שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 16-18 דקות

מס’ מנות: 35 עוגיות טחינה

סוג: חלבי

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

2 כוסות (280 ג’) קמח לבן

4 כפות (40 ג’) קורנפלור

כפית (5 ג’) אבקת אפיה

4 כפות מלאות (60 ג’) סוכר

2 שקיות (20 ג’) סוכר וניל

100 גרם חמאה רכה (לא מומסת) *יש להוציא את החמאה מהמקרר כשעה לפני ההכנה

10 כפות טחינה גולמית (יש לערבב את הטחינה לפני השימוש)

2 כפות (20 מ”ל) שמן

35 שקדים טבעיים (לא חובה)

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה.

-מערבבים את הקמח והקורנפלור עם אבקת האפיה. מוסיפים סוכר לבן וסוכר וניל ומערבבים. מוסיפים חמאה, טחינה גולמית ושמן ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.

-יוצרים כדורים קטנים בקוטר של 2.5 ס”מ ומניחים על נייר האפיה. משטחים ממש מעט. נועצים שקד בכל עוגיה.

-מכניסים לתנור ואופים במשך 16-18 דקות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי.

הפעל טיימר (16 דק’)
+
טיימר פועל

עוגיות טחינה נימוחות

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קישואים ועגבניות בתנור
חביתת ברוקולי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
לירון (12:29 17.07.2021)

יצא פשוט מקסים! קלי קלות וגורף מחמאות .. הכנתי ללא חמאה אלא עם שמן במקום.. לגרסת פרווה.

מתכונים ב-10 דקות (20:42 17.07.2021)

נראה מעולה ממש! איזה כיף ששיתפת❤

--- (19:05 13.07.2021)

היי,

וואי ממש מתפורר לי:(…יש סיבה למה זה קרה??

מתכונים ב-10 דקות (20:49 13.07.2021)

היי,
הכוונה שהבצק פירורי או שלאחר האפייה העוגיות מתפוררות?
אם מדובר בבצק- יתכן שחסרים נוזלים בבצק. יש להוסיף כף טחינה נוספת וכף שמן, ואם הבצק עדיין מתפורר אפשר לשים כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך.
אם מדובר בעוגיות- קחי בחשבון שעוגיות טחינה הן דיי מתפוררות. אבל את יכולה לנסות בפעם הבאה להוסיף ביצה.
בהצלחה!

יפעת (18:04 17.06.2021)

היי האם אפשר אגוזים במקום שקדים?
אודה על תשובה מהירה אם אפשר

מתכונים ב-10 דקות (19:19 17.06.2021)

היי,
אפשר בהחלט לשים כל אגוז שאוהבים:)

יפעת (19:20 17.06.2021)

תודה, אין עליך🙂

אבי (17:56 3.06.2021)

ניראה מעולה מקווה שיצא ככה גם
הכנסתי פקאנים והורדתי מעט קמח
עשיתי כמות כפולה
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (18:26 3.06.2021)

נראה ממש מעולה! תודה על השיתוף אבי😊

אני (14:17 14.05.2021)

הכנתי עכשיו, תוך 5 דק בערך….
יצא בצק ממש טוב ונוח לעבודה!(ועשיתי עם שמן….)
מקווה שגם מרקם העוגיות יצא טוב בעז”ה….
תודה רבה מאוד!!!

מתכונים ב-10 דקות (14:35 14.05.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף😊

הודיה (14:10 14.05.2021)

אפשר לשים במקום חמאה מרגרינה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:34 14.05.2021)

כן, אפשר מחמאה/מזולה/מרגרינה😊

שיר (18:50 2.03.2021)

היי, הוצאתי את החמאה בשעה לפני שהתחלתי להכין את העוגיות. כששמתי את החמאה בתערובת היא הייתה עוד מגובשת ולא היה אפשר להגיע לבצק לכן נאלצתי להוסיף מים חמים שפגעו בטעם. האם צריך לחמם במיקרוגל את החמאה כדי שתהיה רכה יותר? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (19:44 2.03.2021)

היי שיר,
נשמע מהתיאור שלך שהחמאה היתה צריכה יותר זמן להפשיר בחוץ. בכל מקרה, לא מומלץ לחמם במיקרוגל. את יכולה לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולהוציא אותה מהמקרר כשעה לפני ההכנה כדי שתתרכך.

אורית (15:35 21.04.2021)

אם את רוצה לרכך את החמאה במינימום זמן את יכולה להכניס למיקרו קערה עם מים ולהרתיח ,לאחר מכן לשפוך את המים ואז לכסות את החמאה חתוכה לקוביות עם הקערה

אלינור (00:38 29.01.2021)

אפשר לעשות את העוגיות מקמח חיטה מלא?
ומה אפשר להשים באמצע העוגיות חוץ מהשקדים והאגוזים ?
משום מה מרגיש לי טעים להשים קוביית שוקולד מריר בכל אחת מהעוגיות מה את אומרת?

מתכונים ב-10 דקות (09:09 29.01.2021)

היי אלינור,
את יכולה לשלב את הקמח מחיטה מלאה יחד עם הקמח הלבן.
ובקשר לתוספת מעל, שוקולד מריר נשמע מצויין😃

הילה (11:29 27.01.2021)

תודה על כל המתכונים המעולים 🙂
התנור צריך להיות בחום עליון תחתון? עם טורבו או לא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:41 27.01.2021)

חום עליון ותחתון ללא טורבו 🙂

הילה (11:49 27.01.2021)

תודה רבה!

חופית (23:34 26.01.2021)

אני מאד אוהבת את המתכון הזה. מה שכן חלק מהעוגיות יוצאות לי נוזליות, כנראה בגלל שהחמאה לא הומסה מספיק. אני משאירה אותה אפילו כמה שעות בחוץ ומקפידה לערבב היטב עם שאר המרכיבים אבל זה עדיין מרגיש לי לא מספיק מומס. מה אני עושה לא נכון? אולי צריך להמיס במיקרו?

מתכונים ב-10 דקות (07:39 27.01.2021)

היי חופית😃
נסי פעם הבאה להשתמש בחמאה כך:
מערבבים בעזרת כף ואח”כ בעזרת הידיים. אפשר גם להכין במיקסר.
כדאי לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולהוציא אותה מהמקרר כשעה לפני ההכנה כדי שתתרכך.

נעמה (15:48 8.01.2021)

יצא נהדר תודה על המתכון 😍

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:49 8.01.2021)

נראה מעולה! 😍
תודה נעמה

עדן (15:30 7.12.2020)

יש סיכוי לעשות עם שמן או שמן קוקוס במקום חמאה?

מתכונים ב-10 דקות (15:35 7.12.2020)

אני מניחה שכן רק צריך לקחת בחשבון שזה יישנה את מרקם העוגיות-
יש לשים 4 כפות גדושות שמן קוקוס במצבו המוצק (אם הוא נוזלי בגלל החום יש להכניס אותו למקרר לפני השימוש).
או חצי כוס שמן.

שרון (20:38 1.12.2020)

מושלם !!

מתכונים ב-10 דקות (20:53 1.12.2020)

נראה מעולהההה שרון!
תודה על השיתוף❤️

מלי (16:05 26.11.2020)

מה אפשר לשים בימקום סוכר ווניל?
(אם אפשר ביכלל….)
ורציתי לומר שאני מעריצה אותך נורא על כל המתכוניםםם המושלמים תודה ענקיתתת❤💖🥰😍😘

מלי (16:34 26.11.2020)

איפא אני יכולה ליקנות את סיפרי המתכונים שלך אני נורא אוהבת אותם!!!!!!!או להזמין אותם?💞💞💞

מתכונים ב-10 דקות (19:09 26.11.2020)

היי מלי תודה רבה!
ניתן להזמין מהאתר שלנו מתכונים ב-10 דקות – החנות
❤️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:40 26.11.2020)

היי 🙂
במקום סוכר וניל אפשר לשים כפית תמצית וניל + 2 כפות שטוחות סוכר.
אם אין לך תמצית וניל אפשר להכין גם בלי.

מלי (23:45 30.11.2020)

אז אין לי תמצית ווניל לשים רק 2 כפטת סוכר?תודההה💖

מתכונים ב-10 דקות (09:42 1.12.2020)

נכון מלי(:

אסתר (21:04 3.11.2020)

עשיתי את המתכון המון פעמים תמיד יוצא ממש טעים!!!
אבל כל פעם העוגיות ממש ממש מתפוררות.
להביא לילדה זה לאסוף אחריה פירורים ברחבי הבית, מה אפשר להוסיף כדי שיהיה פחות מתפורר אבל עדיין נימוח וטעים?

מתכונים ב-10 דקות (10:58 4.11.2020)

היי אסתר,
עוגיות טחינה הן דיי מתפוררות
תוכלי להוסיף ביצה לבלילה יקירה

———
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

לי (12:01 20.10.2020)

אפשר לשים במקרר? הן יצאו מושלמות אבל מרקם שבנגיעה אפשר לפורר אותן ואני צריכה לשמור לערב ולשנע לחברה 😄רוצה לשמור על זה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:26 20.10.2020)

גם לאחר שהעוגיות התקררו הן כל כך מתפוררות?
עדיף לשמור אותם בחוץ, בקופסה סגורה.

נטע (22:55 10.10.2020)

היי קניתי נטורינה של חברת שמרית(משמן קוקוס) וגם מרגרינה של החברה שמרית אם אני רוצה לטבען את העוגיות יכולה להשתמש בהן?ואם כן איזה מהן עדיף לעוגיות שיצאו נימוחות?
תודה לך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:19 11.10.2020)

הייתי הולכת על הנטורינה משמן קוקוס אבל זה לא קריטי.
חשוב רק להוציא מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנה כדי שהנטורינה תתרכך.

נטע (13:24 11.10.2020)

אחלה תודה רבה! יעדכן איך יצא 🙂

נטע (00:10 12.10.2020)

יצא מוששש עם הנטורינה איזה אושר תודה❤

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 12.10.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

יסמין (12:11 30.09.2020)

יצא ממש ממש מעולה תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:51 30.09.2020)

מהמם 🙂
תודה יסמין

שריי (22:57 28.09.2020)

עוגיה מושלמתתתת נימוחה בפה ואבקת סוכר עושה אותה עוד יותר מעולה הכנתי עכשו גם את הטחינה לבד בלי פיצוחים ולא היה לי שקדים אז שמתי בכמה עוגיות אגוזי מלך וגם את העוגיות שומשום מושלם!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:51 29.09.2020)

מהמם 🙂
תודה שריי

סיוון (01:46 30.04.2020)

האם חייב קורנפלור או שאפשר להשתמש במשהו אחר

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:16 30.04.2020)

הקורנפלור תורם למרקם. אם אין לך אפשר להמיר בקמח רגיל.

ירדן (19:02 12.05.2020)

אפשר להמיר את הקמח הלבן בקמח מלא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:08 12.05.2020)

לפי התגובות אפשר.
מומלץ לשלב כוס קמח מלא עם כוס קמח לבן כדי לשפר את המרקם.

אביבית (00:19 4.10.2020)

העוגיות יצאו מעולות!! כולם אהבו, אפילו הקטנים שלי 🙂
תודה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:01 4.10.2020)

תודה אביבית 🙂

גילי (08:58 27.04.2020)

אפשר להמיר את הסוכר בסילואן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:57 27.04.2020)

לא ניסיתי אבל מישהי בתגובות שיתפה שניסתה ושיצא מוצלח.
בגלל שהסילאן נוזלי יכול להיות שיהיה צורך לשים פחות טחינה.

כרמית (16:43 21.04.2020)

לפי התגובות קצת חששתי שלא אצליח… אבל יצאו מושלמות וטעימות כל כך !!!! פשוט נמסות בפה תודה לך אפרת❤️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:24 21.04.2020)

מהמם 😍
תודה כרמית

חן (04:56 21.04.2020)

היי שאלה
איך לערבב את החומרים?
ואיך לעבוד עם גוש של חמאה? לחתוך לקוביות ואז במיקסר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:19 21.04.2020)

מערבבים בעזרת כף ואח”כ בעזרת הידיים. אפשר גם להכין במיקסר.
כדאי לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולהוציא אותה מהמקרר כשעה לפני ההכנה כדי שתתרכך.

תהילה (14:38 19.04.2020)

היי אפרת עשיתי עכשיו את העוגיות עם שמן ויצא לי מאוד נוזלי ולא בצק ולא ניתן לכדרר כדורים שמתי במקרר להתקשות ולא עוזר. מה עלי לעשות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:33 19.04.2020)

תוסיפי עוד קמח.

אופי (23:20 15.04.2020)

ממליצה לטחון את הסוכר קודם, או להשתמש באבקת סוכר. הגרגירים לא נמסו, וממש מורגשים.

יסמין (18:06 1.04.2020)

האם אפשר להמיר את הקמח הלבן ואבקת אפייה בקמח תופח?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:49 1.04.2020)

עדיף לשים כוס קמח תופח + כוס קמח לבן.
רק אם אין לך קמח לבן רגיל שימי 2 כוסות קמח תופח.

דקל (19:06 30.03.2020)

שלום אפרת,
מה אפשר להכניס במקום חמאה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:22 30.03.2020)

אפשר לשים מרגרינה או חצי כוס שמן (השמן ישנה את המרקם).

עדן (03:54 27.03.2020)

עיצבן אותי לראות שדניאל עמית גנבה לך את המתכון והיא מקבלת על זה את כל הקרדיטים!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:36 27.03.2020)

תודה רבה 🙂 אבדוק את זה.

Yasmin Horev (10:08 9.03.2020)

האם ניתן להשתמש בקמח תופח או הקמח לחלה..? זה מה שיש לי.ץ

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:13 9.03.2020)

עדיף קמח לחלה.

ספיר (11:07 8.03.2020)

היי אפרת, כמה ימים העוגיות מחזיקות מעמד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:30 8.03.2020)

העוגיות נשמרות בקופסה סגורה על השיש 5-6 ימים.

מרים (10:41 21.01.2020)

האם אפשר להחליף את החמאה בשמן קוקס?

מרים (10:49 21.01.2020)

ועוד שאלה
אפשר להכין בטוסטר אובן במקום בתנור<

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:22 21.01.2020)

היי מרים,
אפשר לשים 4 כפות גדושות שמן קוקוס במצבו המוצק (אם הוא נוזלי יש להכניס אותו למקרר לפני השימוש).
אפשר להכין בטוסטר אובן אבל כדאי לעקוב אחרי האפיה כי הטמפרטורה ומשך זמן האפיה עשויים להשתנות בין טוסטר אחד לאחר.

מרים (14:35 21.01.2020)

מעולה
תודה על התגובה המהירה
אני יגיד לך מחר איך יצא

מרים (08:36 22.01.2020)

יצא אחלה!
מתכון מושלם:-)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:42 22.01.2020)

תודה שחזרת לעדכן!

מירי (00:42 13.01.2020)

פעם שנייה שאני מכינה מתכון לעוגיות עם טחינה ובשני המקרים עד שאני לא מוסיפה כחצי כוס מים אני לא מקבלת מרקם בצקי. תהיתי האם כשכתבת במתכון לערבב את הטחינה התכוונת לערבב את השכבות של התוכן עם השמן שאולי נפרדו בטחינה או לערבב אותה עם מים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:41 13.01.2020)

היי מירי,
באיזה כוס את משתמשת?
את שמה 10 כפות טחינה גולמית?
לגבי ערבוב הטחינה, הכוונה לערבב בתוך הקופסה, את הטחינה עם השמן (לא עם מים).

מירי (10:03 13.01.2020)

אני משתמשת בכוס מדידה 240 מ\”ל וכן ספרתי 10 כפות. זהו אני באמת ערבבתי בקופסה וכשהיה חסר מים חשבתי שאולי לא הבנתי נכון. זה קרה לי גם בעוגיות קוקוס קמח כוסמין. אחרי שהוספתי מים העוגיות יצאו מעולות וטעימות גם הקוקוס וגם העוגיות טחינה שפה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:20 13.01.2020)

מוזר שחסרים נוזלים בבצק אם את משתמשת בכוס נכונה.
בכל מקרה, אם הוספה של מים מסייעת ומביאה תוצאה טובה אז תמשיכי להוסיף 🙂

ענת (12:55 10.01.2020)

האם ניתן להשתמש בקמח מלא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:27 10.01.2020)

ממליצה לשלב כוס קמח מלא עם כוס קמח לבן.

אושר (12:00 20.12.2019)

היי להשתמש בכוס חמה או חד פעמי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:20 20.12.2019)

יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית.

שיר (18:30 19.12.2019)

תשמעי את מהממת המתכונים שלך מדהימים מכורה לאתר שלך. תודה רבה לך ❤

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:40 19.12.2019)

תודה שיר 💖

רעות (21:15 27.11.2019)

הכנסתי עם הילדות היום ויצא ממש טעים,
כמובן שהן רצו לשים סוכריות:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:01 27.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רעות

ספיר (21:44 21.11.2019)

עשיתי בול ויצא מושלםםםם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 21.11.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה ספיר

דורית (14:07 29.10.2019)

היי אפרת, באיזה טחינה את משתמשת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:46 29.10.2019)

בארכה.

שי (13:13 8.10.2019)

היי אפרת . המתכונים שלך כרגיל מעולייםםםם וטעימים. הבצק יצא לי קצת דביק שהקשה עלי לעשות כדורים. אז כשהרטבתי את הידיים עם מים היה יותר קל לכדרר . האם זה בסדר לעשות כך עם ידיים רטובות? ושאלה נוספת זה בסדר שהשתמשתי בנטורינה במקום חמאה/מחמאה ? יכול להיות בגלל הנטורינה קצת יותר דביק המרקם?
תודה וחתימה טובה אלופה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (01:16 10.10.2019)

היי שי,
באיזה כוס השתמשת?
זה בסדר שהרטבת ידיים.
לגבי הנטורינה – כן.
גמר חתימה טובה 🌺

ענבר (20:40 3.10.2019)

היי האם פיזרת למעלה אבקת סוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:54 3.10.2019)

כן. לפני ההגשה אפשר לפזר אבקת סוכר.

ליטל (20:38 3.10.2019)

היי אפרת
שתי שאלות :
האם אפשר להכין במיקסר עם וו גיטרה?
שנית ראיתי שכתבת באחת התגובות שאת מתכוונת לשימוש בכף רגילה האם יש בעיה אם אשתמש בכפות מדידה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:37 3.10.2019)

אפשר להשתמש במיקסר עם וו גיטרה אבל גם אפשר להכין ידנית.
זה יותר מדויק עם כף מטבח רגילה (זה מה שאני משתמשת).

ליהיא (11:18 24.09.2019)

היי אפרת, כשאת אומרת כף את מתכוונת לכף רגילה שיש בבית או לכף שקונים עם הסט של הכוסות מדידה? (שהיא כמובן יותר מדוייקת)
ועוד שאלה, האם כפות הקורנפלור והסוכר צריכות להיות כפות גדושות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:15 24.09.2019)

הכוונה לכף רגילה שיש בבית.
קורנפלור- כף רגילה. סוכר – כף מלאה (בין רגילה לגדושה).

יהודית (20:08 23.09.2019)

אפשר להמיר את הקמח הרגיל בקורנפלור או בכל קמח אחר ללא גלוטן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 24.09.2019)

זה אמור לעבוד עם קמח תמי או כרגיל.
בכל מקרה, יש מתכון לעוגיות טחינה ללא גלוטן.

מיכל (09:12 15.09.2019)

אפשר לוותר על הסוכר והסוכר וניל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:23 16.09.2019)

מה חשבת לשים במקום? צריך להמתיק באיזושהי צורה.

אורית (04:30 2.08.2019)

אני רוצה להכין את המתכון אבל לא נראה לי שיש סוכר ווניל בפלורידה מה אפשר במקום?תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:09 2.08.2019)

אפשר לשים כפית תמצית וניל + 2 כפות שטוחות סוכר.
אם אין לך תמצית וניל תכיני בלי.

הודיה (10:14 30.07.2019)

היי, אפשר להחליף את החמאה בשמן רגיל?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:59 30.07.2019)

אפשר לשים סה”כ חצי כוס שמן אבל זה ישנה את המרקם.

ליטל (13:43 21.07.2019)

אפרת היקרה
חייבת להודות שמפאת התגובות הלא נעימות שהופתעתי לראות לראשונה במתכון שלך
חששתי מאוד להכין את העוגיות
אך סמכתי עלייך ועל הניסיון הרב
והתוצאות..הבצק יצא מושלםםםם
הריח מטריףףףףף!!
תודה ענקית לך אפרת על הכל!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:05 21.07.2019)

שמחה שיצאו טעימות 🙂
תודה לך ❤️

טובי (20:37 10.07.2019)

אפרת היקרה
אני עכשיו מכינה את המתכון עם העוגיות תחינה וזה ממש יוצא לי נוזלי ולא בצק ,אי אפשר לעשות מזה כדורים
מה עלי לעשות??
אם אפשר לכתוב לי כמה שיותר מהר כי אני פה באמצע…
תודה רבה..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:41 10.07.2019)

היי טובי,
זה בגלל שימוש בכוס חד פעמית.
ראיתי ששלחת לי מייל אז השבתי לך במייל.

שיר (23:20 9.07.2019)

גםלי יצא טעם לוואי, קצת מר והטחינה באמת הייתה מרה… באסה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:35 9.07.2019)

חבל 🙁
חשוב לטעום את הטחינה לפני השימוש.

טובי (22:03 1.07.2019)

אפשר להשים מרגרינה במקום חמאה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:18 1.07.2019)

כן.

אביב (11:47 9.06.2019)

היי
האם ניתן להחליף את החמאה בשמן קוקוס ? את הקורנפלור בטפיוקה ואת הקמח הלבן בקמח כוסמין ?
תודה מראש 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:51 10.06.2019)

אני מניחה שכן רק צריך לקחת בחשבון שזה יישנה את מרקם העוגיות.
יש לשים 4 כפות גדושות שמן קוקוס במצבו המוצק (אם הוא נוזלי בגלל החום יש להכניס אותו למקרר לפני השימוש).

נועה (10:08 27.06.2019)

גם אני חשבתי על זה.. אנסה ואגיד לך איך יצא 😉

רחלי (19:59 26.05.2019)

יש אפשרות להמיר קורנפלור בקמח תפו”א?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:30 26.05.2019)

במקום קורנפלור שימי 2 כפות קמח תפו”א ו2 כפות קמח רגיל.

רות (16:34 23.05.2019)

הכנתי את עוגיות יצאו מושלמות. מזכירות את עוגיות הרורייבה (גורייבה) שסבתי ז”ל הייתה מכינה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 23.05.2019)

שמחה שאהבת ❤️

רותם (10:02 13.05.2019)

עוגיות פשוט מנצחות! כשאני מכינה אותן אין אחד שלא מבקש את המתכון.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:22 13.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂

קרן (00:12 9.05.2019)

אכזבה – פעם ראשונה שמתכון שלך לא יוצא לי, העוגיות יצאו עם טעם לוואי, הסוכר לא נמס 🙁

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 9.05.2019)

השתמשת בסוכר לבן רגיל?
אם היו לעוגיות טעם לוואי כדאי לבדוק את הטחינה. אני ממליצה לך לטעום אותה. יכול להיות שהיא מרה וזאת הסיבה.

חגית (16:34 1.05.2019)

יש מה להחליף את הקונפלור

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:50 1.05.2019)

אפשר להמיר ב-4 כפות קמח רגיל.

דנה (21:23 30.04.2019)

מתכון מושלם! מכינה כבר פעם שלישית!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 30.04.2019)

שמחה לשמוע 🙂

רונית (20:11 18.03.2019)

הי אפרת. הוספתי עוד חמישים גרם חמאה כי הבצק היה מאוד פירורי ולא התאחד יפה.
יצא מהמם! תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:45 18.03.2019)

נראה מעולה 😍
תודה רונית

פייגי (13:42 18.03.2019)

יצא מעולה!
איך זה בהקפאה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:46 18.03.2019)

שמחה לשמוע 🙂
אן בעיה להקפיא בתוך קופסה אטומה.

יסמין (17:54 3.03.2019)

היי
מתה להכין את העוגיות אבל נתקעתי בלי שמן יש דרך להחליף את השמן במשהו אחר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:38 3.03.2019)

שימי במקום 2 כפות חמאה מומסת.

מירוש (23:30 2.03.2019)

כמה טחינה בר3מים יוצאות 10 כפות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:38 2.03.2019)

160 גרם.

אדל (10:35 20.02.2019)

היי אפרת
תודה רבה על המתכונים הכל ברור ומדוייק פשוט כיףףףף תודה ענקית
רציתי לשאול אם אפשר במקום טחינה להכין עם אגוזים/שקדים טחונים?
ואם אפשר במקום חמאה להשים מחמאה פרווה והאם להמיס או שיהיה רך?
ניסתי להכין עם מחמאה רכה אבל הבצק יצא מאוד דביק למרות שהוספתי קמח
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:00 20.02.2019)

היי אדל,
במקום הטחינה אפשר להוסיף ביצה ואז אפשר להוסיף גם כרבע כוס אגוזים/שקדים טחונים. אם במקרה התערובת יבשה יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך.
אפשר לשים מחמאה אבל לא כדאי להמיס אותה אלא להשתמש בה כשהיא רכה (דווקא כשממיסים אותה היא יותר מרטיבה את הבצק).
באיזה גודל כוס השתמשת? אולי בגלל זה הבצק יצא מאוד דביק.

yeuda (20:52 14.02.2019)

עשיתי את העוגיות ויצא חבל על הזמן מוצלחות מאוד תודה.
רציתי לשאול אם זה יוצא לי מתוק מידי האם אפשר להוריד איזה כף סוכר, כף וחצי?
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:26 14.02.2019)

כן בטח, אפשר להפחית מכמות הסוכר 🙂

לאלי (07:57 15.01.2019)

היי
אוהבת מאוד את האתר ,
גורם לי להיות הרבה במטבח 🙂

היה לי קמח מלא..
יצא מאווווד טעים נמסות בפה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 15.01.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ויום מקסים!

שדכנית למבוגרים (21:03 14.01.2019)

אפשר מרגרינה מחמאה???

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:36 14.01.2019)

כן.

ברכה (12:14 27.12.2018)

אפשר שמן במקום חמאה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:38 27.12.2018)

אפשר לשים סה”כ חצי כוס שמן אבל זה ישנה את המרקם.

יונית (10:22 27.12.2018)

נראה מהמםםםםם!
מקווה שאצליח למכיר לחבר’ה המפונקים…:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:53 27.12.2018)

מקווה שהם יאהבו 🙂

מרים (09:57 27.12.2018)

זה הרבה יותר טרחה למדוד טחינה בכפות. את יודעת אולי כמה זה בכוסות מדידה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:52 27.12.2018)

דווקא אם את משמנת את הכף זה קל.
בכל מקרה, זה יוצא בסביבות שני שליש כוס מדידה (נפח 240 מ”ל).

אפרת ישראל (16:45 18.12.2018)

אפשר להמיר בקמח כוסמין?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:59 18.12.2018)

אפשר. קחי בחשבון שאולי המרקם ייצא קצת יותר מתפורר.

אילנה (09:39 14.12.2018)

היי אפרת צריך לערבב עם מים או לשים ככה ? תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 14.12.2018)

לשים כמו שזה מהקופסה (בלי מים).

הודיה (08:46 29.11.2018)

הכנתי אותם אתמול הם יצאו טעימות אבל כניראה שמתי מדי הרבה טחינה והם יצאו חונקות חשבתי אולי אפשר לפורר אותם ולהכין מהם משהו אחר מה את אומרת? אשמח לרעיון אם יש לך. תודה רבה על המתכונים הקלילים אין יום שאני לא באתר שלך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:56 29.11.2018)

היי הודיה,
את יכולה להשתמש בפירורים להכנת בראוניז מפירורי ביסקוויטים או כדורי שוקולד.

יעל (09:16 27.11.2018)

היי,
הכנתי אתמול, הלכתי בדיוק לפי המתכון, הטעם מושלם! אבל אחרי שהתקררו ממש התפוררו…
לא יודעת מה עשיתי לא בסדר?
תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:08 27.11.2018)

היי יעל,
העוגיות אמורות לצאת במרקם נימוח וקצת מתפורר (כשנוגסים).
אם הן יצאו מתפוררות מידי זה יכול להיות בגלל שחסרים קצת נוזלים בבצק ביחס לכמות הקמח (שמן או טחינה).

ה.ר (21:20 13.11.2018)

היי,
אפשר להחליף את החמאה בשמן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:55 13.11.2018)

אפשר לשים סה”כ חצי כוס שמן אבל זה ישנה את המרקם.
בכל אופן מישהי בתגובות רשמה שהכינה עם שמן ויצא מוצלח.

תמה מליחי (12:34 9.11.2018)

אפשר לשים משהוא במקום ל אה אני לא רוצה שזה יהיה חלבי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:38 9.11.2018)

אפשר להמיר במרגרינה או מחמאה.

מוריה (23:02 1.11.2018)

יצא מושלם. פשוט טעים ופשוט.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:06 1.11.2018)

תודה מוריה, שמחה שאהבת 🙂

שרי (23:36 15.10.2018)

יצא מעולה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:15 16.10.2018)

תודה שרי 🙂

דנה (12:48 15.10.2018)

היי,מה אני צריכה להחליף כדי להפוך את העוגיות לטבעוניות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:48 15.10.2018)

היי דנה,
במקום חמאה אפשר לשים מחמאה/מרגרינה או 4 כפות גדושות שמן קוקוס במצב מוצק (אם השמן נוזלי יש להכנס אותו להתקשות במקרר לפני השימוש).

דנה וולף (17:08 17.10.2018)

היי הטעם יצא מעולה !! אך הן יצאו קצת דחוסות איך אני יכולה להימנע מזה לפעם הבאה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:47 17.10.2018)

לעוגיות אמור להיות מרקם קצת דחוס אבל נימוח. אגב השתמשת בשמן קוקוס?

שרון (16:51 3.10.2018)

היייי אפרת !
אני רוצה להכין את העוגיות פרווה .
כמה שמן יש להשים במקום ?
והאם זה עדיין יצא טוב ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:26 3.10.2018)

היי שרון,
זה ישנה את המרקם של העוגיות. אפשר להמיר במחמאה או מרגרינה או ב-4 כפות גדושות שמן קוקוס במצב מוצק.

taltul (18:12 30.09.2018)

הכנתי אותן והן פשוטות להכנה וטעימות מאוד. תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:16 30.09.2018)

שמחה לשמוע!
תודה וחג שמח 🌺

איריס טל (13:05 29.09.2018)

אפשר להכין את הבצק, לשים במקרר ולהכין בשלב מאוחר יותר או למחרת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:02 29.09.2018)

כן.

מלי ניר (20:45 26.09.2018)

היי . תודה על המתכון .
הבצק יצא לי פירורים.
מה עושים .??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:45 26.09.2018)

חסרים נוזלים בבצק. יש להוסיף כף טחינה נוספת וכף שמן. אם הבצק עדיין מתפורר אפשר לשים כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך.

הבשלנית המחייכת (16:45 24.09.2018)

הו לא! אין לי קורנפלור וממש חייבת את העוגיות האלה, יש תחליף?…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 24.09.2018)

היי, אפשר להמיר ב-4 כפות קמח רגיל.

מושקי (10:45 20.09.2018)

יצא פצצותתתתתתתת מעולה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:05 20.09.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה על העדכון

קרין (15:15 14.09.2018)

יצאו עוגיות טעימות מאודדד
תודה לך על מתכונים מעולים!!
שבת שלום🌷

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:46 14.09.2018)

תודה קרין ושבת שלום 🌺

אור טיאר (08:58 9.08.2018)

היי אפרת,

שוב תודה רבה ענקית על המתכונים שלך כל המשפחה נהנת 🌷

שאלתי: הכנתי את העוגיות והם יצאו טעימות מאוד,
אך מידי רכות (נימוחות מאוד) האם זה המרקם שהעוגיה צריכה להגיע? או שעיתי טעות בכמויות?

תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:24 9.08.2018)

היי אור,
העוגיות אמורות לצאת במרקם פריך ונימוח. לא רך מידי. השתמשת בכוס בנפח של 240 מ”ל? כמו זו שבתמונה.
כמה זמן אפית אותן?

אור טיאר (12:14 23.08.2018)

לא השתמשתי בכוס מדידה כמו בתמונה, אלה השתמשתי במשקל מדידה.. אך שוב יכול להיות ששמתי יותר מידי טחינה וזה מה שעשה אותם רכות מידי? :/

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:18 23.08.2018)

אז יכול להיות שזה בגלל הטחינה.

דנה (13:29 7.08.2018)

תודה רבה על המתכון! המרתי את חצי מכמות הקמח בקמח מלא ויצא מעולה! אני רק תוהה מה נותן הקורנפלור במתכון? ולמה התוספת של 2 כפות שמן? הרי כבר יש לא מעט חמאה וטחינה במתכון. המון תודה לך על המתכונים המוצלחים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:05 7.08.2018)

שמחה שיצא טעים בשילוב קמח מלא 🙂
גם השמן וגם הקורנפלור תורמים למרקם. השמן קצת מקשה את העוגיות והקורנפלור נותן לעוגיות מרקם נימוח יותר.

מרים (10:57 6.08.2018)

יצא מושלם! שמתי חצי מכמות הקמח וחצי שני קמח כוסמין, את הסוכר החלפתי בסילאן ובמקום חמאה שמן קוקוס. תודה לך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:12 6.08.2018)

מעולה!
תודה מרים 🙂

שרית (18:56 14.08.2018)

כמה שמן קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 14.08.2018)

4 כפות שמן קוקוס במצבו המוצק. אם הוא מומס יש להכניס אותו למקרר לפני השימוש.

מזל (16:02 5.08.2018)

היי אפשר להשתמש בקמח תופח במקום בקמח רגיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:48 5.08.2018)

כן אפשר. יש לוותר על אבקת האפיה.

אורנה (10:09 30.07.2018)

טחינה משומשום מלא זה בסדר למתכון הזה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:30 30.07.2018)

כן, פשוט יהיה טעם חזק יותר של הטחינה.

אורנה (11:17 29.07.2018)

היי.
נראה מעולה וקל להכנה…
איך יודעים מתי העוגיות מוכנות? אני שואלת בגלל שכל תנור הוא שונה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:51 29.07.2018)

היי אורנה,
העוגיות אמורות להתייצב (למרות שהן עדיין רכות עד שהן לא מתקררות לגמרי) ולהזהיב ממש מעט בשוליים.

אודליה (23:17 28.07.2018)

שבוע טוב אפרת! הכנתי לשבת ויצא מושלם! (אומנם בלי שקדים כי בדיוק נגמרו לי), אהבתי מאוד, תודה רבה!! 🙂 (תצפי לעוד תגובות למתכונים אחרים חח)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:42 29.07.2018)

שמחה לשמוע! 🙂

אודליה (22:47 5.08.2018)

והנה התמונה שלא הצלחתי לצרף בתגובה הקודמת משום מה … שוב תודה!

תות (20:53 19.07.2018)

1) אפשר אולי להחליף את הקמח לקמח כוסמין מלא?
2) איך אני יכולה להחליף את החמאה שיהיה טבעוני אבל לא שמן קוקוס ולא מרגרינה נגיד( בננה או רסק תפוחי עץ) או שיש לך רעיון אחר בשבילי אשמח לשמוע
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 19.07.2018)

1. אני מניחה שאפשר.
2. לדעתי כדאי לשקול להשתמש בשמן קוקוס כי מבחינת טעמים בננה לא מתאימה ועם רסק תפוחים המרקם יהיה שונה לגמרי ולא נימוח כמו שזה אמור להיות.

דבורה ג. (18:48 19.07.2018)

יצא מעולה.
שמתי פקאנים במקום.
צרפתי תמונה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 19.07.2018)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

דבורה (18:12 19.07.2018)

הי אפרת,
תודה על האתר המושלם, אני ממליצה עליו הרבה…
כמה עוגיות זה מכין בערך? כי אני לא רוצה שיצא לי מידי הרבה.
וחשבתי שאם זה ידי הרבה אני יעשה חצי מרשם.
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 19.07.2018)

היי דבורה,
זה יוצא כ-35 עוגיות. אם את רוצה פחות אין בעיה להכין מחצית מכל הכמויות.

הודיה (12:53 18.07.2018)

היי אפרת,
האם יש שינוי בכמויות אם אופים אותן מקמח כוסמין?
שמעתי שניתן להמיר מרגרינה ברסק תפוחים, האם זה מתאים גם כתחליף לחמאה, ואם כן, כמה לשים?
ותודה על האתר המקסים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:07 18.07.2018)

היי הודיה,
אם את משתמשת בקמח כוסמין אז יכול להיות שתצטרכי להפחית את כמות הטחינה ב1-2 כפות. יש לעצור ברגע שמתקבל בצק אחיד ונוח לעבודה.
המרת שמן/מרגרינה ברסק תפוחים בדר”כ יותר מוצלחת בעוגות. במקרה הזה החמאה מעניקה את המרקם הנימוח כך שאני לא ממליצה להמירה ברסק.

שרי (13:16 17.07.2018)

רציתי לשאול לגבי המרגרינה החדשה של שמרית. ללא שומן טרנס על בסיס שמן קוקוס או שמן זית. (נטורינה). האם היא באמת בריאה? או לפחות לא כל כך גרועה כמו המרגרינה הרגילה? אשמח לשמוע

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:12 17.07.2018)

היי שרי,
לא בטוחה שאפשר לומר שהיא בריאה אבל היא בהחלט עדיפה ממרגרינה.

אסתי (16:55 16.07.2018)

הכנו עם שמן יצא מאד טעים . הפעם אני רוצה לנסות עם סילאן

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:06 16.07.2018)

שמחה שיצא טעים.
מחכה לעדכון איך יצא עם סילאן 🙂

שרית (18:58 14.08.2018)

איזה שמן? אפשר עם קנולה/חמניות או רק שמן קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:12 14.08.2018)

עדיף שמן קוקוס.

חני קרביץ (17:24 15.07.2018)

איזה עוגיות מושלמות…
אחרי המון מתכונים.
אלה פשוט חלומיותתתתת

קלות ופשוטות והכי חשוב – טעימות!!!

תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:22 15.07.2018)

שמחה שאהבת!
תודה חני 🌷

לירון (11:17 14.07.2018)

הייי יצא מושלםםםם!!! תודה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 14.07.2018)

נראה מעולה!!
תודה לירון 🌷

גבי (09:11 14.07.2018)

שלום רב,
תודה על המתכונים.
האם ניתן להכין את העוגיות עם קמח ללא גלוטן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 14.07.2018)

היי גבי,
מצרפת מתכון לעוגיות טחינה ללא גלוטן.

ברכי (17:46 13.07.2018)

דקה לפני שבת הספקתי.
תודה על המתכון יצא טעים מאוד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:50 13.07.2018)

שמחה לשמוע!
תודה ושבת שלום🌷

שרית (20:38 12.07.2018)

היי אפרת המקסימה
האתר נפלא!
האם ניתן להמיר את החמאה בחמאת קקאו? היא מגיעה במצב מוצק וניתן לשבור לגושים
האם צריך להמיס ומה היחס? אותה כמות?
ולגבי הקורנפלור הבנתי מהתשובות שאפשר להמיר באותה כמות של קמח רגיל נכון?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 12.07.2018)

היי שרית,
לגבי הקורנפלור – נכון.
לגבי חמאת קקאו, לא בטוחה אם כדאי. לפי מה שאני יודעת חמאה רגילה וחמאת קקאו הם שני מרכיבים שנותנים מרקמים שונים ואינם מכילים את אותו הרכב שומנים.

שרית (21:27 12.07.2018)

היי אפרת
תודה על תגובתך
אם כך היות ויש לי שמן קוקוס אני צריכה לקחת ממנו 4 כפות של שמן ולשים במקרר עד שיתגבש מעט ואז להשתמש בעוגיות במקום החמאה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:21 12.07.2018)

נכון.

שרית (13:36 12.07.2018)

במקום שקדים אפשר לשים חמוציות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:26 12.07.2018)

אם אוהבים את השילוב אז כן.

neli (10:46 12.07.2018)

הי אפרת, כל הכבוד נראה טעים ומהמם, 10 כפות טחינה? נכון אני לא טועה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:07 12.07.2018)

נכון 🙂

פורת יוסי (10:19 12.07.2018)

שלום רב לך
כשקראתי את הכותרת שמחתי מאד ת לתומי חשבתי שאל עוגיות ללא קמח וללא סוכר. אשמח לקבל מתכון של עוגיות שכאלו אך ללא קמח וללא סוכר, במידה ויש ברשותך מתכון שכזה.
תודה רבה
המשך יום נעים
יוסי פורת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:31 12.07.2018)

היי יוסי,
אפשר להמיר את הקמח בקמח כוסמין מלא ולהשתמש בתחליף סוכר. אני ממליצה על אבקת “כמו סוכר” של סוכרזית.
יום נפלא

נעמי (10:03 12.07.2018)

אפרת שלום
האם אפשר להחליף את החמאה במחמאה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 12.07.2018)

כן אפשר.

שרית (09:42 12.07.2018)

הי אחת האלופות
כבר רצה להכין…
שבת שלום!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 12.07.2018)

מעולה 🙂
תודה שרית ושבת שלום

נעמי (09:41 12.07.2018)

האם אפשר להחליף את החמאה במחמאה כך שיהיה פרווה ולא חלבי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 12.07.2018)

כן אפשר.

רון (09:25 12.07.2018)

יש איך להבריא את העוגיות? לא קמח לבן אלא כוסמין אולי או מלא, מה במקום חמאה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:26 12.07.2018)

אני מניחה שזה יעבוד עם קמח כוסמין רגיל או מלא (לדעתי כדאי לשלב) ו4 כפות גדושות שמן קוקוס במצבו המוצק (אם הוא נוזלי בגלל החום יש להכניס אותו למקרר לפני השימוש).

רחלי (09:22 12.07.2018)

שלום
תודה על המתכונים הנפלאים שעושים את השבת לטעימה כ”כ.
לפרווה אפשר להחליף במרגרינה או עדיף נטורינה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:25 12.07.2018)

זה אמור לעבוד עם שניהם, מה שתבחרי 🙂

תהילה (09:18 12.07.2018)

שלום,
אפשר להחליף את החמאה בשמן קוקוס? ואם כן אז כמה לשים?

תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 12.07.2018)

אני מניחה שכן.
יש לשים 4 כפות מלאות שמן קוקוס במצבו המוצק (אם הוא נוזלי בגלל החום יש להכניס אותו למקרר לפני השימוש)

דרעי פנינה (09:00 12.07.2018)

עוד רעיון במקום שקדים בגומה ניתן לזלף ממרח חלבה בכל גומה
יוצא טעים מאוד ומרשים.
פנינה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 12.07.2018)

רעיון מעולה 🙂
תודה פנינה

שרה (12:16 12.07.2018)

נשמע טוב ממרח שקדים
רעיון פגז
מה דעתך על נוטלה? או חמאת בוטנים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:45 12.07.2018)

נשמע טוב 🙂 אפשר לגוון ולמלא חלק מהעוגיות ממרח אחד וחלק אחר.

מלכס (08:55 12.07.2018)

היי,
את החמאה יש אפשרות להמיר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 12.07.2018)

אפשר להמיס את החמאה במחמאה או מרגרינה.
לא ניסיתי עם שמן קוקוס אבל זה אמור לעבוד גם איתו. יש לשים 4 כפות גדושות שמן קוקוס במצבו המוצק (אם הוא נוזלי בגלל החום יש להכניס אותו למקרר לפני השימוש)

סיגל (08:43 12.07.2018)

היי
אפשר להכין ללא סוכר?
אולי סוכרזית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:19 12.07.2018)

כן אפשר. אני ממליצה על אבקת “כמו סוכר” של סוכרזית.

חיה (08:31 12.07.2018)

האם אפשר להשתמש בקמח אחר ולא בקמח לבן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:19 12.07.2018)

אני מניחה שזה יעבוד גם עם קמח כוסמין מלא.

חני (08:15 12.07.2018)

נראה טובבב
במה אפשר להחליף את הסוכר וניל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:19 12.07.2018)

במקום סוכר וניל אפשר לשים כפית תמצית וניל + 2 כפות שטוחות סוכר.

דגנית (08:15 12.07.2018)

בוקר טוב
אפשר לעשות עם שמן?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:19 12.07.2018)

פחות מומלץ. זה ישנה את המרקם.

מיכל (07:50 12.07.2018)

נראה להיט!
הילדים והבעל עפים על טחינה, נראה לי מושלם בשבילם… 😊
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:04 12.07.2018)

תודה מיכל 🙂
יום נפלא

מיטל (23:48 11.07.2018)

שלום רב במה אפשר להחליף את הקורנפלור?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:03 12.07.2018)

היי מיטל,
הקורנפלור תורם למרקם. אם אין לך אפשר להמיר בקמח רגיל.
יום מקסים🌷

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.