שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

מצה

50 גרם שוקולד (מומלץ שוקולד חלב)

אגוזי מלך קצוצים




אופן הכנה:

-מניחים בקערת זכוכית את קוביות השוקולד עם כף מים וממיסים (זהירות שלא לשרוף את השוקולד). מערבבים היטב עד לתערובת חלקה.

-חותכים בזהירות את המצות לרצועות ברוחב של כ2 ס”מ. טובלים או מברישים בשוקולד משני הצדדים ולאחר מכן מניחים בצלחת עם אגוזים קצוצים. מכניסים למקרר למספר דקות עד שהשוקולד מתקשה.

 

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
לביבות מצה, פטריות ובצללביבות מצה, פטריות ובצל
סופלה שוקולד כשר לפסח סופלה שוקולד כשר לפסח
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה