>

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 7-8 דקות

מס’ מנות: 2 עוגות אישיות

סוג: חלבי/ פרווה

תבנית שקעים /  מנג’טים לאפיה

מצרכים:

25 גרם חמאה / מחמאה

100 גרם שוקולד מריר

2 כפות סוכר

1 ביצה

2 כפיות שטוחות קמח מצה




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל 200 מעלות.

-מניחים בקערת זכוכית את החמאה עם קוביות השוקולד וממיסים במיקרוגל. מוציאים ומערבבים לתערובת שוקולד חלקה.

-מוסיפים סוכר ומערבבים עד שנמס. מוסיפים את הביצה ואח”כ את הקמח ומערבבים היטב.

-משמנים שני שקעים /מנג’טים ויוצקים לתוכם את הבלילה.

-אופים 7-8 דקות ומוציאים מהתנור (כשהעוגה נראת מוכנה מבחוץ אך נוזלית ורכה מבפנים). מגישים ואוכלים מיד.

 

סופלה שוקולד כשר לפסח, סופלה כשר לפסח, סופלה שוקולד לפסח

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מקלות מצה בשוקולד ואגוזיםמקלות מצה בשוקולד ואגוזים
מצה במילוי תפוח אדמה מצה במילוי תפוח אדמה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
גילת (01:48 12.04.2022)

האם אפשר להקפיא לכמה ימים ואח”כ כשרוצים לאכול מחממים ואוכלים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:55 12.04.2022)

היי,
פחות מומלץ להקפיא אבל זה אפשרי. המרקם משתנה מעט לאחר הפשרה.

avatar
שירה גלבוע (02:21 4.04.2021)

הגשתי עם גלידה קרה=מושלם!
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (06:53 4.04.2021)

שמחה שיצא מוצלח, תודה על השיתוף🙂

avatar
רוית (13:56 25.03.2021)

יש לך מתכון אחר לסופלה כשר לפסח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:35 25.03.2021)

היי רוית,
לא, אבל יש מתכון די דומה למאפינס שוקולד לפסח🙂

avatar
רוית (20:08 24.03.2021)

בכמה אני צריכה להכפיל עם אני רוצה שיצא לי 16 מנות כמו בתמונה למעלה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:40 24.03.2021)

היי רוית,
תכפילי פי 8😊

avatar
רוית בוזלי (21:44 24.03.2021)

תודה!

avatar
דנה מירק (00:42 11.12.2020)

זה יוצא כמו סופלה אמיתי, שבאמצע נשפך נוזל השוקולד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:10 11.12.2020)

כן דנה 🙂

avatar
ש (22:48 15.04.2020)

אפשר גם קמח תפו\”א במקום קמח מצה
אפשר גם פרווה: רבע כוס שמן במקום חמאה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:17 15.04.2020)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אודליה (11:18 12.04.2020)

אני רוצה להכין בערך 15 בשקעים קטנים ממש אפשר כמיות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:21 12.04.2020)

היי אודליה,
אני לא יודעת בדיוק. אני מציעה להכין את הכמות שבמתכון ולראות לכמה שקעים קטנים זה מספיק ולהכין יותר לפי הצורך.

avatar
אסתי (17:01 6.04.2020)

אפשר קמח תפו\”א במקום קמח מצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:34 6.04.2020)

אני חושבת שכן.

avatar
ש (22:49 15.04.2020)

ניסיתי ויצא מצויין!

avatar
יובל (15:39 24.04.2019)

וואו עם האבקת אפייה זה היה הרבה יותר טעים וואו ממש מוצלח תודה הכנתי אתמול בלי והיום עם וזה ממש מוסיף רק הוספתי דקה שתיים😁

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:59 24.04.2019)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
יובל (10:40 24.04.2019)

ניתן להוסיף אבקת אפייה? שהסופלה יתנפח יותר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 24.04.2019)

אפשר לערבב עם קמח המצה כרבע כפית אבקת אפיה.

avatar
יעל א (11:42 30.03.2018)

היי יש לך מתכון לעוגת בריאות ללא גלוטן או ביצים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 30.03.2018)

היי יעל,
יש רק עוגת בננות טבעונית ללא גלוטן.
חג שמח 🙂

avatar
נעמי (10:48 30.05.2017)

הי
האם יש לך מתכון של סופלה ללא גלוטן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:44 31.05.2017)

היי נעמי,
במקום קמח מצה אפשר לשים 2 כפות מלאות קמח ללא גלוטן.

avatar
תמר (04:29 16.04.2017)

האם אפשר להמיר את הקמח מצה הקמח שקדים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:06 16.04.2017)

היי תמר,
לא בטוחה אם קמח שקדים מספיק. עדיף לנסות עם קורנפלור או קמח תפו”א.

avatar
אושרית (00:29 9.04.2017)

לילה טוב,
ניתן להמיר את הקמח לקמח תפוא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:18 9.04.2017)

אני חושבת שכן.

avatar
רוני (09:13 27.04.2016)

הי אפרת
תודה על אתר מדהים!!
שאלה לגבי סופלה- האם אפשר להכין לפני הארוחה ולחמם אחרי? (יצא שיעמוד כמה שעות)
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:04 27.04.2016)

היי רוני,
אפשר אבל עדיף להכין את הבלילה לפני ולשמור במקרר ולאפות סמוך להגשה (הרבה יותר טעים).
חג שמח 🙂

avatar
בת-אל (21:45 25.04.2016)

מה אפשר לשים במקום שוקולד מריר אם אין לי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:05 25.04.2016)

היי בת-אל,
אני לא חושבת שאפשר להמיר אותו במשהו. זה מרכיב די חיוני בסופלה.
חג שמח 🙂

avatar
בת-אל (22:27 25.04.2016)

היי רציתי רק לומר שניסיתי עם מקופלת ויצא יחסית טוב ברור שזה לא אותו דבר אבל טעים…

תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:32 25.04.2016)

חשבתי שאין לך שוקולד בכלל ושאת רוצה להמיר בקקאו או משהו 🙂
האמת שעם מקופלת נשמע מעולה!
תודה שחזרת לעדכן

avatar
עדינה (08:41 22.04.2016)

שלום אפרת,
האם ניתן להשתמש בשמן במקום במרגרינה?
(מתארחת אצל חמותי, לא רוצה שיהיו פדיחות:)
אם כן, איזו כמות?
תודה ופסח כשר ושמח!

avatar
עדינה (08:43 22.04.2016)

אופסי…
רואה שענית על זה כבר.
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:45 22.04.2016)

אפשר ב-3 כפות שמן.
חג שמח 🙂

avatar
לינוי (14:35 8.05.2015)

אם אני רוצה להגדיל מספר המנות, אני מכפילה ב2 את הכמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:50 8.05.2015)

כן לינוי.
שבת שלום 🙂

avatar
איילת (11:18 5.05.2015)

שלום! אפשר להכין את הסופלה כעוגה? ואם כן איזה כמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:09 5.05.2015)

היי איילת,
לא מומלץ להכין כעוגה אחת מאחר וזה יאבד ממרקם הסופלה הנוזלי.
יום נעים 🙂

avatar
יעל (19:16 12.04.2015)

הכנתי במיקרוגל 2 וחצי דקות, יצא עוגת שוקולד, לא סופלה…

אולי חיממתי יותר מידי זמן..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:00 12.04.2015)

היי יעל,
נכון, הסיבה היא חימום יתר. פעם הבאה תנסי לקצר את משך החימום אפילו בדקה.

avatar
לאב (14:25 2.04.2015)

אני רוצה להגדיל את כמות הסופלה במס ולא בגודל מה לשנות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:10 2.04.2015)

היי,
הכמות במתכון מספיקה לכ-2 מנות אישיות.
תלוי מה מספר המנות שרוצים. אם רוצים 4 מנות צריך להכפיל ב-2, אם רוצים 6 מנות צריך להכפיל ב-3 וכך הלאה..
חג שמח 🙂

avatar
אמי (17:06 1.12.2014)

היי רציתי לדעת במה אפשר להחליף את הקמח מצה בא לי להכין ויש לי קמח רגיל או תופח..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:18 1.12.2014)

היי אמי,
אפשר להחליף בקמח לבן רגיל.

avatar
אפרת (19:24 23.10.2014)

איך אפשר להמיר את המתכון למנות יותר גדולות???תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:33 23.10.2014)

היי, את רוצה להכין יותר מנות (אם כן אז כמה?) או להגדיל את המנות הקיימות?

avatar
me (16:46 8.05.2014)

אפשר לאפות במקרוגל במקום בתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:49 8.05.2014)

הי, לא ניסיתי כך שאני לא יודעת לומר איך זה ייצא.

avatar
הודיה (16:19 20.04.2014)

תודה רבה וחג שמח!

avatar
הודיה (15:56 20.04.2014)

אפשר להחליף את החמאה בשמן?אם כן כמה שמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:02 20.04.2014)

היי הודיה, עם חמאה זה טעים יותר אך אפשר להמיר ב- 3 כפות שמן.

avatar
אנה (16:30 18.04.2014)

היי,

שאלה טכנית אם אני עושה בתבנית שקעים איך
אני אוציא את הסופלה כך שלא יפגע?
אשמח לעצה,

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:36 18.04.2014)

הי אנה, אם יש ברשותך תבנית שקעים מסיליקון זה הכי מומלץ.
בכל מקרה אם תשמני היטב ובנדיבות את השקעים לפני שאת יוצקת את הבלילה, לא אמורה להיות בעיה להוציא את הסופלה בשלמותו (כמובן שיש לעשות זאת לאט ובזהירות).

avatar
חן (14:55 14.04.2014)

פשוט מושששלםם!!

avatar
רחלי (22:50 8.04.2014)

מהו מנג’ט?

avatar
רחלי (22:28 8.04.2014)

איך צריך להמיס את השוקולד אם אין מיקרוגל בבית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:37 8.04.2014)

היי, מרתיחים על הגז סיר עם מים, כשהמים רתוחים (מבעבעים) מניחים קערה גדולה על הסיר (חשוב שהקערה תהיה גדולה מהסיר ושלא יכנסו מים לקערה). מניחים את קוביות השוקולד בתוך הקערה וממתינים עד שהשוקולד יימס.

לקריאת כל התגובות