שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

חצי כוס (100 ג’) סוכר

חצי כוס (120 מ”ל) שמן

חצי כוס (120 מ”ל) מים עם נס קפה (יש לערבב כפית נס קפה מגורען עם חצי כוס מים)

כוס + כף (152 ג’) קמח תופח

חצי כפית אבקת קקאו

למלית:

שליש כוס (40 ג’) אגוזים טחונים

שליש כפית אבקת קינמון

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים (בעזרת כף או מיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן ונס קפה ומערבבים. בסוף מוסיפים קמח תופח ואבקת קקאו ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים.

-מערבבים בקערית קטנה נפרדת את חומרי המלית – אגוזים קצוצים ואבקת קינמון.

-יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית המשומנת, מפזרים מעל מחצית מכמות המלית (אגוזים וקינמון) ומעל יוצקים את יתרת הבלילה. מפזרים מעל את יתרת תערובת המלית.

-מכניסים לתנור ואופים במשך 30-35 דקות.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מאפה כבד עוף ופטריות
סלט חסה וכרוב

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אלעד (15:14 14.05.2021)

האם אפשר להשתמש בשקדים במקום אגוזים?

מתכונים ב-10 דקות (15:19 14.05.2021)

היי,
כן אפשר😊

ענאל (14:29 9.04.2021)

אוף יצא לי צמיגי כזה.. למה?
בחיים לא קרה לי כזה דבר עם המתכונים שלך:(
אולי השארתי מידי בתנור?

מתכונים ב-10 דקות (14:43 9.04.2021)

באיזה כוס השתמשת? שימוש בכוס קטנה (שלא בנפח 240 מ”ל) גורם לבלילה להיות מימית ולמרקם צמיגי.
בנוסף, יכול להיות שערבבת יותר מדי אחרי הוספת הקמח או שלא אפית מספיק את העוגה. עוד דבר שיכול להיות הוא שהקמח תופח/אבקת האפייה שלך לא טובה.
מקווה שעזרתי😊

ענאל (22:33 10.04.2021)

פשוט ידעתי שזה לא הגיוני שהמתכון שלך לא יצא טוב.
כל השבת חשבתי מה הייתה הטעות.. עד שמצאתי את הטעות שלי..
שכחתי לשים שמן:(
חח אנסה פעם הבאה ואעדכן בלי נדר, אני בטוחה שיצא טוב.
עוד לא יצא שהמתכונים שלך איכזבו אותי. תמיד הם מעולים.
תודה !:)

מתכונים ב-10 דקות (22:41 10.04.2021)

חח לא נורא, קורה…
בטוחה שפעם הבאה יצא לך מושלם:)
תודה שחזרת לעדכן!

טובי (22:38 3.03.2021)

וואלה אפרת
יצא מוששללללללם!!!!!!!!!!!!!!!
בחיים עוגות לא יצאו לי כאלו יפות כמו בתמונה
תודה ענקית

מתכונים ב-10 דקות (23:26 3.03.2021)

שמחה כל כך לשמוע:) תודה על המילים החמות טובי

טובי (21:02 3.03.2021)

מה אמורים לעשות עם הביצים
לערבב או להקציף
ואם להקציף אז כמה זמן
תודה

מתכונים ב-10 דקות (21:10 3.03.2021)

היי טובי,
לא חייב להקציף במיקסר, אפשר לערבב היטב עם מטרפה ידנית או עם כף. אמורה להתקבל תערובת זהובה אחידה.

אביגיל (14:59 15.02.2021)

תודה על עוד מתכון אלוף! יש לך רעיון לציפי לעוגה הזו?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:07 15.02.2021)

היי אביגיל,
אפשר להכין ציפוי שוקולד:
50 גרם שוקולד מריר + רבע מיכל קצפת צמחית או
50 גרם שוקולד מריר + 10 גרם חמאה/מרגרינה + 2 כפות מים.
*אפשר להוסיף לציפוי כחצי כפית נס קפה אם רוצים טעם של קפה.

תמר (01:23 22.12.2020)

היי
יצא מאוד טעים!
אני חייבת לציין שוב שהאתר שלך ממש מספק מענה לכל דבר 🙂
ובמיוחד אנחנו אוהבים שיש לך מתכונים גם לכמויות קטנות ולא צריך לחשב חצאי מתכון
תודה !!

מתכונים ב-10 דקות (10:36 22.12.2020)

תודה רבה תמר!
שמחה לקרוא שאת נהנת,
נראה מעולה ♥

תמר (11:38 21.12.2020)

שלום
רציתי לדעת האם אפשר להשתמש עם אגוזי לוז?
תודה מראש…

מתכונים ב-10 דקות (13:48 21.12.2020)

היי תמר,
אפשר 🙂

פנינה זרד (18:33 5.11.2020)

שלום, העוגה יצאה לא מוכנה אחרי 35 דקות אפייה אשמח לתשובה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:49 5.11.2020)

חיממת את התנור מספיק זמן מראש? כמה זמן?
הכנת בתבנית אינגליש קייק?
העוגה תפחה?
במקרה כזה יש להמשיך לאפות עד שקיסם יוצא יבש.

פנינה זרד (12:47 8.11.2020)

חיממתי את התנור לפני בערך 15 הכנתי בתבנית אינגליש קייק והעוגה תפחה הרבה זמן
תודה רבה אל התשובה זה רק אומר כמה את רוצה באמת לעזור לאנשים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:57 8.11.2020)

אז עשית הכל בסדר גמור.
לפעמים זמן האפיה משתנה בין תנור לתנור. יש תנורים חזקים יותר או פחות. אני מניחה שזו הסיבה 🙂

פנינה זרד (15:56 11.11.2020)

תודה, רבה בסוף זה היה יותר פסדר מאיך שזה היה מבחוץ אבל בעיקרון המתכונים שלך טובים מאד ותמיד כיף לראות באתר שלך

מתכונים ב-10 דקות (21:29 11.11.2020)

שמחה לקרוא שאת נהנת 🙂
המשך ערב נעים

יעקב (11:56 2.09.2020)

אפרת

יש אופציה להחליף בין אגוזי מלך לאגוזי פקאן ? פקאן מסוכרים?
תמיד אני נהנה מהאתר שלך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:16 2.09.2020)

כן אפשר לשים פקאן רגיל או מסוכר.

חוה (20:52 3.10.2020)

מוצלח כמו תמיד❤️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:56 4.10.2020)

מהמם 🙂
תודה חוה

אפרת (02:00 17.07.2020)

הי אם אין לי קמח תופח מה אני שמה ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:42 17.07.2020)

אפשר לשים כוס + כף קמח רגיל ולערבב עם כפית מלאה אבקת אפיה.

אפרת (12:23 19.07.2020)

הי אפרת תודה רבה יצא מדהים!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:53 19.07.2020)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

אפרת (12:58 19.07.2020)

בכיף המתכונים שלך מהממים!

תהילה (12:15 8.07.2020)

היי אפרת , אם אני רוצה לעשות עם קמח רגיל , ראיתי שרשמת להוסיף כוס + כף קמח + כפית מלאה אבקת אפיה
כמה זה יוצא בגרם? והאם שקית שלמה של אבקת אפיה זה מספיק או פחות? והאם חייב להקציף את הביצים עם הסוכר או מספיק עם מטרפה? ואיך אני אדע שלא עירבבתי יותר מדי.. רוצה להכין לשבת ושתצא מושלם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:18 8.07.2020)

כפית מלאה אבקת אפיה יוצא 5-6 גרם (בשקית יש 10 גרם).
אפשר לערבב עם מטרפה אבל אם את רוצה שהעוגה תצא קצת יותר אוורירית כדאי להקציף עם מיקסר.
לאחר שמוסיפים את הקמח חשוב לא לערבב יותר מידי. ברגע שהתערובת נעשית אחידה יש להפסיק לערבב (ערבוב של 15 שניות אמור להספיק).

אני (13:28 3.07.2020)

אפרת שלום,
מעוניינת להכפיל כמויות (אין לי אינגליש קיייק)
תוכלי בבקשה לכתוב לי כמויות לתבנית עגולה 24
האם משך האפייה משתנה? חום?
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:15 3.07.2020)

כמויות לתבנית 24:
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מים עם נס קפה (יש לערבב 2 כפיות נס קפה מגורען עם כוס מים)
2 כוסות + 2 כפות קמח תופח
כפית אבקת קקאו
למלית:
שני שליש כוס אגוזים טחונים
שני שליש כפית אבקת קינמון
*כדאי להמנע מערבוב יתר לאחר הוספת הקמח כדי שהעוגה לא תצא דחוסה.
*חשוב להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.
אפיה ב180 מעלות (חום עליון ותחתון). זמן האפיה עשוי להתארך ל 45-50 דקות.

אני (14:50 6.07.2020)

חזרתי לעדכן –
העוגה יצאה ממש טעימממה!!!
גבוהה, קריספית מבחוץ ורכה מבפנים.
את מדהימה כי אני גרועה באפייה ומהמתכונים שלך הכל יוצא טוב וטעים.
דרך אגב – היה כתוב במתכון כוס + כף קמח תופח ואני חשבתי שהתכוונת לא. אפיה וזה מה ששמתי בעוגה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:39 6.07.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
אז בעצם שמת כוס קמח + כף אבקת אפיה?

אני (18:48 6.07.2020)

שמתי 2 כוסות ושקית אבקת אפיה…
היא יצאה מושלמת (גבוהה ורכה)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 6.07.2020)

מעולה 🙂

קרן (12:20 23.06.2020)

היי אפרת רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בשמן קוקוס במקום שמן קנולה. תודה מראש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:38 23.06.2020)

כן אפשר.

קארין דורן (01:06 21.06.2020)

היי , משום מה העוגה לא ממש תפחה לי , ויצאה די דחוסה ובצקית .
עשיתי בדיוק לפי המתכון , רק שערבבתי קמח רגיל עם כ-כפית אבקת אפייה .
לדעתי הבלילה יצא כביכול בסדר (מרקם של מעדן כזה)
הכנסתי לתנור שחומם מראש , בערך בגובה אמצעי .
אפיתי כ 35 דק עד שקיסם יצא יבש .
לדעתך יכולות להיות הסיבות כך ?
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:57 21.06.2020)

היי קארין,
בטוח שאבקת האפיה היתה טובה? (כבר נתקלתי באבקות אפיה שלא עבדו).
ערבבת קודם בנפרד את הקמח עם אבקת האפיה ואז הוספת לבלילה?
באיזו כוס השתמשת?

טל מועלם (23:23 18.06.2020)

האם אפשר להחליף או להוריד את הקקאו ( לא שוקולית במקום)?, יש תחליף לקינמון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:33 19.06.2020)

זה מוסיף טעם אבל אפשר לוותר על הקקאו והקינמון.

חן (15:38 15.05.2020)

האם ניתן להשתמש בשמן זית במקום קנולה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:24 15.05.2020)

רצוי שזה יהיה שמן זית בטעם מעודן.

חן (16:36 26.06.2020)

עשיתי את העוגה פעם והיא לא יצאה בטעם קפה בכלל, אם אני רוצה טעם חזק של קפה, מה צריך לעשות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:41 26.06.2020)

אפשר להכין חצי כוס קפה עם 2 כפיות נס קפה במקום כפית אחת.

גלית פ (18:16 1.05.2020)

חייבת לומר שכל מתכון שלך מדוייק להפליא. כל עוגה שהכנתי ממבחר המתכונים יצאה מוצלחת, והכנתי ממש ממגוון העוגות. תודה רבה לך!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:35 2.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה גלית

חן (21:04 25.03.2020)

עם איזו כוס מומלץ להשתמש? האם כוס חד פעמית של שתייה חמה תתאים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:44 26.03.2020)

כוס בנפח 240 מ”ל. זו יכולה להיות כוס רגילה מזכוכית עם ידית.
אם אין לך כוס כזו אז כוס חד פעמית מקרטון לשתיה חמה בקוטר 7 ס”מ ובגובה 8.5 ס”מ.

שמרית (17:16 26.02.2020)

בס\”ד
היי אפרת, ערב טוב,
עשיתי את העוגה פעם אחת ויצאה נפלאה. אני רוצה לעשות אותה שוב לשבת עם ציפוי שוקולד. את חושבת שזה מתאים? אם כן תוכלי לומר לי איך לעשות את הציפוי?

תודה רבה, השם יברך אותך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:06 26.02.2020)

כן אפשר להכין ציפוי מ50 גרם שוקולד מריר + רבע מיכל קצפת צמחית או 50 גרם שוקולד מריר + 10 גרם חמאה/מרגרינה + 2 כפות מים.
ערב נעים 🙂

חן (07:33 12.02.2020)

בס\”ד
בוקר טוב
אחלה מתכונים יש לך.
האם אפשר להחליף תקמח בקמח שקדים?
האם אפשר לותר על הקוקוס או לשים משהו במקום? אם כן מה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:10 12.02.2020)

היי חן,
זה קצת בעייתי כי שימוש בקמח שקדים משנה לגמרי את יחס הנוזלים במתכון.
יש את המתכון הזה- עוגת תפוזים מקמח שקדים. אפשר לוותר על הקוקוס.
בקרוב אני אוסיף מתכונים נוספים של עוגות עם קמח שקדים כדי שיהיה יותר מגוון.

נילי (20:32 8.02.2020)

היי אפרת,
תודה על המתכונים הקלים והמוצלחים, והכי חשוב… טעימים!!
שאלה, האם אפשר להשתמש בשמרים בעוגות הבחושות במקום באבקת אפייה?
ואם כן… כמה ואיך
אשמח לתשובתך
תודה נילי

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:22 8.02.2020)

היי נילי,
בעוגות בחושות יש להשתמש באבקת אפיה.
רק בעוגות שמרים שיש בהן התפחה ארוכה אפשר להשתמש בשמרים.

Ortal Davidov (13:48 24.01.2020)

היי אפרת
בדיוק הכנתי את העוגה ושמתי בתנור
ערבבתי נס קפ עם חצי כוס מים קרים.זה נורא?😮

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:09 24.01.2020)

זה לא נורא אם המים קרים, העיקר שהנס קפה נמס.

ספיר (10:41 23.01.2020)

הי אפרת,
תודה רבה על המתכונים הכל יוצא פשוט מושלם!!!
הכנתי את העוגת קפה ואגוזים וגם את העוגה שחור לבן עם שוקוציפס יצא מדהים!!!
רציתי לשאול איך הן יוצאות אחרי הקפאה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:43 23.01.2020)

אין בעיה להקפיא אותן.
אני אישית מעדיפה להקפיא עד שבוע למרות שאפשר יותר, כי אז הטעם מתחיל קצת להפגע.

אבי (00:29 19.01.2020)

על הנס קפה מים חמים/ פושרים/ לא משנה?
מה אפשר לשים במקום הסוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:56 19.01.2020)

היי אבי,
כדאי לשים קצת מים חמים כדי שהנס קפה יומס ואז להוסיף מים רגילים עד חצי כוס.
אני מניחה שאפשר לשים מייפל טבעי במקום הסוכר.

ס. סמדי (09:21 17.01.2020)

היי אני רוצה להוסיף מעל העוגה סירופ בטעם קפה יש לך רעיון ? תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:38 17.01.2020)

היי סמדי,
אפשר לחמם על הגז רבע כוס מים עם רבע כפית נס קפה וכף וחצי סוכר.
לאחר מכן לשפוך כמה כפות על העוגה (לא הרבה מידי).

ליאת (15:13 14.01.2020)

אפשר להכין עם קמח כוסמין?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:43 14.01.2020)

אפשר. אם זה כוסמין מלא העוגה תצא במרקם קצת דחוס.

גלית לילך (21:35 26.12.2019)

לאפות על טורבו? או רק מעלה מטה? על כמה מעלות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 26.12.2019)

עליון ותחתון (לא טורבו).
תנור שחומם מראש ל180 מעלות.

ספיר (08:07 22.12.2019)

הי אפרת, תודה רבה על המתכונים המעולים!
העוגה יצאה עם טעם מצויין אבל קצת דחוסה, יש לך רעיון למה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:19 22.12.2019)

היי ספיר,
השתמשת בקמח תופח או קמח רגיל מעורבב עם אבקת אפיה?
יכול להיות שערבבת קצת יותר מידי לאחר הוספת הקמח? ערבוב יתר יכול לגרום לעוגה לצאת דחוסה.
שבוע נפלא 🙂

דברת (14:59 21.12.2019)

הכנתי היום את העוגה בפעם השניה.
עוגה אליפות!
שאלתי; מה יקרה אם האגוזים יהיו קצוצים ולא טחונים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:13 21.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
אפשר שהאגוזים יהיו קצוצים.

דברת (18:26 15.12.2019)

הנס קפה צריך להיות חם או קר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:30 15.12.2019)

חמים.

דברת (17:17 15.12.2019)

הכוונה לאינגליש קייק חד פעמית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:32 15.12.2019)

כן.

דברת (11:59 15.12.2019)

באילו אגוזים משתמשים?
קלויים או לא קלויים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:16 15.12.2019)

אגוזי מלך טבעיים.

ענת (11:45 13.12.2019)

עוגה פשוט מעולה!!! כבר פעם שנייה השבוע שאני מכינה וכמובן כמות כפולה.שידרגתי עם שוקולד מריר קצוץ לתערובת אגוזים וזה פשוט מעדן. תודה רבה ושבת שלום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:27 13.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ענת

יבגניה (23:10 16.11.2019)

היי .מאד אוהבת את האתר והמתכונים.פותחת כמה פעמים ביום וגם בעלי התמקרלהכנת אוכל!!!
שאלה לגבי שימוש בקמח כוסמין מלא במקום קמח לבן ? כשאני משתמשת באותו כמות בול יוצאת לי עוגה רתובה …ראיונות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:43 17.11.2019)

היי יבגניה,
באיזה כוס את משתמשת?
אולי את מוציאה את העוגה מהתנור לפני שהיא נאפית לגמרי? את בודקת עם קיסם?

גליה (16:27 5.11.2019)

היי אפרתי! העוגה יצאה מעולה! כל המשפחה פשוט טרפה אותה! אפילו הילדים שלי, שלא אוהבים קפה אכלו אותה. רק הערה אחת: ממליצה להוסיף סירופ קפה לעוגה, זה מאוד מוסיף. אז רק תשקלי אם זה מתאים לך להוסיף את זה למתכון. תודה. אה, ודרך אגב, החוויות מלונדון היו מאוד מהנות, היינו בגני קנסינגטון, במוזיאון הטבע, בלונדון איי היה לנו מאוד כיף…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:35 5.11.2019)

שמחה שהעוגה יצאה טעימה 🙂
גולשים עוברים על התגובות וייראו את ההמלצה שלך לגבי הסירופ אז תודה ששיתפת!
שמחה מאד שנהניתם!

דבורה (19:27 21.11.2019)

תודה על ההמלצה. כמה ליקר קפה להוסיף?

גליה (08:13 2.11.2019)

ועוד שאלה: אין לי מספיק אגוזים טחונים למלית העוגה. אפשר במקום לשים קוקוס?

גליה (08:10 2.11.2019)

היי אפרת.☺ מזמן לא התראינו כי הייתי בלונדון עם הילדים. מה שלומך? רציתי לשאול לגבי העוגה, אפשר לערבב עם כף במקום עם מיקסר? (אין לי כוח להוציא עכשיו סתם עוד כלים ולהתחיל לעבוד😒, סתם מלכלך עוד כלים ואת המטבח,בקיצור סתם עבודה מיותרת…) תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:35 2.11.2019)

היי גליה,
מקווה שנהניתם וחזרתם עם חוויות טובות 🙂
אפשר לערבב עם כף (אם יש לך מטרפה ידנית אז עדיף). חשוב רק לא לערבב יותר מידי לאחר הוספת הקמח כדי לא לפגוע באווריריות העוגה.
אפשר לשלב עם קוקוס.

הדס (01:32 1.11.2019)

הכנתי את העוגה והיא לא יצאה לי אורירית כמו בתמונה היא יותר דחוסה ונמוכה מה יכולה להיות הסיבה לכך? אציין שהכנתי את העוגה במקסר וקצת הקצפתי את הביצים הסוכר והשמן,,תודה על מתכונים טובים וטעימים…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:07 1.11.2019)

היי הדס,
באיזה כוס השתמשת?
העוגה תפחה?

נוי (21:23 31.10.2019)

אני רוצה לאפות את העוגה בתבנית 24 להכפיל את הכמות ב 2?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:18 31.10.2019)

כן.
*יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית (240 מ”ל).

ענת (14:16 31.10.2019)

הי אפרת,
מה יקרה אם אשים חתיכות שבורות (גדולות קצת) של אגוזי מלך במקום טחונים? זה אפשרי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:57 31.10.2019)

כן, אפשר.

שמרית (10:19 28.10.2019)

חחחח וואי השם ישמור, טוב ששאלתי. התכוננתי לשים חצי כוס אבקת נס קפה 🙂 בעלי לא היה נרדם כל הלילה 😉

תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:15 28.10.2019)

😃

שמרית (18:00 27.10.2019)

היי אפרת שבוע טוב 🙂

אשמח בבקשה להבין את השורה הזו: חצי כוס (120 מ”ל) נס קפה (יש לערבב כפית נס קפה מגורען עם חצי כוס מים)
מצד אחד חצי כוס נס קפה… מצד שני לערבב רק כפית נס קפה עם חצי כוס מים.

תבורכי ותודה רבה,

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:58 27.10.2019)

היי שמרית,
חצי כוס נס קפה הכוונה לחצי כוס מים מעורבבים עם כפית נס קפה 🙂
*הכוונה לחצי כוס משקה נס קפה, לא לחצי כוס אבקת נס קפה.

ס. סמדי (10:59 20.10.2019)

יצא ממש טעים תודה אגב הורדתי מעט מהסוכר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:56 21.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂

ס. סמדי (10:54 20.10.2019)

אפשר להחליף את הסוכר הלבן בחום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:56 21.10.2019)

כן.

יוחנן הטשואל (00:53 20.10.2019)

יש לך אחלה דברים!
ממש תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 21.10.2019)

תודה יוחנן 🙂

טל עיני (18:55 15.10.2019)

יצא מעולה!!! תודה לך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:18 15.10.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה טל

סימה (21:04 12.10.2019)

האם אפשר להחליף במקום קקאו שוקולית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:55 12.10.2019)

כן.

ליזה (16:36 12.10.2019)

היי אפרת,
אני יכןלה לשנות לקמח כוסמין מלא?
האם ניתן להפחית בשמן מבלי שיפגע המרקם?
תודה וחג סוכות שמח🌹🙏

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:49 12.10.2019)

אפשר לשים שליש כוס שמן ולהשתמש בקמח כוסמין מלא ולהוסיף כפית מלאה אבקת אפיה (העוגה תצא במרקם קצת דחוס יותר).
חג שמח 🌺

שרה י. (12:37 11.10.2019)

אפרת שלום רציתי לשאול – אם אני רוצה להכפיל שיצא לי כפול ארבע – אני אמורה להכפיל את כל החומרים בארבע [שמן וכו’]?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:00 11.10.2019)

כדי שהעוגה לא תצא דחוסה לדעתי עדיף להכין בפעמיים ולהכפיל כל פעם את הכמות ב-2.

אמא (13:22 10.10.2019)

היי אפרת,

אפשר לשים משהו אחר במקום קינמון או הוא מוצר חובה בעוגה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 10.10.2019)

אפשר לוותר על הקינמון.

מירי (13:20 10.10.2019)

עשיתי עם שקדים, יצא מעולה, תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 10.10.2019)

תודה שחזרת לעדכן! 🙂

מירי (12:47 10.10.2019)

היי אפשר גם שקדים אם אין לי אגוזים?

אורית (10:33 10.10.2019)

שלום אפרת
האם אפשר לוותר או להחליף את הקינמון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:55 10.10.2019)

אפשר לוותר.

רותי ב. (10:06 10.10.2019)

אפרת היקרה,
המון המון תודה על תגובתך ועזרתך המהירה.
תבורכי!
גמר חתימה טובה והמון אושר ובריאות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:55 10.10.2019)

תודה רותי ❤️

רותי ב. (08:22 10.10.2019)

אפרת היקרה, גמר חתימה טובה לך ולכל המשפחה.
אשמח לעזרתך:
1. סליחה על הבורות….האם את האגוזים, מוכרים בסופר, בתוך שקית, כבר כשהמוצר גרוס?
2. לגבי הנס קפה, להשתמש במים רגילים? מים רותחים? ואם אשים נס קפה רגיל, לא מגולען? זה יהיה בסדר?

תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:35 10.10.2019)

בוקר טוב רותי,
1. אפשר לקנות אגוזי מלך ולטחון בבית במעבד מזון ואפשר לקנות אגוזים טחונים בשקית.
2. אפשר לשים נס קפה רגיל. כדאי להמיס אותו ברבע כוס מים רותחים ולהוסיף רבע כוס מים קרים כך שבסופו של דבר המים יהיו חמימים.
שנה טובה וגמר חתימה טובה 🌺

רחלי פרנקנהויז (23:37 9.10.2019)

גמר חתימה טובה!
רציתי לשאול,
אם אין לי קמח תופח מה אפשר לשים במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:47 10.10.2019)

אפשר לשים כוס + כף קמח רגיל ולערבב עם כפית מלאה אבקת אפיה.
גמר חתימה טובה 🌺

yeuda (22:13 9.10.2019)

שלום.
רציתי לשאול איך אפשר להחליף את הקמח תופח לקמח רגיל אני פשוט לא משתמש בקמח תופח בבית.
תודה ויום טוב.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:50 10.10.2019)

אפשר לשים כוס + כף קמח רגיל ולערבב עם כפית מלאה אבקת אפיה.
גמר חתימה טובה 🙂

מרים (09:31 8.10.2019)

היי אפרת,
אגוזים טחונים או קצוצים?
תודה וגמר חתימה טובה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (01:02 10.10.2019)

עדיף טחונים. אם הם קצוצים אז שיהיה קצוצים דק.
גמר חתימה טובה 🌺

אבישג (03:02 8.10.2019)

שלום אפרת, קודם כל ממש תודה על כל המתכונים השווים והסבלנות הרבה!
רציתי לשאול שאל כללית- האם אפשר להפריד ביצים בכל עוגה בחושה בשביל לקבל עוגה גבוה ואוורירית יותר או שיש מתכונים שזה דווקא לא מתאים ויכול לפגום בטעם העוגה.. ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:13 8.10.2019)

היי אבישג,
אני חושבת שאפשר. זה יכול לפגוע בטעם של העוגה רק אם לא מערבבים מספיק טוב בין שתי הבלילות לאחר ההפרדה.
גמר חתימה טובה 🌺

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.