שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

1 ביצה גדולה

חצי כוס (100 ג’) סוכר

שליש כוס (66 ג’) שמן

שליש כוס (80 מ”ל) מים חמים

חצי כפית (2.5 ג’) תמצית וניל

1 בננה גדולה בשלה מאוד מעוכה במזלג

1 כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח לבן+ כפית אבקת אפיה)

חצי כפית (2.5 ג’) אבקת סודה לשתיה (לא לוותר)

1 כף מלאה (11 ג’) אבקת קקאו

רבע כוס (50 ג’) שוקולד צ’יפס / שוקולד מריר קצוץ

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל170 מעלות.

-מערבבים בקערה את הביצה עם הסוכר. מוסיפים שמן, מים חמים ותמצית וניל. לאחר מכן מוסיפים את הבננה המעוכה ובסוף קמח ואבקת סודה לשתיה.

-מחלקים את התערובת באופן שווה לשתי קערות. לקערה אחת מוסיפים כף קקאו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

-משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את תערובת השוקולד. מפזרים מעל רבע כוס שוקולד צ’יפס ויוצקים מעל את התערובת הבהירה.

-אופים במשך 30-35 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
כעכים כשרים לפסח
קציצות ירק אפויות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
ארז (20:14 5.09.2021)

היי אפרת.
רציתי להגיד לך שאשתי עפה על העוגה
🙂
תודה על המתכון המצויין!
שידרגתי עם חופן אגוזי מלך שבורים ביד.
בנוסף יש לי טיפ פשוט לשתף:
בסיום מועד האפייה, הקיסם יוצא רטוב רק בחלקו התחתון, שארית הקיסם יבשה. הפתרון פשוט: אופים כ10דק נוספות רק עם גוף חימום תחתון.

מתכונים ב-10 דקות (20:22 5.09.2021)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה על השיתוף ועל הטיפ(:

מיכל (23:17 17.08.2021)

הי אפרת, כמה שאלות:
1. איזה שמן בריא יכול להתאים במקום שמן קנולה?
2. אפשר להכין עם קמח כוסמין? לשנות משהו?
3. אני רוצה להכין בתבנית עגולה.האם להכפיל כמויות?
תודה רבה!!
מיכל.

מתכונים ב-10 דקות (23:46 17.08.2021)

היי מיכל,
1. שמן קוקוס מתאים, או אם יש לך אפשרות להשיג- שמן אבוקדו (לרוב זמין בחנויות טבע).
2. אפשר להכין עם קמח כוסמין ללא שינויים במתכון, רצוי קמח 50%-80% ולא כוסמין מלא 100%.
3. הכמות מתאימה לתבנית עגולה בקוטר 20. לתבנית בקוטר 24 יש להכפיל כמויות פי 2.
בהצלחה😊

הדס (20:32 24.06.2021)

עוגה מדהימה !!
הוספתי עוד רבע כוס מים כי הרגישה לי טיפה סמיכה מידי
שמתי חצי כוס קמח רגיל וחצי כוס קמח מלא ועדיין העוגה יצאה אוורירית בטירוף
פשוט מתכון מעולה!!

מתכונים ב-10 דקות (21:51 24.06.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה הדס יקרה על השיתוף😊

שוב שני (16:02 10.04.2021)

יצאה מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!
שמתי קצת פחות שוקולד צ’יפס והוספתי בשכבה הזו אגוזי מלך טחונים, למעלה קישטתי בפרוסות בננה.
יפה, רכה מבפנים, קראנצ’ית למעלה, וטעימה בטירוף!
תודה רבה רבה אפרתי 💜

מתכונים ב-10 דקות (20:24 10.04.2021)

וואו נראה מעולה! תודה רבה על השיתוף😊

שוב שני (14:21 10.04.2021)

היי אפרת אהובה! 😍
1. האם יכולה במקום החציצה של השוקולד צ’יפס לשים אגוזי מלך טחונים?
2. יש לי איך לקשט את העוגה מלמעלה בפרוסות בננה? אם כן, האם לפני שנכנס לתנור או באמצע האפייה או איך?
תודה! 💜

מתכונים ב-10 דקות (22:31 10.04.2021)

היי שני,
1. אפשר.
2. גם אפשר:) לפני האפייה לסדר מעל פרוסות בננה דקות.

יעקב (14:15 17.02.2021)

הי, ביצה בגודל L זה בסדר?
אין לי סודה לשתיה, ולא תמצית וניל, מה אפשר לשים כתחליף?
סוכר וניל במקום התמצית? וכמה?
אבקת אפיה במקום אבקת סודה? וכמה?

תודה על המתכונים, כל שישי אני מכין עוגה מהמתכונים 😊

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:28 17.02.2021)

היי יעקב,
לגבי הביצה – כן.
אפשר לשים שקית סוכר וניל ולהפחית כף שטוחה מכמות הסוכר.
במקום סודה לשתיה אפשר להוסיף רבע כפית אבקת אפיה.

יעקב (09:37 19.02.2021)

היי, שאלה נוספת..
אפשר להוסיף שליש מיץ לימון סחוט עם סוכר, כדי שיהיה אוורירי?
בהתחשב בשינוי ובתחליפים שאעשה עם
הכפית אבקת אפיה במקום הסודה, וסוכר וניל במקום תמצית.
ואם אפשר מיץ לימון, אפשר לוותר על המים החמים?
תודה יעקב

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:53 19.02.2021)

כן, אפשר לשים 3 כפות מיץ לימון ולהשלים במים עד שליש כוס ולהמתיק בסוכר (במקום המים החמים).
שבת שלום 🙂

יסכה (20:35 20.01.2021)

על טורבו?

מתכונים ב-10 דקות (22:01 20.01.2021)

היי,
האפיה היא בתוכנית הרגילה של 2 פסים עליון ותחתון (בלי משהו באמצע).
בהצלחה 😉

יסכה (23:20 20.01.2021)

תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (23:26 20.01.2021)

❤️

שיר (13:31 26.12.2020)

היי,
יכול להיות שהעוגה לא תפחה לי בגלל שלא שמתי סודה לשתייה? (לא היה לי)

מתכונים ב-10 דקות (18:07 26.12.2020)

היי שיר,
ההתפחה לא קשורה לסודה לשתיה,
הסודה נותנת אוויריריות,
השתמשת בקמח תופח? או קמח רגיל ואבקת אפייה?

אופיר (20:02 27.11.2020)

עוגה מושלמת כמו כל המתכונים פה!!

מתכונים ב-10 דקות (16:25 28.11.2020)

תודה אופיר!
שמחה לקרוא שאהבת 🌸

נעמה שרעבי (23:54 5.11.2020)

היי אפרת הכנו את העוגה והיא יצאה פצצההה!!!!👌👌
ממליצה בחום….תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:46 7.11.2020)

תודה שחזרת לשתף ❤️

מיכל (12:51 1.11.2020)

האם אפשר להחליף את הקקאו בחמאת בוטנים? סתם כי נראה לי נחמד השילוב הזה…

מתכונים ב-10 דקות (14:17 1.11.2020)

היי מיכל,
אפשר לעשות זאת אך רק אעדכן שזה לא ישנה את צבע העוגה
שאת מחלקת את הבלילה של העוגה לשניים- בבלילה ללא הקקאו תוכלי להוסיף כף חמאת בוטנים

שרה (20:04 27.08.2020)

הכנתי כבר כמה פעמים!!!
אהבנו מאוד!!
אין על האתר שלך!
ותודה גם שאת מעדכנת על מתכונים חדשים במייל ממש תודה.
תבורכי!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:13 27.08.2020)

שמחה לשמוע!
תודה שרה ❤️

שטרנא (16:57 10.07.2020)

תודה על המתכון , נהנים ממנו הרבה שבתות 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:05 10.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂

עופרה (22:16 2.07.2020)

הכפלתי כמויות והעוגה הספיקה רק ל…בתנית אינגליש קייק אחת ויחידה! מוזר ומרגיז. היה מתכונן לכמות מסויימת של אנשים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:17 2.07.2020)

אולי השתמשת בכוס קטנה מידי או בתבנית אינגליש קייק שהיא לא חד פעמית?

עינת (10:43 2.07.2020)

היי אפרת

האם כל פעם שמוסיפים קבוצת חומרים יש לערבב :אחרי שמוסיפה מים שמן ותצמית וניל ואחרי הוספת בננה ערבוב ואחרי הוספת סודה לשתיה וקמח ערבוב נוסף

בתודה ובהערכה רבה

עינת .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:14 2.07.2020)

עדיף לערבב אחרי כל מצרך שמוסיפים (ערבוב של כמה שניות בודדות).

עינת (10:06 2.07.2020)

היי אפרת

איך את ממליצה להתנהל עם רסק התפוחים במקום השמן?
קראתי שבננה מחליפה גם שמן בעוגה מה דעתך שווה לנסות?

תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:16 2.07.2020)

עוגה בשילוב רסק תפוחים ובננה מעוכה עלולה לצאת כבדה ולחה מידי. אני ממליצה לשים לפחות רבע כוס שמן ואפשר להוסיף כף רסק תפוחים אבל לא מומלץ יותר מידי.

הילה עמר (21:51 18.06.2020)

יצא נדיר!
שוב את אלופה ואין על האתר שלך!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:00 18.06.2020)

נראה מעולה!
תודה הילה ❤️

אפרת מזוז (17:24 9.06.2020)

הי אפרת , העוגה יוצאת רק פס אחד של עוגה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:49 9.06.2020)

כן.

ליטל (07:59 22.05.2020)

היי אפרת מה הכמויות לתבנית 22*31 וכן האם אפשר להכין במיקסר ? איזה מהירות?
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:59 22.05.2020)

כמויות מומלצות לתבנית 22*31:
2 ביצים גדולות
כוס סוכר
⅔ כוס שמן
⅔ כוס מים חמים
כפית תמצית וניל
2 בננות גדולות
2 כוסות קמח תופח
כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה (לא לוותר)
2 כפות מלאות אבקת קקאו
חצי כוס שוקולד צ’יפס / שוקולד מריר קצוץ
זמן האפיה עשוי להתארך ל45-50 דקות.
*אפשר להכין במיקסר במהירות בינונית-גבוהה.

סתיו (19:02 25.04.2020)

עוגה מאוד טעימה, רכה וכיפית! מעריצה אותך ומכורה לאתר שלך כבר כמעט 5 שנים.
הייתי מורידה מעט מהסוכר, כי הבננה הבשלה מוסיפה מתיקות, אבל זאת אני.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:15 25.04.2020)

מהמם 😍
תודה סתיו

[email protected] (23:50 24.04.2020)

אפשר להפוך את השכבות? בננה למטה ושוקןלד למעלה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:31 25.04.2020)

כן.

חן (15:53 3.04.2020)

האם ניתן להשתמש בכוס חמה חד פעמית?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:32 3.04.2020)

רק אם אין לך כוס זכוכית רגילה עם ידית.

רונית (15:05 19.03.2020)

עוגה מצוינת. רטובה ואיימה ביותר

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:13 19.03.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה על השיתוף

ניר (11:27 23.06.2019)

היי,
יש אפשרות להוריד את כמות הסוכר אם אני משתמש ב-2 בננות?

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:12 23.06.2019)

כדאי לשים לפחות רבע כוס סוכר.

בר (13:07 4.05.2019)

יצאה עוגה מעולה, רק חבל שאת לא הופכת אותה לטבעונית. אפשר לעשות זאת בקלות ולוותר על הביצים, במקום ביצה שמים 2 כפות סילאן, ואם זה סילאן ממותק אז מפחיתים בכמות הסוכר, בכל מקרה לדעתי הכמות של הסוכר מוגזמת ואפשר להוריד אותה בכיף לרבע עד שליש כוס סוכר.

שרה (16:13 4.01.2019)

היי,
זה בסדר אם אשים את כל המצרכים לפי הסדר שכתבת ובלי הפרדה של שני קערות שוקולד ווניל זה יצא טעים ולא יפגע במרקם העוגה?
תודה ושבת שלום.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:17 4.01.2019)

אפשר. תצא לך עוגת שוקולד.
שבת שלום 🌷

נועה (15:44 21.12.2018)

ואם אין תמצית וניל?….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:55 21.12.2018)

אפשר לוותר.

שירה (13:05 18.12.2018)

היי אפרת,
הכנתי את העוגה אתמול – יצאה טעימה ממש !!
תודה רבה לך על המתכונים הברורים , הקלים והמהירים !!
תודה !!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 18.12.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שירה

חן (10:18 18.12.2018)

אם אין לי קקאו בבית, ניתן לוותר? או להוסיף יותר שוקולד? גם שוקולד צ׳יפס אין לי, או שעדיף לקנות וזהו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:05 18.12.2018)

היי חן,
במקום קקאו אפשר לשים כף גדושה שוקולית או 40 גרם שוקולד מריר מומס או כף ממרח שוקולד.

חן (16:17 17.12.2018)

הכנתי
ויצא לי מהמם
פעם ראשונה שעוגה מצליחה לי 🙂

רק לא מזמן התחלתי לנסות לאפות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:20 17.12.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

מיכל (17:51 25.10.2018)

הי אפרת, אםיש לי ביצים בגודל מדיום, לשים 2 ביצים או אחת? תודה, מיכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:50 25.10.2018)

עדיף 2 ביצים.

אודליה (23:21 24.10.2018)

עוגה מעולה . קלה להכנה וטעימה מאודדד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:17 25.10.2018)

תודה אודליה, שמחה שאהבת 🙂

קרן (14:33 3.10.2018)

עוגה מעולה. הכנתי כמה פעמים.

אני רוצה להכין כמות משולשת. כמה זמן להשאיר בתנור ואיזו תבנית כדאי?

אני רוצה להפוך אותה לעוגות יום הולדת ולמרוח ציפוי שוקולד מעל; לכן אני רוצה שהחלק הבהיר של העוגה יהיה למטה.
החלק הכהה יהיה למעלה. אפשרי? העוגה לא תקרוס?

תודות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:33 3.10.2018)

היי קרן,
אפשר להכפיל את כל הכמויות ב-3 ולהכין בתבנית מלבנית 25X32. זמן אפיה מוערך 45-50 דקות.
לגבי זה שהחלק הכהה יהיה למעלה אני לא רואה בעיה.

ענת (20:27 1.10.2018)

הכנתי לחג את העוגה הזאת ואת עוגת הבננה קוקוס (ונגיעות שוקולד)
לפי המידות שנתת לי לכוס חד פעמית (קרה) ויצא אש!!!
ממש טעים. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:37 1.10.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה ענת 💜

מיטל (15:36 1.07.2018)

אפשר עם חמאה במקום השמן? אם כו כמה והאם צריך שהיא תהיה בטמפרטורת החדר? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 1.07.2018)

היי מיטל,
אפשר לשים 75 גרם חמאה מומסת.

ליאן (19:42 24.05.2018)

היי ערב טוב אשמח לדעת אם אפשרי במקום שברי שוקולד להשים שוקולד מריר מומס מכיוון שיש לי שוקולד מריר שלם ואני קצרה בזמן לכן לא אתעסק בלקצוץ אותו….תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:00 24.05.2018)

היי ליאן,
את יכולה להמיס את השוקולד ולהוסיף אותו לבלילה הכהה.

elenliv (16:42 12.05.2018)

הי אפרת, תודה על מתכון נהדר!
הכנתי את העוגה לשבת, יצאה מדהים, עם ארומה מאוד מיוחדת.
שמתי אגוזים מפוררים במקום השוקולד וכשהעוגה נאפתה הוספתי כף מייפל.
לאירוע מיוחד, חשבתי להכין את העוגה עם קרם בין שתי שכבות, קרם למעלה וגנאש.
מבחינת הקרם חשבתי על קרם שקיים אצלך בהרבה מתכונים: שמנת מתוקה, גבינה לבנה ופודינג וניל.
תוכלי להמליץ לי על דרך נכונה להכין אותה? למרוח את השכבה האמצעית של הקרם אחרי שהעוגה מתקררת? ואפשר להניח את החצי השני של העוגה ישר על הקרם? או שצריך להקפיא קודם?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 12.05.2018)

היי,
שמחה שהעוגה יצאה טעימה 🙂
לגבי הקרם, אפשר להכין קרם וניל-גבינה כמו שיש לי במתכונים האחרים.
לאחר שהעוגה התקררה לגמרי אפשר לחצות אותה בעדינות לשתי שכבות. למרוח קרם על השכבה התחתונה ולהחזיר בעדינות את השכבה העליונה (אין צורך להקפיא קודם). ואז מיד אפשר למרוח קרם בשכבה העליונה. לאחר מכן להכניס את העוגה למקפיא לשעה כדי לייצב את הקרם (לא יותר משעה אחרת העוגה תקפא) ואז לשים את הגנאש ולשמור במקרר עטוף.
בהצלחה!

elenliv (09:19 13.05.2018)

תודה רבה!

דלית (14:37 16.03.2018)

הי, האם אפשר להוסיף לתערובת קוקוס טחון/שקדים טחונים /אגוזי מלך קצוצים? זה יכול לעבוד? ואם כן באיזו כמות והאם במקום משהו? ולציפוי השוקולד יכול להתאים קצת משהו מהנ”ל? תודה ושבת שלום 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:52 16.03.2018)

היי דלית,
אפשר להוסיף רבע כוס קוקוס ורבע כוס אגוזים או שקדים טחונים.
ציפוי שוקולד יכול להתאים ומעל אפשר לפזר שקדים או אגוזים או קוקוס טחון.
שבת שלום 🙂

דלית (18:33 16.03.2018)

תודה רבה לך 🙂

זוהר (20:32 19.01.2018)

היי:) עשיתי עם קמח שיפון חצי מכמות הסוכר אגוזי מלך בתור חוצץ וללא סודה לשתייה כי לא היה לי ויצא נפלא!!!בתוספת מייפל מלמעלה בהגשה. תודה מתכון מעולה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:34 20.01.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה זוהר.

מיטל (21:13 29.12.2017)

העוגה רטובה מפנים קצת אבל הקיסם יוצא יבש…האם זה בסדר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:13 30.12.2017)

היי מיטל,
זה אומר שהיא עדיין לא אפויה לגמרי.

מארי (13:10 29.12.2017)

מתכון מצויין! ממש אהבתי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:59 29.12.2017)

תודה מארי, שמחה שאהבת 🙂

יעל (11:14 15.12.2017)

אפשר לוותר על השוקולד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:22 15.12.2017)

כן אפשר.

עירית קראל (11:07 5.12.2017)

האם אפשר להמיר את השמן ברסק תפוחים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:43 5.12.2017)

היי עירית,
לא בטוחה איך המרקם ייצא מאחר וכבר יש במתכון בננה מעוכה.
אולי כדאי לנסות לשים כף רסק תפוחים ולהפחית את כמות השמן לרבע כוס.

שי (20:42 16.11.2017)

תודה רבה על מתכון מעולה
הכנתי את העוגה הזאת כבר מספר פעמים
ותמיד יוצאת מושלמת💗

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:35 16.11.2017)

תודה שי, שמחה לשמוע 🙂

גנאדי (17:29 10.11.2017)

האם אפשר להחליף את המים החמים בחלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:46 11.11.2017)

כן, אפשר.

מירב (14:11 9.10.2017)

הכנתי את העןגה מספר פעמים ותמיד אני קוצרת מחמאות. עוגה נפלאה ועסיסית . תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:43 9.10.2017)

תודה מירב, כיף לשמוע 🙂

אורה (18:26 24.09.2017)

הוספתי עוד ביצה, בננה קטנה וחצי כוס קמח תופח ויצאה עוגה גבוהה וטעימה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:37 24.09.2017)

מעולה 🙂
תודה אורה.

יעל (18:43 16.08.2017)

היי. אפשר להשתמש בתבנית אחרת שהיא קצת יותר מרובעת אם אין לי תבנית אינגליש קייק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:09 16.08.2017)

מה הגודל שלה?

יפעת (14:03 2.06.2017)

יצא לי קצת שרוף מלמעלה. יתאים אם אני אוסיף גנאש כדי להסתיר?

מתכונים ב-10 דקות (14:34 2.06.2017)

כן, אפשר.
שבת שלום 🙂

שחר (11:52 13.05.2017)

מתכון מעולה!
מכינה בגרסה טבעונית- במקום ביצה בננה נוספת ואפילו הפעם הימרתי את כל הקמח לקמח כוסמין ויוצא מעולה!!!

מתכונים ב-10 דקות (13:11 13.05.2017)

מצוין!
תודה שחר 🙂

נילי (14:12 4.05.2017)

אפשר קמח אחר במקום קמח לבן?

מתכונים ב-10 דקות (14:18 4.05.2017)

על איזה קמח חשבת?

דניאל (11:02 13.04.2017)

היי,
אפשר להמיר את הקמח תופח לקמח תופח כשר לפסח? והאם זה קריטי אם אוותר על תמצית וניל.?

מתכונים ב-10 דקות (11:16 13.04.2017)

היי דניאל,
אפשר לוותר על תמצית הוניל.
לגבי הקמח, לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר. צריך לקחת בחשבון שזה יישנה קצת את המרקם והטעם.

טל (22:07 28.02.2017)

הי. העוגה נהדרת! רכה וטעימה! הפחתתי את הסוכר לרבע כוס ויצא מתוק מספיק וטעים. ממש ממליצה!!!!
תודהה

מיקה (18:22 28.12.2016)

נגמר לי השוקולד, אפשר להכין בלי?

מתכונים ב-10 דקות (19:43 28.12.2016)

כן מיקה, אפשר.

לילי (13:30 27.12.2016)

היי. מה זה ביצה גדולה ? אם יש לי ביצה לארג’ , כמה לשים?

מתכונים ב-10 דקות (13:32 27.12.2016)

ביצה גדולה זה L או XL.
שימי ביצה אחת.

קארין (14:46 13.12.2016)

היי אפרת,
האם ניתן לשים בעוגה שוקולד מריר עם אגוזים?
אם כן,איזו כמות?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (00:17 14.12.2016)

היי קארין,
התכוונת לשוקולד מריר שיש בו אגוזים? אם כן, אפשר לשים כחצי חבילה (50 גרם) וכמובן שכדאי לקצוץ לחתיכות קטנות.

אנה (03:47 25.11.2016)

היי. אין לי קקאו.מה אפשר לשים במקום?

מתכונים ב-10 דקות (08:35 25.11.2016)

היי אנה,
אפשר לשים כף גדושה שוקולית או 40 גרם שוקולד מריר מומס או כף ממרח שוקולד.

שימרית (15:31 16.10.2016)

היי, העוגה נראית ממש טוב ואני רוצה להכין אותה בגרסה טבעונית 🙂 במה אני יכולה להחליף את הביצה?

מתכונים ב-10 דקות (16:28 16.10.2016)

היי שימרית,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאת יכולה להוסיף חצי בננה גדולה או 3/4 בננה קטנה במקום הביצה.
בנוסף מומלץ להוסיף כף מיץ לימון סחוט.
בהצלחה וחג שמח 🙂

אורטל (12:57 7.09.2016)

היי מה שלומך?
תודה רבה על המתכון 🙂
יש לי שאלה- חום 170 באיזו תוכנית בתנור? צלייה? כלומר הציור של 2 פסים ללא משהו באמצע?

מתכונים ב-10 דקות (15:26 7.09.2016)

היי אורטל,
האפיה היא בתוכנית הרגילה של 2 פסים עליון ותחתון (בלי משהו באמצע).
בהצלחה 😉

קרינה (10:33 1.09.2016)

המון תודות על המענה המהיר והמפורט הולכת עכשיו להכין ושאלה בנוגע לציפוי ניתן לשים למיקרוגל 50 גרם שוקולד מריר עם כף שמן ולערבב ולצפות את העוגה?או שצריך להכין יותר ציפוי?
שוב תודה על המתכונים הנהדרים:)ויש לי רעיון לצפות את הבננה בחצי מהציפוי ולשים מעל העוגה זה יהיה בסדר?:-)

מתכונים ב-10 דקות (12:03 1.09.2016)

היי קרינה,
אם זה לכמות במתכון (אינגליק קייק) אז 50 גרם שוקולד + כף שמן + כף מים יכול להספיק. אם את מכפילה כמויות ומכינה בתבנית 24 יש להכפיל את הציפוי בהתאם (100 גרם שוקולד+ 2 כפות שמן+2 כפות מים). וכן, אפשר לצפות את הבננה בחצי מהציפוי או לסדר את הבננות מעל העוגה כשהיא מצופה ולזלף מעל פסים של שוקולד מומס, מה שבא לך 🙂

Karina (00:51 1.09.2016)

היי אפרת,
כרגיל מתכון מוצלח וטעים ורוצה להכין שוב כמה בננות ניתן להוסיף כדי שהטעם יורגש בעוגה?והאם אפשר לקבל מצרכים לתבנית24? והאם מעל אפשר לשים חתיכות בננות ולשים לתנור?ועוד יש לך באתר עוגת שוקולד פשוטה שהיא גם טעימה ורציתי לדעת האם אפשרי גם איתה להכין עם בננות לשים חתיכות בננות לעשות ציפוי שוקולדי וגם לקשט עם בננות מעל הציפוי?
תודה רבה על המתכונים:)

מתכונים ב-10 דקות (09:23 1.09.2016)

היי קרינה,
כמויות לתבנית 24:
2 ביצים גדולות
כוס סוכר
שני שליש כוס שמן
שני שליש כוס מים חמים
כפית תמצית וניל
2 בננות גדולות (אפשר להוסיף בננה נוספת)
2 כוסות קמח תופח
כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה (לא לוותר)
2 כפות אבקת קקאו
חצי כוס שוקולד צ’יפס / שוקולד מריר קצוץ
*לאחר שהעוגה מוכנה אפשר להכין ציפוי שוקולד ולקשט מעל בפרוסות בננות.
יש לי באתר עוגת שוקולד בננה עם ציפוי ובננות מעל.
יום נפלא 🙂

אורן (11:16 28.08.2016)

היי, נראה מצויין! אפשר להשתמש בסוכר חום במקום סוכר רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (11:22 28.08.2016)

כן אורן, אפשר.
שבוע נפלא 🙂

אורן (12:14 28.08.2016)

תודה רבה! שבוע טוב 🙂

איילת (12:05 26.08.2016)

אפרת, העוגה נהדרת, יוצאת לפחות כמו עוגה מושקעת שמקציפים בנפרד….
תודה
איילת

מתכונים ב-10 דקות (12:44 26.08.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה איילת ושבת שלום!

קרינה (18:40 25.08.2016)

היי אפרת,
עכשיו עושה את העוגה האם אפשר להכין אותה בתבנית 24?והמים רותחים צריכים להיות?
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (19:09 25.08.2016)

היי קרינה,
הכמות במתכון מתאימה לתבנית עגולה 20 או אינגליש קייק. לתבנית 24 יש להכפיל את כל הכמויות ב-2. המים צריכים להיות חמים, לא רותחים לגמרי.

שירלי (22:36 19.08.2016)

היו צריכים להגיע אורחים בהפתעה ( באמת תוהה איפה הם) ואת המתכון היה לי כבר לא ממזמן כשחיפשתי עיגה טעימה וקלת הכנה. אז למי שחשוב לו היא אפילו פרווה. עוגה שווה כי מה יותר טעים משילוב של שוקו בננה ??!
תודה אפרת על מתכון קל וטעים !!

מתכונים ב-10 דקות (09:29 20.08.2016)

תודה שירלי, איזה כיף לשמוע 🙂

אורי (12:21 7.07.2016)

עוגה מצויינת טעימה ופשוטה אהבתי מאוד

מתכונים ב-10 דקות (12:22 7.07.2016)

תודה אורי, שמחה שאהבת 🙂

דנית (15:29 29.05.2016)

העוגה מצויינת! תודה רבה. הכנתי אותה בגרסאות שונות והיא מעולה! שאלתי אליך: אני רוצה להכינה כעוגת יום הולדת עם תפוח עץ במקום הבננה. חשבתי להכפיל את הכמויות, לחצות את העוגה ולמרוח על שתי/שלוש השכבות שוקולד. מה דעתך? האם להרטיב את השכבות כדי שתצא לא יבשה? עם מה כדאי? תודה רבה רבה

מתכונים ב-10 דקות (16:24 29.05.2016)

היי דנית,
ניסית להכין אותה עם תפוח עץ? לדעתי אפשר פשוט לא ניסיתי.
את יכולה להכפיל כמויות ולהכין בתבנית 24 או תבנית מלבנית 31X22 ולחצות את העוגה (רק אחרי שהיא התקררה לגמרי אחרת היא תתפרק) רק לא הבנתי באיזה קרם את רוצה למלא. בקרם שוקולד או בשוקולד מומס? אם זה בשוקולד מומס אז אין צורך להרטיב את העוגה כי השוקולד עצמו מרטיב אותה.

דנית (19:01 29.05.2016)

תודה על התגובה המהירה. כן, עשיתי פעמיים עם תפוח עץ, חתכתי אותו ללא קליפה לקוביות קטנטנות ויצא מאוד טעים. הכוונה לגנאש שוקולד

מתכונים ב-10 דקות (19:41 29.05.2016)

היי,
אם זה גנאש שוקולד אני לא חושבת שיש צורך להרטיב את העוגה.

אלינור (15:41 15.04.2016)

עוגה מדהימה! מתכון פשוט תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (16:30 15.04.2016)

תודה אלינור, שמחה שאהבת 🙂
שבת שלום!

עופר (14:36 18.03.2016)

ניסינו, יצא 10 תודה רבה על המתכון ….

מתכונים ב-10 דקות (14:44 18.03.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה עופר ושבת שלום

ליאור (19:49 30.01.2016)

שבוע טוב!
נתקעתי עם מלא בננות, ובא לי על העוגה הזאת.
אבל אןי לי אבקת אפייה.
אפשר בכל זאת להכין? אולי עם סודה לשתייה רק?
או שאין מנוס… וללכת לקנות אבקת אפיה?

תודה!

מתכונים ב-10 דקות (20:00 30.01.2016)

היי ליאור,
לצערי חובה אבקת אפיה (או קמח תופח) אחרת העוגה לא תתפח לגובה ותצא דחוסה, במיוחד שהיא מכילה בננה.
שבוע טוב 🙂

ליאור (20:03 30.01.2016)

תודה על המהירות!

אלך אקנה… 🙁

שושי (16:41 26.01.2016)

הי הכנתי היום את העוגה מאוד טעמיה מתכון נהדר וקל אם אני רוצה להכין את העוגה בתבנית 26 או 24 אני צריכה להכפיל כמויות או לשלש? או אם יש לך מתכון דומה לתבנית יותר גדולה אשמח תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (16:44 26.01.2016)

היי שושי,
לתבנית עגולה 24 יש להכפיל כמויות:
2 ביצים גדולות
כוס סוכר
שני שליש כוס שמן
שני שליש כוס מים חמים
כפית תמצית וניל
2 בננות גדולות
2 כוסות קמח תופח
כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה (לא לוותר)
2 כפות אבקת קקאו
חצי כוס שוקולד צ’יפס / שוקולד מריר קצוץ
*לתבנית 26 יש לשלש כמויות.

פנינה (14:47 23.01.2016)

שאלתי היא מה גודל התבנית כיוון שיש כמה מידות לתבנית אינגליש

מתכונים ב-10 דקות (16:22 23.01.2016)

היי פנינה,
תבנית אינגליש קייק בגודל 10×31.

אלה (14:26 22.12.2015)

הוספתי 2 בננות קטנות ,זה יכול לפגוע במרקם או בזמן האפיה?

בכל פנים אני עושה עכשיו ניסיון 🙂 , מקסימום נלמד מזה.

ודרך אגב- לגבי בדיקת הקיסם- שמתי שוקולד מריר קצוץ , השאלה אם כשעושים את בדיקת הקיסם הוא לא יצא בכל מקרה לח בגלל שהשוקולד נמס? ואם כן, איך אדע שהעוגה מוכנה (יש לי תנור טוסטר קטן שאני מכינה בו ומעריכה זמן אפיה תמיד לפחות בעשר דקות והכנתי אפילו קישים נהדרים – ולכן אני שואלת).

מתכונים ב-10 דקות (17:45 22.12.2015)

היי אלה,
מתנצלת על העיכוב בתשובה..
אם הוספת שתי בננות קטנות זה יכול להשפיע מעט על המרקם של העוגה אבל לא משהו משמעותי.
אם יש שוקולד מריר בעוגה כדאי להכניס את הקיסם בכמה אזורים בעוגה עד שהוא יוצא יבש לגמרי.

שרון (13:48 10.12.2015)

תודה רבה אפרת על עוגה מדהימה!הבאתי היום למקום עבודתי לרגל יום ההולדת שלי והשילוב של הבננה עם הקקאו והשוקולד המריר הקצוץ בפנים נותן טעם מיוחד וכל כך מאוזן במתיקות.החברות בעבודה לא הפסיקו להחמיא לי עליה וכמובן ביקשו את המתכון.שמעתי לעצתך והכנתי מקמח רגיל וכפית אבקת אפייה גדושה והעוגה אכן יצאה גבוהה ומרשימה.שבת שלום וחג חנוכה שמח לכולם!

מתכונים ב-10 דקות (13:52 10.12.2015)

אני ממש שמחה לשמוע!
תודה שרון ושיהיה לך המון מזל טוב!! 🙂

ריקי (12:07 30.11.2015)

היי רציתי לשאול שאלה כללית כשאת כותבת
כוס את מתכוונת לגודל של כוס רגילה או חד פעמית?

מתכונים ב-10 דקות (12:18 30.11.2015)

היי ריקי,
הכוונה לכוס רגילה, בנפח 230-240 מ”ל. את יכולה להשתמש בכוס זכוכית סטנדרטית רגילה (זאת עם הידית).
יום מקסים

ריקי (12:48 30.11.2015)

תודה רבה אין עליך!!!!

שרון (12:05 30.11.2015)

תודה רבה!מבטיחה לעדכן איך יצא

שרון (08:29 30.11.2015)

שכחתי לשאול – כמה דק לקצוץ את השוקולד המריר?

שרון (08:28 30.11.2015)

הי אפרת – מים חמים=מים רותחים מהקומקום?כמה גר’ שוקולד יוצא רבע כוס?העוגה יוצאת גבוהה?

מתכונים ב-10 דקות (09:11 30.11.2015)

היי שרון,
עדיף להשתמש במים חמים ולא רותחים (פשוט תוסיפי למים הרותחים מעט מים קרים).
העוגה יוצאת בגובה סביר, לא גבוהה מידי (היא לא יכולה לצאת מאוד גבוהה כי יש בננה בבלילה).
רבע כוס יוצא בערך 50 גרם. תקצצי את השוקולד עם הסכין לחתיכות קטנות, לא דק מידי. מה שיוצא – זה בסדר 🙂
בהצלחה ויום מקסים

שרון (09:33 30.11.2015)

תודה על התשובה המפורטת. מתכוונת לקנות שוקולד פרה שמחולק לקוביות קטנות – מספיק לחתוך כל קוביה לשניים?

מתכונים ב-10 דקות (09:39 30.11.2015)

עדיף לחתוך כל קוביה ל-4 אם את יכולה.

שרון (11:34 30.11.2015)

תודה אפרת! אני רוצה להכין שבוע הבא לעבודה ומתלבטת האם להכין עוגה זאת או את עוגת הבננות עם האגוזים. איזו עוגה נחשבת טובה יותר?

מתכונים ב-10 דקות (11:53 30.11.2015)

שתיהן מעולות. אם נלך על מראה- זאת נראת יותר מיוחדת 🙂

שרון (11:21 1.12.2015)

כדי שתצא לי עוגה גבוהה ומרשימה מה כדאי להוסיף מבלי שהמרקם והטעם ייפגעו?

מתכונים ב-10 דקות (11:24 1.12.2015)

היי שרון,
העוגה לא יוצאת נמוכה. היא יוצאת בגובה שהוא בסדר גמור. בגלל שיש בבלילה בננה שמוסיפה כאילו משקל על הבלילה היא פחות תופחת מעוגה שאין בה בננה אבל היא עדיין תופחת.
במקום קמח תופח תשימי כוס קמח רגיל + כפית גדושה אבקת אפיה. תערבבי את הקמח עם אבקת האפיה היטב ביחד לפני שאת מוסיפה לבלילה.

שרון (11:26 1.12.2015)

תודה רבה ויום נפלא!

עדי (12:35 21.11.2015)

פעם שניה שאני עושה את העוגה והיא פשוט מעולה!
אבל עכשיו נתקעתי בלי קקאו,אפשר להחליף בשוקולית? או במשו אחר?

מתכונים ב-10 דקות (15:22 21.11.2015)

כן עדי, אפשר להשתמש בשוקולית.

אוסי (19:43 20.11.2015)

נגמר לי השמן וממש בא לי להכין אותה עכשיו אז נראה לך שאפשר שמן זית או חמאה?

מתכונים ב-10 דקות (11:13 21.11.2015)

סליחה אוסי, ראיתי עכשיו..
אפשר להכין את העוגה עם 70 גרם חמאה מומסת.

קרן (20:35 14.11.2015)

מה אפשר במקום סודה לשתיה..? אין לי…

מתכונים ב-10 דקות (21:19 14.11.2015)

תכיני בלי.
שבוע טוב 🙂

מיכל (10:19 12.11.2015)

פעם רביעית שאני עושה את העוגה
עשיתי כמאפינס
הפעם הוספתי אגוזי מלך קצוצים לכל הבלילה ויצא חבל על הזמן
מתכוו מעולה וממש טעים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (10:44 12.11.2015)

תודה מיכל, איזה כיף לשמוע!

מיכל (17:18 11.11.2015)

האם אפשר להוסיף אגוזי מלך קצוצים לבלילה?

מתכונים ב-10 דקות (18:00 11.11.2015)

כן, אפשר.

מיכל (12:21 10.11.2015)

היי
אפשר לעשות את זה עם בננה שלא בשלה מאוד?

מתכונים ב-10 דקות (12:24 10.11.2015)

היי מיכל,
אם הבננה בשלה לאכילה זה בסדר. אם היא עדיין קשה אז עדיף שלא.

Yaffa Karlsson (01:07 29.10.2015)

האם ניתן להקפיא את העוגה?

מתכונים ב-10 דקות (08:36 29.10.2015)

לא ניסיתי אבל אני מניחה שכן.
יום נפלא 🙂

שולמית שיליאן גלעד (11:07 12.10.2015)

לרגישים לגלוטן אפשר להחליף את הקמח בקמח תפן”א או קמח טיופקה או בכל קמח אחר שמתאים לרגישים.יוצא אפילו יותר טעים,
אל תפחדו לנסות.
תהנו

מתכונים ב-10 דקות (11:14 12.10.2015)

תודה על השיתוף שולמית 🙂

מוריה (23:06 28.09.2015)

יצא פשוט מושלם!
העוגה יצאה גבוהה רכה וטעימה מאוד.
הכנתי בעבר מתכון של מישהו מוכר…ויצא כבד ולא טעים. תודה רבה על המתכון 🙂
חג שמח ושנה טובה

מתכונים ב-10 דקות (23:45 28.09.2015)

תודה מוריה! אני ממש שמחה לשמוע 🙂
חג שמח ושנה טובה!

הגר (10:42 24.09.2015)

יצא מעולה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:12 24.09.2015)

שמחה לשמוע הגר 🙂
תודה שחזרת לעדכן

מיכל (15:29 15.09.2015)

אז עשיתי כמאפינס
הכפלתי כמויות ויצא 32
שניים יצאו רק עם לבן אז שדרגתי והוספתי מעל שוקולד ציפס
כולם מאוד אהבו
יצא מעולה
חג שמח

מתכונים ב-10 דקות (16:22 15.09.2015)

יצאו הרבה מאפינס 🙂
שמחה שכולם נהנו.
תודה מיכל ושנה טובה!

מיכל (17:20 14.09.2015)

אני רוצה לעשות את העוגה ואני צריכה כמות של 20 אנשים
באיזה תבנית מומלץ לעשות?
ואם אני מכפילה כמויות, כמה מאפינס יוצאים?

מתכונים ב-10 דקות (17:54 14.09.2015)

היי מיכל,
אם את מכפילה כמויות אמורים לצאת כ-20 מאפינס.
אם את רוצה להכין את זה בתבנית אחת אז את יכולה להשתמש בתבנית עגולה בקוטר 24 או בתבנית מלבנית בגודל 22X31 ואז אפשר לחתוך את העוגה ל20 חתיכות.

עפרי (11:22 25.08.2015)

אפשר להקפיא את העוגה?

מתכונים ב-10 דקות (11:41 25.08.2015)

היי עפרי,
אני מניחה שאפשר, רק חשוב לעטוף את העוגה היטב בניילון נצמד.
יום נעים 🙂

אביגיל (12:32 23.08.2015)

שבוע טוב, הכנתי את העוגה לשבת והיא יצא טעימה מאד מאד !!! וגם יום אחרי .. עדיין רכה וטעימה. תודה רבה על המתכון. אגב הכפלתי כמויות והקצפתי קצת את הביצים בשלמותן..

מתכונים ב-10 דקות (14:39 23.08.2015)

היי אביגיל,
אני שמחה מאוד לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא!

דנה (19:47 10.08.2015)

היי אפשר להכניס את העוגה למקרר?

מתכונים ב-10 דקות (19:56 10.08.2015)

היי דנה,
בדר”כ לא מומלץ להכניס עוגות בחושות למקרר מאחר והמרקם שלהן מעט משתנה אך מאחר והימים עכשיו חמים אולי כדאי כן לשמור אותה בקירור לאחר 24 שעות בחוץ.

רינת (13:02 12.08.2015)

היי,קודם כל רציתי להודות לך על שפע מתכונים נפלאים שבזכותם הכנתי ארוחה מלאה לחברות וגרפתי מלא מחמאות.
את העוגה הזאת הכנתי ביום ראשון ואתמול עוד אכלנו ממנה והיא הייתה נהדרת בלי מקרר.
שמרתי אותה בחוץ עטופה בניילון נצמד.
עוגה נהדרת כמו כל האתר.
ישר כוח.

מתכונים ב-10 דקות (13:03 12.08.2015)

תודה רבה רינת! כיף גדול לשמוע 🙂

הילה (22:24 8.08.2015)

העוגה הזאת מדהימה!!!
תקשיבי כל מה שהכנתי מהמתכונים שלך יצא מדהים! פתאום אני נראית לכולם אלופה במטבח חחחח הכל כל כך פשוט וקל להכנה וכל כך טעים! תודה רבה לך מכל הלב, השם יברך אותך ותמשיכי להפתיע אותנו עם עוד מתכונים מעולים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (23:46 8.08.2015)

איזה כיף לשמוע הילה!
תודה רבה ושבוע נפלא 🙂

מירי (13:44 16.06.2015)

היי, אם אני רוצה לעשות כמות כפולה, לאיזו תבנית זה יתאים?יש לי אינגליש קייק במידות קצת יותר גדולות והעוגה יומאת נמוכה אך טעימה!

מתכונים ב-10 דקות (13:59 16.06.2015)

היי מירי,
את יכולה להכפיל כמויות ולהכין בתבניות הבאות:
*תבנית מרובעת בגודל 22X31 (גודל של 2 תבניות אינגליש קייק מחוברות)
*תבנית עגולה 24
*2 תבניות אינגליש קייק.
יום נעים 🙂

מירי (14:19 16.06.2015)

מעולה, תודה!

נטשה (14:01 15.06.2015)

לכמה אנשים בערך מספיקה העוגה? ( בהנחה שכל אחד לוקח פרוסה אחת)

מתכונים ב-10 דקות (14:09 15.06.2015)

היי נטשה,
10-12 חתיכות.

ים (21:13 14.06.2015)

עשיתי את העוגה הזו בלי יותר מידי ציפיות….מה כבר יכול להיות מיוחד בעוגה עם בננה?…
אבל תקשיבי… קודם כל הריח!!!התחלנו להנות מהעוגה עוד לפני שהיא היתה מוכנה בכלל.
דבר שני – מינימום של כלים לשטוף אח”כ (שלפעמים זה גורם חשוב ומכריע אצלי)
דבר שלישי והכי חשוב – איזה עוגה רכה ונימוחה!!! איזה טעם. אני אומרת לך – אני לא אחת שמתלהבת מכל עוגה. האורחים לא האמינו לי שזו עוגה בחושה… (:
תודה לך

מתכונים ב-10 דקות (22:43 14.06.2015)

היי ים,
אני ממש שמחה לשמוע 🙂
תודה ושבוע נפלא!

שולמית שיליאן גלעד (11:10 12.10.2015)

אפשר לגוון בצימוקים או חמוציות/שוקולד/קוקוס

מיכל (18:45 17.05.2015)

עשיתי
הוספתי בתחתית אגוזי ברס מסוכרים
יצא מעולה וממש טעים

מתכונים ב-10 דקות (19:11 17.05.2015)

נשמע מעולה! תודה שחזרת לעדכן 🙂

מיכל (17:24 17.05.2015)

כמה זמן אפיה בתנור ועד איזה גובה למלא אם אני עושה כמאפינס?

מתכונים ב-10 דקות (17:39 17.05.2015)

היי מיכל,
תמלאי עד 2/3 גובה. זמן אפיה בסביבות 25 דקות. מומלץ לבדוק עם קיסם כבר אחרי 20 דקות.

חגית (07:30 15.05.2015)

מתכונים קלים. עוגות מדהימות. תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (08:23 15.05.2015)

תודה חגית ושבת שלום 🙂

שיר (22:58 30.04.2015)

אני עשיתי מאפינס עם הבלילה, בלי הקקאו ויצא פשוט מושלם! מתכון מעולה!!

מתכונים ב-10 דקות (23:02 30.04.2015)

היי שיר,
שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

תהילה (22:51 20.04.2015)

היי ..;)
אחלה אתר נורא שימושי !! שאלה לי קצת מטופשת אבל אשאל בכל זאת .. את הביצה והסוכר צריך להקציף ?

מתכונים ב-10 דקות (22:58 20.04.2015)

היי תהילה,
אין צורך להקציף, אפשר לערבב ידנית בעזרת מטרפה או כף 🙂

מיכל (07:47 19.04.2015)

עשיתי אתמול לקחת לחברים
יצא מעולה
ממש טעימה
כולם ממש אהבו

מתכונים ב-10 דקות (11:02 19.04.2015)

תודה מיכל, שמחה לשמוע 🙂

עדי (13:55 1.11.2016)

היי אפרת, מהו זמן האפיה אם אני עושה כמות כפולה של העוגה?

מתכונים ב-10 דקות (15:31 1.11.2016)

היי עדי,
אם את מכינה ב-2 תבניות אינגליש קייק זה אותו זמן. אם בתבנית אחת גדולה יותר, אני ממליצה לבדוק עם קיסם לאחר כ-40 דקות.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.