שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי

רכיבים

מתכון לתינוקות מגיל 6 חודשים

2 כפות גבינה לבנה או שמנת חמוצה
כף גדושה של מחית סלק (אפשר לקנות סלק בואקום ולטחון)
1 ביצה
2 כפות קמח כוסמין
1 כפית אבקת אפיה
שמן זית לשימון המחבת

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

– חותכים סלק מבושל (שקונים בואקום או מכינים בבית) לקוביות וטוחנים למחית או מגרדים על פומפיה.
– מערבבים יחד את כל החומרים הרטובים (ביצה, סלק, גבינה).
– מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים עד לאיחוד.
– מחממים מחבת עם מעט שמן. יוצקים כמות של כף או כפית גדושה (תלוי בגודל שתרצו להכין) למחבת. מחכים לבועיות ולהתנתקות קלה של התערובת.
– הופכים לצד השני ל- 1-2 דקות נוספות ומגישים.

המתכון באדיבות אופיר בורגר | תזונאית קלינית B.Sc, MAN | תזונת תינוקות וילדים.

ראו גם
סמבוסק דפי אורזסמבוסק דפי אורז
אוזני המן אלפחורס אוזני המן אלפחורס
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה