שום דבר לא נמצא

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

סוג: חלבי

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

תבנית עגולה בקוטר 24 או תבנית מלבנית בגודל 22X31

עוגה קפה:

2 ביצים גדולות

חצי כוס (120 מ"ל) שמן

שליש כוס (66 ג') סוכר

שקית סוכר וניל (10 ג')

¾ כוס (180 מ"ל) נס קפה מוכן (יש לערבב כפית נס קפה מגורען+ רבע כוס מים רותחים + חצי כוס מים קרים)

כוס וחצי (210 ג') קמח לבן מעורבב עם כפית (5 ג') אבקת אפיה

כפית שטוחה (4 ג') אבקת קקאו

קרם גבינה:

2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה (500 מ"ל)

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

3 כפות גדושות סוכר

250 גרם גבינה לבנה

זיגוג קפה:

100 גרם שוקולד לבן + כף שמן + כפית שטוחה נס קפה + 3 כפות מים רותחים

אופן ההכנה

עוגה קפה:

-מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.

-מערבבים את כל החומרים במטרפה או במיקסר ידני לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור החם. אופים במשך כ-20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים מהתנור ומניחים בצד לקירור.

קרם גבינה:

מקציפים את השמנת בעזרת מיקסר במשך כדקה. מוסיפים פודינג וניל וסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים בעדינות עד לאיחוד חומרים. מכניסים את הקרם למקרר עד שהעוגה מתקררת.

לאחר שהעוגה התקררה יוצקים מעליה את קרם הגבינה ומשטחים לגובה אחיד.

זיגוג קפה:

מניחים בקערית קוביות שוקולד לבן וכף שמן. ממיסים כפית שטוחה נס קפה עם 3 כפות מים רותחים ומוסיפים לקערה. מכניסים למיקרוגל ומחממים במשך 10-15 שניות. מוציאים ומערבבים לתערובת אחידה.

מעבירים לשקית זילוף (או שקית אוכל גזורה בקצה) ומזלפים פסים בחלק העליון, לאורך ולרוחב. מכסים את העוגה בנייר כסף ושומרים במקרר 5 שעות לפחות לפני ההגשה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט ברוקולי וירקות אפוי
סלט חלומי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
אביגיל (18:17 26.11.2020)

הי אפרת,
יש לי 500 גר' גבינה ורק שמנת מתוקה אחת.. נראה לך יצא טוב ככה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:28 26.11.2020)

אני מציעה שתתחילי ב250 גרם גבינה לבנה ותשאירי את כמויות הפודינג והסוכר כמו שהן ותטעמי.
אם תרצי להוסיף עוד גבינה תמיד אפשר.

Avatar
Moran (12:52 26.11.2020)

יש אפשרות בקרם לשמנת מתוקה אחת? ואיך זה מתבטא בכמויות פודינג וגבינה? חצי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:23 26.11.2020)

אפשר. שכבת הקרם תצא פשוט יותר נמוכה.
אפשר להכין מחצית מכל הכמויות- כף וחצי פודינג, כף וחצי סוכר ו125 ג' גבינה לבנה.

Avatar
רבקי (22:08 24.11.2020)

יצא נהדר[לא היה לי זמן כפי שכתבתי לך והכנסתי למקפיא]
אז הקרם היה קצת נוזלי עדיין..
הבצק יצא קצת צמיגי יכול להיות בגלל הקצפה של הביצים שלא הייתה מספיק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:55 25.11.2020)

היי רבקי,
לגבי המרקם הצמיגי, זה יכול להיות כתוצאה מערבוב יתר או כתוצאה משימוש בכוס קטנה מידי.
התחתית היתה אמורה לצאת במרקם יותר ספוגי.

Avatar
שירה (11:55 24.11.2020)

הכנתי ויצא מושלם! לדעתי יותר יפה מהתמונה…
כדאי להשתמש בתבנית גדולה יותר ממה שכתוב! יוצא ממש גבוה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:05 24.11.2020)

תודה רבה שירה !!
שמחה לקרוא שנהנת♥

Avatar
שירה (21:14 26.11.2020)

כן, גיליתי לאחרונה את האתר שלך, ומאז אני חוגגת על המתכונים! תודה!

Avatar
אוריה דוד (06:58 20.11.2020)

היי אפרת ככה העוגה יצאה לי מה את אומרת ככה היא צריכה לצאת ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:04 20.11.2020)

היי אוריה
נראה מעולה!!
תודה על השיתוף❤️
איך הטעם? זה הכי חשוב!

Avatar
אוריה דוד (10:02 22.11.2020)

טעים מאוד אין על העוגות שלך

Avatar
אפרת (20:26 19.11.2020)

היי, אפשר להבין בגרסת פרווה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:13 20.11.2020)

אפשר לוותר על הגבינה הלבנה ולהשתמש בשוקולד לבן פרווה.

Avatar
נועה (19:35 19.11.2020)

הי אפרת יקרה אפשר כמויות לתבנית אינגליש קייק אחת? תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:21 19.11.2020)

היי נועה,
תכיני מחצית מהכמויות.

Avatar
ג'ני (18:05 19.11.2020)

איזה יופי של מתכון! תודה❤️

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:12 19.11.2020)

נראה מעולה ג'ני!
תודה רבה על השיתוף 🌸🌸

Avatar
אוריה דוד (17:23 19.11.2020)

היי אפרת , אחרי שכבר יצקתי את הקרם על העוגה נזכרתי ששכחתי לשים את הגבינה הלבנה אז שמתי כבר על הקרם את הגבינה הלבנה וערבבתי שזה כבר היה בתוך התבנית זה יצא טוב או שלא ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:22 19.11.2020)

מאמינה שזה ייצא בסדר 🙂

Avatar
יעל (16:32 19.11.2020)

שלום, רציתי לדעת אם אפשר לערבב את החומרים של עוגת הקפה בכף
והאם זה ישפיע על האווריריות של העוגה?
תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:28 20.11.2020)

אפשר. זה יהיה קצת פחות אוורירי כי כשמערבבים בכף נדרש ערבוב ארוך יותר עד להטמעת כל החומרים.

Avatar
עינת (13:19 19.11.2020)

עוד משהו קטן
אם אכסה בנייר אפייה ולא נייר כסף?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:03 19.11.2020)

נייר האפייה פחות אטום לעומת הנייר הכסף
אפשר גם ניילון נצמד או נייר אפייה אם אין ברירה.

Avatar
עינת (13:17 19.11.2020)

נזכרתי בעוד שאלה
האם ילך עם קמח כוסמין לבן או קמח כוסמין 70 אחוז
והאם במקום שוקולד לבן אפשרי שוקוציפס לבן או נטיפי שוקולד לבן או חלבי?
או משהו אחר?
ושוב תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:28 19.11.2020)

קמח כוסמין לבן.
אפשר אבל רצוי שזה יהיה חלבי כי הפרווה לא טעים.

Avatar
עינת (13:13 19.11.2020)

היי אפרת
נראית עוגה טעימה
האם שמנת מתוקה לקצפת זה אותו דבר כמו שמנת מתוקה להקצפה?
והאם גבינת ריקוטה או יוגורט יווני יכולים להחליף שמנת מתוקה זו?
בתודה
ושבת שלום.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:28 19.11.2020)

כן, זה אותו דבר.
אפשר לשים גבינת ריקוטה אבל זה לא ייצא אותו טעם.

Avatar
Smadar Danon (09:59 19.11.2020)

האם ניתן להכין את העוגה מקמח כוסמין והאם נית להמיר את הסוכר באגבה או בכל תחליף אחר ומה הכמות הנכונה על מנת לא לפגום בטעם. תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:26 19.11.2020)

אפשר לשים קמח כוסמין לבן.
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר לשים אגבה (שליש כוס בעוגה ו2 כפות בקרם גבינה).

Avatar
אוריה דוד (09:49 19.11.2020)

היי אפרת , אפשר להשתמש בנס קפה רגיל של עלית ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:09 19.11.2020)

היי אוריה,
כמובן, רק תוסיפי מעט יותר מהנס הרגיל כי הוא חלש יותר בטעם

Avatar
ענת (09:49 19.11.2020)

הי אפרת, מה שלומך?

נשמע נפלא, 2 הדברים שאני הכי אוהבת, גם קפה וגם גבינה בעוגה אחת.

רציתי לשאול לגבי מהירות ההקצפה (דבר שאני תמיד לא יודעת)
ההקצפה של השמנת/פודינג, צריכה להיות במהירות גבוהה או נמוכה?

תודה מראש, וסוף שבוע נעים💫🍂🍁💐

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:19 19.11.2020)

היי ענת,
תודה רבה על המילים החמות, שמחה לקרוא שאת נהנת ❤️
לגבי ההקצפה- מקציפים את השמנת בעזרת מיקסר במשך כדקה על מהירות גבוהה.
לאחר מכן מוסיפים פודינג וניל וסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
במידה ותרצי ללמוד עוד על הקצפה יש לי מדריך במיוחד בשביל זה 🙂
איך מכינים קצפת

Avatar
ענת (11:42 19.11.2020)

תודה אפרת, על התשובה המהירה💖
אין כמוך!!! גם במתכונים הנהדרים והמוצלחים, וגם ביחס שלך, בנתינה, בסבלנות ובעזרה שלך לכולם!!!! ישר כח👌💫🙏💗

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:10 19.11.2020)

תודה רבה ענת, חיממת לי את הלב💗🙏
סופ"ש נעים אהובה

Avatar
תהילה (09:26 19.11.2020)

אני רוצה להכין את העוגה ללא גלוטן. על אלו אופציות את ממליצה במקום הקמח?
תודה רבה, את תמיד מפתיעה מחדש!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:34 19.11.2020)

היי תהילה,
לא ניסיתי אבל זה אמור לעבוד עם קמח תמי או "כרגיל" באותה כמות.

Avatar
שרה (09:15 19.11.2020)

האם העוגה הזו (עוגת גבינה וקפה) טובה בהקפאה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:33 19.11.2020)

כן 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.