שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-18 דקות

מס’ מנות: 3 יחידות

סוג: פרווה

רכיבים

ביצה קטנה

3 כפות ממתיק סוויטאנגו

4 כפות שמן

4 כפות מים

רבע כוס קורנפלור

2 כפות אבקת שוקולית ללא סוכר (סוויטאנגו)

שליש כפית אבקת אפיה

ציפוי (לא חובה): 25 גרם שוקולד מריר ללא סוכר + כף מים רותחים

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

-מערבבים בקערה ביצה עם סוויטאנגו. מוסיפים שמן ומים ומערבבים.

-בקערית נפרדת מערבבים קורנפלור, אבקת שוקולית ואבקת אפיה ומוסיפים לקערת הנוזלים. מערבבים קלות עד לאיחוד חומרים.

-משמנים תבניות אישיות ויוצקים לתוכן את הבלילה. מכניסים לתנור ואופים במשך 15-18 דקות (יש לבדוק עם קיסם).

-מכינים ציפוי: ממיסים שוקולד מריר עם כף מים ושמים מעל כל עוגה.

ראו גם
בגט פסטו ומוצרלהבגט פסטו ומוצרלה
ריבועי גבינה קפואים ריבועי גבינה קפואים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה