שום דבר לא נמצא

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

סוג: חלבי

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

תבנית עגולה בקוטר 24 או תבנית מלבנית בגודל 22X31

עוגה קפה:

2 ביצים גדולות

חצי כוס (120 מ”ל) שמן

שליש כוס (66 ג’) סוכר

שקית סוכר וניל (10 ג’)

¾ כוס (180 מ”ל) נס קפה מוכן (יש לערבב כפית נס קפה מגורען+ רבע כוס מים רותחים + חצי כוס מים קרים)

כוס וחצי (210 ג’) קמח לבן מעורבב עם כפית (5 ג’) אבקת אפיה

כפית שטוחה (4 ג’) אבקת קקאו

קרם גבינה:

2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה (500 מ”ל)

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

3 כפות גדושות סוכר

250 גרם גבינה לבנה

זיגוג קפה:

100 גרם שוקולד לבן + כף שמן + כפית שטוחה נס קפה + 3 כפות מים רותחים

אופן ההכנה

עוגה קפה:

-מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.

-מערבבים את כל החומרים במטרפה או במיקסר ידני לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור החם. אופים במשך כ-20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים מהתנור ומניחים בצד לקירור.

קרם גבינה:

מקציפים את השמנת בעזרת מיקסר במשך כדקה. מוסיפים פודינג וניל וסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים בעדינות עד לאיחוד חומרים. מכניסים את הקרם למקרר עד שהעוגה מתקררת.

לאחר שהעוגה התקררה יוצקים מעליה את קרם הגבינה ומשטחים לגובה אחיד.

זיגוג קפה:

מניחים בקערית קוביות שוקולד לבן וכף שמן. ממיסים כפית שטוחה נס קפה עם 3 כפות מים רותחים ומוסיפים לקערה. מכניסים למיקרוגל ומחממים במשך 10-15 שניות. מוציאים ומערבבים לתערובת אחידה.

מעבירים לשקית זילוף (או שקית אוכל גזורה בקצה) ומזלפים פסים בחלק העליון, לאורך ולרוחב. מכסים את העוגה בנייר כסף ושומרים במקרר 5 שעות לפחות לפני ההגשה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט ברוקולי וירקות אפוי
סלט חלומי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
שיר (21:38 19.07.2021)

העוגה יצאה מושלמת!!תודה על המתכון .. עשיתי לצאת הצום וזה באמת היתה פתיחה טובה. לאלה שלא יוצא טוב לדעתי זה בעיה בכמויות. מהרגע שהתחלתי להשתמש במשקל דיגטלי העוגות יוצאות לי מאד מוצלחות.

מתכונים ב-10 דקות (09:07 20.07.2021)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על השיתוף שיר❤

שי (00:39 10.07.2021)

היי 🙂
לצערי הרב, גם אני נפלתי עם עוגת הקפה הזו. עשיתי הכל לפי המתכון- כמויות, כוס מדידה אוניברסלית, גודל תבנית, לא לערבב מידי וכולי וכולי.
מתנצלת, אך משהו במתכון של העוגה לא תקין. הקמח שלי בסדר וכן אבקת האפיה, מה גם שניפיתי אותם על מנת לאוורר את הבלילה עוד יותר.
העוגה יצאה דחוסה, צמיגית, לא נעימה בפה…
אני בטוחה שרוב מי שהכין, גם לא מבין מה עשה לא נכון. לאבקת אפיה יש תאריך תפוגה ארוך ואין סיבה שהבעיה נעוצה בו. הבעיה היא במתכון עצמו.
חבל 🙁

מתכונים ב-10 דקות (21:21 10.07.2021)

היי יקירה,
מצטערת לשמוע שהעוגה לא יצא מוצלחת🙁
בתגובות (וגם כשאני מכינה) יש גם הרבה שדווחו שיצא להם מצוין, כך שאני לא בטוחה שיש בעיה במתכון עצמו…

רבקה (17:14 20.05.2021)

היי אפרת
האם אפשר להכין את העוגה בחצי כמות ובאיזה תבנית להשתמש?
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (17:42 20.05.2021)

היי רבקה,
אפשר להכין מחצית מהכמות בתבנית אינגליש קייק אחת או תבנית עגולה בקוטר 20.

נופית (10:53 16.05.2021)

היי אפרת
בדיוק הכנסתי את חלק הקפה האפוי לתנור אך חוששת כי הבלילה יצאה מימית
השתמשתי בכוסות מדידה אוניברסליים ונמנעתי מערבוב יתר
מקווה שיצא לי בסדר כי ראיתי שכתבת על בלילה מימית ומרקם צמיגי

מתכונים ב-10 דקות (11:07 16.05.2021)

היי נופית,
אם עשית לפי סדר ההכנה, השתמשת בכוס מדידה ולא ערבבת יותר מדי- זה אמור להיות מצוין😊
אשמח שתעדכני איך יוצא, וחג שמח וטעים:)

נופית (12:13 16.05.2021)

הקרם מצוין אך הבסיס אכן צמיגי כמו שחשבתי
לא יודעת איך אפשר לשפר

מתכונים ב-10 דקות (13:45 16.05.2021)

אם באמת דייקת בכמויות ולא ערבבת מספיק יכול להיות שהסיבה נעוצה באבקת האפייה- האם השתמשת בקמח תופח או שהוספת אבקת אפייה? יכול להיות ששמת קצת יותר מכפית אבקת אפייה, או אפילו שאבקת האפייה קצת ישנה?
דבר נוסף שיכול להיות הוא גודל הביצים- האם השתמשת בביצים M או L?

אפרת (21:18 15.05.2021)

יש לי תבנית גודל 26
האם צריך להגדיל את הכמות או דתצא לי קצת נמוכה?

מתכונים ב-10 דקות (22:50 15.05.2021)

היי,
אם את רוצה שתצא נמוכה יותר- תכיני אותה כמות בתבנית 26. אם את דווקא מעוניינת בעוגה גבוהה- תכפילי כמויות פי 1.5.
חג שמח😊

מלכי (10:55 10.05.2021)

האם אפשר לאפות במאפינס אישיים? אם כן כמה יצא לי והאם הכמות של הקרם גבינה תהיה זהה ?

מתכונים ב-10 דקות (11:35 10.05.2021)

היי מלכי,
פחות מומלץ להכין במאפינס משום שיש כאן שכבת בסיס אפויה, אבל אפשר. אמור לצאת בערך 16 מאפינס.

מלכי (21:36 10.05.2021)

הכוונה מלכתחילה לאפות את הבסיס במאפינס ומעליו את הקרם לפי ההוראות ,אפשרי?

מתכונים ב-10 דקות (22:05 10.05.2021)

כן, אי אפשר להכין בדרך אחרת… התכוונתי שזה פחות מומלץ כי התחתית האפויה יוצאת טוב יותר בתבנית אחת גדולה, אבל גם במאפינס יצא מצוין:)

יעל (16:08 9.05.2021)

העוגה טעימה מאוד!
רציתי לדעת האם אפשר להקפיא את הקרם גבינה בכוסיות?

מתכונים ב-10 דקות (16:54 9.05.2021)

היי יעל,
כן אפשר, רצוי להפשיר מעט לפני ההגשה. אפשר גם לפזר מעל תותים חתוכים, שברי מקופלת/אגוזים וכל מה שאוהבים…

א.ש. (15:21 16.03.2021)

יצא נהדר!!
תודה רבה רבה!
אני משתמשת באתר הזה כל הזמן
ממש תודה ♥

מתכונים ב-10 דקות (15:34 16.03.2021)

שמחה מאד לשמוע:) תודה לך

א.ש. (15:42 15.03.2021)

אני יכולה לשים שמנת להקצפה אחת?

מתכונים ב-10 דקות (16:40 15.03.2021)

אפשר, שכבת הקרם תצא פשוט יותר נמוכה.
אם את שמה רק שמנת אחת כדאי לשים חצי מכל הכמויות- כף וחצי פודינג, כף וחצי סוכר ו125 ג’ גבינה לבנה.

א.ש. (16:48 15.03.2021)

וחייב לקרר אותה לפני ההגשה?

מתכונים ב-10 דקות (17:19 15.03.2021)

לא מומלץ לוותר על הקירור כי כך מתייצבת העוגה עם הקרם והזיגוג.

א.ש. (15:30 15.03.2021)

אפשר לשים בזילוף שוקולד מריר במקום?

מתכונים ב-10 דקות (16:38 15.03.2021)

היי,
אפשר:)

א.ש. (14:02 15.03.2021)

היי אפרת,
יש אולי תחליף לגבינה? יוגורט?

מתכונים ב-10 דקות (14:39 15.03.2021)

היי,
את יכולה לשים 100 גרם שמנת במקום גבינה או לוותר עליה.

שרון (10:23 12.03.2021)

היי אפרת, תודה רבה על המתכון 🙂 רציתי לשאול בבקשה אם את יודעת במקרה למה כשאני מכינה את העוגה הזאת(הכנתי פעמיים), העוגת קפה(התחתית) יוצאת לי יותר דקה ועם מרקם של קצת גומי במקום מרקם אוורירי של עוגה כמו בתמונה..מה אני עושה לא נכון?

מתכונים ב-10 דקות (11:59 12.03.2021)

היי שרון,
באיזה כוס השתמשת? שימוש בכוס קטנה גורם לבלילה להיות מימית ולמרקם צמיגי.
בנוסף, יכול להיות שלא אפית מספיק את העוגה. עוד דבר שיכול להיות הוא שהקמח תופח/אבקת האפייה שלך לא טובה.

שפרה (00:12 18.02.2021)

האם ניתן להחליף את הביצים שבעוגה במשהו אחר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:13 18.02.2021)

סורי אין לי רעיון. אני חוששת שהתחתית תצא דחוסה בלי ביצים.

שרון (12:09 29.01.2021)

אני רוצה להכין את העוגה עם חמאה ולא שמן – מה הכמות של החמאה שניתן לשים?

מתכונים ב-10 דקות (13:05 29.01.2021)

אפשר לשים 100 גרם חמאה במקום השמן.

שרון (11:20 30.01.2021)

תודה רבה!

תמר (11:10 28.01.2021)

יש לי שאלה מוזרה קצת..
אפשר להקציף את הקרם עם בלנדר יד במקום מיקסר?

מתכונים ב-10 דקות (14:29 28.01.2021)

היי תמר, הנה האופציה איך להכין קצפת ללא מיקסר:
אפשר להכין קצפת באופן ידני עם מטרפה (עם כף זה פחות מתאים) אבל זה מצריך קצת עבודה 🙂 צריך לעבוד בנמרצות ובמהירות ולא להפסיק עד שהשמנת מסמיכה והופכת לקצפת יציבה. זה לוקח יותר זמן מאשר הקצפה במיקסר (4-6 דקות). כדי שההקצפה תצליח חשוב לזכור להכניס את מיכל השמנת ואת הקערה שבה רוצים להקציף למקפיא 10-15 דקות לפני ההקצפה.

תמר (17:37 28.01.2021)

וואו עבודה לגברים… 🙂
תודה!

תמר (15:25 27.01.2021)

האם יש הבדל בין פודינג של חברת מיה (לא כתוב עליו אינסטנט) לבין אינסטנט פודינג?
ותודה על האתר המדהים, מאז שגיליתי אותו הוא הפך לקבע אצלנו בבית…
נהנית להכין מהמתכונים שגם יוצאים טעימים מאד!!

מתכונים ב-10 דקות (17:00 27.01.2021)

היי תמר,
יש הבדל בין הפודינג הרגיל לאינסטנט פודינג: הפודינג הרגיל הוא להכנה מהירה ולא מתאים לאפייה ואילו האינסטנט הוא שמותאם לאפייה.
שמחה לשמוע שאת נהנית מהאתר 🙂

תמר (17:03 27.01.2021)

וקריטי להשתמש דווקא באינסטנט? יש לי רק את הרגיל…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:29 27.01.2021)

לקרם במתכון הזה אין בעיה להשתמש בפודינג שיש לך.

תמר (21:39 27.01.2021)

תודה!!

תמר (03:31 1.02.2021)

יצא מעולה, רק שהבסיס קצת צמיגי כזה.. מה יכולה להיות הסיבה?

מתכונים ב-10 דקות (07:37 1.02.2021)

היי תמר,
האם הכנת את הבסיס לפי סדר ההוראות?
באיזה כוס השתמשת?
אולי ערבב יותר מידי את הבלילה?
התנור חומם מספיק זמן מראש?

הדס (19:22 25.01.2021)

הי אפרת, קודם תודה על כל המתכונים הקלים והמוצלחים. אני רוצה להכין עכשיו את העוגה שנראית מעולה. לגבי הציפוי יתאים שוקולד חלבי(לא לבן)?
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (21:56 25.01.2021)

היי הדס,
לדעתי יתאים גם מאוד😁

רותם (15:02 22.01.2021)

כמה כפות זה 250 גרם גבינה לבנה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:26 22.01.2021)

כ-6 כפות גדושות.

תהילה (13:23 14.01.2021)

שלום אפרת, תודה על המתכונים המעולים!
הכנתי את בסיס העוגה ואפיתי אותו, אך למעלה הכנתי מתכון של עוגת גבינה אפויה, רק אח”כ שמתי לב שהשכבה העליונה היא ללא אפיה. בסוף הכנתי בסיס ביסקויטים.
יש לך רעיון מה אני יכולה להכין מעל העוגת נס קפה? (לא משהו עם גבינה..) תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:00 14.01.2021)

היי תהילה,
כדאי להכין משהו עם קרם כדי שירטיב קצת את העוגה.
אפשר להכין קרם וניל (ופשוט לוותר על הגבינה) או קרם שוקולד כמו הקרם שבמתכון הזה- עוגת מוס שוקולד.

רבקה (20:06 12.01.2021)

הי אפרת,
הזיגוג יצא לי נוזלי. מה לעשות?
אני רוצה לכתוב בו משהו על העוגה.
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:10 12.01.2021)

שימי אותו קצת במקרר. הוא אמור להסמיך בקירור.

שיר (15:34 3.01.2021)

מושלםםם… מתכון נהדר ועוגה מופלאה בטעמים

מתכונים ב-10 דקות (21:21 3.01.2021)

נראה מהמם שיר 🌸
תודה שחזרת לשתף 🙂

המחמיא (09:52 8.01.2021)

מושללללםםםם

אדי (20:11 23.12.2020)

לא אופים את הגבינה עם הביצים?

מתכונים ב-10 דקות (22:01 23.12.2020)

היי אדי, לא במתכון הזה
זו עוגה אחרת ולא העוגת גבינה הרגילה שבטח אליה אתה מתכוון 🙂

לאה (10:50 14.12.2020)

שלום אפרת,
יש לי שמנת שניסיתי להקציף עם כוס חלב ונהייתה ממש נוזלית ולא בכיוון להפוך לקצף.
שמתי אותה בינתיים במקפיא,
מתחשק לי עוגת גבינה ושמנת. כמו במתכון הזה. אפשר איכשהו להוסיף את השמנת שלי?
או לחילופין להכין ממנה רוטב לפסאה מוקרמת יצא לי טוב?

אשמח אם תתני לי עיצות ל2 האפשרויות הנ”ל.
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:12 14.12.2020)

היי לאה,
אם את מצליחה להקציף את השמנת אפשר להכין את העוגה הזאת.
אם לא, אפשר להכין פסטה מוקרמת (בתנאי שעדיין לא הוספת סוכר ופודינג).
תצטרכי להחליט מראש כי ברגע שתקציפי את השמנת תצטרכי להוסיף לה פודינג וניל כדי שתסמיך ואז זה יהיה פחות מתאים לפסטה המוקרמת.

לאה (07:00 15.12.2020)

נראה לך שעוד יש סיכוי להקציף אותה אם אני אוסיף פודינג או שיותר הגיוני שזה אבוד מראש?
אם ההקצפה עם הפודינג תיכשל, מה אוכל לעשות עם השמנת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:33 15.12.2020)

אם השמנת הספיקה לקפוא פחות מומלץ להקציף כי יכול להיות שההקצפה תפגע.
כוס חלב על מיכל שמנת מתוקה זה יחסית הרבה וזה מדלל את השמנת ופוגע בהקצפה, אז זה גם שיקול.
אם ההקצפה תיכשל את יכולה להמיס 100 גרם שוקולד מריר עם תערובת השמנת ולשמור במקפיא. זה יכול לשמש כציפוי לעוגה.
מתכונים נוספים שתוכלי להכין עם התערובת: חטיפי בצק מטוגנים (אין צורך להוסיף סוכר) או קינוח שכבות שוקולד וקוקוס.

עינת (13:39 8.12.2020)

היי אפרת
מה דעתך שווה לנסות שוקולד לבן מבית טבע עם פחות סוכר משוקולד לבן רגיל
למרות שזה רק הזיגוג?
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (13:59 8.12.2020)

היי עינת,
אני חושבת שכן, אין סיבה שלא לנסות:)

ליטל (22:12 3.12.2020)

היי אפרת שתי שאלות מה אפשר להשים במקום השוקולד הלבן ? אולי זיגוג אחר אול לפזר משהו אחר ?
ושאלה שניה אם מכינים חצי מקרם הגבינה (תבנית 22*31) השכבה תצא ממש נמוכה רו שעדיין יצא מוצלח?
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:00 4.12.2020)

היי ליטל,
אם אין לך שוקולד לבן את יכולה לפזר מעל שוקולד מריר מגורד.
שכבת הקרם תצא קצת נמוכה אבל זה עדיין ייצא טעים 🙂

ליטל (08:51 13.12.2020)

היי אפרת רק לעדכן הכנתי בסוף לפי הכמויות במתכון ופיזרתי מעל שוקולד יצא מעולההה תודה

מתכונים ב-10 דקות (08:59 13.12.2020)

מעולה ליטל, שמחה שיצא מוצלח 🙂
שבוע טוב🌸

מוריה גבאי (09:28 3.12.2020)

שבוע שעבר הכנתי את העוגה פשוט ליגה של עוגה קלה להכנה וטעימה בטרוווווף

מתכונים ב-10 דקות (09:47 3.12.2020)

תודה מוריה 🙂
שמחה שאהבת❤️

ליאת (16:37 2.12.2020)

וואי איזו עוגה מושלמת, תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (23:24 2.12.2020)

שמחה לקרוא שאהבת ליאת 🌸

itzik30 (19:20 27.11.2020)

תודה על המתכון, אם אני עושה באנגליש קייק, צריך חצי כמויות? ביצה אחת?

מתכונים ב-10 דקות (16:24 28.11.2020)

היי איציק נכון, תשתמש בחצי מהכמויות

אביגיל (18:17 26.11.2020)

הי אפרת,
יש לי 500 גר’ גבינה ורק שמנת מתוקה אחת.. נראה לך יצא טוב ככה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:28 26.11.2020)

אני מציעה שתתחילי ב250 גרם גבינה לבנה ותשאירי את כמויות הפודינג והסוכר כמו שהן ותטעמי.
אם תרצי להוסיף עוד גבינה תמיד אפשר.

Moran (12:52 26.11.2020)

יש אפשרות בקרם לשמנת מתוקה אחת? ואיך זה מתבטא בכמויות פודינג וגבינה? חצי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:23 26.11.2020)

אפשר. שכבת הקרם תצא פשוט יותר נמוכה.
אפשר להכין מחצית מכל הכמויות- כף וחצי פודינג, כף וחצי סוכר ו125 ג’ גבינה לבנה.

רבקי (22:08 24.11.2020)

יצא נהדר[לא היה לי זמן כפי שכתבתי לך והכנסתי למקפיא]
אז הקרם היה קצת נוזלי עדיין..
הבצק יצא קצת צמיגי יכול להיות בגלל הקצפה של הביצים שלא הייתה מספיק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:55 25.11.2020)

היי רבקי,
לגבי המרקם הצמיגי, זה יכול להיות כתוצאה מערבוב יתר או כתוצאה משימוש בכוס קטנה מידי.
התחתית היתה אמורה לצאת במרקם יותר ספוגי.

שירה (11:55 24.11.2020)

הכנתי ויצא מושלם! לדעתי יותר יפה מהתמונה…
כדאי להשתמש בתבנית גדולה יותר ממה שכתוב! יוצא ממש גבוה

מתכונים ב-10 דקות (12:05 24.11.2020)

תודה רבה שירה !!
שמחה לקרוא שנהנת♥

שירה (21:14 26.11.2020)

כן, גיליתי לאחרונה את האתר שלך, ומאז אני חוגגת על המתכונים! תודה!

אוריה דוד (06:58 20.11.2020)

היי אפרת ככה העוגה יצאה לי מה את אומרת ככה היא צריכה לצאת ?

מתכונים ב-10 דקות (10:04 20.11.2020)

היי אוריה
נראה מעולה!!
תודה על השיתוף❤️
איך הטעם? זה הכי חשוב!

אוריה דוד (10:02 22.11.2020)

טעים מאוד אין על העוגות שלך

אפרת (20:26 19.11.2020)

היי, אפשר להבין בגרסת פרווה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:13 20.11.2020)

אפשר לוותר על הגבינה הלבנה ולהשתמש בשוקולד לבן פרווה.

נועה (19:35 19.11.2020)

הי אפרת יקרה אפשר כמויות לתבנית אינגליש קייק אחת? תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:21 19.11.2020)

היי נועה,
תכיני מחצית מהכמויות.

ג'ני (18:05 19.11.2020)

איזה יופי של מתכון! תודה❤️

מתכונים ב-10 דקות (18:12 19.11.2020)

נראה מעולה ג’ני!
תודה רבה על השיתוף 🌸🌸

אוריה דוד (17:23 19.11.2020)

היי אפרת , אחרי שכבר יצקתי את הקרם על העוגה נזכרתי ששכחתי לשים את הגבינה הלבנה אז שמתי כבר על הקרם את הגבינה הלבנה וערבבתי שזה כבר היה בתוך התבנית זה יצא טוב או שלא ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:22 19.11.2020)

מאמינה שזה ייצא בסדר 🙂

יעל (16:32 19.11.2020)

שלום, רציתי לדעת אם אפשר לערבב את החומרים של עוגת הקפה בכף
והאם זה ישפיע על האווריריות של העוגה?
תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:28 20.11.2020)

אפשר. זה יהיה קצת פחות אוורירי כי כשמערבבים בכף נדרש ערבוב ארוך יותר עד להטמעת כל החומרים.

עינת (13:19 19.11.2020)

עוד משהו קטן
אם אכסה בנייר אפייה ולא נייר כסף?

מתכונים ב-10 דקות (16:03 19.11.2020)

נייר האפייה פחות אטום לעומת הנייר הכסף
אפשר גם ניילון נצמד או נייר אפייה אם אין ברירה.

עינת (13:17 19.11.2020)

נזכרתי בעוד שאלה
האם ילך עם קמח כוסמין לבן או קמח כוסמין 70 אחוז
והאם במקום שוקולד לבן אפשרי שוקוציפס לבן או נטיפי שוקולד לבן או חלבי?
או משהו אחר?
ושוב תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:28 19.11.2020)

קמח כוסמין לבן.
אפשר אבל רצוי שזה יהיה חלבי כי הפרווה לא טעים.

עינת (13:13 19.11.2020)

היי אפרת
נראית עוגה טעימה
האם שמנת מתוקה לקצפת זה אותו דבר כמו שמנת מתוקה להקצפה?
והאם גבינת ריקוטה או יוגורט יווני יכולים להחליף שמנת מתוקה זו?
בתודה
ושבת שלום.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:28 19.11.2020)

כן, זה אותו דבר.
אפשר לשים גבינת ריקוטה אבל זה לא ייצא אותו טעם.

Smadar Danon (09:59 19.11.2020)

האם ניתן להכין את העוגה מקמח כוסמין והאם נית להמיר את הסוכר באגבה או בכל תחליף אחר ומה הכמות הנכונה על מנת לא לפגום בטעם. תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:26 19.11.2020)

אפשר לשים קמח כוסמין לבן.
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר לשים אגבה (שליש כוס בעוגה ו2 כפות בקרם גבינה).

אוריה דוד (09:49 19.11.2020)

היי אפרת , אפשר להשתמש בנס קפה רגיל של עלית ?

מתכונים ב-10 דקות (10:09 19.11.2020)

היי אוריה,
כמובן, רק תוסיפי מעט יותר מהנס הרגיל כי הוא חלש יותר בטעם

ענת (09:49 19.11.2020)

הי אפרת, מה שלומך?

נשמע נפלא, 2 הדברים שאני הכי אוהבת, גם קפה וגם גבינה בעוגה אחת.

רציתי לשאול לגבי מהירות ההקצפה (דבר שאני תמיד לא יודעת)
ההקצפה של השמנת/פודינג, צריכה להיות במהירות גבוהה או נמוכה?

תודה מראש, וסוף שבוע נעים💫🍂🍁💐

מתכונים ב-10 דקות (10:19 19.11.2020)

היי ענת,
תודה רבה על המילים החמות, שמחה לקרוא שאת נהנת ❤️
לגבי ההקצפה- מקציפים את השמנת בעזרת מיקסר במשך כדקה על מהירות גבוהה.
לאחר מכן מוסיפים פודינג וניל וסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
במידה ותרצי ללמוד עוד על הקצפה יש לי מדריך במיוחד בשביל זה 🙂
איך מכינים קצפת

ענת (11:42 19.11.2020)

תודה אפרת, על התשובה המהירה💖
אין כמוך!!! גם במתכונים הנהדרים והמוצלחים, וגם ביחס שלך, בנתינה, בסבלנות ובעזרה שלך לכולם!!!! ישר כח👌💫🙏💗

מתכונים ב-10 דקות (12:10 19.11.2020)

תודה רבה ענת, חיממת לי את הלב💗🙏
סופ”ש נעים אהובה

תהילה (09:26 19.11.2020)

אני רוצה להכין את העוגה ללא גלוטן. על אלו אופציות את ממליצה במקום הקמח?
תודה רבה, את תמיד מפתיעה מחדש!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:34 19.11.2020)

היי תהילה,
לא ניסיתי אבל זה אמור לעבוד עם קמח תמי או “כרגיל” באותה כמות.

תהילה (12:57 3.12.2020)

תודה רבה!! יצא מעולה!

שרה (09:15 19.11.2020)

האם העוגה הזו (עוגת גבינה וקפה) טובה בהקפאה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:33 19.11.2020)

כן 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.