זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 30 דקות
סוג: פרווה
רכיבים
תבנית אינגליש קייק חד”פ
2 ביצים
שליש כוס סוכר
חצי כוס (120 מ”ל) שמן קנולה
כף גדושה ממרח לוטוס
שליש כוס (80 מ”ל) מים
כוס (140 ג’) קמח תופח
חצי כפית אבקת נס קפה
לציפוי:
3 כפות ממרח לוטוס קראנץ’
*תרסיס שמן קנולה של פאם
אופן ההכנה
-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
-מערבבים בעזרת מטרפה את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, ממרח לוטוס ומים ומערבבים.
-מוסיפים קמח תופח ואבקת נס קפה ומערבבים עד לתערובת אחידה.
-מתיזים תרסיס שמן בתבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את הבלילה.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.
הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל
-מכינים את הציפוי: ממיסים מעט במיקרוגל 3 כפות ממרח לוטוס ומצפים את העוגה.
ראו גם
- עראיס מפרגית |
- עוגת שוקולד עסיסית ואוורירית |
- סמבוסק דפי אורז |
- עוגת מייפל |
- מניפת פילו ובולגרית |
- שבלולי פיצה מטורטיה
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לעוגות
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה