שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35-40 דקות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

⅔ כוס (133 ג’) סוכר

⅔ כוס (133 ג’) שמן

¾ כוס (180 מ”ל) מיץ תפוזים

כוס ורבע (175 ג’) קמח תופח

למלית:

4 כפות גדושות (20 ג’) אגוזי מלך קצוצים דק

1 כפית גדושה (6 ג’) אבקת קינמון




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים (בעזרת כף או מיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, מיץ תפוזים ובסוף קמח תופח.

-מערבבים בקערית קטנה נפרדת את חומרי המלית – אגוזים קצוצים ואבקת קינמון.

-יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית המשומנת, מפזרים מעל מחצית מכמות המלית (אגוזים וקינמון) ומעל יוצקים את יתרת הבלילה. מפזרים מעל את יתרת תערובת המלית.

-מכניסים לתנור ואופים במשך 35-40 דקות.

הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
שיפודי פרגיות בתנורשיפודי פרגיות בתנור
פשטידת תרד פשטידת תרד
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אסתי (13:59 23.07.2024)

הכנתי את העוגה והכנסתי לתנור 180 ל40 דק
אבל העוגה יצאה ממש קשה מבחוץ ודביקית ולא מוכנה מבפנים, מה עושים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:16 24.07.2024)

אפית במקרה על טורבו? יש לאפות בקו עליון ותחתון בלי ציור של מאוורר
התבנית היתה מונחת על רשת התנור מדף השני מלמטה?
במקרה כזה היה רצוי להנמיך את הטמפ’ ל160 ולהמשיך לאפות.

avatar
בר (06:28 18.04.2024)

עוגה מעולהההה
הכנתי כבר מלא פעמים!
במקום מיץ תפוזים שמה ריצ’,
מעולה ואוורירי.
תודה רבה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:18 18.04.2024)

תודה בר❤️

avatar
נחמית (00:33 27.01.2024)

היי אפרת, האם ניתן להשתמש בשמן זית במקום קנולה או לחלופין להחליף שמן קנולה בחמאה? אם כן – באיזו כמות? שאלה שנייה – כמה זמן בערך לערבב את הביצים במיקסר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:57 27.01.2024)

היי נחמית,
אפשר לשים שמן זית בתנאי שהטעם שלו הוא מעודן אחרת זה ישפיע על הטעם של העוגה.
אפשר לשים 100 גרם חמאה מומסת.
את הביצים כדאי לערבב עם הסוכר במשך כדקה ואז להוסיף את יתר החומרים.

avatar
נחמית (22:43 27.01.2024)

תודה רבה

avatar
תהילה (19:23 11.11.2023)

הכנתי את העוגה ללא גלוטן עם קמח תמי תופח ויצא מוששש!
תודה אפרת 🖤

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:14 11.11.2023)

תודה לך שחזרת לשתף🙂

avatar
רבקה (09:13 9.11.2023)

אפרת היקרה!
תבורכי! אין על המתכונים שלך… התכנון שלי לשבת מתחיל במייל עם המתכונים.
הכנתי את העוגות כבר פעמיים השבוע (סה”כ 5 פסים), נטרפו!!
יוצא רך, אורירי, מתיקות מעולה, כל כך כיף ליד הקפה או אחרי הסעודה/ארוחה- פשוט מושלם!
אהבתי שהחומרים הכי פשוטים שיש ולא צריך לתכנן מראש. (המרתי מיץ תפוזים למים ומיץ לימון)
נס שיש אותך להקל את החיים במטבח…
הרבה הצלחה בכל!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:35 9.11.2023)

איזה כיף לשמוע!
תודה רבה יקרה❤️

avatar
אורנה (15:41 3.11.2023)

איזו עוגה משגעת 💯. הכפלתי כמויות ואפיתי בסיר פלא. עוגה רכה ועסיסית ביותר!!! קלה להכנה ופשוט מושלמת. עוד עוגה מוצלחת. תודה רבה אפרת ⚘️

עוגת אגוזים וקינמון
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:02 3.11.2023)

העוגה נראית מעולה❤️
תודה לך שחזרת לשתף

avatar
אסתי (13:36 3.11.2023)

הי שלום
אני הכנתי את הכמות בכפול 2 לשתי תבניות
יצא טעים מאד
קל להכנה עוגה מגניבה
תודה על המתכון

עוגת אגוזים וקינמון
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:31 3.11.2023)

נראה מעולה❤️
תודה שחזרת לשתף.
שבת שלום

avatar
אליזבת (18:55 2.11.2023)

הי באיזה כוס להשתמש?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:38 2.11.2023)

כוס בנפח 240 מ”ל (כוס זכוכית סטנדרטית עם ידית).

avatar
תמרה (11:44 2.11.2023)

שלום אפרת, אין לי מיץ תפוזים. אפשר להשתמש במים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:22 2.11.2023)

היי תמרה,
אם אין מיץ תפוזים אפשר להכין לימונדה ולסחוט לכוס 3 כפות מיץ לימון, להוסיף מים עד ¾ כוס ולערבב עם כף מלאה סוכר.

avatar
רבקה (10:53 2.11.2023)

שלום,
העוגה ניראית מטורפת ואני בתהליכי דיאטה 😉
תורידי לי קצת מהסוכר או תחליפי במשהו
יש מצב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:23 2.11.2023)

שימי שליש כוס סוכר וחצי כוס שמן 🙂

avatar
מירב (16:11 24.09.2023)

ראיתי באחת התגובות שיש לשמור את העוגה עטופה בחוץ. בחום של תקופה זו העוגה לא תתקלקל בחוץ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:37 25.09.2023)

היי
אם מדובר על יום יומיים ניתן לשמור בחוץ.
מעבר לכך אכן מומלץ לאחסן במקרר.

avatar
ת.א. (02:28 18.08.2023)

היי
כשאת כותבת לערבב(ביצים) הכוונה להקצפה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:01 18.08.2023)

היי
הכוונה לטרוף היטב עם מטרפה או כף.

avatar
שרה (20:54 27.07.2023)

הכנתי את העוגה לצאת הצום ויצאה מושלמת!!!
רכה, טעימה וקראנצ’ית מלמעלה. והכי חשוב קלה להכנה (:
הכפלתי כמויות והורדתי סוכר.
תודה על מתכון מעולה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:41 28.07.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
נועה (13:51 23.02.2023)

הי הכמות היתה גדולה מאוד והעוגה גלשה לי בתנור. השתמשתי באינגליש מקרטון. האם יש כמות לתבנית כזאת רגילה? בדרך כלל אני מכינה את העוגות של לאינגליש ובאמת הכמויות קטנות יותר. כוס קמח 1/2 כוס שמן חצי כוס סוכר חצי מיץ תפוזים ופה הכל היה יותר ובאמת לא התאים. מה לעשות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:22 23.02.2023)

היי,
יכול להיות שהתבנית שהשתמשת בה הייתה קטנה מדי עבור הכמות. התבנית הדרושה היא אינגליש קייק (10*31).
במקרה כזה מה שכדאי לעשות הוא להעביר חלק מהבלילה לתבניות מאפינס.

avatar
פיש (13:19 4.01.2023)

אין דברים כאלה ! את אלופה. הכנתי פעם ראשונה בחיי את העוגה הזאת ויצאה מושלמת ! זה גם מופיע בספר הקינוחים שלך – שזאת אחת ההשקעות הכי טובות שלי אי פעם ! אלפי תודות !

עוגת אגוזים וקינמון
avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:29 4.01.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון! נראה מעולה(:
תודה שחזרת לשתף ולפרגן❤️

avatar
טליה (09:45 10.07.2022)

יצא מושלם!
הכנתי כבר כמה פעמים. יוצא אוורירי וטעים גם כשמפחיתים סוכר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:16 10.07.2022)

שמחה מאד שאהבת את המתכון ושיצא מוצלח! תודה על השיתוף🌺

avatar
טליה (13:43 1.04.2022)

עוגה מעולה ממש… כל פעם שאני מכינה כולם מתלהבים:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:02 1.04.2022)

שמחה מאד לשמוע! תודה על השיתוף ושבת שלום🌺

avatar
aviva (20:29 6.01.2022)

יצא מעולה ללא ביצים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:28 6.01.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
רותי (10:49 17.10.2022)

הי, אשמח לדעת במה החלפת הביצים. תודה

avatar
ליאורה (17:32 13.08.2021)

יצא ממש מעולה. יש תלונה אחת ממחלקת המתוקים (בן זוגי שמזריק סוכר לוריד), היה צריך עוד קצת סוכר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:42 13.08.2021)

איזה כיף שאהבתם! פעם הבאה תוכלי להגדיל מעט את כמות הסוכר בשביל חובבי המתוק אצלכם😊

avatar
טליה (22:10 7.08.2021)

תודה על המתכון! יצא לי מעולה. כולם התלהבו..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:15 7.08.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה ששיתפת🌺

avatar
אביגיל (12:58 15.04.2021)

אחת העוגות הקלאסיות
תמיד יוצאת טעימה
כולם אוהבים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:16 15.04.2021)

שמחה לשמוע! תודה אביגיל😊

avatar
לילך (20:04 6.01.2021)

הי אפרת,
העוגה יצאה מושלמת! כמו כל שאר המתכונים המדהימים שלך! אין כמוך! תודה רבה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:16 6.01.2021)

שמחה שיצא מוצלח לילך❤️
לילה נפלא

avatar
נחמי (21:33 28.12.2020)

משתמשים במתכון בביצים L או בביצים M ? ובכלל במתכונים שלך לעוגות הכוונה לביצים גדולות או בינוניות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:59 28.12.2020)

היי נחמי,
אם במתכונים שלי יהיה צורך בביצים גדולות יהיה רשום גדול והכוונה תהיה ל- L/XL
אם רשום רק ביצים ללא הגודל- אז זה לא משנה הגודל 🙂

avatar
מורן (22:09 25.08.2020)

יוווו טעיםםםםם!!!!
תודה!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:14 26.08.2020)

תודה מורן 🙂

avatar
מאי (12:59 21.07.2020)

היי
האם אפשר להוסיף לעוגה ריבת חלב ? כציפוי מלמעלה או באמצע ? ישתלב טוב לדעתך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:54 22.07.2020)

אפשר להוסיף קצת למלית.

avatar
יעל (01:57 12.07.2020)

טעים מאד מאד ! אך אם שמתי מים במקום המיץ, וכמובן הוספתי עוד קצת סוכר , למה יצא לי קצת שומני כזה בטעם??????????! אני יודעת שלאגוזים יש שמן, אבל עדיין, וגם אפיתי יותר מהרגיל ועדיין חושבת שהיה צריך יותר.. בכל אופן , אהבו מאד !!! תודה רבה !

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:18 12.07.2020)

היי יעל,
שמת ⅔ כוס שמן? באיזו כוס השתמשת?

avatar
יעל (16:31 12.07.2020)

כן, השתמשתי בכוס קפה קרטון – אבל אני כבר שנים משתמשת בזה ואני יודעת כמה לשים, אפילו שמתי פחות כי ראיתי שרשמת פה למישהי שאפשר ….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:42 12.07.2020)

אם זאת כוס מקרטון זה בסדר (כוס חד”פ לשתיה קרה לא טובה).
לא אמור לצאת כל כך שומני. פעם הבאה שימי קצת פחות שמן ממה ששמת. דרך אגב, השתמשת בשמן קנולה?

avatar
עדי (13:30 12.06.2020)

העוגה טעימה ופשוטה להכנה. אתמול הכנתי אחת שחוסלה ועכשיו מכינה אחת נוספת לשבת. לא היה לי מיץ תפוזים אז שמתי חלב. יצא מצויין

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:03 12.06.2020)

שמחה שיצא טעים 💜
תודה עדי

avatar
אביגיל (22:03 14.05.2020)

העוגה מושששששששששש
התחסלה עד הפירור..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:27 14.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אביגיל

avatar
לודה (21:37 8.05.2020)

הכנתי את העוגה…לא היה לי מיץ תפוזים אז שמתי חלב במקום.
עוגה פשוטה, עסיסית ומעולה! אימצתי את המתכון…תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:41 9.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
טליה (17:47 31.03.2020)

אפשר להחליף את הסוכר בדבש?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:58 31.03.2020)

שימי חצי כוס דבש.

avatar
ליזה (07:19 10.12.2019)

היי אפרת,
אפשר להפחית סוכר ושמן?
אם כן לכמה?
תודה🙏

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:56 10.12.2019)

אפשר להפחית לחצי-שליש כוס שמן וסוכר.

avatar
ליזה (11:42 16.09.2019)

היי אפרת,
מעוניינת להמיר לכוסמין מלא אפשרי לדעתך?
כמה אבקת אפיה להוסיף למתכון?
תודה🙏

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:03 16.09.2019)

אפשר לשים כוס ורבע קמח כוסמין מלא + כפית ורבע אבקת אפיה (העוגה תצא קצת פחות אוורירית).

avatar
מיטל (10:55 22.08.2019)

היי אפרת, חזרתי לעדכן שהעוגה נהדרת! כמה שהיא פשוטה, קצרה מחמאות! הוספתי קצת סוכר חום למילוי ולמעלה בשביל הקראנץ’, אחלה שדרוגון. ברגע האחרון נתקעתי בלי אבקת אפייה אז שמתי אבקת סודה לשתייה במקום וועדיין יצא מעולה.
הייתי חייבת גם להגיד לך תודה גם על המתכונים הנפלאים וגם על התשובות, ההסברים המפורטים והסבלנות אין קץ לכל אחד ואחת והכל בחיוך, לא מובן מאליו כלל! תמשיכי להצליח ולצמוח ואנו נמשיך ללות ןלהנות מהמטעמים שאת מעלה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:40 22.08.2019)

תודה מיטל ❤️

avatar
מיכל (16:17 28.04.2019)

עוגה מושלמת!!
אני עשיתי עם קמח כוסמין וכף אבקת אפיה ואת האגוזים והקינמון בתוך הבלילה
אני מכפילה כמויות ועושה שתי פסים ופשוט מתחסללל
כל יומיים צריכה להכין עוד..
אז… תודה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:18 28.04.2019)

שמחה לשמוע!
תודה לך 🙂

avatar
ליזה (08:52 13.09.2019)

היי מיטל ,
האם הכנת עם קמח כוסמין מלא?
למה כף אבקת אפיה?
תודה מראש.

avatar
טלי שרוף (15:23 14.04.2019)

תודה!! הכנתי ויצא ככ טעים שביקשו ממני להכין לפסח.. יש אפשרות להשתמש בקמח מצה או להכשיר לפסח בדרך אחרת?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:37 14.04.2019)

היי טלי,
מניסיון זה יוצא שונה לגמרי עם קמח מצה.
אני ממליצה לך להכין את אחת העוגות הכשרות לפסח שבאתר. מצרפת לינק – עוגות לפסח.
חג שמח ❤️

avatar
מנאל (16:59 12.03.2019)

מה אפשר לשים במקום ביצים???

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 12.03.2019)

לא ניסיתי. אולי אפשר להוסיף רבע כוס רסק תפוחים + כף חומץ תפוחים/רגיל + חצי כפית אבקת סודה לשתיה + כף מים.

avatar
אלכס (13:42 9.03.2019)

תודה על כל המתכונים האתר
מתכונים קלים מהירים וטעימים
תודה
תודה
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:24 9.03.2019)

❤️

avatar
אסתי (13:26 29.01.2019)

יצאה פצצה!!!!!!!
משו מהמם!!
תודה 😍

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:21 29.01.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה אסתי

avatar
חני (20:27 3.01.2019)

תודה רבע על כל המתכונים!! אפשרי להכין את העוגה עם קמח כוסמין, אם כן כמה אבקת אפיה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 3.01.2019)

כן. אפשר לשים כוס ורבע קמח כוסמין + כפית ורבע אבקת אפיה.

avatar
סיון רובס (19:52 13.12.2018)

אפשר לוותר על המיץ תפוזים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:12 13.12.2018)

המיץ מוסיף טעם לעוגה. אם אין מיץ תפוזים אפשר להכין לימונדה ולסחוט לכוס 3 כפות מיץ לימון, להוסיף מים עד ¾ כוס ולערבב עם כף מלאה סוכר.

avatar
ניר (14:23 3.12.2018)

עוגה מצויינת, קלה ומאד טעימה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:10 3.12.2018)

תודה ניר, שמחה שאהבת 🙂

avatar
מיכל (17:59 30.10.2018)

עוגה מעולה קלה וטעימה.ביום אחד אכלו לי 4!!!!!!!!!
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:23 30.10.2018)

שמחה לשמוע!
תודה מיכל 🙂

avatar
חפצי (20:52 20.10.2018)

עוגה מוצלחת מאוד. אחת הטעימות שאכלתי אי פעם. מאוד נהנת מהאתר שלל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 20.10.2018)

תודה חפצי 🌺

avatar
מירי (12:24 19.10.2018)

אתר מעולה!!!!
האם אפשר להחליף אגוזי מלך בבוטנים?או פשוט לוותר עליהם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:36 19.10.2018)

כן, אפשר.

avatar
ליאת (23:38 6.10.2018)

עוגה נפלאה. מפתיעה בטעמה למרות שהיא פרווה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:02 7.10.2018)

תודה ליאת, שמחה שאהבת 🙂
שבוע נפלא

avatar
שרה (22:48 21.07.2018)

עוגה נהדרת!! החלפתי את הסוכר בסוכר חום וזה נתן לה צבע מגניב וטעם מעולה. תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:14 22.07.2018)

מעולה!
תודה שרה 🌷

avatar
שרה (15:01 28.10.2017)

פשוט מעולה! מושלמת לצד הקפה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 28.10.2017)

תודה שרה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
יעל (08:35 10.09.2017)

הי, יש לי כוס שקדים טחונים מחלב אגוזים שאני מכינה…..
המלצות לעוגה מהירה בבקשה…..
תןדה

avatar
יעל (08:36 10.09.2017)

סליה שקדים טחונים….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:52 10.09.2017)

היי יעל,
ממליצה על העוגה הזאת – עוגת אגוזים, שוקולד וקוקוס (לשים שקדים במקום האגוזים).

avatar
דקלה (23:12 30.08.2017)

היי אפרת,
אם אני רוצה 2 תבניות אינגליש קייק
פשוט להכפיל ב-2?
או שהכמויות משתנות
תודה רבהה
דקלה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:13 31.08.2017)

היי דקלה,
פשוט להכפיל את כל הכמויות ב-2.
יום מקסים 🙂

avatar
דקלה (14:58 31.08.2017)

תודה רבה.

avatar
שרה (20:48 7.05.2017)

העוגה יצאה לי רטובה, איפתי אותה יותר משעה! לבסוף היא נאפתה אבל עדיין רטובה מבפנים. התנור שלי יחסית חזק, מה יכולה להיות הסיבה? מבחינת הטעם יצאה מעולה רק המרקם..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:47 7.05.2017)

ממש מוזר. אפית ב170 מעלות?
היה כדאי להניח לה להאפות עד הסוף, לא משנה כמה זמן זה לוקח ואם במקרה החלק העליון משחים יותר מידי אז להוריד מעלות.

avatar
ענת (09:40 8.04.2017)

עוגה מדהימה!!! כל כך קלה להכנה, כל המצרכים תמיד בבית. כולם אהבו אצלי, חמותי אפילו בקשה וקבלה אחת משלה שאפיית בזמן שביקרה אצלנו
המון תודה , זאת בהחלט עוגת הבית שלנו לקפה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:42 8.04.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה ענת וחג שמח 🙂

avatar
שלי (12:39 3.01.2017)

הי
אני רוצה לשים רק קמח תופח לבן, אפשרי?
ומה אפשר לשים במקום תפוזים? כי אסור לי פירות הדר בגלל הקיבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:43 3.01.2017)

היי שלי,
כרגע המתכון הוא עם קמח תופח לבן אז זה בסדר.
המיץ מאוד מוסיף לטעם של העוגה אבל אם אסור לך אז שימי במקום חלב או מים.
יום נפלא 🙂

avatar
לינה (12:46 31.12.2016)

אין צורך לשמן את התבנית ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:40 31.12.2016)

כן, יש לשמן את התבנית (תיקנתי במתכון).

avatar
דסי (04:16 25.12.2016)

בהחלט העוגה הטובה ביותר שהכנתי בשנים האחרונות. כמה פשוטה ככה מהממת!
מרקם ה ו ר ס . נ מ ס.
(הוספתי למלית גם סוכר, זה נתן קראנץ׳ למעלה ועוד קצת מתיקות פה ושם)

תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:20 25.12.2016)

תודה דסי, שמחה לשמוע!
חג שמח ויום נפלא 🙂

avatar
Teila (21:13 15.12.2016)

רציתי להגיד לך שאין על המתכונים שלך הכל יוצא טעים רציתי לשאול אותך אני יכולה להכין אותו מתכון רק ללא גלוטן ובצים אוו שיש לך מתכון מתאים ללא גלוטן תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:23 15.12.2016)

היי,
יש לי מתכון לעוגת בננות טבעונית ללא גלוטן.
בלי קשר, יש קטגוריה של מתכונים טבעוניים ללא גלוטן שניתן למצוא שם גם קינוחים, מתוקים וארוחות שונות.

avatar
מיכל (01:00 14.12.2016)

יש לי אגוזי מלך טחונים ולא קצוצים, האם יתאים להשתמש בהם במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:54 14.12.2016)

כן מיכל, אין בעיה.

avatar
שרית (08:28 9.12.2016)

משוגעת על האתר שלך!! כל המתכונים פרקטים ויוצא טעיםםם!! תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:54 9.12.2016)

תודה שרית!
שבת שלום 🙂

avatar
טלי (18:45 7.12.2016)

רוצה להכין את העוגה אבל לא ממש אוהבת קינמון אפשר לשים במקום קינמון שוקולית או האם יש לך המלצה אחרת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:18 7.12.2016)

היי טלי,
אני מניחה שאת יכולה לשים שוקולית במקום.

avatar
טלי (21:22 8.12.2016)

הכנתי… יצא נפלא… תודה רבה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:30 8.12.2016)

תודה שחזרת לעדכן 🙂
שבת שלום

avatar
שירן (21:27 1.12.2016)

וואוו העוגה יצאה מדהימה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:45 1.12.2016)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה שירן

avatar
לולה (16:46 15.10.2016)

הכנתי את העוגה עם תערובת קמח נטול גלוטן.
הבית הריח נפלא..
והעוגה יצאה מושלמת!
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:01 15.10.2016)

שמחה שהעוגה יצאה מוצלחת 🙂
תודה שחזרת לעדכן וחג שמח

avatar
מרגלית (14:11 14.10.2016)

טעימה מאוד,
יצא מעולה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:55 14.10.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה מרגלית ושבת שלום

avatar
sharon (13:07 11.10.2016)

יצא מעולה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:10 11.10.2016)

תודה שרון, שמחה לשמוע 🙂
גמר חתימה טובה

avatar
לירז (12:22 7.10.2016)

כל שבת אני בוחרת להכין עוגה אחרת מהאתר.
כל עוגה טעימה יותר מקודמתה וממש קלה להכנה.
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:35 7.10.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה לירז ושבת שלום 🙂

avatar
שירלי (13:05 11.09.2016)

היי, קודם כל אני רוצה לשבח אותך על המתכונים הטובים והקלים.
אני רוצה לעשות ב2 תבניות אינגליש קייק.
מה הכמיות?
הלכתי לאיבוד בכמיות
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:18 11.09.2016)

תודה שירלי 🙂
כמות ל-2 תבניות אינגליש קייק:
3 ביצים גדולות (או 4 ביצים קטנות S או M)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים
2.5 כוסות קמח תופח
למלית:
כחצי כוס אגוזי מלך קצוצים
כף מלאה אבקת קינמון
*יש למלא כל תבנית עד גובה 3/4.
בהצלחה ושבוע נפלא!

avatar
מאי (11:00 6.09.2016)

היי, רציתי לדעת כמויות לתבנית קוגלהוף והאם המעלות והזמן אפייה נשארים אותו דבר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:33 6.09.2016)

סורי, ראיתי רק עכשיו..
אם זאת תבנית קוגלהוף בקוטר 24 אלה הכמויות:
3 ביצים גדולות (או 4 ביצים קטנות S או M)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים
2.5 כוסות קמח תופח
למלית:
כחצי כוס אגוזי מלך קצוצים
כף מלאה אבקת קינמון
לגבי זמן אפיה, אני מניחה שאחרי 35 דקות כבר אפשר לבדוק עם קיסם. אם לא מוכן, להשאיר 5 דקות נוספות ולבדוק שוב.
אם זאת תבנית קטנה יותר את עודף הבלילה את יכולה למלא בתבנית מאפינס.

avatar
מאי (09:45 6.09.2016)

היי שאלה דחופה, אם אני רוצה לאפות אותה בתבנית קוגלהוף. מה הכמויות?

avatar
ברק (16:16 20.08.2016)

האם ניתן להוסיף כפית קפה נמס? זה מוסיף? ושוקולד ציפס עם האגוזים והקינמון זה הולך?

תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:35 20.08.2016)

היי ברק,
שוקולד ציפס הולך כמעט עם כל עוגה אז אין בעיה.
לגבי נס קפה, זה יכול לתת טעם מעניין אבל אולי כדאי לערבב את זה עם כפית אבקת סוכר שהמילוי לא יהיה מר אלא אם כן אתה רוצה להוסיף את זה לתערובת העוגה עצמה ואז אין בעיה.
בהצלחה 🙂

avatar
ברק (09:54 21.08.2016)

התכוונתי להוסיף את זה לעוגה עצמה.. תודה!

avatar
ברק (09:56 21.08.2016)

תודה רבה!

עוד שאלה: איך גורמים לזה שהשוקולד צ’יפס לא ישקע למטה בתחתית העוגה?…

תודה שוב!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:59 21.08.2016)

היי ברק,
לכמות שבמתכון מומלץ להוסיף בסביבות רבע כוס שוקולד צ’יפס וכדאי לערבב את השוקולד ציפס עם כפית קמח באופן כזה שהשוקלד ציפס יהיה מקומח (מצופה בשכבה עדינה של קמח). זה אמור למנוע או לפחות להפחית את השקיעה שלו במהלך האפיה.
בהצלחה 😉

avatar
יעקב (10:02 21.07.2016)

כל הכבוד על האתר שלכם
יש מקום להוסיף חצי חבילת פודיגנ וניל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:25 21.07.2016)

היי יעקב,
אתה יכול לשים כוס קמח תופח + חצי חבילת אינסטנט פודינג וניל
או
כוס קמח רגיל + חצי חבילת אינסטנט פודינג וניל + כפית גדושה אבקת אפיה.
יום נפלא 🙂

avatar
מריאנה (08:50 24.05.2016)

עוגה יצא סוף הדרך. תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:04 24.05.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מריאנה ויום נפלא

avatar
גברעם (18:43 20.05.2016)

יצא ממש טעים!!! הילדים שלי אכלו את הבלילה עוד לפני שנאפתה ממליצה בחום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:50 20.05.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה על העדכון ושבת שלום

avatar
יעל (15:11 20.05.2016)

יצא פצצות!!! קלה וטעימהה, תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:56 20.05.2016)

תודה יעל, שמחה לשמוע!
שבת שלום

avatar
אביעד (10:26 15.05.2016)

הי
קודם כל העוגה מדהימה.
אני רוצה לדעת אם אפשר להוסיף מייפל מתי שהעוגה יוצאת מהתנור .ואם המייפל ייספג.
אביעד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:32 15.05.2016)

היי אביעד,
מייפל ישתלב מצוין בעוגה הזאת 🙂
וכן, אם שופכים מייפל על העוגה בעודה חמה, המייפל אמור להיספג בעוגה.
בהצלחה ושבוע נפלא!

avatar
אפרת (23:43 6.05.2016)

היי
למי שרוצה עוגה בריאה. מכיוון שעדיף לי ללא קמח לבן וללא שמן קנולה,
החלפתי את הקמח תופח לקמח כוסמין מלא שניפיתי והוספתי כפית אבקת אפיה שערבבתי לפני שהוספתי לשאר הבלילה וניפיתי אל תוך הבלילה..
ובמקום שמן קנולה שמתי שמן זרעי ענבים. באותה כמות.
העוגה יצאה מעולה, רכה זו פעם ראשונה שאני מחליפה לקמח כוסמין ממתכון רגיל. וזה יצא פשוט מדהים.
תודה.

avatar
אפרת (23:47 6.05.2016)

וואו סליחה על הנוסח המבולבל.
אז שיהיה יותר מובן.
קודם עירבבתי את הקמח כוסמין ואבקת האפיה יחד ואז ניפיתי לתוך הבלילה של שאר החומרים .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:06 7.05.2016)

נשמע מעולה ובריא יותר 🙂
תודה אפרת ושבת שלום

avatar
שפרה (18:32 11.02.2016)

שאלה לי אליך!
האם אפשר לשים תרכיז תפוזים מדולל עם מים במקום מיץ תפוזים סחוט?
תודה

avatar
שפרה (18:37 11.02.2016)

סליחה על הטירדה. אבל קראתי עכשיו את התגובות ואת אמרת שאפשר להשתמש במיץ תפוזים ולא רק בסחוט טרי.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:56 11.02.2016)

כן, אפשר להשתמש גם במיץ תפוזים לשתיה קלה או בתרכיז מהול במים.

avatar
א (14:28 9.02.2016)

כמה קלוריות יש בעוגת הקינמון הבחושה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:41 9.02.2016)

לצערי אני לא יודעת 🙂

avatar
מיה (10:07 31.12.2015)

היי,
אם אני מחליפה את הקמח הלבן בקמח מלא- אני צריכה לעשות שינויים בכמות הנוזלים?
תודה!! 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:35 31.12.2015)

היי מיה,
אם זה קמח מלא רגיל (ולא כוסמין מלא) אני ממליצה לשלב עם קמח רגיל כדי שהעוגה לא תצא דחוסה מידי. בכל אופן, אין צורך לשנות את כמות הנוזלים במקרה הזה.
בהצלחה ויום נפלא 🙂

avatar
איריס (09:55 26.12.2015)

האם אפשר לקבל את המתכון עם הכמויות הנכונות לעוגה גדולה יותר? כלומר לתבנית עגולה או מלבנית גדולה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:48 26.12.2015)

היי איריס,
לתבנית עגולה 24 או תבנית מלבנית בינונית (22X31) תכפילי כמויות:
3 ביצים גדולות (או 4 ביצים קטנות S או M)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים
2.5 כוסות קמח תופח
למלית:
כחצי כוס אגוזי מלך קצוצים
כף מלאה אבקת קינמון
בהצלחה 😉

avatar
אהובה (11:32 5.02.2017)

זמן האפיה והחום נדארים אותו דבר ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:56 5.02.2017)

טמפ’ נשארת אותו דבר.
משך האפיה עשוי להתארך ל 45-50 דקות.

avatar
אהובה (14:45 5.02.2017)

האם אפשר לערבב את האגוזים עם הבלילה?
ואפשר לשים מעל העוגה ציפוי שוקולד?

ושוב תודה על התשובות המהירות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:04 5.02.2017)

כן, אפשר לערבב את האגוזים עם הבלילה.
אפשר לשים ציפוי שוקולד אם אוהבים.

avatar
מורן (08:25 25.12.2015)

הכנתי ויצא מעולה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:06 25.12.2015)

שמחה לשמוע!
תודה מורן ושבת שלום 🙂

avatar
טל (09:36 13.12.2015)

הכנתי את העוגה עם שינוי קטן. במקום אגוזים וקינמון ערבבתי קקאו סוכר חום וקינמון.
יצא פשוט מצויין. כמו עוגת שמרים (פשוט בלי כל העבודה הקשה..:-))
העוגה יצאה רכה ונימוחה!
תודה רבה על מתכונים מוצלחים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:11 13.12.2015)

תודה טל, נשמע מעולה!
יום נפלא ושבוע מצוין 🙂

avatar
סוזי (14:14 14.01.2016)

רעיון מעניין מאוד.
אשמח לקבל כמויות מדוייקות. רוצה לנסות בכיווןן שלך.

avatar
לילי (12:40 16.11.2015)

היי, אם אני רוצה להשתמש בקמח לבן רגיל, כמה צריך להוסיף אבקת אפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:55 16.11.2015)

היי לילי,
שימי כוס ורבע קמח רגיל + כפית ורבע אבקת אפיה.

avatar
תהילה (20:28 5.11.2015)

היי זה אני שוב יש אפשרות לקבל את המתכון הזה אבל בכמות כפולה לתבנית 26 ניסיתי עכשיו בתבנית הזאת אבל אני לא בטוחה אם עשיתי את הכמויות נכונות אני ישמח אם יהיה לי את זה מדויק תודה מראש ושבת שלום!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:03 5.11.2015)

היי,
הכמויות לתבנית 26:
5 ביצים גדולות
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי שמן
2 כוסות פחות 3 כפות מיץ תפוזים
3+1/4 (שלוש ורבע) כוסות קמח תופח
למלית: כוס אגוזי מלך קצוצים + 3 כפיות אבקת קינמון
שבת שלום 🙂

avatar
תהילה (20:07 5.11.2015)

היי אני עכשיו הכנתי את העוגה וזה נראה מצויין השאלה אם יש אפשרות להכין את העוגה אבל לערבב את המלית עם הבלילה הכל ביחד ולא כמו שכתוב במתכון אלא לשים את כל המרכיבים בקערה ולשים בתבנית? תודה על המתכונים!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:09 5.11.2015)

היי תהילה,
אפשר אבל קחי בחשבון שהקינמון יצבע את העוגה לגוון חום.

avatar
מיכל (10:24 22.10.2015)

הייתי חייבת לחזור ולעדכן
עשיתי את העוגה כמאפינס, יצאו די הרבה, יצאו 18 מאפינס
הבית הריח מקינמון והיה ריח מטריף
איך שיצא מהתנור בעלי אכל שניים ואמר שיצא מעולה וממש טעים,
הבאתי גם לשכנה וציטוט שלה “אין דברים כאלה”
והבאתי את היתר לעבודה ואמרו שזה טעים חבל על הזמן, ויש כאלה שאפילו אכלו שניים מרוב שהיה להם טעים
בקיצור מתכון מעולה ויוצא סוף הדרך כל פעם מחדש
🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:41 22.10.2015)

היי מיכל,
אני כל כך שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ושיהיה לך יום מקסים 🙂

avatar
מיכל (15:06 21.10.2015)

האם כדאי לנסות להוסיף חלק מהקינמון והאגוזים לבלילה וחלק נוסף למעלה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:19 21.10.2015)

היי מיכל,
לדעתי זה טעים כמו שזה אבל אם את רוצה לנסות להוסיף חלק לבלילה עצמה וחלק נוסף למעלה, אין בעיה רק קחי בחשבון שהקינמון צובע את העוגה לצבע חום.

avatar
שירלי (10:07 16.10.2015)

שלום,
האם ניתן להמיר את מיץ התפוזים במים?
אשמח לכמויות מדויקות לתבנית של סיר פלא ולא אינגליש קייק.
תענוג לקרוא את כל התגובות באתר!
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:12 16.10.2015)

היי שירלי,
פחות מומלץ לשים מים כי מיץ התפוזים מעניק טעם לעוגה. זה יכול להיות גם משקה תפוזים קל ולא חייב להיות מיץ סחוט טבעי. אם אין לך, את יכולה לסחוט לכוס לימון בינוני-קטן ולהוסיף מים עד 3/4 כוס.
מה גודל תבנית הפלא?

avatar
שירה (22:21 24.09.2015)

הכנתי את העוגה. הכפלתי כמות יצא מעולה.
לדעתי היה עדיף לערבב את הקינמון והאגוזים יחד עם הבלילה..
ואולי להוסיף קוקוס ולאפות אפילו ב 3 אינגליש קייק…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:51 24.09.2015)

שמחה לשמוע שירה 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
רותי (16:55 24.09.2015)

פשוט הכפלתי ב 2 ועשיתי 2 תבניות.

avatar
רותי (16:54 24.09.2015)

ממש טעים!!!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:45 24.09.2015)

מעולה 🙂 שמחה לשמוע רותי

avatar
רותי (14:20 24.09.2015)

היי הכמות פה היא לתבנית אחת?
אם אני רוצה נגיד 3 תבניות אז להכפיל ב-3?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:08 24.09.2015)

היי רותי,
אם את רוצה להכין ב-3 תבניות אינגליש קייק אלה הכמויות:
5 ביצים גדולות
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי שמן
2 כוסות פחות 3 כפות מיץ תפוזים
3 כוסות ורבע קמח תופח
למלית: כוס אגוזי מלך קצוצים + 3 כפיות אבקת קינמון.
המשך יום נפלא 🙂

avatar
שר (14:33 21.09.2015)

הי. עוגה מצויינת. שאלה קטנה: אני מכינה היום וצריכה למחר בערב. איך ואיפה כדאי לשמור אותה? תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:20 21.09.2015)

היי שר,
תעטפי את העוגה בניילון נצמד ותשמרי בחוץ (לא במקרר).
גמר חתימה טובה 🙂

avatar
ליבי (14:30 27.08.2015)

היי שאלה קצת דחופה.. אפשר להחליף את מיץ התפוזים בחלב שקדים? אין לי כרגע מיץ תפוזים…
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:24 27.08.2015)

היי ליבי,
ראיתי רק עכשיו.. מקווה שלא המתנת לתשובה 🙂
יותר טעים עם מיץ תפוזים אבל אפשר לשים גם חלב שקדים.

avatar
בינת (21:22 26.08.2015)

שלום, רציתי לדעת אם יש לי ביצים מדיון זה גודל בסדר לעוגה ואם לא אז כמה לשים מהגודל הנל… תודה!

avatar
בינת (21:23 26.08.2015)

התכוונתי לביצים בגודל מדיום

avatar
בינת (20:50 26.08.2015)

שלום!
יש לי ביצים בגודל מדיום-האם זה בסדר להשתמש בגודל הזה או שצריך גודל אחר? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:25 26.08.2015)

כן בינת, זה בסדר גמור 🙂

avatar
Suzsn (18:56 23.08.2015)

מאז שהתחתנתי הכרתי את האתר שלך וכל מתכון שמכינים גורף המון מחמאות!
השבוע הכנתי את העוגה הזאת לשבת ושוב קיבלתי המון המון מחמאות! לכן החלטתי שאני חייבת להגיב ולהגיד תודה רבה! מתכונים מעולים ופשוטים!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:44 23.08.2015)

כיף גדול לשמוע!
תודה לך שחזרת לעדכן ושגרמת לי לחיוך 🙂

avatar
רומי (12:57 4.08.2015)

עוגה מדהימה!! וממש קלה להכנה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:58 4.08.2015)

תודה רומי, שמחה שאהבת 🙂

avatar
מיכל (10:51 28.07.2015)

הייתי חייבת לעדכן
לקחתי היום את העוגה לעבודה והיא פשוט התחסלה
אחרי חתיכה אחת לקחו עוד חתיכה מרוב שהיא טעימה
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 28.07.2015)

איזה כיף לשמוע! תודה על העדכונים 😉

avatar
מיכל (20:36 27.07.2015)

אז בסוף עשיתי באינגליש קייק
כל הבית הריח מקינמון
בעלי התחרפן כבר מהריח ואיך שהעוגה יצאה מהתנור ישר לקח חתיכה
הוא אמר שיצא חבל על הזמן, ממש טעים
והוא לקח אחרי זה אפילו עוד חתיכה מרוב שהיה לו טעים
בקיצור, מתכון מעולה כרגיל
ממש טעים ונמס בפה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:31 27.07.2015)

היי מיכל,
אני מאוד שמחה שנהנתם מהעוגה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושיהיה לכם ערב נעים!

avatar
מיכל (12:30 27.07.2015)

היי
רציתי לדעת האם ניתן לעשות כמאפינס
אם כן עד איזה גובה למלא וכמה זמן אפייה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:36 27.07.2015)

כן בטח מיכל. תמלאי עד 2/3 גובה כי העוגה תופחת. תבדקי את העוגות עם קיסם כבר אחרי 15-20 דקות.
בהצלחה ויום נפלא!

avatar
שבות (10:28 10.07.2015)

אפשר להחליף את מיץ התפוזים ביין?
אולי במיץ תפוחים עם קצת לימון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:34 10.07.2015)

היי שבות,
נראה לי שעדיף מיץ תפוחים עם מעט לימון.
שבת שלום 🙂

avatar
סתיו (00:12 26.06.2015)

היי ,פיצלתי את העוגה לשתי תבניות בטעות ולא שמתי את המלית שנשארה על האגוזים האם העוגה תצא טובה בכל זאת??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:13 26.06.2015)

היי סתיו,
ראיתי רק עכשיו.. אני בטוחה שזה יצא טעים גם ככה 🙂

avatar
רבקה (15:38 14.06.2015)

הי.אפשר להקפיא את העוגה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:39 14.06.2015)

כן רבקה, אפשר. רק חשוב לעטוף אותה היטב בניילון נצמד.
שבוע נפלא 🙂

avatar
דנה (16:39 2.05.2015)

היי שאלה..

אם אני רוצה לעשות בתבנית 24 עגולה, איך אני עושה מבחינת כמויות ?

תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:19 2.05.2015)

היי דנה,
לתבנית בגודל 24 יש להכפיל כמויות ב1.5: 3 ביצים, כוס סוכר, כוס שמן, כוס+ 3 כפות מיץ תפוזים, 2 כוסות קמח תופח.
למלית: 6 כפות גדושות אגוזים קצוצים, 1.5 כפיות קינמון.

avatar
דנה (18:59 2.05.2015)

תודה על שענית לי… :))
ואם רוצים לעשות לזה סירופ זה אפשרי , זה הולך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:29 2.05.2015)

בשמחה 🙂
לדעתי מאוד יתאים לזה סירופ מייפל. לאחר שהעוגה מוכנה וחמה פשוט תזליפי עליה סירופ מייפל.

avatar
דנה (20:32 2.05.2015)

סבבה…
אני אנסה , מקווה שיצא טוב :))

שוב תודה !

avatar
אמונה לב (17:11 26.03.2015)

הכנתי ואפיתי לפי הוראות המתכון. תוצאה מעולה וטעימה :)) תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:16 26.03.2015)

הי אמונה,
שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
שבות (21:43 19.02.2015)

העוגה נראית ממש טעימה! אפשר לשים מיץ מקלמנטינות במקום מתפוז? אין לי תפוזים..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:35 19.02.2015)

כן בטח 🙂

avatar
אלומה (15:08 6.02.2015)

היי,
הכנתי את העוגה בשבוע שעבר וקרה לי משהו ממש מוזר. אשמח אולי לקבל הארות 🙂
הכפלתי כמויות ואפיתי בסיר פלא. היא עלתה נפלאה! נראתה מהמם!
הוצאתי אותה (אחרי שווידאתי כמה פעמים שהיא מוכנה). אחרי 5 דק’ היא ממש(!) צנחה לי.
ושפרסתי אותה היא הייתה בצקית,לא אפויה בעליל! נאלצתי לזרוק אותה 🙁
כמה שאלות:)
1. מה יכולה להיות הסיבה שהיא צנחה כך?
2. האם בגלל שהיא צנחה הגיוני שהיא נעשתה בצקית? (כי היא בוודאות היתה מוכנה שהוצאתי אותה,היא הייתה כ40 דק’ בתנור).

זה ממש מוזר. כי בעבר הכנתי אותה והיא יצאה מצוין!
תודה ושבת שלום 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:12 6.02.2015)

היי אלומה,
ממה שאת מתארת (הצניחה אחרי 5 דקות והמרקם הבצקי) כנראה שהעוגה בכל זאת לא הייתה לגמרי אפויה כשהוצאת אותה מהתנור, למרות שבדקת והיא הייתה נראת לך מוכנה. כנראה שהיה צורך להשאיר אותה עוד קצת זמן בתנור עד שתאפה ותתייצב לגמרי. בנוסף, כשמכפילים כמויות ומכינים בתבנית אחת לרוב מומלץ לאפות על 160-170 מעלות אחרת העוגה מקבלת מכת חום גבוהה מידי ונאפת מהר מבחוץ בעוד שמבפנים לא.
מקווה שהצלחתי לעזור לפתור את התעלומה 🙂
שבת שלום!

avatar
רופינה (16:23 20.01.2015)

אפשר פקאן במקום אגוזי מלך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:32 20.01.2015)

כן רופינה, אפשר בהחלט.

avatar
jocelyne (13:07 12.12.2014)

היי בנות . הכנתי את העוגה הזאת לפי המתכון כבר שלוש פעמים והיא יצאה מדהימה. פעם שעברה עשיתי לה שיפור. הפכתי אותה לעוגת שוקולד . הוספת שתי כפיות קקאו ושוקולד ציפיס במקום האגוזים יצא פיצוץ. הילדים תרפו

avatar
jocelyne (13:03 12.12.2014)

אני מכינה את העוגה הזאת כבר פעם רביעית והיא כל הזמן יוצאת פצצה. פעם אחרונה במקום לשים אגוזים הפכתי אותו עם אותן הכמויות לעגת שוקולד פשוט הוספתי שתי כפות שולוקד וחתכתי בפנים חתיכות שוקולוד או שוקולד ציפס יצא מהמם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:04 12.12.2014)

מעולה! תודה על העדכון ושבת שלום 🙂

avatar
אורה (15:49 5.12.2014)

קודם כל, תודה רבה על המתכונים המעולים ועל כל העזרה שלך בתגובות!

הכנתי את העוגה בתבנית אינגליש קייק עם הכמויות שצויינו, ומשום מה העוגה עלתה על גדותיה גם בגובה וגם ברוחב, ובערך חצי מהבלילה נשפכה בתנור :\
החצי ששרד בתבנית יצא מעולה!! רך, אוורירי וטעים נורא!

מה יכל לגרום לתקרית המצחיקה? השתמשתי בקמח רב תכליתי והוספתי כפית ורבע\וחצי אבקת אפייה..

שבת שלום לכולנו 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:18 5.12.2014)

אוי… טוב, דברים כאלה יכולים לקרות לכולנו.. מעכשיו אני בטוחה שתסתכלי היטב לפני שאת משתמשת בקמח מסוים 😉
שבת שלום אורה ותודה על התגובה 🙂

avatar
גילה מדר טלקר (16:43 4.12.2014)

עוגה טעימה וקלה מאוד שומרת במחברת המתכונים שלי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:50 4.12.2014)

מעולה! תודה גילה 🙂

avatar
noa (15:13 27.11.2014)

השתמשתי בקמח רגיל והוספתי שקית אבקת אפיה. זה הרבה מידי?
אולי זו הייתה הבעיה.
ערבבתי את החומרים במיקסר, הבלילה הייתה נראית מצוין.

avatar
noa (12:23 27.11.2014)

שלום, הכנתי את העוגה, בתנור היא הייתה גבוהה ויפה. הוצאתי מהתנור שהקיסם יצא יבש לגמרי ואחרי כמה דקות העוגה צנחה ונהייתה דחוסה כזו ועם טעם מאוד חזק של ביצים.
הכפלתי את הכמויות והכנתי 2 עוגות והכל הלך לפח
מה עשיתי לא בסדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:46 27.11.2014)

אוי,ממש חבל..
כשעוגה עולה וצונחת זה יכול להיות כתוצאה של עודף חומרי התפחה (השתמשת בקמח תופח או בשקית אבקת אפיה?)
זה יכול להיות גם כתוצאה מערבוב לא מספיק של החומרים או ערבוב ממושך מידי.
תבדקי שהכפלת את כל החומרים ולא פיספסת משהו (4 ביצים, כוס ושליש סוכר, כוס ושליש שמן, כוס וחצי מיץ תפוזים, 2 כוסות וחצי קמח תופח).
באיזה תבנית הכנת (גודל וסוג)?

avatar
לאה תמיר (19:46 17.11.2014)

אתר מדהים, מתכונים משגעיים!! בא לי פשוט לנסות את כל המתכונים הנפלאים באתר. כל הכבוד!!! 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:16 17.11.2014)

תודה רבה לאה! 🙂

avatar
חן (14:27 7.11.2014)

היי,
רציתי לדעת אם לאחר האפייה כדאי לשמור אותה בקירור או שהטעם יכול קצת להיהרס מהקירור ועדיף לשמור אותה בחוץ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:33 7.11.2014)

היי חן,
הקירור מייבש את העוגה לכן מומלץ לשמור אותה בחוץ כשהיא עטופה היטב בניילון נצמד.
שבת שלום 🙂

avatar
מ (08:44 2.11.2014)

העוגה טעימה ומשגעת, הכנתי אותה כבר פעמיים וחייבת לשבח. בזמן שהיא נאפתה בתנור כל הבית התמלא בריח של הקינמון והייתה תחושה של מאפייה 🙂
יש לי רק תהייה, האם היא אמורה לצאת יחסית לחה ורטובה בפנים? כך היא יוצאת לי, לא הפריע לטעם כלל, אך רציתי לדעת זאת כי יש עוגות שיבשות לגמרי בפנים וזו יחסית רטובה. תודה! 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:40 2.11.2014)

היי,
זאת עוגה עסיסית והיא אמורה לצאת לחה מבפנים אבל אפויה. השאלה אם זו רטיבות עדינה או רטיבות שהעוגה עדיין לא אפויה לגמרי. אגב באיזה תבנית אפית אותה?
פעם הבאה תנסי להוריד מעלות ל 170. זה יאריך מעט את זמן האפיה אבל העוגה תאפה גם מבפנים.
שבוע נפלא 🙂

avatar
אלומה (15:03 31.10.2014)

שוב תודה על מתכון מדהים! פשוט עוגה נפלאה!
שבת שלום 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:18 31.10.2014)

בשמחה רבה אלומה!
שבת שלום 🙂

avatar
אתי (11:09 15.10.2014)

החלפתי את הקמח הלבן בקמח מלא ויצא מעולה!
תודה על מתכון קליל וטעים ואתר מעולה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:16 15.10.2014)

מעולה! שמחה שיצא טעים ותודה לך אתי על העדכון 😉

avatar
יפצ' (01:51 12.10.2014)

עוגה מדהימה.
נראית נפלא, ריחה נפלא וטעמה יוצא מן הכלל,
בכלל אתר מקסים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:41 12.10.2014)

תודה יפצ’ 🙂

avatar
חסוי (08:59 1.10.2014)

נפלה העוגה ולא תפחה לי :/

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:07 1.10.2014)

היי,
העוגה תפחה ואח”כ נפלה? או שהיא לא תפחה בכלל?
אני מצרפת את הסיבות שיכולות לגרום לכך:
אם העוגה לא תפחה בכלל-
https://www.10dakot.co.il/%D7%94%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%AA%D7%A4%D7%97%D7%94/
אם העוגה תפחה ואח”כ נפלה-
https://www.10dakot.co.il/%D7%94%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%94/

avatar
ליטל (11:10 28.09.2014)

עוגה נדירה!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:12 28.09.2014)

תודה ליטל 🙂

avatar
שני (11:37 25.09.2014)

הכפלתי כמויות היא קלילה ובדיוק מה שחיפשתי, מומלץ למרוח משהו מעל? היא נראית יבשה או שככה היא אמורה להיות. ודרך אגב שמתי גם סוכר רגיל וגם סוכר חום (חצי חצי)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:24 25.09.2014)

הי שני,
היא יבשה מבפנים או רק נראת יבשה?
אם יש לך סירופ מייפל זה מאוד יתאים להזליף על העוגה מלמעלה.

avatar
אורנה (13:43 11.09.2014)

הכנתי כמות כפולה, 30 גרם אגוזים בכל אחת מהן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:26 11.09.2014)

היי אורנה,
אבקת קינמון משחימה די מהר בחום (ראי גם בתמונה את החלק העליון של העוגה) לכן אני מניחה שהשילוב של האגוזים שהיו קצוצים גס וכנראה בלטו מעל העוגה יחד עם הקינמון זה מה שגרם להשחמת האגוזים ומראה שרוף.
אני שמחה לשמוע שלמרות זאת העוגה עדיין טעימה 😉
שיהיה לך סופשבוע נעים!

avatar
אורנה (13:42 11.09.2014)

היי אפרת.
עוגה מוצלחת- טעימה, אווירית ורכה.
הכנתי כמות כפולה.
משום מה האגוזים למעלה נשרפו לי…. 🙁
אפיתי 40 דקות, עד שקיסם שנעצתי יצא נקי.
שמתי 30 גרם אגוזי מלך, קצוצים ידנית גס יותר מהצילום שלך, אולי זו הסיבה?
רוב השכבה העליונה לא התחברה לבלילה, רק הונחה מעליה.
תודה

avatar
סינא (09:13 5.09.2014)

היי מה הכמות לתבנית מלבנית רגילה ולא אינגליש קייק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:46 5.09.2014)

הי סינא,
אם הכוונה לתבנית מלבנית בגודל 31X22 יש להכפיל כמויות, הכוונה : 4 ביצים, כוס ושליש סוכר, כוס ושליש שמן, כוס וחצי מיץ תפוזים, 2.5 כוסות קמח תופח.

avatar
אורטל (22:27 4.09.2014)

וואו, עוגה מעולה! קלה מאוד להכנה וסופר טעימה.
ואפילו לא השתמשתי במיקסר, פשוט ערבבתי בכף =)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:23 4.09.2014)

איזה כיף לשמוע!
תודה אורטל 🙂

avatar
אינאס (14:33 14.08.2014)

היי, האם אפשר להשתמש במיץ תפוזים שקונים כמו של פריגת ותפוזינה למשל ולא במיץ טרי??!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:34 14.08.2014)

בטח 🙂

avatar
ליאת (12:17 14.08.2014)

הכנתי את העוגה מעולה וקלה להכנה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:19 14.08.2014)

מצוין! תודה על העדכון 😉

avatar
נוי (20:08 11.08.2014)

היי

האם ניתן להכין את העוגה ללא מיקסר? (עם מטרפה ידנית למשל?)
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:33 11.08.2014)

כן, אפשר להכין גם ללא מיקסר, בערבוב ידני.

avatar
מלכה (18:17 5.08.2014)

נראה לי שכף גדושה קינמון לכמות כזאת זה מידי הרבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:20 5.08.2014)

הי מלכה,
לא כף אלא כפית גדושה.

avatar
מוריה (01:33 4.08.2014)

עוגה מעולה מומלצת בחום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:23 4.08.2014)

תודה מוריה 🙂

avatar
חלי (11:56 1.08.2014)

היי, אני רוצה להכין את העוגה, מה לגבי מעלות חום התנור??
מקווה שייצא לי טוב……

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:00 1.08.2014)

היי חלי,
יש לאפות ב180 מעלות אך חשוב לחמם את התנור מראש (כ-10 דקות לפני).
בהצלחה ואשמח לעדכון איך יצא 😉

avatar
ויקי (17:51 31.07.2014)

עוגה קלה ומעולה. ממליצה להכפיל את הכמות כי העוגה נחטפת.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:52 31.07.2014)

הי ויקי,
תודה על ההמלצה 🙂

avatar
מיקה (13:44 1.07.2014)

היי
רציתי לדעת כמה קלוריות יש בערך בעוגה והאם אפשר להכין אותה באופן דיאטטי
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:13 1.07.2014)

היי מיקה,
אני לא יודעת לומר כמה קלוריות יש בעוגה. כדי להפוך את העוגה לדיאטטית ניתן להמיר את הסוכר בתחליף סוכר דיאטטי (כמו אבקת “כמו סוכר” של סוכרזית). אפשר להמיר מחצית מכמות השמן ברסק תפוחי עץ (ללא תוספת סוכר). לגבי מיץ התפוזים, פחות מומלץ להמיר במיץ דיאט מאחר ולרוב מיצי דיאט עלולים להכיל חומרים שמסוכנים באפיה.

avatar
לילך וטוהר (18:20 27.06.2014)

הי, העוגה טעימה וקלה להכנה. השאלה שלי די כללית- מה הסיבה שהעוגה מתבקעת באפיה?
תודה, לילך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:26 27.06.2014)

היי,
באופן כללי זה יכול לקרות מכמה סיבות כמו שטמפרטורת התנור היתה גבוהה מידי או שהעוגה לא נאפתה במרכז התנור אלא יותר קרוב לחלק העליון.
אבל יש עוגות בחושות שהתופעה של הבקיעה היא טבעית לגמרי, כמו בעוגה הזאת 🙂
שבת שלום!

avatar
לילך וטוהר (09:22 28.06.2014)

תודה 🙂

avatar
הקב"ה מלך! (11:04 20.06.2014)

היי,מתכון מצוין העוגה עלתה בצורה מדהימה ויצאה טעימה מאוד.
בגלל שנתקעתי בלי אגוזים בבית ובני הבית מאוד אוהבים קוקוס החלפתי את האגוזים במלית לקוקוס וקינמון באותו יחס של האגוזים ויצא מדהים.
אפשר לשחק עם המלית במקום קינמון שוקולית או מעט קקאו ותוספות שונות באמת מתכון מעולה תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:21 20.06.2014)

נשמע מצוין! תודה על השיתוף ושבת שלום 😉

avatar
הדר (10:40 19.06.2014)

נראה מתכון מעולה…
במקום מיץ תפוזים אפשר להשתמש בחלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:43 19.06.2014)

הי הדר,
אפשר להשתמש בחלב אבל מניסיון מיץ התפוזים מאוד מוסיף לטעם במיוחד בעוגה הזאת.

avatar
תמר (13:16 17.06.2014)

עוגה ממש ממש טעימה!!! תודדדה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:23 17.06.2014)

בשמחה 🙂

avatar
ענת (09:19 15.05.2014)

עוגה מדהימה-אוהבת עוגות כאלו. תוכלי לרשום לי במשקל -מה כמות הקמח?
אפשר להוסיף למלית גם סוכר חום.טעים.תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:25 15.05.2014)

הי ענת,
175 גרם קמח.
ומסכימה איתך לגבי הוספת סוכר חום למלית 😉
יום נפלא!

avatar
רונית (17:00 8.05.2014)

האם חייב להשתמש בקמח תופח? אין לי כרגע. אפשר לשים קמח רגיל ואבקת אפיה? אם כן באיזה יחס?
תודה על המתכונים הנפלאים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:06 8.05.2014)

הי רונית, אפשר להשתמש בכוס ורבע קמח רגיל + כפית ורבע אבקת אפיה.
סופשבוע נעים 😉

לקריאת כל התגובות