זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
כוס בורגול רגיל או דק
כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
חצי כוס עלי נענע קצוצים דק
חצי כוס בצל ירוק קצוץ (החלק הלבן + הירוק)
2 עגבניות חתוכות לקוביות (רצוי אדומות וקשות)
תיבול: 4 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, כחצי כפית מלח, מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
-משרים את הבורגול בקערה עם מים רותחים במשך חצי שעה לפחות ומסננים (מומלץ לטעום ולוודא שהוא מוכן).
-מערבבים בקערה את הבורגול עם הפטרוזיליה, הנענע, הבצל הירוק והעגבניה. מתבלים לפני ההגשה.
ראו גם
- טחינה ירוקה |
- טחינה ורודה |
- סלט כרוב ובצל |
- סלט נבטים וצנונית |
- סלט כרוב במיונז |
- סלט עגבניות וזיתים פיקנטי
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לסלטים
תגובות
אחד הסלטים הטעימים שאכלתי!
היום היתה לנו ארוחת ערב בסטייל “אפרת סיאצ’י” (:
פרגית, קישואים מצופים וסלט טאבולה.
אין עלייך!
נראה מעולה!
שמחה שנהניתם ❤️
תודה יקרה 🌺
שלום אפרת . הסלט מעולה גם בלי העגבניה. חג חנוכה שמח.
תודה רעיה 🙂
שמחה לקרוא שאהבת,
חג שמח🌸
טעים מאוד
תודה יפית 🙂
סלט מושלם ובריא
שמחה לקרוא שאהבת חנה ♥
היי אפרת,
מתכון מעניין ויוכן היום. אני מניח שאת העגבניות יש לקצוץ לקוביות קטנות? לא רשום. כמו כן כמה מים רותחים יש לצקת על הבורגול?
היי אורי,
לגבי העגבניות – נכון.
המים אמורים לכסות את הבורגול.
לא צריך לבשל את הבורגול?
לא. מספיק להשרות במים רותחים עד ריכוך.
בריא וטעים!
תודה ניר 🙂
יצא טעים מאוד!
תודה דנה 🙂
שלום אפרת. אפשר בלי עגבניה.
אפשר גם בלי.