שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 3 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

סלסלת נבטים סיניים (200 גרם)

4 צנוניות חתוכות ל”גפרורים”

רבע כוס דחוסה כוסברה קצוצה

תיבול: כף גדושה מיונז, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק, כף מיץ לימון, שליש כפית מלח, מעט פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מניחים בקערה את הנבטים, הצנונית והכוסברה.

-בצנצנת נפרדת מערבבים את חומרי התיבול.

-מתבלים חצי שעה לפחות לפני ההגשה.

ראו גם
פרגיות בצ’ילי ודבשפרגיות בצ’ילי ודבש
פאי פקאן פאי פקאן
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אתי (11:14 14.09.2022)

ניתן להכין יום לפני?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:07 14.09.2022)

היי,
אפשר להכין יום קודם. את התיבול מומלץ להוסיף כמה שעות לפני ההגשה.

avatar
נחמה (12:36 13.03.2022)

הי
תודה על האתר המהמם , הכל ברור וקל והכי חשוב טעים..
שאלתי- האם יש תחליף למיונז במתכון הזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:42 13.03.2022)

היי,
אין תחליף למיונז, אפשר פשוט לוותר עליו.

avatar
ריקי (15:18 1.02.2021)

אפרת אשמח אם תעני אם אין לי צנונית מה אני עושה? בתודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:52 1.02.2021)

היי ריקי,
תוכלי לשים במקום גזר.
יש גם את הסלט הזה של הנבטים :סלט נבטים
בהצלחה:)

avatar
ריקי (13:18 5.02.2021)

תודה רבה

avatar
חנה (21:57 24.01.2021)

טעים ובריא☺

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:49 25.01.2021)

שמחה לשמוע שאהבת❤️