שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-25 דקות

מס’ מנות: 10 מאפינס

סוג: פרווה

מצרכים:

2 ביצים

חצי כוס (100 ג’) סוכר

שליש כוס (80 מ”ל) שמן

חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים

כפית גרידת קליפת תפוז

חצי כוס (67 ג’) קמח מצות דק לעוגות

חצי כוס (70 ג’) קמח תפוח אדמה

כפית מלאה (6 ג’) אבקת אפיה

2 כפות (14 ג’) קוקוס




אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס.

-מערבבים בקערה קמח מצות, קמח תפוח אדמה, אבקת אפיה וקוקוס.

-בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הסוכר (ידנית או במיקסר).  מוסיפים שמן, מיץ תפוזים וגרידת תפוז ומערבבים. מוסיפים את קערת הקמחים ומערבבים עד לתערובת אחידה.

-יוצקים את הבלילה לתבנית מאפינס משומנת ואופים בתנור במשך 20-25 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
דג בתנור עם רוטבדג בתנור עם רוטב
בראוניז שוקולד וקצפת בראוניז שוקולד וקצפת
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
שריאל (10:07 29.04.2024)

האם אפשר להחליף את השמן בחמאה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:19 29.04.2024)

כן, 65 גרם חמאה מומסת

avatar
גל (14:29 10.04.2023)

היי אפרת 🙂 העוגה שלי מוכנה. האם ציפוי קרם גבינה ושמנת / גנאש שוקולד יכול להוסיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:37 10.04.2023)

היי,
כן, ציפויים מוסיפים מאד(:

avatar
צופית (12:13 10.04.2023)

במה אפשר להחליף את קמח תפו”א?
תודה מראש וחג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:22 10.04.2023)

היי,
ניתן לשים קורנפלור או קמח שקדים.

avatar
ויוי (15:42 14.04.2022)

היי, האם ניתן להכפיל כמויות לעוגה בתבנית מלבנית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:03 14.04.2022)

היי,
אפשר להכפיל כמויות פי 2 ולהכין בתבנית מלבנית קטנה. זמן האפייה עשוי להתארך ל-30-35 דקות.

avatar
אילה הודיה (23:52 13.04.2022)

היי אפרת
דבר ראשון אתר שלח מטורף אני משתמשת מלאה ויוצאים דברים מאלפים.
בקשר למאפינס יש מצב להכין בתבנית רגילה.
אם כן . איך להכפיל את הכמות ?
תודה מותק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:01 14.04.2022)

היי יקירה,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים באתר(:
אפשר להכין את הכמות המקורית במתכון בתבנית אינגליש קייק אחת. זמן האפייה יתארך לכחצי שעה.

avatar
גל (15:58 13.04.2022)

היי אפרת,
אני אכין את המתכון כעוגת אינגלישקייק. את ממליצה לזגג מעל מיץ תפוזים מהול באבקת סוכר (כמו בעוגה הרגילה)?
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:42 13.04.2022)

היי,
אפשר להכין זיגוג כמו במתכון לעוגת תפוזים.
בהצלחה!

avatar
גל (19:11 13.04.2022)

תודה😊

avatar
רבקה (11:35 2.04.2021)

אפשר במקום מאפינס לאפות בתבנית אינגליש קיק תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:50 2.04.2021)

היי רבקה,
אפשר לאפות באינגליש קייק אחת:) זמן האפייה עשוי להתארך לכ- 30 דקות.

avatar
רבקה (11:22 2.04.2021)

הי אפשרי לא לשים קוקוס במאפינס תודה ענקית❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:39 2.04.2021)

היי רבקה,
אפשר לוותר על הקוקוס:)

avatar
הודיה (16:08 1.04.2021)

אפשר להחליף את הסוכר במשהו אחר?

avatar
הודיה (16:09 1.04.2021)

ועוד שאלה – אני יכולה להכין בתבנית מאפינס מסיליקון? לשמן אותה לפני?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:08 1.04.2021)

אפשר להכין בתבניות סיליקון ואין צורך לשמן אותן:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:07 1.04.2021)

היי הודיה,
אפשר לשים תחליף כמו סוכר בכמות שמחליפה חצי כוס סוכר רגיל.😊

avatar
אנונימי (20:59 25.03.2021)

היי, אני יכולה להשתמש בקמח מצה בהכל במקום חצי קמח תפוחי אדמה? זה עדיין יצא טעים? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:37 25.03.2021)

היי,
אני חושבת שיצא דחוס מדי. אפשר אבל לנסות😊

avatar
דלית (18:09 25.03.2021)

היי אפרת היקרה,
מה אפשר לשים במקום אבקת אפייה?
חג שמח ותודה רבה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:53 25.03.2021)

היי דלית,
לא ניסיתי, אבל יתכן שאפשר לשים אבקת סודה לשתייה:)
חג שמח!

avatar
יפעת (21:53 23.03.2021)

היי האם אפשר לשים במקום קמח מצות דק, לשים קמח תופח לפסח? או קמח שקדים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:50 23.03.2021)

היי יפעת,
אפשר לשים קמח תופח לפסח למרות שאני פחות אוהבת את המרקם (יוצא קצת צמיגי לטעמי).

avatar
יפעת (17:27 25.03.2021)

היי, תודה רבה על כל המתכונים הטעימים, אני נעזרת בהם הרבה❤
ותודה על ההתיחסות והעזרה בכל שאלה🙂

avatar
יפעת (17:32 25.03.2021)

ואיך זה יהיה עם קמח שקדים במקום קמח מצות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:37 25.03.2021)

יש את המתכון הזה- עוגת תפוזים מקמח שקדים שאפשר להכין בתבניות מאפינס 🙂

avatar
יפעת (17:43 25.03.2021)

לא מסתדר לי, בגלל שזה עם מיקסר..
אני מעדיפה לאפות ללא מיקסר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:50 25.03.2021)

יש לך מטרפה ידנית כשרה לפסח? אם כן, אפשר לערבב היטב עם מטרפה (במקום מיקסר).

avatar
יפעת (18:40 25.03.2021)

תודה רבה😍

avatar
רבקה לוי אגמי (21:11 23.03.2021)

היי אפרת,
רציתי לדעת, מה אפשר להחליף בקמח מצות?
נ.ב
אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך הם יוצאים טעימים בטרוף ומיתחסלים בימהרה ממליצה בחום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:24 23.03.2021)

היי רבקה,
אפשר להחליף בקמח ללא גלוטן כשר לפסח (כמו קמח “תמי” או “כרגיל”).
חג שמח:)

avatar
דבורה (19:46 22.03.2021)

שלום אפרת,
האם אפשר להחליף את הקמחים ואבקת האפיה במשהו אחר?
(כמו שקדים טחונים וכדומה…)
אנחו לא אוכלים קטניות בפסח.
תודה רבה רבה!
אשמח לתשובה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:31 22.03.2021)

היי דבורה, האם אתם לא אוכלים גם קמח מצות וקמח תפוחי אדמה? כי אלו הקמחים במתכון הזה… מצרפת מתכון לבראוניז ללא גלוטן שבו אין שום קמח או אבקת אפייה.
בהצלחה:)

avatar
שירן (16:33 19.04.2020)

הכנתי בגרסה ללא גלוטן. במקום קמח מצות שמתי רבע כוס קמח קונדיטור ורבע כוס קמח אורז. יצא טעים 😍

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:40 19.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שירן

avatar
דנה (21:11 14.04.2020)

הכפלתי ב2 ועשיתי ב2 תבניות אינגליש קייק , יצא מדהים ! לא מרגישים שזה כשר לפסח , תודה על המתכון!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:10 15.04.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה דנה

avatar
חני (12:30 13.04.2020)

אין לי גרידת קליפת תפוז זה קריטי או שאפשר לותר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:00 13.04.2020)

אפשר לוותר.

avatar
קרן (17:10 10.04.2020)

פשוט מעולה…כמו קמח רגיל

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:21 10.04.2020)

תודה קרן 🙂

avatar
שרית (12:28 10.04.2020)

היי אפרת,
הכפלתי כמויות והכנתי בשתי תבניות אינגלישקייק. יצא אוורירי וטעים מאוד. בדיוק העוגה שחיפשתי לפסח.
תודה רבה וחג שמח.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:10 11.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שרית

avatar
חן (20:48 9.04.2020)

אפרת היקרה!! תודה על מתכונים שעושים לנו את החג. מועדים לשמחה:)
רציתי לשאול איפה כדאי לשמור את העוגה אחרי שהיא מוכנה? במקרר או בחוץ? תודה מראש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:16 9.04.2020)

היי חן 🙂
מחוץ למקרר, עטופה היטב.

avatar
ליזה (09:31 9.04.2020)

חג שמח אפרת,
לאחר הוספת החומרים היבשים לרטובים העיסה יצא לא נוזלית יותר סמיכה זה בסדר?
ולאחר האפיה המרקם אמור לצאת פחות אורירי יותר דחוס?
תודה מראש ורק בריאות🙏🙏

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:51 9.04.2020)

היי ליזה,
אם השתמשת בכוס הנכונה אז זה בסדר.
המרקם של עוגות של פסח לרוב יוצא פחות אוורירי מעוגות רגילות וזה בגלל סוג הקמחים.

avatar
ליבי (19:24 5.04.2020)

אפשר להשתמש בקמח אורז לבן במקום קמח תפוח אדמה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:27 5.04.2020)

לא ניסיתי כך שאני לא יודעת בוודאות איך זה ייצא.

avatar
ליבי (17:48 7.04.2020)

וקורנפלור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:52 7.04.2020)

אם יש לך קמח תופח לפסח אז עדיף.
אם לא, אולי אפשר לשלב שליש כוס קמח אורז + כף מלאה קורנפלור.

avatar
ליזה (09:34 4.04.2020)

היי אפרת,
אם אני שמה בתוך תבנית המאפינס נייר אפיה עגול אין צורך בשימון נוסף נכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 4.04.2020)

נכון.

avatar
שרה (20:39 1.04.2020)

שלום וברכה האם אפשר להמיר שמן בחמאה? אם כן באיזה כמות? וגם האם אפשר להשתמש,בכוס קמח תפוחי אדמה בלי קמח מצה? (לביתנו צליאק ובפסח יש,בעיה עם שמן וקמח מצה)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:37 1.04.2020)

אפשר לשים 65 גרם חמאה מומסת.
לגבי קמח תפו”א בלבד, לא ניסיתי במתכון הזה אבל לדעתי זה יעשה את המרקם פחות מוצלח.
דרך אגב, יש מתכון למאפינס שוקולד שאפשר להכין מקמח תפו”א בלבד.

avatar
לורן (11:13 22.04.2019)

היי שאלה הכפלתי כמויות ושמתי הטעות 3 כפות אבקת אפייה במקום 3 כפיות האם זה אבוד והעוגה תצא לא מוצלחת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:28 22.04.2019)

היי לורן,
עודף אבקת אפיה יכול לגרום לפעמים דווקא לאפקט הפוך והעוגה יכולה לצנוח אחרי אפיה או לקבל טעם מר או מלוח.

avatar
מרב (22:57 21.04.2019)

מועדים לשמחה ותודה על המון מתכונים מוצלחים! האם אפשר להוסיף לבצק שוקוצ’יפס או שהם ישקעו למטה באפייה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:06 21.04.2019)

כן אפשר. תוסיפי אותם בחלק העליון, לאחר ששמת את הבלילה בתבנית.

avatar
zahava (18:44 21.04.2019)

האם אפשר להשתמש בקמח ת”א במקום קמח מצות לחולי צליאק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 21.04.2019)

לדעתי זה ייצא במרקם פחות מוצלח רק עם קמח תפו”א.

avatar
שיר (14:16 21.04.2019)

שלום,
נתקעתי בלי תפוזים, אפשר לדעתך להכין עם אשכוליות אדומות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:21 21.04.2019)

היי שיר,
מיץ התפוזים מוסיף לטעם. אני לא יודעת איך זה ייצא עם אשכוליות אדומות.

avatar
חנה (12:34 19.04.2019)

היי האם אפשר לשים רק קמח תפו”א במקום קמח מצה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:09 19.04.2019)

לא מומלץ, זה יעשה את המרקם פחות מוצלח.
חג שמח 🌸

avatar
נילי (14:27 4.04.2019)

שלום. האם ניתן להמיר קמח מצות + קמח תפא”ד בקמח שקדים וקמח חומוס?
תודה רבה וחג שמח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:00 4.04.2019)

פחות מומלץ.
יש מתכון לעוגת תפוזים מקמח שקדים. ניתן להכין בתבנית מאפינס.

avatar
ישראלה כהן (18:59 4.04.2018)

היי
לתבנית 26 גם להכפיל או יותר ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:38 4.04.2018)

היי ישראלה,
כמויות מומלצות לתבנית 26:
5 ביצים גדולות
כוס וחצי סוכר
כוס שמן
כוס ושני שליש מיץ תפוזים
כף גרידת קליפת תפוז
כוס וחצי קמח מצות דק לעוגות
כוס וחצי קמח תפוח אדמה
3 כפיות מלאות אבקת אפיה
6 כפות קוקוס

avatar
ילנה (17:14 4.04.2018)

הכפלתי כמויות לתבנית 24 ושמתי בתחתית פלחי תפוז שבושלו מעט במים וסוכר. יצאה עוגת תפוזים הפוכה טעימה בטירוף!!! מתכון מעולה וקל!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:28 4.04.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה ילנה

avatar
אהובה (14:01 4.04.2018)

האם אפשר להשתמש בקמח תופח לפסח במקום קמח המצה לעוגות וקמח תפוחי האדמה?
ואם כן זה כוס קמח תופח?

תודה והמשך חג שמח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:21 4.04.2018)

היי אהובה, חג שמח 🙂
בגדול אפשר אבל לטעמי זה פחות מוצלח.

avatar
שרה (13:06 1.04.2018)

הי
אני לא משתמשת בכלל בקמח משום סוג ולא באבקת אפיה.
האם ניתן להמיר את הקמחים באגוזים טחונים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:50 1.04.2018)

היי שרה,
לדעתי זה פחות מתאים בעוגה הזאת.
יש מתכון לבראוניז שוקולד עם אגוזים וללא אבקת אפיה. יש גם מתכון לעוגת תפוזים מקמח שקדים. אני לא יודעת איך היא תצא ללא אבקת אפיה אבל אפשר לנסות.

avatar
מור (16:03 30.03.2018)

אין לי קמח מצות דק לעוגות.רק קמח מצה רגיל וקמח תפוחי אדמה.אני מכינה באינגליש קייק.מה לעשות ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:02 30.03.2018)

היי מור,
קמח המצות הרגיל הוא פשוט יותר גרגירי במרקם אבל אין בעיה להשתמש בו. תכיני כרגיל.
את יכולה לאפות באינגליש קייק. זמן האפיה עשוי להתארך לכ-30 דקות.
חג שמח 🙂

avatar
שרית (12:16 30.03.2018)

היי

האם אפשר להכין בלי קוקוס ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:56 30.03.2018)

כן אפשר.

avatar
יפה שלו (00:25 29.03.2018)

ברצוני להכפיל כמויות לתבנית 24. שאלתי היא האם ניתן לאפות העוגה הנל בסיר פלא על הגז!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 29.03.2018)

היי יפה,
לתבנית 24 יש להכפיל כמויות ב-2.
אני חושבת שאפשר להכין בסיר פלא.
חג שמח 🙂

avatar
אירית (18:55 25.03.2018)

הי, אם אין לי קמח תפוא אז פשוט לשים עוד חצי כוס של קמח מצות? תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:55 25.03.2018)

היי אירית,
זה ישנה את המרקם וייצא פחות מוצלח. אם יש לך קמח תופח לפסח את יכולה לשים במקום קמח תפו”א.

avatar
חנה עזרן (14:40 20.03.2018)

היי האם אפשר לאפות ללא אבקת אפיה??? אינני משתמשת באבקת אפיה בפסח.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:08 20.03.2018)

היי חנה,
לדעתי הם ייצאו קצת דחוסים בלי אבקת אפיה.

avatar
חגית (11:16 16.04.2017)

היי אפרת, הכנתי כבר שתי תבניות מאפינז..
יצא נהדר 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:39 16.04.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
שני (19:31 15.04.2017)

היי רציתי לשאול אם ניתן להמיר את קמח תפוחי האדמה לקורנפלור או קמח אורז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:35 15.04.2017)

היי שני,
לא ניסיתי אבל הייתי מנסה שליש כוס קמח אורז + כף מלאה קורנפלור.

avatar
צילה (15:10 15.04.2017)

הכמות הרשומה מתאימה לתבנית 24?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:25 15.04.2017)

היי צילה,
הכמות במתכון מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת.

avatar
שמרית (16:29 14.04.2017)

אשמח למענה….
הכפלתי כמויות והכנתי באינגלישקייק אך משום מה העוגה לא נאפתה מבפנים.
כל המתכונים שלך שהכנתי יצאו מעולה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:33 14.04.2017)

היי שמרית,
כמה זמן העוגה היתה בתנור? עושה רושם שהוצאת אותה לפני שהיתה מוכנה לגמרי.
עוגות המבוססות על קמח מצה דורשות יותר זמן אפיה מעוגות רגילות.

avatar
הדסה (14:11 14.04.2017)

שלום וחג שמח!!
תודה על המתכונים המעולים אחד אחד.
רציתי לשאול האם חובה קמח מצה או שאפשר להמיר אותו במשהו אחר?
תודה רבה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:24 14.04.2017)

היי הדסה,
עדיף להשאר עם קמח מצה.
חג שמח ושבת שלום 🙂

avatar
לילך (15:29 13.04.2017)

שלום, המתכונים שלך קלים וטעימים תודה רבה וחג שמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:10 13.04.2017)

תודה לילך! חג שמח 🙂

avatar
מרים (22:42 11.04.2017)

שלום וחג שמח!
האם אפשר לעשות כעוגה בתבנית אינגליש קייק, ללא קוקוס ולהחליף את קליפת תפוז בקליפת לימון? אולי במקרה זה גם כדאי להחליף את מיץ תפוזים במיץ לימון? אם כן, אני מתכוונת לסחוט לימון טרי. אולי אפשר לקחת חצי מהכמות של מיץ תפוזים (מיץ תפוזים קנוי) וחצי של מיץ לימון (מלימון סחוט ידנית)?
ותודה על המתכונים המעולים שלך!
לסעודת ליל הסדר הכנתי את הלחמניות ועוגת שיש לפסח מהאתר שלך, כולם היו מאוד מרוצים! תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:00 11.04.2017)

היי מרים, חג שמח 🙂
אפשר להכין את העוגה באינגליש קייק. אפשר לוותר על הקוקוס.
אני ממליצה להשתמש במיץ תפוזים קנוי ולשים גרידת לימון במקום תפוז.
אם בכל זאת את רוצה לשלב מיץ תפוזים עם מיץ לימון סחוט כדאי יהיה להגדיל קצת את כמות הסוכר בגלל החמיצות של הלימון.

avatar
ליאת ישראלי (11:17 8.04.2017)

האם ניתן להקפיא את העוגה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:37 8.04.2017)

כן, לא אמורה להיות בעיה.

avatar
פרידה (14:01 6.04.2017)

שלום לך אני מאוד נהנית מהמתכונים הטובים והקלים שלך רציתי לשאול אם אכין בתבנית איגליש קיק זה טוב ואם ארצה כמות גדולה יותר אז להכפיל את הכמויות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:46 6.04.2017)

היי פרידה,
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק.
אפשר גם להכפיל כמויות ולהכין ב2 תבניות אינגליש קייק (עדיף) או תבנית עגולה 24.
חג שמח 🙂

avatar
ויוי (12:01 24.03.2021)

כמה זמן אפייה צריך אם משתמשים ב-2 תבניות אינגליש קייק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:19 24.03.2021)

היי ויוי,
כ30-35 דקות. מומלץ לבדוק בכל מקרה עם קיסם/שיפוד עץ שהעוגה מוכנה ( הקיסם יוצא יבש עם פירורים)😊

avatar
אטי (10:35 6.04.2017)

האם אפשר להכין רק עם קמח תפוחי אדמה?
אני לא משתמשת בקמח מצה בפסח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:07 6.04.2017)

היי אטי,
אני לא חושבת שזה ייצא מוצלח עם קמח תפוחי אדמה בלבד.
חג שמח 🙂

avatar
ענתי (09:31 6.04.2017)

איך יודעים במשקל את כמות הקמח? האם פשוט למדוד לפי חצי כוס אונברסלי?תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:34 6.04.2017)

היי ענתי,
הכמויות הן לפי כוס בנפח של 240 מ”ל. כוס זכוכית סטנדרטית רגילה כמו בתמונה בלינק המצורף.
חג שמח! 🙂

avatar
ענתי (09:48 6.04.2017)

תודה רבה על הסבלנות.אשתמש בכוס מדידה.

avatar
ענתי (09:28 6.04.2017)

נראה נהדר ונפלא -אכין לנכדיי. חג שמח

לקריאת כל התגובות