זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי
רכיבים
מתכון לתינוקות מגיל 6 חודשים
2 כפות גבינה לבנה או שמנת חמוצה
כף גדושה של מחית סלק (אפשר לקנות סלק בואקום ולטחון)
1 ביצה
2 כפות קמח כוסמין
1 כפית אבקת אפיה
שמן זית לשימון המחבת
אופן ההכנה
– חותכים סלק מבושל (שקונים בואקום או מכינים בבית) לקוביות וטוחנים למחית או מגרדים על פומפיה.
– מערבבים יחד את כל החומרים הרטובים (ביצה, סלק, גבינה).
– מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים עד לאיחוד.
– מחממים מחבת עם מעט שמן. יוצקים כמות של כף או כפית גדושה (תלוי בגודל שתרצו להכין) למחבת. מחכים לבועיות ולהתנתקות קלה של התערובת.
– הופכים לצד השני ל- 1-2 דקות נוספות ומגישים.
המתכון באדיבות אופיר בורגר | תזונאית קלינית B.Sc, MAN | תזונת תינוקות וילדים.
ראו גם
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה