שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 5 יחידות

סוג: חלבי

מצרכים:

כוס מלאה קמח רגיל מנופה (150 גרם)

3 ביצים

כוס (240 מ”ל) חלב

קמצוץ מלח

50 גרם חמאה מומסת

3 כפות סוכר

למילוי: ממרח שוקולד + אגוזי מלך קצוצים דק (ניתן לוותר על האגוזים)

 

אופן הכנה:

-ממסים בסיר או במיקרוגל את החלב עם החמאה.

-שמים בקערה את הקמח, הסוכר והמלח. יוצקים עליהם את החלב עם החמאה ומערבבים היטב.

-מוסיפים לתערובת את הביצים ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים (ניתן להעביר את הבלילה דרך מסננת לקערה נוספת כדי שהתערובת תהיה חלקה לגמרי).

-משאירים את הבלילה במקרר למשך כחצי שעה (לא חובה).

-מחממים מחבת רחבה עם מעט חמאה ויוצקים את הבלילה למחבת (מומלץ להשתמש במצקת של מרק). מטלטלים את המחבת מצד לצד כדי שהבלילה תתפזר על כל המחבת בשכבה דקה.

-מטגנים כחצי דקה- דקה עד ששולי הקרפ מתייבשים ונוצרות בועות על פניו.

-הופכים ומייבשים עוד כמה שניות מהצד השני ומוצאים לצלחת.

-מורחים מעל כל קרפ ממרח שוקולד (ניתן לגוון ולהשתמש בטעמים שונים), מפזרים אגוזים קצוצים ומקפלים.

קרפ צרפתי מתכון, קרפ מתכון, איך מכינים קרפ

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פשטידת פטריות
מתכון לביבות תפוחי אדמה ופטריות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
-- (12:16 4.07.2021)

היי,
קודם תודה רבה על הכל.
1. אפשרי עם קמח קוסמין לבן?
2. אפשר לעשות במחבת של חביתה?

מתכונים ב-10 דקות (14:38 4.07.2021)

היי,
אפשר קמח כוסמין ואפשר בבמחבת של חביתה אם היא מספיק רחבה.

הודיה (11:00 23.03.2021)

היי אפרת מדהימה!
המתכונים שלך ממש מוצלחים ולא מאכזבים בכלל!!!!
הכנתי הבוקר את הקרפ ויצא וואווו פשוטט מוששללםם!!!!! הילדים טרפו ונהנו 😋😋 ואני הרגשתי שקניתי להם קרפ מהקניון….😄

מתכונים ב-10 דקות (11:51 23.03.2021)

מעולה:) תודה הודיה😊

עינת (10:53 8.03.2021)

בוקר אור אפרת
אני מנסה להכין עם מים במקום חלב ושמן במקום חמאה כמו שרשמת בתגובות לאנשים ששאלו על כך
אז לדלג על השלב של הערבוב (חלב וחמאה שמומסים או שמן ומים פשוט להוסיף כל אחד בנפרד לבלילה וזהו?
בתודה מראש על המענה.

מתכונים ב-10 דקות (12:10 8.03.2021)

היי עינת,
נכון, תוסיפי לחומרים היבשים את החלב והשמן ותערבבי:)

אילנה (15:48 16.02.2021)

איזו מחבת לקרפ/פנקייק עדיף? 24 סמ או 27 סמ? אני בדיוק ראיתי משהו באתר ומתלבטת..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:57 16.02.2021)

הייתי לוקחת את ה-27 ס”מ כדי שיהיה מקום לכמה פנקייקים בכל טיגון.
*חשוב רק שהמחבת תהיה עם ציפוי שאינו נדבק (נון-סטיק).

יוסף (22:16 14.02.2021)

שלום אפרת יצא לי מעולה… טיפ כדי שלא יצא גושים אני מערבב את הקמח עם קצת חלב שיהיה כמו בצק ואז מוסיף את שאר החלב והביצים ושאלה קטנה יש לך אולי מתכון טוב לממרח שוקולד ביתי עדיף חלבי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:56 15.02.2021)

בוקר טוב יוסף,
תודה על הטיפ 🙂
אלה שני מתכונים לממרח שיש לי:
ממרח שוקולד וטחינה
2 כפות טחינה גולמית ( יש לערבב היטב לפני השימוש)
כף וחצי דבש
כפית שטוחה אבקת קקאו
2-3 כפות חלב

ממרח שוקולד ביתי *זה יותר מעודן בטעם
2 כפות ממרח שקדים, 100% שקד קלוף (יש לערבב היטב לפני השימוש)
כפית אבקת קקאו
2 כפיות מלאות דבש
2-3 כפות חלב

חמי (19:58 26.01.2021)

אפרת,
הכנתי עכשיו את הקרפ, יצא מוווושלם
תודה ענקית

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:08 26.01.2021)

שמחה שיצא טעים ❤️

אפרת (16:44 17.01.2021)

היי אפרת, אין על המתכונים שלך בעוולם!!
רציתי לשאול אני עכשיו מכינה את הקרפ וזה יוצא לי בטעם של בלינצ’ס (חייבת לומר טעים) ולא של קרפ כמו בגלידריות. מה את אומרת?? מבאס אותי קצתת…

מתכונים ב-10 דקות (21:29 17.01.2021)

היי אפרת 😄
תודה רבה על תגובתך!
התערובת עצמה מתאימה לקרפ ולבלינצ׳ס, אין הרבה הבדל בניהם.
קרפ מזוהה עם מילויים מתוקים ובלינצ’ס יכול להיות גם מלוח.
שתכיני את המתכון שוב שימי מילוי מתוק שיהיה טעים כמו בגלידריות 😋

אפרת (09:27 18.01.2021)

וואי תקשיבי אפרת יצאו לי קרפים גדולים דקים ויפים כל כך !!! מילאתי בשוקולד פסק זמן וטרפו את זה אתמול בבית. פעם ראשונה שיצא לי כל כך דק וטעים!! (הכנתי במחבת דקה שמיועדת לקרפים) תוודה ענקית כמובן שהמתכון נכנס אליי למחברת הקבווועה!!

מתכונים ב-10 דקות (09:34 18.01.2021)

היי אפרת,בוקר טוב!
שמחה לשמוע🥰

שירז לזר (08:39 23.12.2020)

היי אפשר להחליף את הסוכר בדבש?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:45 23.12.2020)

כן.

מירי (14:33 19.11.2020)

אפשר להמיס בסיר במקום במיקרו

מתכונים ב-10 דקות (15:42 19.11.2020)

אפשר 🙂

חני (11:03 29.10.2020)

שלום אפרת
אני חיפשתי הרבה זמן את התמכון המנצח לקרפ. ולאמצאתי.. או שהיה דק מידי או עבה מידי או התפרק.. או פשוט חסר טעם.
המתכון היחיד!! שהצליח וגם היה טעים וגם בעובי המתאים. זה המכון הזה!
אז תודה על המתכון המצנח לקרפ!
זהו אני מצאתי את שלי…
תודה רבההה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:49 30.10.2020)

שמחה שאהבת ❤️
תודה חני

הודיה (00:43 13.10.2020)

הי אפרת, אני מכינה מלא מהמתכונים שלך וכולם יוצאים לי טוב ונגמרים בשניות (שזה פחות טוב…) גם המתכון הזה וגם אחרים אני אומרת לכולם את המתכונים ובטוחה שנהנים מזה!!!!!!!
תמיד אם אני צריכה מתכון אני בודקת פה! וממש נהנת מהתוצאה ויודעת שגם אחרים נהנים! זה גם טוב כי יש פה ממש כל מתכון שאני צריכה, בישול אפיה וכו…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:08 13.10.2020)

תודה הודיה יקרה, כיף לשמוע ❤️

איתן מגן (07:37 2.10.2020)

הכנתי ויצא מעולה. אבל הלך לי יותר טוב כשהמסתי את החמאה בנפרד ואז הוספתי את החלב

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:41 2.10.2020)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

רות (07:32 17.08.2020)

אפרת המדהימה ! ! אפעם לא יצא לי כ-ז-ה טעים !!!! יותר טעים מהחנות וברצינות ! בסוף הטיגון הפכתי בחזרה צד והנחתי קוביות שוקולד [ מריר , חלב ולבן ] וקיפלתי ואז השארתי לדקה והשוקולד נמס וזה היה יאמיקקקק !
תודה רבה על מתכונים אחד אחד !

רות (07:37 17.08.2020)

ושכחתי לציין ! כמובןןןן הכנתי את הגלידה ריבת חלב שלך והנחתי כדור לצד הקרפ ויצא – פצצה ————
[ אנלא גמרתי לאכול ….. ]

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:05 17.08.2020)

תודה רות, שמחה לשמוע ❤️

אביבית (17:52 25.07.2020)

היי אפרת
שאלה כללית.. מה ההבדל בין קרפ לבלינצ’ס?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:01 25.07.2020)

אין הרבה הבדל.
קרפ מזוהה עם מילויים מתוקים ובלינצ’ס יכול להיות גם מלוח.

מרינה ג (19:08 20.05.2020)

אני פשוט חולה על המתכונים באתר הזה! יצא טעיםםםםם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:35 20.05.2020)

נראה מעולה 😍
תודה מרינה

הדר (22:34 23.04.2020)

מתכון מצוין. הוספתי מעט תמצית וניל יצא מושלם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:07 24.04.2020)

נראה מעולה ❣️
תודה הדר

שיר (23:13 26.03.2020)

פעם ראשונה שיצא לי מושלם!! תודה ענקית!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:00 27.03.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

זוהר (22:01 22.03.2020)

יצא פשוט מדהיםם !! העיסה כל כך פשוטה להכנה ומצוינת במחבת.קל!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:23 23.03.2020)

שמחה שאהבת 🙂
תודה זוהר ויום מקסים

מורן (19:45 29.10.2019)

יצא טוב!
הכנתי לילדים צירפתי תמונה של קרפ שהגדןלה שלי עיצבה ☺

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:47 29.10.2019)

מהמם!
תודה מורן 🙂

מיכל הילר (19:37 26.09.2019)

שלום אפשר לטגן (להמיס במחבת) את החלב והחמאה שממיסים אותו

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:08 26.09.2019)

אפשר אבל אם יש לך מיקרוגל אז עדיף להמיס את החמאה כמה שניות במיקרו.

לירז (22:12 29.08.2019)

הי,
אפשר להחליף את החלב בקרם קוקוס או במים?
אם כן מה הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:13 30.08.2019)

ממליצה לשלב חצי כוס קרם קוקוס וחצי כוס מים.

עמליה (20:58 20.08.2019)

מתכון מעולה!!! אלופה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:13 20.08.2019)

שמחה שאהבת 🙂

הדס (10:36 8.08.2019)

היי אפרת
שאלה דחופה
יש אופציה להכין בלי החמאה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:05 8.08.2019)

במקום חמאה אפשר לשים 3 כפות שמן.

גלית (12:46 27.02.2019)

שלום אפרת,

מודה לך על אתר מדהים!!!!!!
האם אפשר במקום חלב לשים חצי כוס שמנת מתוקה וחצי כוס מים.
והאם אפשר קמח כןסמין (אין לי קמח לבן)

תודה רבה
גלית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 27.02.2019)

היי גלית,
לגבי שילוב של שמנת מתוקה ומים, לדעתי כן.
אפשר להכין עם קמח כוסמין.
המשך יום מקסים 🙂

סירא (00:43 9.11.2018)

יצא מעולה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 9.11.2018)

תודה סירא, שמחה שאהבת 🙂

סופי (15:17 6.09.2018)

אם אני עושה חצי כמות אני יכולה להוסיף רק את החלמון של הביצה או שזה יהרוס את הקרפ

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:27 6.09.2018)

תטרפי ביצה ושימי מחצית מהבלילה.

שוהם (17:10 9.08.2018)

יש אפשרות להחליף את החמאה בשמן?
תודה♥

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:01 9.08.2018)

כן. אפשר לשים 3 כפות שמן.

הודיה (11:26 20.07.2018)

לכמה זה מיועד? לכמה קרפים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:00 20.07.2018)

מהכמות שבמתכון אמורים לצאת 5 קרפים גדולים.

תהילה (19:05 1.07.2018)

וואו אפרת את פשט מדהימה!!! מאיפה את מביאה את המתכונים האלה?
בכל אופן אני הולכת להכין את זה לסוף הצום ואני צריכה כמות קטנה (לאדם יחיד)
את יכולה לכתוב לי את המתכון? ואם אפשר מהר כי עוד שעה הצום יוצא…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:03 1.07.2018)

תודה תהילה 🙂
ממליצה להכין חצי כמות:
חצי כוס קמח רגיל
ביצה גדולה
חצי חלב
25 גרם חמאה מומסת
כף וחצי סוכר
למילוי: ממרח שוקולד + אגוזי מלך קצוצים דק (ניתן לוותר על האגוזים)

שירן (23:39 19.05.2018)

פשוט מעולה!!! הכנתי את הקרפ בעזרת המתכון הזה מספר פעמים ואף פעם לא איכזב.
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 20.05.2018)

תודה שירן 🙂

יובל (09:31 8.04.2018)

לערבב בקערה או בבלנדלר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:24 8.04.2018)

בקערה.

יובל (17:00 7.04.2018)

היי,
הכנתי את הבלילה והיא יצאה מאוד סמיכה ולא נוזלית.
הכנסתי 2 ביצים, זה קשור לזה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:21 7.04.2018)

כנראה שכן כי הביצה מדללת את התערובת. אם חסר ביצה אפשר להוסיף יותר חלב.

מ (22:07 18.01.2018)

החלפתי את החמאה לשמן ואת החלב לחלב סויה, ועדיין יצא מעולה(:
מתכון ממש קל וטעים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:16 18.01.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על העדכון.

אלון ואורי (10:01 5.01.2018)

יצא לנו מצויין וטעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:04 5.01.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרתם לעדכן 🙂

הודיה (20:33 30.11.2017)

וואו יצא ממש טעים. שמתי 2 ביצים. תודה רבה על המתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 30.11.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

מאי (23:41 5.08.2017)

הכנתי את המתכון לפי כוס חד פעמית יצא פצצה
ובגלל שהביצים הם xl השתמשתי רק ב2 פשוטות גדולות .
אחלה מתכונים !!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:58 5.08.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע טוב

אודיה (20:51 30.07.2017)

יצא מצויין תודה!

מתכונים ב-10 דקות (21:50 30.07.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן

איילת השחר לוונטהל (16:25 30.07.2017)

עוד לא הכנתי אבל נישמע מתכון ממש ממש פצצה

שושנה (14:07 25.07.2017)

יצא מדהים לדעתי כדאי להוסיף בין השכבות שוקולדים.עוגיות.וכו’

אביגיל (14:14 25.07.2017)

יצאו לי יות מחמש

בר (16:36 26.07.2017)

היי, כמה בערך יצאו לך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:22 25.07.2017)

מעולה, תודה שחזרת לעדכן 🙂

ב.ת. (13:27 19.07.2017)

היי. עד כמה חשוב הזמן של הבלילה במקרר? כתוב שזה לא חובה-אבל זה משנה לטעם או המרקם בסוף?
(צריכה תשובה דחוףףףף)
תודה

מתכונים ב-10 דקות (13:57 19.07.2017)

זה ייצא טעים גם בלי השהייה במקרר.

שירה (17:10 16.07.2017)

רציתי לדעת האם זה אפשר להחליף את החלב בחלב דל לקטוז? (2% שומן עם מתיקות מעודנת של תנובה)
תודה רבה וישר כח על כל המתכונים! אנחנו ממש נהנים מהם!

מתכונים ב-10 דקות (22:53 16.07.2017)

כן שירה, אפשר.

בר (10:47 16.07.2017)

כמה זה 150 גרם קמח?

מתכונים ב-10 דקות (11:04 16.07.2017)

היי בר,
זה יוצא כוס קמח + כף קמח נוספת.
יש להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל כמו כוס כזו:

glass

יעלה (11:14 2.07.2017)

בכמה מכמות הבלילה צריך להכפיל כדי שיצא 25?

מתכונים ב-10 דקות (14:09 2.07.2017)

מהכמות שבמתכון אמורים לצאת 5 קרפים גדולים.
ממליצה להכין בפעמיים ולהכפיל ב-3 ואח”כ להכפיל ב-2 (הסיבה היא שזה פוגע במרקם אם מכינים כמות גדולה מידי).
שבוע נפלא 🙂

צופנת ברוק (07:54 8.06.2017)

כמה קרפים יוצאים מהבלילה הזאת?

מתכונים ב-10 דקות (08:45 8.06.2017)

כ-5 קרפים גדולים.
יום מקסים 🙂

אביגיל (21:47 20.05.2017)

תודה רבה ושבוע טוב:)

אביגיל (22:58 18.05.2017)

אני יכולה להכין היום את הבלילה ומחר את הקרפ עצמו?

מתכונים ב-10 דקות (08:20 19.05.2017)

כן

עינת (18:25 2.04.2017)

היי למנה אחת אפשר לעשות שליש מכמויות במתכון?

מתכונים ב-10 דקות (19:33 2.04.2017)

כן.

האנונימית (18:15 28.03.2017)

מהמם.המתכונית פשוט מושלמים! תודה רבה(:

מתכונים ב-10 דקות (20:34 28.03.2017)

תודה 🙂

שירה (16:01 2.03.2017)

יצא מעולה מתכון מושלם מאד טעים אב שאלה קטנה להשתמש במח לבן או תופח?

מתכונים ב-10 דקות (16:42 2.03.2017)

היי שירה,
יש להשתמש קמח לבן רגיל, לא בקמח תופח (אחרת זה יתפח כמו פנקייק 🙂 ).

ליז (09:56 24.01.2017)

הי. האם ניתן להשתמש במתכון במכשיר להכנת קרפ? או שחייב מחבת?

מתכונים ב-10 דקות (10:12 24.01.2017)

כן ליז, אפשר.

בודו (19:04 18.12.2016)

יצא מעולה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (20:41 18.12.2016)

תודה, שמחה שאהבת 🙂

רונה (11:01 14.09.2016)

הי יצא מעולה תודה!
האם אפשר לשמור חצי מהכמות לערב?

מתכונים ב-10 דקות (11:44 14.09.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
וכן, אפשר לשמור במקרר.

שיראל (11:48 21.08.2016)

שבוע טוב
קמח וחלב לפי כוס חד”פ?

מתכונים ב-10 דקות (13:43 21.08.2016)

היי שיראל,
לפי כוס זכוכית סטנדרטית בנפח של 240 מ”ל.

שיראל (17:32 28.08.2016)

ועוד שאלה, אם אני שמה שמן בבלילה במקום מרגרינה זה משנה את הטעם?

מתכונים ב-10 דקות (17:35 28.08.2016)

יותר טעים עם חמאה אבל את יכולה לשים במקום 3 כפות שמן ועדיין ייצא טעים.

איתן (19:02 13.07.2016)

כמה קרפים יוצא

מתכונים ב-10 דקות (20:09 13.07.2016)

היי איתן,
כ-5 קרפים גדולים.

עינת (17:10 22.06.2016)

במילה אחת
מעולה!
תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:38 22.06.2016)

תודה עינת, שמחה לשמוע 🙂

יערה (16:02 15.03.2016)

אפשר להוסיף קאקאו או שוקולד מומס לקרפ שוקולד?

מתכונים ב-10 דקות (16:46 15.03.2016)

היי יערה,
הכוונה להוסיף לבלילה עצמה נכון? אם כן, לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר להוסיף כף אבקת קקאו או אבקת שוקולית.

אביבית (20:26 3.03.2016)

אפשר שמן במקום חמאה בבלילה?אם כן אז כמה שמן?תודה רבה מראש ולילה טוב

מתכונים ב-10 דקות (20:49 3.03.2016)

היי אביבית,
אפשר לשים 3 כפות שמן.
לילה טוב 🙂

תהל (17:10 4.01.2016)

אפשר לשים מים במקום חלב?

מתכונים ב-10 דקות (17:24 4.01.2016)

כן תהל.

שני (16:08 9.12.2015)

היי אפרת,
אפשר להחליף את החמאה המומסת בשמן?אם כן,כמה לשים?
אגב המתכון של המוס עם שתי המצרכים יצא מעולה!!…(:

מתכונים ב-10 דקות (16:48 9.12.2015)

שמחה לשמוע שני 🙂
כן אפשר להמיר את החמאה ל-3 כפות שמן.
חג חנוכה שמח!

התמנים (20:46 8.10.2015)

היי מוריה אנחנו תימנים ואין לנו כסף לכול זה זה הרבה מצרכים אתם לא יכולים להפחית במצרכים

מוריה (22:31 26.08.2015)

אגב, אנחנו מרחנו ריבת חלב ופיזרנו קוקוס קלוי… יצא מהמם!

מוריה (22:28 26.08.2015)

יופי של מתכון!!! הבלילה מצויינת ונוחה לעבודה. ליקקנו את האצבעות!
תודה רבה:)

מתכונים ב-10 דקות (00:15 27.08.2015)

היי מוריה,
נשמע מעולה! שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על העדכון

רותם (11:05 6.08.2015)

היי, אפשר להשתמש במקום חמאה בשמן? כי ראיתי עוד מתכונים שהיה כתוב שמן ולא חמאה. ואם לא איזה תחליף יש לחמאה?

מתכונים ב-10 דקות (11:24 6.08.2015)

היי רותם,
עם חמאה זה יותר טעים אבל אפשר לשים במקום 4 כפות שמן.
יום נפלא 🙂

מיטל (12:41 22.06.2015)

היי ותודה על מתכון מדהים רציתי לשאול במה אפשר עוד למלא אבל שלא יהיה מילוי מתוק תודה על התשובה

מתכונים ב-10 דקות (14:40 22.06.2015)

היי מיטל,
את יכולה למלא בגבינה לבנה, גבינת ריקוטה, רסק תפוחים עם אגוזים קצוצים וקינמון.

חנה (18:55 17.05.2015)

האם התערובת מתאימה לבלינצ’ס?

מתכונים ב-10 דקות (19:15 17.05.2015)

כן חנה.

רינה (09:50 5.05.2015)

הי, איך כוס קמח זה 150 גרם? התכוונת לכוס חד פעמי?

מתכונים ב-10 דקות (10:55 5.05.2015)

היי רינה,
מידה של כוס סטנדרטית זה בדר”כ 140 גרם כשמדובר בקמחים (150 גרם זה כוס מלאה עד הסוף).
כשמדובר בנוזלים זה 240 מ”ל.
יום נעים 🙂

רינה (14:51 6.05.2015)

אה, צודקת! באמת התבלבלתי עם המ”ל…

דנה (15:59 1.03.2015)

כמה קרפים בערך יוצא?

מתכונים ב-10 דקות (16:00 1.03.2015)

הי דנה,
הכמות מספיק בערך ל-5 קרפים.

שרון (00:39 16.02.2015)

שלום לך
יש לי מכונת קרפ מקצועית,ממש כמו בדוכנים,על איזו טמפרטורה אני אמור לשים ולהכין את הקרפ-

מתכונים ב-10 דקות (09:40 16.02.2015)

היי שרון,
לא יצא לי לעבוד עם המכונה אבל לדעתי הטמפ’ צריכה להיות גבוהה מאוד.
יום נפלא 🙂

שרון (04:30 17.02.2015)

שמתי לב שהמתכון שלך הוא בלי קמח,מדוע?

שרון (04:37 17.02.2015)

טעות שלי הקמח מופיע מעל התמונה.

ברכה (16:52 29.01.2015)

יש לי רק שוקולד נוטלה אפשר לעשות עם נוטלה במקום עם ממרח השחר העולה??

מתכונים ב-10 דקות (17:18 29.01.2015)

כן ברכה, כמובן 🙂

יעקוב (11:27 29.01.2015)

חייב תשובה מהירה כי אני רעב בטירוף

מתכונים ב-10 דקות (11:34 29.01.2015)

היי יעקב,
מכינים את הקרפ עם קמח רגיל מאחר והוא אמור להיות דק. קח בחשבון שאם תשתמש בקמח תופח הבצק יתפח מעט ויהיה במרקם של פנקייק (מבחינת העובי). זה עדיין יכול להיות טעים, לשיקולך 😉

יעקוב (11:25 29.01.2015)

שלום
יש לי רק קמח תופח, אפשר לעשות עם קמח תופח במקום עם רגיל

מירב (23:35 27.10.2014)

תודה 🙂

מירב (20:32 27.10.2014)

היי
מישהו יודע מה הכמויות אם רוצים רק שתי מנות של קרפ?

מתכונים ב-10 דקות (20:50 27.10.2014)

היי מירב,
הכמות במתכון מספיקה בערך לכ-5 קרפים גדולים. את יכולה להכין את כל הכמות המצוינת במתכון (זה כל כך טעים שלפעמים כל אחד רוצה יותר מקרפ אחד) ואם בכל זאת נשארה לך בלילה מיותרת את יכולה לעטוף את הבלילה בניילון נצמד ולשמור במקרר עד 3 ימים ולהכין שוב מתי שתרצי.
אם בכל זאת את רוצה להכין מנה קטנה שתספיק בדיוק לשניים, את יכולה להכין חצי מהכמויות הרשומות במתכון: 1/2 כוס קמח, ביצה גדולה, 1/2 כוס חלב, קמצוץ מלח, 25 גרם חמאה מומסת, 1.5 כפות סוכר.

דנה (19:30 29.09.2014)

איך זה 10 דקות??

מתכונים ב-10 דקות (19:48 29.09.2014)

זה אמור לקחת עד 10 דקות.

אופיר (09:18 1.08.2014)

אפשר גם לישאוב בעזרת מזרק ואז אפשר גם לעצב לזה צורה.

מתכונים ב-10 דקות (09:31 1.08.2014)

אחלה רעיון 😉

רעות (20:49 24.07.2014)

למה צריך להעביר לקערה אחרת דרך מסננת? אי אפשר לוותר על החלק הזה?

מתכונים ב-10 דקות (21:19 24.07.2014)

הי רעות,
מעבירים דרך מסננת כדי שהבלילה תהיה חלקה ללא גושים. אפשר לוותר על זה ולערבב היטב.

יערה (14:39 13.07.2014)

יוצא ממש טעים! חשוב לדעת- צריך לרוח את הבלילה על המחבת כדי שיצא יותר טעים 🙂

יערה (14:40 13.07.2014)

***למרוח***

מתכונים ב-10 דקות (14:42 13.07.2014)

הי יערה,
תודה על הטיפ 😉

ורד (22:13 3.05.2014)

מתכון ליגה יצא סוף מומלץ תודה למי שהעלתה את המתכון.

מתכונים ב-10 דקות (08:00 4.05.2014)

בשמחה ורד ותודה על העדכון 😉

אלונה (17:45 26.03.2014)

אני רוצה להכין את זה היום ויש לי בבית כרגע רק חלב בטעם וניל 1% . זה יצא טוב? או שכדאי רק עם חלב רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (18:40 26.03.2014)

זה בסדר אלונה, את יכולה.

ליטל (14:11 14.12.2013)

היי, ברוב המתכונים שכתוב חמאה וגם במתכון הנ”ל אפשר להמיר למחמאה?

מתכונים ב-10 דקות (17:33 14.12.2013)

היי ליטל, כן. זה נכון לכל המתכונים.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.