זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 8 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
2 טורטיות בקוטר 25 (השתמשתי בטורטיות מקמח מלא אבל ניתן להשתמש גם בטורטיות מקמח תירס או קמח לבן)
3 כפות שמן זית
רבע כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה
אופן הכנה:
-מחממים את התנור ל200 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה.
-חותכים את הטורטיות למשולשים קטנים (או לכל צורה אחרת שתבחרו). מערבבים היטב עם שמן הזית והתבלינים עד לציפוי מלא ואחיד של המשולשים.
-מניחים את הנאצוס על נייר אפיה (עדיף שלא יהיו אחד על השני) ואופים במשך 8 דקות. מצננים ומגישים.
*ניתן לשמור בקופסה אטומה בטמפ’ החדר.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים טבעוניים
ממש טעים! הכנו ואכלנו עם גוואקמולי. יצא טיפה רך אבל כבר התחיל להישרף, פעם הבאה ננסה לשים על 180 מעלות. תודה!
נראה מעולה 🙂
תודה כרמל
היי אפרת , אין על המתכונים שלך, אני כבר לא יכולה לספור כמה מהן הכנתי ויצא מושלםםםם!!!
רציתי לשאול מהי הדרך הכי טובה לאחסן את הנאצ’וס וכמה זמן (ימים) הם ישארו טריים?
תודה לך על הכל!!!
היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים(:
מומלץ לשמור את הנאצ’וס עד 4-5 ימים בקופסה אטומה בטמפ’ החדר.
הי, אני בת 11,המתכונים שלך מושלמים!
במיוחד המתכון הזה ,ממש טעים.מכינה אותו כמעט כל יום..
כל הכבוד לך ❤️
שמחה שיצא טעים 🙂
מומלץ להוסיף גם תבלין גריל
יצא ממש טעים!
תודה 🙂
הבת שלי הפתיעה אותי!!!
וזה כל כך ממכר וטעים בטירוף
נראה מעולה 🙂
תודה על השיתוף!
היי אפרת 🙂
כחלק מאתגר צילום אוכל בחרתי לצלם נאצ\’וס והשתמשתי במתכון שלך.
רציתי לשתף בתוצאה..
תמונה מהממת, אהבתי ❤️
תודה על השיתוף.
להוסיף לשמן הזית והפפריקה קצת פרמזן מגורד- שווה לנסות?
כן אפשר.
האם אפשר להשתמש מטורטיה מקמח חיטה
כן אפשר.
אין על המתכונים שלך שלך בעולם
תודה מלכי ❤️
היי ותודה על המתכונים המעולים. אני מארחת היום בסביבות 12 איש .. בכמה טורטיות אצטרך להשתמש לדעתך? והאם יש לך לינק בשבילי לאירוח בשרי/פרווה קליל (נשנושים/סלטים) לאותה כמות.
תודה מראש.
היי שירית,
אני מניחה שזה רק לנשנוש כך שנראה לי ש-12 טורטיות יספיקו (טורטיה לבן אדם).
כדאי יהיה להכין בכמה “נגלות” כי חשוב שהנאצוס יהיו מונחים זה לצד זה ולא אחד על השני כדי לא לפגוע בפריכות.
אין לי קטגוריה מיוחדת לאירוח קליל אבל אני ממליצה להסתכל בקטגורית עוף ובשר על קוביות עוף בציפוי, עראייס, צילי קון קורנה, קבבוני טלה.
בקטגוריות סלטים תוכלי למצוא המון רעיונות.
מבחינת תוספות פרווה יש כדורי כרובית, ברוקולי בתנור, כדורי פירה ותירס, כדורי ברוקולי אפויים, קרוקטים, מתכון לפלאפל.
אין דברים כאלה!!!!! מביאה את זה בתור נשנוש כשאני מתארחת וכולם מחמיאים בלי סוף… תודה!
שמחה לשמוע!
תודה על העדכון 🙂
תודה על המתכון
יש לך אולי מתכון להכין בצק לנאצ’וס מקמח תירס?
היי נחמה,
אין לי מתכון כזה, חוץ מלהשתמש בטורטיות מוכנות מקמח תירס.
בסדר…בסדר…בסדר טעים!!!
מעולה
תודה איתמר 🙂
אקסטרה ממקר
הכנתי ויצא מעולה, תודה רבה!
מתכננת להשתמש כמנת פתיחה עם מחית חצילים ומחית קישואים.
רעיון מעולה!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מיכל והמשך ערב נעים
להיט!! מתבקש מתכון לדיפ/מטבל גבינה…:)
מבטיחה להוסיף מתכון כזה בקרוב 😉
שלום לך, אני מעוניינת להכין את המתכון.
רציתי לשאול אם אפשר לשים רק פפריקה מתוקה בלי החריפה?
תודה רבה 🙂
כן אירנה, אפשר 🙂
איזה רעיון מדהים ! חייבת לנסות, תודה.
תודה מירב! בהצלחה 😉
נראה מעניין וטעים!!
רק שיש שגיאת כתיב בכותרת משנה ”להספיק” במקום ל”להפסיק” 😉
תודה אילנה! תוקן 🙂