שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק/ 12 מאפינס

מצרכים:

2 ביצים
⅔ כוס שמן
⅔ כוס “כמו סוכר”/ כל ממתיק אחר שיחליף ⅔ כוס סוכר

2 גזרים בינוניים מגורדים דק מאוד

כוס ורבע קמח כוסמין מלא
1 כפית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
כפית וחצי אבקת קינמון

חצי כוס אגוזי מלך טחונים

אופן הכנה:

-מערבבים את כל החומרים יחד לפי הסדר בו רשומים.

-יוצקים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ-30 דקות.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת מיץ וקוקוס ללא סוכר
עוגת תפוחים ללא סוכר

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מיה (16:38 10.09.2021)

אפשר להוסיף במקום הקמח קוסמין קמח שיבולת שועל?

מתכונים ב-10 דקות (16:56 10.09.2021)

לא ניסיתי אבל מניחה שאפשרי.
שוב, המרקם כנראה ישתנה בגלל זה…

מיה (16:13 10.09.2021)

אפשר להוסיף מייפל במקום סוכר?

מתכונים ב-10 דקות (16:55 10.09.2021)

היי מיה,
אפשר לשים חצי כוס מייפל, המרקם עשוי להשתנות מעט.
שבת שלום!

חנה (14:03 22.07.2021)

האם אפשר להחליף את קמח הכוסמין בקמח רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (16:28 22.07.2021)

כן, אפשר(:

רחל (18:58 18.07.2021)

תודה לך אפרת ממש!!!
בזכותך את נותנת לי רצון להכין עוד ועוד!!!
כל המתכונים שעשיתי ממך הכל יצא מושלם!!!

מתכונים ב-10 דקות (19:54 18.07.2021)

איזה כיף לשמוע! שמחה ממש שאת נהנית מהאתר❤

יפית (19:08 7.07.2021)

הכנתי את העוגת גזר מ 100% קמח כוסמין
חילקתי גם לאינגליש קייק וגם למאפינס
העוגה מאוד מאוד טעימה לא מרגישים את הגזר
שמתי סוכר חום חצי כוס(עדיין היה לי מאוד מתוק)

מתכונים ב-10 דקות (20:46 7.07.2021)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף😊

רות (09:20 8.05.2021)

הכנתי מאפינס ויצא מושלם. החיסרון היחידי שזה נגמר מהר מדי.

מתכונים ב-10 דקות (20:13 8.05.2021)

חח מעולה! תודה רות ושבוע טוב😊

נירה (22:43 11.01.2021)

אין נוזלים בעוגה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:39 12.01.2021)

הגזרים הם במקום הנוזלים.

אגם (09:02 14.08.2020)

יצא מושלם
תודה רבה על המתכונים המדהימים !

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:46 14.08.2020)

שמחה לשמוע 🙂

גלוריה (02:38 24.05.2020)

יצא ממש מיוחד! אהבנו 🙂
נראה לך שאפשר להקפיא את המאפינס לאחר ההכנה?
אם כן, כיצד עדיף להפשיר? על השיש, או שבאמצעות חימום בתנור?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:40 24.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
אני חושבת שאפשר להקפיא (לאחר שהמאפינס התקררו לטמפ’ החדר).
אפשר להוציא להפשרה על השיש, יחד עם הניילון הנצמד.

גלוריה (09:48 24.05.2020)

מעולה, תודה!

מעיין (19:48 23.04.2020)

אפשר להשתמש בקמח רגיל לבן?
אם אני מוסיפה סוכר לבן צריך להוסיף עוד ממתיק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:46 23.04.2020)

אפשר להשתמש בקמח רגיל וב⅔ כוס סוכר (אין צורך להוסיף גם ממתיק).

אילנה ראובני (01:09 23.03.2020)

כייף

מור (11:54 25.09.2019)

לא משתמשת בכלל בסוכר כך שרוצה להחליף בדבש. ראיתי שכתבת למישהי בתגובה שעדיף להחליף רק חצי מכמות הסוכר בדבש בגלל השינוי במרקם (הגיוני).
האם יש דרך אחרת (להוסיף מרכיב אחר יבש) שבה אפשר להשתמש בדבש בלי סוכר/תחליפי סוכר למיניהם?
המון תודה, יש לך מתכונים מדהימים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:14 25.09.2019)

היי מור,
שימי חצי כוס דבש (במקום שני שליש) ואני מאמינה שזה ייצא בסדר 🙂

נילי (19:10 20.06.2019)

שלום אפרת.
האם ניתן להחליף את קמח הכוסמין בקמח שקדים?
תודה, נילי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:46 20.06.2019)

במקרה הזה אני לא בטוחה שכדאי.

אינה (14:15 11.06.2019)

היי, אני רוצה להכין ליום ההולדת שנה של הבן שלי, מה כמות המינימלית של סוכר שאפשר לשים במקום ה 3/4 כוס, אפשר להקטין לחצי או רבע כוס? והאם יש מתכון לקרם משמנת חמוצה שאפשר לצפות איתה את העוגה?
תודה,
אינה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:45 11.06.2019)

היי אינה,
אפשר להפחית לחצי כוס סוכר.
אין לי מתכון לקרם משמנת חמוצה, רק משמנת להקצפה.

עינת (14:05 28.04.2019)

היי אפרת

מה אפשר במקום סודה לשתייה

פשוט רוצה להכין לילדיי הקטנטנים וקצת מטריד אותי הנתרן הגבוה בסודה לשתייה (אפילו שהיא מבית טבע )

תודה .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:19 28.04.2019)

תכיני בלי.

אלי7 (22:21 14.04.2019)

היי ,
האם יש מתכון לעוגה ללא סוכר המיועדת לפסח,
אם יש עוגת גזר יותר טוב!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:07 15.04.2019)

היי,
אין לי עוגת גזר כשרה לפסח אבל יש עוגת בננות לפסח או עוגת תפוחים לפסח שניתן להכין עם תחליף סוכר, במקום סוכר לבן.
חג שמח 🌷

ענבר (12:53 19.10.2018)

היי אפרת, הכנתי את העוגה ויש קצת ריח שרוף, למרות שהיא אפויה בצדדים ומלמעלה אבל באמצע היא נורא רטובה, העברתי למצב של אפייה רק מלמטה אבל זה לא ממש עוזר, מה אפשר לעשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:44 19.10.2018)

היי ענבר,
תחזירי למצב של חום עליון וחום תחתון ותנמיכי ל 170 מעלות. תמשיכי לאפות עד שזה מוכן. אם העוגה ממשיכה להשחים בחלק העליון תורידי ל160 מעלות.
דרך אגב, יכול להיות שבהתחלה אפית בתוכנית טורבו או תוכנית אחרת?

נועה (17:00 4.10.2018)

הכנתי את העוגה פשוט ללא סוכר כלל ולא תחליף סוכר , העוגה כבר חצי שעה בתנור ולא נראה שהיא מתחילה להיות מוכנה בכלל. מה לעשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:43 4.10.2018)

יש להמשיך לאפות עד שהעוגה מוכנה.

שירן (08:22 29.08.2018)

אפשר לוותר על האגוזים בלי להחליף במרכיב אחר?
האם ניתן להמיר את השמן בשמן קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:08 29.08.2018)

כן לשתי השאלות.

שרון (10:56 22.08.2018)

היי
האם ניתן לשים מייפל טבעי כתחליף סוכר? ואם כן – מה המינונים?
תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:57 22.08.2018)

היי שרון,
ממליצה לקרוא את הפוסט הבא – תחליפי סוכר טבעיים. יש שם את המינונים למייפל.

אוהבת לאפות (00:41 29.01.2018)

שלום וברכה!
תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים
האם ניתן להמתיק בסילאן? במידה וכן כמה את ממליצה להכניס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:14 29.01.2018)

היי,
אני חושבת שכדאי לשלב סילאן וסוכר (שליש כוס סילאן ו-2 כפות סוכר).
יום מקסים 🙂

Ymit (16:18 11.01.2018)

היי. אפשר להחליף את הקמח כוסמין המלא בקמח לבן רגיל? דחוף!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:08 11.01.2018)

סורי ראיתי רק עכשיו.
כן, אפשר.

הדריה פיירמן (14:24 1.12.2017)

שלום! רציתי לשאול אם אפשר לשים תרכיז תפוחים במקום תחליף סוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:39 1.12.2017)

היי, לא ניסיתי כך שאין לי מושג.

רחל (22:07 26.09.2017)

היי האם הכמות הכתובה לעיל מתאימה לתבנית מאפינס

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:17 26.09.2017)

כן, אפשר להכין בתבנית מאפינס. זמן האפיה עשוי להתקצר ל15-20 דקות. לא לשכוח לשמן את התבנית לפני.

חנה מאיר (20:03 30.01.2017)

שלום רב אני מעונינת להכין את עוגת גזר ללא סוכר השאלה איזו תבנית מתאימה? המתכונים שלכם מדהימים !!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (20:18 30.01.2017)

היי חנה,
לכמות במתכון מתאימה תבנית אינגליש קייק.

חנה מאיר (20:27 30.01.2017)

תודה רבה !! עכשיו שמתי לב שרשום בראש הדף. אתם לא מחסירים שום פרט כל הכבוד מדהימים. ערב טוב וחמים.

מאיה (17:18 29.12.2016)

היי במקום סוכר אפשר לשים דבש?

מתכונים ב-10 דקות (17:28 29.12.2016)

היי מאיה,
בגלל שהדבש משנה את מרקם העוגה אני ממליצה להמיר בדבש רק חצי מכמות הסוכר.

דידו (10:15 24.12.2016)

בוקר טוב וחג שמח:)
אין לי סודה לשתיה האם הכרחי?
תודה

דידו (10:18 24.12.2016)

יש לי קמח תופח

מתכונים ב-10 דקות (11:28 24.12.2016)

היי דידו,
אפשר להשתמש בכוס ורבע קמח תופח ולוותר על כפית אבקת אפיה.
אם אין לך אבקת סודה לשתיה, אפשר להכין גם בלי.
חג שמח 🙂

דינה (01:00 28.10.2016)

שלום,

העוגה הזאת או עוגת התפוחים ללא סוכר מתאימות לתבנית קוגלהוף 23?

תודה,
דינה

מתכונים ב-10 דקות (08:24 28.10.2016)

היי דינה,
עוגת התפוחים ללא סוכר יכולה להתאים.
שבת שלום 🙂

דינה (09:02 28.10.2016)

תודה על התשובה המהירה!!
תוכלי להגיד באיזה כמויות?

מתכונים ב-10 דקות (09:13 28.10.2016)

הכמויות הרשומות בעוגת תפוחים ללא סוכר כבר מתאימות לתבנית שאת רוצה להכין בה.
את רוצה שאני אתן לך כמויות גם לעוגה הזאת (עוגת גזר)?

דינה (17:12 2.11.2016)

כן אני אשמח. תודה!!!

מתכונים ב-10 דקות (21:21 2.11.2016)

היי דינה,
כמויות לתבנית קוגלהוף 23:
3 ביצים גדולות
כוס שמן
כוס “כמו סוכר”/ כל ממתיק אחר שיחליף כוס סוכר
3 גזרים בינוניים מגורדים דק מאוד
2 כוסות קמח תופח (או 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה)
חצי כפית סודה לשתייה
כף שטוחה אבקת קינמון
3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים

עידית (13:44 26.09.2016)

שלום,

בקשר לקמח – האם אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין ?
או קמח חיטה מלא ?

מתכונים ב-10 דקות (13:50 26.09.2016)

היי עידית,
אפשר להמיר בקמח כוסמין רגיל או מלא (עדיף מאשר קמח מלא רגיל).

שרון (17:17 5.05.2016)

שלום,

האם העוגה הזו מתאימה לסכרתיים?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:28 5.05.2016)

היי שרון,
מאחר והעוגה עשויה מקמח לבן יש לצרוך אותה במתינות ואז היא יכולה להתאים. כמובן שמי שאוכל אותה והינו סוכרתי צריך לבדוק את רמות הסוכרים ולוודא שהאיזון נשמר.

הילי (11:43 10.12.2016)

הי,
אני רוצה להכין את המתכון לאדם סכרתי שלא צורך סוכר.
במתכון כתוב במצרכים גם תחליף סוכר וגם סוכר.
הכוונה היא או זה או זה? או להמיר בכמויות של תחליף סוכר?

תודה רבה,
הילי

מתכונים ב-10 דקות (12:53 10.12.2016)

היי הילי,
הכוונה רק לתחליף סוכר במתיקות של 3/4 כוס סוכר (בדר”כ המינון רשום על האריזה של תחליף הסוכר). אני ממליצה להשתמש ב”כמו סוכר” שהוא אבקה של סוכרזית והוא יוצא הכי מוצלח באפיה.

סאלי (09:49 31.01.2016)

שלום, אני רוצה להכין עוגה כזאת רק בתבנית גדולה יותר, תבנית מרובעת עשויה אלומיניום 22×31 אני צריכה להכפיל את כמות החומרים בשתיים? ובכמה מעלות אני צריכה לשים את העוגה ולכמה זמן בערך?

מתכונים ב-10 דקות (10:28 31.01.2016)

היי סאלי,
אלה הכמויות לגודל התבנית 31X21:
4 ביצים
כוס שמן
כוס “כמו סוכר”/ כל ממתיק אחר שיחליף כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח (או 2 כוסות קמח רגיל+שקית אבקת אפיה)
כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
כף שטוחה קינמון
3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים
4 גזרים בינוניים מגורדים דק מאוד
*אם התנור שלך הוא לא חזק במיוחד שימי על 180 מעלות. אם כן, כדאי לאפות ב170 מעלות. זמן אפיה בסביבות 40-50 דקות.
שבוע נפלא 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.