שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35-40 דקות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

⅔ כוס (133 ג’) סוכר

⅔ כוס (133 ג’) שמן

¾ כוס (180 מ”ל) מיץ תפוזים

כוס ורבע (175 ג’) קמח תופח

למלית:

4 כפות גדושות (20 ג’) אגוזי מלך קצוצים דק

1 כפית גדושה (6 ג’) אבקת קינמון

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים (בעזרת כף או מיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, מיץ תפוזים ובסוף קמח תופח.

-מערבבים בקערית קטנה נפרדת את חומרי המלית – אגוזים קצוצים ואבקת קינמון.

-יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית המשומנת, מפזרים מעל מחצית מכמות המלית (אגוזים וקינמון) ומעל יוצקים את יתרת הבלילה. מפזרים מעל את יתרת תערובת המלית.

-מכניסים לתנור ואופים במשך 35-40 דקות.

הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
שיפודי פרגיות בתנור
פשטידת תרד

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אביגיל (12:58 15.04.2021)

אחת העוגות הקלאסיות
תמיד יוצאת טעימה
כולם אוהבים

מתכונים ב-10 דקות (13:16 15.04.2021)

שמחה לשמוע! תודה אביגיל😊

לילך (20:04 6.01.2021)

הי אפרת,
העוגה יצאה מושלמת! כמו כל שאר המתכונים המדהימים שלך! אין כמוך! תודה רבה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (22:16 6.01.2021)

שמחה שיצא מוצלח לילך❤️
לילה נפלא

נחמי (21:33 28.12.2020)

משתמשים במתכון בביצים L או בביצים M ? ובכלל במתכונים שלך לעוגות הכוונה לביצים גדולות או בינוניות?

מתכונים ב-10 דקות (21:59 28.12.2020)

היי נחמי,
אם במתכונים שלי יהיה צורך בביצים גדולות יהיה רשום גדול והכוונה תהיה ל- L/XL
אם רשום רק ביצים ללא הגודל- אז זה לא משנה הגודל 🙂

מורן (22:09 25.08.2020)

יוווו טעיםםםםם!!!!
תודה!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:14 26.08.2020)

תודה מורן 🙂

מאי (12:59 21.07.2020)

היי
האם אפשר להוסיף לעוגה ריבת חלב ? כציפוי מלמעלה או באמצע ? ישתלב טוב לדעתך?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:54 22.07.2020)

אפשר להוסיף קצת למלית.

יעל (01:57 12.07.2020)

טעים מאד מאד ! אך אם שמתי מים במקום המיץ, וכמובן הוספתי עוד קצת סוכר , למה יצא לי קצת שומני כזה בטעם??????????! אני יודעת שלאגוזים יש שמן, אבל עדיין, וגם אפיתי יותר מהרגיל ועדיין חושבת שהיה צריך יותר.. בכל אופן , אהבו מאד !!! תודה רבה !

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:18 12.07.2020)

היי יעל,
שמת ⅔ כוס שמן? באיזו כוס השתמשת?

יעל (16:31 12.07.2020)

כן, השתמשתי בכוס קפה קרטון – אבל אני כבר שנים משתמשת בזה ואני יודעת כמה לשים, אפילו שמתי פחות כי ראיתי שרשמת פה למישהי שאפשר ….

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:42 12.07.2020)

אם זאת כוס מקרטון זה בסדר (כוס חד”פ לשתיה קרה לא טובה).
לא אמור לצאת כל כך שומני. פעם הבאה שימי קצת פחות שמן ממה ששמת. דרך אגב, השתמשת בשמן קנולה?

עדי (13:30 12.06.2020)

העוגה טעימה ופשוטה להכנה. אתמול הכנתי אחת שחוסלה ועכשיו מכינה אחת נוספת לשבת. לא היה לי מיץ תפוזים אז שמתי חלב. יצא מצויין

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:03 12.06.2020)

שמחה שיצא טעים 💜
תודה עדי

אביגיל (22:03 14.05.2020)

העוגה מושששששששששש
התחסלה עד הפירור..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:27 14.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אביגיל

לודה (21:37 8.05.2020)

הכנתי את העוגה…לא היה לי מיץ תפוזים אז שמתי חלב במקום.
עוגה פשוטה, עסיסית ומעולה! אימצתי את המתכון…תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:41 9.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן

טליה (17:47 31.03.2020)

אפשר להחליף את הסוכר בדבש?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:58 31.03.2020)

שימי חצי כוס דבש.

ליזה (07:19 10.12.2019)

היי אפרת,
אפשר להפחית סוכר ושמן?
אם כן לכמה?
תודה🙏

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:56 10.12.2019)

אפשר להפחית לחצי-שליש כוס שמן וסוכר.

ליזה (11:42 16.09.2019)

היי אפרת,
מעוניינת להמיר לכוסמין מלא אפשרי לדעתך?
כמה אבקת אפיה להוסיף למתכון?
תודה🙏

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:03 16.09.2019)

אפשר לשים כוס ורבע קמח כוסמין מלא + כפית ורבע אבקת אפיה (העוגה תצא קצת פחות אוורירית).

מיטל (10:55 22.08.2019)

היי אפרת, חזרתי לעדכן שהעוגה נהדרת! כמה שהיא פשוטה, קצרה מחמאות! הוספתי קצת סוכר חום למילוי ולמעלה בשביל הקראנץ’, אחלה שדרוגון. ברגע האחרון נתקעתי בלי אבקת אפייה אז שמתי אבקת סודה לשתייה במקום וועדיין יצא מעולה.
הייתי חייבת גם להגיד לך תודה גם על המתכונים הנפלאים וגם על התשובות, ההסברים המפורטים והסבלנות אין קץ לכל אחד ואחת והכל בחיוך, לא מובן מאליו כלל! תמשיכי להצליח ולצמוח ואנו נמשיך ללות ןלהנות מהמטעמים שאת מעלה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:40 22.08.2019)

תודה מיטל ❤️

מיכל (16:17 28.04.2019)

עוגה מושלמת!!
אני עשיתי עם קמח כוסמין וכף אבקת אפיה ואת האגוזים והקינמון בתוך הבלילה
אני מכפילה כמויות ועושה שתי פסים ופשוט מתחסללל
כל יומיים צריכה להכין עוד..
אז… תודה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:18 28.04.2019)

שמחה לשמוע!
תודה לך 🙂

ליזה (08:52 13.09.2019)

היי מיטל ,
האם הכנת עם קמח כוסמין מלא?
למה כף אבקת אפיה?
תודה מראש.

טלי שרוף (15:23 14.04.2019)

תודה!! הכנתי ויצא ככ טעים שביקשו ממני להכין לפסח.. יש אפשרות להשתמש בקמח מצה או להכשיר לפסח בדרך אחרת?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:37 14.04.2019)

היי טלי,
מניסיון זה יוצא שונה לגמרי עם קמח מצה.
אני ממליצה לך להכין את אחת העוגות הכשרות לפסח שבאתר. מצרפת לינק – עוגות לפסח.
חג שמח ❤️

מנאל (16:59 12.03.2019)

מה אפשר לשים במקום ביצים???

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 12.03.2019)

לא ניסיתי. אולי אפשר להוסיף רבע כוס רסק תפוחים + כף חומץ תפוחים/רגיל + חצי כפית אבקת סודה לשתיה + כף מים.

אלכס (13:42 9.03.2019)

תודה על כל המתכונים האתר
מתכונים קלים מהירים וטעימים
תודה
תודה
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:24 9.03.2019)

❤️

אסתי (13:26 29.01.2019)

יצאה פצצה!!!!!!!
משו מהמם!!
תודה 😍

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:21 29.01.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה אסתי

חני (20:27 3.01.2019)

תודה רבע על כל המתכונים!! אפשרי להכין את העוגה עם קמח כוסמין, אם כן כמה אבקת אפיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 3.01.2019)

כן. אפשר לשים כוס ורבע קמח כוסמין + כפית ורבע אבקת אפיה.

סיון רובס (19:52 13.12.2018)

אפשר לוותר על המיץ תפוזים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:12 13.12.2018)

המיץ מוסיף טעם לעוגה. אם אין מיץ תפוזים אפשר להכין לימונדה ולסחוט לכוס 3 כפות מיץ לימון, להוסיף מים עד ¾ כוס ולערבב עם כף מלאה סוכר.

ניר (14:23 3.12.2018)

עוגה מצויינת, קלה ומאד טעימה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:10 3.12.2018)

תודה ניר, שמחה שאהבת 🙂

מיכל (17:59 30.10.2018)

עוגה מעולה קלה וטעימה.ביום אחד אכלו לי 4!!!!!!!!!
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:23 30.10.2018)

שמחה לשמוע!
תודה מיכל 🙂

חפצי (20:52 20.10.2018)

עוגה מוצלחת מאוד. אחת הטעימות שאכלתי אי פעם. מאוד נהנת מהאתר שלל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 20.10.2018)

תודה חפצי 🌺

מירי (12:24 19.10.2018)

אתר מעולה!!!!
האם אפשר להחליף אגוזי מלך בבוטנים?או פשוט לוותר עליהם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:36 19.10.2018)

כן, אפשר.

ליאת (23:38 6.10.2018)

עוגה נפלאה. מפתיעה בטעמה למרות שהיא פרווה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:02 7.10.2018)

תודה ליאת, שמחה שאהבת 🙂
שבוע נפלא

שרה (22:48 21.07.2018)

עוגה נהדרת!! החלפתי את הסוכר בסוכר חום וזה נתן לה צבע מגניב וטעם מעולה. תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:14 22.07.2018)

מעולה!
תודה שרה 🌷

שרה (15:01 28.10.2017)

פשוט מעולה! מושלמת לצד הקפה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 28.10.2017)

תודה שרה, שמחה לשמוע 🙂

יעל (08:35 10.09.2017)

הי, יש לי כוס שקדים טחונים מחלב אגוזים שאני מכינה…..
המלצות לעוגה מהירה בבקשה…..
תןדה

יעל (08:36 10.09.2017)

סליה שקדים טחונים….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:52 10.09.2017)

היי יעל,
ממליצה על העוגה הזאת – עוגת אגוזים, שוקולד וקוקוס (לשים שקדים במקום האגוזים).

דקלה (23:12 30.08.2017)

היי אפרת,
אם אני רוצה 2 תבניות אינגליש קייק
פשוט להכפיל ב-2?
או שהכמויות משתנות
תודה רבהה
דקלה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:13 31.08.2017)

היי דקלה,
פשוט להכפיל את כל הכמויות ב-2.
יום מקסים 🙂

דקלה (14:58 31.08.2017)

תודה רבה.

שרה (20:48 7.05.2017)

העוגה יצאה לי רטובה, איפתי אותה יותר משעה! לבסוף היא נאפתה אבל עדיין רטובה מבפנים. התנור שלי יחסית חזק, מה יכולה להיות הסיבה? מבחינת הטעם יצאה מעולה רק המרקם..

מתכונים ב-10 דקות (22:47 7.05.2017)

ממש מוזר. אפית ב170 מעלות?
היה כדאי להניח לה להאפות עד הסוף, לא משנה כמה זמן זה לוקח ואם במקרה החלק העליון משחים יותר מידי אז להוריד מעלות.

ענת (09:40 8.04.2017)

עוגה מדהימה!!! כל כך קלה להכנה, כל המצרכים תמיד בבית. כולם אהבו אצלי, חמותי אפילו בקשה וקבלה אחת משלה שאפיית בזמן שביקרה אצלנו
המון תודה , זאת בהחלט עוגת הבית שלנו לקפה

מתכונים ב-10 דקות (09:42 8.04.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה ענת וחג שמח 🙂

שלי (12:39 3.01.2017)

הי
אני רוצה לשים רק קמח תופח לבן, אפשרי?
ומה אפשר לשים במקום תפוזים? כי אסור לי פירות הדר בגלל הקיבה.

מתכונים ב-10 דקות (12:43 3.01.2017)

היי שלי,
כרגע המתכון הוא עם קמח תופח לבן אז זה בסדר.
המיץ מאוד מוסיף לטעם של העוגה אבל אם אסור לך אז שימי במקום חלב או מים.
יום נפלא 🙂

לינה (12:46 31.12.2016)

אין צורך לשמן את התבנית ?

מתכונים ב-10 דקות (15:40 31.12.2016)

כן, יש לשמן את התבנית (תיקנתי במתכון).

דסי (04:16 25.12.2016)

בהחלט העוגה הטובה ביותר שהכנתי בשנים האחרונות. כמה פשוטה ככה מהממת!
מרקם ה ו ר ס . נ מ ס.
(הוספתי למלית גם סוכר, זה נתן קראנץ׳ למעלה ועוד קצת מתיקות פה ושם)

תודה!

מתכונים ב-10 דקות (08:20 25.12.2016)

תודה דסי, שמחה לשמוע!
חג שמח ויום נפלא 🙂

Teila (21:13 15.12.2016)

רציתי להגיד לך שאין על המתכונים שלך הכל יוצא טעים רציתי לשאול אותך אני יכולה להכין אותו מתכון רק ללא גלוטן ובצים אוו שיש לך מתכון מתאים ללא גלוטן תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (23:23 15.12.2016)

היי,
יש לי מתכון לעוגת בננות טבעונית ללא גלוטן.
בלי קשר, יש קטגוריה של מתכונים טבעוניים ללא גלוטן שניתן למצוא שם גם קינוחים, מתוקים וארוחות שונות.

מיכל (01:00 14.12.2016)

יש לי אגוזי מלך טחונים ולא קצוצים, האם יתאים להשתמש בהם במקום?

מתכונים ב-10 דקות (09:54 14.12.2016)

כן מיכל, אין בעיה.

שרית (08:28 9.12.2016)

משוגעת על האתר שלך!! כל המתכונים פרקטים ויוצא טעיםםם!! תודה

מתכונים ב-10 דקות (08:54 9.12.2016)

תודה שרית!
שבת שלום 🙂

טלי (18:45 7.12.2016)

רוצה להכין את העוגה אבל לא ממש אוהבת קינמון אפשר לשים במקום קינמון שוקולית או האם יש לך המלצה אחרת?

מתכונים ב-10 דקות (20:18 7.12.2016)

היי טלי,
אני מניחה שאת יכולה לשים שוקולית במקום.

טלי (21:22 8.12.2016)

הכנתי… יצא נפלא… תודה רבה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (21:30 8.12.2016)

תודה שחזרת לעדכן 🙂
שבת שלום

שירן (21:27 1.12.2016)

וואוו העוגה יצאה מדהימה!!!

מתכונים ב-10 דקות (22:45 1.12.2016)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה שירן

לולה (16:46 15.10.2016)

הכנתי את העוגה עם תערובת קמח נטול גלוטן.
הבית הריח נפלא..
והעוגה יצאה מושלמת!
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (17:01 15.10.2016)

שמחה שהעוגה יצאה מוצלחת 🙂
תודה שחזרת לעדכן וחג שמח

מרגלית (14:11 14.10.2016)

טעימה מאוד,
יצא מעולה.

מתכונים ב-10 דקות (14:55 14.10.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה מרגלית ושבת שלום

sharon (13:07 11.10.2016)

יצא מעולה!

מתכונים ב-10 דקות (13:10 11.10.2016)

תודה שרון, שמחה לשמוע 🙂
גמר חתימה טובה

לירז (12:22 7.10.2016)

כל שבת אני בוחרת להכין עוגה אחרת מהאתר.
כל עוגה טעימה יותר מקודמתה וממש קלה להכנה.
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (13:35 7.10.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה לירז ושבת שלום 🙂

שירלי (13:05 11.09.2016)

היי, קודם כל אני רוצה לשבח אותך על המתכונים הטובים והקלים.
אני רוצה לעשות ב2 תבניות אינגליש קייק.
מה הכמיות?
הלכתי לאיבוד בכמיות
תודה

מתכונים ב-10 דקות (13:18 11.09.2016)

תודה שירלי 🙂
כמות ל-2 תבניות אינגליש קייק:
3 ביצים גדולות (או 4 ביצים קטנות S או M)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים
2.5 כוסות קמח תופח
למלית:
כחצי כוס אגוזי מלך קצוצים
כף מלאה אבקת קינמון
*יש למלא כל תבנית עד גובה 3/4.
בהצלחה ושבוע נפלא!

מאי (11:00 6.09.2016)

היי, רציתי לדעת כמויות לתבנית קוגלהוף והאם המעלות והזמן אפייה נשארים אותו דבר?

מתכונים ב-10 דקות (11:33 6.09.2016)

סורי, ראיתי רק עכשיו..
אם זאת תבנית קוגלהוף בקוטר 24 אלה הכמויות:
3 ביצים גדולות (או 4 ביצים קטנות S או M)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים
2.5 כוסות קמח תופח
למלית:
כחצי כוס אגוזי מלך קצוצים
כף מלאה אבקת קינמון
לגבי זמן אפיה, אני מניחה שאחרי 35 דקות כבר אפשר לבדוק עם קיסם. אם לא מוכן, להשאיר 5 דקות נוספות ולבדוק שוב.
אם זאת תבנית קטנה יותר את עודף הבלילה את יכולה למלא בתבנית מאפינס.

מאי (09:45 6.09.2016)

היי שאלה דחופה, אם אני רוצה לאפות אותה בתבנית קוגלהוף. מה הכמויות?

ברק (16:16 20.08.2016)

האם ניתן להוסיף כפית קפה נמס? זה מוסיף? ושוקולד ציפס עם האגוזים והקינמון זה הולך?

תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (17:35 20.08.2016)

היי ברק,
שוקולד ציפס הולך כמעט עם כל עוגה אז אין בעיה.
לגבי נס קפה, זה יכול לתת טעם מעניין אבל אולי כדאי לערבב את זה עם כפית אבקת סוכר שהמילוי לא יהיה מר אלא אם כן אתה רוצה להוסיף את זה לתערובת העוגה עצמה ואז אין בעיה.
בהצלחה 🙂

ברק (09:54 21.08.2016)

התכוונתי להוסיף את זה לעוגה עצמה.. תודה!

ברק (09:56 21.08.2016)

תודה רבה!

עוד שאלה: איך גורמים לזה שהשוקולד צ’יפס לא ישקע למטה בתחתית העוגה?…

תודה שוב!

מתכונים ב-10 דקות (10:59 21.08.2016)

היי ברק,
לכמות שבמתכון מומלץ להוסיף בסביבות רבע כוס שוקולד צ’יפס וכדאי לערבב את השוקולד ציפס עם כפית קמח באופן כזה שהשוקלד ציפס יהיה מקומח (מצופה בשכבה עדינה של קמח). זה אמור למנוע או לפחות להפחית את השקיעה שלו במהלך האפיה.
בהצלחה 😉

יעקב (10:02 21.07.2016)

כל הכבוד על האתר שלכם
יש מקום להוסיף חצי חבילת פודיגנ וניל?

מתכונים ב-10 דקות (10:25 21.07.2016)

היי יעקב,
אתה יכול לשים כוס קמח תופח + חצי חבילת אינסטנט פודינג וניל
או
כוס קמח רגיל + חצי חבילת אינסטנט פודינג וניל + כפית גדושה אבקת אפיה.
יום נפלא 🙂

מריאנה (08:50 24.05.2016)

עוגה יצא סוף הדרך. תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (09:04 24.05.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מריאנה ויום נפלא

גברעם (18:43 20.05.2016)

יצא ממש טעים!!! הילדים שלי אכלו את הבלילה עוד לפני שנאפתה ממליצה בחום

מתכונים ב-10 דקות (18:50 20.05.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה על העדכון ושבת שלום

יעל (15:11 20.05.2016)

יצא פצצות!!! קלה וטעימהה, תודה!

מתכונים ב-10 דקות (16:56 20.05.2016)

תודה יעל, שמחה לשמוע!
שבת שלום

אביעד (10:26 15.05.2016)

הי
קודם כל העוגה מדהימה.
אני רוצה לדעת אם אפשר להוסיף מייפל מתי שהעוגה יוצאת מהתנור .ואם המייפל ייספג.
אביעד

מתכונים ב-10 דקות (10:32 15.05.2016)

היי אביעד,
מייפל ישתלב מצוין בעוגה הזאת 🙂
וכן, אם שופכים מייפל על העוגה בעודה חמה, המייפל אמור להיספג בעוגה.
בהצלחה ושבוע נפלא!

אפרת (23:43 6.05.2016)

היי
למי שרוצה עוגה בריאה. מכיוון שעדיף לי ללא קמח לבן וללא שמן קנולה,
החלפתי את הקמח תופח לקמח כוסמין מלא שניפיתי והוספתי כפית אבקת אפיה שערבבתי לפני שהוספתי לשאר הבלילה וניפיתי אל תוך הבלילה..
ובמקום שמן קנולה שמתי שמן זרעי ענבים. באותה כמות.
העוגה יצאה מעולה, רכה זו פעם ראשונה שאני מחליפה לקמח כוסמין ממתכון רגיל. וזה יצא פשוט מדהים.
תודה.

אפרת (23:47 6.05.2016)

וואו סליחה על הנוסח המבולבל.
אז שיהיה יותר מובן.
קודם עירבבתי את הקמח כוסמין ואבקת האפיה יחד ואז ניפיתי לתוך הבלילה של שאר החומרים .

מתכונים ב-10 דקות (01:06 7.05.2016)

נשמע מעולה ובריא יותר 🙂
תודה אפרת ושבת שלום

שפרה (18:32 11.02.2016)

שאלה לי אליך!
האם אפשר לשים תרכיז תפוזים מדולל עם מים במקום מיץ תפוזים סחוט?
תודה

שפרה (18:37 11.02.2016)

סליחה על הטירדה. אבל קראתי עכשיו את התגובות ואת אמרת שאפשר להשתמש במיץ תפוזים ולא רק בסחוט טרי.

מתכונים ב-10 דקות (18:56 11.02.2016)

כן, אפשר להשתמש גם במיץ תפוזים לשתיה קלה או בתרכיז מהול במים.

א (14:28 9.02.2016)

כמה קלוריות יש בעוגת הקינמון הבחושה

מתכונים ב-10 דקות (15:41 9.02.2016)

לצערי אני לא יודעת 🙂

מיה (10:07 31.12.2015)

היי,
אם אני מחליפה את הקמח הלבן בקמח מלא- אני צריכה לעשות שינויים בכמות הנוזלים?
תודה!! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (10:35 31.12.2015)

היי מיה,
אם זה קמח מלא רגיל (ולא כוסמין מלא) אני ממליצה לשלב עם קמח רגיל כדי שהעוגה לא תצא דחוסה מידי. בכל אופן, אין צורך לשנות את כמות הנוזלים במקרה הזה.
בהצלחה ויום נפלא 🙂

איריס (09:55 26.12.2015)

האם אפשר לקבל את המתכון עם הכמויות הנכונות לעוגה גדולה יותר? כלומר לתבנית עגולה או מלבנית גדולה.

מתכונים ב-10 דקות (10:48 26.12.2015)

היי איריס,
לתבנית עגולה 24 או תבנית מלבנית בינונית (22X31) תכפילי כמויות:
3 ביצים גדולות (או 4 ביצים קטנות S או M)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים
2.5 כוסות קמח תופח
למלית:
כחצי כוס אגוזי מלך קצוצים
כף מלאה אבקת קינמון
בהצלחה 😉

אהובה (11:32 5.02.2017)

זמן האפיה והחום נדארים אותו דבר ?

מתכונים ב-10 דקות (11:56 5.02.2017)

טמפ’ נשארת אותו דבר.
משך האפיה עשוי להתארך ל 45-50 דקות.

אהובה (14:45 5.02.2017)

האם אפשר לערבב את האגוזים עם הבלילה?
ואפשר לשים מעל העוגה ציפוי שוקולד?

ושוב תודה על התשובות המהירות

מתכונים ב-10 דקות (15:04 5.02.2017)

כן, אפשר לערבב את האגוזים עם הבלילה.
אפשר לשים ציפוי שוקולד אם אוהבים.

מורן (08:25 25.12.2015)

הכנתי ויצא מעולה!!

מתכונים ב-10 דקות (09:06 25.12.2015)

שמחה לשמוע!
תודה מורן ושבת שלום 🙂

טל (09:36 13.12.2015)

הכנתי את העוגה עם שינוי קטן. במקום אגוזים וקינמון ערבבתי קקאו סוכר חום וקינמון.
יצא פשוט מצויין. כמו עוגת שמרים (פשוט בלי כל העבודה הקשה..:-))
העוגה יצאה רכה ונימוחה!
תודה רבה על מתכונים מוצלחים.

מתכונים ב-10 דקות (10:11 13.12.2015)

תודה טל, נשמע מעולה!
יום נפלא ושבוע מצוין 🙂

סוזי (14:14 14.01.2016)

רעיון מעניין מאוד.
אשמח לקבל כמויות מדוייקות. רוצה לנסות בכיווןן שלך.

לילי (12:40 16.11.2015)

היי, אם אני רוצה להשתמש בקמח לבן רגיל, כמה צריך להוסיף אבקת אפיה?

מתכונים ב-10 דקות (12:55 16.11.2015)

היי לילי,
שימי כוס ורבע קמח רגיל + כפית ורבע אבקת אפיה.

תהילה (20:28 5.11.2015)

היי זה אני שוב יש אפשרות לקבל את המתכון הזה אבל בכמות כפולה לתבנית 26 ניסיתי עכשיו בתבנית הזאת אבל אני לא בטוחה אם עשיתי את הכמויות נכונות אני ישמח אם יהיה לי את זה מדויק תודה מראש ושבת שלום!

מתכונים ב-10 דקות (21:03 5.11.2015)

היי,
הכמויות לתבנית 26:
5 ביצים גדולות
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי שמן
2 כוסות פחות 3 כפות מיץ תפוזים
3+1/4 (שלוש ורבע) כוסות קמח תופח
למלית: כוס אגוזי מלך קצוצים + 3 כפיות אבקת קינמון
שבת שלום 🙂

תהילה (20:07 5.11.2015)

היי אני עכשיו הכנתי את העוגה וזה נראה מצויין השאלה אם יש אפשרות להכין את העוגה אבל לערבב את המלית עם הבלילה הכל ביחד ולא כמו שכתוב במתכון אלא לשים את כל המרכיבים בקערה ולשים בתבנית? תודה על המתכונים!!

מתכונים ב-10 דקות (20:09 5.11.2015)

היי תהילה,
אפשר אבל קחי בחשבון שהקינמון יצבע את העוגה לגוון חום.

מיכל (10:24 22.10.2015)

הייתי חייבת לחזור ולעדכן
עשיתי את העוגה כמאפינס, יצאו די הרבה, יצאו 18 מאפינס
הבית הריח מקינמון והיה ריח מטריף
איך שיצא מהתנור בעלי אכל שניים ואמר שיצא מעולה וממש טעים,
הבאתי גם לשכנה וציטוט שלה “אין דברים כאלה”
והבאתי את היתר לעבודה ואמרו שזה טעים חבל על הזמן, ויש כאלה שאפילו אכלו שניים מרוב שהיה להם טעים
בקיצור מתכון מעולה ויוצא סוף הדרך כל פעם מחדש
🙂

מתכונים ב-10 דקות (10:41 22.10.2015)

היי מיכל,
אני כל כך שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ושיהיה לך יום מקסים 🙂

מיכל (15:06 21.10.2015)

האם כדאי לנסות להוסיף חלק מהקינמון והאגוזים לבלילה וחלק נוסף למעלה?

מתכונים ב-10 דקות (15:19 21.10.2015)

היי מיכל,
לדעתי זה טעים כמו שזה אבל אם את רוצה לנסות להוסיף חלק לבלילה עצמה וחלק נוסף למעלה, אין בעיה רק קחי בחשבון שהקינמון צובע את העוגה לצבע חום.

שירלי (10:07 16.10.2015)

שלום,
האם ניתן להמיר את מיץ התפוזים במים?
אשמח לכמויות מדויקות לתבנית של סיר פלא ולא אינגליש קייק.
תענוג לקרוא את כל התגובות באתר!
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (10:12 16.10.2015)

היי שירלי,
פחות מומלץ לשים מים כי מיץ התפוזים מעניק טעם לעוגה. זה יכול להיות גם משקה תפוזים קל ולא חייב להיות מיץ סחוט טבעי. אם אין לך, את יכולה לסחוט לכוס לימון בינוני-קטן ולהוסיף מים עד 3/4 כוס.
מה גודל תבנית הפלא?

שירה (22:21 24.09.2015)

הכנתי את העוגה. הכפלתי כמות יצא מעולה.
לדעתי היה עדיף לערבב את הקינמון והאגוזים יחד עם הבלילה..
ואולי להוסיף קוקוס ולאפות אפילו ב 3 אינגליש קייק…

מתכונים ב-10 דקות (23:51 24.09.2015)

שמחה לשמוע שירה 🙂
תודה שחזרת לעדכן

רותי (16:55 24.09.2015)

פשוט הכפלתי ב 2 ועשיתי 2 תבניות.

רותי (16:54 24.09.2015)

ממש טעים!!!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (17:45 24.09.2015)

מעולה 🙂 שמחה לשמוע רותי

רותי (14:20 24.09.2015)

היי הכמות פה היא לתבנית אחת?
אם אני רוצה נגיד 3 תבניות אז להכפיל ב-3?

מתכונים ב-10 דקות (15:08 24.09.2015)

היי רותי,
אם את רוצה להכין ב-3 תבניות אינגליש קייק אלה הכמויות:
5 ביצים גדולות
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי שמן
2 כוסות פחות 3 כפות מיץ תפוזים
3 כוסות ורבע קמח תופח
למלית: כוס אגוזי מלך קצוצים + 3 כפיות אבקת קינמון.
המשך יום נפלא 🙂

שר (14:33 21.09.2015)

הי. עוגה מצויינת. שאלה קטנה: אני מכינה היום וצריכה למחר בערב. איך ואיפה כדאי לשמור אותה? תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (15:20 21.09.2015)

היי שר,
תעטפי את העוגה בניילון נצמד ותשמרי בחוץ (לא במקרר).
גמר חתימה טובה 🙂

ליבי (14:30 27.08.2015)

היי שאלה קצת דחופה.. אפשר להחליף את מיץ התפוזים בחלב שקדים? אין לי כרגע מיץ תפוזים…
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (16:24 27.08.2015)

היי ליבי,
ראיתי רק עכשיו.. מקווה שלא המתנת לתשובה 🙂
יותר טעים עם מיץ תפוזים אבל אפשר לשים גם חלב שקדים.

בינת (21:22 26.08.2015)

שלום, רציתי לדעת אם יש לי ביצים מדיון זה גודל בסדר לעוגה ואם לא אז כמה לשים מהגודל הנל… תודה!

בינת (21:23 26.08.2015)

התכוונתי לביצים בגודל מדיום

בינת (20:50 26.08.2015)

שלום!
יש לי ביצים בגודל מדיום-האם זה בסדר להשתמש בגודל הזה או שצריך גודל אחר? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (21:25 26.08.2015)

כן בינת, זה בסדר גמור 🙂

Suzsn (18:56 23.08.2015)

מאז שהתחתנתי הכרתי את האתר שלך וכל מתכון שמכינים גורף המון מחמאות!
השבוע הכנתי את העוגה הזאת לשבת ושוב קיבלתי המון המון מחמאות! לכן החלטתי שאני חייבת להגיב ולהגיד תודה רבה! מתכונים מעולים ופשוטים!!

מתכונים ב-10 דקות (19:44 23.08.2015)

כיף גדול לשמוע!
תודה לך שחזרת לעדכן ושגרמת לי לחיוך 🙂

רומי (12:57 4.08.2015)

עוגה מדהימה!! וממש קלה להכנה!!!

מתכונים ב-10 דקות (12:58 4.08.2015)

תודה רומי, שמחה שאהבת 🙂

מיכל (10:51 28.07.2015)

הייתי חייבת לעדכן
לקחתי היום את העוגה לעבודה והיא פשוט התחסלה
אחרי חתיכה אחת לקחו עוד חתיכה מרוב שהיא טעימה
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (10:58 28.07.2015)

איזה כיף לשמוע! תודה על העדכונים 😉

מיכל (20:36 27.07.2015)

אז בסוף עשיתי באינגליש קייק
כל הבית הריח מקינמון
בעלי התחרפן כבר מהריח ואיך שהעוגה יצאה מהתנור ישר לקח חתיכה
הוא אמר שיצא חבל על הזמן, ממש טעים
והוא לקח אחרי זה אפילו עוד חתיכה מרוב שהיה לו טעים
בקיצור, מתכון מעולה כרגיל
ממש טעים ונמס בפה

מתכונים ב-10 דקות (21:31 27.07.2015)

היי מיכל,
אני מאוד שמחה שנהנתם מהעוגה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושיהיה לכם ערב נעים!

מיכל (12:30 27.07.2015)

היי
רציתי לדעת האם ניתן לעשות כמאפינס
אם כן עד איזה גובה למלא וכמה זמן אפייה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:36 27.07.2015)

כן בטח מיכל. תמלאי עד 2/3 גובה כי העוגה תופחת. תבדקי את העוגות עם קיסם כבר אחרי 15-20 דקות.
בהצלחה ויום נפלא!

שבות (10:28 10.07.2015)

אפשר להחליף את מיץ התפוזים ביין?
אולי במיץ תפוחים עם קצת לימון?

מתכונים ב-10 דקות (10:34 10.07.2015)

היי שבות,
נראה לי שעדיף מיץ תפוחים עם מעט לימון.
שבת שלום 🙂

סתיו (00:12 26.06.2015)

היי ,פיצלתי את העוגה לשתי תבניות בטעות ולא שמתי את המלית שנשארה על האגוזים האם העוגה תצא טובה בכל זאת??

מתכונים ב-10 דקות (08:13 26.06.2015)

היי סתיו,
ראיתי רק עכשיו.. אני בטוחה שזה יצא טעים גם ככה 🙂

רבקה (15:38 14.06.2015)

הי.אפשר להקפיא את העוגה ?

מתכונים ב-10 דקות (15:39 14.06.2015)

כן רבקה, אפשר. רק חשוב לעטוף אותה היטב בניילון נצמד.
שבוע נפלא 🙂

דנה (16:39 2.05.2015)

היי שאלה..

אם אני רוצה לעשות בתבנית 24 עגולה, איך אני עושה מבחינת כמויות ?

תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (17:19 2.05.2015)

היי דנה,
לתבנית בגודל 24 יש להכפיל כמויות ב1.5: 3 ביצים, כוס סוכר, כוס שמן, כוס+ 3 כפות מיץ תפוזים, 2 כוסות קמח תופח.
למלית: 6 כפות גדושות אגוזים קצוצים, 1.5 כפיות קינמון.

דנה (18:59 2.05.2015)

תודה על שענית לי… :))
ואם רוצים לעשות לזה סירופ זה אפשרי , זה הולך?

מתכונים ב-10 דקות (19:29 2.05.2015)

בשמחה 🙂
לדעתי מאוד יתאים לזה סירופ מייפל. לאחר שהעוגה מוכנה וחמה פשוט תזליפי עליה סירופ מייפל.

דנה (20:32 2.05.2015)

סבבה…
אני אנסה , מקווה שיצא טוב :))

שוב תודה !

אמונה לב (17:11 26.03.2015)

הכנתי ואפיתי לפי הוראות המתכון. תוצאה מעולה וטעימה :)) תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:16 26.03.2015)

הי אמונה,
שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

שבות (21:43 19.02.2015)

העוגה נראית ממש טעימה! אפשר לשים מיץ מקלמנטינות במקום מתפוז? אין לי תפוזים..

מתכונים ב-10 דקות (22:35 19.02.2015)

כן בטח 🙂

אלומה (15:08 6.02.2015)

היי,
הכנתי את העוגה בשבוע שעבר וקרה לי משהו ממש מוזר. אשמח אולי לקבל הארות 🙂
הכפלתי כמויות ואפיתי בסיר פלא. היא עלתה נפלאה! נראתה מהמם!
הוצאתי אותה (אחרי שווידאתי כמה פעמים שהיא מוכנה). אחרי 5 דק’ היא ממש(!) צנחה לי.
ושפרסתי אותה היא הייתה בצקית,לא אפויה בעליל! נאלצתי לזרוק אותה 🙁
כמה שאלות:)
1. מה יכולה להיות הסיבה שהיא צנחה כך?
2. האם בגלל שהיא צנחה הגיוני שהיא נעשתה בצקית? (כי היא בוודאות היתה מוכנה שהוצאתי אותה,היא הייתה כ40 דק’ בתנור).

זה ממש מוזר. כי בעבר הכנתי אותה והיא יצאה מצוין!
תודה ושבת שלום 🙂

מתכונים ב-10 דקות (17:12 6.02.2015)

היי אלומה,
ממה שאת מתארת (הצניחה אחרי 5 דקות והמרקם הבצקי) כנראה שהעוגה בכל זאת לא הייתה לגמרי אפויה כשהוצאת אותה מהתנור, למרות שבדקת והיא הייתה נראת לך מוכנה. כנראה שהיה צורך להשאיר אותה עוד קצת זמן בתנור עד שתאפה ותתייצב לגמרי. בנוסף, כשמכפילים כמויות ומכינים בתבנית אחת לרוב מומלץ לאפות על 160-170 מעלות אחרת העוגה מקבלת מכת חום גבוהה מידי ונאפת מהר מבחוץ בעוד שמבפנים לא.
מקווה שהצלחתי לעזור לפתור את התעלומה 🙂
שבת שלום!

רופינה (16:23 20.01.2015)

אפשר פקאן במקום אגוזי מלך?

מתכונים ב-10 דקות (16:32 20.01.2015)

כן רופינה, אפשר בהחלט.

jocelyne (13:07 12.12.2014)

היי בנות . הכנתי את העוגה הזאת לפי המתכון כבר שלוש פעמים והיא יצאה מדהימה. פעם שעברה עשיתי לה שיפור. הפכתי אותה לעוגת שוקולד . הוספת שתי כפיות קקאו ושוקולד ציפיס במקום האגוזים יצא פיצוץ. הילדים תרפו

jocelyne (13:03 12.12.2014)

אני מכינה את העוגה הזאת כבר פעם רביעית והיא כל הזמן יוצאת פצצה. פעם אחרונה במקום לשים אגוזים הפכתי אותו עם אותן הכמויות לעגת שוקולד פשוט הוספתי שתי כפות שולוקד וחתכתי בפנים חתיכות שוקולוד או שוקולד ציפס יצא מהמם

מתכונים ב-10 דקות (13:04 12.12.2014)

מעולה! תודה על העדכון ושבת שלום 🙂

אורה (15:49 5.12.2014)

קודם כל, תודה רבה על המתכונים המעולים ועל כל העזרה שלך בתגובות!

הכנתי את העוגה בתבנית אינגליש קייק עם הכמויות שצויינו, ומשום מה העוגה עלתה על גדותיה גם בגובה וגם ברוחב, ובערך חצי מהבלילה נשפכה בתנור :\
החצי ששרד בתבנית יצא מעולה!! רך, אוורירי וטעים נורא!

מה יכל לגרום לתקרית המצחיקה? השתמשתי בקמח רב תכליתי והוספתי כפית ורבע\וחצי אבקת אפייה..

שבת שלום לכולנו 🙂

מתכונים ב-10 דקות (16:18 5.12.2014)

אוי… טוב, דברים כאלה יכולים לקרות לכולנו.. מעכשיו אני בטוחה שתסתכלי היטב לפני שאת משתמשת בקמח מסוים 😉
שבת שלום אורה ותודה על התגובה 🙂

גילה מדר טלקר (16:43 4.12.2014)

עוגה טעימה וקלה מאוד שומרת במחברת המתכונים שלי

מתכונים ב-10 דקות (16:50 4.12.2014)

מעולה! תודה גילה 🙂

noa (15:13 27.11.2014)

השתמשתי בקמח רגיל והוספתי שקית אבקת אפיה. זה הרבה מידי?
אולי זו הייתה הבעיה.
ערבבתי את החומרים במיקסר, הבלילה הייתה נראית מצוין.

noa (12:23 27.11.2014)

שלום, הכנתי את העוגה, בתנור היא הייתה גבוהה ויפה. הוצאתי מהתנור שהקיסם יצא יבש לגמרי ואחרי כמה דקות העוגה צנחה ונהייתה דחוסה כזו ועם טעם מאוד חזק של ביצים.
הכפלתי את הכמויות והכנתי 2 עוגות והכל הלך לפח
מה עשיתי לא בסדר?

מתכונים ב-10 דקות (12:46 27.11.2014)

אוי,ממש חבל..
כשעוגה עולה וצונחת זה יכול להיות כתוצאה של עודף חומרי התפחה (השתמשת בקמח תופח או בשקית אבקת אפיה?)
זה יכול להיות גם כתוצאה מערבוב לא מספיק של החומרים או ערבוב ממושך מידי.
תבדקי שהכפלת את כל החומרים ולא פיספסת משהו (4 ביצים, כוס ושליש סוכר, כוס ושליש שמן, כוס וחצי מיץ תפוזים, 2 כוסות וחצי קמח תופח).
באיזה תבנית הכנת (גודל וסוג)?

לאה תמיר (19:46 17.11.2014)

אתר מדהים, מתכונים משגעיים!! בא לי פשוט לנסות את כל המתכונים הנפלאים באתר. כל הכבוד!!! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (20:16 17.11.2014)

תודה רבה לאה! 🙂

חן (14:27 7.11.2014)

היי,
רציתי לדעת אם לאחר האפייה כדאי לשמור אותה בקירור או שהטעם יכול קצת להיהרס מהקירור ועדיף לשמור אותה בחוץ?

מתכונים ב-10 דקות (14:33 7.11.2014)

היי חן,
הקירור מייבש את העוגה לכן מומלץ לשמור אותה בחוץ כשהיא עטופה היטב בניילון נצמד.
שבת שלום 🙂

מ (08:44 2.11.2014)

העוגה טעימה ומשגעת, הכנתי אותה כבר פעמיים וחייבת לשבח. בזמן שהיא נאפתה בתנור כל הבית התמלא בריח של הקינמון והייתה תחושה של מאפייה 🙂
יש לי רק תהייה, האם היא אמורה לצאת יחסית לחה ורטובה בפנים? כך היא יוצאת לי, לא הפריע לטעם כלל, אך רציתי לדעת זאת כי יש עוגות שיבשות לגמרי בפנים וזו יחסית רטובה. תודה! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (09:40 2.11.2014)

היי,
זאת עוגה עסיסית והיא אמורה לצאת לחה מבפנים אבל אפויה. השאלה אם זו רטיבות עדינה או רטיבות שהעוגה עדיין לא אפויה לגמרי. אגב באיזה תבנית אפית אותה?
פעם הבאה תנסי להוריד מעלות ל 170. זה יאריך מעט את זמן האפיה אבל העוגה תאפה גם מבפנים.
שבוע נפלא 🙂

אלומה (15:03 31.10.2014)

שוב תודה על מתכון מדהים! פשוט עוגה נפלאה!
שבת שלום 🙂

מתכונים ב-10 דקות (15:18 31.10.2014)

בשמחה רבה אלומה!
שבת שלום 🙂

אתי (11:09 15.10.2014)

החלפתי את הקמח הלבן בקמח מלא ויצא מעולה!
תודה על מתכון קליל וטעים ואתר מעולה!

מתכונים ב-10 דקות (11:16 15.10.2014)

מעולה! שמחה שיצא טעים ותודה לך אתי על העדכון 😉

יפצ' (01:51 12.10.2014)

עוגה מדהימה.
נראית נפלא, ריחה נפלא וטעמה יוצא מן הכלל,
בכלל אתר מקסים

מתכונים ב-10 דקות (10:41 12.10.2014)

תודה יפצ’ 🙂

חסוי (08:59 1.10.2014)

נפלה העוגה ולא תפחה לי :/

מתכונים ב-10 דקות (09:07 1.10.2014)

היי,
העוגה תפחה ואח”כ נפלה? או שהיא לא תפחה בכלל?
אני מצרפת את הסיבות שיכולות לגרום לכך:
אם העוגה לא תפחה בכלל-
https://www.10dakot.co.il/%D7%94%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%AA%D7%A4%D7%97%D7%94/
אם העוגה תפחה ואח”כ נפלה-
https://www.10dakot.co.il/%D7%94%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%94/

ליטל (11:10 28.09.2014)

עוגה נדירה!!!!

מתכונים ב-10 דקות (11:12 28.09.2014)

תודה ליטל 🙂

שני (11:37 25.09.2014)

הכפלתי כמויות היא קלילה ובדיוק מה שחיפשתי, מומלץ למרוח משהו מעל? היא נראית יבשה או שככה היא אמורה להיות. ודרך אגב שמתי גם סוכר רגיל וגם סוכר חום (חצי חצי)

מתכונים ב-10 דקות (12:24 25.09.2014)

הי שני,
היא יבשה מבפנים או רק נראת יבשה?
אם יש לך סירופ מייפל זה מאוד יתאים להזליף על העוגה מלמעלה.

אורנה (13:43 11.09.2014)

הכנתי כמות כפולה, 30 גרם אגוזים בכל אחת מהן

מתכונים ב-10 דקות (14:26 11.09.2014)

היי אורנה,
אבקת קינמון משחימה די מהר בחום (ראי גם בתמונה את החלק העליון של העוגה) לכן אני מניחה שהשילוב של האגוזים שהיו קצוצים גס וכנראה בלטו מעל העוגה יחד עם הקינמון זה מה שגרם להשחמת האגוזים ומראה שרוף.
אני שמחה לשמוע שלמרות זאת העוגה עדיין טעימה 😉
שיהיה לך סופשבוע נעים!

אורנה (13:42 11.09.2014)

היי אפרת.
עוגה מוצלחת- טעימה, אווירית ורכה.
הכנתי כמות כפולה.
משום מה האגוזים למעלה נשרפו לי…. 🙁
אפיתי 40 דקות, עד שקיסם שנעצתי יצא נקי.
שמתי 30 גרם אגוזי מלך, קצוצים ידנית גס יותר מהצילום שלך, אולי זו הסיבה?
רוב השכבה העליונה לא התחברה לבלילה, רק הונחה מעליה.
תודה

סינא (09:13 5.09.2014)

היי מה הכמות לתבנית מלבנית רגילה ולא אינגליש קייק?

מתכונים ב-10 דקות (11:46 5.09.2014)

הי סינא,
אם הכוונה לתבנית מלבנית בגודל 31X22 יש להכפיל כמויות, הכוונה : 4 ביצים, כוס ושליש סוכר, כוס ושליש שמן, כוס וחצי מיץ תפוזים, 2.5 כוסות קמח תופח.

אורטל (22:27 4.09.2014)

וואו, עוגה מעולה! קלה מאוד להכנה וסופר טעימה.
ואפילו לא השתמשתי במיקסר, פשוט ערבבתי בכף =)

מתכונים ב-10 דקות (23:23 4.09.2014)

איזה כיף לשמוע!
תודה אורטל 🙂

אינאס (14:33 14.08.2014)

היי, האם אפשר להשתמש במיץ תפוזים שקונים כמו של פריגת ותפוזינה למשל ולא במיץ טרי??!

מתכונים ב-10 דקות (14:34 14.08.2014)

בטח 🙂

ליאת (12:17 14.08.2014)

הכנתי את העוגה מעולה וקלה להכנה!

מתכונים ב-10 דקות (12:19 14.08.2014)

מצוין! תודה על העדכון 😉

נוי (20:08 11.08.2014)

היי

האם ניתן להכין את העוגה ללא מיקסר? (עם מטרפה ידנית למשל?)
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (20:33 11.08.2014)

כן, אפשר להכין גם ללא מיקסר, בערבוב ידני.

מלכה (18:17 5.08.2014)

נראה לי שכף גדושה קינמון לכמות כזאת זה מידי הרבה

מתכונים ב-10 דקות (18:20 5.08.2014)

הי מלכה,
לא כף אלא כפית גדושה.

מוריה (01:33 4.08.2014)

עוגה מעולה מומלצת בחום

מתכונים ב-10 דקות (09:23 4.08.2014)

תודה מוריה 🙂

חלי (11:56 1.08.2014)

היי, אני רוצה להכין את העוגה, מה לגבי מעלות חום התנור??
מקווה שייצא לי טוב……

מתכונים ב-10 דקות (12:00 1.08.2014)

היי חלי,
יש לאפות ב180 מעלות אך חשוב לחמם את התנור מראש (כ-10 דקות לפני).
בהצלחה ואשמח לעדכון איך יצא 😉

ויקי (17:51 31.07.2014)

עוגה קלה ומעולה. ממליצה להכפיל את הכמות כי העוגה נחטפת.

מתכונים ב-10 דקות (17:52 31.07.2014)

הי ויקי,
תודה על ההמלצה 🙂

מיקה (13:44 1.07.2014)

היי
רציתי לדעת כמה קלוריות יש בערך בעוגה והאם אפשר להכין אותה באופן דיאטטי
תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:13 1.07.2014)

היי מיקה,
אני לא יודעת לומר כמה קלוריות יש בעוגה. כדי להפוך את העוגה לדיאטטית ניתן להמיר את הסוכר בתחליף סוכר דיאטטי (כמו אבקת “כמו סוכר” של סוכרזית). אפשר להמיר מחצית מכמות השמן ברסק תפוחי עץ (ללא תוספת סוכר). לגבי מיץ התפוזים, פחות מומלץ להמיר במיץ דיאט מאחר ולרוב מיצי דיאט עלולים להכיל חומרים שמסוכנים באפיה.

לילך וטוהר (18:20 27.06.2014)

הי, העוגה טעימה וקלה להכנה. השאלה שלי די כללית- מה הסיבה שהעוגה מתבקעת באפיה?
תודה, לילך

מתכונים ב-10 דקות (18:26 27.06.2014)

היי,
באופן כללי זה יכול לקרות מכמה סיבות כמו שטמפרטורת התנור היתה גבוהה מידי או שהעוגה לא נאפתה במרכז התנור אלא יותר קרוב לחלק העליון.
אבל יש עוגות בחושות שהתופעה של הבקיעה היא טבעית לגמרי, כמו בעוגה הזאת 🙂
שבת שלום!

לילך וטוהר (09:22 28.06.2014)

תודה 🙂

הקב"ה מלך! (11:04 20.06.2014)

היי,מתכון מצוין העוגה עלתה בצורה מדהימה ויצאה טעימה מאוד.
בגלל שנתקעתי בלי אגוזים בבית ובני הבית מאוד אוהבים קוקוס החלפתי את האגוזים במלית לקוקוס וקינמון באותו יחס של האגוזים ויצא מדהים.
אפשר לשחק עם המלית במקום קינמון שוקולית או מעט קקאו ותוספות שונות באמת מתכון מעולה תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (11:21 20.06.2014)

נשמע מצוין! תודה על השיתוף ושבת שלום 😉

הדר (10:40 19.06.2014)

נראה מתכון מעולה…
במקום מיץ תפוזים אפשר להשתמש בחלב?

מתכונים ב-10 דקות (10:43 19.06.2014)

הי הדר,
אפשר להשתמש בחלב אבל מניסיון מיץ התפוזים מאוד מוסיף לטעם במיוחד בעוגה הזאת.

תמר (13:16 17.06.2014)

עוגה ממש ממש טעימה!!! תודדדה רבה

מתכונים ב-10 דקות (13:23 17.06.2014)

בשמחה 🙂

ענת (09:19 15.05.2014)

עוגה מדהימה-אוהבת עוגות כאלו. תוכלי לרשום לי במשקל -מה כמות הקמח?
אפשר להוסיף למלית גם סוכר חום.טעים.תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:25 15.05.2014)

הי ענת,
175 גרם קמח.
ומסכימה איתך לגבי הוספת סוכר חום למלית 😉
יום נפלא!

רונית (17:00 8.05.2014)

האם חייב להשתמש בקמח תופח? אין לי כרגע. אפשר לשים קמח רגיל ואבקת אפיה? אם כן באיזה יחס?
תודה על המתכונים הנפלאים!

מתכונים ב-10 דקות (17:06 8.05.2014)

הי רונית, אפשר להשתמש בכוס ורבע קמח רגיל + כפית ורבע אבקת אפיה.
סופשבוע נעים 😉

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.