זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 15-18 דקות
מס’ מנות: 20 עוגיות
סוג: חלבי/פרווה
1 ביצה קטנה
שליש כוס סוויטאנגו חום
50 גרם חמאה או מרגרינה רכה בטמפ’ החדר (להוציא מהמקרר כשעה לפחות לפני ההכנה)
רבע כוס (50 ג’) שמן
1 כפית (5 מ”ל) תמצית וניל
1 כוס (140 ג’) קמח רגיל
רבע כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
⅔ כוס (130 ג’) שוקולד צ’יפס סוויטאנגו
-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
-מערבבים באמצעות מיקסר ידני כל המצרכים בקערה לפי הסדר בו רשומים עד לקבלת תערובת בצקית רכה ומעט דביקה (בסוף מוסיפים את השוקולד צ’יפס).
-מכניסים את התערובת להתייצבות במקפיא למשך 15 דקות.
-מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה. יוצקים בעזרת כפית כדורים (כמות של כפית גדושה) ומניחים בצורה מרווחת בתבנית. משטחים מעט את העוגיות (בעזרת הכפית או בעזרת האצבעות) ואופים במשך 15-18 דקות, עד להזהבה.
-מוציאים ומצננים לחלוטין (העוגיות יוצאות מהתנור רכות אך נעשות פריכות לאחר קירור).
- כדורי שקדים |
- עוגת בננה ללא סוכר |
- עוגת שוקו ללא תוספת סוכר |
- עוגה אישית ללא סוכר |
- ריבועי גבינה וקקאו |
- בלינצ’ס ללא תוספת סוכר
היי, בתמצית וניל יש סוכר אז במה אני יכולה להחליף אותה?
אפשר לוותר על זה.
הי אפרת
האם אפשר להמיר את המרגרינה בשמן? אם כן כמה?
והאם ילך טוב עם קמח כוסמין?
(אני מנסה להתאים לכמה שיותר בריא לסוכרתיים..)
תודה רבה!
היי אפרת,
אפשר להכין עם קמח כוסמין (עדיף לבן או לפחות 70%).
לגבי שמן, אפשר לנסות לשים סה”כ שליש כוס שמן לכל המתכון אבל קחי בחשבון שזה ישנה את המרקם.
הכנתי לכיתה של הילדה שלי והכל חוסל
❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
שמחה לשמוע💜
זה נראה ממש טוב. זה מוותר לשימוש לסוכרתיים? תודה אפרת
היי🙂
המוצרים של סוויטאנגו (הסוכר והשוקולד צ’יפס) הם ללא סוכר ומתאימים לסוכרתיים.
לא הכרתי אותם. אני אנסה. כמה קלוריות הסוכר שלהם?
0 קלוריות.
יצא ממש טוב! אני אשמח לעוד מתכונים בלי סוכר
שמחה לשמוע💜
היי אפרת רכשתי את הקמח של סוויטאנגו וממש אהבתי. העוגיות יצאו מושלמותתת. תודה שהכרת לי. אני אשמח לקוד קופון
היי שיר,
שמחה שיצא טעים:)
אני אנסה לפנות אליהם ולבקש קוד קופון הנחה.
היי אפרת,
מנסה להתאים את המתכון לסוכרתיים🤷🏼♀️.
האם ניתן להחליף את הסוכר החום בסוכר לבן של סוויטנגו (כי זה מה שיש לי בבית)?
האם ניתן להחליף את הקמח הרגיל בקמח כוסמין לבן/מלא?
היי גבי,
כן אפשר לשים סוכר לבן סוויטאנגו (העוגיות פשוט ייצאו בהירות יותר).
אפשר קמח כוסמין, עדיף לבן.
תודה על מענה כל כך מהיר אפרת🙏🏻
לגבי הקמח, אותה כמות קמח כוסמין לבן כמו קמח רגיל?
תודה🌺
כן:)
אותה כמות קמח כוסמין כמו הקמח הרגיל שבמתכון המקורי?
כן, אותה כמות:)
ערב טוב אפרת. קניתי את ה”סוכר חום” של סוויטאנגו לפני בערך חודש והוא ממש טעים! יקר אבל טעים חחח. התחליף הכי מוצלח שמצאתי עד עכשיו! הוא בטח טעים גם בעוגיות, חייבת לנסות!! תודה רבה על המתכון 🙂
כן הוא באמת התחליף הכי מוצלח.
תודה יקרה ויום נפלא🙂