זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי
תבנית מרובעת קטנה בגודל 17X26
מצרכים:
300 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
3 כפות מלאות (36 ג’) אבקת אינסטנט פודינג וניל
שליש כוס (80 מ”ל) חלב
3 כפות גדושות (120 ג’) גבינה לבנה (או גבינת שמנת)
4 כפות גדושות (130 ג’) ממרח ריבת חלב
*רבע כוס (60 מ”ל) חלב לטבילת הביסקוויטים
לציפוי: כף גדושה (33 ג’) ריבת חלב + כפית (5 מ”ל) חלב
אופן הכנה:
הכנת קרם ריבת חלב וגבינה: מקציפים שמנת מתוקה במשך כחצי דקה. מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
בקערה נפרדת מערבבים 3 כפות גבינה לבנה עם 4 כפות ממרח ריבת חלב לתערובת אחידה. מוסיפים לקערת הקצפת ומערבבים עד שהתערובת מתמזגות ומתקבלת תערובת אחידה.
-מוזגים כרבע כוס חלב לצלוחית וטובלים את הביסקוויטים משני הצדדים טבילה קצרה ומניחים בתחתית התבנית (ניתן לשבור חלק מהביסקוויטים כדי להתאים אותם לגודל התבנית).
-מעל יוצקים שליש מכמות קרם ריבת החלב. טובלים שכבה נוספת של ביסקוויטים בחלב ומסדרים מעל שכבת הקרם. מעל יוצקים שליש נוסף של קרם ריבת חלב. כך ממשיכים 3 שכבות ביסקוויטים ו-3 שכבות קרם ריבת חלב, כאשר השכבה העליונה היא קרם.
-ממיסים במיקרוגל מספר שניות בודדות כף ריבת חלב עם כפית חלב ומערבבים. מזליפים מעל שכבת הקרם.
*עוטפים בניילון נצמד/נייר כסף ושומרים במקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
הערה: אם רוצים להכין בתבנית מלבנית גדולה יותר בגודל 22X31 אלה הכמויות: 500 גרם ביסקוויטים, מיכל וחצי שמנת מתוקה, 4 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, חצי כוס חלב, 5 כפות גבינה לבנה, 6 כפות גדושות ממרח ריבת חלב. לציפוי – 2 כפות ממרח ריבת חלב.
היי
האם אפשר לשים שמנת חמוצה במקום גבינה לבנה? אם כן צריך להוסיף סוכר או משהו?
אפשר.
אפשר להוסיף כף סוכר. יש להוסיף את הסוכר לשמנת בהתחלה.
היי,
הכנתי את העוגה לשבועות, והכל פשוט נגמר…כולם אהבו ברמות…
תודה על כל המתכונים הקלים והמוצלחים, כל הקינוחים שהכנתי לשבועות היו מהאתר שלך…
אין מילים
המשך שבוע מקסים
ביי ביי
תודה שחזרת לשתף❤️
היי
הכנתי תוך ממש 10 דק’
תודה על המתכונים ממליצה מאד…..
❤️❤️
היי
טוב שאלה
אני רוצה להשתמש בקרם שיהיה בשביל מוסים ולא לעוגה ובלי בסקוויטים (אסור גלוטן) יש לך אולי בסיס אחר שאפשר להחליף או שפשוט לשים קרם בלי בסיס בתחתית וזה יהיה טעים?
תודה על הכככללל
לא חייבים תחתית או שאפשר להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן ולפורר אותם בתחתית או מעל.
אוקי תודה💖
מקסים
תודה על המתכון הפשוט והמוצלח!
רק על האתר שלך אני סומכת. תמיד מחפשת קודם כאן.
נראה מעולה!
תודה❤️
עוגה מוצלחת ביותר!!!כמעט כל שבת מכינה אותה ב10 דקות הכנה ויש לי עוגה מושלמת לשבת בבוקר….
מוצרים זמינים והכנה נוחה וקלה!!
תודה רבה על מתכונים קלים ומוצלחים!
תודה מיכל❤️
הי אפרת
אפשר להשתמש בגבינת טוב-טעם?
היי
אפשר להמיר את הגבינה הלבנה בטוב טעם.
הי אפרת,
כמובן כמו כל חג אני באתר
רציתי לשאול, אני רוצה להכין עם הילדים בגן לפני החג, האם אפשר לשים בכלי פירורי בסקוויטים עם חמאה ואז לשים את התערובת, ככה בלי שכבות, רק למטה פירורי בסקוויטים ומעל כמות מהתערובת ואז לזלף ריבת חלב?
היי צופיה,
ניתן לעשות כך בתבניות מאפינס או כוסות הגשה אישיות (בתבנית זה לא יצא מוצלח).
אפרת שלום.
יש לי שמנת להקצפה כמה סוכר צריך להוסיף?
היי
אין צורך להוסיף סוכר(:
הי אפרת תודה רבה על המתכונים המעולים באתר משתמשת בהם מלא!!
רציתי לשאול -האם העוגה מתקשה במקרר , היא יצאה לי מאד קרמית -האם היא אמורה להיאכל ככה או שהיא נהיית קשה לאחר קירור?
היי,
העוגה מתייצבת במקרר(:
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים באתר!
האם אפשר להכניס להקפאה ואח”כ להוציא לפני ולהפשיר?
תודה רבה רבהההה
היי,
פחות מומלץ להקפיא אבל זה אפשרי(:
כמה זמן אפשר לשמור במקרר?
היי,
מומלץ לשמור במקרר עד 4-5 ימים.
בוקר טוב,
אין לי מקרוגל אפשר להמיס בסיר? או לשים רק ריבת חלב?
תודה!
היי,
אפשר להמיס על הגז בלהבה הכי נמוכה.
היי אפרת 🙂
כיצד את ממליצה לשלב קוקוס בעוגה?
תודה מראש
היי,
ניתן לפזר קוקוס טחון בין שכבות הקרם.
תודה רבה
יצא חלום!
נראה מושלם ממש(:
תודה על השיתוף❤
היי אפרת תודה רבה על האתר
רציתי לשאול אם אני רוצה להכין עוגת ביסקווטים רק עם שמנת ואיסטנד פודינג וחלב , מה הכמוית שצריך לתבנית מרובעת .
תודה מראש
היי,
אם הכוונה לתבנית מרובעת 17*26 אפשר להוסיף עוד רבע כוס שמנת מתוקה ללא שינוי נוסף.
שלום אפשר להחליף את ריבת חלב במשהו אחר ?
תודה
היי,
אפשר להמיר את ריבת החלב בכל ממרח שאוהבים: ממרח לוטוס, מחיות כמו נוגט/אוראו, נוטלה…
אני מכינה את העוגה כבר כמעט כל שבת וכל פעם במילוי אחר – מחית ופוגינג וזה להיט!!
פיסטוק, פררו רושה, שוקולד לבן עם עוגיות… אבל הריבת חלב מנצח 🙂
תודה על המתכון!
איזה כיף שאהבתם את המתכון(:
תודה שחזרת לשתף❤
שלום אפרת,
הקצפת יצאה לי משום מה מאוד נוזלית וגם לאחר הקפאה בפריזר לא התייצבה, יש דרך לתקן?
אם לא, אפשר להחליף בקרם קוקוס או שלא יעזור? יש לי גם חצי קופסא נוספת של שמנת מתוקה-אולי אפשר לערבב אחד בשני בצורה שיתאחד ביחד?
תודה רבה על העזרה ועל המתכונים הטעימים!!!
היי יערה,
תנסי קודם לתקן את הקצפת: תוסיפי 2 כפות אינסטנט פודינג וניל ותקציפי עד להתייצבות.
בהצלחה וחג שמח!
היי אפרת,
אפשר להשתמש בגבינת מסקרפונה במקום גבינה לבנה?
תודה
אפשר ואפילו טעים יותר🙂
אפרת היקרה!
ראשית תודה על כל המתכונים הנפלאים שתמיד מצליחים
הכנתי את העוגה לשבועות ויצא טעים בטרוף קבלתי המון מחמאות וזה בעצם מגיע לך אז תודה רבה!
איזה כיף לשמוע! תודה ללי יקרה😊
היי אפרת.
רשמת בתחילת המתכון שצריך להכניס את תערובת הגבינה וריבת החלב לקצפת ולערבב. צריך לערבב בכף? או להקציף את זה גם?
תודה!
היי דניאל,
אפשר לערבב עם כף ואפשר לתת עוד כמה שניות הקצפה. שתי האפשרויות בסדר, העיקר שהתערובות יתאחדו.
אפרת תודה רבה רבה
הכנתי את העוגה לשבת בדיוק לפי המתכון
יצא עוגה סוףף. אין דברים כאלה
שווה להכין אותה ממש ממליצה
לפעמים אני מחפשת עוגות יותר מידי גרנדיוזיות, ובסוף מגלה שיש עוגות שכולם יכולים להכין ויוצא סוף הדרך
תודה .
שבוע טוב
היי רות, צודקת בהחלט😃
שמחה שאהבת ונהנית ❤️
היי אפרת האם אפשר להחליף את הפודינג וניל בפודינג ריבת חלב ולוותר על הממרח ?
אם כן אשמח אם תוכלי לרשום לי צה הכמויות המתאימות לתבנית 32*20 ?
תודה רבה
אפשר להשתמש בפודינג ריבת חלב 🙂
הכמויות הן :
500 גרם ביסקוויטים, מיכל וחצי שמנת מתוקה, 4 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, חצי כוס חלב, 5 כפות גבינה לבנה, 6 כפות גדושות ממרח ריבת חלב. לציפוי – 2 כפות ממרח ריבת חלב.
תודה יקירה אז אם אני מכינה עם בפודינג ריבת חלב בתבנית הגדולה גם להשים 4 כפות?
כן.
היי אפרת אם אני אשים 2 שמנת מתוקה (ריץ ) זה יהיה בסדר , פשוט אין לי מה לעשות עם חצי המיכל שנותר אלא אם יש לך רעיון לתת לי……
כן, אין בעיה.
היי אפרת
נראה טעים
האם אפשר להשתמש במיקסר חשמלי ידני
האם ניתן לעטוף בנייר אפייה במקום הנילון הנצמד/נייר כסף?
תודה מראש.
אפשר מיקסר חשמלי
ואפשר גם לעטוף עם נייר אפייה, אך אציין שזה לא אטום כמו נייר כסף או ניילון נצמד
הי
כמה אחוז גבינת שמנת צריך?
לא משנה.
היי אפרת,
אני רוצה לכתוב מעל העוגה בעזרת זילוף משקית.
האם אני צריכה לשים את הריבת חלב בתוך השקית לבד או עם מים וכד’ אם כן כמה??
תודה על אתר פצצה!!!
כל חברה שמתחתנת אני מעבירה לה את כתובת האתר!!
היי אביגיל,
אם ריבת החלב סמיכה כדאי לדלל אותה קצת ולהוסיף לה כפית מים או חלב (על כל כף ריבת חלב לשים 1-2 כפיות חלב/מים ולערבב היטב).
אח”כ אפשר לשים בשקית ולזלף.
היי
האם אפשר להכין ללא מיקסר?
אין לי מיקסר
אם יש לך מטרפה ידנית אז אפשר להקציף אבל זה לוקח קצת יותר זמן ועבודה.
חשוב לעבוד בתנועות מהירות וברצף עד שמתקבלת קצפת יציבה. מומלץ לקרר את מיכל השמנת לפני ההקצפה ולהכניס אותו למקפיא 10-15 דקות לפני שמקציפים.
יצא פצצה!!!!!!!!! במקום השמנת מתוקה שמתי ריץ, ויצא פיצוץ!!
תודה!!!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה דבורה
ממש טעים!😘🤩
שבת שלום
שמחה לשמוע 🙂
יצאה מאוד טעימה!!
במקום ריבת חלב גרדתי שוקולד מריר למעלה
מעולה 🙂
תודה אתי
היי אפרת,
יש לי תבניות אינגליש קיי 31X10 ואני לא מצליח להבין מה הכמויות שאני צריך לשים, אפשר עזרה?
עברתי על כל התגובות פה ולא מצאתי פתרון.
תודה.
זאת תבנית אינגליש קייק חד”פ?
אם כן אלה הכמויות:
250 גרם ביסקוויטים
מיכל שמנת מתוקה
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
רבע כוס חלב
2.5 כפות גבינה לבנה
3 כפות גדושות ממרח ריבת חלב
*לציפוי –כף ממרח ריבת חלב
היי אפרת,
תודה על התגובה המהירה!
כן זאת התבנית החד פעמית ומה שעשיתי זה מדדתי כמה יחידות פתי בר יכסו שכבה שלמה ויצא לי כ5 וחצי יחידות, זאת אומרת בשביל 3 שכבות יצא לי כ16 יחידות שזה לפי מה שמדדתי במשקל מטבח יוצא 100 גרם אז שאלה אם זה מספיק כי 250 גרם יצא לי לפחות 6 שכבות?
במידע וזה מספיק האם זה משפיע על הכמויות של שאר המצרכים או שלא?
תודה:)
אם מדדת אז זה הנכון 🙂
לגבי יתר החומרים אין שינוי.
נתקעתי בלי חלב אפשר להשתמש בחלב שקדים וקוקוס במקום?
כן אפשר.
אני רוצה להכין בתבנית מלבנית סטנדטרטית.
האם להכפיל כמויות?
כמויות מומלצות לתבנית מלבנית בגודל 32X25:
750 גרם ביסקוויטים
2 מיכלי שמנת מתוקה
6 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס חלב
8 כפות גבינה לבנה
9 כפות גדושות ממרח ריבת חלב
לציפוי – 3 כפות ממרח ריבת חלב + 3 כפיות חלב
תודה רבה על התשובה.
עכשיו גיליתי שהשמנת היא לא מתוקה אלא רגילה להקצפה.
יש צורך להוסיף סוכר??או שיצא מספיק מתוק?
אפשר להוסיף כ-4 כפות סוכר (לכמות שרשמתי לך).
יצאה מעולה! נטרפה וזכתה למחמאות
שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן
העוגה יצאה מושלמת
תודה
שמחה לשמוע ❤️
היי אפרת,
תודה על מתכונים קלים ומוצלחים.
ניתן בהקפה להחליף חלב במים?
נגמר לי החלב…
כן.
אפשר להשתמש בסילאן במקום רחבת חלב?
במקום 4 כפות ריבת חלב בתערובת הקרם עדיף לשים רבע כוס סוכר. את הסוכר יש להקציף עם השמנת המתוקה בהתחלה (במשך כחצי דקה).
מעל אפשר לזלף קצת סילאן אם אוהבים (אין צורך להוסיף לו חלב).
באמת תבורכו ויישר כח על אתר מיוחד במינו, אין מתכון שלקחתי מהאתר ולא הצליח לי והעוגה הזאת הכנתי ליום מולדת של בעלי יצא סוף הדרך כולם התפעלו .. תודה רבה רבה ושנה טובה ומתוקה לכולם
שמחה לשמוע!
שנה טובה ❤️
היי, איזה אתר. השם ישמור אותך. יש לי שאלה.. אם אין לי שמנת מתוקה, במה אפשר להחליף את זה?
יש לי חלב של קפה אם את מכירה, אולי אפשר משהו עם זה ועם סוכר? אולי חלב רגיל וסוכר? שמנת? יש לי שמנת לבישול אבל זה בטח לא מתאים.. אשמח לדעת עם מה אפשר להחליף וכמות ממש תודה לך !
היי לינוי,
במקרה הזה בעייתי לוותר על השמנת המתוקה כי רק אותה ניתן להקציף והיא זאת שעושה את המרקם של הקרם.
שמנת לבישול או חלב לא ניתנים להקצפה ולכן לא מתאימים במקרה הזה. סורי 🙂
הכנתי את העוגה לשבת וכולם התלהבו!
תודה על המתכון המיוחד!
שבוע מקסים…
שמחה לשמוע 🙂
תודה הדר והמשך שבוע נפלא!
היי אפרת
האם ניתן פודינג ריבת חלב במקום וניל או שיהיה עמוס מבחינת הטעם ?
לדעתי אם משתמשים בממרח ריבת חלב אז עדיף להשתמש בפודינג וניל.
בס”ד לק”י
היי אפרת,
האם אפשר להחליף את הגבינה בשמנת חמוצה .? ובכללי יש לך רעיון מה אפשר לעשות עם 2 שמנת חמוצה…? יש לי במקרר ואין לי מה לעשות איתם
תודה רבה! אתר כיפי ומדהים!
בוקר טוב,
אפשר להחליף את הגבינה בשמנת חמוצה.
מצרפת לינק לחיפוש לפי מצרכים (תרשמי “שמנת חמוצה” ותקבלי את כל המתכונים שאפשר להכין).
הי אפרת! אשמח להתייעצות..
אני חושבת להכין את העוגת ביסקוויטים הזאת, או עוגת ביסקוויטים רגילה ולקחת לפיקניק יום הולדת אחרה”צ.
את חושבת שהיא יכולה להחזיק מעמד או שאבוד והיא תימס?
אולי להקפיא לפני? אולי לשים קרחונים סביב העוגה?
כמה זמן העוגה הזאת מחזיקה בחוץ?
(אולי יש לך רעיון לעוגה חגיגית אחרת שתתאים?)
אשמח לעצה.
תודה מראש!
היי אסתר,
בדר”כ עוגות קרם פחות מומלץ לקחת לפיקנייק אבל אם את מקפיאה אותה לפני ושמה בצידנית קרה זה אמור להיות בסדר.
כדאי יהיה לאכול אותה תוך שעה.
שבוע מקסים 🌷
אפשר גם לפורר עוגיות עם קצת חמאה כשכבה במקום עוגיות טבולות?
רוצה לעשות עם עוגיות יין של פסח.
היי מיכל,
אפשר לעשות תחתית מעוגיות יין וחמאה ומעל לשים את הקרם.
חג שמח 🌷
אפרת שבוע טוב ומבורך.
הכנתי את העוגה לשבת וכולם ממש אהבו!
תודה רבה על עוד מתכון נהדר ❤
שמחה לשמוע!
תודה אבישג 💜
הי אפרת
אני מחפשת מתכון לעוגה דומה אבל פרווה.
המלצות?
תודה מראש
היי רינת,
אפשר להפוך את העוגה לפרווה ולוותר על הגבינה. במקום חלב לשים רבע כוס מים קרים.
לטבילת הביסקוויטים אפשר להכין שוקולית על בסיס מים או נס קפה עם סוכר ללא חלב ולטבול את הביסקוויטים בהם.
תודה רבה על המתכונים שלך! על כולם הם משגעים אחד אחד כמעט כל מה שאני מכינה הכל מהאתר שלך!♥
שאלה: האם ניתן לוותר על השמנת ובמקום לשים יותר גבינה?
שבת שלום
היי ליאל,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
לדעתי פחות מומלץ גם כי השמנת מייצבת את הקרם וגם כי זה יותר טעים עם שמנת.
שבת שלום וחג שמח ❤️
אפשר להקפיא את העוגה? אני צריכה אותה לעוד 3 ימים
כן אפשר.
עוגה מושלמת!
תודה על המתכון!
אפשר להקפיא לתקופה יותר ארוכה?
בטח. אפשר להקפיא עד 3 שבועות רק חשוב לכסות היטב את העוגה.
אני אישית ממליצה להקפיא עד שבוע כי לאחר מכן הטעם מתחיל קצת להפגע.
היי אפרת
אם אני רוצה תבנית 1 של אינגליש קייק מה הכמויות?
יש לי רק חבילה אחת של שמנת מתוקה..
תודה מראש
היי דליה,
כמויות לתבנית אינגליש קייק:
250 גרם ביסקוויטים, מיכל שמנת מתוקה, 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, רבע כוס חלב, 2.5 כפות גבינה לבנה, 3 כפות גדושות ממרח ריבת חלב. לציפוי –כף ממרח ריבת חלב.
היי, אפשר כמויות ל2 אינגליש קייק?
היי בינת,
הכמות שציינתי בהערה בתחתית המתכון מתאימה ל-2 אינגליש קייק.
היי הכנתי היום (חמישי) למחר שישי בערב. מה מומלץ יותר להכניס למקרר או למקפיא? תודה למענה מהיר יצא מושלם.
היי שני,
זה יכול להיות במקרר.
אפשרי לשים במקום ריבת חלב ממרח לוטוס אם כן כמויות בבקשה
אפשר באותן כמויות.
עוגה פשוט מופלאה וממש טעימה
שמחה שאהבת 🙂
תודה
וווווואהוווו!!!!!!
אין עוגות כאלה.
הכי שבועות בעולם:
קיצית, קלילה, והכי חשוב מעדן של עוגה!!!
שמחה שאהבת!
תודה חני 🙂
חג שמח!!! 💐
מהמם!
תודה לאה 🙂
טעימה מאודדדד!!!!
תודה רבה על עוד מתכון נהדר!!!!
תודה שחזרת לעדכן!
קניתי בטעות חלב מתוק מרוכז במקום ריבת חלב האם ניתן להחליף בין השניים? תודה
בשכבת הקרם כן, לדעתי בציפוי זה פחות יתאים.
אפשר בבקשה לדעת כמויות לתבנית אינגליש קייק? תודה נראה מעולה 🙂
היי אור,
כמויות לתבנית אינגליש קייק:
250 גרם ביסקוויטים, 3/4 מיכל שמנת מתוקה, 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, רבע כוס חלב, 2.5 כפות גבינה לבנה, 3 כפות גדושות ממרח ריבת חלב. לציפוי –כף ממרח ריבת חלב.
היי
אם אני רוצה להכין בתבנית עגולה רגילה, מה הכמות?
חושבת שזה אמור להספיק כמו לתבנית פיירקס קטנה?
היי קרן,
הכמות במתכון מתאימה לפיירקס מלבנית קטנה בגודל 17X26.
לתבנית עגולה רגילה בקוטר 24 יש להכין את הכמויות שבתחתית המתכון.
תודה!!
בוקר טוב
אפשר להכין אותה לפסח עם ביסקוויטים מקמח מצה?
מה זה ביסקוויטים מקמח מצה? לא מכירה. הכוונה לעוגיות יין או עוגיות מקמח מצה? אם כן נראה לי שהן עבות מידי.
אם מצאת ביסקוויטים מקמח מצה שהם דקים יותר אז אני מניחה שאפשר, רק כדאי להרטיב אותם קצת יותר בחלב.
יצא מעולה וכולם אהבו את זה!!
תודה שימי, שמחה לשמוע 🙂
היי תודה על המתכונים יוצא לי תמיד טוב טעים!
רציתי לשאול אם אני יכולה להכפיל את הכמויות בשביל תבנית ח”פ בגודל ברגיל?
תודה ושבת שלום!
היי שרי,
כמויות לתבנית מלבנית בגודל 22X31 יש בתחתית המתכון.
כמויות לתבנית מלבנית בגודל 32X25 הן אלה:
750 גרם ביסקוויטים
2 מיכלי שמנת מתוקה
6 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס חלב
8 כפות גבינה לבנה
9 כפות גדושות ממרח ריבת חלב
לציפוי – 3 כפות ממרח ריבת חלב + 3 כפיות חלב
שבת שלום 🙂
היי אני רוצה לעשות אותה פרווה אז אני יכולה לוותר על הגבינה ולהחליף את החלב במים?
היי שרה,
את יכולה לוותר על הגבינה ובמקום חלב לשים רבע כוס מים קריםה לתערובת הקרם.
לגבי טבילת הביסקוויטים אפשר להכין שוקולית על בסיס מים או נס קפה עם סוכר ללא חלב ולטבול את הביסקוויטים בהם.
תודה כבר הכנתי אותה חלבית ויצאה ככ מעולה שאני ובעלי רבנו על החתיכה האחרונה:)
שמחה שנהניתם מהעוגה 🙂
שבת שלום
הי העוגה נראית מעולה ורלה להכנה… אני לא ככ אוהבת טעם של גבינה בעוגות.. במה אפשר להמיר?
היי אורטל,
אפשר פשוט לוותר על הגבינה.
היי אפרת מה שלומך?
אני תמיד מסתבכת עם הגדלים של התבניות. מה זו התבנית הקטנה שהשתמשת? כמו של הג’חנון?
כי יש לי כמו של הג’חנון, והרבה אינגליש קייק..אז אולי אעשה ב-2 אינגליש קייק, ויצאו קצת נמוכות,? או שבעצם אכפיל את הכמויות כמו שכתבת לתבנית גדולה יותר, ואחלק את זה ל2 אינגליש קייק?
תודה רבה!!
היי,
זו תבנית מלבנית קטנה מפיירקס.
את יכולה להכין את הכמות הרשומה בהערה בתחתית המתכון ב-2 אינגליש קייק כדי שיצאו גבוהות.
יום מקסים 🙂
היי, תקשיבי יש לי פודינג בטעם וניל צרפתי, זה בסדר?
בסדר גמור.
היי, תקשיבי העוגה נראת פשוט מושלמת!!! אבל יש לי בעיה קטנה.. ההקצפה של השמנת המתוקה אף פעם לא יוצאת לי כמו שצריך..יש לך אולי כמה טיפים בשבילי שתוכל לצאת לי הקצפה מעולה??!!!(על איזה מהירות לשים, כמה דקות להקציף וכו’)
תודה מראש! אתר מעולה דרך אגב!!
היי,
מצרפת לינק הסבר לגבי הקצפה נכונה.
בהצלחה 🙂
היי תודה לך על כל המתכונים, משמשים אותי המון!!!
רציתי לדעת כמה זה 300 גרם בסקוויטים???
היי שרי,
רשום על האריזה כמה גרם היא מכילה. את צריכה לוודא שיש לך יותר מחבילה של 250 גרם.
הכמות צריכה להספיק לך ליצירת 3 שכבות לפי גודל התבנית.
היי
רציתי לשאול האם הטעם של הגבינה מורגש מאוד בעוגה או רק מעדן את השמנת…
תודה מראש
היי אור,
הטעם הוא די מעודן. בכל מקרה אפשר להתחיל ב2 כפות ולהוסיף יותר לפי הטעם.
זה די דחוף…
רציתי לשאול האם חברת ריבת החלב משנה?
ומהי חברת ריבת החלב הכי טובה כדי להכין את העוגה?
היי שרון,
לא חושבת שזה משנה.
יום מקסים 🙂
שלום אפרת,
האם אפשר להמיר את הגבינה בשמנת חמוצה..? יש לי במקרר 2 ואין לי מה לעשות איתם.. אם יש לך עוד רעיונות מה לעשות עם שמנת חמוצה אשמח לשמוע ..
תודה על המתכונים הנפלאים!
שריאל
כן אפשר.
מצרפת לינק לחיפוש לפי מצרכים (תרשמי “שמנת חמוצה” ותקבלי את כל המתכונים שאפשר להכין).
היי, האם אפשר להחליף את אבקת הפודינג בחומר אחר פחות מעובד?
היי נוי,
הפודינג וניל מייצב את הקרם. אפשר להכין גם בלעדיו אבל הקרם ייצא קצת פחות יציב.
היי, אני מכינה המון מתכונים שלך. מעולים!!!!! תודה רבה!!!
העוגה הזו מככבת אצלנו.
בפעם האחרונה השתמשתי בבישקוטים (בישקוטים, קרם,בישקוטים, קרם, קישוט). יצא ממש ממש ממש טעים!!!!!
עכשיו מכינה כך שוב….
שבת שלום
רעיון מעולה להכין עם בישקוטים 🙂
תודה רותי ושבת שלום!
אם אין לי ריבת חלב ללמעלה,מה ניתן לעשות במקום?
היי מרים,
אפשר לזלף ממרח שוקולד או להמיס שוקולד חלב עם 3-4 כפות חלב ולזלף.
תודה רבה.
שבת שלום ומבורכת וחודש טוב.
100 גרם ביסקיוויטים זה כוס (240 מ”ל)מלאה של פירורי ביסקיוויטים ?
למה אני שואל..
כי עשיתי כמות של 1000 גרם ביסקיוויטים מפוררים
כמה גרם חמאה לשים?
שלום.
שאלה לא קשורה כל כך למתכון . אם אפשר..
אם אני מכין תחתית לעוגת גבינה שיש בה 250 גרם ביסקיוויטים לשים 100 גרם חמאה או שלא יזפיק.
אני רוצה כמה שפחות שומן.
ראיתי מתכון שרשום ל 250 גרם פירורי ביסקיוויטים לשים 100 גרם חמאה. זה נשמע קצת.
ואני יודע שאת תותחית לכן שואל 🙂
תודה
היי חי,
נכון. יש מתכון כזה של 250 גרם פירורי ביסקוויטים עם 100 גרם חמאה. התחתית לא יוצאת מאוד יציבה ועלולה להתפרק (למרות שזה לא פוגע בטעם).
בדר”כ הכמות המומלצת כדי שתחתית תהיה יציבה היא לשים 150 גרם פירורי ביסקוויטים + 100 גרם חמאה מומסת.
100 גרם פירורי ביסקוויטים זה יוצא כוס של 240 מ”ל.
אם עשית קילו ביסקוויטים מפוררים מומלץ לשים כ650 גרם חמאה מומסת כדי שהתחתית תצא יציבה.
שבת שלום 🙂
טיפ לקישוט העוגה בקלות:
לשים בתוך שקית אוכל את רכיבי הציפוי.
לקשור ולהכניס לכמה שניות לספל מים רותחים.
לערבב עם האצבעות.
לנקב תור קטן ולזלף בקלות.
אני רשמתי מילים…
רעיון מעולה! תודה מלכי 🙂
עוגה מדהימה,
חומרים משובחים וכ”כ קלה להכנה.
לא חלמתי שעוגת ביסקוויטים יכולה להיות טעימה כ”כ!!
תודה
תודה מלכי, שמחה שאהבת 🙂
המשך יום מקסים
שלום,
אפשר להשתמש בחלב מרוכז במקום ריבת חלב?
תודה.
אפשר אבל הטעם יהיה פחות מורגש כי טעם של ריבת חלב יותר חזק.
הקרם שיצא לי קצת יותר כהה ממה שרואים פה התמונה. זה בסדר ?
יש לי שאלה . עשיתי את הקרם ואין לו טעם חזק של ריבת חלב להוסיף עוד ?
או שזה מספיק בגלל ריבת חלב שיוצקים מעל מה את אומרת?
היי נחמה,
אמור להיות לקרם טעם מעודן של ריבת חלב. בכל מקרה, אפשר להוסיף יותר לפי הטעם האישי.
לגבי הצבע, זה יכול להיות בגלל סוג ריבת החלב או הכמות ששמת. אם הקרם טעים, הצבע ממש לא משנה.
אין לי מיקסר איך אוכל להקציף את השמנת?
היי ליאל,
אם יש לך מטרפה ידנית אז אפשר להקציף אבל זה לוקח קצת יותר זמן ועבודה. חשוב לעבוד בתנועות מהירות וברצף עד שמתקבלת קצפת יציבה. מומלץ לקרר את מיכל השמנת לפני ההקצפה ולהכניס אותו למקפיא 10-15 דקות לפני שמקציפים.
בהצלחה ושבת שלום 🙂
הי:)
ניתן להמיר את השמנת המתוקה לשמנת לבישול או לריץ’?
היי שושנה,
אפשר להשתמש בריץ’ (שמנת לבישול לא מתאימה).
תודה רבה!
חג שמח:)
היי.. מגיבה שוב שהעוגה מצוינת!!!
מכינה אותה לכבוד שבת ואוהבים אותה מאוד,
תודה רבה על המתכונים המצוינים!!!
שבת מבורכת (:
תודה ענת ושבת שלום!
הי,
העוגה יצאה מדהימה!!
רציתי בבקשה לדעת האם העוגה טובה בהקפאה?
תודה רבה!
היי שולי,
שמחה שיצא טעים 🙂
העוגה מעולה בהקפאה.
כמה זמן אפשר להקפיא?
בין שבועיים לחודש. לדעתי עדיף עד שבועיים כי לאחר מכן הטעם כבר מתחיל להפגע.
תודה על אתר מושקע!
מכינה ממנו קבוע את השבת..
האם ביסקויט בטעם שוקולד יכול להתאים? זה מה שיש לי בבית
היי אפרת,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
אין בעיה להשתמש בביסקוויט בטעם שוקולד.
מה אפשר לעשות אם אין מיקרוגל?
תודה.
היי יאיר,
אפשר לחמם במחבת קטנה על אש הכי נמוכה.
אני חייבת לעדכן!הכנתי את העוגה הזאת והיא פשוט מושלמת!!! אני קוראת לה עוגת אלפחורס כי היא מאוד מזכירה לי את הטעם של העוגיות רק בגרסת עוגה.(כמובן שלמעלה אני מפזרת קוקוס). תודה רבה על מתכונים נפלאים!
תודה שרית! אני שמחה לשמוע 🙂
המשך יום נפלא
שלום, כמה זמן בערך לוקחת ההקצפה? זה כבר לא מעט זמן במיקסר וזה עדיין לא יציב…
ויש מצב להשתמש בזה ככה? חבל על כל הכמות הזו
היי מיטל,
ההקצפה אמורה לקחת 3-5 דקות. יכול להיות שהקצפת לא היתה קרה מספיק לפני ההקצפה? נסי לשים את הקערה במקפיא כחצי שעה (רק חשוב שהקצפת לא תקפא) ולאחר מכן המשיכי להקציף, יכול להיות שזה יעזור קצת לייצב את הקצפת.
אם תחליטי להשתמש בקצפת למרות שהיא לא יציבה לגמרי אז תצטרכי להקפיא את העוגה כי היא לא תחזיק מעמד במקרר. אם הקצפת היא נוזלית לגמרי אין להשתמש בה.
בהצלחה 🙂
שלום (:
זה קריטי סוג הבסקוויטים? ציינת פתי בר ויש לי חברה אחרת
דבר שני מה דעתך על הוספת צימוקים לעוגיה?
היי מוריאל,
אם אלה ביסקוויטים כמו פתי בר, אז אין בעיה. חשוב רק שהביסקוויטים לא יהיה קשים מידי.
לגבי הצימוקים, לדעתי זה פחות מתאים אבל זה באמת עניין של טעם 🙂
ערב נעים
אפשר לשים במקום פודינג וניל פודינג ריבת חלב???
כן אלונה, אפשר.
כמה פשוט ככה טעים!!!
מתכון מעולה.
שמחה שאהבת 🙂
תודה על העדכון וחג שמח!
ערב טוב.
אני מתכננת להכין את העוגה ביום שישי אחה”צ ולהגיש אותה ביום שבת.
האם את ממליצה להשאיר אותה במקרר או להקפיא ולהפשיר כשעתיים לפני ההגשה?
תודה מראש,
עינת
היי עינת,
את יכולה לשים את העוגה ישר במקפיא ולהעביר אותה למקרר כשעתיים לפני ההגשה. כך היא תהיה יותר יציבה בחיתוך.
יום נפלא וחג שמח 🙂
היי, קודם כל אני מתה על האתר שלך! אני סטודנטית ותמיד מוצאת פה מתוכנים טעימים ופשוטים.
חשבתי להכין עוגה עם התחתית כמו של העוגת נוטלה ואז 2 שכבות שונות של קרם..אחד וניל ואחד ריבת חלב (בלי שום ביסקוויטים).
יכול לצאת טוב?
היי אור,
קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
לגבי העוגה, את יכולה בהחלט. אם את מכינה בתבנית עגולה 24 את התחתית את יכולה להכין בכמויות הרשומות בעוגת הנוטלה.
שכבת וניל- מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל) + 4 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל + רבע כוס חלב.
שכבת ריבת חלב- כמו במתכון הזה (את יכולה לוותר על הגבינה הלבנה אם את רוצה).
*מומלץ להכניס את העוגה למקפיא לחצי שעה לאחר שיצקת שכבת קרם אחת ורק אח”כ לצקת את שכבת הקרם השניה.
בהצלחה ושבוע מעולה!
אין לי כח לעשות הרבה שכבות בביסקוויטים, אפשר שכבה אחת עבה מלמטה?
כן דבורי את יכולה, רק חשוב שתטבלי את הביסקוויטים היטב בחלב כדי שהשכבה תהיה רכה ולא קשה.
שלום אפרת,
סיימתי להכין ב21:00 היום את העוגה, שלוש שעות זה הרבה והשעה תהיה מאוחרת לחתוך אותה. האם אפשר לשים אותה במקפיא או רעיון כלשהו אחר?
אשמח אם תעני מהר, תודה ומחכה לתשובתך
היי ספיר,
אם את מתכוונת לאכול אותה היום אז שימי במקפיא לפחות שעתיים. אם לא, את יכולה להשאיר אותה במקרר עד מחר (אין צורך להוציא אותה אחרי 3 שעות כדי לחתוך אותה).
היי, אני רוצה להכין את העוגה הזאת בתבנית 26 מה הכמויות?
אשמח לתשובה מהירה אם תוכלי כי אני צריכה להכין את העוגה הזאת היום בשביל מחר. תודה(:
היי ענת,
אלה הכמויות לתבנית 26:
750 גרם ביסקוויטים
2 מיכלי שמנת מתוקה
6 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס חלב
8 כפות גבינה לבנה
9 כפות גדושות ממרח ריבת חלב
לציפוי – 3 כפות ממרח ריבת חלב + 3 כפיות חלב
בהצלחה 😉
שלום אפרת.
בהגדלת כמויות לתבנית מלבנית
בציפוי
כתבת הגדלה ל 2 כפיות ריבת חלב
אז גם הגדלה ל 2 כפיות חלב?
נכון 🙂
2 כפות ריבת חלב + 2 כפיות חלב.
הי אפרת.
האם לדעתך ממרח חלבה\חמאת בוטנים יבואו טוב במקום ריבת חלב?
והאם אפשר לוותר על הגבינה?
היי יהודית,
נראה לי שעדיף ממרח חלבה.
אפשר לוותר על הגבינה.
שבת שלום 🙂
עשיתי אותה עם הילדים שלי אתמול, היא יצאה ממש טעימה
ויציבה לגמרי, אפשר לחתוך אותה בקלות
שבת שלום לך 🙂
שמחה לשמוע חלי!
תודה ושבת שלום 🙂
הכנתי אתמול בערב לכבוד שבת וב”ה העוגה יצאה פשוט טעימה בטירווווווף!!
תווודה רבה רבה על המתכונים הטובים,
שבת שלום ומבורך(:
ד”א שיחקתי עם הכמויות, עשיתי בתבנית בינונית ריגלה ובמקום מיכל וחצי של שמנת מתוקה שמתי חצי מיכל שמנת מתוקה וחבילה וחצי של גבינה לבנה.. וכך העוגה יצאה פחות משמינה ויותר עם טעם של גבינה מאשר קצפת..
מעולה! שמחה שהעוגה יצאה טעימה.
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂
היי, יש לי 2 שאלות: אם אני מתכוונת להכין את העוגה יום לפני היא הייתה תהיה במצב טוב? והאם ניתן לחתוך אותה לחתיכות? ז”א, היא תהיה קצת קשיחה או רכה כמו עוגת הקרמבו שצריך להוציא אותה עם כפית? תודה.
היי אנה,
אין שום בעיה להכין את העוגה יום לפני, אפילו מומלץ 🙂
בגלל שזו עוגת קרם היא רכה בחיתוך. היא קצת יותר יציבה מעוגת הקרמבו בגלל שיש בה שכבות ביסקוויטים אבל היא עדיין רכה.
אפשר להכניס אותה למקפיא ולהעביר למקרר כשעה לפני ההגשה ואז היא תהיה יציבה יותר.
הי.
הכנתי לשבת את העוגה.
אומנם לא עשיתי בתבנית קטנה והכמויות לא תאמו את התבנית שלי..
אבל… עדיין יצא טעייים וממכר..עוגה שווה וקלה.
תודה רבה 🙂
שמחה לשמוע שבכל זאת יצא טעים 🙂
תודה יהודית שיהיה לך שבוע נפלא!
חזרתי לעדכן שהכול יצא מעולה
תדה
שמחה לשמוע 🙂
תודה ושבוע טוב!
כול מתכון בול
עכשיו הבנתי 🙂
תודה רבה על המחמאה! אני שמחה שהמתכונים יוצאים כמו שצריך.
שכחתי את הלזניה הבשרית
תודה על התגובה המהירה
לפי דעתי צריך לשנות את שם האתר
כול מתכון זה בול
הפעם לקחתי את העוף המבושל,חצילים בתנור,טחינה,העוגה ריבת חלב (ננסה בלי הגלטין),וקרמשניט האישי
בחירות מעולות 😉
איזה שם אתה מציע? 🙂
היי
מה דעתך להוסיף גלטין ליצוב של העוגה?
בדרך כלל שאני מכין עוגות כאלה בלי לשים גלטין העוגה אחר כך נופלת הכוונה לקרם
היי דני,
במקרה הזה בגלל שיש כאן כמה שכבות של ביסקוויטים שעליהן יושב הקרם אז יחסית הקרם יציב, כמובן בתנאי שמקציפים אותו כמו שצריך לקצפת יציבה.
בכל מקרה, אם רוצים שהקרם יהיה יציב יותר אפשר להוסיף ג’לטין.
היי לך
יש תבנית חד פעמית בערך 20X29
עדיף להשתמש בכמות הקטנה או הגדולה יותר?
תודה
היי חלי,
עדיף להכין לפני הכמות הגדולה יותר.
בהצלחה 😉
אני תמיד מנסה את המתכונים שלך לשבת וכמובן יצא מדהים!!
תודה על המתכונים!
תמשיכי להפתיע 🙂
תודה ענת ושבוע טוב!
שאלה.
כתבת להכניס לקירור
למה כוונתך
למקרר או לפריזר?
הכוונה למקרר. אפשר להכניס גם לפריזר ולקבל עוגת גלידה 🙂
שבת שלום!
עוגה מושלמת חוסלה בתוך שניה
בכלל אתר המתכונים הטוב ביותר משמש אותי תמיד שאני לא יודעת מה להכין
תודה בתאל! שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום
יש לי גרסה קצת יותר בריאה. במקום שמנת מתוקה שמתי חצי קילו גבינה לבנה וערבבתי אותה עם 2 כפות ריבת חלב. ערבבתי את הכל עם חצי חבילת פודינג וניל שעורבבה לפני כן עם כוס חלב. יצא הכל מצויין ופחות משמין.
רעיון מעולה!
תודה צילה ושבת שלום 🙂
היי יש פודינג ריבת חלב לא מומלץ להשתמש?
היי,
במקום ממרח ריבת חלב ואינסטנט פודינג וניל אפשר להשתמש בחבילת אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב.
רשום במתכון ממחר ריבת חלב ובחנות יש ריבת חלב וממקל ריבת חלב. האם יש הבדל משמעותי למתכון?
סליחה, ממרח*
היי דיניאל,
מספיק שיהיה רשום על זה “ריבת חלב”.
שבת שלום 🙂
תודה רבה על התשובה המהירה שמתי למקפיא את העוגה ועדיין טעים יצא תודה
ורציתי לישאול הקרם יתקשה לאחר לילה שלם בקירור?כדי שאפשר יהיה לחתוך את העוגה הטעימה?תודה:)
היי קרינה,
לאחר לילה במקרר הקרם אמור להתייצב כך שקל יותר יהיה לחתוך את העוגה. אם את רוצה שהקרם יהיה ממש קשה אז אפשר להכניס את העוגה למקפיא לשעה-שעתיים לפני ההגשה. אם תשאירי במקפיא את העוגה היא תהפוך להיות עוגת גלידה שזה גם טעים 🙂
אה והכנתי בתבנית קטנה ויצאו לי 4 שכבות של ביסקווטים וקרם יצא יפה וטעים
היי הכנתי את העוגה עם קרם נוטלה יצא ממש טעים הקרם אין דברים כאלה עוד עוגה מעולה לאוסף תודה רבה על המתכונים המעולים
נראה מצוין, תודה!
האם ניתן להקפיא ולהוציא לפני האירוח?
כן גילי אפשר. מומלץ להעביר למקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה או להוציא החוצה כחצי שעה לפני כדי שיפשיר מעט.
בהצלחה 😉
מה אפשר במקום ריבת חלב? אני גרה בחו״ל ואין כאן 🙁
היי שירי,
אפשר להכין עם ממרח לוטוס או נוטלה 🙂
מעולה, תודה!
והכמויות הן אותן כמויות עם לוטוס?
כן דנה.
אני גרה באמריקה ובהתחלה חשבתי שאין ריבת חלב בסופר מרקטים עד שמצאתי במחלקת המוצרים הדרום אמריקאיים
וזה בפחית מתכת ולא קופסת פלסטיק כמו בישראל וקוראים למוצר דולצ׳ה דה לצ׳ה
ואני גרה במקום איפה שאין שמנת מתוקה…
מה אפשר במקום זה?
השמנת בעצם עושה את המרקם קרמי ולכן היא הכרחית.
אפשר להשתמש בכל שמנת/קצפת שניתנת להקצפה. גם קרם קוקוס אם את מוצאת.
הכנתי את העוגה לכבוד שבת והיא נטרפה !!!
מה שכן – השתמשתי כנראה בתבנית גדולה מידי ולא הספיקו לי הכמויות (לכמות הגדולה) אז עשיתי שכבה נוספת של שמנת מתוקה מוקצפת עם פודינג וניל ואגוזי מלך גרוסים עבה
יצא חלומי .
כל שישי אני לוקחת מפה מתכון וכל מתכון הוא הצלחה אדירה ובלי הרבה מאמץ !!! תודה 🙂
היי דורית,
נשמע מעולה!
אני ממש שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא.
חייבים ריבת חלב
היי,
אפשר להכין גם בלי ריבת חלב אבל אז זאת תהיה עוגת ביסקוויטים רגילה עם גבינה, אבל עדיין טעימה.
עשיתי עם ריבת חלב בטעם שוקולד היה מעולה!!! כולם אהבו ואמא שלי ביקשה שאכין אותה לשישי.
עכשיו אנסה עם ריבת חלב בטעם ריבת חלב לא חושבת שלא יהיה טעים:)
נשמע מעולה!
תודה על העדכון והמשך יום נפלא 🙂
היי ערב טוב .
איזה ריבת חלב להשתמש ???
היי אתי,
ממרח ריבת חלב מכל סוג. לא משנה איזה.
יום נפלא 🙂
בכללי אני נורא אוהבת את האתר שלך ותמיד עוקבת אחרי העדכונים באימייל שלך, לכן כשחברה שלי שאלה אותי איזו עוגה אני רוצה שהיא תכין בשבילי לא היססתי ואמרתי שאת העוגה הזאת! חייבת להגיד שיצא מדהים ושלא יכולתי להפסיק לאכול אותה!
תודה ירדן! איזה כיף לשמוע 🙂
שאלה:
האם אני יכולה להכין את העוגה בתור עוגה אישית בתבניות קפקייקס כאשר אני מכינה אותה עם פירורי ביסקוויטים. ז”א, שכבת פירורים, קרם, עוד שכבת פירורים חשוב קרם.
זה יצליח לדעתך?
תודה רבה!! 🙂
כן אילנה, אפשר בהחלט. זה מצריך קצת יותר השקעה אבל זו השקעה שתשתלם בסוף 🙂
אפשר להכין בקפקייקס או בכוסות הגשה אישיות.
ערב נעים
איזה אתר מעולה וקל להכנה וטעים מאוד
תודה רבה:)
תודה אלה!
שבוע נפלא 🙂
יש אפשרות להחליף את הגבינה במשהו אחר? ואם כן אז במה?
תודה
אפשר להכין גם בלי הגבינה, פשוט לוותר עליה.
יצא ממש טעים!!! תודה!
איזה כיף לשמוע!
תודה על העדכון ויום נפלא 🙂
היי האם אני יכולה לחליף את השמנת המתוקה בסויה זה בא בקרטון קטן זה מתאים גם לעוגת 5 אחוז?
היי הדס,
צריך להשתמש במשהו שאפשר להקציף אותו. שמנת או קצפת צמחית ניתנות להקצפה בגלל אחוזי השומן היחסית גבוהים שלהם. ממה שאני מכירה, חלב סויה אינו ניתן להקצפה או שהכוונה למשהו אחר?
יצא ממש טעים ומממש קל,כל האורחים ביקשו תמתכון…
היי מריה,
אני ממש שמחה לשמוע!
תודה על העדכון 🙂
אחד המתכונים הכי קלים והכי טעימים שהכנתי! העוגה הזו היא פשוט מגרפה של מחמאות.
תודה על המתכון הנפלא!
ענת
איזה כיף לשמוע!
תודה ענת שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂
גבינה לבנה ? כמה אחוז
היי מרי,
עדיף 5% או 9% אם יש לך.
עוגה טעימה מאוד וקלה להכנה.
תודה.
תודה איריס, שמחה שאהבת 🙂
שוב אציין ואומר שאין עלייך אפרת.
איזה מתכונים קלים וטעימים.
תודה רבה יאיר.
תודה רבה יאיר!
שמחה שאתה נהנה מהמתכונים 🙂
שבוע נפלא
האם ניתן במקום ריבת חלב לשים ממרח לוטוס?
כן רומי, אפשר להשתמש בממרח לוטוס במקום ריבת חלב.
נראה ממש טוב! היום אקנה מצרכים ואכין אותה מחר
מעולה 😉
הי לגורוס!!!
מה גודל התבנית הקטנה?
האם אינגליש קייק או יותר רחבה?
תודה
היי דרור,
גודל התבנית הוא 17X26. זה יוצא יותר גדול מתבנית אינגליש קייק. מבחינת שטח זה יוצא כמו תבנית אינגליש קייק וחצי.
אם אין לך תבנית כזאת אפשר להכין בתבנית מלבנית קטנה החד פעמית (מאלומיניום) ולהגדיל כמויות כמו שציינתי בהערה בתחתית המתכון.
בהצלחה 😉
כמה בסקוויטים זה 300 גרם?
היי אור,
אם זה מסוג הפתי בר הגדולים זה יוצא בסביבות 25 יחידות. אם זה מסוג הביסקוויטים הקטנים יותר אני מניחה שזה יהיה כפול.
בכל אופן, כדאי לשים ביסקוויטים בהתאם לגודל התחתית של התבנית בה משתמשים.
נראה טעים ! האם אפשר להכין כתערובת של כדורי שוקולד ולשטח בתבנית? כלומר לשבור את הביסקוויטים ולערבב עם הקרם?
תודה
היי אורית,
אפשר. לדעתי זה יותר יתאים כגלידה, זאת אומרת אם את מקפיאה את התערובת ואז זה יהיה כמו גלידת ריבת חלב עם חתיכות ביסקוויטים.
ואוו העוגה נראת יאמי יאמי… מכינה היום לשבת
מעולה! תעדכני איך יצא 😉