זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 15-18 דקות
מס’ מנות: 3 יחידות
סוג: פרווה
רכיבים
ביצה קטנה
3 כפות ממתיק סוויטאנגו
4 כפות שמן
4 כפות מים
רבע כוס קורנפלור
2 כפות אבקת שוקולית ללא סוכר (סוויטאנגו)
שליש כפית אבקת אפיה
ציפוי (לא חובה): 25 גרם שוקולד מריר ללא סוכר + כף מים רותחים
אופן ההכנה
-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
-מערבבים בקערה ביצה עם סוויטאנגו. מוסיפים שמן ומים ומערבבים.
-בקערית נפרדת מערבבים קורנפלור, אבקת שוקולית ואבקת אפיה ומוסיפים לקערת הנוזלים. מערבבים קלות עד לאיחוד חומרים.
-משמנים תבניות אישיות ויוצקים לתוכן את הבלילה. מכניסים לתנור ואופים במשך 15-18 דקות (יש לבדוק עם קיסם).
-מכינים ציפוי: ממיסים שוקולד מריר עם כף מים ושמים מעל כל עוגה.
ראו גם
- כדורי שקדים |
- עוגת בננה ללא סוכר |
- עוגת שוקו ללא תוספת סוכר |
- ריבועי גבינה וקקאו |
- בלינצ’ס ללא תוספת סוכר |
- לביבות שוקולד צ’יפס
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים ללא סוכר
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה