שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 17 דקות

מס’ מנות: 3 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 בצל בינוני קצוץ גס

400 גרם כרובית חתוכה לפרחים קטנים

סלסלת פטריות טריות (שמפיניון או פורטבלו)

2 שיני שום קצוצות

2 גבעולי בצל ירוק קצוצים

תיבול: כף מלאה סילאן, כף מלאה רוטב צ’ילי מתוק, כשליש כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם




אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה או ווק ב-2 כפות שמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.

-מוסיפים את הפטריות, פרחי הכרובית והשום. ממליחים מעט ומטגנים על אש בינונית במשך כ-10 דקות, עד שהכרובית נעשית רכה אבל לא מידי (ניתן לכסות את המחבת כדי לזרז את הבישול, מידי פעם יש לערבב).

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מתבלים בסילאן, צ’ילי מתוק, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. מוסיפים בצל ירוק ומבשלים עוד כ-2 דקות. מסירים מהאש.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פשטידת ירקות ללא גלוטןפשטידת ירקות ללא גלוטן
רולדה ללא גלוטן רולדה ללא גלוטן
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אירנה (12:45 14.09.2024)

היי אפרת,
אפשר להוסיף אדממה למתכון?
תודה על כל המתכונים הנפלאים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:06 14.09.2024)

היי אירנה,
מדובר באדממה אחרי קילוף כן? בפולי הסויה עצמם? אם כן אפשר:)

avatar
אירנה (10:26 15.09.2024)

כן. תודה רבה על המענה

avatar
צפורה (09:41 20.04.2023)

יתאים להוסיף להקפצה גם שקית שעועית ירוקה?
אני רוצה להגדיל את כמות הירקות במנה…
בתודה על המתכונים המצויינים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:19 20.04.2023)

היי,
כן אפשר😊
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!

avatar
ברכה (22:01 7.03.2023)

הי אפרת
אהבתי את השילוב של הירקותבמתכון אבל אני פחות אוהבת את התיבול המתוק יש לך תיבול אחר בישבילי למתכון הזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:17 7.03.2023)

היי,
אם את מעדיפה תיבול לא מתוק את יכולה לתבל במלח ופלפל, כף-שתיים רוטב סויה וחצי כף-כף סילאן.

avatar
תמר (17:04 7.06.2021)

אפשר להכין מהיום למחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:00 7.06.2021)

אפשר בהחלט😊 אומנם הכי טעים לאכול סמוך להכנה, אבל גם יום אחרי זה מעולה.

avatar
תמר (19:05 7.06.2021)

תודה רבה!!

avatar
מילכה (13:10 1.02.2021)

הי אפרת,
האם אפשר להוסיף קוביות סלמון?
ואם כן, באיזה אופן?
תודה !

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:52 1.02.2021)

היי מילכה,
את הקוביות הסלמון רצוי לטגן בנפרד.
להוסיף בסוף לתערובת הכרובית והפטריות, לתבל ולבשל 2 דקות יחד.

avatar
מילכה (19:14 1.02.2021)

אוקיי. תודה רבה!

avatar
מיכל (22:53 7.07.2020)

אפשר להגיש קר? כמו סלט?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:13 8.07.2020)

לא קר מהמקרר אבל בטמפ’ החדר זה בסדר.

avatar
ורד (00:36 18.04.2020)

היי אפרת, האם כמות הצ\’ילי המתוק מאוד מורגשת וחריפה? אני רגישה לחריף, אבל אין לי בעיה עם טיפונת פיקנטיות של צ\’ילי מתוק. אז כדאי לי להפחית ממנו אולי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:22 18.04.2020)

אפשר להפחית לכפית שטוחה.

avatar
דבורי (19:35 12.12.2019)

הי אפרת
אפשר בלי בצל ירוק ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:59 12.12.2019)

כן.

avatar
מיכל נאה (14:34 28.03.2019)

שלום אפרת,
יש לי בבית צי’לי חריף, אפשר לשים במקום המתוק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:39 28.03.2019)

אפשר אבל קחי בחשבון שזה ייצא חריף 🙂

avatar
רבקה (08:47 18.03.2019)

שלום לא כ”כ אוהבת צילי מתוק – במה אפשר להשתמש במקומו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:53 18.03.2019)

תוותרי על הצ’ילי המתוק ושימי כחצי כפית פפריקה מתוקה.

avatar
הדר (19:30 28.01.2019)

האם אפשר עם פרחי כרובית קפואים של סנפרוסט?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:41 28.01.2019)

אפשר. הכרובית פשוט תצא פחות קראנצ’ית.

avatar
אתי (18:45 27.01.2019)

המתכונים מקסימים, קלים ופשוטים להכנה ומאד טעימים תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:13 27.01.2019)

תודה ❤️

avatar
לאה (01:33 3.01.2019)

וואו יצא ממש טעים! תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 3.01.2019)

שמחה לשמוע!
תודה ויום מקסים 🌺

avatar
אורלי (10:04 2.09.2018)

אפרת בקר טוב
תודה על עוד מתכון נפלא.
האם אפשר להקפיא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:42 2.09.2018)

כן, לא רואה בעיה.

avatar
רותי (11:39 23.06.2018)

שלום אפרת,
אצלי מעדיפים תיבול לא מתוק. תוכלי להציע לי משהו במקום ?
תודה , רותי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:33 23.06.2018)

היי רותי,
אני מניחה שאפשר להסתפק בתיבול פשוט: כחצי כפית פפריקה, כשליש כפית מלח, מעט פלפל שחור.

לקריאת כל התגובות