שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 45-55 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 בצל בינוני חתוך ל-8 (חוצים את הבצל באמצע וכל חלק חוצים ל-4)

1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות קטנות

1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות קטנות

1 קישוא גדול חתוך לקוביות קטנות

3 כפות שמן זית

5 כפות רוטב צ’ילי מתוק

מלח, פלפל שחור




אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרים ומניחים בתבנית על נייר אפיה. מכניסים לתנור ב190 מעלות במשך 45-55 דקות, עד שהירקות מזהיבים ותפוחי האדמה רכים.

הפעל טיימר (45 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
אורז מלא עם פירות יבשים
חיתוכיות פצפוצי אורז

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מאיר (19:36 19.05.2021)

היי.
תןדה על המתכון.
אפשר להוסיף שומשום?

מתכונים ב-10 דקות (20:43 19.05.2021)

אפשר בהחלט, זה מאד מוסיף😊

חוה (17:26 27.10.2020)

הי אפרת
תודה ענקית על אתר מושלם!!
אם אני רוצה לעשות את זה במחבת כזו כפולה נסגרת ונאטמת (בתקווה שאת מבינה למה אני מתכוונת..) כי אין לי כרגע תנור. איך את ממליצה לעשות? עדיין לערבב הכל ביחד ולשים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:21 27.10.2020)

כן, רק מומלץ לשמן את המחבת לפני.

ענת (19:05 16.06.2020)

אפשר להוסיף פלפל אדום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:55 16.06.2020)

כן.

שירה גלבוע (23:40 17.05.2020)

הכנתי היום, יצא טעים.
תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:18 18.05.2020)

תודה שירה 🙂

שירן הררי (11:40 11.01.2019)

אפשר להכין ללא הקישוא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:03 11.01.2019)

כן.

מישל (12:25 14.12.2017)

שלום אפרת! איזה כף לבשל מתכונים שלך הכל מאד ברור עם תמונות ןהסבריםת זה רק לבשל ולהנות! תודה! גם מכינה עוגת כדורי שוקולד ועוגיות שיבולת שועל! שבת שלום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:45 14.12.2017)

תודה מישל 🙂
חנוכה שמח ושבת שלום!

צביה (10:22 24.11.2017)

יצא מעולה!!! תודה על האתר הנפלא! התמכרתי…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 24.11.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה צביה.

חנה ויינשטוק (17:22 4.09.2017)

כמה מנות זה יוצא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:10 4.09.2017)

2-3 מנות.

rf (17:33 12.07.2017)

זה הייתה התוספת שלנו היום בא. צהרים! יצא מעדן!!!

מתכונים ב-10 דקות (18:41 12.07.2017)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה שחזרת לעדכן

רחלי (17:10 17.06.2017)

האם אפשר להשתמש בתפוחי אדמה משקית תפוחי אדמה למיקרו?

מתכונים ב-10 דקות (18:32 17.06.2017)

כן, אפשר.

לינדזן שרה (15:13 2.06.2017)

מתכון מעולה ועבודה פשוטה וקלה. תודה.

מתכונים ב-10 דקות (17:16 2.06.2017)

תודה שרה 🙂
שבת שלום

אורלי (13:19 20.08.2016)

תוספת פשוט מעולה! יאמי!

מתכונים ב-10 דקות (14:38 20.08.2016)

תודה אורלי 🙂

sari (09:10 6.07.2016)

קל להכנה וטעים במיוחד.

מתכונים ב-10 דקות (09:14 6.07.2016)

תודה ויום מקסים 🙂

ענת (18:54 8.06.2016)

שלום אפרת
אני חוששת שיצא קצת חריף עם הצ’ילי
איזה עוד תיבול אפשרי? אולי להוסיף סילאן?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:04 8.06.2016)

היי ענת,
נכון זה יוצא קצת חריף 🙂
אם את רוצה לאזן את הטעמים את יכולה להוסיף 2-3 כפות סילאן ולהפחית בכמות הצ’ילי המתוק ל 2-3 כפות.

רוני (06:54 10.05.2016)

הי,
כמה מנות יוצא מהכמות הזאת.?

מתכונים ב-10 דקות (08:46 10.05.2016)

היי רוני,
אני מניחה שאם זו ארוחה בפני עצמה אז זה מספיק ל2 מנות אבל בדר”כ מגישים את זה כתוספת לצד ארוחה או תוספות אחרות ואז זה מספיק ליותר כי כל אחד אוכל כמות קטנה יותר.
יום נפלא 🙂

דבי (18:22 26.04.2016)

עשינו בסיר בערך כך ויצא מאד טעים.

מה את אומרת על בצל מטוגן וקוביות קישוא וגזר פ. שחור ומלח? יצא טוב כתוספת ירקות לחג?

תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (18:40 26.04.2016)

שמחה שיצא טעים גם בסיר.
לגבי תוספת הירקות, נשמע מעולה 🙂 פשוט וטעים (כמו שצריך).

דבי (00:10 26.04.2016)

הי!

אפשר בסיר? מה יהיה השוני?

(מנסיון, קשה לירקות להתרכך בלי מים).

תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (09:37 26.04.2016)

היי דבי,
אפשר לבשל בסיר אבל קחי בחשבון שהירקות עלולים להפוך לעיסה בעוד שבתנור הם שומרים על צורתם.
אם את מניחה אותם על נייר אפיה וחותכת אותם לקוביות קטנות הם מתרככים יחסית די מהר גם בתנור.

טינה (20:27 4.04.2016)

שלום,
האם לכסות את המגש עם נייר אלומיניום בעת הכנסתו לתנור?

מתכונים ב-10 דקות (21:54 4.04.2016)

לא טינה, אין צורך לכסות.

ריקי (13:43 18.03.2016)

אין על המתכונים שלך פשוטים וטעימים להפליא כל הכבוד חזקי ואמצי

עברתי על כל כך הרבה אתרים שום אתר לא משתווה לאתר הזה .

מתכונים ב-10 דקות (13:54 18.03.2016)

תודה רבה ריקי! כיף גדול לשמוע 🙂
שבת שלום

גלית (19:35 15.12.2015)

הי,

באיזה גודל לחתוך את הבצל?

מתכונים ב-10 דקות (19:49 15.12.2015)

היי גלית,
חותכים את הבצל גס, ל-8 חלקים. הוספתי הערה במתכון 🙂

בינת (22:25 6.08.2015)

שלום! אם אני לא שמה קישואים- מה אפשר לשים במקום?
ושאלה נוספת: כדאי להוסיף גזר?
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (22:31 6.08.2015)

היי בינת,
האמת שזה טעים מאוד גם בלי הקישואים. רק תפו”א, בטטה ובצל.
וכן, את יכולה לשים גזר אם את רוצה ירק נוסף.

אולגה (11:58 6.02.2015)

היי, תודה רבה על המתכונים הנפלאים. אני לא מצליחה למצוא מתכון אחד שמאוד אהבתי. זה ירקות בתנור עם שתי אופציות של רוטב אחד עם בלזמי וסויה והשני מתוקתק.
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (13:11 6.02.2015)

היי אולגה,
מצורף קישור למתכון אנטיפסטי בתנור-
https://www.10dakot.co.il/%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%99-%D7%91%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A8/
שבת שלום!

מיטל (16:11 4.02.2015)

היי רציתי לשאול הקישוא עם קליפה או בלי? תודה

מתכונים ב-10 דקות (16:15 4.02.2015)

הי מיטל,
אפשר לתבל את זה כי פשוט וטעים: שמן זית, מלח ופלפל.
לגבי הקליפה- איך שאת אוהבת. אפשר להשאיר את הקליפה ואפשר לקלף.

מיטל (15:54 4.02.2015)

שלום רב מה אפשר לשים במקום הצלי? אני רוצה משהו לא מתוק תודה.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.