מצרכים להכנת ממתק קוקוס
- כוס קוקוס (90 ג’) טחון
- 7-8 כפות שמנת מתוקה/ קצפת צמחית
- כף אבקת סוכר
- חבילת שוקולד מריר (100 גרם)
- כף שמן קנולה
איך מכינים ממתק קוקוס?
- מערבבים בקערה את הקוקוס, השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה (אם התערובת מתפרקת ניתן להוסיף עוד שמנת).
- משמנים תבנית קרח (בכל צורה, עדיף מסיליקון אם יש) וממלאים את השקעים בתערובת ומהדקים היטב. מכניסים למקפיא למשך שעה לפחות.
- לאחר כשעה, מניחים בקערית קוביות שוקולד מריר וכף שמן וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה ומצננים מעט.
- מוצאים את התבנית מהמקפיא ומחלצים בזהירות את חטיפי הקוקוס. טובלים כל יחידה בקערית השוקולד עד לציפוי מלא (ניתן גם לטפטף בעזרת כפית את השוקולד מעל כל חטיף) ומניחים על תבנית שרופדה בנייר אפיה. מעבירים למקרר למשך כ- 10 דקות עד שהשוקולד מתקשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
133 תגובות
כניסה
133 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














