זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 10 יחידות
סוג: חלבי
תבנית מאפינס מסיליקון
מצרכים:
1 מיכל שמנת מתוקה – 250 מ"ל (לפרווה ניתן להשתמש בקצפת צמחית)
2 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
רבע כוס חלב (לפרווה ניתן להשתמש בחלב סויה או מים קרים)
200 גרם שוקולד חלב או מריר
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה:
-מניחים בקערה 100 גרם שוקולד חתוך לקוביות + כף שמן וממיסים במיקרוגל מספר שניות עד שהשוקולד מתרכך. מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה (הערה: חשוב שהקערה תהיה יבשה לגמרי. טיפה של מים עלולה לגרום לשוקולד להתקשות).
-מניחים בתחתית כל שקע כפית מלאה מתערובת השוקולד בצורה כזאת שתכסה את כל התחתית. מכניסים למקפיא עד להכנת קרם הגלידה.
-מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה. מוסיפים אינסטנט פודינג וחלב וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
-מוציאים את תבנית המאפינס מהמקפיא ובעזרת כף ממלאים כל שקע בקרם (את הקרם יוצקים מעל תחתית השוקולד). מכניסים למקפיא למשך כחצי שעה לפחות, עד שהקרם מתייצב או קופא.
-ממיסים במיקרוגל 100 גרם שוקולד חתוך לקוביות + כף שמן באותו אופן שהמסנו בהתחלה. מוציאים את תבנית המאפינס מהמקפיא ויוצקים בצורה אחידה מעל לשכבת הקרם.
-מכניסים למקפיא למשך 4-5 שעות לפחות או עד שהמאפינס קופאים לגמרי (מומלץ להכין יום לפני ההגשה). מחלצים בעדינות את המאפינס מהתבנית על-ידי לחיצה על תחתית התבנית ומניחים במגש או צלחת. מגישים מיד או עוטפים בניילון נצמד ומחזירים למקפיא.
באותו אופן אפשר להכין "ביסוני גלידה" בתבנית שקעים קטנים מסיליקון (פרלינים) רק שאת מילוי השוקולד מכינים באופן הבא- ממלאים את השקעים עד הסוף בשוקולד מומס. הופכים את התבנית לתוך קערת השוקולד ואז כל עודפי השוקולד נשפכים חזרה לקערה ונוצרת שכבה דקה וחלולה של שוקולד בצורת השקע.
כך נראית תבנית פרלינים מסיליקון:
- ברוקולי בשום ולימון |
- פאי פקאן |
- סופגניות ללא גלוטן |
- תבשיל הודי צמחוני |
- פנקוטה |
- סלט קישואים וגמבה
תגובות
הי אפרת המסתי כבר את השוקולד לתוך תבנית שקעים ממתכת האם להמשיך עם הקצפת או לעשות מחדש לתוך מנג'טים? אם לא אז איך מחלצים את זה ?
לדעתי לא תוכלי לחלץ את זה מהתבנית.
לדעתי תכיני מחדש במנג'טים (את יכולה לשים את המנג'טים בתוך תבנית השקעים שיהיו יציבים).
הכנתי לחלאקה, נראה מצוין!!!
תודה על המתכונים המוצלחים!
נראה מעולה!
שמחה לקרוא שאהבת ♥
——–
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/
קל וטעיייםם
תודה
תודה לך 🙂
הכנתי ואהבתי מאד!
מוצלח ביותר!!!!!
שמחה שאהבת 🙂
אפשר להמיס את השוקולד על בן מריא?
כן.
היי האם אפשר להשתמש בתבנית של קוביות קרח במאום תבנית פרלינים?
אם התבנית מסיליקון אז אפשר (אחרת יהיה קשה לחלץ אותם מהתבנית).
היי אפרת,
תודה על האתר המושלםםםם……
רציתי לשאול מה אפשר להשים במקום פודינג??? (כשר לפסח ובלי קטניות)
היי חני,
אפשר להוסיף חצי כפית תמצית וניל בשביל הטעם (לא חובה) ו-2 כפות אבקת סוכר (או סוכר רגיל).
תודההההה🤗
זה בסדר לכל המתכונים או רק לזה????
עדיף להשתמש בפודינג כי הוא מסמיך את הקרם אבל אם אין אז זה התחליף.
היי אפרת, תודה על האתר הנהדר!
לדעתך ניתן להחליף את השמנת בקרם קוקוס? קשה מאוד להשיג שמנת צמחית בזמנים אלו.
כן אפשר.
חג שמח 🌺
האם אפשר להוסיף עוגיות או נוגט? תודה רבה, המתכונים מאוד מוצלחים!
כן אפשר.
היי האם ניתן להכין בתבנית סיליקון מלבנית אחת גדולה?? בדרך כלל עושה את העוגת גלידה לשבת , רק שהפעם נתקעתי בלי פתי בר…
הכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק. מה גודל התבנית שאת רוצה להשתמש בה?
מתרשמת מהמגוון. רציתי לשאול האם ניתן להקפיא כמה ימים מראש ואם כן עד כמה ימים לפני האירוח?
כן. אפשר להכין אפילו שבוע מראש ולהקפיא.
היי, אפשר לוותר על הפודינג? מה אפשר לשים במקום בכדי שהקצפת תהיה יציבה?
היי קרן,
תוסיפי חצי כפית תמצית וניל בשביל הטעם ו-2 כפות אבקת סוכר (או סוכר).
בגלל שאת מקפיאה את זה הפודינג פחות קריטי.
חג שמח 🌷
היי,
אמור לצאת מוצלח גם עם חלב סויה ושוקולד מריר?
כן.
האם אפשר להוסיף אבקת נס קפה כדי להוסיף טעם
כן אפשר. בסביבות כפית.
שבוע טוב אפרת
עשיתי את זה לשבת
וזה יצא מדהים
שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
אין לי תבנית מאפינס מסיליקון..באיזה עוד דרכים אפשר להכין?
אפשר בקעריות הקטנות מפלסטיק? יצא טוב?
היי שירה,
בתבנית סיליקון הכי קל לחלץ אותם אחרי הקפאה.
אפשר להכין גם בתבניות מאפינס חד פעמיות מאלומיניום או מקרטון קשיח. אחר שהמאפינס קופאים ניתן לגזור את התבנית בכמה מקומות ופשוט לקלף את התבנית מהמאפינס.
טעם גן עדן
שמחה שאהבת 🙂
היי אפרת, אם רוצים להכין את "ביסוני השוקולד"- אשמח להבין מה השלבים. האם קודם לשים שוקולד מומס כך שיכסה רק את התחתית השקעים, ואח"כ שופכים את התערובת שהקצפנו, ואח"כ שופכים שוב שוקולד מומס?
תודה רבה על מתכונים נפלאים!מיכל
היי מיכל,
שמים את השוקולד המומס באופן שימלא את כל השקעים, הופכים את התבנית לקערת השוקולד כדי שעודפי השוקולד ישפכו החוצה ואז בעצם יוצא שרק התחתית והדפנות של השקעים מצופות שוקולד. מכניסים למקפיא לכמה דקות עד שהשוקולד מתקשה ואז שמים את הקרם. מכניסים למקפיא ל-15 דקות ואז מוציאים ומכסים בשוקולד מומס.
אז מה אפשר לעשות בלי להקציף?
תכיני את הקינוח הזה- קינוח שכבות שוקולד וקוקוס. זה קינוח מעולה ללא הקצפה.
האם אפשר להחליף את החלב בחלב סויה
כן אפשר לשים חלב סויה.
כן
ומווןןו8 לן יפה
האם יש דרך להקציף ללא מכונה
קצת בעייתי.
האם אפשר להחליף את החלב בחלב קוקוס ? (:
כן אפשר.
יש לך מתכונים דיאטטים?אם כן שלחי בבקשה
מצורף לינק למתכונים דיאטטיים.
לא הבנתי על איזה תבנית לאפות את זה?
תבנית מאפינס מסיליקון.
הי
תודה על האתר -הוא מהמם!שימושי!מקסים ממש!
האם אפשר להכין את הגלידה גם בכאלה של סופלה?שבאים בבודדים?
תודה לך!
תודה מלכי 🙂
כן אפשר.
אפשר במקום שמנת מתוקה להשיםשמנת להקצפה
כן.
שלום
אם אין לי תבנית סיליקון אפשר לעשות בתבנית שקעים אלומיניום ולשמן? אני אצליח להוציא את זה?
אני חושבת שאפשר. אין צורך לשמן. לאחר שהמאפינס קופאים ניתן לגזור את התבנית בכמה מקומות ופשוט לקלף את התבנית מהמאפינס.
לדעתי אין צורך להוסיף לשוקולד שמן. זה נכון לצימיקאו. סתם להוסיף שמן?? מה זה כבר מוסיף? לדעתי אפשר ונכון לוותר. השוקולד נוזלי וקל לעבודה גם ככה.
מה שנוח לך.. 🙂
אז איך את ממיסה אותו בלי שמן?
זה נותן ברק לשבירות כזו לשוקולד – משמעותי בטעם ובמראה (לא נועד לצורך חילוץ מהתבנית)
השמן הוא כדי שהשוקולד לא יתקשה מדי, ולא יצטרכו לשבור אותו בעת האכילה, אלא יוכלו לאכול בעזרת כפית.
שלום אפרת,
האם יש לך מתכון לסופלה שוקולד חלבי?
תודה,שקד
היי שקד,
מצרפת מתכון לסופלה שוקולד רגיל. במקום 100 גרם שוקולד מריר אפשר לשים 50 גרם שוקולד מריר ו50 גרם שוקולד חלב (השילוב מומלץ), להכין על בסיס חמאה ולמלא בקוביות שוקולד לבן או חלב.
יום מקסים 🙂
שלום אפרת,
יש לך מתכון פרווה לגלידה ביתית קלה להכנה?
חשוב לי אבל שהמרקם יהיה טוב.
כמו חלב מרוכז ממותק רק שזה חלבי וזה לדעתי מצרך שאסור לוותר עליו במתכון לגלידה כי הוא נותן מרקם טוב
אשמח מאד אפילו לכמה מתכונים לגלידה פרווה.
תודה רבה.
היי תומר,
נכון, החלב המרוכז מעניק לגלידה מרקם רך ו"גלידתי". לצערי לא מצאתי לו תחליף פרווה.
בכל מקרה, מצרפת לינקים לגלידות פרווה (האחרון עם חלב ממותק- חלבי)
גלידה בטעם שוקו-מוקה
מאפינס גלידה
גלידת קרם עוגיות ופצפוצי שוקולד
סורבה
גלידת אוראו (חלבית)
יום נפלא 🙂
לא הבנתי,
האם צריך חלב או חלב מרוכז? (לא מצויין במתכון נוכחי)
חלב רגיל.
שלום אפרת,
האם זה יוצא טעים גם בגרסה הפרווה או שעדיף לבחור קינוח אחר פרווה?
כן זה יוצא טעים גם פרווה.
שבת שלום 🙂
היי.. מתכון קל באמת וכמובן טעים. תודה רבה.
רציתי לומר שניתן לשדרג את הקצפת ולהפוך אותה לגלידה בטעם חלבה.
אחרי שהקפת מוכנה מניחים בצד. מערבבים חצי כוס טחינה גולמית עם חצי כוס סילאן (בכוס חד"פ) ומוסיפים בעדינות לקפצת, תוך שמירה על האווריריות שלה.
השילוב מנצח.
שבת שלום
נשמע מעולה 🙂
תודה שירי ושבת שלום
היי אפרת
האם יש דרך להקציף ללא מכונה? אודה תשובה למייל.
תודה
שלחתי תשובה למייל.
יצא טעים, כולם נהנו! תודה רבה!
איך את ממליצה להקפיא אותו עד ההגשה בצורה שלא יהיה חשוף במקפיא?
שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר לשים בתוך קופסה סגורה או להשאיר בתוך התבנית ולכסות בניילון נצמד או נייר כסף.
היי אפרת המקסימה!
מתכוננת להכין לשבת עם אורחים, 1.האם קשור להגיש את הגלידה הזו עם סופלה? 2. הולכת לקנות את התבנית סיליקון- יש בזה גדלים שונים? (יש לי בבית סיליקון עמוק עם צורה של פרח- זה נראה לי כפול בכמות)
אשמח לתשובה מהירה
היי שרה,
בטח, זה יכול להשתלב מעולה ביחד.
תבנית הפרח פחות מתאימה אבל כל תבנית שקעים רגילה מסיליקון יכולה להתאים. בדר"כ הגודל די אחיד בתבניות הסיליקון (גובה/עומק כל שקע כ2.5 ס"מ וקוטר כ-7 ס"מ כאשר המדידה היא מהחלק העליון).
בהצלחה ויום נפלא 🙂
הכנתי לשבת
יצא מעולה
שבת שלום
מור
תודה שחזרת לעדכן 🙂
שבת שלום
למה ניתן להמיר את החלב?
היי חני,
אפשר לשים חלב סויה או רבע כוס מים קרים.
וואו
אז ככה השתמשתי בעצה שלך
לקחתי 150 גרם שוקולד עם כף שמן המסתי ושפכתי בכל אחד מהביסונים קצת
הברשתי עם מכחול (של הצבעי מים של הילדים חדש כמובן) בצדדים שמתי חבקפאה הכנתי קצפת שפכתי על השוקולד הקפאתי המסתי עוד 100 גרם והברשתי את השכבה העליונה הקפאתי שוב ואז הוצאתי אותם למנגטים
יצא ממש כמו הקנוי אפילו יותר טעים
רק שאת השכבה הראשונה ובצדדים צריך לעשות עבה כדי שבשחרור השוקולד לא יתפורר
חשבתי פעם הבאה להוסיף אגוזים טחונים לשוקולד מה דעתך?
היי שלי,
שמחה שבסוף הסתדרת ושיצא מוצלח.
נשמע רעיון מעולה להוסיף אגוזים טחונים, זה יכול מאוד להעשיר את הטעם רק חשוב שאלה יהיו אגוזים טחונים דק (הכוונה לא עם חתיכות גדולות או לא אחידות) וכמו שאמרת, חשוב לשים שכבה עבה.
אם תחליטי לנסות אשמח לשמוע איך יצא.
חג שמח 🙂
קודם כל תודה על הסבלנות שלך והתשובות המהירות
סליחה על הנודניקיות אבל אין דרך אחרת למלא אותם במקום כל הבלאגן של הלשפוך וכל התבנית מתלכלכת וכו..??
נכון, הביסונים זה קצת יותר עבודה (הרבה יותר קל להכין בתבנית מאפינס).
אולי אפשר להשתמש במברשת קטנה וממש להבריש שכבה של שוקולד בשקע עצמו, בתחתית ובצדדים.
נראה לי שהבנתי….
אבל מה אני עושה עם השוקולד ששפכתי בחזרה לצלחת?
האם אני ממיסה גם פה את השוקולד בפעמיים?מאה גרם בהתחלה ומאה גרם בסוף?
בשוקולד ששפכת לצלחת את יכולה להשתמש למילוי תבנית נוספת (גם אם את מכינה בתבניות מאפינס).
גם במקרה הזה יש להמיס חלק מהשוקולד בהתחלה וחלק בסוף. אם את מכינה רק ביסונים בתבניות קטנות, לדעתי תספיק לך בסוף כמות של כ-75 גרם שוקולד, כי זה רק כדי לכסות את השקעים.
נשמח אם תוכלי לשים תמונות של אופן ההכנה כמו שעשית עם המאפינס בראוניז (שכל שבת אצל בשולחן) הם המחישו בצורה ברורב ביותר את אופן ההכנה ואת אופן המילוי של המאפינס
תודה
בוקר טוב
אני רוצה להכין את 'הביסונים' אך יש לי כמה שאלות
א. לכמה המתכון מספיק?
ב. לא הבנתי את אופן ההכנה עם הלשפוך עד הסוף ובחזרה לצלחת ומתי השלב של הקצפת?
תודה מראש
ויום מוצלח
היי שלי,
הכמות תלויה בגודל השקעים. אם את מכינה בתבנית שדומה לתבנית בתמונה, מתקבלת כמות של כ-30 יחידות.
אם יש לך רק תבנית אחת את יכולה להכין בה ואת השארית להכין בתבנית מאפינס.
בבסונים בעצם צריכה להיות שכבה דקה של שוקולד מסביב כאשר מבפנים יש קרם גלידה. כדי לעשות את זה, ממלאים את השקעים הקטנים בשוקולד מומס ואז הופכים את התבנית על צלחת ומה שקורה זה ששאריות השוקולד נשפכות לצלחת ונוצרת שכבה חלולה של שוקולד בצורת השקע שאותה ממלאים בקרם. יש להכניס את שכבת השוקולד למקפיא לכמה דקות כדי שתתקשה לפני שיוצקים לתוכה את שכבת הקרם. לאחר שיצקת את מילוי הקרם , את שוב מכניסה למקפיא ל20-30 דקות, עד שהקרם יתקשה ואז מכסה מעל בשוקולד מומס ושוב מכניסה למקפיא.
בפעם הבאה שאכין את המתכון הזה, אצלם את שלבי ההכנה ואעלה לאתר.
שבוע נפלא 🙂
שלום, המתכון נראה ממש מעולה! מאוד אוהבת את האתר שלך! שאלה: האם אפשר להשתמש בקרם קוקוס במקום השמנת?
היי אנסטסיה,
אפשר להשתמש בקרם קוקוס רק כדי להקציף קרם קוקוס בצורה מוצלחת יש לשים אותו במקרר לילה שלם ואז השומן והמים נפרדים אחד מהשני. את המים שופכים ומקציפים את החלק המוצק השומני.
ערב טוב
עוד לא ניסיתי להכין אבל לפי התגובות השוקולד יוצא קשה אז חשבתי לשאול אולי כדי להוסיף קצת שמנת מתוקה לשוקולד ואז זה ישמור על הרכות של השוקולד?
היי שלי,
השוקולד אמור לצאת קשה כך התחתית יוצאת יציבה גם כשהופכים את המאפינס. אם תוסיפי שמנת מתוקה השוקולד לא יתקשה ויישאר רך ואז יכול להיות שיהיה קשה יותר לחלץ את הגלידה מהתבנית או שהשוקולד ימרח.
שבוע טוב וחג שמח 🙂
שנה טובה!
האם לדעתך אפשר להכין את הגלידוניות ללא ציפוי? (אני רוצה לשים אותם מעל רוטב תות.)
אני משתמשת בתבניות סיליקון, האם הצורה תישמר?
תודה
היי שרי,
אם את מקפיאה היטב (לפחות 5 שעות) בתבנית סיליקון לא אמורה להיות בעיה.
שנה טובה וחג שמח 🙂
הכנתי לארוחת שישי ויצא ממש טעים! הכנה מהירה …
תודה קמיל, שמחה לשמוע 🙂
תודה על התגובה! אנסה בפעם אחרת בכל אופן ניראה מוצלח וטעים:)
היי,ראשית תודה על המתכון. שנית, אני מעוניינת להכין את הגלידוניות לכבוד שבת ורציתי לשאול, במידה ואשתמש בתבנית שקעים מנירוסטה/ברזל לדעתך אני יצליח לחלץ את הנסיכים בשלום?? או שעדיף לרכוש תבנית סיליקון?
היי רז,
מניסיון עדיף להשתמש רק בתבנית סיליקון 🙂
לדעתי אפשר לעשות ים בתנמיות אלומיניןם ח"פ ואז לחלץ בקלות
היי אפרת שמתי שקית פודינג שוקולד במקום 2 כפות פודינג וניל זה כרגע במקפיא את חושבת שזה יפגע בתוצאה של הגלידה ? תודה שבת שלום
היי עופרה,
זה ייצא בסדר גמור, פשוט לגלידה יהיה טעם שוקולדי במקום וניל.
שבת שלום 🙂
אני הכנסתי למקפיא שכבת שוקולד וקרם ואני לא יוכל לחזור הביתה רק בעוד כ 8 שעות זה ישפיע על הגלידוניות או שזה יצא אותו דבר
אין לי זמן להישאר ולהוציא בזמן את קרם הגלידה עם דסקית שוקולד אחת יקרה משהו אם אני לא יוציא אחרי חצי שעה אלא אחרי כ8 שעות או שזה יצא אותו דבר?
אין בעיה משי, אפשר להוציא את זה גם אחרי 8 שעות.
אה תודה אני ינסה ויחזור להגיב
הי.
אפשר להשתמש במנג'טים חד פעמיים?
מנג'טים מנייר. ..
היי שי,
אני חושבת שכן. אם אלה המנג'טים מהנייר הדק אז כדאי להניח אותם בתוך תבנית מאפינס ממתכת או מסיליקון רק כדי שיהיה לך נוח לצקת לתוכם את התערובת כי הם פחות יציבים.
בהצלחה 🙂
היוש
כמה יחידות יוצא במתכון הזה?
היי ליפז,
בסביבות 10 יחידות.
חג שמח 🙂
הי נשמע מדליק!! מתאים לשבועות,יש אפשרות להוסיף לזה גבינה ושיהיה בתור עוגתית גבינה?
בטח רוז, את יכולה להוסיף לקצפת כ-2 כפות גדושות גבינה לבנה ואם אתם אוהבים מתוק אני ממליצה להוסיף 1-2 כפות אבקת סוכר (מאחר והגבינה הלבנה מורידה את המתיקות).
בהצלחה וחג שמח!
בוקר טוב
עשיתי את המאפינס גלידה יצא פצצה
רציתי להגיד שהוספתי לקצפת קופה של חלב מרוכז ויצא עוד יותר פצצה
יום נפלא
לאה
תודה לאה, שמחה שיצא טעים 🙂
יום נפלא וחג שמח!
אפשר להכין בתבניות אישיות חד פעמיות ?
היי,
אפשר להכין בתבנית אישית חד פעמית ואם במקרה קשה לך לחלץ את המאפינס מהתבנית לאחר ההקפאה אפשר לגזור את הדפנות וממש לקלף את התבנית מהמאפינס.
בהצלחה 🙂
הכנתי ויצא ממש טעים! המשפחה כרגיל נהנתה מהגלידה 🙂
שאלה קטנה: הכנתי בדיוק כמו במתכון והכנסתי את הגלידה למקפיא אבל זה יוצא ממש קפוא, החלק הלבן לא יצא רך כמו בתמונה, אפילו השוקולד לא נשבר בקלות.. יש לך מושג למה? (נאלצנו לאכול עם הידיים ולא עם סכו"ם, ועדיין היה טעים. את מה שנשאר פשוט העברתי למקרר ואז השמנת הייתה יותר מידי קרמית :/
היי ענת,
לקרם עצמו השתמשת בחלב רגיל או מים?
כדי שקרם הגלידה יתרכך מעט מומלץ להוציא אותו כ-5 דקות לפני מהמקפיא.
תודה על המתכון המעניין אחד מיני רבים.
תודה על המענה. אני מניח שצריך לקרר את השוקולד המומס בנגלה השניה, לפני יציקתו על שכבת הקרם. נכון? אגב, הכנתי רוטב מפירות יער קפואים עם קצת סוכר ומיץ לימון להוספה על הגלידונית.
כן אורי, מומלץ לקרר מעט את תערובת השוקולד לפני שיוצקים על הקרם.
אגב אם הכנת רוטב (שאגב נשמע מעולה 🙂 ) אתה יכול לוותר על שכבת הציפוי העליונה. לבחירתך. בכל מקרה אני בטוחה שזה ייצא טעים.
אפרת,
יצא מעולה!
גם טעים גם מרשים וגם יפהפה!
אחזור להכין בכל הזדמנות.
רותי
שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה רותי ויום נפלא!
שלום
האם אין צורך להוסיף סוכר לקצפת??
היי אורי,
בגדול המתיקות היא מעודנת.
אם מכינים משמנת מתוקה חלבית כדאי להוסיף כ-2 כפות סוכר או אבקת סוכר מאחר והיא קצת פחות מתוקה מהקצפת הצמחית.
ומי שאוהב מתוק, אפשר להוסיף סוכר או אבקת סוכר בכל מקרה 🙂
היי,
הכנתי את הקינוח,
פשוט להכנה, קליל וטעים…
תודה על מתכונים כיפיים
היי עינת,
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע טוב
נראה מגניב בדרגות!!!
חבל שכבר הכנתי את המנה האחרונה לשבת, אז אולי לשבת הבאה, אך תדאגי, גם השבת הכנתי מהמתכונים שלך, אז הכל בטוח טעים!!!!
מעולה 🙂 תודה דבורי!
תודה אפרת,
נשמע טוב!
אכין לכבוד שבת בעז"ה ואחזור לעדכן.
רותי
התכוונתי- שקדים טחונים
אני רוצה לשדרג את הגלידה עם אגוזים קצוצים/שקים טחונים, את יכולה לעזור לי לבצע?
היי רותי,
יש 2 אפשרויות: את יכולה לערבב אגוזים או שקדים טחונים בתוך תערובת השוקולד לאחר ההמסה ואז שכבת השוקולד תצא קראנצ'ית או שאת יכולה לשלב אותם בתוך הקרם עצמו. לאחר שאת מקציפה לקצפת יציבה את יכולה להוסיף בין חצי כוס לכוס אגוזים או שקדים טחונים ולערבב בעדינות עם הקצפת.
בהצלחה ויום נפלא 🙂