שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 7-8 דקות

מס’ מנות: 2 עוגות אישיות

סוג: חלבי/ פרווה

תבנית שקעים /  מנג’טים לאפיה

מצרכים:

25 גרם חמאה / מחמאה

100 גרם שוקולד מריר

2 כפות סוכר

1 ביצה

2 כפיות שטוחות קמח מצה

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל 200 מעלות.

-מניחים בקערת זכוכית את החמאה עם קוביות השוקולד וממיסים במיקרוגל. מוציאים ומערבבים לתערובת שוקולד חלקה.

-מוסיפים סוכר ומערבבים עד שנמס. מוסיפים את הביצה ואח”כ את הקמח ומערבבים היטב.

-משמנים שני שקעים /מנג’טים ויוצקים לתוכם את הבלילה.

-אופים 7-8 דקות ומוציאים מהתנור (כשהעוגה נראת מוכנה מבחוץ אך נוזלית ורכה מבפנים). מגישים ואוכלים מיד.

 

סופלה שוקולד כשר לפסח, סופלה כשר לפסח, סופלה שוקולד לפסח

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מקלות מצה בשוקולד ואגוזים
מצה במילוי תפוח אדמה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
שירה גלבוע (02:21 4.04.2021)

הגשתי עם גלידה קרה=מושלם!
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (06:53 4.04.2021)

שמחה שיצא מוצלח, תודה על השיתוף🙂

רוית (13:56 25.03.2021)

יש לך מתכון אחר לסופלה כשר לפסח?

מתכונים ב-10 דקות (14:35 25.03.2021)

היי רוית,
לא, אבל יש מתכון די דומה למאפינס שוקולד לפסח🙂

רוית (20:08 24.03.2021)

בכמה אני צריכה להכפיל עם אני רוצה שיצא לי 16 מנות כמו בתמונה למעלה?

מתכונים ב-10 דקות (21:40 24.03.2021)

היי רוית,
תכפילי פי 8😊

רוית בוזלי (21:44 24.03.2021)

תודה!

דנה מירק (00:42 11.12.2020)

זה יוצא כמו סופלה אמיתי, שבאמצע נשפך נוזל השוקולד?

מתכונים ב-10 דקות (11:10 11.12.2020)

כן דנה 🙂

ש (22:48 15.04.2020)

אפשר גם קמח תפו\”א במקום קמח מצה
אפשר גם פרווה: רבע כוס שמן במקום חמאה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:17 15.04.2020)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

אודליה (11:18 12.04.2020)

אני רוצה להכין בערך 15 בשקעים קטנים ממש אפשר כמיות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:21 12.04.2020)

היי אודליה,
אני לא יודעת בדיוק. אני מציעה להכין את הכמות שבמתכון ולראות לכמה שקעים קטנים זה מספיק ולהכין יותר לפי הצורך.

אסתי (17:01 6.04.2020)

אפשר קמח תפו\”א במקום קמח מצה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:34 6.04.2020)

אני חושבת שכן.

ש (22:49 15.04.2020)

ניסיתי ויצא מצויין!

יובל (15:39 24.04.2019)

וואו עם האבקת אפייה זה היה הרבה יותר טעים וואו ממש מוצלח תודה הכנתי אתמול בלי והיום עם וזה ממש מוסיף רק הוספתי דקה שתיים😁

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:59 24.04.2019)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

יובל (10:40 24.04.2019)

ניתן להוסיף אבקת אפייה? שהסופלה יתנפח יותר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 24.04.2019)

אפשר לערבב עם קמח המצה כרבע כפית אבקת אפיה.

יעל א (11:42 30.03.2018)

היי יש לך מתכון לעוגת בריאות ללא גלוטן או ביצים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 30.03.2018)

היי יעל,
יש רק עוגת בננות טבעונית ללא גלוטן.
חג שמח 🙂

נעמי (10:48 30.05.2017)

הי
האם יש לך מתכון של סופלה ללא גלוטן?

מתכונים ב-10 דקות (23:44 31.05.2017)

היי נעמי,
במקום קמח מצה אפשר לשים 2 כפות מלאות קמח ללא גלוטן.

תמר (04:29 16.04.2017)

האם אפשר להמיר את הקמח מצה הקמח שקדים?

מתכונים ב-10 דקות (09:06 16.04.2017)

היי תמר,
לא בטוחה אם קמח שקדים מספיק. עדיף לנסות עם קורנפלור או קמח תפו”א.

אושרית (00:29 9.04.2017)

לילה טוב,
ניתן להמיר את הקמח לקמח תפוא?

מתכונים ב-10 דקות (08:18 9.04.2017)

אני חושבת שכן.

רוני (09:13 27.04.2016)

הי אפרת
תודה על אתר מדהים!!
שאלה לגבי סופלה- האם אפשר להכין לפני הארוחה ולחמם אחרי? (יצא שיעמוד כמה שעות)
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (10:04 27.04.2016)

היי רוני,
אפשר אבל עדיף להכין את הבלילה לפני ולשמור במקרר ולאפות סמוך להגשה (הרבה יותר טעים).
חג שמח 🙂

בת-אל (21:45 25.04.2016)

מה אפשר לשים במקום שוקולד מריר אם אין לי?

מתכונים ב-10 דקות (22:05 25.04.2016)

היי בת-אל,
אני לא חושבת שאפשר להמיר אותו במשהו. זה מרכיב די חיוני בסופלה.
חג שמח 🙂

בת-אל (22:27 25.04.2016)

היי רציתי רק לומר שניסיתי עם מקופלת ויצא יחסית טוב ברור שזה לא אותו דבר אבל טעים…

תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (22:32 25.04.2016)

חשבתי שאין לך שוקולד בכלל ושאת רוצה להמיר בקקאו או משהו 🙂
האמת שעם מקופלת נשמע מעולה!
תודה שחזרת לעדכן

עדינה (08:41 22.04.2016)

שלום אפרת,
האם ניתן להשתמש בשמן במקום במרגרינה?
(מתארחת אצל חמותי, לא רוצה שיהיו פדיחות:)
אם כן, איזו כמות?
תודה ופסח כשר ושמח!

עדינה (08:43 22.04.2016)

אופסי…
רואה שענית על זה כבר.
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (08:45 22.04.2016)

אפשר ב-3 כפות שמן.
חג שמח 🙂

לינוי (14:35 8.05.2015)

אם אני רוצה להגדיל מספר המנות, אני מכפילה ב2 את הכמויות?

מתכונים ב-10 דקות (14:50 8.05.2015)

כן לינוי.
שבת שלום 🙂

איילת (11:18 5.05.2015)

שלום! אפשר להכין את הסופלה כעוגה? ואם כן איזה כמויות?

מתכונים ב-10 דקות (12:09 5.05.2015)

היי איילת,
לא מומלץ להכין כעוגה אחת מאחר וזה יאבד ממרקם הסופלה הנוזלי.
יום נעים 🙂

יעל (19:16 12.04.2015)

הכנתי במיקרוגל 2 וחצי דקות, יצא עוגת שוקולד, לא סופלה…

אולי חיממתי יותר מידי זמן..

מתכונים ב-10 דקות (21:00 12.04.2015)

היי יעל,
נכון, הסיבה היא חימום יתר. פעם הבאה תנסי לקצר את משך החימום אפילו בדקה.

לאב (14:25 2.04.2015)

אני רוצה להגדיל את כמות הסופלה במס ולא בגודל מה לשנות?

מתכונים ב-10 דקות (15:10 2.04.2015)

היי,
הכמות במתכון מספיקה לכ-2 מנות אישיות.
תלוי מה מספר המנות שרוצים. אם רוצים 4 מנות צריך להכפיל ב-2, אם רוצים 6 מנות צריך להכפיל ב-3 וכך הלאה..
חג שמח 🙂

אמי (17:06 1.12.2014)

היי רציתי לדעת במה אפשר להחליף את הקמח מצה בא לי להכין ויש לי קמח רגיל או תופח..

מתכונים ב-10 דקות (17:18 1.12.2014)

היי אמי,
אפשר להחליף בקמח לבן רגיל.

אפרת (19:24 23.10.2014)

איך אפשר להמיר את המתכון למנות יותר גדולות???תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:33 23.10.2014)

היי, את רוצה להכין יותר מנות (אם כן אז כמה?) או להגדיל את המנות הקיימות?

me (16:46 8.05.2014)

אפשר לאפות במקרוגל במקום בתנור?

מתכונים ב-10 דקות (16:49 8.05.2014)

הי, לא ניסיתי כך שאני לא יודעת לומר איך זה ייצא.

הודיה (16:19 20.04.2014)

תודה רבה וחג שמח!

הודיה (15:56 20.04.2014)

אפשר להחליף את החמאה בשמן?אם כן כמה שמן?

מתכונים ב-10 דקות (16:02 20.04.2014)

היי הודיה, עם חמאה זה טעים יותר אך אפשר להמיר ב- 3 כפות שמן.

אנה (16:30 18.04.2014)

היי,

שאלה טכנית אם אני עושה בתבנית שקעים איך
אני אוציא את הסופלה כך שלא יפגע?
אשמח לעצה,

מתכונים ב-10 דקות (16:36 18.04.2014)

הי אנה, אם יש ברשותך תבנית שקעים מסיליקון זה הכי מומלץ.
בכל מקרה אם תשמני היטב ובנדיבות את השקעים לפני שאת יוצקת את הבלילה, לא אמורה להיות בעיה להוציא את הסופלה בשלמותו (כמובן שיש לעשות זאת לאט ובזהירות).

חן (14:55 14.04.2014)

פשוט מושששלםם!!

רחלי (22:50 8.04.2014)

מהו מנג’ט?

רחלי (22:28 8.04.2014)

איך צריך להמיס את השוקולד אם אין מיקרוגל בבית?

מתכונים ב-10 דקות (22:37 8.04.2014)

היי, מרתיחים על הגז סיר עם מים, כשהמים רתוחים (מבעבעים) מניחים קערה גדולה על הסיר (חשוב שהקערה תהיה גדולה מהסיר ושלא יכנסו מים לקערה). מניחים את קוביות השוקולד בתוך הקערה וממתינים עד שהשוקולד יימס.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.