זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 6 כוסות אישיות
סוג: חלבי
8 עוגיות אוראו כפולות
מיכל שמנת מתוקה/להקצפה (250 מ”ל)
רבע כוס (60 מ”ל) חלב קר
3 כפות סוכר
2 כפות מלאות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות מלאות גבינה לבנה
טוחנים את עוגיות האוראו לפירורים (ניתן להשתמש במעבד מזון או לשים בשקית ולמעוך לפירורים בעזרת מערוך או פטיש).
-מניחים בקערה מיכל שמנת מתוקה (מומלץ לשים את מיכל השמנת במקפיא כ-10 דקות לפני ההקצפה). מוסיפים חלב, סוכר, פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
טיפ: אם הקצפת עדיין נוזלית, יש להכניס את הקערה למקפיא למשך 10 דקות, להוסיף כף גדושה פודינג וניל ולהמשיך להקציף עד לקצפת יציבה.
-מוסיפים גבינה לבנה ופירורי אוראו ומערבבים בעדינות לתערובת אחידה.
-ממלאים בשקית זילוף ומזלפים לכוסות אישיות. ניתן להוסיף חצי עוגייה בחלק העליון.
-מכסים ושומרים במקרר למשך שעה לפחות לפני ההגשה (מומלץ להכין יום לפני).
- ריבועי לוטוס וקצפת |
- חיתוכיות בייגלה |
- קינוח גבינה והשחר |
- ריבועי גבינה קפואים |
- עוגת השחר |
- עוגה ללא אפייה
היי,
הכנתי עכשיו עם חברה ויצא פשוט מעדן!!
עשיתי כמות כפולה ויצא 43 בכוסיות בינוניות!!!
תודה רבה…
שמחה שיצא טעים🙂
היי אפרת,
רציתי לשאול אם מועכים את האוראו ביחד עם הקרם.?
הלוואי שתעני מהר, אני באמצעע
סורי ראיתי עכשיו, מקווה שהסתדרת.
מערבבים את פירורי האוראו עם הקרם
היי,
עשיתי ככה באמת
יצא מדהים!
עשיתי פרווה ויצא קצת קצפתי כזה ופחות הרגישו את האוראו,
אולי גם בגלל שלא שמתי גבינה..
בכל אופן מתכון מושלם טעים!
תודה,
שמחה שיצא טעים:)
תודה שחזרת לעדכן!
היי,
אני רוצה להכין לבר בת מצווה את המוס..
יש לך רעיון אולי לשכבה קטנה של אוראו? אולי לערבב עם משהו.. כאילו עוד שכבה
כדי שיהיה יותר מעניין
תודה
את יכולה להמיס פירורי אוראו עם חמאה ולהדק בתחתית.
אפשר גם סתם לפזר פירורי אוראו בתחתית ומעל לשים את הקרם.
היי, תודה על האתר! יש דרך לשמור על הקראנצ’יות של העוגיות שלא יהיו רכרוכיות?
העוגיות טחונות לפירורים אז הן מתרככות עם הקצפת.
יצא מעולה! תודה גם על הטיפ…
שמחה לשמוע🙂
אם אני מכינה יומיים לפני ההגשה, אפשר להקפיא ולהפשיר קרוב להגשה? או שעדיף לשמור יומיים במקרר?
אפשר לשמור במקרר או להקפיא, לא משנה:)
היי
הכנתי עם בסיקוויטים רגילי יצא כמו כוסית עוגת בינה
שאלה-הכנתי 3 סוגים קינוחי כוסיות
איך כדאי מומלץ לארוז…קצת מסובך
בתבנית קופסאות נופל ונהרס
אשמח לטיפ:)
הכי טוב זה לצופף אותם בתבנית ענקית ולעטוף את התבנית בנייר כסף. אם את מצופפים אותם זה אמור להיות יציב.
כל קינוח כדאי לעטוף בנפרד בניילון נצמד אלא אם כן יש לו מכסה.
הי איך אפשר להפוך את המוס לגלידה?
היי
מצרפת מתכון לגלידת אוראו(:
אואואואואואואואואאואואוא
טעים רצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וואו יוצא מושלם,
טעים בטירוף!!
יותר מכל מוס אחר שאכלתי אי פעם!!
איזה כיף לשמוע😊
האם צריך להפריד את הקרם מהעוגיות לפני שמועכים אותם? ואם כן מה עושים עם הקרם
היי
אין צורך להפריד(:
היי אפרת נראה מושלם וטעים כמו בחנויות גלידה ממש רקרציתי לשאול לפני שאעשה את המתכון מתי להוסיף את האוראו המעוך לפני הקרם או אחרי מחכה לתשובה
היי
כפי שכתוב במתכון- להוסיף אחרי שנהיתה קצפת.
ממש אהבתי את האתר
ואת המתכונים הכפים והקלים
יצא מושלם וטעיםם
איזה כיף שאהבת את המתכונים!
תודה שחזרת לשתף❤️
הי אפרת אין על האתר שלך😍
מה אפשר במקום עוגיות אוראו? פתי בר אני מניחה שכן..מה עוד?
היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר להשתמש בעוגיות שוקולד/לוטוס וכדומה.
היי ראשית תודה על המתכונים המעולים והקלים.
באים אפשר להכין את המוס ולהקפיא,? תודה
היי
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר להקפיא(:
אני רק יגיד שגיליתי את האתר שלך וראיתי אתר אמין ,ומתכונים אם תמונות אמתיות ולא מזויפות.
חייבת לציין שכל המתכונים שלך מפורטים ,ברורים, וטעימים ממאאאדדד!!!!
והמתכון של המוס טעים ברמות 😀
איזה כיף שגילית את האתר ושאת נהנית ממנו(:
תודה לך על הפרגון🌺
אני רוצה שהמתכון לא יהיה חלבי.
מה אני יכולה לשים במקום החלב?
אפשר לשים חלב סויה/שקדים וכדומה.
מה אפשר לשים שלא יהיה חלבי במקום הגבינה
אפשר לוותר על הגבינה או לשים מעדן סויה וניל.
מה אפשר לשים במקום גבינה שלא יהיה חלבי?
אפשר לוותר על הגבינה או לשים מעדן סויה וניל.