זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 3 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
סלסלת נבטים סיניים (200 גרם)
4 צנוניות חתוכות ל”גפרורים”
רבע כוס דחוסה כוסברה קצוצה
תיבול: כף גדושה מיונז, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק, כף מיץ לימון, שליש כפית מלח, מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
-מניחים בקערה את הנבטים, הצנונית והכוסברה.
-בצנצנת נפרדת מערבבים את חומרי התיבול.
-מתבלים חצי שעה לפחות לפני ההגשה.
ראו גם
- סלט חסה חגיגי |
- סלט רימונים צבעוני |
- סלט בורגול חגיגי |
- סלט גזר ופקאן |
- סלט שעועית ובצל |
- סלט קולורבי ותפוח
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לסלטים
ניתן להכין יום לפני?
היי,
אפשר להכין יום קודם. את התיבול מומלץ להוסיף כמה שעות לפני ההגשה.
הי
תודה על האתר המהמם , הכל ברור וקל והכי חשוב טעים..
שאלתי- האם יש תחליף למיונז במתכון הזה?
היי,
אין תחליף למיונז, אפשר פשוט לוותר עליו.
אפרת אשמח אם תעני אם אין לי צנונית מה אני עושה? בתודה מראש
היי ריקי,
תוכלי לשים במקום גזר.
יש גם את הסלט הזה של הנבטים :סלט נבטים
בהצלחה:)
תודה רבה
טעים ובריא☺
שמחה לשמוע שאהבת❤️