זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 25 דקות
מס’ מנות: 15-18 יחידות
סוג: חלבי
מצרכים:
1 כוס קמח תופח
3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת
4 כפות שמן זית
1 ביצה
2 כפות גדושות גבינה לבנה
כף גדושה גבינה בולגרית מפוררת
1/3 כוס זיתים מגולענים קצוצים
מלח, פלפל שחור
לקישוט: שומשום/קצח
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
-מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת בצקית אחידה.
– בעזרת ידיים רטובות (מאחר והבצק דביק) יוצרים כדורים/לביבות ומניחים במרווחים על נייר האפיה. מברישים בשמן זית ומפזרים שומשום/קצח לקישוט.
-אופים כ-25 דקות עד להזהבה.
הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
מהגבינות שצריך לשים ,אפשר רק גבינה צהובה ? ,
ואולי בכמות של גבינה צהובה יותר גדולה ?
גבינה לבנה כדאי לשים בכל מקרה (אפשר לשים קוטג’ או יוגורט במקום).
ואפשר לשים 3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת ולוותר על הבולגרית.
תודה רבה על המענה הזמין ,
אני רוצה להכין את זה !
האם טוב בהקפאה?
האם אפשר לוותר על הגבינה הבולגרית? יש צורך להמיר במשהו אחר?
אפשר להקפיא.
אפשר לוותר על הבולגרית.
נראה מעולה. יש לי שאלה, האם שמים שמן זית גם בתערובת של הבצק או רק להברשה מעל? תודה מראש!
4 כפות שמן בתוך התערובת
וגם קצת שמן להברשה.
וואווו יצא מושלםםםם!!!!!
מראש הכפלתי כמויות והתבנית מתחסלת….
תודה רבה על המתכונים הטעימים והקלים להכנה
כל פעם שבאלי להכין משהו טעים אני נכנסת לאתר ותמיד מוצאת משו טוב…!
אז שוב, תודה לך!
איזה כיף לשמוע💜
תודה שושי
יצא מושלםםםםם
נראה ממש טעים💜
תודה על השיתוף!
יצא מעולה
תודה שחזרת לשתף❤️
אם אני לא שמה בולגרית, כדאי להוסיף מלח?
כן, שימי כחצי כפית.
האם אפשר לטגן במקום לאפות?
לא בטוחה איך יצא (לא ניסיתי).
היי אפרת קודם כל תודה על האתר את מדהימה!
מה התחליף לקמח תופח?
היי
תודה על הפרגון🙂
אפשר לשים קמח לבן וכפית אבקת אפייה(:
מועדים לשמחה!!
בעלי רצה שאכין משהו קליל ומזין…דיפדפתי..ומצאתי
ושוב נהנתי!!!!
פשוט קליל וטעים!!!
תודה אפרת
נראה טעים! שמחה שנהניתם מהמתכון😊
הכנתי ויצא מושלם!!!!
שמתי תירס במקום זיתים כי לא היה לי זיתים
יצא לי קצת שטוח יותר ממה שנראה בתמונה, למה זה יכול להיות קשור?
אציין ששמתי שמן קנולה במקום שמן זית
איזה כיף שיצא מוצלח!
האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל ודייקת בכמויות?
השתמשת בקמח תופח או באבקת אפייה וקמח רגיל? חשוב לוודא שהמוצרים הנ”ל טובים ובתוקף, ומומלץ תמיד להשתמש באבקת אפייה משקית חדשה ולא פתוחה.
היי אפרת נשמע ממש טעים 😋
אפשר להחליף את הקמח בשיבולת שועל עבה
לדעתך זה יעזור
אסור לי (מבחינת דיאטה לאכול את כל סוגי הקמח / טחונים )מחפשת תחילף
היי
אפשר להשתמש בקמח שיבולת שועל או קמח כוסמת וכדומה. שיבולת שועל שלמה לא תהיה תחליף לקמח.
יצא מעולה!\השתמשתי בפיצרהלה. והרודתי את הבולגרית
נראה מושלםם!
תודה על השיתוף.
חג שמח:)
הכנתי גם השנה, כמות משולשת.
זה מתכון וואו, הכי פשוט וממש ממש טעים
נ.ב. כדאי להזהר עם המלח, המרכיבים עצמם מלוחים, מהנסיון שלי מספיק 2 קורטים של מלח לכל כמות
❤️❤️
האם אפשר להחליף את הצהובה ובולגרית בגאודה מגורדת באותה כמות?
כן, אפשר(:
טעים! כל בני הבית התלהבו (הכנתי טבעוני)
אין על המתכונים שלך אפרת!
שמחה לשמוע, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף🌺
האם ניתן להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן?
אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן כמו תמי/כרגיל וכדומה. המרקם ישתנה מעט.
טעייים. יצא מעולה קל , מהיר וטעים😋תודה רבה לך❣️
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
האם יש לך רעיון במה אפשר להחליף את הביצה? כנל במאפיס זיתים… ומתכונים דומים…
היי,
מצרפת לך מדריך לתחליפי ביצים(:
היי ערב טוב! הכנתי כמות כפולה יצא נדירר טעים ומפנק לארוחת ערב ולנשנוש אהבנו מאד וזה מה שנשאר כי יתחסל תודה המון!!! האתר שימושי וברור מאדד
נראה מעולה! שמחה מאד שאהבתם את המתכון(:
תודה על השיתוף❤
הכנתי ויצא מושלםם!!
אני נעזרת המון במתכונים שלך והכל יוצא מצוין!!
תודה רבה🌹
שמחה שאהבת את המתכון, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף😊
אפרת היקרה,
אין על המתכונים שלך. התחתנתי לא מזמן ונהנית להפתיע…
אני רוצה להכפיל את הכמויות ולהכין מקילו קמח. תוכלי לציין לי את הכמויות?
תודה רבה לך
היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים באתר🙂
אני לא ממליצה להכין כמות של קילו בפעם אחת, עדיף להכין בפעמיים- כל פעם כמות כפולה פי 4 (מ-4 כוסות קמח, 3 כוסות גבינה צהובה וכו’).
חובה גבינה צהובה מגורדת?
לא חובה, אבל מוסיף מאד.
וואו יצא מעולה!!!
קשה להפסיק לאכול מזה
תודה רבה על עוד מתכון מוצלח!
(בעצם כל המתכונים שלך מוצלחים 😅)
חג שמח ❤️
שמחה שאהבת את המתכון!
תודה על הפרגון וחג שמח❤
היוש הכנתי אתמול יצא נדיר התחסל ברגע! אני הולכת להכין שוב והפעם מכפילה כמויות…
יש לך מתכון לעוגת שם? אשמח לתשובה תודה! נעמי
היי,
שמחה שאהבתאת המתכון😊
מה זה עוגת שם? את יכולה להכין עוגת יום הולדת ולקשט עם שוקולדים לפי השם(:
עוגת שם זה עוגת שוקולד רגילה ובתוכו שמים אותיות קרוצות ושפורסים את העוגה מתגלה השם
אין לי מתכון כזה(:
כמה מלח צריך?
לפי הטעם, לרוב רבע-שליש כפית מלח מספיקה למי שלא אוהב מלוח במיוחד.
היי, יש אפשרות להכין בגרסת פרווה?
היי,
אפשר להשתמש בגבינה טבעונית במקום גבינה הלבנה ולוותר על הגבינות המגורדות, אך זה יצא קצת שונה.
יצא לי פשוט טעים!
בזכותך אני מקבלת ביטחון במטבח כי פתאום כל מה שאני מכינה מצליח לי..
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים! תודה על השיתוף🌺
וואו! מתכון קל ויוצא מעדן!
המתכונים שלך תמיד מצליחים כי את תמיד מכוונת להצלחה,
אני כל כך מודה לך,
בזכותך אני מצליחה וצוברת ביטחון במטבח.
יצא טעים ונראה מאוד חגיגי, לוקחת בגאווה לערב מפגש חברים.
תודה רבה 🙂
איזה כיף שאהבת את המתכון, נראה מעולה! תודה על השיתוף🌺
היי
הכנתי עם קמח רגיל ואבקת אפייה – יצא מטורףףףף
הכנתי נגלה כפולה אתמול וכמעט נגמר מרוב שזה טעיםם אז הכנתי שוב כמות כפולה היום, נקווה שישאר משהו לחג… ( ;
תודה רבה!!!
שבת שלום וחג שמח!!
שמחה מאד שאהבתם את המתכון ושהתחסל(: נראה מעולה! תודה שחזרת לשתף❤
נראה מעולה ממש!! אנלי קמח תופח. אוכל לשים קמח רגיל ואבקת אפייה??
היי,
שמחה מאד שאהבת את המתכון!
אפשר להשתמש בקמח + כפית אבקת אפייה.
אם אני לא שמה בולגרית כי אין לי זה ישנה משו???
מחכה אני באמצע..
היי,
אפשר לוותר על הבולגרית אם אין לך(:
אפרת!
תודה רבה על התגובה המהירה.. בסוף שמתי 30 גר’ חמאה +כף נוספת של גבינה-מחכה איך זה יצא מהתנור..
ושוב תודה על האתר המתכונים שלך, טעימים וקלים להכנה ונותן חשק לגוון..
בעלי מאוד נהנה שאני התחלתי לגוון עם האוכל !!
והתודות הם לך!!!
איזה כיף שאתם נהנים מהמתכונים! תודה על הפרגון🙂
אוהו כנתי ויצא מעדן עולמי!
הכנתי גם את הלביבות קוט’ז.. תודה רבה!
ולכן אתמול הזמנתי את 3 הספרים שלך שאני אוכל יותר להינות ולדעת מה אני יכולה להכין כל השבוע,להיערך מראש..
הרגע גם סיפרתי לאמא שלי על האתר המיוחד שלך והיא לא האמינה שקיים כזה דבר..
ועוד יש מתכונים גם בריאים בשבילה..
אז באמת תודה רבה..
אולי יש לך רעיון איך אפשר לעזור לילדה בת שנתיים וחצי לעלות במשקל..(כי היא ירדה) איזה מאכלים?
מקווה שזה בסידר מצידך….
שמחה ממש לשמוע(:
הנה כמה מתכונים שעשויים להתאים לקטנה:
פנקייק בננה,
מאפינס גזר,
קציצות עוף,
מרק כתום,
לביבות קישואים ובטטה,
פירה בטטה,
כדורי תמרים.
אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בקוטג’?
היי,
אפשר אך המרקם מעט ישתנה.
בס”ד
היי אפרת, האם ניתן להחליף את הגבינה הצהובה בקוטג או שמנת חמוצה?
תודה רבה
היי,
קוטג’ או שמנת אינם תחליף לגבינה צהובה במתכון הזה, את יכולה לוותר על הגבינה הצהובה(:
ממש טעים כדי להכין כפול10
איזה כיף שאהבת את המתכון❤
שלום אפרת.
יצא ממש מוצלח!
החלפתי את הבולגרית במלוחה,
ומראש הכפלתי כמויות.
תודה רבה!!
כיף לשמוע! תודה על השיתוף😊
אחד הקלים המהירים להכנה והטעימים. לי לא הייה בולגרית. אז שמתי יותר זיתים ושמתי שמנת חמוצה )חצי מיכל( במקום הבולגרית.
שמחה מאד שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤
כמו רבים פה, ישר הכפלתי כמויות… ועדיין נעלם כשיצא מהתנור… מתכון מעולה וגמיש לשינויים ותוספות… תודה רבה!
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף(:
שלום , אם אין לי גבינה בולגרית/גבינה מלוחה אחרת מה אפשר במקום?
היי הדר,
אפשר לשים עוד כף גבינה צהובה(:
מתכון מצוין כמו כל המתכונים שלך אפרת!! החיסרון היחידי היה שהם נחטפו כל כך מהר ולא הספיק לכולם… ממליצנה להכפיל כמויות!!!!
איזה כיף שהתחסל! שמחה שאהבתם, ותודה על השיתוף דינה❤
תודה רבה אפרת, הכנתי אתמול ויצא מושלם
שמחה מאד לשמוע! תודה על השיתוף לימור💗
וואו מתכון מושלם עשיתי את המתכון באופן מדוייק ויצא טעים טעיםםם תודה רבה 🙂
וואו נראה פשוט מעולה! תודה לך על השיתוף❤
הכנתי ויצא ממש ממש טעים
תודה לך על כל האתר המדהים הזה
כיף לשמוע ! תודה רבה❤️
החלפתי את השמן זית ב30 גרם חמאה לפי עצתה של אפרת כי רציתי טעם חמאתי יותר. ושמתי פטה כבשים במקום בולגרית – יצא מדהים! כמו כל המתכונים באתר הזה🤍
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
היי אפרת 🙂 קודם כל רציתי להגיד שאת מהממת והאתר שלך קבוע מקום ראשון אצלי וכל מתכון גורף מלא מחמאות אז תודה🙏🏽❤️
רציתי לשאול אם במקום שמן זית אפשר לשים חמאה ואם כן כמה. אני רוצה שיהייה להם טעם חמאתי שאי אפשר יהייה להפסיק לאכול.
תודה מראש
תודה יוליה יקרה ❤️
ולשאלתך- בטח, אפשר לשים 30 גרם חמאה.
תודה על התשובה המהירה❤️
מתכון שתמיד מצליח ונאכל במהרה כמאפינס או כלביבות. עכשיו כלביבות בתנור. שכחתי למרוח שמן ושמתי רק שומשום מעל. לא יצא יבש?
היי מירי,
ראיתי רק עכשיו.
זה יכול לצאת קצת חיוור. איך יצא?
היי, יש לי מחר בבוקר מסיבת יומהולדת ומלא דברים להכין. האם אני יכולה לסדר תבנית לפני אפייה ולשים במקרר לילה לפני ובבוקר לאפות?
היי שמרית,
אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר. בוקר למחרת מומלץ להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 5-10 דקות.
שבוע נעים 🙂
הנה עדות להצלחה של המתכון בתבניות מאפינס אישיות. תודה!!כפי שכתבתי הוספתי קופסת גבינה מלאה לא רק 2 כפות וקצת יותר זיתים.
תודה רבה מירי! נראה מעולהההה🌸❤️
יצא נהדר בתבניות מאפינס. הגדלתי את כמות הגבינה הלבנה לקופסה. אם יש לך טיפים נוספים ל”שכלול” המאפינס אשמח.
שמחה לקרוא שאהבת מירי 🙂
תוכלי להוסיף מילויים שונים- פטריות, תרד, פלפלים קלויים וכ’ו
משדרג מאוד 🌸
יצא מהמם!! ממליצה להוסיף אורגנו וטיפה רסק
תודה על הטיפ לילו 🙂
ערב נעים ❤️
וואוו יצא מהמם!
עשיתי לילדים יצא מצוין!
(לא עשיתי עם בולגרית)
תודה ושבת שלום!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך ושבת שלום!
היי, כמה קלוריות יש במנה של 4 יחידות בערך?
היי קרן,
זה יוצא בערך כ-60 קלוריות ליחידה.
שוב תודה רבה אפרת על עוד מתכון נהדר! נהנינו בטרוף!
שמחה לשמוע 💜
היי, זה בסדר שאני מכינה היום (יום חמישי) וביום שבת בערב מביאה לארוחה? (כמובן עד אז אשמור במקרר)
כן. כדאי לחמם לפני ההגשה.
טעים! הכנתי עם גבינה בולגרית למריחה במקום מפוררת ויצא אש!!
מעולה 🙂
תודה שירה
היי אפרת
שואלת לגבי ערבוב החומרים. האם בכל פעם שמוסיפים חומר אחר לקערה צריך לערבב או רק בסוף, מערבבים פעם אחת את הכל ביחד? האם יש לזה חשיבות בכלל?
היי מאי,
בעוגות בחושות מומלץ לערבב אחרי כל מרכיב.
במקרה הזה אפשר לשים הכל בקערה ולערבב בסוף.
היי! אשמח לדעת, השמן זית שכתוב צריך להיות בתוך הבלילה או לציפוי לפני האפיה בלבד?
בתוך התערובת.
מתכונים מעולים! אין עליך! איך מכזאת כמות של מצרכים יוצאים 15-18 לחמניות?
היי רונית 🙂
יש ליצור כדורים קטנים (הם תופחים קצת באפיה) ואז יוצאת כמות גדולה.
הבנתי. בכל מקרה, זה מעולה!
❤️
תודה על המתכון! יצא מאוד טעים, אבל החלק החיצוני יצא הרבה יותר קריספי משציפיתי. זה אמור להיות ככה? אם לא, מה כדאי לשפר לפעם הבאה? אולי שמתי יותר מדי זמן בתנור או מרחתי יותר מדי שמן? (מתחילה לגמרי במטבח אז אין לי מושג מה עלול להשפיע)
היי מור,
זה אמור לצאת פריך בחלק החיצוני 🙂
פעם הבאה אפשר לקצר את זמן האפיה ל20 דקות.
הי אפרת
אם אין לי קפח תופת אפשר קמח רגיל וא. אפיה?
אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.
שלום
קודם כל תודה רבה על כל המתכונים הנהדרים…
שאלה קטנה, אפשר לשים את הבלילה בתבניות מאפינס אישיות מקרטון?
אני חושבת שכן. רצוי לשמן אותן ולהוסיף 1-2 כפות נוספות של גבינה לבנה (שהתערובת תצא רכה ודביקה).
היי אפרת.
אחלה מתכון!! הפך לכוכב בארוחות חלביות ומדי פעם אני מכינה כארוחת ערב. אני מכינה אותם בתוך תבנית שקעים (כמו קאפקייקס) מכדררת ושמה בשקע וזה יוצא מעולה!
תודה לך! אין על האתר שלך
שמחה לשמוע ❤️
תודה ליאת
הי אפרת,
הכנתי עכשיו עם קמח 80 אחוז
יצא פשוט מושלם!!טרפנו הכל!
הכנתי מראש כפול כי ידעתי שיצא טוב..
תודה ענקית!
שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
מושלם! נזלל במהרה 😅
מהמם 😍
תודה רוני
יצא מעולה!! נטרף על ידי הקטנים והגדולים ביחד 😜
תודה רבה 🌷
שמחה לשמוע ❤️
תודה איילת
יצא מדהים מדהים!!
לא נשאר כדי לצלם ♥♥
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אור
שלום אפרת!
אני מאד נהית מכל המתכונים שלך!
רציתי לשאול אם ברכתו מזונות?
תודה רבה!
שמחה לשמוע ❤️
לגבי שאלתך, לא בטוחה ולא רוצה להטעות 🙂
שלום
רציתי לשאול אם אפשר להמיר את הקמח תופח בקמח כוסמין לבן?
כן, אפשר לשים כוס קמח כוסמין לבן + כפית אבקת אפיה.
אפשרי לאפות את זה במולטי קייק?
לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.
שלום
אפשר גבינת פטה במקום בולגרית?
תודה!
כן אפשר.
כמה שזה טעיםםםם.
הבנות שלי טרפו!
תודה לך!
שמחה לשמוע 🙂
תודה תמי
האם אפשר במקום צהובה מוצרלה ?.
כן.
יצא סוףףףףף!!!
ואו נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂
אפשר להכין גם עם קמח בלי גלוטן? קונדיטור… אם כן כמה לשים??
לא בטוחה אם זה ייצא מוצלח עם קמח קונדיטור בלבד.
אם יש לך קמח תמי או כרגיל אז עדיף. יש לשים כוס קמח ולהוסיף כפית אבקת אפיה.
אני עושה עם 2/3 כוס קמח קונדיטור 1/3 כוס קמח אורז מלא. זה מתכון קבוע אצלי ויוצא מושלם!!
אפרת יקרה, האתר שלך הוא התנ”ך שלי בענייני אפיה ובישול.
את מלכה, ואין לך מושג כמה השתנה המטבח שלי מאז שהכרתי את האתר שלך.
המתכון הנהדר הזה הוא החטיף השבועי שלנו מול הטלויזיה.
אלף תודות!
תודה עינת ❤️
ממש מעולה!
פינוק מהיר ונחמד.
עשיתי בלי גבינה בולגרית, ואת הלביבות יצרתי עם שתי כפות 🙂
תודה
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
אין לי גבינה בולגרי. אפשר בלי?
כן אפשר להכין בלי.
אפשר להוסיף פטריות? משימורים?
אפשר. מומלץ לקצוץ אותן.
האם צריך לטגן את הפטריות לפני? (הכוונה לפטריות לא משימורים)
לא חייב, יוצא מצוין גם ללא טיגון מקדים.
יואוו פשוט מושלם אין מילייםםםםם
תמיד אני מחפשת מתכונים באתרים…מתאכזבת..ותמיד חוזרת לכאן..
אין על האתר שלך אפרת..אלופה!!
תודה לאה, כיף לשמוע ❤️
ממש טעים!
שמחה שאהבת 🙂
פשוט טעים!! תודה על מתכון מצוין
שמחה שנהנית מהמתכון 🙂
תודה ענת
היא רוצה שזה יהיה על זה שוקולד,אבל זה יכול להיות גם צבוע בצבע שוקולד.
תודה.
אז קמח מלא בא בחשבון? כי אם מכינים את זה עם קמח מלא, הצבע יהיה חום אבל מצד שני המרקם יהיה קצת דחוס.
היי,
הבת שלי בת השלוש לא מוכנה לאכול כל מה שהוא לבן ולא צבוע בשוקולד?מה אפשר להכין לה שזה יהיה קצת יותר בריא אבל בצבע חום?
תודה מראש.
השאלה היא לגבי המתכון הזה או בכלל?
היא אוהבת שהמאכל הוא בצבע חום (ואז אפשר להשתמש בקמחים מלאים) או שהיא רוצה שיהיה על זה שוקולד?
הי אפרת,
ראיתי שיצאת לחופש אבל הייתי חייבת לכתוב ותראי את זה כשתחזרי
בעלי טוען שמאז שהכרתי את האתר הזה נהייתי בשלנית והוא צודק
כל הדברים שאני מכינה יוצאים פצצה
את אלופה, תודה על הכל.
תודה צופיה יקרה ❤️
יצא פשוט מעולה!! תודה😊
נראה מעולה 😍
היי,
האם אפשר להמיר את הגבינה הבולגרית בגבינה צהובה או להוריד לגמרי?
אפשר להמיר אותה לגבינה צפתית?
אפשר פשוט לוותר על הגבינה הבולגרית.
היי הכנתי ואני רותה להגיש רק בשבת
כדאי לאפות ואז להקפיא או להקפיא לפני אפיה?
את יכולה לאפות ולהקפיא לאחר האפיה (ולאחר קירור לטמפ’ החדר).
יש להוציא להפשרה על השיש ככשעתיים לפחות לפני ההגשה. כמה דקות לפני ההגשה לחמם.
היי. אם אני רוצה לשים את זה במשלוח מנות למחר, איפה לאחסן את זה בינתיים?(כדי שהטעם שלו גם ישאר טעים)
אפשר לשמור בקופסה אטומה במקרר. אני ממליצה לחמם קצת בתנור לפני ולצנן לפני שאורזים במשלוח (החימום יחזיר קצת את הפריכות).
אם מרחתי בטעות ביצה מעל :/, זה יצא קשה או משהו?
זה ייצא בסדר גמור 🙂
הי , הבת שלי רגישה לביצים יודעת להגיד לי במתכון הזה ושל המפינס המלוחים במה מומלץ להחליף את הביצים ועדיין ייצא טעים?
היי אירית,
במאפינס מלוחים אפשר לשים כ-3 כפות חלב במקום הביצה.
במתכון הזה אפשר לשים כף נוספת של גבינה לבנה ו 2-4 כפות חלב.
מתכון מושלםםםם תודה רבה לך!!!
תודה נעמה, שמחה שאהבת 🙂
היי אפרת
אני רוצה חהדתמש בקמח כוסמין (לבן). כמה אבקת אפייה לשים?
תודה!
היי שני,
אפשר לשים כוס קמח כוסמין + כפית אבקת אפיה.
מוצלח וטעים מאוד! תודה רבה 3>
שמחה שאהבת 🙂
היי
אפשר לשים במקום גבינה לבנה שמנת חמוצה או קוט’ג באותה כמות?
תודה שרה
כן. עדיף שמנת חמוצה.
היי
חושבת שאפשר להחליף את הזיתים התירס? או משהו אחר שתוכלי להמליץ לי, אולי גם בלי כלום? תודה
היי שרי,
הזיתים מוסיפים עוד טעם אבל אפשר להכין גם בלי כלום.
*אם רוצים תחליף אפשר להוסיף תירס.
הכנתי כבר כמה פעמים את המתכון, כמובן שהכפלתי כמויות כי זה נגמר תוך דקה !! מתכון פצצה
אני רוצה להכין לחמי (חולה סכרת) ולהשתמש בקמח מלא/כוסמין 100%
זה אפשרי ?
שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להכין עם קמח כוסמין מלא. זה ייצא קצת פחות אוורירי אבל עדיין טעים.
שבוע מקסים
מה עדיף קמח מלא או כוסמין ? מה יצא יותר אוורירי ?
קמח כוסמין מלא בדר”כ יוצא יותר מוצלח.
היי, המתכון נראה מושלם ואני רוצה להכין אותו.
אשמח לדעת מה הכוונה ב-כוס קמח תופח
איזה כוס? 140 גרם?
תודה רבה!
נכון. כוס קמח = 140 גרם.
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס זכוכית עם ידית.
הכנתי את המתכון הנהדר הזה עשרות פעמים, ובכל פעם מחדש- החטיפים נחטפים במהירות. תודה רבה לך על האתר המצוין. בזכותך הפכתי לחובבת בישול/אפיה מדופלמת😍
שמחה לשמוע!
תודה עינת 🌺
נדיר ולהיט!!!
הילדים באמת לא הפסיקו לאכול!!!
במה אפשר להחליף את הגבינה הצהובה?
יותר טעים עם גבינה צהובה אבל אם את מוותרת כדאי לשים 2-3 כפות בולגרית ואם יש לך פרמזן אז אפשר להוסיף כף.
תודה רבה
אפשר לוותר על הבולגרית…
אל תצחקו עלי אני בחורה בת 17 ואף פעם לא הכנתי דבר אבל פתאום ראיתי את המתכון הזה והחלטתי שהוא הדבר הראשון שאני אעשה ובאמת יצא מושלם וטעים במיוחד!!!
בקיצור אין לי זמן לכתוב כי אני חייבת לעוף להכין את הנגלה הבאה
אז תודה רבה אפרת!!!
כל הכבוד, מקווה שזאת תהיה רק ההתחלה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא 🌷
אני מבינה שיש כאן שתי “יעל” שחדשות באפיה אני זאת יעל ב. מהתגובה האחרונה.
בכל אופן הספקתי כבר לשתף חברות במתכון הטעים הזה והן מתלקקות
תודה יעל 🙂
תודה רבה אפרת.
חטיפים מעולים! הכנתי עם 70% כוסמין לבן ויצא רך וטעים.
תודה אורטל, שמחה שיצא טעים 🙂
אין מילים כמה זה טעים… בזכותך התחלתי לאהוב את המטבח….תודה ענקית
איזה כיף לשמוע!
תודה תהילה 🙂
אלופה אחת כל המתכונים שלך נפלאים וטעימים כולל המתכון הזה , אני מחכה לפינת בישול מתכונים ב 10 דקות בטלוויזיה 🙂
תודה חיה 🙂
אפשר לוותר על השמן ? או לשים כף אחת בלבד?? תודה!
נראה לי שאפשר לשים כף אחת.
כמו כל המתכונים באתר, גם זה מאוד קל להכנה ומאוד טעים. תודה .
תודה ואלרי 🙂
יום מקסים
שלום.
אפשר להשתמש בקמח מלא 80% ?
אפשר, יכול להיות שזה ייצא קצת יותר דחוס.
אם במקרה הבצק יבש או מתפורר כדאי לשים 1-2 כפות גבינה לבנה נוספות.
הכנתי בצ’יק ונטרף בצ’ק. תודה רבה!!
כמו שצריך 😉
תודה אביה ויום מקסים!
שלום רב, המתכונים שלך מעולים, האם אפשר למזוג את התערובת למנגטים מנייר?
היי מירב,
אפשר. אם אלה מנג’טים מנייר דק יש להניח אותם בתוך תבנית שקעים מסיליקון או מתכת כדי שיהיו יציבים ורק אז לצקת לתוכם את התערובת.
אם אני רוצה להכין למסיבה בגן בבוקר- אפשר להכין ביום לפני? וכדאי לשים במקרר? או שזה יהיה הרבה פחות טעים?…
היי לאה,
אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר. בוקר למחרת מומלץ להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 5-10 דקות.
יום נעים 🙂
האם אפשר להחליף את הביצים במשהו אחר?
היי עדי,
אני חושבת שאפשר לוותר על הביצה ולשים כף נוספת של גבינה לבנה ו 2-4 כפות חלב.
ערב טוב,
רוצה להכין היום אבל אין לי בולגרית…
יהיה טעים בלי?
כן, אפשר להכין גם בלי הבולגרית.
הכנתי את הכדורים בדיוק כמו במתכון עם גבינות רזות (3% ו5%) ויצא מושלם! מתון דיאטטי וטעים! המון תודה 🙂
מצוין 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
יצא מעולה. תודה
שמחה לשמוע 🙂
אפשר להכין אותם היום(יום שלישי בבוקר) ולהקפיא עד ליום חמישי בבוקר?
כן, אפשר.
יצא מצויין בחמש דקות עבודה. אפילו הילד הבעייתי באוכל טרף את המנה שלו. תודה רבה על עוד מתכון קל וטעים.
שמחה מאוד לשמוע!
תודה נילי ושבוע טוב 🙂
קודם כל-המתכונים שלך קבועים אצלי במטבח,
עשיתי היום את הלחמניות…בן השנתיים שלי חיסל 4,שמתי 0.75 כוס קמח כוסמין, קמח תופח וקצת אבקת אפיה, הוספתי גם קצת מים וקוטג’ והגבינה הייתה פרמז’ן, ללא גבינה בולגרית. יצא מהמם!
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
תודה על המתכון ועל כל התגובות כאן.
אפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין?
נראה לי שכן.
הבצק צריך לתפוח ??
לא.
הי, אם אני מכפילה כמויות עדיף להכניס לתנור כל תבנית בנפרד? או אפשר שני תבניות יחד?
היי שושי,
אני תמיד מעדיפה לאפות בנפרד. זה יוצא הכי בטוח.
הי
מתכון מצויין
שמתי קוטג במקום גבינה לבנה (לא היה לי)
וגבינת עיזים למריחה במקום בולגרית
הוספתי כמה כפות רסק עגבניות ואורגנו – כדי לקבל טעם דומה לפיצה
יצא מעולה!! טעם עדין וקליל, כולנו נהננו- בפעם הבאה נכפיל כמויות (:
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן
היי, אפשר להשתמש בגבינה צהובה מפוררת במקום בולגרית?
כן, אפשר.
אני חייבת לציין שהכנתי כמות כפולה הוספתי גם זעתר ויצא פשוט מוווושלם! הכל נחתף
שמחה לשמוע!
תודה רבקי וחג שמח 🙂
ברצוני לעשות את חטיפי הגבינה אבל יש לי בולגרית מעודנת אפשר לשים במקום בולגרית מפוררת
כן, אפשר.
טעים ברמות! אבל זמן ההכנה הוא יותר מ-10 דקות!
שמחה שיצא טעים, זה הכי חשוב 🙂
תודה שרון ושבוע טוב
שבוע טוב. איך לא גיליתי את האתר קודם? היום הכנתי מפרום ויצא סוףףףף! פעם ראשונה שהכנתי ובקלי קלות, לא כמו מתכונים אחרים מסובכים….ועכשיו הבן שלי רוצה להכין שוב את חטיפי הגבינה והזיתים ובכמות כפולה כי היה לו טעים…תודה!
איזה כיף לשמוע!
תודה והמשך בישולים טעימים 😉
אכן חטיפים. כל כך מעולים וקלים שנחטפים בצ׳יק.
הכנתי לשבועות ומאז זה מתכון שעף פה…
תודה!
תודה דסי, שמחה לשמוע 🙂
אתר מעולה. הכל פשוט וקל יוצא נפלא. כל הכבוד לך
תודה שרית! 🙂
הי אפרת,
שוב אומר שאני אוהבת את המתכונים שלך שתמיד קוצרים מחמאות ובזמן קצר של עבודה 🙂
אני מחפשת מתכונים שאוכל להכין מראש ולשמור במקרר או להקפיא מחמישי עד לשני צהריים ( מתגוררת בחו״ל – חוגגים פעמיים את החג ושומרת שבת אז הכל חימום בתנור שבת ) המלצות למתכונים הכי מועדפים שלך ?
תודה, כיף לשמוע 🙂
מתכונים שעוברים מעולה הקפאה:
במאפים לשבועות– מאפינס פיצה, לחמניות ממולאות, חטיפי גבינה וזיתים, לחמניות גבינה.
מבחינת פשטידות– כמעט כל הפשטידות חוץ מאלה שמכילות תפו”א או שהן על בסיס בצק עלים (המלצה אישית שלי- פשטידת פטריות, פשטידת בטטה ובצל, פשטידת ברוקולי)
מאפים ופשטידות מבצק עלים עדיף לשמור במקרר ולחמם בתנור לפני ההגשה.
פסטות ולזניות עדיף לשמור במקרר ולחמם בתנור (המלצות שלי- לזניה חלבית, לזניה אישית).
עוגות – כמעט כל עוגות הקרם ניתנות להקפאה למעט עוגות גבינה אפויות שאותן ניתן לשמור במקרר (הן נשמרות לפחות 5 ימים במקרר כך שאין בעיה).
אם יהיו לך שאלות או דילמות לגבי מתכונים ספציפיים אשמח לעזור.
בהצלחה וחג שמח!
במה אפשר להחליף את השומשום או הקצח? הילדים שלי לא אוהבים לא אתזה ולא את זה 🙁
וגם, האם אפשר להשתמש בגבינה לבנה עם זיתים (כמו נפוליאון) במקום הגבינה הלבנה הרגילה?
היי מיכל,
אפשר לוותר על השומשום או הקצח ואין בעיה להשתמש בגבינה לבנה עם זיתים.
בהצלחה 🙂
יצא מדהים!!! תודה רבה!!
ד”א- השתמשתי בקמח של עוגות ועוגיות, בלי שמרים- ויצא בסדר גמור.
שדרגתי עם גבינה לבנה עם בצל- מומלץ 🙂
מעולה! תודה יעל ויום מקסים 🙂
היי. תודה על המתכון! נשמע טעים והביקורות ממש עושות חשק לרוץ למטבח!! אבל לפני שאני מתחילה רציתי לשאול מה תפקיד הגבינה הבולגרית?
היי מיכל,
הבולגרית היא רק בשביל הטעם 🙂
הי, אפשר להכין את המאפים בקוקי מייקר?תודה!
היי יעל,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שכן.
יום נפלא 🙂
היי אפשר במקום קמח תופח קמח רגיל ואבקת אפיה?
אם כן מה הכמויות?
תודה
כן מאיה, שימי כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.
אפשר להכין בתבנית שקעים כמו של מאפינס?
ואם כן אז אותם כמויות?
אני צריך 30 יח בערך
היי בועז,
אני מניחה שאפשר. מומלץ לשמן את השקעים לפני ולמלא עד 2/3 גובה מהשקע. לדעתי בתבניות מאפינס הכמות תצא קטנה יותר אבל בכל מקרה אני ממליצה בתור התחלה להכפיל כמויות ב-2, יכול להיות שזה יספיק.
בהצלחה 😉
היי אפרת,
אין לי גבינה לבנה וגם לא יוגורט :/
האם ניתן להוסיף מהגבינות האחרות יותר (לטעם) או להכפיל את כמות הביצים (לנוזלים)?
היי נופר,
זה צריך להיות משהו במרקם של גבינה כמו שמנת חמוצה, קוטג’ וכו’.
אם אין לך נסי לשים במקום כמה כפות חלב עד שתערובת הופכת ללחה ומעט דביקה.
שבת שלום 🙂
זה מתכון מדהים. מלא זמן לא יצא לי להכין משהו כל כך טעים. חברות שלי ואמא שלי אמרו שזה פשוט מושלם ואני מסכימה איתן לגמרי. תודה רבה רבה
תודה רות, אני ממש שמחה לשמוע!
המשך יום נפלא 🙂
תודה רבה רבה על האתר המדהים הזה!!!
בשמחה טליה 🙂
תודה רבה רבה על האתר המדהים הזה!!!
בשמחה נועה 🙂
שלום!
אתמול הכנתי וזה יצא פשוט מדהים!
אני ממש אוהבת את האתר שלך!!!
תודה לך 🙂
תודה כוכבית! אני שמחה לשמוע 🙂
שלום!
הכנתי ויצא לי עוגיות לא טעימות בכלל, הן היו קשות מאוד ושטוחות לא האמנתי כי עקבתי אחרי כול ההוראות במפורש ומאוד התאכזבתי כי הלכתי וקניתי במיוחד
את יודעת למה זה קרה?
היי שרון,
אני מופתעת כי זה מתכון שבדר”כ מצליח. יש לי כמה שאלות כדי שאוכל להבין מדוע זה לא הצליח:
באיזה גודל כוס השתמשת?
איך היה המרקם של הבצק לפני האפיה? נוח לעבודה, דביק, שומני, רך, נוזלי, מוצק?
האם יצרת מהבצק כדורים או ששיטחת אותם לפני האפיה?
ממתינה לתשובתך 🙂
אפרת יקרה שלום,
אתמול ניסיתי את המתכון – חטיפי הגבינה מאד טעימים, המתכון מצוין. החלפתי את הבולגרית בקשקבל. אני הכפלתי את הכמויות וסה”כ יצאו 18 חטיפים. זהו מתכון מעולה לקחת לעבודה ולבית הספר. כל הכבוד לך.
בפעם הבאה אני רוצה להכין כמויות גדולות יותר ולהקפיא (ערב לפני להוציא ולשלוח עם הילדים לבית הספר) – האם כדאי לאפות ולהקפיא או לגלגל לכדורים ולהקפיא ולאפות לפני ההגשה? האם להפשיר חטיפים לא אפויים או שניתן להכניס ישירות לתנור? תודה רבה לך.
היי מיכל,
מתנצלת שאני משיבה רק עכשיו..
קודם כל אני שמחה שיצא מוצלח 🙂
לגבי ההקפאה- עדיף לאפות הכל, לצנן לטמפ’ החדר ולהקפיא בתוך כלי או שקית אטומים. ערב לפני אפשר להעביר להפשרה במקרר ואם רוצים להחזיר להם את הפריכות אפשר להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ-5 דקות.
היי 🙂
קודם כל רציתי לומר לך שיש לך אתר מושלם!
המתכונים ברורים ומפורטים, קלים להכנה ובמיוחד לעצלנים\ות כמוני!
לא ידעתי לעשות חביתה בבית ועברתי לגור עם בן זוגי, נכנסתי לגוגל והדבר הראשון שרציתי למצוא זה אתר שבאמת כל המתכונים ב 10 דקות בלבד. והיום הוא מודע לי על כל ארוחה\קינוח שיוצא לי מהמתכונים שלך, תותחית!!!
*רציתי לשאול האם אפשר להחליף את הגבינה הבולגרית המגורדת בגבינה אחרת?
תודה לירון! איזה כיף לשמוע!
את יכולה לשים במקום כל גבינה מלוחה אחרת שהיא לא למריחה (כמו פטה, צפתית, קשקבל, פרמזן וכו’) או לוותר בכלל, זה יוצא טעים גם בלי 🙂
יש לך אתר מהמם!
תודה רבה! 🙂
מדהים !!!!
שמחה שאהבת 🙂
היי אפרת, רציתי להודות לך על המתכון של חטיפי גבינה וזיתים- יצא פשוט מושלם וטעים! בן רגע נחטף על ידי ילדים ומבוגרים כאחד. מתכון קל להכנה והתוצאה מושלמת! ללקק את האצבעות! תודה רבה רבה! אתמול במסיבת יום ההולדת לבעלי ולבת שלי עשיתי כ10 מתכונים רק מהאתר שלך, כולם יצאו טעימים ומהירי הכנה! תמשיכי להפתיע אותנו במתכונים המיוחדים והטעימים שלך! תודה רבה!
תודה ענת! איזה כיף לשמוע!
המון מזל טוב והמשך יום מקסים 🙂
הכנתי כמה פעמים את הלחמניות. יצא מעולה וטעים!
הזמן בתנור היה פחות מ25 דקות.אחרי 15 דקות כבר נהיה צהוב למעלה.
שמחה לשמוע הילה 🙂
תודה שחזרת לעדכן
האתר הזה פשוט מדהים!!!
הכל כל כך מגוון קל וטעים.
ניסיתי כל כך הרבה מתכונים מהאתר ותגובות הטועמים מעולות, כולל המתכון הזה:)
תודה לימור! כיף לשמוע 🙂
שבוע טוב וחג שמח!
כבר בערך שנתיים שכל פעם שאני צריכה להכין משהו טעים וזריז- אני חוזרת למתכון הזה 🙂
הגדלתי את כמות הזיתים.. החלפתי את הזיתים בפטריות.. החלפתי את הגבינה הלבנה ביוגורט.. הורדתי את כמות שמן הזית ל-2 כפות.. עם שומשום או בלעדיו.. עם מלח ופלפל או בלי.. מה שלא עשיתי, תמיד יצא מוצלח! המתכון הזה מהווה בסיס מצוין ללחמניות טעימות שנזללות במהירות 🙂
אז תודה רבה!!
איזה כיף לשמוע נופר!
תודה שחזרת לעדכן וגמר חתימה טובה 🙂
הי
אפשר לשים צפתית במקום בולגרית?
תודה
כן הדר, אפשר.
הכנתי היום לחמניות לראשונה, בעזרת המתכון הקל והמזמין הנ”ל, ועם המחמאות שקיבלתי הפעם השנייה תהיה בקרוב מאוד(: תודה!
שמחה לשמוע מעיין!
תודה שחזרת לעדכן ויום נפלא
זה ילך גם עם פטריות ותירס בפנים בנוסף לזיתים?
כן מעיין, נשמע טוב 🙂
יש אפשרות להוריד את הגבינה צהובה?
היי תהילה,
אפשר אבל יותר טעים עם גבינה צהובה. בכל מקרה אם מוותרים על הגבינה הצהובה כדאי לשים יותר בולגרית (2-3 כפות) ואם יש לך פרמזן אז אפשר להוסיף כף.
שבת שלום 🙂
עשיתי את החטיפים לערב חג
כרגיל יצא מעולה
הכל פשוט נחטף
חג שמח ☺
איזה כיף לשמוע!
חג שמח 🙂
ושוב שלום…אמרתי לך שהפיצה של אתמול תהיה ה “סיפתח”???? היום הכנתי את החטיפים האלה וגם את הקיש פטריות, מעולה! תודה!
מעולה! איזה כיף לשמוע אפרת 🙂
חג שמח!
הי
יש מצב להוסיף בטטה?להקפיץ אותה מעט לפני…
אולי אפילו במקום הזיתים
לא ניסיתי. אם את מנסה כדאי לחתוך את הבטטה לקוביות קטנטנות ולהקפיץ קצת לפני.
שבת שלום 🙂
שלום,
היתי רוצה לשאול אם אפשר להבריש את הכדורים עם חלמון במקום שמן זית?
תודה וחג שמח!
כן אפשר מרינה.
חג שמח 🙂
אני הולכת לנסות את חטיפי הגבינה.אני לא כל כך מתמצאת באתרים במקרה הגעתי לכאן.נראה לי מאוד מעניין עם הרבה רעיונות ודברים מיוחדים באפיה
אני מאוד אוהבת אפיה ומטבח.מקוה שאוכל להיכנס ולהגיב כשאפה את המאפה. בכל אופן תודה וחג שמח
ברוכה הבאה לאתר אליס 🙂
תודה וחג שמח!
הי
קודם כל רציתי להודות לך על האתר הנפלא שלך עשיתי הרבה מתכונים ויצא טעים
אני גם די עצלנית בבישול אבל אוהבת טעים אז זה בדיוק בשבילי 10 דקות עבודה והנאה מתמשכת תמשיכי להעלות עוד מתכונים!
שאלה אני פחות אוהבת בולגרית האם אפשר לשים יותר צהובה במקום או גבינה אחרת?
היי דורית,
אני שמחה שאת נהנת מהמתכונים 🙂
כן, את יכולה לוותר על הבולגרית ולשים צהובה במקום.
המשך יום נעים!
ראשית אני רוצה להודות לך על המתכונים הנפלאים.. רציתי לשאול אם אפשר להכין מראש את החטיפי גבינה לשבועות, ואיך לשמור אותם שיהיו טריים וטובים?
היי נעמה,
את יכולה להכין מראש ולהקפיא בתוך קופסה אטומה. אח”כ תפשירי קצת בחוץ ותחממי מעט בתנור לפני ההגשה.
יום נפלא 🙂
שלום
אין לי גבינה קשה ביכלל אפשר בלי?
תודה ושבת שלום
כן, את יכולה להכין בלי.
שבת שלום 🙂
לא הבנתי. הארבע כפות שמן זית זה לבצק או כדי להבריש לפני האפיה?
הי שושנה,
4 כפות שמן זית יש להוסיף לתערובת הבצק. בנוסף לזה, יש להבריש אח”כ בשמן.
שבוע טוב 🙂
הכנתי עם קמח תופח לפסח ויצא ממש טעים. תודה
מעולה! תודה שחזרת לעדכן 🙂
תודה
התכוונתי לקמח תופח לפסח, לא לקמח מצה. אעדכן במידה ואכין.
חג שמח
היי, האם ניתן להמיר את הקמח ב “קמח תופח לפסח”?
היי רותי,
לא ניסיתי כך שאני באמת לא יודעת. צריך לקחת בחשבון שקמח מצה סופח יותר נוזלים לכן אולי יהיה צורך להוסיף מעט מים.
אם תנסי אשמח לעדכון בתוצאה 😉
חג שמח!
זה לא המתכון הראשון שאני מנסה אבל …..
אנחנו מתפנקים על המתכונים כבר כמה חודשים.
יצא מדהים הכל חוסל. תודה רבה !
איזה כיף לשמוע!
תודה אלינור 🙂
יצא לי מדהיםםםםםםםם!!!!
מתכון קל ופשוט וכל כך טעים…
הולכת מחר להכין אותן שוב:)
תודה לך 🙂
מעולה! אני שמחה לשמוע 🙂
תודה שני על העדכון:)
איזה מתכון נהדר, כמו הרבה מתכונים נהדרים באתר הזה!
הכפלתי כמויות, אך זה לא כל כך עזר לי, כי הכל חוסל…
מה זה נהנינו!!
כלום עבודה ותוצאה טעיממממממה..
תודה על אתר ש ו ו ה !!
תודה ריבי! איזה כיף לשמוע 😉
שבת שלום 🙂
היי
הכנתי את הלחמניות ובעצתם של מגיבים החלטתי להכפיל כמויות
שמתי 280 גרם קמח (שתי כוסות) אך תוך כדי עירבוב ראיתי שהבצק מאוד מאוד יבש ושפכתי חלק מהקמח שלא התחבר אליו. בסוף היתה כמות של כ 260 גרם. למה לדעתך זה קרה?
בנוסף, התחלתי ב4 כפות גבינה לבנה אך בסופו של דבר שמתי קופסא שלמה של 250 גרם.
אבל ידעתי שאחרי הכל זה ייצא טעים כי אני סומכת על המתכונים שלך 🙂 וכך היה 😉
אז תודה רבה על מתכון פשוט ומהיר.. וטעים!!
היי לי,
זה יכול לקרות כאשר חסרים נוזלים בתערובת. יש ביצים קטנות יותר שמכילות פחות נוזלים ויכול להיות שזאת הסיבה.
בכל אופן, פעלת כמו שצריך ואני שמחה שיצא טעים 😉
שבוע טוב 🙂
שלום,
ראשית רוצה לציין שאני משתמשת המון במתכונים שלכם – המתכונים קלים, מהירים ובעיקר טעימים -יישר כח!!
לגבי הלחמניות – עשיתי אותן במתכונתם המקורית ויצאו מדהימות.
יש לי בן שרגיש לגבינות רכות. במה ניתן להחליף את הגבינה הצהובה?
תודה רבה
תודה רותי 🙂
אפשר לוותר על הגבינה הצהובה ולהוסיף יותר מהגבינה הבולגרית המפוררת בהנחה ומותר לו.
שבוע טוב 🙂
היי המתכון נראה ממש טעים!
אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בקוטג’?
היי ירדן,
כן, אפשר להחליף בקוטג’.
היי רציתי לשאול צריך להשטיח את הכדורים לפני האפייה?
היי מעיין,
מומלץ להשטיח מעט.
הכנתי עם קמח קוסמין וגבינות עיזים (בתי רגישה לחיטה וחלב פרה) ויצא נפלא. ממש קליל ומעולה!! תודה רבה על מתכונים מצויינים!!
רעיון מעולה!
תודה לך העדכון נאוה ושבת שלום 🙂
אוקי,תודה!
אפשר לוותר על הגבינה הבולגרית?
אפשר לוותר אבל אם יש לך כל סוג של גבינה אחרת שהיא לא ממרח כמו גבינת פטה, פרמזן או גלעד מומלץ שתשימי במקום.
ממש חדשה באפיה וזה נראה מתכון קל וטעים. כמה מלח ופלפל שחור לשים?
הי יעל,
בערך 1/3 כפית מלח וקורט (קמצוץ עם האצבעות) פלפל שחור.
בהצלחה 😉
היי, נראה מעולה! פעם ראשונה שאני נתקלת באתר 🙂
האם אפשר להוסיף איזשהו רוטב עגבניות כדי להפוך את זה לסוג של חטיף פיצה שיטרפו אצלי? או שיש לך מתכון נפרד?
תודה וחג שמח
הי קארן,
ברוכה הבאה לאתר 🙂
אם את רוצה שיהיה לזה טעם שמזכיר פיצה את יכולה להוסיף לתערובת הבצק 1-2 כפות קטשופ או כף רסק עגבניות. אפשרות נוספת היא לאחר שאת יוצרת לביבות למרוח על כל יחידה מעט רסק עגבניות ולפזר מעט גבינה צהובה.
חג שמח!
תודה רבה על המענה המהיר! הולכת לחטט פה בעוד מתכונים
האם אפשר לעשות את הבצק יום קודם ?
הי שירי, מאחר ומדובר בקמח תופח יכול להיות שזה יהרוס את האפקט של התפיחה.
לכן נראה לי שעדיף להכין במקום, זה פחות מ-5 דקות עבודה 😉
מומלץ בחום להכפיל כמויות. מתכון נפלא שנחטף ממש איך שיצא מהתנור. אפס עבודה והטעם נפלא.
תודה ויום נפלא!
אם אין לי קמח תופח, מה כמות אבקת האפייה שצריך להוסיף לקמח (רגיל)?
במקום קמח תופח אפשר לשים כוס קמח רגיל+ 1 כפית אבקת אפיה.
הכנתי ויצא טעים מאוד. גם אני נהנתי וגם הילדים.
רב תודות.
יוצא נחמד מאד לנשנוש, אפשר להגדיל קצת את כמות הזיתים
תודה מירי 🙂