שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

סוג: חלבי/פרווה

רכיבים

תבנית אינגליש קייק

2 ביצים

חצי כוס (100 ג’) סוכר

שליש כוס (80 מ”ל) שמן

רבע כוס (60 מ”ל) חלב (לפרווה- מים)

רבע כוס (60 מ”ל) מיץ תפוזים

חצי כפית תמצית וניל

כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח לבן + כפית אבקת אפיה)

לציפוי:

חצי כוס (60 ג’) אגוזים טחונים

100 גרם שוקולד חלב (לפרווה- שוקולד מריר)

2 כפות שמן

נינגה נינג'ה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-בעזרת מיקסר ידני מקציפים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, חלב, מיץ, תמצית וניל ומערבבים.

מוסיפים קמח תופח ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים.

-יוצקים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 30-35 דקות עד שקיסם יוצא נקי.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-מכינים את הציפוי: קוצצים את האגוזים דק אבל לא מאוד (השתמשתי באביזר הקיצוץ של נינג’ה).

ממיסים את קוביות השוקולד  עם 2 כפות שמן במיקרוגל, מערבבים לתערובת חלקה ומוסיפים את האגוזים הקצוצים.

יוצקים את הציפוי על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור ומורחים באופן אחיד בחלק העליון ובצדדים.

ראו גם
אוזני המן ללא גלוטןאוזני המן ללא גלוטן
עוגת עוגיה עוגת עוגיה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אילן (17:35 25.11.2024)

הי אפרת ,מה אפשר לשים במקום 100 גרם שוקולד?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:23 25.11.2024)

אולי ממרח בטעם שוקולד אבל יהיה כדאי לדלל אותו לפני עם מים.

avatar
אודליה (11:43 7.11.2024)

מקפיאים את העוגה איך שיוצא??

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:32 7.11.2024)

קודם יש להניח לעוגה להתקרר.

avatar
אודליה (20:13 7.11.2024)

תודה רבה רבה ❤️❤️

avatar
אודליה זגדון (11:41 7.11.2024)

תודה רבה מתכון מושלם ❤️

עוגה עם ציפוי קראנץ
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:32 7.11.2024)

❤️❤️

avatar
רותי (16:57 1.11.2024)

היי אפרת ,
תודה על האתר המדהים:)
אני מחפשת מתכונים לעוגות שמכינים אותם בכמה דקות ולתנור..
ללא הקצפה וכו..
מבחינתי קערה וכף…
תוכלי לכוון אותי למתכונים כאלה???
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:58 2.11.2024)
avatar
אמליה (13:54 26.09.2024)

היי, האם אפשר להשתמש בקמח מחיטה מלאה?
והאם הטעם משתנה אם אין לי מיץ תפוזים ואני אוסיף חלב ומים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:04 26.09.2024)

פחות מומלץ, זה ייצא במרקם קצת כבד ודחוס עם קמח מלא.
המיץ מוסיף טעם אבל אם אין לך מיץ שימי רבע כוס מים עם כף מיץ לימון וכפית סוכר.

avatar
טובהלה (17:48 12.09.2024)

הכנתי ויצא מושלם😝
תודה אפרת!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:02 13.09.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
יוליה (16:33 15.08.2024)

כרגיל, מתכון מעולה! תמיד הכנתי עוגה בסגנון הזה עם מייפל ומעולם לא חשבתי לשנות למשהו שוקולדי וקראנצ’י וזה מעולה! מרגיש מושחת 🤣. המון תודה אפרת❤️

עוגה עם ציפוי קראנץ
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:30 15.08.2024)

שמחה שיצא טעים❤️
תודה לך שחזרת לשתף!

avatar
אילנית (16:42 5.08.2024)

איך מורחים בצדדים? להוציא העוגה החמה מהתבנית? היא לא תתפרק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:38 5.08.2024)

אם רוצים למרוח בצדדים כדאי להפוך את העוגה על מגש/צלחת שטוחה לאחר שהיא התקררה.

avatar
אילנית (09:19 6.08.2024)

תודה רבה! האתר שלך מושלם עבורי, ונעזרת בו הרבה:-)

avatar
עופרה (15:02 5.08.2024)

היי אפרת אני צריכה להכין כמות גדולה של עוגות לבאר של בת מצווה
אשמח אם תמליצי על מתכונים קלים שמתאימים להקפאה ונחתכים יפה ובקלות תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:41 5.08.2024)

כמעט כל העוגות ניתנות להקפאה ונחתכות טוב לאחר קירור.
תבחרי כאן עוגות שנראות לך – עוגות בחושות

avatar
שני (22:19 29.07.2024)

וואו יצא נדירר😋
אין על המתכונים שלך!❤

עוגה עם ציפוי קראנץ
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:28 1.08.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
Sara (08:17 7.06.2024)

שלום אפרת🤗
1.אשמח לדעת במה אפשר להחליף את האגוזים?….(בפצפוצי אורז או כל דבר אחר..)
2. אין לי כרגע מיקסר זמין, יש אופציה אחרת להקציף?
ותודה ענקיתתתתתתתתתתתת על המתכונים שלך🙏
את אלופהה💪

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:28 7.06.2024)

1. אפשר פצפוצי אורז
2. אפשר לערבב במטרפה ידנית.

avatar
אודי (16:30 31.05.2024)

עוגה מצויינת וקלה להכנה. היכן לשמור – במקרר או על השיש?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:48 31.05.2024)

על השיש.
שבת שלום:)

avatar
דינה (16:12 21.05.2024)

הי אפרת, מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים לעוגה פרווה? רוצה להכין מיד ואין לי…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:48 21.05.2024)

אפשר לשים מים.

avatar
חדוה (08:51 21.05.2024)

היי
עוגה טעימה עם מחמאות.

עוגה עם ציפוי קראנץ
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:47 21.05.2024)

תודה חדוה:)

avatar
מלכה (13:16 28.04.2024)

איך אפשר למרוח בצדדים לפני שמוציאים מהתבנית?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:19 28.04.2024)

אפשר רק אחרי שמוצאים מהתבנית.

avatar
Hodaya (15:05 15.04.2024)

האם ניתן להמיר את מיץ התפוזים במים או חלב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:45 15.04.2024)

כן אפשר.

avatar
דליה.ר. (13:04 5.04.2024)

היי אפרת
אם אני רוצה להוסיף קקאו לעוגה אז כמה להוסיף? והאם צריך להוריד משהו מהמתכון או לשנות?
בהזדמנות זו אני רוצה להודות לך על כל הטוב שאת משתפת אותנו

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:50 5.04.2024)

היי דליה,
את יכולה להוסיף כף קקאו.
הקקאו קצת מר אז אם אפשר להוסיף 1-2 כפות סוכר.

avatar
עדנה (18:39 19.03.2024)

האם את עוגת התפוזים אופים בתוכנית טורבו או קו עליון תחתון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:28 20.03.2024)

קו עליון ותחתון.

avatar
נאדין (18:37 15.03.2024)

לא מובן לי!
במקום חלב אפשר להוסיף במקום 60 מ”ל מים ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:09 16.03.2024)

כן

avatar
שרה (14:38 14.03.2024)

אגוזים טחונים )לא לגמרי, עם קצת מרקם( גם טוב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:41 14.03.2024)

כן:)

avatar
שרה (14:41 14.03.2024)

תודה

avatar
לירון (18:33 13.03.2024)

הבטחתי לילדים להכין היום! באיזה מכשיר נינגה השתמשת? תסתדרי לנו קופון

avatar
ליאורה (16:28 13.03.2024)

אפרת יקרה, מאוד אוהבת את המתכונים שלך.
אני טבעונית.
האם אפשר להמיר את הביצים ברסק תפוחים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:06 13.03.2024)

היי ליאורה,
לא ניסיתי בעוגה הזאת.
את יכולה להכין את העוגה הזאת – עוגה ללא ביצים ולצפות בשוקולד מריר ואגוזים טחונים.

avatar
אושרית (14:51 13.03.2024)

היי אפרת , באיזה מצב לשפוך את השוקולד? שהוא חם? והעוגה חמה או קרה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:26 13.03.2024)

חם.
לגבי הוספת הציפוי – העוגה יכולה להיות חמה או בטמפ’ החדר. לא משנה.
אם את מחלצת את העוגה לפני מהתבנית אז רצוי שתהיה בטמפ’ החדר.

avatar
יופי (14:17 13.03.2024)

אששששש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:25 13.03.2024)

❤️

לקריאת כל התגובות