שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

סוג: פרווה

רכיבים

תבנית אינגליש קייק חד”פ

2 ביצים

שליש כוס סוכר

חצי כוס (120 מ”ל) שמן קנולה

כף גדושה ממרח לוטוס

שליש כוס (80 מ”ל) מים

כוס (140 ג’) קמח תופח

חצי כפית אבקת נס קפה

לציפוי:

3 כפות ממרח לוטוס קראנץ’

*תרסיס שמן קנולה של פאם

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

-מערבבים בעזרת מטרפה את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, ממרח לוטוס ומים ומערבבים.

-מוסיפים קמח תופח ואבקת נס קפה ומערבבים עד לתערובת אחידה.

-מתיזים תרסיס שמן בתבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את הבלילה.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-מכינים את הציפוי: ממיסים מעט במיקרוגל 3 כפות ממרח לוטוס ומצפים את העוגה.

ראו גם
עוגיות אמסטרדם השחרעוגיות אמסטרדם השחר
פתיתים ואצבעות שניצל פתיתים ואצבעות שניצל
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה