זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי
מצרכים:
מצה
50 גרם שוקולד (מומלץ שוקולד חלב)
אגוזי מלך קצוצים
אופן הכנה:
-מניחים בקערת זכוכית את קוביות השוקולד עם כף מים וממיסים (זהירות שלא לשרוף את השוקולד). מערבבים היטב עד לתערובת חלקה.
-חותכים בזהירות את המצות לרצועות ברוחב של כ2 ס”מ. טובלים או מברישים בשוקולד משני הצדדים ולאחר מכן מניחים בצלחת עם אגוזים קצוצים. מכניסים למקרר למספר דקות עד שהשוקולד מתקשה.
ראו גם
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה