שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 45-50 דקות

מס’ מנות: 2-3 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

בצל בינוני קצוץ גס

חצי כרוב גדול (700 גרם) חתוך לחתיכות בינוניות

גמבה קטנה חתוכה לרצועות דקות

תפוח אדמה גדול קלוף חתוך לקוביות קטנות

גזר בינוני קלוף חתוך לעיגולים דקים

תיבול: 3 כפות שמן זית, חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית שטוחה פפריקה חריפה, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים את התנור ל-180 מעלות.

-מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומניחים את הירקות.

-מתבלים באופן אחיד בשמן זית, מלח, פפריקה ופלפל שחור.

-מכניסים לתנור ואופים במשך 30 דקות.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-מערבבים בזהירות את הירקות ואופים במשך 15-20 דקות נוספות, עד לריכוך.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פטריות ממולאות בשר
עוגיות סילאן ושקדים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
נועה (18:35 15.03.2021)

האם אפשר להכין מראש ולהקפיא? כמה זמן נשמר במקרר?

מתכונים ב-10 דקות (18:46 15.03.2021)

היי נועה,
אפשר להכין מראש ולשמור במקרר כיומיים- שלושה.

נעמי (12:33 5.03.2021)

הכנתי ואחרי 40 דק’ זה התחיל להישרף.
מה לעשות כדי שזה לא ישרף?

מתכונים ב-10 דקות (12:41 5.03.2021)

היי נעמי, האם אפית בחום 180 מעלות?
אם את רואה שמתחיל להישרף אך הירקות עדיין קשים, את יכולה לכסות את התבנית ולהמשיך לאפות על 170 מעלות עד שהירקות מוכנים.

לימור (21:43 12.12.2020)

יצא כ”כ טעים!! הכנה פשוטה כ”כ ויצא מעדן!!! תודה רבה על מתכון נוסף מעולה!! הכנתי עשרות מתכונים וכולם עד כה מעולים!! מודה לך מאד מאד!

מתכונים ב-10 דקות (22:22 12.12.2020)

נראה ממש טעים לימור!!
תודה שחזרת לעדכן יקירה
שבוע נפלא❤️

מלי (00:36 27.11.2019)

שלום.מאד אוהבת את המתכונים פה.הוספתי קצת רוטב סויה.תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 27.11.2019)

מעולה 🙂
תודה מלי ויום מקסים

ענת בראונר (13:02 1.11.2019)

היי אפרת, מנסה בפעם הראשונה את המתכון, התגובות כאן מלהיבות.
רציתי לדעת
1.האם צריך לכסות את התבנית?
2. האם חצי שעה מספיקה לאפיה? הירקות צריכים להיות קצת קשים?
3. האם צריך להשחים את הירקות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:10 1.11.2019)

היי ענת,
1. אין צורך לכסות.
2. חצי שעה לא מספיקה. יש לערבב ולאפות אח”כ עוד 15-20 דקות. הירקות צריכים להיות רכים.
3. איך שאת אוהבת.

איריס (12:43 22.06.2019)

פשוט מעולה! יש טעם כאילו יש בזה רוטב עגבניות עדין. מעדן בריא וקל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:24 22.06.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה איריס

דבי (17:25 14.03.2019)

מתכון מעולה!

כבר הכנתי אבל אפשר כרוב אדום?

עוד תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:12 14.03.2019)

אפשר למרות שכרוב לבן יותר מוצלח באפיה. לטעמי.

הודיה (14:53 29.01.2019)

האמת שבהתחלה היססתי לא הייתי סגורה על המתכון…

אבל הריח בבית עשה את העבודה!!!!

ויצא טעייייייייייייים !!!!

כמו כל המתכונים המושלמים באתר הזה !!!

תודה על הכל !

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 29.01.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

דבי (23:41 24.01.2019)

יצא כל כך טעים שבוע שעבר שאני עושה שוב.

אבל פתאום לא ברור לי כמות הכרוב. חצי כרוב שוקל 700 גרם או הכרוב כולו?

תודה רבה ושבת שלום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:56 25.01.2019)

היי דבי,
חצי כרוב גדול שוקל 700 גרם.
שבת שלום 🙂

רחל (22:18 22.01.2019)

יצא ממש טעים!!! תוספת קלה ובהחלט שינוי מרענן.הכנתי לארוחת ערב לצד שניצלים, נחטף וחוסל:-)
אפרת יקרה, תודה רבה על כל המתכונים המוצלחים שלך!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 23.01.2019)

תודה רחל 🌷
יום מקסים!

יולי (21:44 19.01.2019)

יצא נפחא, הכפלתי כמויות.
הבת שלי בת השנה אכלה בתיאבון רב!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 20.01.2019)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

דבי (09:21 18.01.2019)

איזה טעים!

מתכון 10! שילוב מעניין.

תודה רבה ושבת שלום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:38 18.01.2019)

תודה דבי!
שבת שלום 🌺

Jenia (13:44 5.01.2019)

הכרוב יצא משגע
הכי חשוב גם טעים וגם בראי וגם מהיר הכנה.
אני כל יום נכנסת לאתר שלך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:36 5.01.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה 🌷

אלה (19:25 24.12.2018)

הי אפרת, תודה על עוד מתכון מענין.. בדיוק מתכון אחר שלך של תפוחי אדמה נמצא כרגע בתנור
כמה שאלות לגבי המתכון הזה:
1. באיזה גודל תבנית להשתמש?
2. אני ממש גרועה בלתבל דברים כשהם בתבנית. האם יש אפשרות לערבב את כל הירקות בקערה גדולה ולתבל אותם שם ואז להעביר לתנור?
3.לגבי תפוח האדמה, באיזה גודל בערך החתיכות צריכות להיות?
4. לגבי הכרוב – איך לחתוך אותו? לאיזו צורה ולאיזה גודל?
5. רק כדי להית בטוחה צריך בערך 700 גרם של כרוב, נכון?
6. לגבי הבצל למה הכוונה קצוץ גס? איזה גודל בערך?
תוד רבה רבה לך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:14 24.12.2018)

1. תבנית ענקית בגודל של התנור
2.כן בטח
3. קוביות בגודל 1.5 – 2 ס”מ.
4. לחצות את הכרוב לשניים וכל חצי לחתוך ל-9 חלקים.
5. נכון
6. לחצות את הבצל ולחתוך כל חצי ל-4.

עינת (11:49 24.12.2018)

הי אפרת

המתכון נראה לי טעים .

אך אני לא אוכלת אוכל חריף אפילו לא טיפה.

מה אפשר במקום הפפריקה החריפה ? או שלוותר עליה?

תודה רבה מראש.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:16 24.12.2018)

אפשר לוותר על הפפריקה החריפה.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.