שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

סוג: פרווה

תבנית מלבנית בגודל 21X31 או 2 תבניות אינגליש קייק

מצרכים:

3 ביצים גדולות

3/4 כוס (150 ג’) סוכר

3/4 כוס (150 ג’) שמן

כפית (5 מ”ל) תמצית וניל

כוס ורבע (300 מ”ל) מיץ תפוזים או מים

כוס וחצי (210 ג’) קמח לבן

2 כפיות (10 ג’) אבקת אפיה

כוס (90 ג’) קוקוס טחון

2/3 כוס (80 ג’) אגוזי מלך טחונים

100 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)

לציפוי (לא חובה): 2 כפות (16 ג’) שמן, 2 כפות (20 מ”ל) מים, 100 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית מלבנית בגודל 21X31 או 2 תבניות אינגליש קייק.

-מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך כ-2 דקות. מוסיפים שמן, תמצית וניל ומיץ תפוזים ומערבבים.

-מערבבים בנפרד את הקמח עם אבקת האפיה, מוסיפים לתערובת ומערבבים קלות. מוסיפים קוקוס, אגוזים טחונים ושוקולד מגורד ומערבבים עד לאיחוד החומרים (אין לערבב יותר מידי על מנת שלא לפגוע באווריריות העוגה).

-יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים במשך 30-35 דקות (אם זו תבנית אינגליש קייק) או 40-45 דקות (אם זו תבנית מלבנית), עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

הכנת הציפוי: מניחים בקערה 2 כפות שמן, 2 כפות מים וקוביות שוקולד מריר ומחממים במיקרוגל במשך כמה שניות עד להמסה. מערבבים לתערובת חלקה ויוצקים מעל העוגה בעודה חמה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
אורז אדום עם גזר
שניצל הודו ותירס

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הודיה (10:11 10.09.2021)

כמה זה קריטי אם הכנתי בלי תמצית וניל?

מתכונים ב-10 דקות (10:14 10.09.2021)

לא קריטי, זה יצא בסדר גם בלי תמצית וניל(:

הודיה (14:08 16.07.2021)

הכנתי ציפוי שוקולד משוקולד מריר וקצפת צמחית. איפה לשמור את העוגה? במקרר או על השיש? שהציפוי לא יתקלקל

מתכונים ב-10 דקות (14:52 16.07.2021)

היי הודיה,
יש לשמור במקרר, ביחוד בקיץ(:

מגי (20:54 7.06.2021)

היי אפרת. אפשר להמיר את מיץ התפוזים במיץ תפוחים? או שעדיף מים אם אין לי מיץ תפוזים? חייבת את העוגה למחר בבוקר והחנויות כבר סגורות אצלינו..

מתכונים ב-10 דקות (22:48 7.06.2021)

היי,
אני לא בטוחה עד כמה מיץ תפוחים ישתלב בטעם…
עדיף לשים חלב או מים מעורבבים עם כף מיץ לימון😊

רחל פתאל (15:48 10.02.2021)

אפרת האלופה שבזכותה אני אופה
האם אפשר להמיר ל80 אחוז כוסמין?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:52 10.02.2021)

כן, אפשר 🙂

נועם (18:55 6.02.2021)

עוגה נפלאה, אוורירית ועדינה. קראתי לפני את התגובות והופתעתי מכך שלא כתבו על המתיקות הנמוכה בעוגה – ככה אוהבים אצלנו אז היה מושלם. אני חושבת שלמי שאוהב מתוק מומלץ להוסיף סוכר

מתכונים ב-10 דקות (19:02 6.02.2021)

היי נועם,
תודה רבה שמחה לשמוע שאהבת❤️

משה פייגנבאום (18:36 10.01.2021)

היי אפרת, פעם ראשונה, מה הסיבה שהעוגה מתבקעת למעלה

מתכונים ב-10 דקות (19:43 10.01.2021)

היי משה זה בסדר 🙂
זה קורה בעוגות שהן בחושות בד”כ
איך הטעם? 😊

משה פייגנבאום (00:15 11.01.2021)

מעולה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:08 11.01.2021)

הכי חשוב 🙂

שולמית (13:12 31.12.2020)

שלום בכמה ביצים צריך להשתמש אם יש לי רק גודל M?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:45 31.12.2020)

תשתמשי ב5 ביצים M

סמדר (10:53 31.12.2020)

האם ניתן להכין עם קמח תמי ללא גלוטן שמתאים למאפים? האם ניתן להמיר את הסוכר בתחליף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:01 31.12.2020)

זה אמור לעבוד עם קמח תמי.
על איזה תחליף סוכר חשבת?

סמדר (12:12 31.12.2020)

על סוויטנגו או שקיות סוכרזית /סוכרלוז?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:14 31.12.2020)

אפשרי. רק מבחינת מינון אני לא יודעת לומר מינון מדויק.

סמדר (12:15 31.12.2020)

תודה רבה לך. מה שנשאר לי זה לשים ולטעום נכון? האם הטעם לפני האפיה הוא בעצם הטעם אחרי האפיה?

מתכונים ב-10 דקות (15:50 31.12.2020)

פחות או יותר.. לאחר האפייה הטעמים טובים וחזקים יותר כמובן

יעקב (10:15 31.12.2020)

אפרת היי
האם ניתן לגוון או להחליף בין אגוזי מלך לאגוזי פקאן?

אין שבוע כמעט שאני לא מכין משהו מהאתר שלך.

חזק וברוך / יישר כח (מחקי את המיותר)

מתכונים ב-10 דקות (11:14 31.12.2020)

בטח 🙂 אפשר לשלב או להחליף..
תודה רבה לך יעקב 🌸

גילה (10:05 31.12.2020)

היי אפרת.
אין לי כרגע אגוזים טחונים. אפשר להוסיף עוד קוקוס?

מתכונים ב-10 דקות (11:16 31.12.2020)

לא הייתי מוותרת על האגוזים במתכון הזה,
תוכלי להכין במקום עוגת שוקולד וקוקוס

רחל (10:00 31.12.2020)

עוגה מספר 1 נאכלת באותו רגע שמוציאים מהתנור מתכון אליפות!!!

מתכונים ב-10 דקות (11:15 31.12.2020)

תודה רחל! 🙂
שמחה לקרוא שאהבת 🌸❤️

גלי (09:44 31.12.2020)

האגוזי מלך הכוונה לקנות אבקה כזו טחונה או לשבור/לטחון בבית? כאילו, כמה טחון זה צריך להיות? D:

מתכונים ב-10 דקות (10:21 31.12.2020)

הייי גלי 🙂
בעיקרון איך שתרצי!
תוכלי לשבור בבית ולהשתמש בחתיכות שהן קצת יותר גדולות ויותר מורגשות בעוגה,
או לקנות אגוזים טחונים לפירורים קטנים
זה בעיקר עניין של טעם 🙂

רוחה (09:20 31.12.2020)

אפשרי עם קמח מלא במקום לבן?

מתכונים ב-10 דקות (10:18 31.12.2020)

תוכלי לשלב קמח לבן עם הקמח המלא ( יותר מומלץ )
אבל אם אין אז אפשר בלי אבל קחי בחשבון שהעוגה עלולה לצאת דחוסה וכבדה.

הדס (10:47 4.12.2020)

עוגה מאלפת!!!!! כל מילה מיותרת
טעימה רכה ואוורירית גם בלי הציפוי.
תודה רבה רבה

מתכונים ב-10 דקות (12:01 4.12.2020)

תודה הדס!
כיף לקרוא שאהבת❤️

מירב (15:18 12.11.2020)

היי אפרת
יצאה לי בלילה ממש נוזלית, ככה זה צריך להיות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:14 12.11.2020)

באיזו גודל כוס השתמשת?

מירב (19:56 15.11.2020)

כוס מדידה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:59 15.11.2020)

יש כל מיני גדלים כל כוס מדידה. את יודעת מה הנפח של הכוס?
איך העוגה יצאה לאחר האפיה?

מירב (19:58 15.11.2020)

בכל אופן יצאה עוגה ממש טעימה. שמתי אגוזים גרוסים, במקום טחונים, כנראה זה מה שגרם לזה להיות דליל יותר.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:18 15.11.2020)

שמחה שיצא טעים, זה מה שחשוב 🙂

אסתי (19:06 16.01.2021)

יש “ רק “מידה אחת לכוסות מדידה אוניברסליות , רק הכוסות שאתם משתמשים משום מה כמו חד פעמית קרה או חמה הן במידות שונות .

רחל (21:22 12.10.2020)

עוגה פצצה!! טעימה בטירוף!! ועשירה בטעמים!!מומלצת בחום!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:16 13.10.2020)

תודה רחל 🙂

נעה (18:33 28.07.2020)

היי אפרת(: הייתי רוצה לשים כמה שפחות סוכר, מהי הכמות שאת ממליצה? תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:48 28.07.2020)

ממליצה לשים לפחות חצי כוס סוכר (הכמות היא ל2 תבניות אינגליש קייק).

נעה (18:21 29.07.2020)

יצא ממש טעים!! תודה רבה!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:27 29.07.2020)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

אבישג (18:12 17.07.2020)

אפרת יקרה! הכנתי ויצא מממש טעים, ב”ה.
תודה רבה לך, ברוכה תיהי.
שבת שלום ומבורך.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:13 17.07.2020)

שמחה שיצא טעים!
תודה אבישג ושבת שלום ❤️

שי (09:11 19.06.2020)

אם אני רוצה לוותר על הקוקוס פשוט להשמיט או להוסיף משהו אחר במקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:10 19.06.2020)

אפשר להשמיט.

א (11:08 5.06.2020)

האם אפשר לצפות בשוקולד ונעל שקדים מלובנים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:15 5.06.2020)

כן.

חיה (04:53 20.05.2020)

היי אפרת
דבר ראשון תודה על המתכונים המדהימים, נהנים מכל אחד
יש לי שאלה בקשר לעוגה, האם אפשר להשתמש באגוזים גרוסים ולא טחונים (חתיכות קטנות של אגוזים)? והאם המים שבציפוי העוגה לא ישרפו את השוקולד כשאני אחמם אותו במקרוגל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:55 20.05.2020)

כן, אפשר להשתמש באגוזים גרוסים.
יש לחמם כמה שניות ואז אין בעיה.

ליטל (07:38 15.05.2020)

היי אפרת היכן מומלץ לשמור לאחר אפייה ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:17 15.05.2020)

מומלץ לעטוף היטב ולשמור על השיש.

שולה (13:17 13.05.2020)

הכנתי ונורא אהבנו

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:28 13.05.2020)

שמחה שאהבתם 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

margarita (18:49 9.05.2020)

היי אפרתוש שאלה דחופה כי העוגה כבר בתנור:) נגמר השוקולד אבל עדיין רוצה להכין ציפוי- יש בבית אבקת קקאו וממרח שוקולד פרה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:48 9.05.2020)

ראי את הציפוי השלישי מקקאו בלינק המצורף – ציפוי שוקולד לעוגה.

margarita (21:04 11.05.2020)

יצא ממש ממש טעים ❤️ תבורכי 🙏

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:46 11.05.2020)

נראה מעולה 😍

itzik30 (18:20 6.05.2020)

תודה לך, מה הכמויות לתבנית אינגליש 1?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:11 7.05.2020)

כמויות לתבנית אינגליש קייק חד”פ:
2 ביצים
שליש כוס סוכר
שליש כוס שמן
חצי כפית תמצית וניל
שני שליש מיץ תפוזים או מים
3/4 כוס קמח לבן
כפית אבקת אפיה
חצי כוס קוקוס טחון
שליש כוס אגוזי מלך טחונים
50 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)

itzik30 (13:54 7.05.2020)

תודה

itzik30 (21:11 7.05.2020)

ושאלת המשך הפעם גירדתי את השוקולד, אבל כדי לחסוך זמן להבא אפשר לרסק אותו במעבד מזון קטן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:28 7.05.2020)

כן אפשר.

ימימה (11:32 17.04.2020)

לפני שבועיים הכנתי עוגת שוקולד עם אגוזים ואבקת אפיה, (זה מה שאני זוכרת) הייתה מעולה!! אני רוצה להכין שוב ולא מוצאת אותה 🙁

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:10 17.04.2020)

היי ימימה,
זאת היתה עוגת שוקולד בחושה עם קקאו שיש בה גם אגוזים? את זוכרת איזה עוד מרכיבים היו בעוגה?

מיה (09:04 21.02.2020)

העוגה הכי טעימה בעולם ממכרת פשוט!!! אני כל הזמן מכינה אותה ומתעלפת מחדש!! אפרת אין עלייך מדהימה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:53 21.02.2020)

תודה מיה ❤️

יפעת (10:03 4.02.2020)

עוגה מושלמת! הכנתי אתמול בערב, בדיוק הטעם שחיפשתי וכל המשרד התלהב גם 🙂
ושאלה- יש דרך להפוך את גירוד השוקולד לפשוט ומהיר יותר? אני מאבדת סבלנות עם משימות כאלה.. יעבוד לדעתך אם אקצוץ אותו דק?
תודה, יפעת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:59 4.02.2020)

היי יפעת,
שמחה שיצא טעים.
אני מסכימה איתך לגבי הגירוד. אפשר לקצוץ דק.
האמת שפעם אחרונה שהכנתי גירדתי רק חצי חבילה ואת החצי השני קצצתי דק, מאותה סיבה 🙂

מוריה ש (19:45 2.02.2020)

היי אפרת, לא יכולה שלא להתחיל בכמה שהאתר שלך נראה מעולה! העיצוב החדש פשוט מושלם! תתחדשי 🙂
אשמח ממש אם תוכלי לרשום לי כמויות לתבנית מלבנית גדולה 32*25.
תודה רבה! מוריה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:55 2.02.2020)

תודה מוריה ❤️
כמויות לתבנית בגודל 25X32:
4 ביצים גדולות (L או XL) או 5 ביצים קטנות (S או M)
כוס ורבע סוכר
כוס ורבע שמן
כפית וחצי תמצית וניל
2 כוסות פחות 3 כפות מיץ תפוזים או מים
2+1/4 כוסות קמח לבן
3 כפיות אבקת אפיה
כוס וחצי קוקוס טחון
כוס אגוזי מלך טחונים
150 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)
לציפוי (לא חובה): 3 כפות שמן, 3 כפות מים, 150 גרם שוקולד מריר
*מאחר וזו כמות גדולה חשוב להקפיד לערבב כמה שפחות לאחר הוספת הקמחים כדי לא לפגוע באווריריות העוגה.

זיוה (16:24 31.01.2020)

שלום, באיזה מצב בתנור צריך לאפות? מצב 1: 2 פסים למטה למעלה
2: כמו בראשון אבל עם מאוורר באמצע

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:43 31.01.2020)

שני פסים עליון ותחתון.

הדס (16:12 11.12.2019)

מתכון מושלםםם
קל וטעים מאדד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:16 11.12.2019)

שמחה שאהבת 🙂

אביה (22:20 3.04.2019)

היי אפרת. מתכונים נהדרים. האם אפשר במקום אגוזים טחונים לשים שקדים טחונים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:27 3.04.2019)

כן אפשר.

שירי (09:41 2.07.2020)

האם אפשר להוסיף תפוח מגורד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:27 2.07.2020)

מניחה שכן.

yeuda (22:18 14.03.2019)

הכנתי את העוגה ללא ציפוי מלמעלה ויצא מעולה.
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:22 14.03.2019)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

מיכל (21:20 14.03.2019)

הי אפרת, העוגה כבר בתנור אבל שכחתי לשים את השוקולד המגורד…. מה לעשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:01 14.03.2019)

לא נורא. תכיני ציפוי שוקולד.

גבי (22:27 27.01.2019)

תודה על המענה המהיר… אין לי כזו יש אופציה אחרת? כוס שתיה חמה אולי ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:40 27.01.2019)

אז עדיף להשתמש בכוס לשתיה חמה. כוס חד פעמית לשתיה קרה אמורה להיות בנפח של 180 מ”ל. כוס חד פעמית לשתיה חמה אמורה להיות בנפח 250 מ”ל שזה יותר קרוב לנפח הדרוש.

גבי (22:27 26.01.2019)

היי אני יכולה להשתמש בכוס פלסטיק לשתיה קרה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:41 27.01.2019)

היי גבי,
כוס חד פעמית היא קטנה מידי. יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית.

נויה (22:07 3.01.2019)

הי, נראה מעולה, הולכת לנסות להכין מחר. האם הכוונה היא להקצפה במיקסר או שאין בעיה להקציף ולערבב ידנית עם מזלג?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:55 4.01.2019)

עדיף במיקסר. אם אין לך תכיני ידנית.

ענת (16:09 21.12.2018)

היי , שכחתי להוסיף שמן והעוגות בתנור.. עד כמה קריטי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:11 22.12.2018)

היי ענת,
אני מניחה שהעוגה יצאה יבשה?

אורנה (10:52 13.12.2018)

הי אפרת. שילוב של אגוזים, שוקולד וקוקוס יוצא מושלם!!!! גם עם ערבוב במטרפה בלי הקצפה יוצאת מדהימה- רכה וטעימה. פשוט, קל וטעים. המון תודה לך על אתר מקסים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:35 13.12.2018)

תודה אורנה 🌷

אבישג (09:37 19.10.2018)

היי. יש לי ביצים בגודל M האם בכל זאת לשים שלוש או עדיף להוסיף עוד אחת ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:16 19.10.2018)

עדיף לשים 4 ביצים.

שרון (19:11 27.07.2018)

אני בדרך כלל אוהבת יותר עוגות ‘קרמיות’ אבל היא יצאה ממש מעולה!!
רק משום מה היא מאוד התפוררה, את יודעת אולי להצביע על מה עשיתי לא נכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:28 28.07.2018)

היי שרון,
אם העוגה התפוררה זה קשור בביצים. שמת 3 ביצים גדולות?

שרון (10:42 20.07.2018)

הי, הכנתי את העוגה הזאת לשבת והיא מעולה!! אבל עכשיו אין לי אגוזים האם זה מתאים בלי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:11 20.07.2018)

עדיף להכין אותה עם אגוזים. יש עוד מלא עוגות טעימות אחרות שתוכלי להכין 🙂
מצרפת לינק לעוגות בחושות.

מיכל (20:24 21.06.2018)

היי אפרת,
אפשר בבקשה לקבל כמויות לתבנית אינגליש קייק אחת?
בנוסף, ראיתי בתגובות שהוצע לעשות ציפוי גנאש שוקולד. האם זה במקום הציפוי שכתוב במתכון? איך מכינים ציפוי גנאש? (לא בקיאה כלל בענייני ציפויים…)

תודה רבה,
מיכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:56 22.06.2018)

היי מיכל,
כמויות לתבנית אינגליש קייק:
2 ביצים
שליש כוס סוכר
שליש כוס שמן
חצי כפית תמצית וניל
שני שליש מיץ תפוזים או מים
3/4 כוס קמח לבן
כפית אבקת אפיה
חצי כוס קוקוס טחון
שליש כוס אגוזי מלך טחונים
50 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)
ציפוי גנאש: 50 גרם שוקולד מריר + רבע מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית – לשים בקערה ולהמיס 15-20 שניות במיקרוגל. לערבב עד לתערובת חלקה.

מיכל (13:43 22.06.2018)

תודה רבה!
לגבי הנוזלים- אין לי מיץ תפוזים. האם עדיף לשים חלב על פני מים? (או אולי חצי וחצי?)
שבת שלום,
מיכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:33 22.06.2018)

במקרה הזה נראה לי שעדיף מים.
שבת שלום 🙂

שפרה (12:24 15.06.2018)

שלטם!
תוכלי לתת לי בבקשה כמויות לתבנית עגולה 24?

תודה רבה על המתכונים הנהדרים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:26 15.06.2018)

היי שפרה,
כמויות לתבנית 24:
4 ביצים גדולות
כוס (200 ג’) סוכר
כוס (200 ג’) שמן
כפית תמצית וניל
כוס ושני שליש מיץ תפוזים או מים
2 כוסות (280 ג’) קמח לבן
2.5 כפיות (15 ג’) אבקת אפיה
כוס ושליש קוקוס טחון
3/4 כוס אגוזי מלך טחונים
125 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)
ציפוי נשאר כמו במתכון.

שרון (06:46 8.06.2018)

שלום,
האם מומלץ להמיר את הנוזלים בחלב קוקוס(7%) להעשרת הטעם?
לא רוצה שהיא תצא כבדה..
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 8.06.2018)

לדעתי חלב קוקוס יהפוך את המרקם למעט כבד יותר. עדיף מיץ.

Shir.C (10:29 25.03.2018)

הי.
ניתן להשתמש בשוקולד חלבי?גם לציפוי וגם לבפנים?
תודה

Shir.C (10:50 25.03.2018)

עוד כמה שאלות…
*ניתן להשתמש בקמח שיפון *ובמקום הקוקוס-קמח קוקוס?
*אם משתמשים בשמן קוקוס, צריך להפחית מהכמות?
ודבר אחרון…*ניתן להכפיל כמויות כדי להכין 3 אינגליש קייק?
אשמח למענה בבקשה.
תודה רבה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:08 25.03.2018)

קמח שיפון לא מומלץ.
לגבי קמח קוקוס, לדעתי הוא סופח יותר נוזלים מקוקוס טחון רגיל ולכן לא הייתי ממליצה.
שימי שני שליש כוס שמן קוקוס מומס.
ל-3 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות יש להכפיל כמויות ב1.5:
4 ביצים גדולות או 5 ביצים קטנות
כוס ורבע סוכר
כוס שמן קוקוס מומס
כפית וחצי תמצית וניל
1+3/4 כוסות מיץ תפוזים או מים
2+1/4 כוסות קמח לבן
3 כפיות אבקת אפיה
כוס וחצי קוקוס טחון
כוס אגוזי מלך טחונים
150 גרם שוקולד מגורד בפומפיה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)
לציפוי (לא חובה): 3 כפות שמן, 3 כפות מים, 150 גרם שוקולד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:00 25.03.2018)

כן אפשר.

אוריה (12:45 9.03.2018)

היי, אפשר לוותר על הקוקוס? להחליף במשהו אחר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 9.03.2018)

פשר לוותר על הקוקוס.

אוריה (13:05 9.03.2018)

תודה 🙂

יוסי (01:50 26.01.2018)

שלום,
ראשית תודה לך על מתכונים קלים,מהירים טעימים ומוצלחים!!!
יש לי 3 שאלות ברשותך…
אני יכול להמיר את השוקולד המריר ב – 100 גרם שוקולד צ’יפס?
וקראתי במתכון שרשמת לשים את הקמח לערבב מעט ואז להוסיף את הקוקוס, אגוזים טחונים ושוקולד מריר, לא רצוי קודם לשים אותם ורק בסוף את הקמח ולערבב מעט שהעוגה תצא אוורירית? (אני יודע שכמעט בכל עוגה מוסיפים את הקמח בסוף)
כי אם אשים קודם כפי שרשמת (קודם את הקמח)ואז את הקוקוס וכו… יצא לי לעאבב שוב ואז הקמח יתערבב הרבה
ולאחר שהעוגה יצאה מהתנור לאחר כמן זנן את ממליצה לכסות אותה?
תודה רבה לך על הסבלנות ועל התגובות שאת מגיבה לכל אחד ואחת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:36 26.01.2018)

היי יוסי,
אפשר להוסיף שוקולד צ’יפס אבל עדיף שוקולד מגורד מאחר והוא יוצר אחידות במרקם העוגה והוא גם לא שוקע במהלך האפיה כמו שוקולד צ’יפס.
לגבי סדר הערבוב, זה נכון שאת הקמח מומלץ להוסיף בסוף אבל כשיש מרכיבים כמו אגוזים, קוקוס ושוקולד שהוא לא מומס כדאי להוסיף אותם בסוף כדי שלא ישקעו. לאחר שמוסיפים אותם הערבוב צריך להיות ממש קליל (5-10 שניות) ואז המרקם לא נפגע.
לאחר שהעוגה יצאה מהתנור מומלץ להמתין 5 דקות ואז לעטוף אותה.
בהצלחה 🙂

אילנה פרץ (15:36 28.12.2017)

היי אפרת
העוגה יצאה מוצלחת ביותר
הכנתי לשבת אבל נאכלה כבר היום..
שבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:11 28.12.2017)

שמחה לשמוע!
תודה אילנה ושבת שלום

שירה (09:42 8.12.2017)

וואווו עוגה ממש טעיייימה!!! איך אני אוהבת את הטעם של השוקולד, הקוקוס והאגוזים ביחד! מושלם!
עשיתי ציפוי של גנאש ומעל עוד קוקוס.
ממליצה!
תודה רבה על המתכונים הטעימים והמוצלחים 🙂
שבת שלום ומבורך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:46 8.12.2017)

תודה שחזרת לעדכן!
שבת שלום 🌺

הודיה (23:26 7.12.2017)

שלום אפרת! יש לי פצפוצי שוקולד זה מתאים לעוגה הזאת? ועשיתי עוגה אחרת שלך עם פצפוצי שולד קימחתי אותם ובכל זאת כולם נפלו לי לתחתית באפיה..מה לעשות כדי שלא יקרה שוב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:06 8.12.2017)

היי הודיה,
אפשר להשתמש בפצפוצי אורז אבל אני חייבת לציין שזה יוצא שונה מאשר שימוש בשוקולד מגורד שכן, השוקולד המגורד יוצר אחידות במרקם.
אם בכל זאת את מכינה עם פצפוצי שוקולד אז כדאי גם לקמח אותם וגם להוסיף שליש כמות לבלילה, שליש כמות לאחר שיצקת לתבנית מחצית מהבלילה ושליש כמות לפזר מעל.
שבת שלום 🙂

שירה (21:15 7.12.2017)

העוגה נשמעת טובה.
הולכת להכין.
שאלה בנוגע לציפוי אם ממיסים ריץ ושוקולד מריר הציפוי יהיה יותר טעים או שזה פחות מתאים לעוגה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:27 7.12.2017)

היי שירה,
ציפוי גנאש בהחלט יכול להעשיר את הטעם. אפשר להמיס 100 גרם שוקולד מריר עם שליש כוס ריץ’.

פנינה יובל (18:28 26.11.2017)

ערב טוב אפרת
הכנתי הערב את העוגה ויצא מעולה!!!
הורדתי קצת מכמות הסוכר והשמן.טחנתי את הקוקוס,שוקולד ואגוזים ביחד והשתמשתי בקמח טופח.
יצאה עוגה אוורירית,לא מתוקה מידיי וטעימהההה 😄
תודה רבה ושבוע טוב 🌷

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 26.11.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה על העדכון ועל התמונה.
שבוע נפלא🌺

ציפי (00:07 24.11.2017)

שלום
יצא פשוט פצצה
עשיתי 2 כמויות
ושמתי רק כוס אגוזים וחבילת שוקולד ויצא מושלם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 24.11.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ציפי ושבת שלום

חן (15:15 23.11.2017)

מה מומלץ יותר לשים? מיץ תפוזים או מים?
ולגבי הציפוי, חייבים לשים את השמן בנוסף למים? מה קורה אם שמים רק מים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:24 23.11.2017)

עדיף מיץ.
לגבי הציפוי, אפשר לוותר על השמן ולשים 3-4 כפות מים סה”כ. הציפוי ייצא פשוט יותר דליל.

עדי (16:41 17.11.2017)

היי אפרת תודה על המתכונים המוצלחים!!

האם ניתן להחליף בקמח כוסמין במקום לבן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:10 17.11.2017)

לדעתי כן.

עדי (22:01 15.12.2017)

החלפתי..
יצא מצויין!!! טרפנו את שתי התבניות ב3 ימים!! (רק בעלי ואני)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:36 16.12.2017)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

reichel (16:19 14.11.2017)

!soooo yummy
!thank-you

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:23 14.11.2017)

I’m glad you like it! Thanks

גפן (14:17 10.11.2017)

שלום,
רציתי לדעת אם חייבים להקציף את הביצים והסוכר?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:16 10.11.2017)

היי גפן,
לא חייב אבל רצוי.

אורנה (13:19 9.11.2017)

אפרת,
איזה כיף שאת משתפת אותנו במתכונים לעוגות בחושות כל כך קלות להכנה וכל כך רכות וטעימות 🙂
הכנתי את העוגה בלי להקציף, בעזרת מטרפה ידנית ובלי ציפוי
השילוב של אגוזים,שוקולד וקוקוס פשוט מושלם
תודה לך

טליה (08:13 24.10.2017)

בוקר טוב אפרת,
תודה על המתכון.
האם יש צורך לקמח את האגוזים והשוקולד לפני הוספה לבלילה?
תודה רבה
טליה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:44 24.10.2017)

היי טליה,
את השוקולד אין צורך (כי הוא מגורד) אבל את האגוזים אפשר לקמח.
יום מקסים 🙂

הודיה (08:46 23.10.2017)

היי אפרת,
אתמול בערב דפדפתי באתר שלך וראיתי את העוגה הזאת, היא נראת פצצה שפשוט החלטתי לקום ולהכין אותה למרות שלא תכננתי בכלל לאפות…
אני חייבת לציין שהיה שווה, היא יצא מושלמת ברמות! היא טעימה, קלה להכנה ומהירה.
אני חדשה באתר ומאד נהנת.
ממליצה בחום!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:46 23.10.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה הודיה ויום מקסים!

יפעת (16:51 20.10.2017)

עוגה ממש טעימה ומוצלחת!
רק כדי להדגיש את ההערה לגבי גירוד השוקולד מראש…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:23 20.10.2017)

הדגשתי, תודה 🙂

יפה (00:09 20.10.2017)

היי הכנתי היום ויצא מעולה 😊 ולא הקצפתי את הביצים עירבתי הכל יחד.. ויצא בכל זאת אורירי ..תודה על המתכון אני מכינה הרבה מתכונים שלך .. שבת שלום💐

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:34 20.10.2017)

מצוין 🙂
תודה יפה ושבת שלום

דליה (20:51 8.10.2017)

היי!
רציתי לדעת אם אפשר להקפיא את העוגה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:59 8.10.2017)

כן, אפשר.

יאיר (13:55 6.10.2017)

תודה על המתכון יצא טעים מאוד!!
כולם ליקקו אצבעות!!
חג שמח !

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:56 6.10.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

בת נדיב (22:09 3.10.2017)

היי אני לא כל כך מנוסה בלהכין עוגות
מה בדיוק אני עושה עם החלבון ומה אני עושה עם החלמון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:12 3.10.2017)

אז הגעת לאתר הנכון 🙂
אין צורך להפריד חלמונים וחלבונים פשוט שברי את הביצים כמו שהן לקערה וערבבי עם הסוכר ואז עם יתר החומרים לפי הסדר הרשום.
בהצלחה וחג שמח

rachel (22:15 1.10.2017)

היי,
אני מעוניינת להבין, האם לאחר שאני מקציםה את הביצים אני מוסיפה את השמן, מיץ תפוזים וכו׳
לקערה עם הקצף ומערבבת ידנית??

תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:22 1.10.2017)

את יכולה להמשיך להקציף עם המיקסר גם את יתר החומרים, פשוט ההקצפה תהיה קצרה יותר.

שמרית (07:02 28.09.2017)

בוקר טוב,

אפיתי את העוגה היום בבוקר.
מחר אני נוסעת אתה כמה שעות.
ביום שבת בערב יאכלו את העוגה.
יש לי כמה שאלות:
עד הנסיעה מחר איך לשמור את העוגה?
האם לנסיעה לשים את העוגה בצידנית עם קרחומים?
איך לשמור אחר כך את העוגה עד שבת בערב?
האם לעטוף את העוגה בניילון נצמד? נייר כסף? גם וגם? האם לעטוף רק אחרי שהעוגה התקררה?

המון תודה!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:54 28.09.2017)

היי שמרית,
לאחר שהעוגה מתקררת את יכולה לעטוף אותה היטב בניילון נצמד והיא תישמר עד מוצ”ש. אין בעיה. אין צורך לשים בצידנית עם קרח. העוגה נשמרת מחוץ למקרר.
חתימה טובה 🙂

אורטל (22:14 14.09.2017)

היי. תוכלי לרשום לי את הכמויות לפי גרמים בבקשה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:28 14.09.2017)

היי אורטל,
אלה הכמויות:
3 ביצים L
150 גרם סוכר
150 גרם שמן
כפית תמצית וניל
300 מ”ל מיץ תפוזים או מים
210 גרם קמח לבן
10 גרם אבקת אפיה
100 גרם קוקוס טחון
80 גרם אגוזי מלך טחונים
100 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)

הדס (21:27 7.09.2017)

עוגה מוצלחת מאוד. כמו תמיד… מתכונים מנצחים. תודה לך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:30 7.09.2017)

תודה הדס 🙂

דני (11:00 7.09.2017)

היי
בתבנית מלבנית העוגה יוצאת גבוהה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:18 7.09.2017)

היא יוצאת בגובה סביר.

יהודית (16:45 4.09.2017)

הכנתי לשבת, יצאה נהדרת ממש!
הצטערתי שלא הכנתי עוד כמות….

תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:32 4.09.2017)

תודה יהודית, שמחה לשמוע 🙂

רחלי דיסקינד (15:38 17.08.2017)

היי אפרת, ראשית תודה על האתר הנפלא שמשמש אותי בקביעות,
שנית, האם אפשר לוותר על האגוזים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:52 17.08.2017)

היי רחלי,
אפשר לוותר על האגוזים. העוגה עלולה לצאת מעט יותר נמוכה.
המשך יום מקסים 🙂

אביטל (23:58 10.08.2017)

בס”ד
אפרת שלום,
מה שלומך?
תודה! עוגה מוצלחת מאוד. קיבלתי המון מחמאות…
כעת מכינה שוב למארחים בשבת , בטעות שמתי שקית אבקת אפיה. האם העוגה נהרסה?
שבת מבורכת!!!
אביטל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:46 11.08.2017)

זה בסדר 🙂
שבת שלום!

נתי (12:17 10.08.2017)

עוגה הורסת!!!!
קיבלה מחמאות מכל מי שטעם אותה, כולם ביקשו מתכון

אני רוצה הפעם לעשות בתבנית של 26
אשמח בבקשה לדעת מה הכמויות
ואם יש לי ביצים בגודל מדיום,אז כמה לשים ואם אפשר גם בבקשה לציין גם כמות אם אלו ביצים במידה לארג’

תודה רבה על האתר המדהים הזה
עשייה מבורכת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:13 10.08.2017)

היי נתי,
שמחה שהעוגה יוצאת מוצלחת 🙂
כמויות לתבנית 26:
4 ביצים גדולות (L או XL) או 5 ביצים קטנות (S או M)
כוס ורבע סוכר
כוס ורבע שמן
כפית וחצי תמצית וניל
2 כוסות פחות 3 כפות מיץ תפוזים או מים
2+1/4 כוסות קמח לבן
3 כפיות אבקת אפיה
כוס וחצי קוקוס טחון
כוס אגוזי מלך טחונים
150 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)
לציפוי (לא חובה): 3 כפות שמן, 3 כפות מים, 150 גרם שוקולד מריר
*מאחר וזו כמות גדולה חשוב להקפיד לערבב כמה שפחות לאחר הוספת הקמחים כדי לא לפגוע באווריריות העוגה.
יום מקסים

נתי (08:40 11.08.2017)

תודה רבה מקסימה
שבת שלום

אביחי (14:40 4.08.2017)

שלום אפרת חש לך אתר נהדר ומקסים ! האם ניתן לשלוח תשובות לשאלותינו גם במייל על מנת שלא נצטרך לגלול כל פעם ולראות האם קיבלנו תשובה?
נוסף על כך ובקשר למתכון – האם לערבבסוגר וביצים לבד למשך 2 דק? רק אחכ מוסיפים השאר??תודה ושב”ש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:08 4.08.2017)

היי אביחי,
אבדוק את העניין.
כן, לערבב בנפרד ביצים וסוכר כ-2 דקות ואח”כ להוסיף את שאר המצרכים.
שבת שלום 🙂

אתי (13:42 4.08.2017)

היי אפשר לשים פחות קוקוס ויותר אגוזים אם כן באיזה יחס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:57 4.08.2017)

היי אתי,
אפשר לשים 3/4 כוס אגוזים וחצי כוס קוקוס.

הודיה (15:02 1.08.2017)

תודה על המתכונים המיוחדים.
האם אפשר לשים שוקולד חלבי במקום מריר? האם אפשר מים במקום מיץ תפוזים? אודה למענה בדחיפות. תודה

הודיה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:40 1.08.2017)

כן לשתי השאלות.

מיכל (14:03 1.08.2017)

הי..אני רוצה להכין את העוגה לסוף הצום. אין לי כרגע שוקולד..האם סירופ שוקולד יעשה את העבודה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:14 1.08.2017)

היי מיכל,
את יכולה לשים חצי מכמות הבלילה, לזלף סירופ שוקולד (בסביבות 3-4 כפות) ואז לכסות במחצית הבלילה שנותרה ולאפות.

לילך (09:26 31.07.2017)

היי.רוצה לאפות לסוף הצום.האם אפשר להחליף את האגוזים בבוטנים טחונים?

מתכונים ב-10 דקות (12:02 31.07.2017)

נראה לי שכן.

רינה (19:25 26.07.2017)

כמה פשוטה – ככה טעימה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:27 26.07.2017)

תודה רינה, שמחה שאהבת 🙂

שלי (17:45 14.07.2017)

יצא טעים מאוד! תודה רבה!!!

מתכונים ב-10 דקות (18:30 14.07.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שלי ושבת שלום

שלי (23:01 15.07.2017)

ואגב, השתמשתי בערבוב אגוזי מלך, אגוזי פקאן ושקדים ויצא ממש טעים!

מתכונים ב-10 דקות (08:45 16.07.2017)

מעולה 🙂

Shir.C (17:41 13.07.2017)

הי. ממש רוצה לעשות את העוגה אבל אינלי שוקולד בכלל..אפשר לוותר?אולי להשים קקאו?זה עדיין ישאר טעים או שכבר כדאי לעשות מתכון אחר?
ועוד משהו יש לי קמח קוקוס ויש לי ממש קצת קוקוס טחון(משהו כמו רבע כוס חד”פ)לשלב בינהם או שקמח קוקוס זה טוב בפני עצמו?
תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (19:13 13.07.2017)

היי שיר,
הקקאו יצבע את כל העוגה ויהפוך אותה לעוגת שוקולד. לגבי קמח קוקוס הוא שונה מקוקוס טחון רגיל ויכול גם לשנות את המרקם. אז אולי עדיף להשאיר את המתכון הזה להזדמנות אחרת ולהכין משהו אחר 🙂

שיר (21:09 13.07.2017)

חחח 🙂 באסה…אבל אדע לפעם הבאה
תודה רבה ולילה טוב

אנואר (07:15 1.07.2017)

היי אפשר להשתמש במיץ סוג אחר מתפוזים? פסיפלורה ואננס? אשכוליות? לימוןנענע?

מתכונים ב-10 דקות (18:36 1.07.2017)

לדעתי עדיף לשים מים (יש מספיק טעם בעוגה).
ואם בכל זאת אז לימונענע נשמע הכי מתאים.

טל שקד (10:46 30.06.2017)

הי הכנתי כעת את העוגה עם הציפוי נראית מדהים מתי מכסים אותה ? וביום כזה חם איפה עדיף לשמור אותה?

מתכונים ב-10 דקות (10:49 30.06.2017)

היי,
אפשר לכסות את העוגה כשהיא חמימה אבל לא חמה מאוד.
עדיף לשמור בחוץ במקום קריר ומוצל בבית. בגלל שחם אז מומלץ להכניס אותה למקרר לאחר יממה-יממה וחצי.
שבת שלום 🙂

שפרה (18:04 29.06.2017)

הי תודה רבה על האתר רציתי לשאול האם העוגה יוצאת מוצלחת וטעימה באופן וודאי והאם שווה לנסות או שיש מתכונים יותר מומלצים?!

מתכונים ב-10 דקות (18:15 29.06.2017)

היי שפרה,
אם פועלים לפי ההוראות אין סיבה שהעוגה לא תצליח 🙂
בלי קשר, כמובן שיש עוד המון מתכונים טעימים, השאלה איזה עוגה בא לך להכין.

אתי (18:56 28.06.2017)

תודה על המתכון העוגה היתה נהדרת וטעימה, הציפוי החזיק מעמד למרות היום החם. הולכת לאמץ אותו כציפוי לעוגות.

מתכונים ב-10 דקות (18:59 28.06.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

אתי (18:45 27.06.2017)

אפרת שלום
אני רוצה להכין את העוגה למחר לסיום קורס של בתי, הטקס יהיה בחוץ ומחר יהיה מאוד חם. מתלבטת האם הציפוי יחזיק בתוך צדנית שעתיים שלוש או האם להקפיא את העוגה או אולי לוותר ולשים אבקת סוכר או ציפוי אחר, מה את מציעה?

מתכונים ב-10 דקות (19:27 27.06.2017)

היי אתי,
לא אמורה להיות בעיה עם הציפוי כי הוא לא עשוי משמנת או משהו דומה.

הילה (00:39 26.06.2017)

שלום אפרת היקרה:)האם ניתן להמיר את השמן שבציפוי לעוגה בחמאה?אם כן,מהו היחס?

מתכונים ב-10 דקות (10:39 26.06.2017)

כן בטח, אפשר לשים 10-15 גרם חמאה.
יום מקסים 🙂

אורית (08:54 21.06.2017)

היי אני מעריצה שרופה של האתר שלך אבל אני טבעונית והרבה מהמתכונים שאני רוצה להכין הם עם ביצים כמו המתכון הזה . יש לך רעיון מה אפשר לשים במקום הביצים ?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:18 21.06.2017)

היי אורית,
הכנתי מדריך לתחליפי ביצים. אני ממליצה בתור התחלה להכין מחצית מהכמויות בתבנית אינגליש קייק אחת ובמקום ביצה וחצי הייתי מנסה לשים בננה קטנה-בינונית מעוכה.
בהצלחה ויום מקסים 🙂

רונית (22:25 19.06.2017)

תודה רבה.
האם הקצפה של 7 דקות תפגע במירקם של העוגה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (06:43 20.06.2017)

היי רונית,
אני לא חושבת שהקצפה ארוכה תפגע בעוגה אבל אין צורך בהקצפה כזאת ארוכה. מספיק להקציף 2-3 דקות.
יום נפלא 🙂

רונית (19:44 19.06.2017)

תודה רבה. האם הקצפת יתר, כמו 7 דקות תפגע במרקם העוגה?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (21:32 19.06.2017)

לדעתי לא.

רונית (00:09 20.06.2017)

תודה רבה. הכנתי ויצא מאוד טעיםם 🙂

רונית (19:56 18.06.2017)

הי אפרת,

האם הקצפת הביצים עם הסוכר במשך 2 דקות צריכה להיות לקבלת קצף בהיר? אם כן, באיזו מהירות?

תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (20:25 18.06.2017)

היי רונית,
יש להקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קציפה בהירה.

נתלי (22:56 15.06.2017)

עוגה מעולה!!! יצאה ממש טעים!!!

מתכונים ב-10 דקות (08:28 16.06.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על העדכון ושבת שלום

לילך (16:13 15.06.2017)

היי אפרת, שתי שאלות:
1. האם ניתן להשתמש בקמח לבן תופח? אם כן באיזו כמות?
2. חשבתי להוסיף לתערובת כפית שטוחה קפה נמס כדי להפוך אותה לעוגת אגוזים-שוקולד-קפה, השאלה האם זה עלול להתנגש עם המיץ תפוזים? או שזה לא מקלקל?

מתכונים ב-10 דקות (16:47 15.06.2017)

היי לילך,
1. אפשר להשתמש בכוס וחצי קמח תופח. מומלץ להוסיף לו כשליש כפית אבקת אפיה ולערבב.
2. לדעתי את יכולה להוסיף כפית שטוחה אבקת נס קפה. שימי חצי כמות מים וחצי כמות מיץ תפוזים (סה”כ כוס ורבע).

עירית פרנקל (16:09 15.06.2017)

איזה מתכון כיפי וטעים!
אפשר להמיר את הקמח הלבן בקמח כוסמין? אם כן,יש צורך להוסיף נוזלים?
תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות (16:42 15.06.2017)

כן, אפשר להמיר בקמח כוסמין. אין צורך להוסיף נוזלים.
המשך יום מקסים 🙂

הדר (09:48 15.06.2017)

עוגה מעולה. עשיתי אותה כבר פעמיים. מתכון מעולה, תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (10:16 15.06.2017)

תודה הדר, שמחה שאהבת 🙂
יום מקסים

עדן (08:19 15.06.2017)

שלום ותודה על המתכון

האם ניתן לעבוד ללא מיקסר? (הקצפת הביצים)

מתכונים ב-10 דקות (08:41 15.06.2017)

כן, אפשר.

תמר (16:04 15.06.2017)

תודה רבה (:

רונית (19:31 14.06.2017)

היי,
תודה רבה על המתכון המדהים!
העוגה יצאה מאוד טעימה.
כולם במשפחה נהנו.

מתכונים ב-10 דקות (20:15 14.06.2017)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

חיה (06:42 11.06.2017)

תודה רבה על המתכון! העוגה יצאה מעולה!
הכנתי עם מים וללא ציפוי. הדעות היו חלוקות אם צריך ציפוי או לא.

מתכונים ב-10 דקות (08:32 11.06.2017)

תודה חיה, שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע נפלא

מלכי (01:17 11.06.2017)

היי אפרת
הכנתי בערב שבת עם הילדים ב-2 תבניות.
אחד לנו ואחד לשכנה הטובה.
יצא ממש טוב, טעים ומכובד.
והעיקר-מהיר וקל להכנה
תודה
ושבוע טוב

מתכונים ב-10 דקות (08:31 11.06.2017)

שמחה מאוד לשמוע 🙂
תודה מלכי ושבוע נפלא

אורנה (16:46 10.06.2017)

היי
הכנתי את העוגה יצא מעולה שילבתי חצי קמח מלא חצי קמח רגיל הפחתתי מהסוכר שמתי רק חצי כשהעוגה התקררה פיזרתי אבקת סוכר
את האגוזים ריסקתי אבל לא לגמרי כך שמרגישים אותם מתכון מעולה ממליצה

אורנה (16:47 10.06.2017)

הכנתי אותה בתבנית עגולה חד פעמית

מתכונים ב-10 דקות (21:15 10.06.2017)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שבוע טוב

מיכל (23:36 9.06.2017)

היי, הכנתי היום ללא הקוקוס (לא אוהבים אצלנו) ויצא נפלא! תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (20:36 10.06.2017)

תודה מיכל, שמחה שיצא טעים 🙂

איציק (17:14 9.06.2017)

היי.
עוגה מעולה פשוטה וטובה מאוד עשיתי עם שתי תבניות אינגליש יצה מעולה

תודה על כל המתכונים הנהדרים.
שבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (17:55 9.06.2017)

תודה איציק, שמחה שיצא טעים 🙂
שבת שלום

ויקטור (15:33 9.06.2017)

העוגה יצאה מעולה
תודה רבה
שבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (17:49 9.06.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ויקטור ושבת שלום

מירי (12:14 9.06.2017)

שלום אפרת

א. האם אפשרי מיץ תות-בננה ולא תפוזים? [כי זה מה יש לי בבית]
ב. האם אפשר להמיס את הציפוי בבישול בסיר? [אין לי מיקרוגל]

תודה על הכל

מתכונים ב-10 דקות (12:19 9.06.2017)

היי מירי,
עדיף לשים מים (תות בננה פחות מתאים).
אפשר להמיס על הגז על הלהבה והאש הכי נמוכה. לעקוב כל הזמן שלא יישרף.
שבת שלום 🙂

מירי (13:02 9.06.2017)

והאם מתאים לבלילה במקום שוקולד מגורד
שוקולד צ’יפס

מתכונים ב-10 דקות (14:30 9.06.2017)

היי מירי
אפשר להוסיף שוקולד צ’יפס אבל עדיף שוקולד מגורד מאחר והוא יוצר אחידות במרקם העוגה.
שבת שלום 🙂

אורנה (14:18 8.06.2017)

כייף לקבל מתכונים חדשים בהאימל רציתי לדעת בא לי לעשות את העוגה עכשיו חסר לי תפוזים במה אפשר להחליף
אבל שלא יפגע במרקם של העוגה
תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:22 8.06.2017)

היי אורנה,
אפשר להכין גם עם מים וזה ייצא טעים.

עדי צבר (12:01 8.06.2017)

הייי….שמי עדי ואני מעריצה של האתר שלך.
מכינה המון מתכונים שלך.
לגבי העוגה הבחושה יש משהו אחר במקום קוקוס ??
לא אוהבים אצלי.
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (14:27 8.06.2017)

היי עדי,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
לדעתי את יכולה לוותר על הקוקוס ולשים עוד רבע כוס קמח במקום.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.