שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 45 דקות

מס’ מנות: 12 כדורי אורז

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

חומרים לכדורים:

500 גרם בשר הודו (אדום) טחון

1 בצל טחון/ מגורד דק מאוד

2 כוסות אורז לבן שטוף ומסונן (לא מבושל)

3 כפות שמן

3/4 כוס עשבי תיבול קצוצים דק: פטרוזיליה, בזיליקום, נענע (ניתן להשתמש במקום בתבלין מיובש ולשים 2 כפות)

תבלינים: 1/2 כפית כורכום, 1/2 כפית מלח, פלפל שחור

חומרים לרוטב:

6 כפות גדושות רסק עגבניות

6 כוסות מים

2 שיני שום כתושות

1 סלק חתוך לקוביות בינוניות-קטנות (לא חובה)

תבלינים: 2 כפות גדושות סילאן, 1 כפית גדושה מלח, פלפל

אופן הכנה:

-מערבבים היטב בקערה את כל חומרי הכדורים.

-מניחים בסיר (אין צורך בשמן) את כל חומרי הרוטב, מתבלים ומערבבים היטב. טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם. יוצרים כדורים גדולים באמצעות הידיים, וכשהרוטב רותח (מבעבע), מניחים את הכדורים בזהירות בתחתית הסיר (המים צריכים לכסות את הכדורים לכן אם יש צורך הוסיפו מים בהתאם).

-מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות עד שהכדורים סופגים את הרוטב.

הפעל טיימר (45 דק’)
+
טיימר פועל

 כדורי אורז

הערות:

*חשוב להשתמש בסיר רחב ולעשות מרווח בין הכדורים (הכדורים מתפשטים ומתרחבים בזמן הבישול).

*אם הכדורים מתפרקים, ניתן להוסיף 1-2 כפות שיבולת שועל לתערובת האורז והבשר.

*ניתן להכין את כדורי האורז עם בשר טחון טרי (לא מופשר), לסדר בתבנית ולהקפיא. בפעם הבאה כשתרצו להכין, תכינו רק את הרוטב ותניחו בפנים את הכדורים.

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט אבוקדו
בצק פילו ממולא באגוזים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מיקי (13:53 10.05.2021)

אפשר להכין את הקציצות מאורז ובשר שנשאר לי מפלפלים ממולאים, שזה כבר מתובל ומוכן?
ודרך אגב, אם אין לי רסק עגבניות, מה אפשר לשים במקום?
תודה על המתכונים הטעמים שיש לך באתר! נהנית מחדש בכל פעם:)

מתכונים ב-10 דקות (14:19 10.05.2021)

היי מיקי,
אפשר אם התערובת נוחה ליצירת הכדורים…
במקום רסק אפשר להשתמש במחית עגבניות בשימורים או עגבניות טריות מרוסקות+ 1-2 כפות קטשופ.😊

תמר (14:54 2.02.2021)

שלום אפרת משתמשת בהמון מתכונים שלך שיוצאים מעולים!!
לגבי המתכון הזה האם לא כדאי להוסיף ביצה כדי שלא יתפרק? ניסיתי את התערובת כמו במתכון והכל התפרק ..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:05 2.02.2021)

היי 🙂
הבשר אמור להדביק את החומרים.
אם בכל זאת זה מתפרק אז אפשר להוסיף ביצה.

יפעת (17:30 23.12.2020)

היי מה אפשר לשים במקום שיבולת? ..פירורי לחם? קמח?

מתכונים ב-10 דקות (18:33 23.12.2020)

פירורי לחם 🙂

הדס (18:41 2.12.2020)

הקציצות האלו מתאימות עם הרוטב החמוץ מתוק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:44 3.12.2020)

לא ניסיתי אבל נראה לי שכן.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:56 15.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה לך 💖

מיכל (15:37 25.05.2020)

הי אפרת
תודה רבה!
יצא טעים הכנתי עם בשר בקר טחון אבל האורז ספג את כל המים והתנפח
ולא נשארו לקציצות צורות של כדורים כמו קציצה הכל פשוט התפרק מהבישול
ונהיה בעצם סיר עם אורז אדום .
מה הסיבה לכך ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:09 25.05.2020)

היי מיכל,
לפעמים הקציצות יכולות להראות כמו “קיפודים” אבל אם הכל התפרק לעיסה אחת אז יכול להיות שלא היה מספיק מרווח בין אחד לשני בסיר.
השתמשת באורז יבש?

מרגו (18:28 29.04.2020)

תודה על הגיוון במטבח!!!! כרגיל מתכונים מעולים!
אפשר להקפיא את הקציצות לאחר הבישול?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:36 29.04.2020)

כן אפשר 🙂

ג'ני (23:08 30.05.2019)

אפשר עם בשר בקר טחון? אם כן אז אותה כמות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:52 31.05.2019)

כן. אותה כמות.

ליעד (15:53 22.03.2019)

הערה קטנה- במידה ומוסיפים שיבולת שועל, המתכון כבר לא פליאו..
מה ניתן להוסיף במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:14 22.03.2019)

היי ליעד,
הכדורים מתפרקים? אם כן אפשר להכניס את התערובת לחצי שעה למקרר להתגבשות.

נטע (22:43 7.03.2019)

שלום אפרת,

אפשר להשתמש באורז מבושל?
ואם לא – יש לי אורז מבושל שיצא קצת דביק, איך אפשר למחזר אותו?

תודה, את אלופה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 8.03.2019)

היי נטע,
במתכון הזה פחות מומלץ כי האורז צריך להתבשל ברוטב.
המתכון הזה יותר מתאים – קציצות אורז ובשר.

ליאת (13:56 7.01.2019)

שאלה לגבי הרוטב, הכנתי את המתכון מספר פעמים (עם בשר טחון) אני מכינה כמות כפולה שישאר גם למחרת. הבעיה שכל פעם למחרת אחרי לילה במקרר לא נשאר רוטב – האורז סופג את הכל. אני שמה יותר מ6 כוסות – לא מודדת שמה כמעט עד סוף הסיר. מה עושים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:25 7.01.2019)

היי ליאת,
אני ממליצה חלק מהרוטב לשמור בנפרד מהכדורים ולחבר ביניהם רק בחימום החוזר.

שרית (08:36 29.11.2018)

הי, אם אשתמש באורז עגול זה מתאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:06 29.11.2018)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר.

ליאור (22:48 21.07.2018)

היי, יש עדיפות לסוג אורז? בסמטי מתאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:14 22.07.2018)

לא משנה. אני השתמשתי באורז פרסי אבל אפשר גם בסמטי.

מוניקה (10:53 7.06.2018)

הי אפרת,
אני רוצה להכין עם בשר בקר
אבל אין אורז לבן
האם המתכון מצליח עם אורז חום מלא? ואם כן מה הכמויות הנדרשות של המרכיבים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:58 7.06.2018)

היי מוניקה,
לגבי בשר בקר אין בעיה אבל אני לא יודעת איך זה ייצא עם אורז חום מלא. לגבי יתר החומרים לא אמור להיות שינוי.

מוניקה (13:30 10.06.2018)

אכן יצא קצת דחוס
אזכור לפעם הבאה..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:44 10.06.2018)

תודה שחזרת לעדכן.

אורלי (19:19 25.04.2018)

איזו תוספת אפשר להכין לצד הקציצות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:12 25.04.2018)

בגלל שיש בקציצות אורז ובשר אין צורך בתוספת נוספת למעט סלט.

יפעת (13:39 4.04.2018)

היי

מה הכמויות שיש לעשות למתכון זה עבור 250 גרם בשר טחון? האם לחלק את כל שאר המרכיבים לשתיים גם כן? והאם זמן הבישול משתנה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:20 4.04.2018)

כן, כדאי להכין מחצית מיתר הכמויות. זמן הבישול אינו משתנה.

יפעת (14:54 13.04.2018)

היי

בישלתי את הכדורי אורז 45 דק’ למרות שהשתמשתי ב250 גרם בשר טחון כפי שרשמת לי מעלה. הכדורים התרחבו ויצאו רכים אך כל הרוטב התייבש לגמרי אני רוצה להגיש אותם עם רוטב מה אפשר לעשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:50 13.04.2018)

היי יפעת,
אולי זה התבשל על אש שהיא קצת גבוהה מידי ולכן הכדורים ספגו את כל הרוטב.
בכל מקרה אני ממליצה להכין רוטב בנפרד: לבשל כוס וחצי מים עם 2 כפות רסק עגבניות, שן שום כתושה, עגבניה מגורדת, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

לי (20:37 4.02.2018)

היי אפרת
המתכון מעולה, הכנתי אותו בעבר עם בשר.
האם לדעתך המתכון יצליח עם פתיתי סוייה (בגודל בשר טחון)?
האם הקציצות יחזיקו בבישול?
יש לך רעיון איך לגרום לזה לעבוד?
תודה! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:37 5.02.2018)

היי לי,
האמת שאין לי מושג. זה משהו שצריך לנסות.

אילת (11:34 30.12.2017)

היי, המתכון הזה אצלי קבוע על המקרר ואני מכינה אותו הרבה. פשוט, קל וטעים מאוד. בהתחלה הבן שלי לא רצה לטעום מאחר והוא לא אוהב אורז אבל אחרי שהוא ראה שאני מכינה אותו שוב ושוב הוא ביקש לטעום ואכן אהב מיד והיום זאת המנה האהובה עליו.
ממליצה להורים שהילדים שלהם לא מוכנים לנסות בהתחלה משהו חדש, להתמיד ולהמשיך להכין את אותו מתכון ובסוף הם יתרצו.
האתר הזה מציל אותי לרוב, מפאת זמן ואכן נותן רעיונות מצויינים למתכונים קלים וטובים.
למתכון זה הוספתי גם כפית בהרת וזה מעשיר את הטעם ולפעמים אני משתמשת בעגבניות טריות טחונות במקום רסק עגבניות וזה גם משפר את הטעם.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:16 30.12.2017)

תודה אילת! כיף לשמוע 🙂

קארין (13:47 17.11.2017)

שלום!! אני מכינה עכשיו.הכדורים התרחבו לאחר 45 דקות בישול.עדין יש רוטב.
עד מתי לבשל? שיגמר הרוטב פחות או יותר? האם להעביר לסיר אחר שהם לא יהיו צפופים?
מפחדת שנדבקו/התפרקו
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:02 17.11.2017)

אם הכדורים התנפחו אז הם מוכנים. יש לכבות את האש.
אמור להשאר רוטב.

מלכי (17:00 25.10.2017)

אני יכולה לשים עוף טחון ואולי יש לך מתכון של קציצות אורז עם עוף

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:54 25.10.2017)

היי מלכי,
אין לי מתכון של קציצות אורז ועוף אבל אפשר להכין את המתכון הזה עם עוף טחון במקום הודו.

ענת (08:29 7.09.2017)

הי, האם הסלק שמוסיפים אמור להיות מבושל או חי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:20 7.09.2017)

סלק חי, רק חשוב לחתוך אותו לקוביות קטנות כדי שיספיק להתבשל.
יום מקסים 🙂

זיו (23:24 4.06.2017)

הי, אתר מעולה! אכן, מתכונים ב 10 דק’!
ניתן להחליף את האורז בעדשים? או תוספת אחרת עם ערך תזונתי יותר טוב?

תודה.

מתכונים ב-10 דקות (07:55 5.06.2017)

היי זיו,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר להכין גם עם בורגול במקום האורז.
עדשים הייתי ממליצה להוסיף בנוסף לחלק מהאורז והבשר ולא במקום. כדאי שאלה יהיו עדשים מבושלות כבר.
יום מקסים 🙂

אביה (17:48 23.02.2017)

שלום אפרת,
קודם כל תודה על האתר! הוא תמיד הכתובת הראשונה שלי כשאני מחפשת מתכונים:)
ניסיתי להכין את הכדורי בשר, כשהכנסתי אותם לסיר הם עמדו יפה כל כדור בנפרד, אבל במהלך הבישול הם התפרקו לגמרי… יצא סתם אורז עם בשר טחון. למה?

מתכונים ב-10 דקות (18:14 23.02.2017)

היי אביה,
מוזר. ערבבת אותם במקרה? היה מספיק מקום לכולם בסיר להיות בשכבה אחת או שהם היו צפופים זה לזה?
השתמשת באורז לבן לא מבושל נכון?

שפרה (16:44 17.11.2016)

שלום רציתי לשאול אם אין אבקת מרק ……..???

מתכונים ב-10 דקות (20:03 17.11.2016)

היי שפרה,
אפשר להכין גם בלי אבקת מרק.

הדסה (22:06 26.04.2016)

שלום אפרת,
אני מחפשת מתכון לקציצות דגים (בקלה למען הדיוק).. יש מצב שהמצכון הזה יעבוד??
תודה ומועדים לשמחה.
אגב,האתר שלך מדהים!!

מתכונים ב-10 דקות (00:47 27.04.2016)

היי הדסה,
אין לי מתכון לקציצות דגים אבל אני מקווה בקרוב לפרסם מתכון כזה.
המתכון הזה הוא בשילוב עם אורז, את רוצה לשלב את הדגים עם אורז?
חג שמח 🙂

רינה (17:08 10.03.2016)

אפשר לבשל את הכדורים בתוך תבשיל שמתבשל על אש גבוהה זה לא יהרוס אותם??

מתכונים ב-10 דקות (17:45 10.03.2016)

היי רינה,
חשוב שהתבשיל יכיל הרבה רוטב באופן כזה שיכסה את הכדורים ועדיף להנמיך לאש בינונית-נמוכה.

רינב (08:59 10.03.2016)

הי האם אפשר לטחון קצץ את האורז זה עדיין יצא טוב?? או שלא מומלץ??

מתכונים ב-10 דקות (09:15 10.03.2016)

היי,
לא ניסיתי אז אני לא יודעת. אני מניחה שזה ייצא בסדר.

שירה (17:51 20.12.2015)

בס”ד
שלום:
אולי צריך לציין במתכון שבשר שהיה קפוא והופשר אי אפשר להקפיא ללא בישול.
{מהניסיון שלי….אני גם מפשירה בשר במקרר ולא בחוץ}.
:}
נראה מתכון טוב:}

מתכונים ב-10 דקות (19:19 20.12.2015)

את צודקת בהחלט שירה. הוספתי הערה.
תודה! 🙂

אפרת (12:01 28.07.2015)

תודה רבה! המשך יום מקסים גם לך!

אפרת (11:28 28.07.2015)

שמתי 7 כוסות מים והקציצות ממש מתבשלות טוב בתוך הרוטב, נראה לי שבסוף יצא טוב…פעם הבאה אני אנסה להוסיף אולי תפו”א מגורד ויכול להיות שזה ירכך, בכל אופן תודה רבה ואל דאגה, בטוח שתהיה לנו ארוחת צהריים טעימה…

מתכונים ב-10 דקות (11:35 28.07.2015)

כן, תפוח אדמה יכול להיות רעיון טוב.
אני מקווה שהקציצות ימשיכו להתרכך עם הרוטב 🙂
בתאבון ויום נפלא!

אפרת (11:04 28.07.2015)

איזו מקסימה את…את עונה בכזו מהירות…תודה! האמת שטעמתי מהן שוב הרגע והן קצת יותר רכות אבל נראה שלי שהמרקם יותר מדי דחוס, הן לא יוצאות אוריריות כמו קציצות אחרות, כנראה כי חסר ירק בעיסה, אבל כך הקציצות אמורות להיות? דחוסות?

מתכונים ב-10 דקות (11:16 28.07.2015)

תודה, חשוב לי שייצא טעים 🙂
נכון, המרקם שלהן הוא קצת שונה מקציצות רגילות. מעט יותר דחוס (אבל לא ממש דחוס). מה שכן, הן אמורות להיות רכות. הכנת אותן עם הרוטב? כי גם לרוטב יש השפעה על הרכות שלהן. ואם הכנת רוטב, עד איזה גובה מגיע הרוטב ביחס לכדורים?

אפרת (10:53 28.07.2015)

סורי…נשלח פעמיים…

מתכונים ב-10 דקות (10:57 28.07.2015)

היי אפרת,
זה בסדר שלא שמת בצל, זה לא אמור לשנות לגבי הרכות. וגם ביצה אין צורך להוסיף במקרה הזה.
מה הכוונה עדיין קשות? הכוונה שהאורז עדיין לא מבושל או שהעוף קשה? או שהאורז והעוף מבושלים אבל המרקם של הקציצה קשה?

אפרת (10:43 28.07.2015)

הי אפרת…מה שלומך? הכנתי את הקציצות היום אבל עם עוף טחון ובינתיים הם כבר ארבעים דק על האש ומקודם טעמתי אבל הן נשארו קשות, לתערובת לא הוספתי בצל בגלל הילדים, יכול להיות שהבצל הוא זה שנותן רכות או שהוא נותן רק טעם? או אולי הייתי צריכה להוסיף בכלל ביצה לתערובת?

מיכל (23:08 2.05.2015)

חיפשתי לגוון קצת עם האוכל ולעשות דברים חדשים ויצא מעולה, ממש טעים

מתכונים ב-10 דקות (10:57 3.05.2015)

שמחה לשמוע מיכל 🙂
תודה ושבוע נפלא!

הגר (14:25 10.03.2015)

אפשר עם אורז מלא?

מתכונים ב-10 דקות (14:29 10.03.2015)

היי הגר,
לא ניסיתי להכין עם אורז מלא אבל אני מניחה שזה אפשרי.
אם תנסי אשמח להתעדכן בתוצאות 😉

אורנה (10:20 28.11.2014)

היי
הכנתי את הקציצות ויצא מעולה.:)
אמנם הכנתי עם רוטב קצת שונה,
אבל הרעיון של הקציצה: בשר טחון +אורז יצא נפלא
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (10:25 28.11.2014)

מעולה!
תודה על העדכון 😉
שבת שלום 🙂

לילך (09:56 29.10.2014)

עדיין לא הבנתי מה זה רכז עגבניות אפשר הסבר קצת כי אני מכירה רק עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות.

מתכונים ב-10 דקות (09:59 29.10.2014)

היי לילך,
רכז עגבניות הכוונה לרסק עגבניות רגיל (אם תשימי לב בדר”כ על הקופסא רשום “רכז”/”תרכיז”).
יום נפלא 🙂

לילך (18:41 30.10.2014)

תודה רבה 🙂 הכנתי על רסק יצא מעולה

מתכונים ב-10 דקות (18:44 30.10.2014)

בשמחה לילך! תודה לך על העדכון 🙂

אורית (11:42 17.09.2014)

היי, המתכון נראה נפלא וכבר הכנתי מחברת עם רישומים עבור שישי והחג, שאלה בקשר למתכון, כשמוציאים מהמקפיא האם צריך שיפשירו או שאפשר להכניס אותם ככה לרוטב? תודה על כל המתכונים הנפלאים.

מתכונים ב-10 דקות (11:55 17.09.2014)

בשמחה רבה אורית 😉
אפשר להכניס את כדורי האורז ישירות מהמקפיא לרוטב החם (אין צורך להמתין שיפשירו).
שנה טובה ומתוקה!

רונית (11:25 25.07.2014)

מאוד טעים אבל הקציצות התפרקו לגמרי .הוספתי שיבולת שועל לא כל כך עזר.מה לא נכון?

מתכונים ב-10 דקות (11:43 25.07.2014)

הי רונית,
זה יכול לקרות כשיש פחות בשר בתערובת.
כדי שהכדורים לא יתפרקו בפעם הבאה מומלץ להכין את התערובת מראש, לשים במקרר כמה שעות להתגבשות (אפילו אפשר להכין יום לפני) ורק אז ליצור כדורים.
שבת שלום 🙂

אדוה (13:33 9.06.2014)

היי,
תודה כל המתכון ושאלה
רסק או רכז עגבניות?
מה הדבר הנכון הנחוץ?
אשמח לתשובה בהקדם

מתכונים ב-10 דקות (13:37 9.06.2014)

הי אדוה,
הכוונה לרכז עגבניות (עם האחוזים) ולא עגבניות מרוסקות.

מזל (17:02 17.03.2014)

היי, אפשר להוסיף תפ”א במקום סלק.

מתכונים ב-10 דקות (18:03 17.03.2014)

הי מזל, אפשר.

שירן (19:07 4.03.2014)

האם ניתן להמיר את בשר ההודו לבשר בקר (טחון כמובן)?

מתכונים ב-10 דקות (19:33 4.03.2014)

כן שירן, אפשר בהחלט.

לי (17:18 28.02.2014)

היי
המתכון נראה מעולה!
אפשר לשנות את היחס בין הבשר והאורז ככה שיהיה יותר בשר?
למשל 800 ג’ הודו על כוס וחצי אורז?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (17:26 28.02.2014)

היי לי, אני ממליצה דווקא במקרה הזה כן להיצמד למתכון במיוחד אם זאת הפעם הראשונה שמכינים.
ביתר הבשר אפשר להכין אורז עם בשר לפי המתכון המצורף ואז אפשר להשתמש ב300 גרם בשר וכוס אחת של אורז ומחצית משאר החומרים..
https://www.10dakot.co.il/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96-%D7%A2%D7%9D-%D7%91%D7%A9%D7%A8-%D7%98%D7%97%D7%95%D7%9F/
שבת שלום 🙂

לי (18:33 2.03.2014)

יצא מצויין!!
בסוף התאמתי את כמות אורז ל800 גרם הודו שהיו לי, לפי היחס במתכון.
מחצית הוקפא לפני הבישול כי יצא המון 😉
הקציצות סופגות את הרוטב ונוצר טעם נהדר! זה מתכון שאני מאמצת בחום 🙂
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (19:45 2.03.2014)

היי לי, תודה שחזרת לעדכן אותנו! שבוע נפלא 🙂

לימור (13:22 29.01.2014)

למה הכוונה בתבלין עשבים מיובשים? כך זה נקרא? אני כרגע ליד התבלינים בסופר ואין כזה דבר. יש תערובת עשבי טוסקנה המורכב מרוזמרין מרווה קורנית מיורן עלי דפנה ובזיליקום. תודה

מתכונים ב-10 דקות (13:28 29.01.2014)

היי לימור, הכוונה לתבלין מיובש של פטרוזיליה, נענע או בזיליקום (כל אחד קונים בנפרד).
מספיק להשתמש בסוג אחד בלבד אך אפשר לשלב את כולם ביחד בשביל לקבלת טעם מעורב.

לימור (11:33 30.01.2014)

תודה על המענה. אני יכולה לשים 2 כפות של בזיליקום יבש? זה עדיין יהיה טעים? תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (11:38 30.01.2014)

כן, זה יהיה טעים. אני אפילו מציעה בפעם הראשונה לשים כף אחת כדי שהטעם של הבזיליקום לא יהיה חזק מידי.

illani (13:52 22.12.2013)

האם לשים רסק עגבניות או רכז ( 28*30)?
תודה
אילנה

מתכונים ב-10 דקות (14:10 22.12.2013)

היי אילנה, מדובר ברכז עגבניות ולא עגבניות מרוסקות. יום נפלא:)

יעל (13:21 12.12.2013)

היי
מה אפשר לשים במקום סילאן?

מתכונים ב-10 דקות (13:26 12.12.2013)

היי יעל, את יכולה לשים כף סוכר/דבש במקום.

סיון (21:49 8.12.2013)

אפשר קישוא במקום סלק

מתכונים ב-10 דקות (22:49 8.12.2013)

היי סיון, אפשר בהחלט.

סיון (22:51 8.12.2013)

תודה רבה על התגובה המהירה, חייב לציין מאוד אוהבת את האתר שלכם כל יום מנסה משהו חדש

מתכונים ב-10 דקות (10:03 9.12.2013)

כייף לשמוע:)

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.