זמן הכנה: 10 דקות
מצרכים:
2 פרוסות של חזה עוף
תיבול: חצי כפית פפריקה מתוקה, מלח וקורט פלפל.
אופן הכנה:
-חותכים את חזה העוף לאורכו לרצועות דקות.
-מתבלים את רצועות העוף.
-יוצרים עיגול מכל רצועה ומהדקים את הקצוות בעזרת קיסם.
-מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים כדקה מכל צד.
-מוציאים מהאש ומסירים את הקיסם.
היי אפרת, לא אוהבים אצלי חזה עוף שהוא לא שניצל כי הוא יבש להם… האם המתכון הזה גם יבש?
ונראה לי אף פעם לא מיותר להחמיא על האתר הזה שהוא מושלם!!!
היי מרגלית,
המתכון הזה יחסית יבש ופריך אבל לא מאד יבש.
אני חושבת שכדאי לנסות ולראות אם הולך(:
תודה על הפרגון😊
האם החזה במתכון הזה מתייבש כשמחממים שוב? לשבת ביום למשל?
היי,
הטבעות במיטבן ביום ההכנה, אבל אפשר להגיש גם יום אחרי אחרי חימום קל במחבת. אם זה לשבת- אפשר לחמם על פלטה ואז זה יהיה באמת טיפה יותר יבש😊
היי אפרת
רוצה להכין היום
את הקטע עם הקיסם לא כל כך הבנתי משאירים את הקיסם?
יש דרך אחרת לחבר את הקצוות?
בתודה מראש
ויום נעים.
היי עינת,
מטגנים עם הקיסם ולאחר הטיגון מוציאים.
הקיסם חשוב כדי שיתקבלו טבעות חזה עוף. אם את לא מעוניינת לטגן עם קיסם את יכולה לטגן בלי, רק שבמקרה כזה הצורה לא תהיה עגולה אלא פשוט רצועות חזה עוף.🙂
לא הבנתי בדיוק איך מחברים עם קיסם?
מחברים את שני הקצוות של רצועות העוף בעזרת קיסם לצורה עיגול
היי אפרת! תודה רבה!
יצא פשוט מווושלם!!!!!!!!!!!!!!!!
גם טעים וגם יפה!!!!!!!!!!!!!
שמחה לשמוע 🙂
תודה כבי
טעים יפה וכיפי….גם למבוגרים עושה חשק.
שמחה שאהבת 🙂
תודה תמר
נראה לי שילדי המפונקים יאהבו- האם ניתן לאפות? או עדיף להכין בערב ולחמם לפני ארוחת צהריים?
היי,
אפשר לאפות אבל מומלץ יותר לטגן כי באפיה חזה העוף יוצא יבש. לא צריך לטגן עם הרבה שמן, מספיק לשים כפית שמן במחבת.
טעים מאוד אתר מושלם
שמחה שיצא טעים 🙂
היי המתכונים שלך מדהימיםםםםם ומוצלחים תודה רבה חובה אפליקציה ! וחוץ מאפריקה האם אפשר להוסיף צ’ילי ואם כן אז מה הכמות?
תודה ספיר 🙂
הכוונה לרוטב צ’ילי מתוק כן? אם כן, אפשר להוסיף 2-3 כפות.