שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 14 דקות

מס’ מנות: 3 מנות

מצרכים:

2 כפות שמן זית

1 בצל גדול חצוי חתוך לחצאי עיגולים דקים

4 שיני שום פרוסות דק

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות

תיבול: 5 כפות רוטב טריאקי, רבע כפית מלח, מעט פלפל שחור, רבע כפית שומשום (לא חובה), רבע כפית תבלין צ’ילי חריף (לא חובה).

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה קלה.

-מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים כדקה נוספת.

-מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים כדקה מכל צד. מתבלים ברוטב טריאקי, מלח ופלפל שחור. מערבבים 4-5 דקות על אש בינונית. מפזרים שומשום ותבלין צ’ילי חריף ומערבבים כדקה נוספת.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגה בחושה עם פירות יער
פסטה מתובלת

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
חני קפלן (11:28 9.07.2021)

נראה שיצא טעים, אבל הרוטב לא הסמיך כמו בתמונה ולא השחים את החזה. מה הבעיה? אולי כי השתמשתי בדבש וסויה במקום טריאקי? או שצריך לבשל עוד זמן. זה כבר מתבשל אחרי ששמתי את הרטבים בערך 7-8 דקות.

מתכונים ב-10 דקות (12:23 9.07.2021)

הטריאקי אכן מעניק צבע שחום יותר. בכל מקרה את יכולה לבשל עוד קצת אם נשארו נוזלים.
בהצלחה(:

נחמה (21:16 5.07.2021)

יצא טעים!!!!!! לא להאמין כמה שזה קל!!!!
תודה אפרת!

מתכונים ב-10 דקות (22:07 5.07.2021)

איזה כיף לשמוע😊

Niv (21:20 3.07.2021)

מאוד אוהב את המתכון והאתר אבל נהיה עמוס מדי בפרסומות. אפשר להוריד מהעומס ולהשאיר מהערך.

מתכונים ב-10 דקות (21:36 3.07.2021)

כמות הפרסומות לא תלויה רק בי😊
אבדוק מה אוכל לעשות בעניין… תודה על ההערה(:

מיכל (18:06 9.05.2021)

הי צהרים טובים
עם איזה תוספת את ממליצה להגיש את המנה הטעימה הזו?
תודה ושבוע מקסים

מתכונים ב-10 דקות (19:46 9.05.2021)

היי מיכל,
האפשרויות כמעט בלתי מוגבלות😊:
אורז, פתיתים, בורגול, אטריות, קוסקוס, ירקות מבושלים/אפויים…

תהילה (20:22 13.04.2021)

היי אפרת. מתכון מעולה, יצא מושלם. תודה!😊

מתכונים ב-10 דקות (20:31 13.04.2021)

שמחה מאד שאהבת! תודה תהילה🙂

דוד (23:28 8.04.2021)

היי, זה דוד.
תודה על המתכון המעולה!
האם המתכון טוב בהקפאה?

מתכונים ב-10 דקות (00:22 9.04.2021)

היי דוד,
אין בעיה להקפיא😊

עליזה (10:34 30.12.2020)

היחס תודה על האתר המדהים!
הכנתי אתמול ויצא טעים אבל נשאר הרבה רוטב-זה צריך להיות ככה?
דבר נוסף שמתי שומשום וכשערבבתי השומשום התערבב עם הרוטב ולא נשאר על החזה עוף- איך אני שמה בצורה כזו שהשומשום ישאר על החזה עוף?
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:24 30.12.2020)

היי עליזה,
העוף מפריש נוזלים במהלך הבישול במיוחד אם כיסית את המחבת.
לגבי השומשום, כנראה שזה בגלל שהיו הרבה נוזלים. כדאי לצמצם אותם ע”י בישול באש גבוהה ללא מכסה ורק בסוף הבישול להוסיף את השומשום.

עליזה (12:01 3.01.2021)

תודה רבה!
אומנם לא כעסתי אבל להבא אבשל על אש גבוהה

עליזה (20:14 29.12.2020)

היי, תודה על האתר המעולה!!
יש לי שאלה קצת מוזרה: כשכתוב:”לערבב במשך 4 דקות” הכוונה לעמוד על יד המחבת 4 דקות ולערבב ללא הפסקה או שהכוונה לערבב ולתת לחזה עוף להתבשל במשך 4 דקות?
תודה רבה:)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:22 29.12.2020)

הכוונה לבשל 4 דקות ולערבב מידי פעם.

עליזה (10:31 30.12.2020)

תודה רבה!

נועה לוי (21:07 5.12.2020)

היי,החזה עוף(שחתוך לקוביות) צריך להיות דק?מפחדת שאם לא יהיה דק אז לא יתבשל מבפנים

מתכונים ב-10 דקות (21:32 5.12.2020)

אין צורך שהחזה עוף יהיה דק, אבל לא עבה מדי כמובן
אין לך מה לדאוג לגבי בישול החזה עוף, זה מתבשל בקלות

תוהה (00:51 26.10.2020)

שלום
עם מה אוכלים את המנה?
בפיתה, עם אורז, או מה?
אשמח לתשובה
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:40 26.10.2020)

זה הכי טעים על אורז לבן או פירה.
אפר גם לשים בפיתה.

לאה (19:22 1.10.2020)

כמה זה בערך חמש מאות גרם?
חזה מעוף אחד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:32 2.10.2020)

תלוי באיזה גודל העוף.
זה יוצא בערך פרפר וחצי (פרפר הכוונה לחזה עוף שלם שהוא שתי חתיכות שמחוברות).

גילת (14:15 2.09.2020)

הי אפרת,
אני רוצה להכין את המתכון לשבת. העניין הוא שאנחנו שומרי שבת והאוכל מתחמם על הפלטה.
איך להימנע מייבוש של התבשיל?
כמות כפולה של רוטב?
להשתמש בפרגיות במקום חזה עוף?
שאלה נוספת- האם ניתן להקפיא.
תודה רבה
גילת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:10 2.09.2020)

היי גילת,
אפשר להוסיף 3 כפות רוטב טריאקי וכמה כפות מים ואז לא תהיה בעיה לחמם על הפלטה.
פרגית זה חלק יותר עסיסי אז עדיף.
אפשר להקפיא.

גילת (10:40 11.09.2020)

רק חוזרת לעדכן שיצא נהדר עם הפרגית. מכינה גם לשבת הזו…
שבת שלום ושנה טובה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:00 11.09.2020)

תודה גילת.
שבת שלום ושנה טובה ❤️

סטודנטית (20:43 30.08.2020)

וואו תודה!
בתור סטודנטית שחוזרת עייפה ועצבנית שרוצה אוכל אבל מהר-הקטגוריה המגניבה הזאת ממש עוזרת! טנקס

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:57 30.08.2020)

שמחה לשמוע 🙂

חן (18:43 20.07.2020)

ואו!
מתכון טעים בטירוף!
והקטע הכי מושלם שזה בכלום זמן! והבנות שלי גם אוהבות והם בעייתיות באוכל!!
תודה רבה וכל הכבוד! :))

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:17 20.07.2020)

שמחה לשמוע ❣️

שרי (19:50 30.06.2020)

יצא מוצלח מאד.. תודה על מתכון מהיר וטעים אששש!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:45 30.06.2020)

נראה מעולה! 😍

אילה (19:41 10.06.2020)

הכנתי, יצא מטורףףףףףף!!!!!!
כולם התלקקו…
תודה, את אלופה!
כיף להכין ארוחות בכמה דקות…
תמיד הייתי משקיעה כמה שעות על כל ארוחה
והיה נגמר כל האוכל אחרי דקה…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:43 10.06.2020)

שמחה שיצא טעים ❣️
תודה שחזרת לעדכן.

פנינה (11:38 26.05.2020)

מתכון פצצה!!!
טעים מאוד, הכנתי והכל התחסל… וביקשו גם למחרת…
תודה רבה אפרת, המתכונים שלך מהממים!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:47 26.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה פנינה

מירב (14:15 14.05.2020)

הי אפרת,
השתמשתי בחזה עוף על האש שלא היה לו דורש וחתכתי לקוביות. הוספתי גם חבילת פסטה. יצא להיט והמתבגרים שלי פירגנו.
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:58 14.05.2020)

נראה מעולה! 😍
תודה מירב

אופיר לחייני (17:37 11.05.2020)

יצא לי על הפנים הרוטב בכלל לא נספג. חזה עוף בלי טעם.
מה עשיתי לא נכון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:57 11.05.2020)

באיזה סוג רוטב טריאקי השתמשת?
הוספת את הרוטב אחרי2 דקות של טיגון חזה העוף?

חן (13:03 8.05.2020)

אפשר במקום רוטב טריאקי לשים רוטב סויה וסילאן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:11 8.05.2020)

כן, אפשר לשים 3 כפות סילאן ו-2 כפות רוטב סויה.

הודיה (12:30 24.03.2020)

אחד המתכונים הטעימים אכנסתי לתוך טורטיה וזה אחד הדברים שווה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:44 24.03.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

שמרית (18:31 16.03.2020)

אתחיל בתודה על מתכונים הסטריים, אני מכורה. ולשאלה,
האם אפשר להוסיף לזה אטריות אורז?
אולי לעשות טיפה יותר רוטב חלהוסיף איתם אחרי שהשרה אותם במים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:22 16.03.2020)

כן אפשר.

מעיין דבש (18:00 25.02.2020)

האם אפשר להוסיף קשיו? ואם כן באיזה שלב ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:44 25.02.2020)

כן, אפשר להוסיף קשיו כ-2 דקות לפני סיום הבישול.

ענת (13:31 12.02.2020)

הי אפרת, מה שלומך?יש לי שאלה לגבי הקפאה,

אם אני רוצה להכין מראש כמות גדולה, ולהקפיא, כדי לחסוך זמן בכל פעם מחדש,
האם לדעתך זה יהיה בסדר אחרי ההפשרה?

האם עדיף יותר להכין עד שלב הוספת הרוטב טארייקי, ומשם לעשות בזמן שרוצים לאכול?
ואז אולי גם אוכל להוציא מהמקפיא ולעשות מתכונים שונים כל פעם?

אשמח שתכווני אותי איך לחסוך זמן, ע\”י הקפאה, אם זה בכלל נראה לך אפשרי ולא יפגע בעסיסיות

אני מאוד אוהבת לקנות טרי וישר לעשות, אבל לא תמיד יש לי זמן
ואני לא רוצה לקנות מוכנים ולהתפשר על איכות וטעם.

תודה מראש יקירה🙏

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:41 12.02.2020)

היי ענת,
אני חושבת שעדיף להכין עד לשלב הוספת הרוטב, לחלק לכמה מנות ולהקפיא.
להפשיר ואז לטגן קצת במחבת עם רוטב טריאקי או כל תיבול אחר שאוהבים.

נחמי (08:45 20.11.2019)

אפרת המדהימה!!!!!!!!!
התחתנתי לא מזמן ופתאום לנחות לכל הקלחת של הבישולים לא פשוט בכלל!!!! ניסיתי כמה פעמים מתכונים ממקומות אחרים וכמעט התיאשתי עד שאתמול דפדפתי ומצאתי את האתר שלך את פשוט אלופה!!!!! אני ובעלי התלקקנו מהמתכון הזה ובעלי ביקש ממני להכין את זה עוד מלא פעמים
מעכשו אני מכיינה מתכונים רק ממך
עשיתי מנוי לאתר הדפסתי המון מתכונים ואניעדין ממשיכה לדפדף את מיוחדת ומקסימה והמתכונים שלך מושלמים!!!!!
אז תודה!!!!!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:25 20.11.2019)

שמחה לשמוע!
המשך בישולים מוצלחים וטעימים ❤️
תודה נחמי

משה (21:50 22.08.2019)

אנחנו העדפנו את החזות כשהם בפרוסות (כמו שניצלים) טיגנו אותם קצת יותר ויצא משובח ביותר! חצי ממתכוני השבת שלנו הם מ”מתכונים ב10 דקות” וזה אף פעם לא מאזכב… 🙂 תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:52 22.08.2019)

תודה משה 🙂

רון (03:13 12.07.2019)

האתר שלך נפלא.
בטעות קניתי טריאקי מיימי ולא מתוק. יש לך הצעה מה לעשות? רוצה להכין מחר את המתכון. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 12.07.2019)

אפשר להוסיף לו קצת סילאן, לפי הטעם.

תמר (20:40 7.07.2019)

יש לך מתכון לחזה עוף בלי הרבה שמן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:36 7.07.2019)

אפשר להכין כמעט כל מתכון של חזה עוף שיש באתר ולשים רק כפית שמן. חשוב רק להשתמש במחבת/סיר עם ציפוי שאינו נדבק.

מירה (21:38 4.07.2019)

כשאת אומרת להוסיף שומשום,אפשר לשים שומשום ישירות מהשקית? או שצריך לקלות אותו קודם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:51 4.07.2019)

אין צורך לקלות קודם.

נאוה (15:10 13.06.2019)

יצא מעולה!!!!!!!!
התלבטתי בין פחזניה מהאתר לבין אוכל בריא. הפחזניה קרצה לי מהמקרר והחלטתי לנסות לבשל מהר . המתכונים באמת לזריזים. לא חיכיתי הרבה. תודה רבה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:55 13.06.2019)

שמחה לשמוע!
תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

מיכל (16:38 15.05.2019)

ייצא מעולה!!!
אך האם אפשר להחליף את הרטבים טריאקי וצ’ילי חמוץ מתוק בדברים יותר טבעיים? פחות מעדיפה לבשל עם הרטבים האלה יש בהם הרבה מרכיבים לא בריאים כמו חומרים משמרים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:06 15.05.2019)

היי מיכל,
יש מתכוני חזה עוף אחרים לדוג’
חזה עוף עם בצל
חזה עוף בדבש ושום
חזה עוף ברוטב

מיכל (09:09 14.05.2019)

היי
על איזה אש בהתחלה שמים? כל הבישול בנונית?
וכמה ימים נשאר טרי וניתן לאכול ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:55 14.05.2019)

כן. אש בינונית.
זה נשמר במקרר בקופסה סגורה במשך 3-4 ימים.

כרמל (22:27 23.04.2019)

אפרת שלום,

אלפי תודות על המתכונים המהירים, נגישים ומופלאים שלך!

אני מעוניינת להכין את המתכון הזה, אך בגלל פסח לא מוכרים כרגע רוטב טריאקי בסופרמרקט.
יש לך רעיון לרוטב אחר שיתאים כאן? (במקרר יש רוטב סויה ורוטב צ’ילי מתוק). ואם לא, הצעה למתכון אחר ברוח דומה?

תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:25 24.04.2019)

היי כרמל,
יש לך סילאן?
הכי מוצלח יהיה לשים 3 כפות סילאן ו-2 כפות רוטב סויה.

אורה (09:51 26.03.2019)

טעים מאד!! הכנתי 750 גרם חזה עוף והוספתי רק 3 כפות טריאקי וזה הספיק בהחלט. השומשום גם מוסיף מאד לטעם ולאסתטיות!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 26.03.2019)

שמחה שיצא טעים!
תודה ויום נפלא 🌺

ליהי (23:47 13.03.2019)

נשאר לי הרבה חזה עוף אז עשיתי את המתכון הזה. יצא טעיייים!
עשיתי גם את השניצלים בתנור ועוגת שוקולד.
תודה על האתר הזה !!! מחכה כל הזמן למתכונים חדשים :)))

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:57 14.03.2019)

שמחה לשמוע!
תודה ליהי 🌷

מוריה (12:09 2.01.2019)

היי אפרת!
נראה מעולה, רוצה להכין לשבת. עם איזו תוספת זה מתאים? (אורז/קוסקוס זה מספיק או שיהיה יבש?)
תודה רבה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 2.01.2019)

היי מוריה,
עדיף אורז.
יום נפלא 🌷

מוריה (12:23 3.01.2019)

תודה רבה! יצא ממש טעים! קשה להשאיר😋

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:32 3.01.2019)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

איל (14:07 28.12.2018)

במקום שומשום אפשר שמן שומשום? תודה! אתר מעולה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:16 28.12.2018)

אפשר לטגן את הבצל עם שמן שומשום ולוותר על השומשום.

דיאנה (09:53 27.12.2018)

היי ! האם ההוראות זהות אם אני משתמשת בקוביות פרגית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:44 27.12.2018)

כן. זמן הבישול עשוי להתארך בכמה דקות נוספות.

עמית (05:52 29.11.2018)

בוקר טוב
ראשית האתר מעולה ומצליח לי למרות שאני גרוע בבישול.
האם במקום טריאקי אפשר להשתמש ברוטב סויה ודבש? ואם כן, איך, כמה ומתי להוסיף במיוחד את הדבש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:49 29.11.2018)

היי עמית,
אפשר לשים 2 כפות דבש ו3 כפות רוטב סויה באותו זמן שאמורים לשים את הטריאקי.

ורד (15:32 16.11.2018)

ממש טעים!
הכנתי עם קילו חזה עוף והכפלתי את כמות המצרכים והתיבול בהתאם, במקום התבלין שמתי רוטב צ’ילי מתוק והוספתי גם פטריות טריות ויצא מדהים!
תודה רבה על מתכונים קלים וטעימים במיוחד😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:33 16.11.2018)

נראה ממש טוב! 😍
תודה ורד

נימי (14:51 16.11.2018)

האם ניתן להכין את אותו מתכון עם רצועות בשר בקר במקום עוף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:26 16.11.2018)

כן.

זיו (01:09 16.11.2018)

שלום אפרת.

האם להשתמש ברוטב טריאקי סמיך ואו רוטב טריאקי נוזלי של חברת קוקומן לדוגמא.

בברכה.

זיו

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:03 16.11.2018)

עדיף סמיך.

איה (17:51 6.11.2018)

תודה על מתכונים מעולים, אם אפשר מתכון לפסטרמה,

תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:08 6.11.2018)

אעלה מתכון בהמשך 🙂

פלג (17:15 31.10.2018)

היי אפשר להשתמש בחזה עוף דק שפרוס כמו לשניצל שיתוף לקוביות ?
אפשר לתשובה מהירה .
תודה

פלג (17:16 31.10.2018)

שחתוך*

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:32 31.10.2018)

כן.

ליאת (17:30 26.10.2018)

הי אפרת,
מתכון מעולה!! כולם נהנו וטרפו מקטן ועד גדול
תודה רבה רבה!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:47 26.10.2018)

תודה ליאת, שמחה שנהניתם 🙂

מאירה (11:41 17.10.2018)

אפשר להוסיף לזה פטריות??
תודה רבה על כל המתכונים המהירים והטעימים! נותן חשק להכנס למטבח ולהתחיל לבשל😃

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 17.10.2018)

כן, אפשר בהחלט 🙂

רון (05:34 11.10.2018)

היי, אפשר להשתמש בשום קפוא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 11.10.2018)

כן.

Sarit (00:02 30.09.2018)

היי..
נראה נהדר!
אשמח לתוספת מעניינת וקלילה שהיא לא אורז או פירה..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:48 30.09.2018)

אפשר להכין עם פתיתים, קינואה עם גזר, בורגול עם פטריות.
חג שמח 🌺

יפית (16:38 5.09.2018)

פשוט מעולה. נטרף תוך דקות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 5.09.2018)

תודה יפית, שמחה לשמוע 🙂

תמר (14:38 4.09.2018)

תודה רבה!
יצא מעולה וגם יפה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:10 4.09.2018)

נראה מעולה 🙂
תודה תמר

תמר (00:15 4.09.2018)

תודה רבה על המתכונים זה עוזר מאד
שאלה:יש אפשרות להניח את החזה מלילה קודם במקרר שיפשיר בתוך הרוטב כבר ואז ייקח לי פחות זמן.?

תמר (00:15 4.09.2018)

דחוף לי לדעת אם אפשר תשובה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:54 4.09.2018)

היי תצר,
ראיתי רק עכשיו.
אפשר ומומלץ להפשיר את העוף כל הלילה במקרר.

הילה (22:27 25.08.2018)

שילבתי בין המתכון הזה למתכון של הקוביות עוף ברוטב חמוץ מתוק. יצא מדהים. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:55 26.08.2018)

נראה מעולה!
תודה הילה ושבוע נפלא 🌷

שרה (14:43 21.08.2018)

הכנתי עם תוספת של שעועית ירוקה עם פטריות ובטטה עם אורגנו בתנור – ממתכונים באתר..
יצא ארוחה מוווששללממתתת!!
ליקקנו אצבעות..
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:30 21.08.2018)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

חנה (23:26 15.08.2018)

ממש משש טעים… תודה רבה:-) אתר מעולה ממליצה לכולם!!!!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:29 16.08.2018)

תודה 🌷
יום מקסים!

ציפי (12:40 13.08.2018)

וואו איזה מתכונים תענוג אמיתי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:03 13.08.2018)

תודה ציפי 🙂

שירה (14:33 11.07.2018)

מעולה מעולה מעולה. תודה!לא יאומן-כל כך פשוט וכל כך טעים.תבורכי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:51 11.07.2018)

שמחה שאהבת!
תודה שירה🌷

לינוי (18:06 2.07.2018)

היי אפרת, נראה מעולה! יש לי בבית חזה עוף פרוסים דק.. האם מתאים וניתן פשוט לחתוך אותם לרצועות, או שחייב חזה עוף שטרם פרסו אותו לשניצלים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:20 2.07.2018)

היי לינוי,
אפשר לחתוך לרצועות.

יהודית (09:55 2.07.2018)

שלום,
רציתי לשאול אם נשארת כמות האם אחרי הקירור הקוביות לא מתקשות? כנ”ל גם לגבי המתכון של קוביות העוף המצופות.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:59 2.07.2018)

היי יהודית,
הן מתקשות מעט, לא מאוד.

אחת (02:52 24.06.2018)

המתכונים שלך מעולים!
אני ממש ממש אשמח שתפתחי אפליקציה ושלא אצטרך להיכנס למתכונים דרך גוגל תמיד.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:14 24.06.2018)

תודה!
לגבי אפליקציה, זה בתכנון..
שבוע מקסים 🙂

רותי (15:42 22.06.2018)

היי, תודה על המתכונים הנהדרים!
אפשר להקפיא?
רותי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:38 22.06.2018)

כן, אפשר.

מירי (15:19 21.06.2018)

ווווואו. כולם התלהבו!!!!!!!!!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:48 21.06.2018)

שמחה לשמוע!
תודה מירי.

יוסי (11:13 16.06.2018)

מה אפשר לשים במקום צילי חריף?
אני לא אוכל חריף

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 16.06.2018)

אפשר לוותר על הצ’ילי החריף. זה טעים גם בלי.

נדב (15:19 15.06.2018)

הכנתי את המתכון ויצא מדהים!!!! אומנם לקח לקוביות חזה העוף קצת יותר זמן (כפול בערך) כדי להיות מוכנים אבל יצא מאוד טעים. במיוחד הרוטב והבצל עם השום.
לצורך המתכון קניתי שומשום בשקית והעברתי אותו לצנצנת קטנה ואת השקית זרקתי. יש לך מושג אולי כמה זמן אפשר לשמור שומשום לפני שיהיה פג תוקף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:40 15.06.2018)

אפשר לשמור את השומשום במקרר בהתאם לתאריך שעל גבי האריזה. אם זרקת את השקית אז אני מעריכה שזה טוב ל-7 חודשים לפחות (במקרר).

נדב (18:56 15.06.2018)

ואם שומרים במזווה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:57 15.06.2018)

גם כמו שרשום על האריזה.

י.נ. (12:14 13.06.2018)

מ-ו-ש-ל-ם !!!
הכנתי כבר כמה פעמים (ליד אורז ושעועית ירוקה)
והילדים רוצים שוב ושוב!!

תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:34 13.06.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

קארין (10:52 13.06.2018)

לא בדיוק בשלנית אבל התמונה ממש עשתה לי חשק ורוצה לנסות להכין.
יש שני דברים שלא הבנתי לגבי המתכון
– כמה זמן בערך לוקח עד שהבמצל מזהיב? אני תמיד מסתבכת עם זה ונכנסת לסרטים
– לא הבנתי ללמה הכוונה לחתוך את חזה העוף לקוביות? איך עושים את זה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:34 13.06.2018)

היי קארין,
יש לטגן את הבצל על אש בינונית במשך 4-5 דקות ולערבב כל הזמן. אם הבצל משחים מהר או נשרף יש להנמיך את האש.
את חזה העוף את חותכת בעזרת סכין רגילה לחתיכות בגודל 3-2 ס”מ. לא חייבת להיות להן צורה אחידה.
בהצלחה 🙂

חני (08:53 13.06.2018)

בוקר טוב,
יש לי בערך200 גרם פרגיות,
ניתן להכין את זה עם פרגית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:06 13.06.2018)

היי חני,
את יכולה להכין מחצית מכל הכמויות.
פרגיות דורשות קצת יותר זמן בישול, 5-7 דקות יותר.

אמיתי (23:51 12.06.2018)

היה נראה לי שצריך רוטב צ’ילי, עכשיו אני רוא שצריך תבלין צ’ילי אבל יש לי רק רוטב, יש מה לעשות עם זה או שלוותר על התוספת הזו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:48 13.06.2018)

היי אמיתי,
אפשר להוסיף כף רוטב צ’ילי מתוק ואפשר גם להכין בלי.

אמיתי (11:58 13.06.2018)

טוב, בסוף שמתי קצת רוטב צי’לי [חריף – זה מה שהיה], אין לי מושג אם זה השפיע כ”כ, אבל זה יצאאאא.. אין דברים כאלו!
הכנתי את זה אתמול בלילה בשביל היום, אבל לא התאפקתי וטעמתי קוביה ועוד קוביה ופשוט חיסלתי חצי מהכמות בעמידה.. לא היתה ברירה והכנתי נגלה נוספת:)
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:35 13.06.2018)

איזה כיף שחזרת לעדכן!
שמחה שיצא טעים 🙂

עופרה (18:33 12.06.2018)

שלוש שאלות:
1. אם אני רוצה להכין 750 גרם חזה עוף, כלומר פי אחד וחצי, גם את כל שאר הרכיבים והתבלינים להכפיל ב 1.5?
2. לאיזה גודל קוביות לחתוך את חזה העוף? עם מה חותכים אותו? סכין רגילה?
3. למה הכוונה מעט פלפל שחור?
4. אין לי מחבת רחבה, ווק זה טוב? משהו משתנה מבחינת זמני הבישול?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 12.06.2018)

1. כן.
2. חותכים עם סכין רגילה לקוביות בגודל 2-3 ס”מ.
3. קמצוץ עם האצבעות.
4. ווק זה בסדר. אין שינוי בזמנים.

מירי (08:09 7.06.2018)

בוקר טוב, אני גם מכינה את זה הרבה פעמים ומעדיפה גם להשרות קצת את העוף בטריאקי או בסויה וזה מרכך וכובש את הבשר לכן הקפצה קלה מספקת. תודה על המתכונים הנהדרים שלך.
מירי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 7.06.2018)

תודה מירי 🙂

רונית (06:51 7.06.2018)

היי אפרת. מתכון מעולה!
הוספתי גם פטריות טריות ונבטים
יצא ממש טעים.
תודה רבה על הכל!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:30 7.06.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה רונית ויום נפלא

רעות (21:47 6.06.2018)

הי אפרת.
האתר אלוףףף
אם אני לא רוצה צילי חריף כדאי לשים צילי מתוק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:42 7.06.2018)

היי רעות,
אפשר לוותר בכלל על הצ’ילי או להוסיף כף רוטב צ’ילי מתוק, זה דווקא יכול להוסיף.

גיטי (13:48 6.06.2018)

שלום אפרת רציתי לשאול איך יתכן שקוביות החזה מוכנות תוך 4-5 דקות?
אני מכינה חזה עוף מוקפץ גם עם בצל ומבשלת על אש נמוכה לפחות חצי שעה?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:10 6.06.2018)

היי גיטי,
כדי שחזה עוף יישאר עסיסי ולא יתייבש מומלץ לטגן אותו כמה שפחות. מאחר וחזה העוף חתוך לקוביות קטנות אז מספיק לו טיגון של דקה מכל צד עד שהוא מתבשל מבחוץ ועוד 4-5 דקות בישול שאז הוא מתבשל מבפנים.

אקרמן רעיה (12:09 6.06.2018)

הכנתי היום ומאד טעים מתכונים קלים וטעימים
תבורכי תודה לך ויום נעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 6.06.2018)

תודה רעיה 🙂
יום מקסים

שרון (12:13 5.06.2018)

היי האם יש תחליף לטריאקי למשל סילאן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:23 5.06.2018)

היי שרון,
אפשר לשים 3 כפות סילאן ו-2 כפות רוטב סויה.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.