שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 16-18 דקות

מס’ מנות: 35 עוגיות טחינה

סוג: חלבי

רכיבים

2 כוסות (280 ג’) קמח לבן

4 כפות (40 ג’) קורנפלור

כפית (5 ג’) אבקת אפיה

4 כפות מלאות (60 ג’) סוכר

2 שקיות (20 ג’) סוכר וניל

100 גרם חמאה או נטורינה רכה (לא מומסת) *יש להוציא את החמאה מהמקרר כשעה לפני ההכנה

10 כפות טחינה גולמית (יש לערבב את הטחינה לפני השימוש)

2 כפות (20 מ”ל) שמן

35 שקדים טבעיים (לא חובה)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה.

-מערבבים את הקמח והקורנפלור עם אבקת האפיה. מוסיפים סוכר לבן וסוכר וניל ומערבבים. מוסיפים חמאה, טחינה גולמית ושמן ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.

-יוצרים כדורים קטנים בקוטר של 2.5 ס”מ ומניחים על נייר האפיה. משטחים ממש מעט. נועצים שקד בכל עוגיה.

-מכניסים לתנור ואופים במשך 16-18 דקות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי.

הפעל טיימר (16 דק’)
+
טיימר פועל

לחצו כאן למעבר למתכון עוגיות טחינה קלות ומהירות >

ראו גם
קישואים ועגבניות בתנורקישואים ועגבניות בתנור
חביתת ברוקולי חביתת ברוקולי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
עדנה (19:50 14.09.2024)

טעים מאד!! נמס בפה

עוגיות טחינה נימוחות
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:01 14.09.2024)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף🙂

avatar
חיה (18:47 23.07.2024)

היי אפשר לשים במקום טחינה חמאת שקד מקולף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:56 23.07.2024)

לא ניסיתי אבל נראה לי שכן.
5-6 כפות מלאות אמורות להספיק

avatar
חיה (00:27 24.07.2024)

עשיתי עם תחליף אחר לטחינה כפי שרשמת למשהי אחרת בתגובה. בהזדמנות זו אני רוצה לומר לך תודה על כל המתכונים המגוונים והטובים! ועל האתר היפה! עשיתי הרבה מתכונים ונהנת כל פעם מחדש! תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:07 24.07.2024)

❤️❤️

avatar
צור צור (22:46 6.06.2024)

מושלםםםםםםם
עוגיות נימוחות וטעימות!!
עשיתי עם נטורינה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:35 7.06.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
דבורה (10:11 25.12.2023)

אפשר לשים סילאן במקום סוכר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:16 25.12.2023)

כן אפשר. בגלל שהסילאן נוזלי יהיה כדאי לפחית בכמות הטחינה כדי שהתערובת לא תצא דביקה מידי. תפחיתי 2-3 כפות.
*קחי בחשבון שזה יצבע את העוגיות

avatar
דבורה (23:07 25.12.2023)

תודה רבה!
אנסה ובעז”ה אעדכן

avatar
פז (16:12 14.07.2023)

הכנתי את העוגיות לפי המתכון, והשתמשתי במשקל
שמתי 150 גרם טחינה מלאה..
משום מה הבצק ממש מתפורר. וגם את העוגיות שיצרתי בקושי רב בקושי הצלחתי לאחד. לאחר אפייה יצא טעים.
לא הבנתי היכן הבעיה עם השתמשתי במשקל..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:35 15.07.2023)

היי
יכול להיות שהיה קצת יותר מדי קמח או קורנפלור. העוגיות אמורות להיות די מתפוררות(:

avatar
רחלי (17:50 6.07.2023)

אפשר לשלב שוקולד? ולהחליף את הסוכר בדבש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:37 7.07.2023)

אפשר לשלב שוקולד צ’יפס או כף קקאו ו50 גרם שוקולד מומס.

avatar
תמר (15:33 2.06.2023)

הכנתי, יצא טעים ברמות!!
תודה על המתכונים:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:10 2.06.2023)

שמחה לשמוע🙂

avatar
יאנה אסאילוב (19:10 19.05.2023)

הכנתי אותם היום, הנה מה יצא לי: בהתחלה הופתעתי למה אין ביצים במתכון, אך הכל הצליח ויצא טעים

עוגיות טחינה נימוחות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:32 20.05.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
ורד (14:57 28.02.2023)

אפשר להכין את העוגיות ולהקפיא?
רוצה להכין אותם היום לשבת ושישארו טריים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:17 28.02.2023)

כן, אפשר(:

avatar
דבורה (13:45 29.03.2022)

אפשר להחליף את החמאה בשמן זית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:30 29.03.2022)

פחות מומלץ, המרקם וגם הטעם ישתנו(:

avatar
הדס (19:24 7.03.2022)

יצא מאוד טעים!!
אבל בצק יצא לי מאוד פרורי אז עשיתי את העיגולים בידיים רטובות זה היה קצת קשה.
ותודה רבה על האתרר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:34 7.03.2022)

היי,
שמחה שיצא מוצלח(:
הבצק דווקא לא אמור לצאת פירורי, האם השתמשת בכוס מדידה ודייקת בכמויות?

avatar
הדס (22:39 7.03.2022)

כן , אולי זה בגלל שהשתמשתי בנטורינה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:48 8.03.2022)

נטורינה לא אמורה לשנות את המרקם לפירורי, בכל מקרה טוב שהוספת קצת מים. אם זה קורה בפעמים הבאות ניתן להוסיף לבצק כף טחינה.

avatar
דבורה (14:50 18.11.2022)

היי
בפעמיים הראשונות שעשיתי יצא לי גם בצק פירורי ניראה לי כי עשיתי באופן ידני אבל כשעשיתי במיקסר יצא לי מושלם.

avatar
שילת (19:18 24.01.2022)

אפשר לוותר על החמאה או להחליף במשהו אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:45 24.01.2022)

היי,
אפשר לשים מרגרינה או חצי כוס שמן (השמן ישנה את המרקם).

avatar
נ (03:42 21.01.2022)

ווואאאווו יצא מושלםםם גם טעים
וגם יפה

עוגיות טחינה נימוחות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:00 21.01.2022)

נראה מעולה, יפה וטעים! תודה על השיתוף🌺

avatar
בלה (14:48 17.01.2022)

היי אפרת, אני הכנתי את המתכון הזה בפעם השלישית. בפעם הראשונה(ללא קורנפלור) יצא נהדר. בפעם השנייה (הוספתי קורנפלור)יצא נורא. לא היה ניתן לבלוע אותן והסוכר לא נמס, העוגיות לא תפחו. ועכשיו, עשיתי שוב ללא קורנפלור והעוגיות יצאו ממש שטוחות, הסוכר לא נמס ולא הצליח לי. אשמח לעזרה. אני רוצה להכין שוב. לא מוותרת 🙏🙂

עוגיות טחינה נימוחות
avatar
בלה (14:49 17.01.2022)

רוצה לציין שהכנתי מחצי כוס שמן בכל 3 הפעמים. תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:01 17.01.2022)

מעולה(:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:20 17.01.2022)

היי בלה,
יכול להיות שהייתה בעיה בקורנפלור, שהוא היה לא טרי?
דבר נוסף, האם את משתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מ”ל?
האם את מקפידה לערבב היטב את הטחינה לפני השימוש?
ועוד דבר שעשוי להיות קשור- את משטחת את העוגיות לפני האפייה מעט מאד או שעושה אותן שטוחות?

avatar
גיתית (22:54 13.01.2022)

רציתי פרווה אז השתמשתי (כפי שהמלצת לאחת המגיבות) בארבע כפות גדושות של שמן קוקוס מוצק, ושמתי חוץ מזה גם 2 כפות שמן לפי המתכון.
יצא לי משום מה בצק דביק מידי, למרות שעשיתי בדיוק לפי ההוראות והכמויות.
מה את ממליצה לי לעשות?
(להכניס למקרר להתייצבות?
להרטיב את הידיים?
להוסיף קמח?)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:57 14.01.2022)

היי,
תוסיפי עוד קצת קמח עד לקבלת בצק נוח.
רק כדי לוודא- את משתמשת בכוס מדידה (בנפח 240 מ”ל)?

avatar
שרי (23:36 12.01.2022)

יצא נהדר, ממש לטעמי.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:07 13.01.2022)

שמחה מאד לשמוע!

avatar
בתיוש (19:03 30.12.2021)

האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:12 30.12.2021)

היי,
קמח כוסמין עשוי לשנות את המרקם, אבל אפשר להשתמש בו (עדיף שזה יהיה קמח כוסמין לבן או 50%).

avatar
יהל (13:51 15.11.2021)

אני מוסיפה 2 כפות ויסקי.זה במקום נוזל,שהוספתי פעם.זה מאחד לי את הבצק ויוצא טעים מאוד

avatar
אבישג (23:37 21.10.2021)

אוף יצא לי מחניק רצח כמו רטוב כזה לא יודעת.
מה הסיבה?

avatar
אבישג (23:46 21.10.2021)

עכשיו שאני חושבת על זה האמת שערבבתי את כל החומרים ביחד בטעות לעיסה אחת ולא בשלבים כמו שאמרת אולי זאת הסיבה? זה קשור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:06 22.10.2021)

היי אבישג,
זה יכול לקרות בגלל כמה דברים:
-אי דיוק בכמויות (אי שימוש בכוס מדידה)
– ערבוב שלא לפי הסדר
– ערבוב יתר אחרי הוספת הקמח
-אפייה בחום נמוך מהדרוש
– יצירת צורה עגולה מבללי לשטח את העוגיות
מקווה שעזרתי(:

avatar
לירון (12:29 17.07.2021)

יצא פשוט מקסים! קלי קלות וגורף מחמאות .. הכנתי ללא חמאה אלא עם שמן במקום.. לגרסת פרווה.

עוגיות טחינה נימוחות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:42 17.07.2021)

נראה מעולה ממש! איזה כיף ששיתפת❤

avatar
--- (19:05 13.07.2021)

היי,

וואי ממש מתפורר לי:(…יש סיבה למה זה קרה??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:49 13.07.2021)

היי,
הכוונה שהבצק פירורי או שלאחר האפייה העוגיות מתפוררות?
אם מדובר בבצק- יתכן שחסרים נוזלים בבצק. יש להוסיף כף טחינה נוספת וכף שמן, ואם הבצק עדיין מתפורר אפשר לשים כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך.
אם מדובר בעוגיות- קחי בחשבון שעוגיות טחינה הן דיי מתפוררות. אבל את יכולה לנסות בפעם הבאה להוסיף ביצה.
בהצלחה!

avatar
יפעת (18:04 17.06.2021)

היי האם אפשר אגוזים במקום שקדים?
אודה על תשובה מהירה אם אפשר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:19 17.06.2021)

היי,
אפשר בהחלט לשים כל אגוז שאוהבים:)

avatar
יפעת (19:20 17.06.2021)

תודה, אין עליך🙂

avatar
אבי (17:56 3.06.2021)

ניראה מעולה מקווה שיצא ככה גם
הכנסתי פקאנים והורדתי מעט קמח
עשיתי כמות כפולה
תודה רבה

עוגיות טחינה נימוחות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:26 3.06.2021)

נראה ממש מעולה! תודה על השיתוף אבי😊

avatar
אני (14:17 14.05.2021)

הכנתי עכשיו, תוך 5 דק בערך….
יצא בצק ממש טוב ונוח לעבודה!(ועשיתי עם שמן….)
מקווה שגם מרקם העוגיות יצא טוב בעז”ה….
תודה רבה מאוד!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:35 14.05.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף😊

avatar
הודיה (14:10 14.05.2021)

אפשר לשים במקום חמאה מרגרינה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:34 14.05.2021)

כן, אפשר מחמאה/מזולה/מרגרינה😊

avatar
שיר (18:50 2.03.2021)

היי, הוצאתי את החמאה בשעה לפני שהתחלתי להכין את העוגיות. כששמתי את החמאה בתערובת היא הייתה עוד מגובשת ולא היה אפשר להגיע לבצק לכן נאלצתי להוסיף מים חמים שפגעו בטעם. האם צריך לחמם במיקרוגל את החמאה כדי שתהיה רכה יותר? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:44 2.03.2021)

היי שיר,
נשמע מהתיאור שלך שהחמאה היתה צריכה יותר זמן להפשיר בחוץ. בכל מקרה, לא מומלץ לחמם במיקרוגל. את יכולה לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולהוציא אותה מהמקרר כשעה לפני ההכנה כדי שתתרכך.

avatar
אורית (15:35 21.04.2021)

אם את רוצה לרכך את החמאה במינימום זמן את יכולה להכניס למיקרו קערה עם מים ולהרתיח ,לאחר מכן לשפוך את המים ואז לכסות את החמאה חתוכה לקוביות עם הקערה

avatar
אלינור (00:38 29.01.2021)

אפשר לעשות את העוגיות מקמח חיטה מלא?
ומה אפשר להשים באמצע העוגיות חוץ מהשקדים והאגוזים ?
משום מה מרגיש לי טעים להשים קוביית שוקולד מריר בכל אחת מהעוגיות מה את אומרת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:09 29.01.2021)

היי אלינור,
את יכולה לשלב את הקמח מחיטה מלאה יחד עם הקמח הלבן.
ובקשר לתוספת מעל, שוקולד מריר נשמע מצויין😃

avatar
הילה (11:29 27.01.2021)

תודה על כל המתכונים המעולים 🙂
התנור צריך להיות בחום עליון תחתון? עם טורבו או לא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:41 27.01.2021)

חום עליון ותחתון ללא טורבו 🙂

avatar
הילה (11:49 27.01.2021)

תודה רבה!

avatar
חופית (23:34 26.01.2021)

אני מאד אוהבת את המתכון הזה. מה שכן חלק מהעוגיות יוצאות לי נוזליות, כנראה בגלל שהחמאה לא הומסה מספיק. אני משאירה אותה אפילו כמה שעות בחוץ ומקפידה לערבב היטב עם שאר המרכיבים אבל זה עדיין מרגיש לי לא מספיק מומס. מה אני עושה לא נכון? אולי צריך להמיס במיקרו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:39 27.01.2021)

היי חופית😃
נסי פעם הבאה להשתמש בחמאה כך:
מערבבים בעזרת כף ואח”כ בעזרת הידיים. אפשר גם להכין במיקסר.
כדאי לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולהוציא אותה מהמקרר כשעה לפני ההכנה כדי שתתרכך.

avatar
נעמה (15:48 8.01.2021)

יצא נהדר תודה על המתכון 😍

עוגיות טחינה נימוחות
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:49 8.01.2021)

נראה מעולה! 😍
תודה נעמה

avatar
עדן (15:30 7.12.2020)

יש סיכוי לעשות עם שמן או שמן קוקוס במקום חמאה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:35 7.12.2020)

אני מניחה שכן רק צריך לקחת בחשבון שזה יישנה את מרקם העוגיות-
יש לשים 4 כפות גדושות שמן קוקוס במצבו המוצק (אם הוא נוזלי בגלל החום יש להכניס אותו למקרר לפני השימוש).
או חצי כוס שמן.

avatar
שרון (20:38 1.12.2020)

מושלם !!

עוגיות טחינה נימוחות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:53 1.12.2020)

נראה מעולהההה שרון!
תודה על השיתוף❤️

avatar
מלי (16:05 26.11.2020)

מה אפשר לשים בימקום סוכר ווניל?
(אם אפשר ביכלל….)
ורציתי לומר שאני מעריצה אותך נורא על כל המתכוניםםם המושלמים תודה ענקיתתת❤💖🥰😍😘

avatar
מלי (16:34 26.11.2020)

איפא אני יכולה ליקנות את סיפרי המתכונים שלך אני נורא אוהבת אותם!!!!!!!או להזמין אותם?💞💞💞

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:09 26.11.2020)

היי מלי תודה רבה!
ניתן להזמין מהאתר שלנו מתכונים ב-10 דקות – החנות
❤️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:40 26.11.2020)

היי 🙂
במקום סוכר וניל אפשר לשים כפית תמצית וניל + 2 כפות שטוחות סוכר.
אם אין לך תמצית וניל אפשר להכין גם בלי.

avatar
מלי (23:45 30.11.2020)

אז אין לי תמצית ווניל לשים רק 2 כפטת סוכר?תודההה💖

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:42 1.12.2020)

נכון מלי(:

avatar
אסתר (21:04 3.11.2020)

עשיתי את המתכון המון פעמים תמיד יוצא ממש טעים!!!
אבל כל פעם העוגיות ממש ממש מתפוררות.
להביא לילדה זה לאסוף אחריה פירורים ברחבי הבית, מה אפשר להוסיף כדי שיהיה פחות מתפורר אבל עדיין נימוח וטעים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 4.11.2020)

היי אסתר,
עוגיות טחינה הן דיי מתפוררות
תוכלי להוסיף ביצה לבלילה יקירה

———
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

avatar
לי (12:01 20.10.2020)

אפשר לשים במקרר? הן יצאו מושלמות אבל מרקם שבנגיעה אפשר לפורר אותן ואני צריכה לשמור לערב ולשנע לחברה 😄רוצה לשמור על זה

עוגיות טחינה נימוחות
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:26 20.10.2020)

גם לאחר שהעוגיות התקררו הן כל כך מתפוררות?
עדיף לשמור אותם בחוץ, בקופסה סגורה.

avatar
נטע (22:55 10.10.2020)

היי קניתי נטורינה של חברת שמרית(משמן קוקוס) וגם מרגרינה של החברה שמרית אם אני רוצה לטבען את העוגיות יכולה להשתמש בהן?ואם כן איזה מהן עדיף לעוגיות שיצאו נימוחות?
תודה לך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:19 11.10.2020)

הייתי הולכת על הנטורינה משמן קוקוס אבל זה לא קריטי.
חשוב רק להוציא מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנה כדי שהנטורינה תתרכך.

avatar
נטע (13:24 11.10.2020)

אחלה תודה רבה! יעדכן איך יצא 🙂

avatar
נטע (00:10 12.10.2020)

יצא מוששש עם הנטורינה איזה אושר תודה❤

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 12.10.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
יסמין (12:11 30.09.2020)

יצא ממש ממש מעולה תודה

עוגיות טחינה נימוחות
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:51 30.09.2020)

מהמם 🙂
תודה יסמין

avatar
שריי (22:57 28.09.2020)

עוגיה מושלמתתתת נימוחה בפה ואבקת סוכר עושה אותה עוד יותר מעולה הכנתי עכשו גם את הטחינה לבד בלי פיצוחים ולא היה לי שקדים אז שמתי בכמה עוגיות אגוזי מלך וגם את העוגיות שומשום מושלם!

עוגיות טחינה נימוחות
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:51 29.09.2020)

מהמם 🙂
תודה שריי

avatar
סיוון (01:46 30.04.2020)

האם חייב קורנפלור או שאפשר להשתמש במשהו אחר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:16 30.04.2020)

הקורנפלור תורם למרקם. אם אין לך אפשר להמיר בקמח רגיל.

avatar
ירדן (19:02 12.05.2020)

אפשר להמיר את הקמח הלבן בקמח מלא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:08 12.05.2020)

לפי התגובות אפשר.
מומלץ לשלב כוס קמח מלא עם כוס קמח לבן כדי לשפר את המרקם.

avatar
אביבית (00:19 4.10.2020)

העוגיות יצאו מעולות!! כולם אהבו, אפילו הקטנים שלי 🙂
תודה!!

עוגיות טחינה נימוחות
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:01 4.10.2020)

תודה אביבית 🙂

avatar
גילי (08:58 27.04.2020)

אפשר להמיר את הסוכר בסילואן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:57 27.04.2020)

לא ניסיתי אבל מישהי בתגובות שיתפה שניסתה ושיצא מוצלח.
בגלל שהסילאן נוזלי יכול להיות שיהיה צורך לשים פחות טחינה.

avatar
כרמית (16:43 21.04.2020)

לפי התגובות קצת חששתי שלא אצליח… אבל יצאו מושלמות וטעימות כל כך !!!! פשוט נמסות בפה תודה לך אפרת❤️

עוגיות טחינה נימוחות
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:24 21.04.2020)

מהמם 😍
תודה כרמית

avatar
חן (04:56 21.04.2020)

היי שאלה
איך לערבב את החומרים?
ואיך לעבוד עם גוש של חמאה? לחתוך לקוביות ואז במיקסר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:19 21.04.2020)

מערבבים בעזרת כף ואח”כ בעזרת הידיים. אפשר גם להכין במיקסר.
כדאי לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולהוציא אותה מהמקרר כשעה לפני ההכנה כדי שתתרכך.

avatar
תהילה (14:38 19.04.2020)

היי אפרת עשיתי עכשיו את העוגיות עם שמן ויצא לי מאוד נוזלי ולא בצק ולא ניתן לכדרר כדורים שמתי במקרר להתקשות ולא עוזר. מה עלי לעשות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:33 19.04.2020)

תוסיפי עוד קמח.

avatar
אופי (23:20 15.04.2020)

ממליצה לטחון את הסוכר קודם, או להשתמש באבקת סוכר. הגרגירים לא נמסו, וממש מורגשים.

avatar
יסמין (18:06 1.04.2020)

האם אפשר להמיר את הקמח הלבן ואבקת אפייה בקמח תופח?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:49 1.04.2020)

עדיף לשים כוס קמח תופח + כוס קמח לבן.
רק אם אין לך קמח לבן רגיל שימי 2 כוסות קמח תופח.

avatar
דקל (19:06 30.03.2020)

שלום אפרת,
מה אפשר להכניס במקום חמאה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:22 30.03.2020)

אפשר לשים מרגרינה או חצי כוס שמן (השמן ישנה את המרקם).

avatar
עדן (03:54 27.03.2020)

עיצבן אותי לראות שדניאל עמית גנבה לך את המתכון והיא מקבלת על זה את כל הקרדיטים!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:36 27.03.2020)

תודה רבה 🙂 אבדוק את זה.

avatar
Yasmin Horev (10:08 9.03.2020)

האם ניתן להשתמש בקמח תופח או הקמח לחלה..? זה מה שיש לי.ץ

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:13 9.03.2020)

עדיף קמח לחלה.

avatar
ספיר (11:07 8.03.2020)

היי אפרת, כמה ימים העוגיות מחזיקות מעמד?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:30 8.03.2020)

העוגיות נשמרות בקופסה סגורה על השיש 5-6 ימים.

avatar
מרים (10:41 21.01.2020)

האם אפשר להחליף את החמאה בשמן קוקס?

avatar
מרים (10:49 21.01.2020)

ועוד שאלה
אפשר להכין בטוסטר אובן במקום בתנור<

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:22 21.01.2020)

היי מרים,
אפשר לשים 4 כפות גדושות שמן קוקוס במצבו המוצק (אם הוא נוזלי יש להכניס אותו למקרר לפני השימוש).
אפשר להכין בטוסטר אובן אבל כדאי לעקוב אחרי האפיה כי הטמפרטורה ומשך זמן האפיה עשויים להשתנות בין טוסטר אחד לאחר.

avatar
מרים (14:35 21.01.2020)

מעולה
תודה על התגובה המהירה
אני יגיד לך מחר איך יצא

avatar
מרים (08:36 22.01.2020)

יצא אחלה!
מתכון מושלם:-)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:42 22.01.2020)

תודה שחזרת לעדכן!

avatar
מירי (00:42 13.01.2020)

פעם שנייה שאני מכינה מתכון לעוגיות עם טחינה ובשני המקרים עד שאני לא מוסיפה כחצי כוס מים אני לא מקבלת מרקם בצקי. תהיתי האם כשכתבת במתכון לערבב את הטחינה התכוונת לערבב את השכבות של התוכן עם השמן שאולי נפרדו בטחינה או לערבב אותה עם מים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:41 13.01.2020)

היי מירי,
באיזה כוס את משתמשת?
את שמה 10 כפות טחינה גולמית?
לגבי ערבוב הטחינה, הכוונה לערבב בתוך הקופסה, את הטחינה עם השמן (לא עם מים).

avatar
מירי (10:03 13.01.2020)

אני משתמשת בכוס מדידה 240 מ\”ל וכן ספרתי 10 כפות. זהו אני באמת ערבבתי בקופסה וכשהיה חסר מים חשבתי שאולי לא הבנתי נכון. זה קרה לי גם בעוגיות קוקוס קמח כוסמין. אחרי שהוספתי מים העוגיות יצאו מעולות וטעימות גם הקוקוס וגם העוגיות טחינה שפה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:20 13.01.2020)

מוזר שחסרים נוזלים בבצק אם את משתמשת בכוס נכונה.
בכל מקרה, אם הוספה של מים מסייעת ומביאה תוצאה טובה אז תמשיכי להוסיף 🙂

avatar
ענת (12:55 10.01.2020)

האם ניתן להשתמש בקמח מלא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:27 10.01.2020)

ממליצה לשלב כוס קמח מלא עם כוס קמח לבן.

avatar
אושר (12:00 20.12.2019)

היי להשתמש בכוס חמה או חד פעמי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:20 20.12.2019)

יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית.

avatar
שיר (18:30 19.12.2019)

תשמעי את מהממת המתכונים שלך מדהימים מכורה לאתר שלך. תודה רבה לך ❤

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:40 19.12.2019)

תודה שיר 💖

avatar
רעות (21:15 27.11.2019)

הכנסתי עם הילדות היום ויצא ממש טעים,
כמובן שהן רצו לשים סוכריות:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:01 27.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רעות

avatar
ספיר (21:44 21.11.2019)

עשיתי בול ויצא מושלםםםם

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 21.11.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה ספיר

avatar
דורית (14:07 29.10.2019)

היי אפרת, באיזה טחינה את משתמשת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:46 29.10.2019)

בארכה.

avatar
שי (13:13 8.10.2019)

היי אפרת . המתכונים שלך כרגיל מעולייםםםם וטעימים. הבצק יצא לי קצת דביק שהקשה עלי לעשות כדורים. אז כשהרטבתי את הידיים עם מים היה יותר קל לכדרר . האם זה בסדר לעשות כך עם ידיים רטובות? ושאלה נוספת זה בסדר שהשתמשתי בנטורינה במקום חמאה/מחמאה ? יכול להיות בגלל הנטורינה קצת יותר דביק המרקם?
תודה וחתימה טובה אלופה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (01:16 10.10.2019)

היי שי,
באיזה כוס השתמשת?
זה בסדר שהרטבת ידיים.
לגבי הנטורינה – כן.
גמר חתימה טובה 🌺

avatar
ענבר (20:40 3.10.2019)

היי האם פיזרת למעלה אבקת סוכר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:54 3.10.2019)

כן. לפני ההגשה אפשר לפזר אבקת סוכר.

avatar
ליטל (20:38 3.10.2019)

היי אפרת
שתי שאלות :
האם אפשר להכין במיקסר עם וו גיטרה?
שנית ראיתי שכתבת באחת התגובות שאת מתכוונת לשימוש בכף רגילה האם יש בעיה אם אשתמש בכפות מדידה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:37 3.10.2019)

אפשר להשתמש במיקסר עם וו גיטרה אבל גם אפשר להכין ידנית.
זה יותר מדויק עם כף מטבח רגילה (זה מה שאני משתמשת).

avatar
ליהיא (11:18 24.09.2019)

היי אפרת, כשאת אומרת כף את מתכוונת לכף רגילה שיש בבית או לכף שקונים עם הסט של הכוסות מדידה? (שהיא כמובן יותר מדוייקת)
ועוד שאלה, האם כפות הקורנפלור והסוכר צריכות להיות כפות גדושות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:15 24.09.2019)

הכוונה לכף רגילה שיש בבית.
קורנפלור- כף רגילה. סוכר – כף מלאה (בין רגילה לגדושה).

avatar
יהודית (20:08 23.09.2019)

אפשר להמיר את הקמח הרגיל בקורנפלור או בכל קמח אחר ללא גלוטן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 24.09.2019)

זה אמור לעבוד עם קמח תמי או כרגיל.
בכל מקרה, יש מתכון לעוגיות טחינה ללא גלוטן.

avatar
מיכל (09:12 15.09.2019)

אפשר לוותר על הסוכר והסוכר וניל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:23 16.09.2019)

מה חשבת לשים במקום? צריך להמתיק באיזושהי צורה.

avatar
אורית (04:30 2.08.2019)

אני רוצה להכין את המתכון אבל לא נראה לי שיש סוכר ווניל בפלורידה מה אפשר במקום?תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:09 2.08.2019)

אפשר לשים כפית תמצית וניל + 2 כפות שטוחות סוכר.
אם אין לך תמצית וניל תכיני בלי.

avatar
הודיה (10:14 30.07.2019)

היי, אפשר להחליף את החמאה בשמן רגיל?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:59 30.07.2019)

אפשר לשים סה”כ חצי כוס שמן אבל זה ישנה את המרקם.

avatar
ליטל (13:43 21.07.2019)

אפרת היקרה
חייבת להודות שמפאת התגובות הלא נעימות שהופתעתי לראות לראשונה במתכון שלך
חששתי מאוד להכין את העוגיות
אך סמכתי עלייך ועל הניסיון הרב
והתוצאות..הבצק יצא מושלםםםם
הריח מטריףףףףף!!
תודה ענקית לך אפרת על הכל!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:05 21.07.2019)

שמחה שיצאו טעימות 🙂
תודה לך ❤️

avatar
טובי (20:37 10.07.2019)

אפרת היקרה
אני עכשיו מכינה את המתכון עם העוגיות תחינה וזה ממש יוצא לי נוזלי ולא בצק ,אי אפשר לעשות מזה כדורים
מה עלי לעשות??
אם אפשר לכתוב לי כמה שיותר מהר כי אני פה באמצע…
תודה רבה..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:41 10.07.2019)

היי טובי,
זה בגלל שימוש בכוס חד פעמית.
ראיתי ששלחת לי מייל אז השבתי לך במייל.

avatar
שיר (23:20 9.07.2019)

גםלי יצא טעם לוואי, קצת מר והטחינה באמת הייתה מרה… באסה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:35 9.07.2019)

חבל 🙁
חשוב לטעום את הטחינה לפני השימוש.

avatar
טובי (22:03 1.07.2019)

אפשר להשים מרגרינה במקום חמאה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:18 1.07.2019)

כן.

avatar
אביב (11:47 9.06.2019)

היי
האם ניתן להחליף את החמאה בשמן קוקוס ? את הקורנפלור בטפיוקה ואת הקמח הלבן בקמח כוסמין ?
תודה מראש 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:51 10.06.2019)

אני מניחה שכן רק צריך לקחת בחשבון שזה יישנה את מרקם העוגיות.
יש לשים 4 כפות גדושות שמן קוקוס במצבו המוצק (אם הוא נוזלי בגלל החום יש להכניס אותו למקרר לפני השימוש).

avatar
נועה (10:08 27.06.2019)

גם אני חשבתי על זה.. אנסה ואגיד לך איך יצא 😉

avatar
רחלי (19:59 26.05.2019)

יש אפשרות להמיר קורנפלור בקמח תפו”א?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:30 26.05.2019)

במקום קורנפלור שימי 2 כפות קמח תפו”א ו2 כפות קמח רגיל.

avatar
רות (16:34 23.05.2019)

הכנתי את עוגיות יצאו מושלמות. מזכירות את עוגיות הרורייבה (גורייבה) שסבתי ז”ל הייתה מכינה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 23.05.2019)

שמחה שאהבת ❤️

avatar
רותם (10:02 13.05.2019)

עוגיות פשוט מנצחות! כשאני מכינה אותן אין אחד שלא מבקש את המתכון.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:22 13.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
קרן (00:12 9.05.2019)

אכזבה – פעם ראשונה שמתכון שלך לא יוצא לי, העוגיות יצאו עם טעם לוואי, הסוכר לא נמס 🙁

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 9.05.2019)

השתמשת בסוכר לבן רגיל?
אם היו לעוגיות טעם לוואי כדאי לבדוק את הטחינה. אני ממליצה לך לטעום אותה. יכול להיות שהיא מרה וזאת הסיבה.

avatar
חגית (16:34 1.05.2019)

יש מה להחליף את הקונפלור

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:50 1.05.2019)

אפשר להמיר ב-4 כפות קמח רגיל.

avatar
דנה (21:23 30.04.2019)

מתכון מושלם! מכינה כבר פעם שלישית!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 30.04.2019)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
רונית (20:11 18.03.2019)

הי אפרת. הוספתי עוד חמישים גרם חמאה כי הבצק היה מאוד פירורי ולא התאחד יפה.
יצא מהמם! תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:45 18.03.2019)

נראה מעולה 😍
תודה רונית

avatar
פייגי (13:42 18.03.2019)

יצא מעולה!
איך זה בהקפאה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:46 18.03.2019)

שמחה לשמוע 🙂
אן בעיה להקפיא בתוך קופסה אטומה.

avatar
יסמין (17:54 3.03.2019)

היי
מתה להכין את העוגיות אבל נתקעתי בלי שמן יש דרך להחליף את השמן במשהו אחר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:38 3.03.2019)

שימי במקום 2 כפות חמאה מומסת.

avatar
מירוש (23:30 2.03.2019)

כמה טחינה בר3מים יוצאות 10 כפות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:38 2.03.2019)

160 גרם.

avatar
אדל (10:35 20.02.2019)

היי אפרת
תודה רבה על המתכונים הכל ברור ומדוייק פשוט כיףףףף תודה ענקית
רציתי לשאול אם אפשר במקום טחינה להכין עם אגוזים/שקדים טחונים?
ואם אפשר במקום חמאה להשים מחמאה פרווה והאם להמיס או שיהיה רך?
ניסתי להכין עם מחמאה רכה אבל הבצק יצא מאוד דביק למרות שהוספתי קמח
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:00 20.02.2019)

היי אדל,
במקום הטחינה אפשר להוסיף ביצה ואז אפשר להוסיף גם כרבע כוס אגוזים/שקדים טחונים. אם במקרה התערובת יבשה יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך.
אפשר לשים מחמאה אבל לא כדאי להמיס אותה אלא להשתמש בה כשהיא רכה (דווקא כשממיסים אותה היא יותר מרטיבה את הבצק).
באיזה גודל כוס השתמשת? אולי בגלל זה הבצק יצא מאוד דביק.

avatar
yeuda (20:52 14.02.2019)

עשיתי את העוגיות ויצא חבל על הזמן מוצלחות מאוד תודה.
רציתי לשאול אם זה יוצא לי מתוק מידי האם אפשר להוריד איזה כף סוכר, כף וחצי?
תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:26 14.02.2019)

כן בטח, אפשר להפחית מכמות הסוכר 🙂

avatar
לאלי (07:57 15.01.2019)

היי
אוהבת מאוד את האתר ,
גורם לי להיות הרבה במטבח 🙂

היה לי קמח מלא..
יצא מאווווד טעים נמסות בפה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 15.01.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ויום מקסים!

avatar
שדכנית למבוגרים (21:03 14.01.2019)

אפשר מרגרינה מחמאה???

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:36 14.01.2019)

כן.

avatar
ברכה (12:14 27.12.2018)

אפשר שמן במקום חמאה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:38 27.12.2018)

אפשר לשים סה”כ חצי כוס שמן אבל זה ישנה את המרקם.

avatar
יונית (10:22 27.12.2018)

נראה מהמםםםםם!
מקווה שאצליח למכיר לחבר’ה המפונקים…:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:53 27.12.2018)

מקווה שהם יאהבו 🙂

avatar
מרים (09:57 27.12.2018)

זה הרבה יותר טרחה למדוד טחינה בכפות. את יודעת אולי כמה זה בכוסות מדידה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:52 27.12.2018)

דווקא אם את משמנת את הכף זה קל.
בכל מקרה, זה יוצא בסביבות שני שליש כוס מדידה (נפח 240 מ”ל).

avatar
אפרת ישראל (16:45 18.12.2018)

אפשר להמיר בקמח כוסמין?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:59 18.12.2018)

אפשר. קחי בחשבון שאולי המרקם ייצא קצת יותר מתפורר.

avatar
אילנה (09:39 14.12.2018)

היי אפרת צריך לערבב עם מים או לשים ככה ? תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 14.12.2018)

לשים כמו שזה מהקופסה (בלי מים).

avatar
הודיה (08:46 29.11.2018)

הכנתי אותם אתמול הם יצאו טעימות אבל כניראה שמתי מדי הרבה טחינה והם יצאו חונקות חשבתי אולי אפשר לפורר אותם ולהכין מהם משהו אחר מה את אומרת? אשמח לרעיון אם יש לך. תודה רבה על המתכונים הקלילים אין יום שאני לא באתר שלך.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:56 29.11.2018)

היי הודיה,
את יכולה להשתמש בפירורים להכנת בראוניז מפירורי ביסקוויטים או כדורי שוקולד.

avatar
יעל (09:16 27.11.2018)

היי,
הכנתי אתמול, הלכתי בדיוק לפי המתכון, הטעם מושלם! אבל אחרי שהתקררו ממש התפוררו…
לא יודעת מה עשיתי לא בסדר?
תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:08 27.11.2018)

היי יעל,
העוגיות אמורות לצאת במרקם נימוח וקצת מתפורר (כשנוגסים).
אם הן יצאו מתפוררות מידי זה יכול להיות בגלל שחסרים קצת נוזלים בבצק ביחס לכמות הקמח (שמן או טחינה).

avatar
ה.ר (21:20 13.11.2018)

היי,
אפשר להחליף את החמאה בשמן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:55 13.11.2018)

אפשר לשים סה”כ חצי כוס שמן אבל זה ישנה את המרקם.
בכל אופן מישהי בתגובות רשמה שהכינה עם שמן ויצא מוצלח.

avatar
תמה מליחי (12:34 9.11.2018)

אפשר לשים משהוא במקום ל אה אני לא רוצה שזה יהיה חלבי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:38 9.11.2018)

אפשר להמיר במרגרינה או מחמאה.

avatar
מוריה (23:02 1.11.2018)

יצא מושלם. פשוט טעים ופשוט.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:06 1.11.2018)

תודה מוריה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
שרי (23:36 15.10.2018)

יצא מעולה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:15 16.10.2018)

תודה שרי 🙂

avatar
דנה (12:48 15.10.2018)

היי,מה אני צריכה להחליף כדי להפוך את העוגיות לטבעוניות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:48 15.10.2018)

היי דנה,
במקום חמאה אפשר לשים מחמאה/מרגרינה או 4 כפות גדושות שמן קוקוס במצב מוצק (אם השמן נוזלי יש להכנס אותו להתקשות במקרר לפני השימוש).

avatar
דנה וולף (17:08 17.10.2018)

היי הטעם יצא מעולה !! אך הן יצאו קצת דחוסות איך אני יכולה להימנע מזה לפעם הבאה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:47 17.10.2018)

לעוגיות אמור להיות מרקם קצת דחוס אבל נימוח. אגב השתמשת בשמן קוקוס?

avatar
שרון (16:51 3.10.2018)

היייי אפרת !
אני רוצה להכין את העוגיות פרווה .
כמה שמן יש להשים במקום ?
והאם זה עדיין יצא טוב ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:26 3.10.2018)

היי שרון,
זה ישנה את המרקם של העוגיות. אפשר להמיר במחמאה או מרגרינה או ב-4 כפות גדושות שמן קוקוס במצב מוצק.

avatar
taltul (18:12 30.09.2018)

הכנתי אותן והן פשוטות להכנה וטעימות מאוד. תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:16 30.09.2018)

שמחה לשמוע!
תודה וחג שמח 🌺

avatar
איריס טל (13:05 29.09.2018)

אפשר להכין את הבצק, לשים במקרר ולהכין בשלב מאוחר יותר או למחרת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:02 29.09.2018)

כן.

avatar
מלי ניר (20:45 26.09.2018)

היי . תודה על המתכון .
הבצק יצא לי פירורים.
מה עושים .??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:45 26.09.2018)

חסרים נוזלים בבצק. יש להוסיף כף טחינה נוספת וכף שמן. אם הבצק עדיין מתפורר אפשר לשים כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך.

avatar
הבשלנית המחייכת (16:45 24.09.2018)

הו לא! אין לי קורנפלור וממש חייבת את העוגיות האלה, יש תחליף?…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 24.09.2018)

היי, אפשר להמיר ב-4 כפות קמח רגיל.

avatar
מושקי (10:45 20.09.2018)

יצא פצצותתתתתתתת מעולה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:05 20.09.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה על העדכון

avatar
קרין (15:15 14.09.2018)

יצאו עוגיות טעימות מאודדד
תודה לך על מתכונים מעולים!!
שבת שלום🌷

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:46 14.09.2018)

תודה קרין ושבת שלום 🌺

avatar
אור טיאר (08:58 9.08.2018)

היי אפרת,

שוב תודה רבה ענקית על המתכונים שלך כל המשפחה נהנת 🌷

שאלתי: הכנתי את העוגיות והם יצאו טעימות מאוד,
אך מידי רכות (נימוחות מאוד) האם זה המרקם שהעוגיה צריכה להגיע? או שעיתי טעות בכמויות?

תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:24 9.08.2018)

היי אור,
העוגיות אמורות לצאת במרקם פריך ונימוח. לא רך מידי. השתמשת בכוס בנפח של 240 מ”ל? כמו זו שבתמונה.
כמה זמן אפית אותן?

avatar
אור טיאר (12:14 23.08.2018)

לא השתמשתי בכוס מדידה כמו בתמונה, אלה השתמשתי במשקל מדידה.. אך שוב יכול להיות ששמתי יותר מידי טחינה וזה מה שעשה אותם רכות מידי? :/

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:18 23.08.2018)

אז יכול להיות שזה בגלל הטחינה.

avatar
דנה (13:29 7.08.2018)

תודה רבה על המתכון! המרתי את חצי מכמות הקמח בקמח מלא ויצא מעולה! אני רק תוהה מה נותן הקורנפלור במתכון? ולמה התוספת של 2 כפות שמן? הרי כבר יש לא מעט חמאה וטחינה במתכון. המון תודה לך על המתכונים המוצלחים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:05 7.08.2018)

שמחה שיצא טעים בשילוב קמח מלא 🙂
גם השמן וגם הקורנפלור תורמים למרקם. השמן קצת מקשה את העוגיות והקורנפלור נותן לעוגיות מרקם נימוח יותר.

avatar
מרים (10:57 6.08.2018)

יצא מושלם! שמתי חצי מכמות הקמח וחצי שני קמח כוסמין, את הסוכר החלפתי בסילאן ובמקום חמאה שמן קוקוס. תודה לך!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:12 6.08.2018)

מעולה!
תודה מרים 🙂

avatar
שרית (18:56 14.08.2018)

כמה שמן קוקוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 14.08.2018)

4 כפות שמן קוקוס במצבו המוצק. אם הוא מומס יש להכניס אותו למקרר לפני השימוש.

avatar
מזל (16:02 5.08.2018)

היי אפשר להשתמש בקמח תופח במקום בקמח רגיל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:48 5.08.2018)

כן אפשר. יש לוותר על אבקת האפיה.

avatar
אורנה (10:09 30.07.2018)

טחינה משומשום מלא זה בסדר למתכון הזה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:30 30.07.2018)

כן, פשוט יהיה טעם חזק יותר של הטחינה.

avatar
אורנה (11:17 29.07.2018)

היי.
נראה מעולה וקל להכנה…
איך יודעים מתי העוגיות מוכנות? אני שואלת בגלל שכל תנור הוא שונה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:51 29.07.2018)

היי אורנה,
העוגיות אמורות להתייצב (למרות שהן עדיין רכות עד שהן לא מתקררות לגמרי) ולהזהיב ממש מעט בשוליים.

avatar
אודליה (23:17 28.07.2018)

שבוע טוב אפרת! הכנתי לשבת ויצא מושלם! (אומנם בלי שקדים כי בדיוק נגמרו לי), אהבתי מאוד, תודה רבה!! 🙂 (תצפי לעוד תגובות למתכונים אחרים חח)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:42 29.07.2018)

שמחה לשמוע! 🙂

avatar
אודליה (22:47 5.08.2018)

והנה התמונה שלא הצלחתי לצרף בתגובה הקודמת משום מה … שוב תודה!

avatar
תות (20:53 19.07.2018)

1) אפשר אולי להחליף את הקמח לקמח כוסמין מלא?
2) איך אני יכולה להחליף את החמאה שיהיה טבעוני אבל לא שמן קוקוס ולא מרגרינה נגיד( בננה או רסק תפוחי עץ) או שיש לך רעיון אחר בשבילי אשמח לשמוע
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 19.07.2018)

1. אני מניחה שאפשר.
2. לדעתי כדאי לשקול להשתמש בשמן קוקוס כי מבחינת טעמים בננה לא מתאימה ועם רסק תפוחים המרקם יהיה שונה לגמרי ולא נימוח כמו שזה אמור להיות.

avatar
דבורה ג. (18:48 19.07.2018)

יצא מעולה.
שמתי פקאנים במקום.
צרפתי תמונה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 19.07.2018)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

avatar
דבורה (18:12 19.07.2018)

הי אפרת,
תודה על האתר המושלם, אני ממליצה עליו הרבה…
כמה עוגיות זה מכין בערך? כי אני לא רוצה שיצא לי מידי הרבה.
וחשבתי שאם זה ידי הרבה אני יעשה חצי מרשם.
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 19.07.2018)

היי דבורה,
זה יוצא כ-35 עוגיות. אם את רוצה פחות אין בעיה להכין מחצית מכל הכמויות.

avatar
הודיה (12:53 18.07.2018)

היי אפרת,
האם יש שינוי בכמויות אם אופים אותן מקמח כוסמין?
שמעתי שניתן להמיר מרגרינה ברסק תפוחים, האם זה מתאים גם כתחליף לחמאה, ואם כן, כמה לשים?
ותודה על האתר המקסים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:07 18.07.2018)

היי הודיה,
אם את משתמשת בקמח כוסמין אז יכול להיות שתצטרכי להפחית את כמות הטחינה ב1-2 כפות. יש לעצור ברגע שמתקבל בצק אחיד ונוח לעבודה.
המרת שמן/מרגרינה ברסק תפוחים בדר”כ יותר מוצלחת בעוגות. במקרה הזה החמאה מעניקה את המרקם הנימוח כך שאני לא ממליצה להמירה ברסק.

avatar
שרי (13:16 17.07.2018)

רציתי לשאול לגבי המרגרינה החדשה של שמרית. ללא שומן טרנס על בסיס שמן קוקוס או שמן זית. (נטורינה). האם היא באמת בריאה? או לפחות לא כל כך גרועה כמו המרגרינה הרגילה? אשמח לשמוע

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:12 17.07.2018)

היי שרי,
לא בטוחה שאפשר לומר שהיא בריאה אבל היא בהחלט עדיפה ממרגרינה.

avatar
אסתי (16:55 16.07.2018)

הכנו עם שמן יצא מאד טעים . הפעם אני רוצה לנסות עם סילאן

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:06 16.07.2018)

שמחה שיצא טעים.
מחכה לעדכון איך יצא עם סילאן 🙂

avatar
שרית (18:58 14.08.2018)

איזה שמן? אפשר עם קנולה/חמניות או רק שמן קוקוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:12 14.08.2018)

עדיף שמן קוקוס.

avatar
חני קרביץ (17:24 15.07.2018)

איזה עוגיות מושלמות…
אחרי המון מתכונים.
אלה פשוט חלומיותתתתת

קלות ופשוטות והכי חשוב – טעימות!!!

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:22 15.07.2018)

שמחה שאהבת!
תודה חני 🌷

avatar
לירון (11:17 14.07.2018)

הייי יצא מושלםםםם!!! תודה:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 14.07.2018)

נראה מעולה!!
תודה לירון 🌷

avatar
גבי (09:11 14.07.2018)

שלום רב,
תודה על המתכונים.
האם ניתן להכין את העוגיות עם קמח ללא גלוטן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 14.07.2018)

היי גבי,
מצרפת מתכון לעוגיות טחינה ללא גלוטן.

avatar
ברכי (17:46 13.07.2018)

דקה לפני שבת הספקתי.
תודה על המתכון יצא טעים מאוד

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:50 13.07.2018)

שמחה לשמוע!
תודה ושבת שלום🌷

avatar
שרית (20:38 12.07.2018)

היי אפרת המקסימה
האתר נפלא!
האם ניתן להמיר את החמאה בחמאת קקאו? היא מגיעה במצב מוצק וניתן לשבור לגושים
האם צריך להמיס ומה היחס? אותה כמות?
ולגבי הקורנפלור הבנתי מהתשובות שאפשר להמיר באותה כמות של קמח רגיל נכון?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 12.07.2018)

היי שרית,
לגבי הקורנפלור – נכון.
לגבי חמאת קקאו, לא בטוחה אם כדאי. לפי מה שאני יודעת חמאה רגילה וחמאת קקאו הם שני מרכיבים שנותנים מרקמים שונים ואינם מכילים את אותו הרכב שומנים.

avatar
שרית (21:27 12.07.2018)

היי אפרת
תודה על תגובתך
אם כך היות ויש לי שמן קוקוס אני צריכה לקחת ממנו 4 כפות של שמן ולשים במקרר עד שיתגבש מעט ואז להשתמש בעוגיות במקום החמאה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:21 12.07.2018)

נכון.

avatar
שרית (13:36 12.07.2018)

במקום שקדים אפשר לשים חמוציות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:26 12.07.2018)

אם אוהבים את השילוב אז כן.

avatar
neli (10:46 12.07.2018)

הי אפרת, כל הכבוד נראה טעים ומהמם, 10 כפות טחינה? נכון אני לא טועה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:07 12.07.2018)

נכון 🙂

avatar
פורת יוסי (10:19 12.07.2018)

שלום רב לך
כשקראתי את הכותרת שמחתי מאד ת לתומי חשבתי שאל עוגיות ללא קמח וללא סוכר. אשמח לקבל מתכון של עוגיות שכאלו אך ללא קמח וללא סוכר, במידה ויש ברשותך מתכון שכזה.
תודה רבה
המשך יום נעים
יוסי פורת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:31 12.07.2018)

היי יוסי,
אפשר להמיר את הקמח בקמח כוסמין מלא ולהשתמש בתחליף סוכר. אני ממליצה על אבקת “כמו סוכר” של סוכרזית.
יום נפלא

avatar
נעמי (10:03 12.07.2018)

אפרת שלום
האם אפשר להחליף את החמאה במחמאה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 12.07.2018)

כן אפשר.

avatar
שרית (09:42 12.07.2018)

הי אחת האלופות
כבר רצה להכין…
שבת שלום!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 12.07.2018)

מעולה 🙂
תודה שרית ושבת שלום

avatar
נעמי (09:41 12.07.2018)

האם אפשר להחליף את החמאה במחמאה כך שיהיה פרווה ולא חלבי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 12.07.2018)

כן אפשר.

avatar
רון (09:25 12.07.2018)

יש איך להבריא את העוגיות? לא קמח לבן אלא כוסמין אולי או מלא, מה במקום חמאה?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:26 12.07.2018)

אני מניחה שזה יעבוד עם קמח כוסמין רגיל או מלא (לדעתי כדאי לשלב) ו4 כפות גדושות שמן קוקוס במצבו המוצק (אם הוא נוזלי בגלל החום יש להכניס אותו למקרר לפני השימוש).

avatar
רחלי (09:22 12.07.2018)

שלום
תודה על המתכונים הנפלאים שעושים את השבת לטעימה כ”כ.
לפרווה אפשר להחליף במרגרינה או עדיף נטורינה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:25 12.07.2018)

זה אמור לעבוד עם שניהם, מה שתבחרי 🙂

avatar
תהילה (09:18 12.07.2018)

שלום,
אפשר להחליף את החמאה בשמן קוקוס? ואם כן אז כמה לשים?

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 12.07.2018)

אני מניחה שכן.
יש לשים 4 כפות מלאות שמן קוקוס במצבו המוצק (אם הוא נוזלי בגלל החום יש להכניס אותו למקרר לפני השימוש)

avatar
דרעי פנינה (09:00 12.07.2018)

עוד רעיון במקום שקדים בגומה ניתן לזלף ממרח חלבה בכל גומה
יוצא טעים מאוד ומרשים.
פנינה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 12.07.2018)

רעיון מעולה 🙂
תודה פנינה

avatar
שרה (12:16 12.07.2018)

נשמע טוב ממרח שקדים
רעיון פגז
מה דעתך על נוטלה? או חמאת בוטנים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:45 12.07.2018)

נשמע טוב 🙂 אפשר לגוון ולמלא חלק מהעוגיות ממרח אחד וחלק אחר.

avatar
מלכס (08:55 12.07.2018)

היי,
את החמאה יש אפשרות להמיר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 12.07.2018)

אפשר להמיס את החמאה במחמאה או מרגרינה.
לא ניסיתי עם שמן קוקוס אבל זה אמור לעבוד גם איתו. יש לשים 4 כפות גדושות שמן קוקוס במצבו המוצק (אם הוא נוזלי בגלל החום יש להכניס אותו למקרר לפני השימוש)

avatar
סיגל (08:43 12.07.2018)

היי
אפשר להכין ללא סוכר?
אולי סוכרזית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:19 12.07.2018)

כן אפשר. אני ממליצה על אבקת “כמו סוכר” של סוכרזית.

avatar
חיה (08:31 12.07.2018)

האם אפשר להשתמש בקמח אחר ולא בקמח לבן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:19 12.07.2018)

אני מניחה שזה יעבוד גם עם קמח כוסמין מלא.

avatar
חני (08:15 12.07.2018)

נראה טובבב
במה אפשר להחליף את הסוכר וניל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:19 12.07.2018)

במקום סוכר וניל אפשר לשים כפית תמצית וניל + 2 כפות שטוחות סוכר.

avatar
דגנית (08:15 12.07.2018)

בוקר טוב
אפשר לעשות עם שמן?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:19 12.07.2018)

פחות מומלץ. זה ישנה את המרקם.

avatar
מיכל (07:50 12.07.2018)

נראה להיט!
הילדים והבעל עפים על טחינה, נראה לי מושלם בשבילם… 😊
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:04 12.07.2018)

תודה מיכל 🙂
יום נפלא

avatar
מיטל (23:48 11.07.2018)

שלום רב במה אפשר להחליף את הקורנפלור?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:03 12.07.2018)

היי מיטל,
הקורנפלור תורם למרקם. אם אין לך אפשר להמיר בקמח רגיל.
יום מקסים🌷

לקריאת כל התגובות