)

היי מיקי,
אפשר להכפיל את כל הכמויות ב-2 ולהכין בתבנית עגולה בקוטר 24 או תבנית מלבנית בגודל 30X20.
לתבנית גדולה יותר בגודל 32X25 יש להכפיל כמויות ב-3.
במקום קמח תופח אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה. אם את מכפילה ב-2 אז 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה וכך הלאה. חשוב לערבב את הקמח קודם בנפרד עם אבקת האפיה ורק אז להוסיף לתערובת.
יום מקסים 🙂

avatar
אסתי (15:39 4.10.2017)

היי! הכנתי עכשיועם קמח מלא וכפית אבקת אפייה והיא יצאה מ א ו ד נמוכה . יש סיבה למה? חושבת שעשיתי לפי המתכון

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:00 4.10.2017)

היי אסתי,
ערבבת היטב את הקמח לפני עם אבקת האפיה ורק אז הוספת לתערובת?

avatar
רחלי (11:56 1.09.2017)

במקום קמח תופח אפשר לשים קמח רגיל ומה הכמות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:34 1.09.2017)

היי רחליף
אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה. יש לערבב אותם קודם בנפרד ואז להוסיף לתערובת.

avatar
חן (23:50 11.08.2017)

היי, הכנתי את העוגה בדיוק לפי המתכון אבל העוגה יצאה מאוד שומנית…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:48 12.08.2017)

היי חן,
העוגה לא אמורה לצאת שומנית אלא עסיסית. מה הכוונה לשומנית? היא נאפתה לגמרי?

avatar
חן (11:44 25.08.2017)

כן היא נאפתה לגמרי. העוגה הייתה ספוגה בשמן…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:31 25.08.2017)

העוגה תפחה כמו שצריך או נשארת נמוכה?

avatar
אי (13:24 6.08.2017)

אפשר להשתמש במדדים של כוס חד פעמי קר או חם? עם לא אז כמה סיסי צריכה, להיות הכוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:46 6.08.2017)

היי,
בכל המתכונים באתר (כולל זה) יש להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל.
מצרפת תמונה של כוס מתאימה:

glass

avatar
שרה (20:22 19.02.2017)

יצא טעים מאוד,
פעם הבאה אנסה להוריד את הקוקוס, אולי השוקולד והקפה יהיו יותר דומינננטים
תודה אפרת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:58 19.02.2017)

שמחה שיצא טעים.
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
ציפי (16:09 31.01.2017)

יצא ממש טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:11 31.01.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
ענתי מיטב (18:36 6.01.2017)

תודה רבה העוגה נכנסה עכשיו לתנור, נראה מעולה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:58 6.01.2017)

מעולה 🙂
שבת שלום

avatar
שרון (10:28 5.01.2017)

אפרת המקסימה!מכינה עם מיץ תפוזים וציפוי שוקולד עם שמן צריך לשים במקרר כשמתקררת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:44 5.01.2017)

לא, אין צורך. לעטוף בניילון נצמד ולשמור בחוץ.
יום מקסים 🙂

avatar
עליזה (21:30 15.12.2016)

הכנתי את עוגת האגוזים,יצאה פשוט מעדן אורירית…מומלץ בחום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:08 15.12.2016)

תודה עליזה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
שולי (10:31 13.12.2016)

בוקר טוב
האם אפשר לדלג על הקוקוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:59 13.12.2016)

כן שולי, אפשר.

avatar
אלי (18:01 8.12.2016)

היי, חייבת לציין שמתה על המתכונים שלך 3>

יש לי תבנית קפיץ 26, מה הכמויות המומלצות כדי שהעוגה תצא לי גבוהה ויפה?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:30 8.12.2016)

היי אלי 🙂
לתבנית 26 אלה הכמויות המומלצות:
5 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס ושליש שמן
כוס ורבע חלב/ מיץ תפוזים
3 כוסות קמח תופח
כוס קוקוס
150 גרם שוקולד מריר + 9 כפות מים
כף גדושה אבקת נס קפה
*יש להניח שזמן האפיה יתארך לכ-50 דקות.

avatar
הילה (01:15 4.12.2016)

הי
למי שאין מיקרוגל…כיצד את ממליצה להמיס? עם קערת זכוכית מעל סיר עם מים רותחים?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:07 4.12.2016)

היי הילה,
אפשר להמיס בשיטה שהצעת או במחבת קטנה על הלהבה והאש הכי נמוכה (חשוב להקפיד שלא יישרף).
שבוע נפלא

avatar
חן (21:58 15.11.2016)

היי לא הבנתי איך לעשות את השילוב בין התערובות פשוט לשפוך למעלה ?
או לשפוך ואז לעשות צורת שיש
תוכלי להסביר לי יותר בפירוט
תודה לך !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:15 15.11.2016)

היי חן,
יוצקים את הבלילות זו על זו בלי לערבב. קודם את בלילת השוקולד ומעל את בלילת הקפה.

avatar
לילוש (12:14 14.11.2016)

האם ניתן להוריד בכמות הסוכר? ולשים סוכר חום? אם כן, בכמה אפשר להוריד?

האם ניתן לאפות עם קמח כוסמין מלא? אם כן, איך?

תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:29 14.11.2016)

היי לילוש,
לגבי הסוכר זה ממש עניין של טעם. לדעתי את יכולה להפחית לשליש כוס סוכר חום שהוא גם ככה קצת פחות מתוק מסוכר לבן.
אפשר להכין עם כוס קמח כוסמין מלא ולערבב איתו כפית אבקת אפיה.

avatar
לילוש (15:26 14.11.2016)

היי,

שמתי אבקת נס קפה מגורען ושמתי לב שהגרגירים לא נמסו..איזו טעות.. :/

avatar
לילוש (15:42 14.11.2016)

היי,

שמתי אבקת נס קפה מגורען, האם זה בסדר? כי עכשיו הגרגירים לא נמסו בעוגה והם נתקעו למעלה (אחרי האפייה)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:26 14.11.2016)

היה צריך להמיס אותם קודם במים ואז להוסיף לתערובת אבל לא נורא, מקסימום יהיה טעם מרוכז יותר של קפה בחלק העליון של העוגה.

avatar
לילוש (16:31 14.11.2016)

כן נכון, נפל לי האסימון מאוחר מדי כי כתוב אבקת נס קפה..

avatar
שלמה (23:44 3.11.2016)

תודה רבה! יצא סוף, ומחמאות קיבלנו בלי סוף 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:03 4.11.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
ברכה (17:24 20.10.2016)

יצא פשוט מווווווושלם!!!
אוהבת את האתר תמיד יוצא מוצלח!!!!
עשיתי גם את העוגת קפה הבחושה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:37 20.10.2016)

תודה ברכה 🙂

avatar
ברכה (15:11 20.10.2016)

האם אפשר להקציף את הביצים כדי לקבל גובה או שזה מיותר??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:05 20.10.2016)

כן ברכה, אפשר.

avatar
ברכה (15:09 20.10.2016)

היי האם אפשר במקום קמח תופח קמח רגיל פלוס א.אפיה??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:05 20.10.2016)

היי ברכה,
אפשר לערבב כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

avatar
שרה (17:33 1.09.2016)

אפשר לוותר על הקוקוס? ואפשר להחליף את המיץ תפוזים בקצפת ריצ’?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:03 1.09.2016)

כן שרה, אפשר.

avatar
תהילה (11:47 26.08.2016)

היי עשיתי כמה פעמים את העוגה ויצא פצצה… תודה רבה על כל המתכונים הנהדרים. שבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:44 26.08.2016)

תודה תהילה ושבת שלום!

avatar
שרון (10:48 18.07.2016)

תודה רבה על הסבלנות!מבטיחה לעדכן איך יצא

avatar
שרון (10:42 18.07.2016)

וכפית נס קפה לכמות כפולה של ציפוי?מוסיפים אחרי שהציפוי שוקולד מוכן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:46 18.07.2016)

כן, את מוסיפה אחרי שהמסת את החומרים וערבבת לתערובת חלקה. תתחילי בחצי כפית. תטעמי ולפי זה תחליטי אם להוסיף חצי כפית נוספת.

avatar
שרון (10:13 18.07.2016)

תודה רבה!את הציפוי לשים על העוגה מס’ דק’ אחרי שיוצאת מהתנור?הציפוי צריך להיות חמים?כדי שהציפוי יהיה מורגש יותר כדאי להכפיל את המרכיבים שלו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:29 18.07.2016)

כן, כן וכן 🙂

avatar
שרון (08:31 18.07.2016)

הי אפרת רוצה להכין את הציפוי שהצעת להילה אבל במקום חמאה עם שמן. כמה שמן לשים וכדאי לשים את הקרם כמה דק’ אחרי שהעוגה יוצאת מהתנור ואז לעטוף בניילון נצמד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:48 18.07.2016)

היי שרון,
במקום 10 גרם חמאה שימי כף שמן (50 גרם שוקולד מריר + כף שמן + כף מים).
אם תעטפי בניילון נצמד הציפוי יכול להמרח לכן את יכולה לשים את הציפוי כשהעוגה חמה ולא לעטוף בניילון נצמד או לעטוף את העוגה בניילון נצמד ולאחר מכן לצקת את הציפוי.
בהצלחה ויום מקסים 🙂

avatar
מאיה (13:34 15.07.2016)

היי

האם ניתן להחליף את השוקולד המריר בשוקולד השחר?
אם כן, איזו כמות לשים ?

תודה
מאיה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:56 15.07.2016)

היי מאיה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר. שימי 2 כפות ממרח.
בהצלחה 😉

avatar
אדוה (17:02 8.07.2016)

שלום!
אני להכין את העוגה,אבל גיליתי שנגמר המיץ תפוזים.האם אפשר לעשות עם מים או שעדיף כבר להכין עוגה אחרת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:03 8.07.2016)

היי אדוה,
אפשר להכין גם עם מים.
שבת שלום 🙂

avatar
fanny (11:48 7.07.2016)

הי אני רוצה להכין את העוגה בתבנית גדולה יותר..בערך בגודל של שתי אינגליש ( קצת פחות )
פשוט להכפיל כמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:56 7.07.2016)

היי,
אם הכוונה לתבנית המלבנית בגודל 22*31 אז כן, פשוט הכפילי כמויות ב-2.
בהצלחה 😉

avatar
אסנת (10:40 7.07.2016)

אפשר ללא קוקוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:46 7.07.2016)

כן אסנת, אפשר לוותר על הקוקוס.

avatar
עדיה (15:22 28.06.2016)

הכנתי את העוגה ברגע האחרון והיא גם פשוטה וגם טעימה.
טיפ קטן כדי שהעוגה לא תיהיה יבשה מידי שפכתי מעליה בעודה חמה רבע כוס מים מהולים ברבע כפית נס קפה וקצת ברנדי.
יצא מדהים והיה ביקוש למתכון.

תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:39 28.06.2016)

נשמע מעולה 🙂
תודה עדיה והמשך יום נפלא

avatar
איילת (12:16 31.03.2016)

בגדול לא התלהבתי מעוגה והיא יצאה לא מתוקה לטעמי חסר סוכר.
שאלה לי – העוגה טפחה ולאחר שהוצאתי מהתנור האמצע שלה צנח – מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר להימנע מכך? תודה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:59 31.03.2016)

היי איילת,
אם העוגה צנחה אז בטח שהיא לא תהיה מוצלחת. זה פוגע במרקם, באווריריות ובטעם. לגבי המתיקות זה עניין של טעם אישי 🙂
אפית בתבנית אינגליש קייק חד פעמית מאלומיניום? כמה זמן העוגה הייתה בתנור? המרכז של העוגה יכול לצנוח כאשר העוגה הוצאה מהתנור לפני שהיא נאפתה לגמרי.

avatar
הילה (22:08 17.03.2016)

הי, איזה ציפוי אפשר להכין לעוגה? כי היא נשברה למעלה ואני רוצה להסתיר את זה. תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:34 17.03.2016)

היי הילה,
העוגה אכן מתבקעת בחלק העליון. זו תופעה נפוצה בעוגה הזאת.
את יכולה להכין ציפוי שוקולד ולהמיס במיקרוגל : 50 גרם שוקולד מריר + רבע כוס שמנת מתוקה/קצפת צמחית או
50 גרם שוקולד מריר + 10 גרם חמאה/מרגרינה + כף מים.
אפשר להוסיף לתערובת גם כחצי כפית אבקת נס קפה כדי לקבל טעם של שוקולד-קפה.

avatar
יעקב (23:04 16.03.2016)

היי
אוהב את האתר שלכם

גם הכמויות שאתם נותנים לעוגה (גודל אינגליש קייק) מתאים לי

שאלה :

במקום שוקולד מריר , אפשר שוקולית?

אם כן כמה ואיך ?

יעקב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:56 16.03.2016)

היי יעקב,
שמחה שאתה נהנה מהאתר 🙂
במקום 50 גרם שוקולד מריר אפשר לשים כף אבקת שוקולית (ולא לשכוח להוסיף גם 3 כפות מים).

avatar
הילה (15:23 15.03.2016)

הי, כמה טבליות שוקולד זה 50 גרם? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:50 15.03.2016)

היי הילה,
אם זה שוקולד פרה (שהקוביות קטנות) זה יוצא כ-12 קוביות.

avatar
נורית (07:30 4.03.2016)

חייבת לציין שהאתר הזה פשוט מושלם!

הייתי רוצה לשאול אם אין מיץ תפוזים ואני עדיין רוצה להכין את העוגה פרווה,האם אפשר להשתמש במיץ פירות טרופיים? או עדיף עבר להשתמש במים פושרים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:34 4.03.2016)

תודה נורית 🙂
נראה לי שעדיף לשים מים (כי אני לא יודעת עד כמה הטעם של מיץ הפירות חזק)
שבת שלום!

avatar
רננה (09:59 26.01.2016)

שכחתי, עוד שאלה:
אם אני מחליפה את המיץ תפוזים במים זה לא יהרוס את הטעם?
ובכלל, עם כל ההחלפות שאני עושה (קקאו, מים ואבקת אפיה)- האם עדיין יצא טעים?

avatar
רננה (09:57 26.01.2016)

בוקר טוב!
אני מתכננת להכין את העוגה בע”ה, שתי שאלות:
א. אם אני מחליפה את השוקולד בכף גדושה קקאו היא לא תצא מרה?
ב. אם אין לי קמח תופח, כמה אבקת אפיה לשים?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:06 26.01.2016)

היי רננה,
במקום שוקולד מריר אפשר לשים כפית אבקת קקאו או כף אבקת שוקולית (עם שוקולית הטעם יהיה יותר מעודן). יש להוסיף גם 3 כפות מים. אם את שמה קקאו הוסיפי לעוגה עוד כף סוכר מעבר לחצי כוס כדי לאזן את המתיקות.
במקום קמח תופח אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה (חשוב לערבב ביחד לפני שמוסיפים לבלילה).
מיץ התפוזים מוסיף טעם אבל אם אין לך שימי מים. עדיין העוגה תצא טעימה.
בהצלחה ויום נפלא 🙂

avatar
רננה (10:40 26.01.2016)

איזו תגובה מהירה! תודה!

avatar
שני (11:35 30.12.2015)

היי, תודה רבה על כל המתכונים!
רציתי לדעת מה אפשר לעשות אם אני לא אוהבת קוקוס? האם פשוט להוריד לגמרי או שעליי להוסיף משהו במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:40 30.12.2015)

היי שני,
אין בעיה לוותר על הקוקוס. אין צורך לשים במקומו שום דבר.
יום מקסים 🙂

avatar
מאיה (21:12 25.12.2015)

עשיתי הכל אבל יצא לי מר למה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:13 25.12.2015)

היי מאיה,
העוגה ממש לא אמורה לצאת מרה. אני מניחה שהשתמשת באיזה מרכיב שגם למרירות.
שמת חלב או מיץ תפוזים?
באיזה שוקולד מריר השתמשת? מה אחוז הקקאו בו?
באיזה נס קפה השתמשת?

avatar
ענבל כהן (13:11 20.11.2015)

עשיתי הכל בדיוק אבל העוגה לא מתבשלת בפנים הלמעלה כן התבשל והיא הרבה זמן כבר בתנור מה לעשות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:25 20.11.2015)

היי ענבל,
תבדקי אם את בתוכנית הרגילה של התנור ועל 180 מעלות. אם כן, כדאי להנמיך את המעלות ל170-160 כדי שהעוגה תאפה מבפנים ולא תשחים יותר מידי מבחוץ.
כמה זמן היא כבר בתנור? האם אפית בתבנית אינגליש קייק?

avatar
ליאת (18:37 29.11.2015)

אשמח לתגובה מהירה, התחלתי עכשיו להכין וראיתי שנגמר לי הקמח ונשאר לי קמח מלא.אני יכולה להשתמש בו או שזה יהרוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:37 29.11.2015)

היי ליאת,
מתנצלת, ראיתי עכשיו..
לא כל כך מומלץ להכין רק עם קמח מלא מאחר והמרקם של העוגה ייצא דחוס מידי (אלא אם כן מדובר בקמח כוסמין מלא). אם כבר כדאי לשלב חצי כוס קמח מלא עם חצי כוס קמח לבן.

avatar
ישראל (19:51 18.10.2015)

היי שלום
ושוב יצא לי מצויין ב”ה תודה רבה לך!!
יש אולי אפליקציה לאתר??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:42 18.10.2015)

שמחה לשמוע ישראל!
אין לאתר אפליקציה. מקווה שבהמשך תהיה.. 🙂

avatar
שרון (10:59 12.10.2015)

יש לי ביצים M לשים 2 או 3 (רוצה שהעוגה תצא גבוהה)?כדאי לעטוף בניילון נצמד כמה דק’ אחרי שיוצאת מהתנור – זה מוסיף רכות ועסיסיות?לכמה ימים העוגה טובה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:17 12.10.2015)

היי שרון,
2 ביצים מספיקות. אם את רוצה שהעוגה תצא גבוהה את יכולה להקציף את הביצים עם הסוכר במשך כ-2 דקות (לא יותר) ואז להוסיף את כל החומרים כרגיל ולערבב. הקצפת הביצים מעניקה יותר נפח לעוגה.
את יכולה לעטוף בניילון נצמד, זה ירכך מעט את העוגה. העוגה נשמרת בחוץ כשהיא עטופה בניילון נצמד במשך 3-4 ימים.

avatar
שרון (10:17 4.10.2015)

האם אפשר לוותר על הקוקוס ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:51 4.10.2015)

כן שרון, אפשר.

avatar
נטע (11:03 1.10.2015)

הכנתי את העוגה הבוקר ויצא ממש ממש טוב! מתכון מעולה! הכל טעים ואפילו הצורה והצבע יצאו מושלם בדיוק כמו בתמונה! בקיצור עוגה 100% חולה על המתכונים שלך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:53 1.10.2015)

תודה נטע! שמחה לשמוע 🙂

avatar
נטע (15:50 1.10.2015)

היא יצאה ממש תפוחה וגבוהה בקיצור מרוצה מהתוצאה ומהמתכון 🙂 כמו תמיד..

avatar
שלומי (13:46 22.09.2015)

הכנתי את העוגה היום. יצאה פלאפית, רכה ומאוד טעימה. תודה על המתכון.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:48 22.09.2015)

שמחה לשמוע שלומי 🙂
תודה שחזרת לעדכן וגמר חתימה טובה

avatar
אתי (20:47 1.09.2015)

הי.
העודה יצאה ממש נמוכה האם אפשר לעשות את כל הבלילה בתבנית אינגליש אחת?
הכנתי ב2 תבניות ויצא ממש נמוך.(תבנית רגילה)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:07 1.09.2015)

היי אתי,
בטח 🙂 אמורים להכין את העוגה בתבנית אינגליש קייק אחת (ראי מתחת לתמונה רשום- תבנית אינגליש קייק).

avatar
אתי (23:49 2.09.2015)

איזה קטע….כנראה התבלבל לי עם מתכון אחר…אבל יצאה טעימה זה הכי חשוב לא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:04 3.09.2015)

הכי חשוב 🙂

avatar
הדר (17:54 13.08.2015)

הי

תודה על התשובה הקודמת
אני מכינה עכשיו את העוגה, הכנסתי את הבלילה לתבנית אינגליש לא ח.פ. וזה נראה ממש נמוך בתבנית…

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:29 13.08.2015)

היי הדר,
תבניות אינגליש קייק חד פעמיות הן בדר”כ מעט קטנות יותר ולכן זה נראה נמוך.
איך העוגה יצאה?

avatar
הדר (15:21 13.08.2015)

הי

אפשר לשים מים במקום מיץ תפוזים/חלב?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:31 13.08.2015)

כן הדר, עדיף שיהיו מים חמים.

avatar
שרון (12:03 9.08.2015)

תודה רבה!

avatar
שרון (11:21 9.08.2015)

הי קודם כל הכנתי את פשטידת הגמבה ויצאה מעולה!בקשר לעוגה – מתכוונת להמיס את השוקולד בקלחת על הגז. המים צריכים להיות פושרים מהברז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:52 9.08.2015)

היי שרון,
שמחה שהפשטידה יצאה טעימה 🙂
לגבי המים – זה לא משנה. אפשר חמים או פושרים.

avatar
דבורה (18:50 24.07.2015)

יצא לי בגלל השוקולד המריר תערובת כהה
ולא רואים יפה את שני הצבעים כקרם חום כמו שאצלך
אגב על איזה מיקסר את ממליצה ויודעת שהוא איכותי וטוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:07 24.07.2015)

אז יכול להיות שסוג השוקולד המריר עושה את ההבדל? אני משתמשת בדר”כ בשוקולד מריר פרה של עלית. מה הצבע שיוצא לך בתערובת הקפה? שם היא חייבת לצאת יותר בהירה מאחר ואין בה שוקולד.
אני משתמשת כבר שנים במיקסר ידני הכי פשוט של חברת KENNEDY. גם כשהחלפתי (כי הוא נפל ונשבר לי) החלפתי לאותה חברה. מיקסר פשוט ועושה את העבודה.

avatar
דבורה (17:49 24.07.2015)

איך יוצא לך תערובת השוקולד כזו בהירה
וגם כ״כ יפה הקפה בצדדים
גלי נא לי את הפטנט
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:03 24.07.2015)

היי דבורה,
גם פה לא עשיתי שום דבר מיוחד 🙂
לתערובת השוקולד הוספתי 50 גרם שוקולד מריר (כמו שרשום) וזה הצבע שקיבלתי אחרי האפיה. יכול להיות שאת מוסיפה קקאו? כי הקקאו ידוע כנותן צבע חזק של שוקולד. אולי יש השפעה גם למיץ התפוזים בצבע הסופי שהתקבל.
גם פה יצקתי את שכבת השוקולד בתחתית ומעל את שכבת הקפה ולא ערבבתי בכלל. הכנסתי כמו שזה לתנור וזה מה שיצר את הצורה שאת רואה.
ניסית להכין את העוגה כמו שרשום? אם כן, זה לא יצא לך כמו בתמונה?

avatar
אור מזרחי (19:35 30.04.2015)

אני תמיד מכין עוגות שלכם ותמיד יוצא מדהים ושאלתי היא האם זה ביצים L או אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:18 30.04.2015)

שמחה לשמוע אור 🙂
אפשר להשתמש בביצים L. גודל הביצים לא משנה במתכון הזה.

avatar
שרון (10:46 24.04.2015)

לגבי נס קפה של עלית – מספיק לשים כפית אחת גדושה?אפשר להכפיל כמויות ואילו תבניות יתאימו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:57 24.04.2015)

כן, מספיק כפית אחת גדושה. לאחר שתטעמי את העוגה אם תעדיפי טעם קפה יותר חזק, תשימי בפעם הבאה 2 כפיות.
אפשר להכפיל כמויות ולהכין בתבנית מלבנית בינונית בגודל 22X31 (התבנית היא בגודל 2 תבניות אינגליש קייק). מאחר וזו תבנית גדולה משך האפיה יכול להתארך בכ 5-10 דקות.
בהצלחה 😉

avatar
שרון (10:33 24.04.2015)

שכחתי לשאול:לא צריך אחרי שיוצקים את 2 הבלילות לערבב אותן?ואם צריך לערבב-איך מערבבים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:43 24.04.2015)

אין צורך לערבב. לאחר אפיה זה מקבל צורה הדומה לזו שבתמונה 🙂

avatar
שרון (09:54 24.04.2015)

יש לי נס קפה אינסטנט רגיל של עלית וג’ייקובס ירוק.מה כדאי לשים וכמה?במקום שוקולד מריר אפשר לשים שוקולית וכמה?צריך עדיין לערבב ב3 כפות מים (קרים או חמים)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:40 24.04.2015)

היי שרון,
עדיף קפה של עלית. אם הקפה הוא מגורען (ולא אבקתי) אז תמיסי אותו לפני עם כף מים רותחים ואז תוסיפי לבלילה.
את יכולה לשים שוקולית (תוסיפי למחצית הבלילה 2 כפות שוקולית + 3 כפות מים).
שבת שלום 🙂

avatar
רינת (07:55 9.04.2015)

היי! האם צריך לערבב כל מרכיב אחרי שמוסיפים אותו (שמן, תפוזים, קמח) בנפרד ואז להוסיף את הבא אחריו או לשים את כולם ולערבב הכל יחד? אתמול ערבבתי הכל יחד והיו לי גושים שפשוט לא נעלמו…. חג שמח 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:04 9.04.2015)

היי רינת,
כן, צריך לערבב כל מרכיב כמה שניות ואז להוסיף את המרכיב הבא ושוב לערבב כמה שניות וכך הלאה..
חג שמח 🙂

avatar
שרון (20:59 5.04.2015)

הכנתי את העוגה עם קמח תופח של פסח ויצא מדהים
היא התחסלה אז אני צריכה להכין חדש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:08 5.04.2015)

מעולה! תודה שחזרת לשתף וחג שמח 🙂

avatar
מעיין (14:09 6.03.2015)

טעים טעים טעים !!! שבת שלום 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:30 6.03.2015)

תודה מעיין 🙂
שבת שלום!

avatar
דנה (21:36 5.03.2015)

העוגה פשוט מעולה! גם עם חלב וגם עם מיץ תפוזים. עשיתי אותה לא מעט פעמים ותמיד יצאה מצויינת! ממליצה בחום!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:43 5.03.2015)

תודה דנה!
פורים שמח 🙂

avatar
נטע (09:07 27.02.2015)

היי!! דבר ראשון האתר מדהים!! תודה לך!
דבר שני- הכנתי את העוגה, יצאה אחלה, אבל לא הרשתי בכלל את הטעם של הקפה..
אני יכולה לשנות את המינון ולהוסיף 2 כפיות נס קפה ג’ייקובס?
היא לא תצא מרה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:08 27.02.2015)

בשמחה נטע!
אם את אוהבת טעם חזק של קפה אז כן את יכולה לשים 2 כפיות. זה לא אמור לצאת מר.

avatar
לירז (08:46 21.02.2015)

שבת שלום!
פעם שנייה שאני מכינה את העוגה המעולה הזו!
אתמול הכנתי אותה עבור המשפחה המורחבת. הכפלתי כמויות ואפיתי בתבנית חד פעמית הבינונית.
העוגה פשוט קצרה מחמאות!
יצאה גבוהה, רכה וטעימה מאוד 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:56 21.02.2015)

מעולה 😉 תודה לירז ושבת שלום!

avatar
יפית (21:43 20.02.2015)

מצטערת על הפידבק באיחור אבל כבר חצי שנה אני מכינה את העוגה הזו והיא פשוט נטרפת כל כך מהר שאני התחלתי להכפיל את הכמות ואני מכינה 2 תבניות .מתכון מעולה. בעצם כל המתכונים באתר הזה מעולים וקלים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:23 20.02.2015)

תודה רבה יפית!
שבת שלום 🙂

avatar
מיכל (22:27 16.02.2015)

האם יתאים גם קרם וניל או חמאה? תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:38 16.02.2015)

בשמחה 🙂
כן אפשר להכין גם קרם וניל או חמאה אבל חשוב שהציפוי יהיה מעט עבה וסמיך.

avatar
מיכל (22:23 16.02.2015)

וואו אני מעריכה את עזרתך מאוד תודה

avatar
מיכל (22:02 16.02.2015)

האם אפשר לשים את העוגת כבסיס לבצק סוכר? ואם כן איזה קרם מקשר יהיה מתאים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:11 16.02.2015)

היי מיכל,
אפשר רק מומלץ להפוך את העוגה בזהירות לאחר האפיה כדי שהמשטח יהיה ישר ורק אז לצקת את הציפוי כי לעיתים העוגה נסדקת או מתבקעת מעט לאחר האפיה.
יהיה מתאים להכין ציפוי שוקולד ועליו להדביק את בצק הסוכר (לאחר שהציפוי מתקרר כמובן).
מצרפת קישור למתכון לציפוי שוקולד (שתי האפשרויות לציפוי המצוינות במתכון מתאימות)-
https://www.10dakot.co.il/%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%94/
בהצלחה 😉

avatar
לירז (14:56 13.02.2015)

הי,
העוגה מצויינת!!!
תודה (:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:25 13.02.2015)

שמחה שאהבת 🙂
תודה ושבת שלום!

avatar
לב (22:44 29.01.2015)

תודה רבה ושבת שלום♡

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:47 29.01.2015)

שבת שלום 🙂

avatar
רותי (10:10 1.01.2015)

היי,
האם ניתן לטבען את העוגה ולעשות אותה ללא ביצים כמו העוגת שוקולד הטבעונית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:28 1.01.2015)

היי רותי,
בגדול במקום הביצים אפשר לשים בננה אחת בשלה מעוכה או כחצי כוס רסק תפוחים אך מאחר ולא ניסיתי לעשות זאת במתכון הזה, לצערי אינני יכולה לומר בוודאות איך זה ייצא.

avatar
אולה (15:53 5.12.2014)

התאהבתי ממש במתכון! העוגה מדהימה וטעימה מאוד.. החלפתי את השוקולד המריר, כי לא היה לי בבית, בקקאו ושוקולית עם טיפה מים ויצא אדיר! שבת שלום!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:15 5.12.2014)

מעולה! תודה אולה ושבת שלום 🙂

avatar
ליאת (20:15 30.11.2014)

אין מילים… עוגה טובה וטעימה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:20 30.11.2014)

תודה ליאת 🙂

avatar
אירית יעקובוביץ (16:45 22.11.2014)

עוגה ממש קלה להכנה וטעימה מאוד . במילה אחת מצוינת!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:35 22.11.2014)

תודה אירית 🙂

avatar
בת (12:12 22.11.2014)

הכנתי את העוגה פרווה לשישי… יצאה טעימה ומעולה!!! תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:35 22.11.2014)

תודה בת 🙂

avatar
מילנה (14:07 21.11.2014)

היי האם ניתן לשים אבקת קקאו או שוקו במקום קוביות שוקולד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:13 21.11.2014)

היי מילנה,
במקום השוקולד המריר אפשר לשים כפית אבקת קקאו או 2 כפות ממרח שוקולד.

avatar
אמא לתינוקות (21:26 10.11.2014)

וואו חייבת לומר שמאז שנפגשתי באתר המהמם הזה, אני לא מפסיקה לקחת מפה מתכונים..
בתור אמא לתינוקות קטנים, שאת רוצה לפנק את הסובבים אותך, ואת רוצה שיצא טעים סופר-דופר, אבל אין זמן וכוח ואפשרות עם הקטנטנים, אז המתכונים פה הם פשוט פלא!! גם טעימים, איכותיים וחומרים שיש בבית..
תודה תודה ועוד תודה, יצא מעלף…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:39 10.11.2014)

תודה רבה! כיף גדול לשמוע 🙂

avatar
ליהי (14:29 10.11.2014)

עוגה מצויינת, קלה והכי חשובה טעימה מאוד!
אני מאוהבת באתר הזה!!!
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:15 10.11.2014)

תודה ליהי! אני שמחה לשמוע 🙂

avatar
שרה מלכין (12:33 6.11.2014)

שלום, ראיתי כאן מתכון דומה אבל עם פרורי בסקוויטים ושוקולד צ׳יפס בין הבלילות. איך אני מוצאת אותו? תודה מראש! אוהבת מאוד את האתר הזה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:36 6.11.2014)

היי שרה,
מצורף לינק למתכון-
https://www.10dakot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A9%D7%9B%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%97%D7%95%D7%A9%D7%94/
סופשבוע נעים!

avatar
רויטל (11:15 8.11.2014)

עוגה מעולה ממליצה בחום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:58 8.11.2014)

תודה רויטל 🙂

avatar
שלהבת (09:45 4.11.2014)

שלום! אתה מעולה…! אני עושה מלא מתכונים מהאתר ותמיד יוצא טעים ממש.
רציתי לשאול-המתכון לעוגה זה רק לתבנית אינגליש קייק 1??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:48 4.11.2014)

תודה שלהבת, טוב לשמוע 🙂
כן, הכמות במתכון היא לתבנית אינגליש קייק אחת. אפשר להכפיל כמויות ולהכין בשתי תבניות אינגליש קייק.
יום נפלא 🙂

avatar
טימור (10:55 3.11.2014)

האם אפשר להחליף את השוקולד מריר בשוקולד נוטלה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:07 3.11.2014)

היי טימור,
כן, אפשר להמיר ב2 כפות ממרח נוטלה.

avatar
נירה (12:29 31.10.2014)

היי,
אם אופים בתבנית שקעים של מאפיינס – זמן האפיה נשאר עדיין 30 – 35 דקות? (הרי בדרך כלל באפיית מאפיינס אופים רק 12 דקות).

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:31 31.10.2014)

היי נירה,
אם אופים בתבנית מאפינס זמן האפיה מתקצר ל 15-20 דקות.
שבת שלום 🙂

avatar
ירדן (18:32 22.10.2014)

היי, אפשר להחליף את השמן בחמאה? אם כן בכמה חמאה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:57 22.10.2014)

היי ירדן,
כן אפשר להמיר ב100 גרם חמאה מומסת.

avatar
בשלני (21:41 18.10.2014)

וואו עוגה נהדרת כולם נהנו

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:42 18.10.2014)

שמחה שנהנתם 😉
שבוע נפלא!

avatar
מרים (16:12 18.10.2014)

תודה. כך חשבתי אנסה.

avatar
מרים (15:41 18.10.2014)

אם אני רוצה לאפות במכשיר קייקפופס בתבנית מאפינס קטנים שיש שם. איך אני מחלקת את שתי הבלילות השונות? אפשרל לערבב ביניהן קלות כמו לעוגת שייש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:53 18.10.2014)

היי מרים,
לא יצא לי לעבוד עם המכשיר אך כעקרון אפשר להכין את העוגה כעוגות מאפינס קטנות. יוצקים את שתי הבלילות אחת מעל השניה ומערבבים קלות כמו עוגת שיש.

avatar
יפית (14:53 18.10.2014)

עוגה מצויינת!!!!עשיתי אותה פרווה עם מיץ תפוזים. אני גרה בחו”ל ולי לקח יותר מ 35 דקות בתנור כנראה התנור שלי שונה אבל בכל אופן יצא מ- צ ו י נ ת!!!!תודה על המתכון הקל עוגה טעימה מאוד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:02 18.10.2014)

תודה יפית 🙂 איזה כיף לשמוע!

avatar
לימור (18:45 17.10.2014)

תודה על המתכון , שמתי כפית גדושה של אבקת קפה גאקובס (הירוק) אבל הטעם של הקפה לא מורגש בכלל .. יכול להיות שלא הבנתי נכון והייתי אמורה לערבב את הכפית עם מעט מים רותחים לפני ההוספה לבלילה ? ואם כן , כמה מים ? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:04 17.10.2014)

היי לימור,
אם זו אבקה אז מספיק להוסיף אותה לבלילה ולערבב. רק אם זה קפה מגורען אז מומלץ לערבב לפני ב 2-3 כפות מים רותחים כדי לוודא שזה נמס כמו שצריך בבלילה.
אם עשית נכון והטעם של הקפה אינו מורגש אני ממליצה פעם הבאה לשים 2 כפיות.
שבת שלום 🙂

avatar
לימור (19:23 17.10.2014)

תודה רבה שבת שלום 🙂

avatar
ויק (16:01 17.10.2014)

תודה על המתכון המהיר, נראה מעולה:) מחכה לערב כדי לטעום:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:03 17.10.2014)

בשמחה ויק!
שבת שלום 🙂

avatar
אלומה (13:35 15.10.2014)

עוגה ממש טעימה! תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:09 15.10.2014)

בשמחה אלומה היקרה וחג שמח!

avatar
כלנית (10:35 14.10.2014)

הכנתי עכשיו-/קלה להכנה ובעיקר יצא מעולה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:31 14.10.2014)

תודה כלנית, שמחה שאהבת 😉

avatar
עדי (12:56 13.10.2014)

אפשר להשתמש בתבנית קפיצית עגולה נראה לי 26.יש לי תבנית אינגליש קייק אבל נראה לי היא ארוכה מידי והן תמיד יוצאות לי נמוכות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:05 13.10.2014)

היי עדי,
מתנצלת על העיכוב בתשובה.. אם יש לך תבנית אינגליש קייק חד פעמית מאלומיניום (בגודל 31X10) זה בדיוק הגודל המתאים. תבנית עגולה 26 לא מתאימה במקרה הזה כי היא גדולה מידי (עדיף כבר את האינגליש קייק שיש לך). אם יש לך תבנית שקעים/מאפינס אז אפשר להשתמש גם בה (אמור לצאת בין 10-12 מאפינס).

avatar
סנונית (18:40 12.10.2014)

היי,

במידה ואין בנמצא חלב או מיץ. אפשר במקום כוס מים עם סוכר מומס?
או שיש הצעה אחרת…?

תודה מראש!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:58 12.10.2014)

היי,
כן, אפשר שליש כוס מים חמים עם כפית סוכר מומס ואפשר להשתמש גם בשליש כוס שמנת מתוקה או צמחית אם יש ברשותך.

avatar
אביה (10:42 25.03.2016)

אפשר להשתמש בחלב אורז במקום? אם כן, אותה כמות כמו החלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:19 25.03.2016)

כן אביבית, אותה כמות.
שבת שלום 🙂

avatar
גלי (05:32 12.10.2014)

עוגה מצויינת ממליצה בחום:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:39 12.10.2014)

תודה גלי 🙂

avatar
רעות (16:03 9.10.2014)

שלום וחג שמח, עוגה פשוט מעולה!
פעם שניה שאני מכינה אותה. פעם ראשונה הכנתי עם חלב כי לא היה אכפת לי שיהיה חלבי ופעם שניה עם מיץ תפוזים מבקבוק שתיה קלה. בשתי הפעמים העוגה יצאה פשוט מצוינת!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:22 9.10.2014)

הי רעות,
שמחה שאהבת את העוגה 🙂
חג שמח!

avatar
אלכסנדרה (12:21 9.10.2014)

היי עשיתי את העוגה עם מיץ יצא לי עוגת חחנק …והייתה בתנור רק 30 דקות 🙁

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:57 9.10.2014)

הי אלכסנדרה,
לא הבנתי מה הכוונה עוגת חנק.

avatar
מאיה (11:55 8.10.2014)

היא באמת יצאה מצוינת! 🙂
תודה וחג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:09 8.10.2014)

היי מאיה,
אני שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן וחג שמח 🙂

avatar
מאיה (16:40 7.10.2014)

היי,
האם הטעם נשמר טעים עם מיץ תפוזים או עדיף חלב? (פשוט רוצה לעשות אותה פרווה:))

תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:43 7.10.2014)

היי מאיה,
עם מיץ תפוזים היא יוצאת מצוינת 😉

avatar
אור (11:40 6.10.2014)

נראה מעולה, אך אם אני רוצה להשתמש בקמח רגיל וא. אפייה, זה אפשרי? מה היחס שצריך לעשות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:43 6.10.2014)

הי אור,
במקום קמח תופח אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.
יום נפלא!

avatar
אור (11:45 6.10.2014)

תודה רבה על התשובה המהירה!

avatar
נטלי (00:51 6.10.2014)

שלום!
האם ניתן להחליף את הקוקוס במרכיב אחר…?

תודה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:12 6.10.2014)

הי נטלי,
אפשר לוותר לגמרי על הקוקוס ולא צריך לשים במקומו שום דבר.
יום נפלא 🙂

avatar
שרון (20:54 1.10.2014)

עוגה פשוט מעוללההה!!! תודה רבה על המתכון הנפלא 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:16 1.10.2014)

בשמחה שרון!

לקריאת כל התגובות