שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

סוג: בשרי

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

500 גרם ניוקי קנוי

בצל בינוני קצוץ

500 גרם כבד עוף

2 שיני שום כתושות

תיבול: 5 כפות סילאן, כשליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

3 כפות מים רותחים

2-3 גבעולי טימין (לא חובה)

אופן ההכנה

-מכינים את הניוקי לפי הוראות אריזה ומעבירים למסננת (בדר”כ 2 דקות בישול במים רותחים, עד שהניוקי צפים).

-מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה (כדאי להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק).

-חותכים את הכבדים לשני חלקים, מזיזים את הבצל המטוגן לצד המחבת ומוסיפים את הכבדים. מטגנים כדקה מכל צד.

-מוסיפים שום כתוש ומתבלים בסילאן, מלח ופלפל שחור. מוסיפים 3 כפות מים רותחים ומערבבים.

-מוסיפים את הניוקי ועלי הטימין ומערבבים במשך כדקה עד לספיגת הטעמים (מומלץ לטעום ולשפר מליחות לפי הטעם).

*מטעמי כשרות יש לצלות את הכבד לפני הבישול על אש גלויה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגיות טחינה מקמח שקדים
עוגת מעדן שוקולד טבעונית

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.