שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25 דקות

מס’ מנות: 15-18 יחידות

סוג: חלבי

מצרכים:

1 כוס קמח תופח

3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת

4 כפות שמן זית

1 ביצה

2 כפות גדושות גבינה לבנה

כף גדושה גבינה בולגרית מפוררת

1/3 כוס זיתים מגולענים קצוצים

מלח, פלפל שחור

לקישוט: שומשום/קצח

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

-מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת בצקית אחידה.

– בעזרת ידיים רטובות (מאחר והבצק דביק) יוצרים כדורים/לביבות ומניחים במרווחים על נייר האפיה. מברישים בשמן זית ומפזרים שומשום/קצח לקישוט.

-אופים כ-25 דקות עד להזהבה.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט תירס וגמבה
עוגת גבינה ואוראו

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הדר (18:54 18.07.2021)

שלום , אם אין לי גבינה בולגרית/גבינה מלוחה אחרת מה אפשר במקום?

מתכונים ב-10 דקות (19:53 18.07.2021)

היי הדר,
אפשר לשים עוד כף גבינה צהובה(:

דינה (23:15 13.06.2021)

מתכון מצוין כמו כל המתכונים שלך אפרת!! החיסרון היחידי היה שהם נחטפו כל כך מהר ולא הספיק לכולם… ממליצנה להכפיל כמויות!!!!

מתכונים ב-10 דקות (00:18 14.06.2021)

איזה כיף שהתחסל! שמחה שאהבתם, ותודה על השיתוף דינה❤

לימור (10:56 17.05.2021)

תודה רבה אפרת, הכנתי אתמול ויצא מושלם

מתכונים ב-10 דקות (20:16 17.05.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה על השיתוף לימור💗

אביבית (17:57 9.05.2021)

וואו מתכון מושלם עשיתי את המתכון באופן מדוייק ויצא טעים טעיםםם תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (19:43 9.05.2021)

וואו נראה פשוט מעולה! תודה לך על השיתוף❤

סהר טל (22:48 10.02.2021)

הכנתי ויצא ממש ממש טעים
תודה לך על כל האתר המדהים הזה

מתכונים ב-10 דקות (07:37 11.02.2021)

כיף לשמוע ! תודה רבה❤️

יוליה (19:01 10.02.2021)

החלפתי את השמן זית ב30 גרם חמאה לפי עצתה של אפרת כי רציתי טעם חמאתי יותר. ושמתי פטה כבשים במקום בולגרית – יצא מדהים! כמו כל המתכונים באתר הזה🤍

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:10 10.02.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

יוליה (21:42 9.02.2021)

היי אפרת 🙂 קודם כל רציתי להגיד שאת מהממת והאתר שלך קבוע מקום ראשון אצלי וכל מתכון גורף מלא מחמאות אז תודה🙏🏽❤️
רציתי לשאול אם במקום שמן זית אפשר לשים חמאה ואם כן כמה. אני רוצה שיהייה להם טעם חמאתי שאי אפשר יהייה להפסיק לאכול.
תודה מראש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:08 10.02.2021)

תודה יוליה יקרה ❤️
ולשאלתך- בטח, אפשר לשים 30 גרם חמאה.

יוליה (09:17 10.02.2021)

תודה על התשובה המהירה❤️

מירי (09:15 23.01.2021)

מתכון שתמיד מצליח ונאכל במהרה כמאפינס או כלביבות. עכשיו כלביבות בתנור. שכחתי למרוח שמן ושמתי רק שומשום מעל. לא יצא יבש?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:17 23.01.2021)

היי מירי,
ראיתי רק עכשיו.
זה יכול לצאת קצת חיוור. איך יצא?

שמרית (17:00 18.12.2020)

היי, יש לי מחר בבוקר מסיבת יומהולדת ומלא דברים להכין. האם אני יכולה לסדר תבנית לפני אפייה ולשים במקרר לילה לפני ובבוקר לאפות?

מתכונים ב-10 דקות (17:04 19.12.2020)

היי שמרית,
אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר. בוקר למחרת מומלץ להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 5-10 דקות.
שבוע נעים 🙂

מירי (09:56 28.11.2020)

הנה עדות להצלחה של המתכון בתבניות מאפינס אישיות. תודה!!כפי שכתבתי הוספתי קופסת גבינה מלאה לא רק 2 כפות וקצת יותר זיתים.

מתכונים ב-10 דקות (16:26 28.11.2020)

תודה רבה מירי! נראה מעולהההה🌸❤️

מירי (08:31 28.11.2020)

יצא נהדר בתבניות מאפינס. הגדלתי את כמות הגבינה הלבנה לקופסה. אם יש לך טיפים נוספים ל”שכלול” המאפינס אשמח.

מתכונים ב-10 דקות (16:26 28.11.2020)

שמחה לקרוא שאהבת מירי 🙂
תוכלי להוסיף מילויים שונים- פטריות, תרד, פלפלים קלויים וכ’ו
משדרג מאוד 🌸

לילו (21:23 17.11.2020)

יצא מהמם!! ממליצה להוסיף אורגנו וטיפה רסק

מתכונים ב-10 דקות (21:57 17.11.2020)

תודה על הטיפ לילו 🙂
ערב נעים ❤️

טובה (19:11 5.11.2020)

וואוו יצא מהמם!
עשיתי לילדים יצא מצוין!
(לא עשיתי עם בולגרית)
תודה ושבת שלום!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:26 5.11.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך ושבת שלום!

קרן (16:40 21.09.2020)

היי, כמה קלוריות יש במנה של 4 יחידות בערך?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:39 21.09.2020)

היי קרן,
זה יוצא בערך כ-60 קלוריות ליחידה.

לימור (11:43 2.08.2020)

שוב תודה רבה אפרת על עוד מתכון נהדר! נהנינו בטרוף!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:31 2.08.2020)

שמחה לשמוע 💜

קרן (14:54 30.07.2020)

היי, זה בסדר שאני מכינה היום (יום חמישי) וביום שבת בערב מביאה לארוחה? (כמובן עד אז אשמור במקרר)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:30 30.07.2020)

כן. כדאי לחמם לפני ההגשה.

שירה (22:33 27.07.2020)

טעים! הכנתי עם גבינה בולגרית למריחה במקום מפוררת ויצא אש!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:13 28.07.2020)

מעולה 🙂
תודה שירה

מאי (14:42 27.07.2020)

היי אפרת
שואלת לגבי ערבוב החומרים. האם בכל פעם שמוסיפים חומר אחר לקערה צריך לערבב או רק בסוף, מערבבים פעם אחת את הכל ביחד? האם יש לזה חשיבות בכלל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:48 27.07.2020)

היי מאי,
בעוגות בחושות מומלץ לערבב אחרי כל מרכיב.
במקרה הזה אפשר לשים הכל בקערה ולערבב בסוף.

מיכל (01:07 8.07.2020)

היי! אשמח לדעת, השמן זית שכתוב צריך להיות בתוך הבלילה או לציפוי לפני האפיה בלבד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:18 8.07.2020)

בתוך התערובת.

רונית (15:09 5.06.2020)

מתכונים מעולים! אין עליך! איך מכזאת כמות של מצרכים יוצאים 15-18 לחמניות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:16 5.06.2020)

היי רונית 🙂
יש ליצור כדורים קטנים (הם תופחים קצת באפיה) ואז יוצאת כמות גדולה.

רונית (15:26 5.06.2020)

הבנתי. בכל מקרה, זה מעולה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:17 5.06.2020)

❤️

מור (21:55 25.05.2020)

תודה על המתכון! יצא מאוד טעים, אבל החלק החיצוני יצא הרבה יותר קריספי משציפיתי. זה אמור להיות ככה? אם לא, מה כדאי לשפר לפעם הבאה? אולי שמתי יותר מדי זמן בתנור או מרחתי יותר מדי שמן? (מתחילה לגמרי במטבח אז אין לי מושג מה עלול להשפיע)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:33 26.05.2020)

היי מור,
זה אמור לצאת פריך בחלק החיצוני 🙂
פעם הבאה אפשר לקצר את זמן האפיה ל20 דקות.

שירה (12:49 28.05.2020)

הי אפרת
אם אין לי קפח תופת אפשר קמח רגיל וא. אפיה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:09 28.05.2020)

אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

הודיה (21:36 23.05.2020)

שלום
קודם כל תודה רבה על כל המתכונים הנהדרים…
שאלה קטנה, אפשר לשים את הבלילה בתבניות מאפינס אישיות מקרטון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:41 23.05.2020)

אני חושבת שכן. רצוי לשמן אותן ולהוסיף 1-2 כפות נוספות של גבינה לבנה (שהתערובת תצא רכה ודביקה).

ליאת (14:41 19.05.2020)

היי אפרת.
אחלה מתכון!! הפך לכוכב בארוחות חלביות ומדי פעם אני מכינה כארוחת ערב. אני מכינה אותם בתוך תבנית שקעים (כמו קאפקייקס) מכדררת ושמה בשקע וזה יוצא מעולה!
תודה לך! אין על האתר שלך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:37 19.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה ליאת

. . (21:31 17.05.2020)

הי אפרת,
הכנתי עכשיו עם קמח 80 אחוז
יצא פשוט מושלם!!טרפנו הכל!
הכנתי מראש כפול כי ידעתי שיצא טוב..
תודה ענקית!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:13 18.05.2020)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

רוני (17:52 12.05.2020)

מושלם! נזלל במהרה 😅

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:03 12.05.2020)

מהמם 😍
תודה רוני

איילת א (16:01 11.05.2020)

יצא מעולה!! נטרף על ידי הקטנים והגדולים ביחד 😜
תודה רבה 🌷

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:40 11.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה איילת

אור סופר (14:33 11.05.2020)

יצא מדהים מדהים!!
לא נשאר כדי לצלם ♥♥

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:39 11.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אור

מ (21:01 22.04.2020)

שלום אפרת!
אני מאד נהית מכל המתכונים שלך!
רציתי לשאול אם ברכתו מזונות?
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:19 22.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️
לגבי שאלתך, לא בטוחה ולא רוצה להטעות 🙂

אפרתוש (10:14 26.02.2020)

שלום
רציתי לשאול אם אפשר להמיר את הקמח תופח בקמח כוסמין לבן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:58 26.02.2020)

כן, אפשר לשים כוס קמח כוסמין לבן + כפית אבקת אפיה.

רחל (10:33 25.02.2020)

אפשרי לאפות את זה במולטי קייק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:28 25.02.2020)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.

רינת (13:41 16.01.2020)

שלום
אפשר גבינת פטה במקום בולגרית?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:20 16.01.2020)

כן אפשר.

תמי ק (18:07 30.12.2019)

כמה שזה טעיםםםם.
הבנות שלי טרפו!
תודה לך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:51 30.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה תמי

הדס (22:40 21.12.2019)

האם אפשר במקום צהובה מוצרלה ?.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:12 21.12.2019)

כן.

אסתי (20:39 15.12.2019)

יצא סוףףףףף!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 15.12.2019)

ואו נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

ג (20:02 14.12.2019)

אפשר להכין גם עם קמח בלי גלוטן? קונדיטור… אם כן כמה לשים??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:12 14.12.2019)

לא בטוחה אם זה ייצא מוצלח עם קמח קונדיטור בלבד.
אם יש לך קמח תמי או כרגיל אז עדיף. יש לשים כוס קמח ולהוסיף כפית אבקת אפיה.

יערית (12:48 23.02.2021)

אני עושה עם 2/3 כוס קמח קונדיטור 1/3 כוס קמח אורז מלא. זה מתכון קבוע אצלי ויוצא מושלם!!

עינת (12:09 7.09.2019)

אפרת יקרה, האתר שלך הוא התנ”ך שלי בענייני אפיה ובישול.
את מלכה, ואין לך מושג כמה השתנה המטבח שלי מאז שהכרתי את האתר שלך.
המתכון הנהדר הזה הוא החטיף השבועי שלנו מול הטלויזיה.
אלף תודות!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:41 7.09.2019)

תודה עינת ❤️

רוני; (18:17 25.08.2019)

ממש מעולה!
פינוק מהיר ונחמד.
עשיתי בלי גבינה בולגרית, ואת הלביבות יצרתי עם שתי כפות 🙂
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:05 25.08.2019)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

אביגיל (11:56 31.07.2019)

אין לי גבינה בולגרי. אפשר בלי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:26 31.07.2019)

כן אפשר להכין בלי.

רותי (14:53 22.07.2019)

אפשר להוסיף פטריות? משימורים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:19 23.07.2019)

אפשר. מומלץ לקצוץ אותן.

אורית (22:15 14.07.2021)

האם צריך לטגן את הפטריות לפני? (הכוונה לפטריות לא משימורים)

מתכונים ב-10 דקות (00:22 15.07.2021)

לא חייב, יוצא מצוין גם ללא טיגון מקדים.

לאה (14:56 3.07.2019)

יואוו פשוט מושלם אין מילייםםםםם
תמיד אני מחפשת מתכונים באתרים…מתאכזבת..ותמיד חוזרת לכאן..
אין על האתר שלך אפרת..אלופה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:06 3.07.2019)

תודה לאה, כיף לשמוע ❤️

עינת (19:47 28.06.2019)

ממש טעים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:55 29.06.2019)

שמחה שאהבת 🙂

ענת (11:32 22.06.2019)

פשוט טעים!! תודה על מתכון מצוין

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:23 22.06.2019)

שמחה שנהנית מהמתכון 🙂
תודה ענת

חן (11:43 19.06.2019)

היא רוצה שזה יהיה על זה שוקולד,אבל זה יכול להיות גם צבוע בצבע שוקולד.
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 19.06.2019)

אז קמח מלא בא בחשבון? כי אם מכינים את זה עם קמח מלא, הצבע יהיה חום אבל מצד שני המרקם יהיה קצת דחוס.

חן (11:26 17.06.2019)

היי,
הבת שלי בת השלוש לא מוכנה לאכול כל מה שהוא לבן ולא צבוע בשוקולד?מה אפשר להכין לה שזה יהיה קצת יותר בריא אבל בצבע חום?
תודה מראש.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:19 17.06.2019)

השאלה היא לגבי המתכון הזה או בכלל?
היא אוהבת שהמאכל הוא בצבע חום (ואז אפשר להשתמש בקמחים מלאים) או שהיא רוצה שיהיה על זה שוקולד?

צופיה (11:45 7.06.2019)

הי אפרת,
ראיתי שיצאת לחופש אבל הייתי חייבת לכתוב ותראי את זה כשתחזרי
בעלי טוען שמאז שהכרתי את האתר הזה נהייתי בשלנית והוא צודק
כל הדברים שאני מכינה יוצאים פצצה
את אלופה, תודה על הכל.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:21 9.06.2019)

תודה צופיה יקרה ❤️

דבורה לאה (23:12 6.06.2019)

יצא פשוט מעולה!! תודה😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:18 9.06.2019)

נראה מעולה 😍

הדס (20:20 3.06.2019)

היי,
האם אפשר להמיר את הגבינה הבולגרית בגבינה צהובה או להוריד לגמרי?
אפשר להמיר אותה לגבינה צפתית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:04 4.06.2019)

אפשר פשוט לוותר על הגבינה הבולגרית.

בתאל (07:53 20.05.2019)

היי הכנתי ואני רותה להגיש רק בשבת
כדאי לאפות ואז להקפיא או להקפיא לפני אפיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 20.05.2019)

את יכולה לאפות ולהקפיא לאחר האפיה (ולאחר קירור לטמפ’ החדר).
יש להוציא להפשרה על השיש ככשעתיים לפחות לפני ההגשה. כמה דקות לפני ההגשה לחמם.

אלמוג (16:18 19.03.2019)

היי. אם אני רוצה לשים את זה במשלוח מנות למחר, איפה לאחסן את זה בינתיים?(כדי שהטעם שלו גם ישאר טעים)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:21 19.03.2019)

אפשר לשמור בקופסה אטומה במקרר. אני ממליצה לחמם קצת בתנור לפני ולצנן לפני שאורזים במשלוח (החימום יחזיר קצת את הפריכות).

חן אמויאל (14:05 25.02.2019)

אם מרחתי בטעות ביצה מעל :/, זה יצא קשה או משהו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:02 25.02.2019)

זה ייצא בסדר גמור 🙂

אירית (21:13 12.02.2019)

הי , הבת שלי רגישה לביצים יודעת להגיד לי במתכון הזה ושל המפינס המלוחים במה מומלץ להחליף את הביצים ועדיין ייצא טעים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:38 13.02.2019)

היי אירית,
במאפינס מלוחים אפשר לשים כ-3 כפות חלב במקום הביצה.
במתכון הזה אפשר לשים כף נוספת של גבינה לבנה ו 2-4 כפות חלב.

נעמה (05:52 4.02.2019)

מתכון מושלםםםם תודה רבה לך!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:18 4.02.2019)

תודה נעמה, שמחה שאהבת 🙂

שני (10:33 23.01.2019)

היי אפרת
אני רוצה חהדתמש בקמח כוסמין (לבן). כמה אבקת אפייה לשים?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:35 23.01.2019)

היי שני,
אפשר לשים כוס קמח כוסמין + כפית אבקת אפיה.

רז (19:13 31.12.2018)

מוצלח וטעים מאוד! תודה רבה 3>

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 31.12.2018)

שמחה שאהבת 🙂

שרה (18:15 31.12.2018)

היי

אפשר לשים במקום גבינה לבנה שמנת חמוצה או קוט’ג באותה כמות?

תודה שרה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 31.12.2018)

כן. עדיף שמנת חמוצה.

שרי (23:47 17.12.2018)

היי
חושבת שאפשר להחליף את הזיתים התירס? או משהו אחר שתוכלי להמליץ לי, אולי גם בלי כלום? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:38 18.12.2018)

היי שרי,
הזיתים מוסיפים עוד טעם אבל אפשר להכין גם בלי כלום.
*אם רוצים תחליף אפשר להוסיף תירס.

מור (09:44 21.10.2018)

הכנתי כבר כמה פעמים את המתכון, כמובן שהכפלתי כמויות כי זה נגמר תוך דקה !! מתכון פצצה
אני רוצה להכין לחמי (חולה סכרת) ולהשתמש בקמח מלא/כוסמין 100%
זה אפשרי ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:52 21.10.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להכין עם קמח כוסמין מלא. זה ייצא קצת פחות אוורירי אבל עדיין טעים.
שבוע מקסים

מור (13:57 21.10.2018)

מה עדיף קמח מלא או כוסמין ? מה יצא יותר אוורירי ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:22 21.10.2018)

קמח כוסמין מלא בדר”כ יוצא יותר מוצלח.

נטע (13:41 11.10.2018)

היי, המתכון נראה מושלם ואני רוצה להכין אותו.
אשמח לדעת מה הכוונה ב-כוס קמח תופח
איזה כוס? 140 גרם?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:02 11.10.2018)

נכון. כוס קמח = 140 גרם.
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס זכוכית עם ידית.

עינת (20:58 24.09.2018)

הכנתי את המתכון הנהדר הזה עשרות פעמים, ובכל פעם מחדש- החטיפים נחטפים במהירות. תודה רבה לך על האתר המצוין. בזכותך הפכתי לחובבת בישול/אפיה מדופלמת😍

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:02 24.09.2018)

שמחה לשמוע!
תודה עינת 🌺

תהל (13:59 21.08.2018)

נדיר ולהיט!!!
הילדים באמת לא הפסיקו לאכול!!!

בקי (13:34 12.09.2018)

במה אפשר להחליף את הגבינה הצהובה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:40 12.09.2018)

יותר טעים עם גבינה צהובה אבל אם את מוותרת כדאי לשים 2-3 כפות בולגרית ואם יש לך פרמזן אז אפשר להוסיף כף.

בקי (22:44 12.09.2018)

תודה רבה

אלישי (19:29 22.07.2018)

אפשר לוותר על הבולגרית…

יעל (16:14 10.06.2018)

אל תצחקו עלי אני בחורה בת 17 ואף פעם לא הכנתי דבר אבל פתאום ראיתי את המתכון הזה והחלטתי שהוא הדבר הראשון שאני אעשה ובאמת יצא מושלם וטעים במיוחד!!!
בקיצור אין לי זמן לכתוב כי אני חייבת לעוף להכין את הנגלה הבאה
אז תודה רבה אפרת!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:51 10.06.2018)

כל הכבוד, מקווה שזאת תהיה רק ההתחלה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא 🌷

יעל ב. (21:27 10.06.2018)

אני מבינה שיש כאן שתי “יעל” שחדשות באפיה אני זאת יעל ב. מהתגובה האחרונה.
בכל אופן הספקתי כבר לשתף חברות במתכון הטעים הזה והן מתלקקות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:16 10.06.2018)

תודה יעל 🙂

אורטל (11:54 6.06.2018)

תודה רבה אפרת.
חטיפים מעולים! הכנתי עם 70% כוסמין לבן ויצא רך וטעים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 6.06.2018)

תודה אורטל, שמחה שיצא טעים 🙂

תהילה (15:51 22.05.2018)

אין מילים כמה זה טעים… בזכותך התחלתי לאהוב את המטבח….תודה ענקית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:21 22.05.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה תהילה 🙂

חיה רוזן (11:38 20.05.2018)

אלופה אחת כל המתכונים שלך נפלאים וטעימים כולל המתכון הזה , אני מחכה לפינת בישול מתכונים ב 10 דקות בטלוויזיה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:13 20.05.2018)

תודה חיה 🙂

שלי (16:12 19.05.2018)

אפשר לוותר על השמן ? או לשים כף אחת בלבד?? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:57 20.05.2018)

נראה לי שאפשר לשים כף אחת.

ואלרי (01:34 21.02.2018)

כמו כל המתכונים באתר, גם זה מאוד קל להכנה ומאוד טעים. תודה .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:32 21.02.2018)

תודה ואלרי 🙂
יום מקסים

אוריה (17:55 15.02.2018)

שלום.
אפשר להשתמש בקמח מלא 80% ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:20 15.02.2018)

אפשר, יכול להיות שזה ייצא קצת יותר דחוס.
אם במקרה הבצק יבש או מתפורר כדאי לשים 1-2 כפות גבינה לבנה נוספות.

אביה (23:56 29.01.2018)

הכנתי בצ’יק ונטרף בצ’ק. תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:33 30.01.2018)

כמו שצריך 😉
תודה אביה ויום מקסים!

מירב (14:58 14.01.2018)

שלום רב, המתכונים שלך מעולים, האם אפשר למזוג את התערובת למנגטים מנייר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:52 14.01.2018)

היי מירב,
אפשר. אם אלה מנג’טים מנייר דק יש להניח אותם בתוך תבנית שקעים מסיליקון או מתכת כדי שיהיו יציבים ורק אז לצקת לתוכם את התערובת.

לאה (09:48 25.12.2017)

אם אני רוצה להכין למסיבה בגן בבוקר- אפשר להכין ביום לפני? וכדאי לשים במקרר? או שזה יהיה הרבה פחות טעים?…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:01 25.12.2017)

היי לאה,
אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר. בוקר למחרת מומלץ להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 5-10 דקות.
יום נעים 🙂

עדי (13:25 23.12.2017)

האם אפשר להחליף את הביצים במשהו אחר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:23 23.12.2017)

היי עדי,
אני חושבת שאפשר לוותר על הביצה ולשים כף נוספת של גבינה לבנה ו 2-4 כפות חלב.

שרית (18:48 19.12.2017)

ערב טוב,
רוצה להכין היום אבל אין לי בולגרית…
יהיה טעים בלי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:46 19.12.2017)

כן, אפשר להכין גם בלי הבולגרית.

מרין (14:47 7.12.2017)

הכנתי את הכדורים בדיוק כמו במתכון עם גבינות רזות (3% ו5%) ויצא מושלם! מתון דיאטטי וטעים! המון תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:57 7.12.2017)

מצוין 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

הילה (22:02 18.10.2017)

יצא מעולה. תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 18.10.2017)

שמחה לשמוע 🙂

נתי (08:12 19.09.2017)

אפשר להכין אותם היום(יום שלישי בבוקר) ולהקפיא עד ליום חמישי בבוקר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:42 19.09.2017)

כן, אפשר.

נילי (21:47 22.07.2017)

יצא מצויין בחמש דקות עבודה. אפילו הילד הבעייתי באוכל טרף את המנה שלו. תודה רבה על עוד מתכון קל וטעים.

מתכונים ב-10 דקות (22:21 22.07.2017)

שמחה מאוד לשמוע!
תודה נילי ושבוע טוב 🙂

הדס (20:15 18.07.2017)

קודם כל-המתכונים שלך קבועים אצלי במטבח,
עשיתי היום את הלחמניות…בן השנתיים שלי חיסל 4,שמתי 0.75 כוס קמח כוסמין, קמח תופח וקצת אבקת אפיה, הוספתי גם קצת מים וקוטג’ והגבינה הייתה פרמז’ן, ללא גבינה בולגרית. יצא מהמם!

מתכונים ב-10 דקות (22:28 18.07.2017)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

מאיה (10:00 31.05.2017)

תודה על המתכון ועל כל התגובות כאן.
אפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין?

מתכונים ב-10 דקות (10:56 31.05.2017)

נראה לי שכן.

Liron (09:33 30.05.2017)

הבצק צריך לתפוח ??

מתכונים ב-10 דקות (09:36 30.05.2017)

לא.

שם *שושי פתחיה (19:54 4.05.2017)

הי, אם אני מכפילה כמויות עדיף להכניס לתנור כל תבנית בנפרד? או אפשר שני תבניות יחד?

מתכונים ב-10 דקות (20:04 4.05.2017)

היי שושי,
אני תמיד מעדיפה לאפות בנפרד. זה יוצא הכי בטוח.

ע. (19:21 1.02.2017)

הי
מתכון מצויין
שמתי קוטג במקום גבינה לבנה (לא היה לי)
וגבינת עיזים למריחה במקום בולגרית
הוספתי כמה כפות רסק עגבניות ואורגנו – כדי לקבל טעם דומה לפיצה
יצא מעולה!! טעם עדין וקליל, כולנו נהננו- בפעם הבאה נכפיל כמויות (:

מתכונים ב-10 דקות (19:36 1.02.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן

א (14:59 26.12.2016)

היי, אפשר להשתמש בגבינה צהובה מפוררת במקום בולגרית?

מתכונים ב-10 דקות (15:20 26.12.2016)

כן, אפשר.

רבקי (19:49 25.12.2016)

אני חייבת לציין שהכנתי כמות כפולה הוספתי גם זעתר ויצא פשוט מוווושלם! הכל נחתף

מתכונים ב-10 דקות (20:45 25.12.2016)

שמחה לשמוע!
תודה רבקי וחג שמח 🙂

ILANITBARKOL (18:05 18.12.2016)

ברצוני לעשות את חטיפי הגבינה אבל יש לי בולגרית מעודנת אפשר לשים במקום בולגרית מפוררת

מתכונים ב-10 דקות (20:37 18.12.2016)

כן, אפשר.

שרון (19:44 12.11.2016)

טעים ברמות! אבל זמן ההכנה הוא יותר מ-10 דקות!

מתכונים ב-10 דקות (21:08 12.11.2016)

שמחה שיצא טעים, זה הכי חשוב 🙂
תודה שרון ושבוע טוב

שרון (17:17 13.11.2016)

שבוע טוב. איך לא גיליתי את האתר קודם? היום הכנתי מפרום ויצא סוףףףף! פעם ראשונה שהכנתי ובקלי קלות, לא כמו מתכונים אחרים מסובכים….ועכשיו הבן שלי רוצה להכין שוב את חטיפי הגבינה והזיתים ובכמות כפולה כי היה לו טעים…תודה!

מתכונים ב-10 דקות (19:00 13.11.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה והמשך בישולים טעימים 😉

דסי (09:49 12.09.2016)

אכן חטיפים. כל כך מעולים וקלים שנחטפים בצ׳יק.
הכנתי לשבועות ומאז זה מתכון שעף פה…
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (09:49 12.09.2016)

תודה דסי, שמחה לשמוע 🙂

שרית (13:15 27.06.2016)

אתר מעולה. הכל פשוט וקל יוצא נפלא. כל הכבוד לך

מתכונים ב-10 דקות (13:28 27.06.2016)

תודה שרית! 🙂

Lit (17:03 5.06.2016)

הי אפרת,
שוב אומר שאני אוהבת את המתכונים שלך שתמיד קוצרים מחמאות ובזמן קצר של עבודה 🙂
אני מחפשת מתכונים שאוכל להכין מראש ולשמור במקרר או להקפיא מחמישי עד לשני צהריים ( מתגוררת בחו״ל – חוגגים פעמיים את החג ושומרת שבת אז הכל חימום בתנור שבת ) המלצות למתכונים הכי מועדפים שלך ?

מתכונים ב-10 דקות (20:17 5.06.2016)

תודה, כיף לשמוע 🙂
מתכונים שעוברים מעולה הקפאה:
במאפים לשבועות– מאפינס פיצה, לחמניות ממולאות, חטיפי גבינה וזיתים, לחמניות גבינה.
מבחינת פשטידות– כמעט כל הפשטידות חוץ מאלה שמכילות תפו”א או שהן על בסיס בצק עלים (המלצה אישית שלי- פשטידת פטריות, פשטידת בטטה ובצל, פשטידת ברוקולי)
מאפים ופשטידות מבצק עלים עדיף לשמור במקרר ולחמם בתנור לפני ההגשה.
פסטות ולזניות עדיף לשמור במקרר ולחמם בתנור (המלצות שלי- לזניה חלבית, לזניה אישית).
עוגות – כמעט כל עוגות הקרם ניתנות להקפאה למעט עוגות גבינה אפויות שאותן ניתן לשמור במקרר (הן נשמרות לפחות 5 ימים במקרר כך שאין בעיה).
אם יהיו לך שאלות או דילמות לגבי מתכונים ספציפיים אשמח לעזור.
בהצלחה וחג שמח!

מיכל (15:03 2.06.2016)

במה אפשר להחליף את השומשום או הקצח? הילדים שלי לא אוהבים לא אתזה ולא את זה 🙁
וגם, האם אפשר להשתמש בגבינה לבנה עם זיתים (כמו נפוליאון) במקום הגבינה הלבנה הרגילה?

מתכונים ב-10 דקות (16:37 2.06.2016)

היי מיכל,
אפשר לוותר על השומשום או הקצח ואין בעיה להשתמש בגבינה לבנה עם זיתים.
בהצלחה 🙂

יעל (08:52 16.05.2016)

יצא מדהים!!! תודה רבה!!
ד”א- השתמשתי בקמח של עוגות ועוגיות, בלי שמרים- ויצא בסדר גמור.
שדרגתי עם גבינה לבנה עם בצל- מומלץ 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:17 16.05.2016)

מעולה! תודה יעל ויום מקסים 🙂

מיכל (18:17 12.05.2016)

היי. תודה על המתכון! נשמע טעים והביקורות ממש עושות חשק לרוץ למטבח!! אבל לפני שאני מתחילה רציתי לשאול מה תפקיד הגבינה הבולגרית?

מתכונים ב-10 דקות (20:05 12.05.2016)

היי מיכל,
הבולגרית היא רק בשביל הטעם 🙂

יעל (09:19 4.05.2016)

הי, אפשר להכין את המאפים בקוקי מייקר?תודה!

מתכונים ב-10 דקות (09:44 4.05.2016)

היי יעל,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שכן.
יום נפלא 🙂

מאיה (14:30 29.03.2016)

היי אפשר במקום קמח תופח קמח רגיל ואבקת אפיה?
אם כן מה הכמויות?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:17 29.03.2016)

כן מאיה, שימי כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

בועז עזוז (21:13 15.03.2016)

אפשר להכין בתבנית שקעים כמו של מאפינס?
ואם כן אז אותם כמויות?
אני צריך 30 יח בערך

מתכונים ב-10 דקות (21:49 15.03.2016)

היי בועז,
אני מניחה שאפשר. מומלץ לשמן את השקעים לפני ולמלא עד 2/3 גובה מהשקע. לדעתי בתבניות מאפינס הכמות תצא קטנה יותר אבל בכל מקרה אני ממליצה בתור התחלה להכפיל כמויות ב-2, יכול להיות שזה יספיק.
בהצלחה 😉

נופר (18:17 4.03.2016)

היי אפרת,

אין לי גבינה לבנה וגם לא יוגורט :/
האם ניתן להוסיף מהגבינות האחרות יותר (לטעם) או להכפיל את כמות הביצים (לנוזלים)?

מתכונים ב-10 דקות (19:03 4.03.2016)

היי נופר,
זה צריך להיות משהו במרקם של גבינה כמו שמנת חמוצה, קוטג’ וכו’.
אם אין לך נסי לשים במקום כמה כפות חלב עד שתערובת הופכת ללחה ומעט דביקה.
שבת שלום 🙂

רות (14:30 10.02.2016)

זה מתכון מדהים. מלא זמן לא יצא לי להכין משהו כל כך טעים. חברות שלי ואמא שלי אמרו שזה פשוט מושלם ואני מסכימה איתן לגמרי. תודה רבה רבה

מתכונים ב-10 דקות (15:20 10.02.2016)

תודה רות, אני ממש שמחה לשמוע!
המשך יום נפלא 🙂

טליה (11:45 5.02.2016)

תודה רבה רבה על האתר המדהים הזה!!!

מתכונים ב-10 דקות (12:01 5.02.2016)

בשמחה טליה 🙂

נועה (11:44 5.02.2016)

תודה רבה רבה על האתר המדהים הזה!!!

מתכונים ב-10 דקות (12:01 5.02.2016)

בשמחה נועה 🙂

כוכבית (16:39 23.12.2015)

שלום!
אתמול הכנתי וזה יצא פשוט מדהים!

אני ממש אוהבת את האתר שלך!!!

תודה לך 🙂

מתכונים ב-10 דקות (17:14 23.12.2015)

תודה כוכבית! אני שמחה לשמוע 🙂

שרון (18:16 12.12.2015)

שלום!
הכנתי ויצא לי עוגיות לא טעימות בכלל, הן היו קשות מאוד ושטוחות לא האמנתי כי עקבתי אחרי כול ההוראות במפורש ומאוד התאכזבתי כי הלכתי וקניתי במיוחד
את יודעת למה זה קרה?

מתכונים ב-10 דקות (19:10 12.12.2015)

היי שרון,
אני מופתעת כי זה מתכון שבדר”כ מצליח. יש לי כמה שאלות כדי שאוכל להבין מדוע זה לא הצליח:
באיזה גודל כוס השתמשת?
איך היה המרקם של הבצק לפני האפיה? נוח לעבודה, דביק, שומני, רך, נוזלי, מוצק?
האם יצרת מהבצק כדורים או ששיטחת אותם לפני האפיה?
ממתינה לתשובתך 🙂

מיכל (21:50 24.11.2015)

אפרת יקרה שלום,
אתמול ניסיתי את המתכון – חטיפי הגבינה מאד טעימים, המתכון מצוין. החלפתי את הבולגרית בקשקבל. אני הכפלתי את הכמויות וסה”כ יצאו 18 חטיפים. זהו מתכון מעולה לקחת לעבודה ולבית הספר. כל הכבוד לך.
בפעם הבאה אני רוצה להכין כמויות גדולות יותר ולהקפיא (ערב לפני להוציא ולשלוח עם הילדים לבית הספר) – האם כדאי לאפות ולהקפיא או לגלגל לכדורים ולהקפיא ולאפות לפני ההגשה? האם להפשיר חטיפים לא אפויים או שניתן להכניס ישירות לתנור? תודה רבה לך.

מתכונים ב-10 דקות (23:24 24.11.2015)

היי מיכל,
מתנצלת שאני משיבה רק עכשיו..
קודם כל אני שמחה שיצא מוצלח 🙂
לגבי ההקפאה- עדיף לאפות הכל, לצנן לטמפ’ החדר ולהקפיא בתוך כלי או שקית אטומים. ערב לפני אפשר להעביר להפשרה במקרר ואם רוצים להחזיר להם את הפריכות אפשר להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ-5 דקות.

לירון (15:25 19.11.2015)

היי 🙂
קודם כל רציתי לומר לך שיש לך אתר מושלם!
המתכונים ברורים ומפורטים, קלים להכנה ובמיוחד לעצלנים\ות כמוני!
לא ידעתי לעשות חביתה בבית ועברתי לגור עם בן זוגי, נכנסתי לגוגל והדבר הראשון שרציתי למצוא זה אתר שבאמת כל המתכונים ב 10 דקות בלבד. והיום הוא מודע לי על כל ארוחה\קינוח שיוצא לי מהמתכונים שלך, תותחית!!!
*רציתי לשאול האם אפשר להחליף את הגבינה הבולגרית המגורדת בגבינה אחרת?

מתכונים ב-10 דקות (15:46 19.11.2015)

תודה לירון! איזה כיף לשמוע!
את יכולה לשים במקום כל גבינה מלוחה אחרת שהיא לא למריחה (כמו פטה, צפתית, קשקבל, פרמזן וכו’) או לוותר בכלל, זה יוצא טעים גם בלי 🙂

Zipi (16:02 31.10.2015)

יש לך אתר מהמם!

מתכונים ב-10 דקות (16:28 31.10.2015)

תודה רבה! 🙂

סיון (12:51 29.10.2015)

מדהים !!!!

מתכונים ב-10 דקות (12:59 29.10.2015)

שמחה שאהבת 🙂

ענת (13:15 25.10.2015)

היי אפרת, רציתי להודות לך על המתכון של חטיפי גבינה וזיתים- יצא פשוט מושלם וטעים! בן רגע נחטף על ידי ילדים ומבוגרים כאחד. מתכון קל להכנה והתוצאה מושלמת! ללקק את האצבעות! תודה רבה רבה! אתמול במסיבת יום ההולדת לבעלי ולבת שלי עשיתי כ10 מתכונים רק מהאתר שלך, כולם יצאו טעימים ומהירי הכנה! תמשיכי להפתיע אותנו במתכונים המיוחדים והטעימים שלך! תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (13:31 25.10.2015)

תודה ענת! איזה כיף לשמוע!
המון מזל טוב והמשך יום מקסים 🙂

הילה (20:00 14.10.2015)

הכנתי כמה פעמים את הלחמניות. יצא מעולה וטעים!
הזמן בתנור היה פחות מ25 דקות.אחרי 15 דקות כבר נהיה צהוב למעלה.

מתכונים ב-10 דקות (20:24 14.10.2015)

שמחה לשמוע הילה 🙂
תודה שחזרת לעדכן

לימור (17:24 26.09.2015)

האתר הזה פשוט מדהים!!!
הכל כל כך מגוון קל וטעים.
ניסיתי כל כך הרבה מתכונים מהאתר ותגובות הטועמים מעולות, כולל המתכון הזה:)

מתכונים ב-10 דקות (19:48 26.09.2015)

תודה לימור! כיף לשמוע 🙂
שבוע טוב וחג שמח!

נופר (21:54 21.09.2015)

כבר בערך שנתיים שכל פעם שאני צריכה להכין משהו טעים וזריז- אני חוזרת למתכון הזה 🙂
הגדלתי את כמות הזיתים.. החלפתי את הזיתים בפטריות.. החלפתי את הגבינה הלבנה ביוגורט.. הורדתי את כמות שמן הזית ל-2 כפות.. עם שומשום או בלעדיו.. עם מלח ופלפל או בלי.. מה שלא עשיתי, תמיד יצא מוצלח! המתכון הזה מהווה בסיס מצוין ללחמניות טעימות שנזללות במהירות 🙂
אז תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות (22:16 21.09.2015)

איזה כיף לשמוע נופר!
תודה שחזרת לעדכן וגמר חתימה טובה 🙂

הדר (14:18 7.09.2015)

הי

אפשר לשים צפתית במקום בולגרית?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:20 7.09.2015)

כן הדר, אפשר.

מעיין (01:28 31.08.2015)

הכנתי היום לחמניות לראשונה, בעזרת המתכון הקל והמזמין הנ”ל, ועם המחמאות שקיבלתי הפעם השנייה תהיה בקרוב מאוד(: תודה!

מתכונים ב-10 דקות (09:31 31.08.2015)

שמחה לשמוע מעיין!
תודה שחזרת לעדכן ויום נפלא

מעיין (13:04 1.09.2015)

זה ילך גם עם פטריות ותירס בפנים בנוסף לזיתים?

מתכונים ב-10 דקות (13:15 1.09.2015)

כן מעיין, נשמע טוב 🙂

תהילה (11:47 24.07.2015)

יש אפשרות להוריד את הגבינה צהובה?

מתכונים ב-10 דקות (12:05 24.07.2015)

היי תהילה,
אפשר אבל יותר טעים עם גבינה צהובה. בכל מקרה אם מוותרים על הגבינה הצהובה כדאי לשים יותר בולגרית (2-3 כפות) ואם יש לך פרמזן אז אפשר להוסיף כף.
שבת שלום 🙂

מיכל (21:22 23.05.2015)

עשיתי את החטיפים לערב חג
כרגיל יצא מעולה
הכל פשוט נחטף

חג שמח ☺

מתכונים ב-10 דקות (21:57 23.05.2015)

איזה כיף לשמוע!
חג שמח 🙂

אפרת (12:39 21.05.2015)

ושוב שלום…אמרתי לך שהפיצה של אתמול תהיה ה “סיפתח”???? היום הכנתי את החטיפים האלה וגם את הקיש פטריות, מעולה! תודה!

מתכונים ב-10 דקות (12:58 21.05.2015)

מעולה! איזה כיף לשמוע אפרת 🙂
חג שמח!

תמר (14:17 9.06.2017)

הי
יש מצב להוסיף בטטה?להקפיץ אותה מעט לפני…
אולי אפילו במקום הזיתים

מתכונים ב-10 דקות (14:55 9.06.2017)

לא ניסיתי. אם את מנסה כדאי לחתוך את הבטטה לקוביות קטנטנות ולהקפיץ קצת לפני.
שבת שלום 🙂

מרינה (21:22 20.05.2015)

שלום,
היתי רוצה לשאול אם אפשר להבריש את הכדורים עם חלמון במקום שמן זית?
תודה וחג שמח!

מתכונים ב-10 דקות (21:44 20.05.2015)

כן אפשר מרינה.
חג שמח 🙂

אליס (18:44 20.05.2015)

אני הולכת לנסות את חטיפי הגבינה.אני לא כל כך מתמצאת באתרים במקרה הגעתי לכאן.נראה לי מאוד מעניין עם הרבה רעיונות ודברים מיוחדים באפיה
אני מאוד אוהבת אפיה ומטבח.מקוה שאוכל להיכנס ולהגיב כשאפה את המאפה. בכל אופן תודה וחג שמח

מתכונים ב-10 דקות (19:16 20.05.2015)

ברוכה הבאה לאתר אליס 🙂
תודה וחג שמח!

דורית (15:39 19.05.2015)

הי
קודם כל רציתי להודות לך על האתר הנפלא שלך עשיתי הרבה מתכונים ויצא טעים
אני גם די עצלנית בבישול אבל אוהבת טעים אז זה בדיוק בשבילי 10 דקות עבודה והנאה מתמשכת תמשיכי להעלות עוד מתכונים!
שאלה אני פחות אוהבת בולגרית האם אפשר לשים יותר צהובה במקום או גבינה אחרת?

מתכונים ב-10 דקות (15:44 19.05.2015)

היי דורית,
אני שמחה שאת נהנת מהמתכונים 🙂
כן, את יכולה לוותר על הבולגרית ולשים צהובה במקום.
המשך יום נעים!

נעמה (08:42 19.05.2015)

ראשית אני רוצה להודות לך על המתכונים הנפלאים.. רציתי לשאול אם אפשר להכין מראש את החטיפי גבינה לשבועות, ואיך לשמור אותם שיהיו טריים וטובים?

מתכונים ב-10 דקות (09:51 19.05.2015)

היי נעמה,
את יכולה להכין מראש ולהקפיא בתוך קופסה אטומה. אח”כ תפשירי קצת בחוץ ותחממי מעט בתנור לפני ההגשה.
יום נפלא 🙂

ieda (08:06 15.05.2015)

שלום
אין לי גבינה קשה ביכלל אפשר בלי?
תודה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (08:23 15.05.2015)

כן, את יכולה להכין בלי.
שבת שלום 🙂

שושנה (16:40 10.05.2015)

לא הבנתי. הארבע כפות שמן זית זה לבצק או כדי להבריש לפני האפיה?

מתכונים ב-10 דקות (16:49 10.05.2015)

הי שושנה,
4 כפות שמן זית יש להוסיף לתערובת הבצק. בנוסף לזה, יש להבריש אח”כ בשמן.
שבוע טוב 🙂

רותי (21:21 5.04.2015)

הכנתי עם קמח תופח לפסח ויצא ממש טעים. תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:49 6.04.2015)

מעולה! תודה שחזרת לעדכן 🙂

רותי (20:18 4.04.2015)

תודה
התכוונתי לקמח תופח לפסח, לא לקמח מצה. אעדכן במידה ואכין.
חג שמח

רותי (15:09 4.04.2015)

היי, האם ניתן להמיר את הקמח ב “קמח תופח לפסח”?

מתכונים ב-10 דקות (15:22 4.04.2015)

היי רותי,
לא ניסיתי כך שאני באמת לא יודעת. צריך לקחת בחשבון שקמח מצה סופח יותר נוזלים לכן אולי יהיה צורך להוסיף מעט מים.
אם תנסי אשמח לעדכון בתוצאה 😉
חג שמח!

אלינור (12:23 17.01.2015)

זה לא המתכון הראשון שאני מנסה אבל …..
אנחנו מתפנקים על המתכונים כבר כמה חודשים.
יצא מדהים הכל חוסל. תודה רבה !

מתכונים ב-10 דקות (12:28 17.01.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה אלינור 🙂

שני שדה (21:04 12.01.2015)

יצא לי מדהיםםםםםםםם!!!!
מתכון קל ופשוט וכל כך טעים…
הולכת מחר להכין אותן שוב:)
תודה לך 🙂

מתכונים ב-10 דקות (21:10 12.01.2015)

מעולה! אני שמחה לשמוע 🙂
תודה שני על העדכון:)

ריבי (00:06 28.11.2014)

איזה מתכון נהדר, כמו הרבה מתכונים נהדרים באתר הזה!
הכפלתי כמויות, אך זה לא כל כך עזר לי, כי הכל חוסל…
מה זה נהנינו!!
כלום עבודה ותוצאה טעיממממממה..
תודה על אתר ש ו ו ה !!

מתכונים ב-10 דקות (10:26 28.11.2014)

תודה ריבי! איזה כיף לשמוע 😉
שבת שלום 🙂

לי (09:34 22.11.2014)

היי
הכנתי את הלחמניות ובעצתם של מגיבים החלטתי להכפיל כמויות
שמתי 280 גרם קמח (שתי כוסות) אך תוך כדי עירבוב ראיתי שהבצק מאוד מאוד יבש ושפכתי חלק מהקמח שלא התחבר אליו. בסוף היתה כמות של כ 260 גרם. למה לדעתך זה קרה?
בנוסף, התחלתי ב4 כפות גבינה לבנה אך בסופו של דבר שמתי קופסא שלמה של 250 גרם.
אבל ידעתי שאחרי הכל זה ייצא טעים כי אני סומכת על המתכונים שלך 🙂 וכך היה 😉
אז תודה רבה על מתכון פשוט ומהיר.. וטעים!!

מתכונים ב-10 דקות (19:47 22.11.2014)

היי לי,
זה יכול לקרות כאשר חסרים נוזלים בתערובת. יש ביצים קטנות יותר שמכילות פחות נוזלים ויכול להיות שזאת הסיבה.
בכל אופן, פעלת כמו שצריך ואני שמחה שיצא טעים 😉
שבוע טוב 🙂

רותי (09:02 22.11.2014)

שלום,
ראשית רוצה לציין שאני משתמשת המון במתכונים שלכם – המתכונים קלים, מהירים ובעיקר טעימים -יישר כח!!
לגבי הלחמניות – עשיתי אותן במתכונתם המקורית ויצאו מדהימות.
יש לי בן שרגיש לגבינות רכות. במה ניתן להחליף את הגבינה הצהובה?
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (19:43 22.11.2014)

תודה רותי 🙂
אפשר לוותר על הגבינה הצהובה ולהוסיף יותר מהגבינה הבולגרית המפוררת בהנחה ומותר לו.
שבוע טוב 🙂

ירדן (19:06 10.11.2014)

היי המתכון נראה ממש טעים!
אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בקוטג’?

מתכונים ב-10 דקות (19:32 10.11.2014)

היי ירדן,
כן, אפשר להחליף בקוטג’.

מעין (11:59 16.10.2014)

היי רציתי לשאול צריך להשטיח את הכדורים לפני האפייה?

מתכונים ב-10 דקות (12:21 16.10.2014)

היי מעיין,
מומלץ להשטיח מעט.

נאוה (00:24 5.09.2014)

הכנתי עם קמח קוסמין וגבינות עיזים (בתי רגישה לחיטה וחלב פרה) ויצא נפלא. ממש קליל ומעולה!! תודה רבה על מתכונים מצויינים!!

מתכונים ב-10 דקות (11:48 5.09.2014)

רעיון מעולה!
תודה לך העדכון נאוה ושבת שלום 🙂

חני (20:48 3.08.2014)

אוקי,תודה!

חני (20:39 3.08.2014)

אפשר לוותר על הגבינה הבולגרית?

מתכונים ב-10 דקות (20:43 3.08.2014)

אפשר לוותר אבל אם יש לך כל סוג של גבינה אחרת שהיא לא ממרח כמו גבינת פטה, פרמזן או גלעד מומלץ שתשימי במקום.

יעל (16:51 29.07.2014)

ממש חדשה באפיה וזה נראה מתכון קל וטעים. כמה מלח ופלפל שחור לשים?

מתכונים ב-10 דקות (17:10 29.07.2014)

הי יעל,
בערך 1/3 כפית מלח וקורט (קמצוץ עם האצבעות) פלפל שחור.
בהצלחה 😉

קארן (09:05 3.06.2014)

היי, נראה מעולה! פעם ראשונה שאני נתקלת באתר 🙂
האם אפשר להוסיף איזשהו רוטב עגבניות כדי להפוך את זה לסוג של חטיף פיצה שיטרפו אצלי? או שיש לך מתכון נפרד?
תודה וחג שמח

מתכונים ב-10 דקות (09:26 3.06.2014)

הי קארן,
ברוכה הבאה לאתר 🙂
אם את רוצה שיהיה לזה טעם שמזכיר פיצה את יכולה להוסיף לתערובת הבצק 1-2 כפות קטשופ או כף רסק עגבניות. אפשרות נוספת היא לאחר שאת יוצרת לביבות למרוח על כל יחידה מעט רסק עגבניות ולפזר מעט גבינה צהובה.
חג שמח!

קארן (09:37 3.06.2014)

תודה רבה על המענה המהיר! הולכת לחטט פה בעוד מתכונים

שירי (12:03 2.06.2014)

האם אפשר לעשות את הבצק יום קודם ?

מתכונים ב-10 דקות (12:12 2.06.2014)

הי שירי, מאחר ומדובר בקמח תופח יכול להיות שזה יהרוס את האפקט של התפיחה.
לכן נראה לי שעדיף להכין במקום, זה פחות מ-5 דקות עבודה 😉

irit (09:56 28.05.2014)

מומלץ בחום להכפיל כמויות. מתכון נפלא שנחטף ממש איך שיצא מהתנור. אפס עבודה והטעם נפלא.

מתכונים ב-10 דקות (09:59 28.05.2014)

תודה ויום נפלא!

ס (08:37 25.05.2014)

אם אין לי קמח תופח, מה כמות אבקת האפייה שצריך להוסיף לקמח (רגיל)?

מתכונים ב-10 דקות (09:34 25.05.2014)

במקום קמח תופח אפשר לשים כוס קמח רגיל+ 1 כפית אבקת אפיה.

rita (20:42 20.05.2014)

הכנתי ויצא טעים מאוד. גם אני נהנתי וגם הילדים.
רב תודות.

מירי (16:19 16.05.2014)

יוצא נחמד מאד לנשנוש, אפשר להגדיל קצת את כמות הזיתים

מתכונים ב-10 דקות (16:20 16.05.2014)

תודה מירי 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.