מצרכים להכנת מרק מש
- בצל בינוני קלוף קצוץ
- 3 שיני שום קצוצות
- 2 גזרים בינוניים קלופים חתוכים לקוביות קטנטנות
- 1 קישוא בינוני-גדול קלוף חתוך לקוביות קטנטנות
- כוס שעועית מש (מומלץ להשרות כשעתיים לפחות לפני ההכנה)
- חצי כוס גריסי פנינה (שטופים היטב ומסוננים)
- 7-8 כוסות מים רותחים
- חצי כוס עלי פטרוזליה קצוצים
תיבול:
- שליש כפית כורכום, כפית וחצי מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים מרק מש?
- מחממים סיר עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל במשך כ-2 דקות. מוסיפים את השום, הגזר והקישוא ומערבבים כ-2 דקות נוספות.
- מוסיפים את שעועית המש, גריסי הפנינה ומים רותחים (מומלץ להתחיל מ-7 כוסות מים ולהוסיף כוס נוספת בסוף הבישול, לפי הסמיכות הרצויה).
- מביאים לרתיחה על אש גבוהה ולאחר שהמרק רתח, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-45 דקות.הפעל טיימר (45 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים עלי פטרוזיליה ומתבלים בכורכום, מלח ופלפל שחור. מכסים ומבשלים כ-10 דקות נוספות.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
105 תגובות
כניסה
105 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














