שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: 2-3 מנות

סוג: פרווה

מצרכים להכנת שקשוקה:

בצל גדול קצוץ

4 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות (*רצוי להשתמש בעגבניות רכות)

1/2 גמבה חתוכה לקוביות

3-4  שיני שום כתושות

כף רסק עגבניות

4 ביצים

*לשקשוקה חריפה (לא חובה): פלפל חריף קצוץ או כפית פפריקה חריפה

תיבול: כפית גדושה פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את העגבניות, הגמבה, פלפל חריף ושום, ממליחים מעט ומבשלים עם מכסה מספר דקות עד שהגמבה מעט מתרככת (יש לערבב מדי פעם).

-מוסיפים את הרסק ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה. משאירים לעוד מספר דקות ומוסיפים את הביצים.

-מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד לקבלת דרגת העשייה הרצויה של הביצים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מתכון לפיצה ביתית
מתכון להום פרייז

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
רננה (21:32 24.08.2021)

וזה משנה אם אני מורידה את הבצל והשום?

מתכונים ב-10 דקות (22:32 24.08.2021)

יותר טעים עם בצל ושום, אבל אפשר לוותר עליהם(:

-- (21:31 24.08.2021)

היי, אם אני רוצה שזה יהיה ל5 אנשים. מה הכמויות?
תודה רבה על הכל

מתכונים ב-10 דקות (22:32 24.08.2021)

היי,
ל-5 מנות יש לשים 5 ביצים, 3/4 גמבה, להגדיל את כמות העגבניות ל-5 ואת רסק העגבניות ל-2 כפות.
בהצלחה!

(08:42 25.08.2021)

וואו תודה רבה

אנונימי (10:23 22.08.2021)

היי, מה גודל המחבת הרצויה?

מתכונים ב-10 דקות (11:18 22.08.2021)

היי,
כדאי לבחור מחבת רחבה ויחסית שטוחה, שתכיל כמות של 4 ביצים+ העגבניות. לדעתי קוטר 20 אמור להספיק.

ע.ב (17:47 6.07.2021)

יצא מושלם !
תודה רבה !

מתכונים ב-10 דקות (18:49 6.07.2021)

שמחה לשמוע🙂

ליאן (13:19 28.06.2021)

פשוט טעים וקל, שמתי קצת יותר גמבה והוספתי קצת פטריות כדי שיהיה קצת יותר ירקות. יצא מושלם. לא חזקה בכלל בבישול וזה יצא טעים כמעט כמו של אבא שלי.

מתכונים ב-10 דקות (13:52 28.06.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה לך על השיתוף ליאן❤

תהילה (23:16 27.06.2021)

היי אפרת,
אף פעם לא הסתדרתי עם הכנת שקשוקה,
והנה עם המתכון שלך יצא מעולה!!!
מתכון מושלם, קל וברור!!
תודה רבה 😊

מתכונים ב-10 דקות (09:30 28.06.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה על השיתוף תהילה❤

Naruto (21:12 25.06.2021)

מתכון מעולה וזריז

מתכונים ב-10 דקות (20:49 26.06.2021)

נראה מעולה! תודה על השיתוף,😊

איילת (20:35 14.06.2021)

מדהים מדהים!
טעים בטירוף וקל להכנה!
תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות (22:01 14.06.2021)

איזה כיף שאהבת! שמחה שיצא מוצלח😊

לילך (22:23 8.06.2021)

היי אפרת, שתי שאלות:
1. האם האש צריכה להיות נמוכה כל הזמן?
2. האם כדאי להוסיף עשבי תיבול? אם כן מה נראה לך יתאים? מתלבטת בין פטרוזיליה לבצל ירוק או אורגנו… ובאיזה שלב להוסיף אותם לתבשיל?

מתכונים ב-10 דקות (22:33 8.06.2021)

אפשר בהחלט להוסיף עשבי תיבול, זה תמיד טוב ומוסיף המון. את יכולה לשלב בצל ירוק ופטרוזיליה או אורגנו- לפי טעמך האישי, להוסיף עם העגבניות.

לילך (10:07 9.06.2021)

תודה רבה על התשובה המהירה כרגיל:)

לילך (22:16 8.06.2021)

היי אפרת, האש צריכה להיות נמוכה כל הזמן?

מתכונים ב-10 דקות (22:31 8.06.2021)

בהתחלת הבישול אפשר על אש בינונית- נמוכה ובהמשך עדיף נמוכה😊

אלישבע (19:26 26.04.2021)

מתכון מושלם! אפשר להוסיף סלומון למתכון? אם כן באיזה שלב?

מתכונים ב-10 דקות (21:14 26.04.2021)

היי אלישבע,
אם הסלמון מבושל כבר- מוסיפים לקראת סוף הבישול.
אם הסלמון לא מבושל- מוסיפים אותו אחרי הבצל. יתכן שזמן הבישול עד שיהיה אפשר להוסיף את הביצים יתארך בכמה דקות. (תוודאי שהדג מבושל כמעט לחלוטין לפני הוספת הביצים)

אלישבע (21:23 26.04.2021)

מעולה! תודה על המענה המהיר

יעל (20:23 13.04.2021)

יצא מושלם!!!

מתכונים ב-10 דקות (20:31 13.04.2021)

שמחה לשמוע🙂

שולמית (16:25 11.04.2021)

אפשר לשים בצל סגול?

מתכונים ב-10 דקות (17:49 11.04.2021)

היי שולמית,
אפשר בהחלט:)

דניאל (18:27 12.04.2021)

רצוי

האחד (18:56 22.03.2021)

כמה קלוריות יש בזה (100 גרם)?

מתכונים ב-10 דקות (19:30 22.03.2021)

היי,
מצרפת קישור למחשבון קלוריות שבו אפשר לחשב בדיוק לפי מספר המנות: https://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/analyzer/

נועם (20:10 11.03.2021)

שלום,
אפשר לשים 5 במקום 4 ביצים?

מתכונים ב-10 דקות (20:44 11.03.2021)

היי נועם, בהחלט:)

ענבל (13:01 6.03.2021)

פשוט וטעים.תודה♥️

מתכונים ב-10 דקות (19:05 6.03.2021)

תודה ענבל:)

טל (19:56 16.02.2021)

תודה רבה על עוד מתכון מעולה!!
הילדים חיסלו (כולל אחד שהצהיר שהוא לא אוהב שקשוקה…)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:03 16.02.2021)

שמחה לשמוע! 🙂
תודה טל

MEAH (20:41 3.02.2021)

היי,
היה בעבר במקום בו היתה שקשוקה מעולה, וחיפשתי מתכון שיחזיר לי את הטעם ההוא…
עשיתי לפי המתכון, ויצא מ-ו-ש-ל-ם!!!!!
תודה רבה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:09 3.02.2021)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

נטע (16:37 27.01.2021)

שלום אפרת,
רציתי לדעת אם אני יכולה להשתמש בעגבניות מרוסקות במקום עגבניות חתוכות כי אני לא אוהבת את הקליפות😋,
ואם כן, מהי הכמות?
תודה רבה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:41 27.01.2021)

היי נטע 🙂
אפשר לשים בין כוס לכוס וחצי עגבניות מרוסקות.

ישראל (15:39 27.01.2021)

האם אפשר להכין את השקשוקה כמה שעות לפני האכילה ולחמם סמוך לאכילה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:36 27.01.2021)

בטח 🙂

שולמית (20:26 21.01.2021)

הי אפרת
תודה על המתכונים הטעימים
השקשוקה יצאה מושלם:)

מתכונים ב-10 דקות (07:46 22.01.2021)

היי שולמית, שמחה לשמוע❤️

הודיה (01:34 5.01.2021)

יצא מעולה תודה!

מתכונים ב-10 דקות (09:47 5.01.2021)

שמחה שיצא מוצלח הודיה❤️

מוריה (23:09 4.01.2021)

אפרת תבורכי, הבן שלי חולה כמה ימים ולא אוכל כמעט כלום, והוא ממש אהב את השקשוקה, הוספתי קצת סוכר שיהיה לו מתוק

מתכונים ב-10 דקות (23:20 4.01.2021)

שמחה לקרוא שהוא אהב יקירה❤️
לילה נעים

-- (19:04 30.12.2020)

היי, 2 שאלות:
1. אפשר לעשות במחבת של חביתה?
2. אפשר שמן קנולה ולא זית??

תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (21:13 30.12.2020)

אפשר בשני המקרים 🙂
לילה טוב❤️

אנונימי (14:52 19.12.2020)

יצא מושלם

מתכונים ב-10 דקות (17:10 19.12.2020)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף ❤️

מירי (17:12 28.10.2020)

יצא מושלם!!!!!!!!!!!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:58 28.10.2020)

נראה מעולה!
תודה מירי 🙂

אודליה (20:20 20.10.2020)

וואו, הכנתי היום ויצא מושלם!! התמונה יצאה על הפנים אבל השקשוקה חוסלה לפני שהספקתי לצלם שוב 🙂 טעים טעים! תודה רבה וערב מקסים 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:29 20.10.2020)

עדיין אפשר לראות שזה טעים 🙂
תודה!

שירלי (10:22 20.10.2020)

היי אפרת! אם אני משתמשת בעגבניות שרי זה גם בסדר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:24 20.10.2020)

כן. שימי בסביבות 15-20 עגבניות שרי, תלוי בגודל שלהן.

חביבה (14:35 17.10.2020)

אפרת יקירה, תודה על הזכות להנות ממטכון כה איכותי וטעימממםםםם.
הכנתי לנכדיי, יצא פשוט שוס.
תודה לך אהובה חג שמח
נ. ב שאלה? מותר להוסיף תרד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:17 17.10.2020)

נראה מעולה!
ולגבי התרד- בטח 🙂

שחר (21:38 14.10.2020)

תודה רבה על המתכונים המדהימים האלה אני כל פעם נהנה מהמתכונים שלך אשריך!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:42 15.10.2020)

תודה שחר 🙂

מוריה לוי (14:13 7.10.2020)

הייי רציתי לישאול לא צריך להוסיף מים כדי שיהיה רוטב????

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:33 7.10.2020)

אפשר להוסיף קצת מים אם התבשיל יבש.

מוריה לוי (21:22 8.10.2020)

יוואו שכחתי לעדכן מרוב שהשקשוקה הייתהה מוושלמת ניגמרה תוך רגע ולא היה צריך להוסיף בכלל מים תודה לך על האתר המדהים הזה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:29 8.10.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

עדי (20:50 24.09.2020)

הכנתי את השקשקושה הזאת כבר 3 פעמים ואצלי המטבח מתחיל ונגמר בהכנת חביתות. אבל זה היה כל כך קליל ומהיר להכנה ונתן לי סיפוק שאני מצליחה להכין דברים טעימים 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:44 25.09.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה עדי

נופר (17:51 3.09.2020)

היי אפרת,
יש לי בבית רק עגבניות חתוכות משימורים. כמה צריך לשים במקום העגבניות הרגילות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:15 3.09.2020)

אפשר לשים בערך כוס עגבניות חתוכות משימורים.

נופר (06:21 6.09.2020)

תודה רבה. יצא מעולה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:32 6.09.2020)

❤️

יעל (13:02 30.08.2020)

מושלםםםםם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:36 30.08.2020)

נראה מעולה! 😍
תודה יעל

תילה (06:18 9.08.2020)

הי אפרת,
יש לך מתכון לשקשוקה בתנור?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:34 9.08.2020)

בתנור לא.

שלום (14:57 22.07.2020)

אפשר להוריד את העסק עגבניות לדעתי זה נהיה טעם יותר נכון

האזרח קיין (17:05 17.07.2020)

גם אם הכל מוכן ורק להוסיף למחבת זה לא לוקח 10 דקות.. אבל בסדר.. סהכ טעים מאוד

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:04 17.07.2020)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

נדב (11:47 1.07.2020)

שלום אפרת.
1. אם אני רוצה לשים שש ביצים, איך זה משפיע על כמויות שאר המרכיבים, אם בכלל?
2. כמה ייחשב מינימום “מלח לפי הטעם”? קמצוץ בין שתי אצבעות? שליש/חצי כפית?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:40 1.07.2020)

היי נדב,
1. אין בעיה. אין שינוי בכמויות.
2.אפשר להתחיל בשליש כפית שטוחה ולטעום.

אסנת (12:20 27.05.2020)

אפשר לדעתך להכין מראש לארוחת החג בבוקר? (לשמור במקרר ולחמם למחרת על הפלטה?)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:21 27.05.2020)

כן.

נועה (15:16 25.04.2020)

אפשר במקום עגבניות להשתמש ברוטב Passata? של חברת pomi אם את מכירה, מגיע בבקבוק זכוכית. אם כן – כמה גרם למתכון הזה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:24 25.04.2020)

אני חושבת שכן. אפשר לשים בסביבות כוס (בנפח 240 מ”ל).

מישפוחה (03:12 14.04.2020)

וואלה אחלה מתכון אוהבים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:47 14.04.2020)

תודה על השיתוף 🙂

ליטל (18:00 13.04.2020)

היי אפרת יש לי כ-8 חתיכות שניצל שהפשרתי , ואני רוצה מחר להכין את השקשוקה רציתי לדעת אם אפשר לשלב את השניצלים (כרצועות או קוביות) ואם כן באיזה אופן ?
תודה רב. וחג שמח

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:13 13.04.2020)

היי ליטל,
אפשר לחתוך לקוביות, לתבל בקצת פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור ולטגן במחבת נפרדת כ-2 דקות מכל צד. להוסיף לרוטב לפני שמוסיפים את הביצים.
חג שמח 🌺

מיקי (09:21 10.03.2020)

שקשוקה אחת הטעימות!!! תודה⁦❤️⁩

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:01 10.03.2020)

שמחה שאהבת 🙂

אפרת (20:52 9.03.2020)

השקשוקה יצאה מאוד טעים.
מתכון קל וטעים תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:21 9.03.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

יפעת (21:09 10.02.2020)

שקשוקה מאוד טעימה! מתכון מעולה וקליל

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:42 11.02.2020)

שמחה שאהבת 🙂
תודה יפעת

אבי (14:53 25.01.2020)

שקשוקה טעימה לא יכולה להיות עם בצל אלא אך ורק עם שום!!!!

מאיה (11:05 7.03.2020)

המתכון מושלם יצא פגז אני אוהבת את האתר שלך תמשיכי כך כל הכבוד!!!!

הלכתי לארוחה משפחתית ואני אביא איתי את השקשוקה!😏

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:21 7.03.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה לך על השיתוף!

צצצ (21:07 23.12.2019)

יצא מעולה, תודה ענקית!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:08 23.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

בתאל שילה (15:33 11.12.2019)

יצא פצצה תודה על המתכון!:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:14 11.12.2019)

שמחה שאהבת 🙂

הודיה (00:27 2.12.2019)

היי, אפשר לוותר על הרסק?
אם כן-צריך לשים משהו אחר במקום?

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 2.12.2019)

אפשר.

הודיה (22:40 25.11.2019)

הוספתי גם כורכום וכמון ויצא ממש טעים תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:22 26.11.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה הודיה

רותם (19:06 21.11.2019)

היה מאוד טעים!!!
בדרך כלל הייתי מוסיף כמון ומעט כורכום,
אבל משום מה עם מינימום תיבול יצא טעים ומיוחד .
אין על האתר שלך,תמיד יוצא טעים,ובלי יותר מידיי עבודה.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:14 21.11.2019)

נראה מעולה!
תודה רותם 🙂

דב (02:50 25.10.2019)

אוחחחח כמה שזה היה מושלם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 25.10.2019)

שמחה שנהנית 🙂

אוריאל (19:42 22.10.2019)

תודה רבה אני ממש אוהב שקשוקה אבל תמיד עושה עם המתכון הזה זה המתכון הכי מהיר ועם זה הכי טעים תודה רבה עזרתם מאוד מאוד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:21 23.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂

רון (18:35 5.09.2019)

תודה רבה, הכנתי כבר כמה פעמים ותמיד יוצא טעים מאד:

שתי הערות קטנות:

מי שרוצה שדרוג בשרי אפשרת להוסיף כ – 3 נקניקיות באותו שלב שמוסיפים את הרסק והתבלינים. בניגוד לבשר טחון או נתחי עוף, נקניקיות הן כבר מבושלות ולכן זה הרבה יותר מהר ולא צריך לדאוג מתי הן עשויות מספיק.

מי שאוהב את הביצים יחסית עשויות ועם חלמון יחסית פחות נוזל, עדיף להוסיף את הביצים מוקדם יותר, כבר קרה שמצאתי את עצמי בדילמה אם לעשות את הביצים עוד דקה שתיים ולהסתכן בשריפה של חלק מהירקות או להוריד מהאש כשהן עדיין נוזליות.

בהצלחה ובתאבון.

אלי (00:52 2.08.2019)

תודה רבה! היה טעים בטירוף👍👍
אני גר בחול הרגשתי בבית😉

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:06 2.08.2019)

איזה כיף לשמוע!
תודה אלי 🙂

ריקי (15:59 21.07.2019)

אין לי עגבניות, יש לי רק עגבניות שרי. כמה עגבניות כאלו יחליפו עגבניה אחת?
כמה אני אצטרך לשקשוקה?
זה ישפיע על הכמויות בדברים האחרים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:18 22.07.2019)

בסביבות 15-20 עגבניות שרי, תלוי בגודל שלהן. אין שינוי ביתר הכמויות.

ליטל (19:24 4.07.2019)

היי אפרת מה הכמויות אם אני רוצה להכין ל4-5 אנשים ?
האם אפשר להשתמש בעגבניות מרוסקות ? אם כן האם קופסא קטנה של 400 ג’ תספיק (במתכון המוגדל)?
בתודה מראש על העזרה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:38 4.07.2019)

היי ליטל,
אפשר להכין את הכמויות האלה:
בצל גדול קצוץ
400 גרם עגבניות מרוסקות + 2 עגבניות טריות
גמבה חתוכה לקוביות
6-7 שיני שום כתושות
2 כפות רסק עגבניות
ביצים – לפי הכמות שאוכלים
*לשקשוקה חריפה (לא חובה): פלפל חריף קצוץ או כפית פפריקה חריפה
תיבול: כפית גדושה פפריקה מתוקה, כחצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם

ליטל (10:21 18.07.2019)

היי אפרת יצא מצויין רציתי לשאול אם אני רוצה להגדיל את כמות הרוטב (2 קופסאות עגבניות מרוסקות) מה הכמויות המתאימות ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:20 18.07.2019)

היי ליטל,
את יכולה להכין פחות או יותר את הכמויות שבמתכון הקודם שרשמתי לך: בצל גדול קצוץ, 2 קופסאות עגבניות מרוסקות, גמבה חתוכה, 7 שיני שום, 3 כפות רסק, ביצים – לפי הכמות הרצויה,
תיבול: כפית גדושה פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח, פלפל שחור לפי הטעם

ליטל (14:21 20.11.2020)

היי אפ4ת אני מכינה כל פעם לפני המתכון המוגדל עם 2 קופסאות של עגבניות ויוצא מעולה.
רציתי לשאול אני רוצה להכין קציצות בשר (500 גר\’) ולבשל בשקשוקה האם נראה לך אפשרי ?
אם כן האם לשנות משהו בכמויות? (מים)
וכן באיזה שלב כדאי להוסיף את הקציצות וכמה זמן לבשל ?
המון תודה ,,🙏

מתכונים ב-10 דקות (18:48 20.11.2020)

היי אפרת
לא ניסיתי לבשל את הקציצות בשקשוקה אך אני מניחה שזה אפשרי
הייתי מטגנת טיגון קצר את הקציצות לפני, ואז להוסיף לשקשוקה להתבשל 15-20 דקות
וכמובן מוסיפה בהדרגה מים לסיר, בהתאם לכמות רוטב שתרmי
בהצלחה 🙂

מאיר (00:11 26.06.2019)

תודה להשם יתברך יצא מצוין!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:26 26.06.2019)

נראה מצוין 🙂
תודה מאיר

יהל (23:33 20.06.2019)

מתכון מעוולה!! תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:06 21.06.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה יהל

מיקי (16:19 24.03.2019)

אפשר להכין את המתכון משתי עגבניות בגודל בינוני במקום 4? זה מה שיש לי כרגע…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:38 24.03.2019)

כן.

דוד (00:41 18.03.2019)

הכנתי את המתכון וגירדתי את השאריות
אין כמו המתכון הזה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:45 18.03.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה דוד

דוד (22:17 17.03.2019)

אם אני רוצה להוסיף גבינה צהובה איך לעשות את זה?
או אם אני רוצה להכין על בסיס בשרי איך להכין?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:44 18.03.2019)

אפשר לפזר חתיכות גבינה צהובה לאחר שמוסיפים את הביצים.
לשקשוקה בשרית אפשר לטגן כ-250 גרם בשר טחון לאחר שהבצל מזהיב ואז להוסיף עגבניות, גמבה וכו’ ולהמשיך כרגיל לפי המתכון.

יהודית (12:51 29.01.2019)

לא כל כך הבנתי, מבשלים במחבט או בסיר ? כי בתמונה מראים סיר אבל כתוב מחבט

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:56 29.01.2019)

אם יש לך סיר סוטאג’ (סיר נמוך עם מכסה) אפשר להשתמש בו.

מיקי (20:34 10.01.2019)

כמה פשוט – ככה טעים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:13 10.01.2019)

שמחה שאהבת 🙂

אסנת (19:45 31.12.2018)

אני מנצלת את המתכון הזה כדי לומר לך תודה ענקית על האתר הנפלא, המתכונים המעולים שתמיד מצליחים ועל התגובות הנפלאות שלך לכל אחד!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 31.12.2018)

תודה אסנת ❤️

ליזה (19:18 13.11.2018)

וואו. כל פים מחדש כל מתכון שאני צריכה אני באה ישר לפה והאתר שלך אף פעם לא אכזב אותי! ישר כוח. תודה רבה ויצא מדהים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:11 13.11.2018)

כיף לשמוע!
תודה ליזה 💜

Mutzmutz (10:09 29.10.2018)

פעם ראשונה יצא כמו שלך מהמם תודה רבה אתר מעולה!!💗💗

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:51 29.10.2018)

תודה על השיתוף! 🙂

יפה (21:08 22.10.2018)

יצא מהמם פעם ראשונה שמנסה😂🙈

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:06 22.10.2018)

נראה ממש טוב! 😃

אלפסטיין 1 (17:45 2.10.2018)

יצא משוקשק!!! אה סליחה מטורף!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 2.10.2018)

תודה על השיתוף 🙂

עדי קנר (20:01 26.09.2018)

וואו!!!
יצא מדהים!!!
אפרת מהממת💗 תודה כפרה!!! תמשיכי להפיץ כאלה מתכונים מטריפים!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:22 26.09.2018)

שמחה שאהבת! ❤️

אלן (19:01 17.09.2018)

יצא מאוד מאוווד טעים תודה !

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:08 17.09.2018)

שמחה לשמוע!
תודה על התמונה 🙂

לינור (15:09 10.09.2018)

יצא משוקשק.. אה סליחה מטורף!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:02 11.09.2018)

תודה על התמונה ועל השיתוף 🙂
שנה טובה

אדם (00:03 31.08.2018)

מושלם!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:14 31.08.2018)

שמחה שאהבת 🙂

נעם (22:37 31.07.2018)

עשיתי מנה לשלושה אנשים בדיוק לפי המתכון הם אמרו לי שזאת השקשוקה הכי טעימה שהם טעמו
יצא טעים ברמות !!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:44 31.07.2018)

נראה מעולה!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן

סיון (15:39 26.07.2018)

וזה התוצאה (מה שמוכן לא הספקתי לצלם חח)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:59 26.07.2018)

נראה מעולה!
תודה סיון 🙂

סיון (15:39 26.07.2018)

איך אני אוהבת את המתכונים המושקעים שלך עם תמונות של כל שלב זה ממש הופך לקל ופשוט והתוצאה מדהימה

כל כך טעים!!
תודה רבה.

רועי (15:38 3.07.2018)

תשמעי , את פרופסור שקשוקה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:06 3.07.2018)

אני אקח את זה כמחמאה 😉
תודה

שירה (17:01 28.06.2018)

אפרת תודה רבה על המתכונים המיוחדים שלך, השקשוקה היחידה שהצליחה לי בחיים זה שלך! תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:11 28.06.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה שירה 🌷

זוהר (10:19 20.06.2018)

הכנתי את כל הכמות שכתבת וזה היה נראה הרבה והכל חוסלללל !!
פשוט אין כמו המתכונים שלך.
הוספתי אבקת מרק עוף פרווה , ובמקום רסק עגבניות מרוסקות…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:40 20.06.2018)

תודה זוהר, שמחה שנהנית! 🙂

הדר (15:32 17.06.2018)

השקשוקה שלי יצאה מדהימה לר נשאר כלום תודה רבה על המתכון!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:48 17.06.2018)

שמחה לשמוע!
תודה הדר ושבוע נפלא 🌷

לינוי (18:26 3.06.2018)

פצצה של מתכון הכנתי ויצא לי ממש טעים תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:26 3.06.2018)

שמחה שאהבת 🙂

שימרית (23:36 26.05.2018)

תודה על המתכון!!! ממש טעים 😀

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 27.05.2018)

נראה מעולה!
תודה שימרית ושבוע נפלא 🙂

מייקל (10:41 26.05.2018)

אפרת כפרות שלי אני לא מאמין זה הצליח. ביומיום אני לא מכין שקשורות.מחשיב את עצמי כשף בינוני. אבל היום. יצאתי סופרסטאר. הוצאת אותי גדול אפרת. גבינה בולגרית זה שבח אל בשקשוקה, תנסו בעצמכם.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 26.05.2018)

שמחה שהצלחת! 🙂
תודה מייקל

משה (20:47 16.05.2018)

פגז!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:49 16.05.2018)

נראה מעולה!

אביחי (12:26 1.05.2018)

היי אפרת
כף רסק עגבניות על כל המחבת הזאת ? זה לא מעט רוטב ? לא צריכים להוסיף מים? אשמח לתשובה במייל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:17 1.05.2018)

בשקשוקה עדיף להשתמש בכמה שיותר עגבניות טריות ובכמה שפחות רסק.
אם זו מחבת בעלת ציפוי שאינו נדבק בדרכ אין צורך להוסיף מים. אם אתה רואה שהתבשיל מתייבש אז כמובן שיש להוסיף מים.

מיכל (23:14 29.04.2018)

חיפשנו משו קליל ומשביע
כרגיל מצאנו באתר הזה!!!!!
יצא מ ד ה י ם ! ! !
לילה טוב!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 30.04.2018)

שמחה שנהניתם!
תודה מיכל, יום מקסים 🙂

אנו (12:40 24.03.2018)

שבת שלום אפרת,

יש טעם להסיר את הקליפה מהעגבניות או שהפעולה מיותרת?-

תודה מראש.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:47 24.03.2018)

היי אנו,
אין צורך אלא אם כן הקליפה מפריעה לכם.

רננה (20:04 8.03.2018)

השקשוקה טעימה בטירוף אכלנו כולם נהננו מאד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:34 8.03.2018)

תודה רננה, שמחה לשמוע 🙂

שרה (09:20 25.02.2018)

בס”ד
שלום וברכה אפרת היקרה !
אפשר להקפיא את השקשוקה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 25.02.2018)

שבוע טוב שרה 🙂
אפשר להקפיא את הרוטב של השקשוקה. את הביצים להוסיף לאחר הפשרה וחימום במחבת ואז זה יוצא כמו טרי.

שרה (08:43 26.02.2018)

בס”ד
תודה רבה!
האמת אחרי ששלחתי ראיתי את “המדריך להקפאה” ושם כתוב הכל.. תודה רבה.
אגב אתמול הכנתי את הבייגלה שלך שיצא מדהים!! וחשבתי על זה שכל אחת מכינה אוכל לפי העדה שלה.. סגנון מרוקאי/פרסי/תמני וכו.. ואבל אצלך צריך להמציא עדת אפרת!! 🙂
תודה רבה ופורים שמח מאוד 🙂 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:25 26.02.2018)

תודה רבה יקירה!
חג פורים שמח 🙂

מעיין (04:07 6.02.2018)

וואו יצא נהדר. מתכון תותח. רק יש לי שאלה. אני לא ממש מצליחה עם הביצים. אני מנסה שהחלמון (הצהוב) ישאר נוזלי וכל החלבון יהיה מבושל טוב. אבל על מנת שהחלבון יהיה מבושל טוב גם החלמון מתבשל לי מידי. יש הצעות?

מעיין (04:09 6.02.2018)

אגב שידגרתי קצת עם תרד וגבינת פטה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:40 6.02.2018)

היי מעיין,
קודם כל שדרוג מצוין 🙂
לגבי בישול הביצים, נסי לבשל ללא מכסה.
יום מקסים

אנונימי (16:25 4.02.2018)

אם אפשר תגיבי מהר

אנונימי (16:21 4.02.2018)

אפשר בלי גמבה עם לא אוהבים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:49 4.02.2018)

כן אפשר לוותר על הגמבה.

מאיה (20:03 16.01.2018)

היי
אני מתה על המתכונים פה!!!
שאלה האם ניתן להכין את השקשוקה מראש ולאכול בערב או מחרת ?
או לאכול מידי ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 16.01.2018)

כן, אפשר להכין מראש.
אם אוכלים יום למחרת יש לשמור במקרר עם מכסה או בקופסה אטומה ולחמם מעט לפני ההגשה.
ערב נעים 🙂

בתאל (13:04 9.01.2018)

היי אפרת, מתכון מעולה וממש טעים!!
הכנתי אתמול פעם שנייה(וכמובן לא האחרונה!) ובעלי ממש התענג:))
תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:32 9.01.2018)

שמחה לשמוע!
תודה בתאל 🙂

עמנואל (16:38 20.12.2017)

יצא מאוד טעים, מתכון פשוט ומצוין לשקשוקה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:28 20.12.2017)

תודה עמנואל, שמחה שאהבת 🙂

עמנואל (16:38 9.01.2018)

פעם שנייה יצא מצויין

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:55 9.01.2018)

תודה עמנואל 🙂

מאי (12:00 19.12.2017)

אפשר לא להשתמש בבצל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:22 19.12.2017)

אם לא אוהבים אפשר לוותר.

אסנת (13:41 6.12.2017)

הסופש האחרון היו על השולחן רק מתכונים מהאתר השקשוקה הפשוטה והטעימה,פשטידת תפוח אדמה במחבת ופשטידת ברוקלי ותרד
הכול היה מוצלח וטעים
תודה לך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:07 6.12.2017)

תודה אסנת, כיף גדול לשמוע 🙂

אלכסיה (19:48 27.11.2017)

מה הכי טוב לקישוט פטרוזיליה או כוסברה??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:32 27.11.2017)

לא משנה במקרה הזה, מה שאת יותר אוהבת. שניהם יכולים להתאים.

דובי (14:24 25.11.2017)

יצא מדהים אתמול הכנו את המתכון והיום מכינים אותו שוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:11 25.11.2017)

נראה מעולה! תודה 🙂

שף (21:37 19.11.2017)

מדהיםם♡♡

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:58 19.11.2017)

נראה מצוין, שמחה שאהבת 🙂

שפית (21:00 19.11.2017)

היי כמה זמן להשאיר את הביצים בדרך כלל קצת נשרפים לי הגמבות וכו שהם עם הביצים…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:08 19.11.2017)

בדר”כ 5-7 דקות.

חלי (16:35 11.11.2017)

היי,
אם יש לי רק עגבניות מרוסקות?
זה יכול להיות תחליף לעגבניות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:59 11.11.2017)

היי חלי,
אפשר לשים בסביבות כוס עגבניות מרוסקות.

דניאל גרוספלד (10:24 10.11.2017)

שקשוקה מעולה! פעם שנייה שאני מכינה וזו שקשוקה שקוצרת מחמאות!! אני אישית אוהבת תרד ואני גרה באירופה אז יש תרד בשפע ובזול הובפתי מעל לקראת הסיום ויוצא ניפלא כול פעם מחדש !

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:46 10.11.2017)

נראה מעולה! תודה שחזרת לעדכן ולשתף 🙂

אלכסיה (19:46 27.11.2017)

מזה העלים האלה פטרוזיליה או כוסברה לקישוט?

אפי (20:45 16.10.2017)

מתכון פשוט מעולה!! תודה ענקית, שדרגתם לי את החיים. קלי קלות, טעים בטירוף ואפילו דיאטטי.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:56 17.10.2017)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה ויום מקסים

חזי (21:57 10.10.2017)

היי אפרת
אני מנסה כעת את המתכון רציתי לשאול אם אני מעוניין להכין כמות כפולה ואין לי מחבת גדולה האם אפשר להכין בסיר??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:05 11.10.2017)

היי חזי,
אם יש לך סיר שהוא יחסית נמוך אז עדיף.

ספיר (13:04 9.10.2017)

היי,

בשביל כמות כפולה אני יכולה להכפיל את כל המצרכים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 9.10.2017)

כן, אפשר.

אודליה (16:06 24.09.2017)

השקשוקה פשוט וואו טעים ברמות וקלללל מאוד להכנה
תודה רבה על כל המתכונים שלך משתמשת בהמון מהם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:10 24.09.2017)

תודה אודליה 🙂

חן (21:16 23.09.2017)

מה הכמויות לשקשוקה אישית? (מחבת קטנה, ביצה אחת)
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 24.09.2017)

היי חן,
כמויות למנה אחת:
חצי בצל קצוץ
2 עגבניות חתוכות לקוביות
רבע גמבה קצוצה (אפשר לוותר)
2 שיני שום כתושות
כפית מלאה רסק עגבניות
1-2 ביצים
לתיבול: חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
שבוע נפלא 🙂

ענת (13:27 28.08.2017)

היי אפרת, יש לך מושג כמה גרמים זה 4 עגבניות או עגבניה אחת? פשוט יש לי בכל מיני גדלים, כולל שרי, ורציתי לנצל אותן לשקשוקה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:46 28.08.2017)

היי ענת,
עגבניה בינונית היא בערך 120 גרם. ממליצה להשתמש ברכות שביניהן.

ענת (19:04 28.08.2017)

מהמם

1503936248565267302863

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 28.08.2017)

אלופה 🙂

ליאור (12:16 17.08.2017)

אפשר לוותר על הגמבה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:41 17.08.2017)

כן, אפשר.

שרון יריב (12:03 16.08.2017)

יצא טעים מאוד אחלה של מתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:23 16.08.2017)

שמחה שאהבת 🙂
תודה על העדכון ויום נפלא

פדות (09:26 31.07.2017)

הכנתי למשפחה שלי (אני בת 11) וכולם ממש אהבו. הבעיה הייתה שלא נשארו לי שאריות לנשנש…

מתכונים ב-10 דקות (12:03 31.07.2017)

שמחה שיצא טעים, כל הכבוד לך 🙂

טליה (12:56 24.07.2017)

עשיתי את המתכון אחד לאחד לפי מה שכתוב ולפי המצרכים שרשומים, יצא מושלם!
אני עושה זאת שוב ושוב וכל פעם זה יוצא מושלם!

comment_image_reloaded_335458

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:19 24.07.2017)

נראה מעולה!!
תודה טליה על השיתוף 🙂

טליה (14:32 27.08.2017)

שצריך לפרגן אני מפרגנת מכל הלב :):) תמשיכו לאתגר בסוף אצא שפית חח

רן (04:33 16.06.2017)

יצא לי טיפה מיימי ולא יבש .

מתכונים ב-10 דקות (08:50 16.06.2017)

היי רן,
לפעמים זה יכול לצאת מימי בגלל סוג המחבת שמשתמשים בה או סוג העגבניות. אם רוצים לאדות את הנוזלים יש לבשל על אש בינונית בלי מכסה עד שהנוזלים מתאדים ורק לאחר מכן להוסיף את הביצים. אפשרות נוספת היא להוסיף עוד קצת רסק עגבניות שבדר”כ מסמיך את הרוטב.
שבת שלום 🙂

ריקה (10:39 29.05.2017)

היי

ממש תענוג גדול להשתמש באתר שלך אחת הסיבות שכיף להכנס למטבח ולבשת יבורכו ידייך

מתכונים ב-10 דקות (12:05 29.05.2017)

תודה ריקה!
חג שמח 🙂

אורטל (15:19 9.05.2017)

איןןןן איןןןן על המתכונים הפשוטים והמעולים שלך. פשוט אתר מהמם. כמה משפחתי נהנת בזכותך.
שקשוקה מדהימה. ממליצה להשתמש במלח גס, יצא לי מעולה.

מתכונים ב-10 דקות (15:22 9.05.2017)

תודה אורטל, כיף גדול לשמוע 🙂

דוד (00:49 30.03.2017)

אין מילים פשוט טעים ומדהים, כל הכבוד!

מתכונים ב-10 דקות (10:38 30.03.2017)

תודה דוד, שמחה שאהבת 🙂

דור (10:06 26.03.2017)

הטעם יצא לי בסדר חוץ מן העבודה שהעגבניות לא נימוחו ולא התרככו לרוטב.. בישלתי יחסית 20 דק’ חצי שעה שזה אמור להיות הזמן..

מתכונים ב-10 דקות (10:55 26.03.2017)

בדר”כ 20-30 דקות אמורות להספיק לעגבניות להתרכך. אולי השתמשת בעגבניות קשות?

דור (21:10 26.03.2017)

כן בחרתי קשות.. יותר איכותי לא?

מתכונים ב-10 דקות (23:11 26.03.2017)

בסלטים כן. בתבשילים כדאי להשתמש דווקא בעגבניות כמה שיותר רכות.

ארי (17:56 25.02.2017)

אם אין לי גמבה אפשר עם פלפל ירוק?

מתכונים ב-10 דקות (20:08 25.02.2017)

כן, אפשר.

שלי (18:03 22.02.2017)

יש תחליף לעגבניות? אחד הילדים לא אוהב

מתכונים ב-10 דקות (18:54 22.02.2017)

היי שלי,
יש מתכון לשקשוקה לילדים עם עגבניה אחת מגורדת ואז פחות מרגישים אותה. אפשר גם לשים במקום רבע כוס עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים.
בלי עגבניות בכלל לדעתי זה לא ייצא טעים.

סיוון (02:06 12.02.2017)

היי שאלה קטנה
אפשר להכין את הבסיס ערב לפני ואז לפני ההגשה רק להוסיף את הביצים?

מתכונים ב-10 דקות (11:27 12.02.2017)

כן, אפשר בהחלט.

טליה (10:27 10.01.2017)

ואו! ככה פשוטה ככה טעימה! יצאה מושלמת!

מתכונים ב-10 דקות (12:30 10.01.2017)

תודה טליה, שמחה שאהבת 🙂

מקס (05:12 5.01.2017)

תודה על המתכון.
אני בפיליפינים עכשיו והכנתי להם את השקשוקה שלך.
הם אוהבים מאוד ומוסרים לך תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (08:34 5.01.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ויום נפלא 🙂

אור (01:13 1.01.2017)

מתכון מנצח תודה ענקית !

מתכונים ב-10 דקות (10:00 1.01.2017)

תודה אור, שמחה שאהבת 🙂

שלומית (08:11 7.03.2017)

היי
אפשר כמויות למנה אחת?

מתכונים ב-10 דקות (09:27 7.03.2017)

היי שלומית,
כמויות למנה אחת:
חצי בצל קצוץ
2 עגבניות חתוכות לקוביות
רבע גמבה קצוצה (אפשר לוותר)
2 שיני שום כתושות
כפית מלאה רסק עגבניות
1-2 ביצים
לתיבול: חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
יום מקסים 🙂

יעל (11:29 21.12.2016)

שלום,
אין צורך להוסיף מים ?:)

מתכונים ב-10 דקות (11:53 21.12.2016)

היי יעל,
רק אם התבשיל מתייבש.

איריס (00:01 8.12.2016)

יצא מעולה, הכל חוסל. תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (10:38 8.12.2016)

תודה איריס, שמחה לשמוע 🙂

יצחק (20:18 5.12.2016)

אפשר לוותר על הרסק? מה לשים במקום?

מתכונים ב-10 דקות (22:27 5.12.2016)

היי יצחק,
אפשר להכין גם בלי הרסק.

איתי (13:27 4.12.2016)

יצא נפלא (:
תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:25 4.12.2016)

תודה איתי, שמחה שאהבת 🙂

קרן (12:40 29.11.2016)

מתכון מעולה!
תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (12:41 29.11.2016)

תודה קרן, שמחה שאהבת 🙂

אודל (22:48 16.11.2016)

השקשוקה מדהימה אני לא מפסיקה להכין אותו וגם נורא קל תודה

מתכונים ב-10 דקות (22:52 16.11.2016)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה אודל

מיטל (08:43 15.11.2016)

זה לא שאני לא יודעת איך להכין שקשוקה אבל הפעם עשיתי לפי המתכון שלך כדי שלא יהיו טעויות ויצא מעולה! הוספתי טיפה סוכר לפני שהוספתי את הביצים כדי לאזן טעמים, אחרת זה חמוץ לי מדיי.
תודה רבה, המתכונים שלך אף פעם לא מאכזבים!
שאלה שלא קשורה- מתי יהיו מתכונים לממולאים…? (פלפל, בצל, כרוב, אולי גם עלי גפן…). אני מתה ללמוד להכין ונכון שיש מלא מתכונים ברשת אבל אני בטוחה שמתכון שלך יהיה מדוייק ומוצלח להפליא! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (09:14 15.11.2016)

היי מיטל,
שמחה שיצא טעים 🙂
לגבי ממולאים, ממש בקרוב אני מקווה לפרסם מתכון עם כל שלבי ההכנה מצולמים. אתחיל בפלפלים ממולאים ובהמשך מקווה להוסיף גם את השאר.
תודה ויום מקסים!

מיטל (10:56 15.11.2016)

יש!! מחכה ומצפה 🙂

רבקה (14:13 7.11.2016)

היי, אין לי שום, חייב להשים שום? או שאפשר להשים משהו אחר במקום?

מתכונים ב-10 דקות (14:27 7.11.2016)

היי רבקה,
השום בהחלט מוסיף טעם אבל אם אין לך תכיני בלי.

מור (15:20 22.10.2016)

אין לי פלפל חריף ,אפשר להשתמש בפלפל שטא?

מתכונים ב-10 דקות (15:25 22.10.2016)

כן מור, אפשר.

רותם (08:47 27.09.2016)

לא.. פשוט אין דברים כאלה! אליפות ממש!
חייבת להודות לך..בזכותך התחלתי לאהוב את המטבח או יותר נכון- בעלי חייב להודות לך:))

מתכונים ב-10 דקות (09:52 27.09.2016)

תודה רותם! איזה כיף לשמוע 🙂
חג שמח ושנה טובה!

רחל (22:20 31.08.2016)

אין לי עגבניות כרגע..אפשר להכין רק מרסק? ואם כן כמה?

מתכונים ב-10 דקות (23:00 31.08.2016)

היי רחל,
פחות מומלץ אבל אם אין ברירה ואין לך גם עגבניות מקופסת שימורים אז את יכולה לשים עוד כף גדושה רסק ובסביבות רבע או שליש כוס מים.

אורי (22:14 8.06.2016)

אליפות!

מתכונים ב-10 דקות (22:24 8.06.2016)

תודה אורי, שמחה שאהבת 🙂

יצחק (21:22 24.07.2016)

יצא מעולה!!תודה על המתכון!

מתכונים ב-10 דקות (21:29 24.07.2016)

תודה יצחק, שמחה שיצא טעים 🙂

חן (11:14 6.06.2016)

כל המתכונים שלך… מווווווווששלמים!!!את לא מבינה כמה פעמים אני מציצה באתר ומחפשת מתכונים מהירים לכל מיני דברים…

מתכונים ב-10 דקות (11:21 6.06.2016)

תודה חן! איזה כיף לשמוע 🙂

שני (21:48 18.05.2016)

הי
אין לי גמבה כרגע , אפשר בלי ?

מתכונים ב-10 דקות (22:04 18.05.2016)

כן שני, אפשר לוותר על הגמבה.

שני (22:52 18.05.2016)

השגתי 🙂

מתכונים ב-10 דקות (23:00 18.05.2016)

מעולה 🙂

אלמוג (18:57 30.03.2016)

אם אני רוצה לשים 8 ביצים לכל המשפחה מה הכמויות?

מתכונים ב-10 דקות (19:52 30.03.2016)

היי אלמוג,
ממליצה להכפיל את כל הכמויות ב-2 ולהשתמש במחבת הכי גדולה שיש לך.

שרון (14:51 31.08.2015)

תודה רבה!

שרון (13:36 31.08.2015)

הי רוצה להכין מנה אחת מה כמויות כל אחד מהמרכיבים?

מתכונים ב-10 דקות (13:46 31.08.2015)

היי שרון,
אלה הכמויות:
חצי בצל קצוץ
2 עגבניות חתוכות לקוביות
רבע גמבה קצוצה (אפשר לוותר)
2 שיני שום כתושות
כפית מלאה רסק עגבניות
1-2 ביצים
לתיבול: חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.

שרון (08:35 13.08.2015)

הכנתי אתמול לארוחת ערב ויצא טעים בטירוף!הכנתי גם לפני מס’ ימים לאירוע בעבודה של בעלי את עוגת השוקולד וקפה והבנתי שחיסלו אותה ונהנו ממנה מאוד.תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (09:19 13.08.2015)

איזה כיף לשמוע! תודה שרון ויום מקסים 🙂

שרון (12:15 12.08.2015)

תודה רבה!מבטיחה לעדכן

שרון (11:58 12.08.2015)

כמה מלח ופלפל לשים?לא צריך גם קצת סוכר?לגבי המלחת העגבניות והגמבה הכוונה לקמצוץ מלח עם האצבעות?

מתכונים ב-10 דקות (12:12 12.08.2015)

היי שרון,
כדי שלא ייצא מלוח מידי כדאי לשים בהתחלה שליש כפית ולהוסיף אחר כך במידת הצורך (אפשר להוסיף מלח גם אחרי ההגשה). פלפל שחור – רבע כפית שטוחה. הפפריקה המתוקה אמורה להוסיף מתיקות אבל אפשר להוסיף עוד חצי כפית סוכר.
לגבי המלחת העגבניות והגמבה- כן, הכוונה לקמצוץ (המלח מזרז את ריכוכן).

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.