שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 45 דקות

סוג: חלבי

רכיבים

2 תבניות אינגליש קייק

4 ביצים

¾ כוס (150 ג’) סוכר

¾ כוס (180 מ”ל) שמן

כוס (240 מ”ל) חלב

2 כפיות (10 ג’) תמצית וניל

2 כוסות (280 ג’) קמח תופח 

2 כפות (20 ג’) אינסטנט פודינג וניל

⅔ כוס (60 ג’) קוקוס

*קוקוס לפיזור מעל

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-175 מעלות ומשמנים תבנית מלבנית.

-מערבבים (בעזרת מטרפה ידנית או מיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, חלב, תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים קמח תופח, פודינג וניל וקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.

-יוצקים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות ומכניסים לתנור החם. אופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

-מוציאים את העוגות מהתנור ומפזרים מעל קוקוס.

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מרק ארטישוק ירושלמי
במיה ברוטב עגבניות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
סוזן (09:38 6.08.2021)

בוקר טוב! במקום 2 תבניות אינגלייש, אפשר תבנית עגולה? משנה איזה מידה?
וכן, מצטרפת לכל המחמאות – גילינו אותך בקורונה…יותר נכון, בעלי- שלא בשל בחיים!!! וכול מתכון מוצלח;)

מתכונים ב-10 דקות (10:51 6.08.2021)

היי סוזן,
איזה כיף שאתם נהנים מהמתכונים❤
מידת התבנית חשובה מאד- 2 אינגליש קייק= תבנית עגולה בקוטר 24.
בהצלחה!

שחר (17:19 28.05.2021)

שלום אפרת !!
קודם כל רציתי להחמיאא לך ובגדול על המתכונים המושלמים שאת מעלה! מתכונים קלים, פשוטים בלי הרבה מאמץ וטרחה, והטעם – סוף הדרך ! אני כל כך נהנית מהאתר , את פשוט מכניסה חשק גדול להכין, לבשל, לאפות… תודה לך !!! תמשיכי, ותראי הרבה הצלחה.
רציתי לשאול שאלה קטנה:
העוגות שאני אופה בדרך כלל הם יוצאות גבוהות אבל נוצר בקע למעלה לאורך העוגה, אשמח שתסבירי לי למה זה קורה..

מתכונים ב-10 דקות (17:32 28.05.2021)

היי שחר,
איזה כיף לקרוא תגובה כזו, תודה לך על המילים החמות😊
לשאלתך- זו בעיה מאד מאד נפוצה שקורית בעוגות בחושות. אין כל כך דרך למנוע את זה תמיד, אבל עוזר להקפיד על הדברים הבאים:
לנפות את הקמחים לתוך שאר המרכיבים הנוזלים,
לערבב בעדינות רק עד שאחיד (להימנע מערבוב יתר אחרי הוספת הקמח),
לאפות על מצב חום עליון ותחתון (לא טורבו),
לא לפתוח את דלת התנור במהלך האפייה!!
להקפיד להכניס את העוגה לתנור מחומם מראש,
ולא להשהות את העוגה אחרי ההכנה ועד להכנסה לתנור.
מקווה שעזרתי😊

ענאל (14:31 9.04.2021)

יצא לי פשוט מושללםםםם!
הוספתי אח”כ ציפוי של ריבת חלב שהוסיף קצת..
פשוט טעים:)
תודה רבה אפרת:)

מתכונים ב-10 דקות (14:39 9.04.2021)

שמחה מאד שיצא מוצלח! תודה על השיתוף ענאל🌺

סהר חנון (09:16 2.06.2021)

וואי זה נשמע טוב!!
מרחת שכבת ריבת חלב ואז פיזרת קוקוס?

חני קפלן (23:40 4.02.2021)

תודה, יצא מעולה. הכנתי עם חלב אורז.
באמת מלמעלה יצא קצת קריספי ולא נדבק הקוקוס, אז עשיתי אחד עם אבקת סוכר ואהבו מאוד!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:11 5.02.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה חני

חן (18:50 24.01.2021)

תודה רבה על מתכונים מעולים קודם כל!!
רציתי לדעת אם אפשר להקפיא את העוגה? תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:59 24.01.2021)

כן אפשר 🙂

שני (19:37 9.01.2021)

היי אפרת יקרה!
זו פעם שנייה/שלישית שאני מכינה אותה וכל פעם נתקלת ב2 הבעיות הנ”ל:
1. העוגה תמיד מוכנה קודם מלמעלה על גבול הנשרפת אבל באמצע יש לה בקע שלא מוכן והכל עוד רטוב גם בפנים, לוקח לפחות 45 דקות ותמיד מפחדת לשרוף אבל חייבת שתמשיך להיאפות כדי להיות מוכנה.
אציין שמשתמשת בכפית אבקת אפייה על כל כוס קמח רגיל כי אין תופח. והתנור רגיל לא על טורבו.

2. העוגה תמיד יוצאת יבשה עם קראסט טיפה קריספי, אז איך פיזור הקוקוס מעל אמור להיתפס אם זה לא לח?

תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:23 9.01.2021)

היי שני,
כמה שאלות כדי שאבין היכן הבעיה:
1. את אופה בתנור או בטוסטר אובן?
2. את מניחה את העוגה על רשת התנור שמונחת במדף השני מלמטה (בתנור)?
3. את אופה על חום עליון ותחתון (שני קווים)?
4. כמה זמן את מחממת את התנור מראש?
5. את מערבבת את הקמח קודם עם אבקת האפיה לפני שאת מוסיפה לבלילה?
6. את אופה בתבנית אינגליש קייק חד”פ?
*אם החלק העליון יוצא יבש אפשר למרוח אותו במעט מים ואז לפזר את הקוקוס (זה בסדר שהקוקוס לא “נתפס” לגמרי).

שני (21:31 9.01.2021)

1. תנור
2. לא, במדף האמצעי 🙄
3. כן
4. בערך 10 דקות
5. לא… לא חשבתי שזה קריטי כי ממילא זה עובר מיקסר אחרי
6. אכן אינגליש חד”פ

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:36 9.01.2021)

2. כנראה שזאת הסיבה. כדי שהעוגה תהיה במרכז התנור יש להניח אותה על הרשת במדף השני מלמטה (במדף האמצעי העוגה נמצאת יותר בחלק העליון).
5. חשוב מאוד לערבב בנפרד את הקמח עם אבקת האפיה לפני שמוסיפים לבלילה. זה משפיע על תפיחה אחידה של העוגה.

שני (22:02 9.01.2021)

אנסה את 2 התיקונים לפעם הבאה. תודה אהובה, שבוע טוב! 💜

נעמי (11:07 8.01.2021)

העוגה יצאה מעולה! תודה רבה!
טיפ- במקום 2 כוסות קמח תופח שמתי 2 כוסות קמח כוסמין 80% ( אפשר גם רגיל) ושקית אבקת אפייה.
בנוסף, במקום חלב שמתי מיץ קלמנטינות.

מתכונים ב-10 דקות (11:37 8.01.2021)

נשמע מעולה נעמי! תודה על הטיפ 🙂
שבת שלום❤️🌸

לימור (11:26 27.11.2020)

היי אפרת.
אפשר לשים מעל אבקת סוכר (במקום הקוקוס) או שזה יצא מתוק מדי?
תודה רבה שאת קיימת ❤️

מתכונים ב-10 דקות (12:12 27.11.2020)

היי לימור, אפשר 🙂
שבת שלום❤️

נועה אלבז (16:23 7.10.2020)

היי אפרת אפשר לא לשים קוקוס בתוך העוגה ולפזר רק מלמעלה ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:32 7.10.2020)

כן.

אלישבע (13:04 27.09.2020)

היי אפרת, המרתי את החלב במיץ תפוזים. אכן עוגה מעולה וטעימה! החזירה אותי לילדות… תודה רבה כל מתכון שלך מתנה במטבח😋

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:44 29.09.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה

אלישבע (18:51 10.09.2020)

הי אפרת
יש מצב לשים במקום קמח תופח
קמח רגיל עם א. אפיה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:57 10.09.2020)

אפשר לערבב 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה.

מוריה (09:31 9.09.2020)

היי אפרת,
האם אפשר להמיר את החלב במים? או בנוזל אחר? כדי לקבל עוגה פרווה.
תודה על האתר הנפלא!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:44 9.09.2020)

אפשר לשים מים ומומלץ לשלב עם חצי כוס מיץ תפוזים.

עדן (11:30 13.08.2020)

כל העוגות שלך מהממות והכנתי המון מהן! גם את העוגה הזאת כבר 3 פעמים! את מהממת תודה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:10 13.08.2020)

תודה עדן, שמחה לשמוע ❤️

אגם (00:04 11.08.2020)

אין לי אינגליש קייק אפשר בתבנית בינונית

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:19 11.08.2020)

כן, אפשר להכין בתבנית מלבנית בגודל 31X22.
זמן אפיה עשוי להתארך ל40-45 דקות.

דנית (00:57 11.07.2020)

יצאה נורא, העוגה צונחת ברגע שיוצאת מהתנור, גם אם הקיסם יצא יבש. כדאי אולי לבדוק את המתכון מחדש או לשפר את ההוראות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:04 11.07.2020)

היי דנית,
אם העוגה צנחה לאחר האפיה זה יכול להיות בגלל שפתחת את דלת התנור לפני תום האפיה (לפני שחלפו 30 דקות) או כי העוגה לא היתה אפויה לגמרי כשהוצאת אותה מהתנור.

לילי (21:28 14.06.2020)

העוגה הכי טעימה שאכלנו. טעמים מאוזנים. אפרת תודה תבורכי. לילי מירושלים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:08 15.06.2020)

שמחה שאהבתם ❤️
תודה לילי

יעל (13:36 13.05.2020)

היי
אפשר להחליף את החלב בקצפת צמחית?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:34 13.05.2020)

אני חושבת שבמקום חלב אפשר לשלב ⅔ כוס קצפת צמחית + חצי כוס מים (בגלל שהקצפת סמיכה וכבדה יש לשלב עם מים).

יעל (15:51 13.05.2020)

כמה זה במידות?
מבקשת לדעת כמויות במ\”ל
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:46 13.05.2020)

160 מ”ל שמנת צמחית + 120 מ”ל מים.

יעל (08:18 18.05.2020)

ניסיתי מה שהצעת אבל לצערי יצאה עוגה מאוד כבדה ושמנונית.
הטעם בסדר ולא מעבר לכך.
פחות מוצלח הפעם…
תודה בכל אופן

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:31 18.05.2020)

צר לי שלא צלח. כנראה ששילוב של קוקוס וקצפת יוצר מרקם כבד ושמנוני.
תודה שחזרת לעדכן.

אלישבע (12:16 7.05.2020)

יש לך תחליף לחלב שיהיה פרווה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:31 7.05.2020)

אפשר לשים חלב סויה או מיץ תפוזים מבקבוק לשתיה קלה או מים.

חגית (23:35 30.04.2020)

את העוגה שומרים במקרר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:38 1.05.2020)

על השיש, עטופה בניילון נצמד.

ספיר (20:59 24.04.2020)

היי,
אפשר מתכון ל תבנית אינגליש אחת ותבנית אחת קוטר 24 ס\’\’מ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:09 25.04.2020)

הכמות במתכון אמורה להתאים לתבנית 24. מחצית מהכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק חד”פ.
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.

ספיר (23:11 25.04.2020)

אפשר תמתכון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:38 26.04.2020)

2 ביצים
שליש כוס סוכר
שליש כוס שמן
חצי כוס חלב
כפית תמצית וניל
כוס קמח תופח
כף אינסטנט פודינג וניל
שליש כוס קוקוס
*קוקוס לפיזור מעל

ספיר (21:57 27.04.2020)

במקום כף אינסטנג פודינג מה אפשר לשים? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:08 27.04.2020)

אפשר לשים כף קורנפלור או קמח רגיל.

עינת (11:43 31.03.2020)

היי אפרת

מעוניינת להכין את העוגה

יש תחליףל אינסטנט פודינג וניל

טיפה יותר בריא ?
בתודה .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:25 31.03.2020)

אפשר לשים קורנפלור במקום.

ביאנה (17:32 24.04.2020)

כמה קורנפלור?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:37 24.04.2020)

2 כפות.

מילי (12:45 6.03.2020)

אפשר קמח כוסמין מלא עם שתי כפיות אבקת אפיה? במקום הקמח התופח..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:53 6.03.2020)

מומלץ לשלב חצי כמות קמח רגיל עם חצי כמות קמח כוסמין מלא כדי לשפר את המרקם.
יש להוסיף 2 כפיות אבקת אפיה.

עינת (08:28 28.02.2020)

היי

ניתן לוותר על תמצית הוניל או יש תחליף אחר ללא אלכוהול?

תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:39 28.02.2020)

אפשר לוותר.

רותם (20:35 27.02.2020)

יצא מעולה. תודה על עוד מתכון מנצח.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:50 27.02.2020)

שמחה לשמוע 🙂

אביבית (08:25 27.02.2020)

הי אפרת ,
לצערי העוגה יצאה לי עוגת חנק, מה יכולה להיות הסיבה ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:54 27.02.2020)

היי אביבית,
באיזו כוס השתמשת?
באיזו תבנית הכנת? כמה זמן אפית?
העוגה תפחה בכלל?
יכול להיות שערבבת יותר מידי לאחר הוספת הקמחים? ערבוב יתר יכול לגרום לעוגה לצאת דחוסה.

עינת (10:30 16.02.2020)

בוקר טוב אפרת

רסק תפוחים בכמות זהה לכמות השמן יצא טוב
או שאפשרי להפחית בכמות רסק תפוחי העץ?

ועם קמח כוסמין לבן כמובן או כוסמין 80 אחוז ?

וידוע לי שרבע כוס רסק תפוחי עץ מחליפה ביצה

האם זה אפשרי ליישם גם פה במקום מספר ביצים? (קצת נראה לי הרבה ארבעה)
או להפחית ביצים?
מה דעתך? כדאי לנסות?

תודה ושבוע מצויין לך .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:55 17.02.2020)

עדיף לשלב רסק עם שמן כדי שהמרקם ייצא מוצלח אבל אם את לא רוצה להשתמש בשמן בכלל אז שימי לא יותר מחצי כוס רסק.
עדיף קמח כוסמין לבן.
כדאי לשים לפחות 2 ביצים גדולות.

Suli (14:55 14.02.2020)

תעודת וניל שמתי מיץ תפוזים במקום חלב הפחתתי 1/2 כוס מהקמח ושמתי חצי כוס אינטנד וניל ונגיעות שוקולד יצא מדהים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:46 14.02.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לשתף

רחלי (13:30 13.02.2020)

אני מכינה את העוגה הזו אבל במקום חלב אני מוסיפה כוס מיץ תפוזים לדעתי משדרג את הטעם וגם זה פרווה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:56 14.02.2020)

תודה רחלי 🙂

מרים (09:04 13.02.2020)

שלום אפרת
תענוג של אתר ומתכונים! תודה!
שאלת השאלות: איך אםשר להכין אותה פרוה? מה במקום החלב?!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:17 13.02.2020)

היי מרים,
במקום חלב אפשר לשים כוס חלב סויה או מיץ תפוזים
יום נפלא

דנה ברכה אמסלם (19:23 27.02.2020)

ואם אין לי חלב סויה,שמנת ותפוזים,ישמשהו אחר שאפר לשים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:50 27.02.2020)

שימי בכוס 2 כפות מיץ לימון סחוט ותוסיפי מים עד הסוף.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.