שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35-40 דקות

סוג: חלבי/פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

תבנית בינונית קטנה בגודל 22X31

מצרכים לעוגה:

3 ביצים

כוס (200 ג') סוכר

שקית (10 ג') סוכר וניל

3/4 כוס (150 ג') שמן

1.5 כוסות (360 ג') מים חמים

2 כוסות (280 ג') קמח תופח

4 כפות (40 ג') קקאו

מצרכים לגנאש:

מיכל שמנת מתוקה להקצפה או קצפת צמחית (250 מ"ל)

150 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות

50 גרם חמאה או מרגרינה

אופן הכנה:

מערבבים את כל חומרי העוגה יחד (קודם מקציפים את הביצים, אח"כ שמן וסוכר. מוסיפים מים חמים ובסוף קמח וקקאו). מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך 35-40 דקות.

הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל

הכנת הגנאש: מרתיחים בפינג'אן שמנת מתוקה. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד והחמאה. ממתינים 2 דקות ומערבבים.

כשהעוגה מוכנה ובעודה חמה, מחוררים אותה עם קיסם עד התחתית ושופכים את הגנאש מעל העוגה. מצננים את העוגה לטמפ' החדר ושומרים את העוגה בקירור.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת תפוזים וקוקוס
חזה עוף בצ'ילי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
דורית (09:27 23.03.2020)

איך מכינים קצפת? אני רוצה להכין ליום הולדת ולזלף עם שקית זילוף משהו…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:21 23.03.2020)

היי דורית,
ראי בלינק המצורף –איך מכינים קצפת.

Avatar
דורית (07:55 22.03.2020)

יש לי תבנית לב מקרטון. האם התכולה שלה זה כמו של אינגליש קייק אחת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:58 22.03.2020)

היי דורית,
יש כמה סוגים וגדלים של תבניות לב מקרטון ואני לא רוצה להטעות אותך.
אם תוכלי לתת לי מידות של אורך ורוחב זה יכול לעזור.

Avatar
דורית (11:32 22.03.2020)

מדדתי 22 מקצה לקצה..רוחב ואורך אותו דבר..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:04 22.03.2020)

אז זאת תבנית קטנה יחסית.
אני חושבת שהכמויות האלה אמורות להספיק:
2 ביצים גדולות
3/4 כוס סוכר
שקית (10 ג') סוכר וניל
חצי כוס שמן
כוס +3 כפות מים חמים
כוס וחצי קמח תופח
3 כפות קקאו
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ"ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית).

Avatar
דורית (13:32 22.03.2020)

תודה ❤

Avatar
בתאלוש (09:52 24.02.2020)

היי אפרת:)
העוגה נראית מדהים!!
רוצה להכין לילדה ליומהולדת(לגן) בתבנית מרובעת בינונית גדולה..מה בכמויות המתאימות??
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:25 24.02.2020)

היי 🙂 התכוונת לתבנית בינונית גדולה נכון? לא הענקית.
כמויות לתבנית מלבנית 25X32:
4 ביצים (רצוי גדולות)
כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כוס ורבע שמן
2+1/4 (שתיים ורבע) כוסות מים חמים
3 כוסות קמח תופח
6 כפות קקאו
לגנאש:
מיכל וחצי שמנת (375 מ"ל)
225 גרם שוקולד מריר (2+1/4 חבילות)
70 גרם חמאה

Avatar
בתאלוש (12:58 24.02.2020)

כן אליה התכוונתי
תודה רבה!!

Avatar
קרן (09:47 18.02.2020)

אם יש לי ביצי מדיום, כמה ביצים עלי לשים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:53 18.02.2020)

3 ביצים.

Avatar
מירב (13:13 19.12.2019)

אפשר להכין את עוגה בתבנית סיליקון קוגלהוף?
אם לא איזה עוגת שוקולד הכי מומלצת לתבנית זו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:23 19.12.2019)

אם זו תבנית קוגלהוף סטנדרטית אז כן.
*יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית (240 מ"ל).

Avatar
מורן (13:32 17.11.2019)

כשאת רושמת יש לשמור בקירור, הכוונה יש צורך לשים אותה במקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:54 17.11.2019)

כן.

Avatar
אילה (19:03 21.07.2019)

במקום קמח תופח אפשר לשים אבקת אפיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:37 21.07.2019)

כן. אפשר לשים 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה.

Avatar
סיון (21:51 3.06.2019)

היי

אני רוצה להכין את העוגה בתבנית אינגליש ראיתי שרשמת בתגובות שלתבנית אינגליש צריך חצי מהכמויות.
במתכון המקורי רשום 3 ביצים ו 3/4 כוס שמן אז מהם הכמויות לתבנית אינגליש?
בנוסף אין לי סוכר וניל מה ניתן לשים במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:54 4.06.2019)

אלה הכמויות לתבנית אינגליש קייק ללא סוכר וניל:
2 ביצים
שני שליש כוס סוכר
חצי כפית תמצית וניל (אפשר גם לוותר)
שליש כוס שמן + כף שמן
3/4 כוס מים חמים
כוס (140 ג') קמח תופח
2 כפות קקאו

Avatar
דנה (17:12 4.01.2019)

שלום,
חייב להכין את הגאנש עאל האש? או שאפשר במיקרו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:47 5.01.2019)

אפשר במיקרו.

Avatar
יפעת (18:05 14.11.2018)

העוגה מוכנה ונראית מעולה, תודה.
מתי אפשר לאכול אותה? רק אחרי קירור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 14.11.2018)

אפשר לאכול לאחר שהיא מתקררת מעט בחוץ. אין צורך להמתין לקירור במקרר.

Avatar
שירלי (12:11 30.08.2018)

היי אפרת,
קודם כל רציתי להגיד לך שאני משתמשת המון באתר שלך והוא פשוט מעולה ונגיש!!!
המתכונים מובנים ממש ומוצלחים!
בנוסף רציתי לשאול אם אפשר להשתמש במתכון בקמח תופח מלא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 30.08.2018)

תודה שירלי, כיף לשמוע 🙂
אפשר אבל אני ממליצה לשלב איתו כוס קמח תופח לבן כדי שהעוגה לא תצא דחוסה ו"כבדה" מידי.
אם אין לך קמח לבן תופח אפשר לשים כוס קמח תופח מלא + כוס קמח לבן + כפית אבקת אפיה.

Avatar
אילנה (20:02 23.08.2018)

יצאה כעת מהתנור ונראית משגעת, מחכים שיתקרר כדי לאכול, תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:21 23.08.2018)

מעולה 🙂

Avatar
ברכה (21:19 16.08.2018)

שלום,
איזה עוד עוגות אני יכולה לצפות בגנאש חוץ מעוגת שוקולד?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:02 16.08.2018)

כמעט כל עוגה בחושה או עוגת קרם.

Avatar
ברכה (07:58 4.01.2018)

היי אפרת
אם אכין רק את העוגה עצמה ובמקום הגנאש אני ימיס שוקולד מריר על הגס אמרח מעל העוגה לאחר/לפני האפיה
ולאחר האפיה אשים קצפת מעל שהקצפתי לדעתך איך זה יצא? פשוט יש לי קפצת חלבית והתנור שלי בשרי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:49 4.01.2018)

אפשרי בהחלט. זה ייצא טעים 🙂

Avatar
Gily (10:56 19.10.2017)

הי אפרת תודה על המתכון,האם אפשר גם בתבנית עגולה של 24/26 או תבנית מלבנית גדולה כזו של 32×26?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:00 19.10.2017)

אפשר להכין בתבנית עגולה 24 את הכמות במתכון.
כמויות לתבנית עגולה 26 או תבנית מלבנית 26X32:
4 ביצים (רצוי גדולות)
כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כוס ורבע שמן
2+1/4 (שתיים ורבע) כוסות מים חמים
3 כוסות קמח תופח
6 כפות קקאו
לגנאש:
מיכל וחצי שמנת (375 מ"ל)
225 גרם שוקולד מריר (2+1/4 חבילות)
70 גרם חמאה
יום מקסים 🙂

Avatar
Gily (09:11 20.10.2017)

תודה אפרת,אם אני מתכוונת לשים מעל קרם קצפת כדאי את הגנאש לשים על הקצפת בסוף או על ה עוגה או גם וגם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:42 20.10.2017)

אין צורך לשים גם וגם. אפשר לשים את הקרם ישירות על העוגה לאחר שהיא התקררה, להכניס למקפיא לשעה כדי שהקצפת תהיה יציבה ואז לשים מעל את הגנאש (חשוב שהגנאש יהיה בטמפ' החדר).
לאחר מכן אפשר לשמור במקרר.

Avatar
שני (12:58 30.06.2017)

עוגה מצויינת !!! תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:59 30.06.2017)

תודה שני 🙂
שבת שלום

Avatar
אור (21:04 30.04.2017)

הי אפרת
המתכונים באתר מוצלחים מאד וקליל.
מה הכמויות לתבנית אינגליש קייק (או שהכמויות מתאימות ל2 אינגליש קייק)?
האם המתכון מתאים למאפינס?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:13 30.04.2017)

היי אור,
הכמות במתכון מתאימה ל2 תבניות אינגליש קייק. לתבנית אחת יש להכין מחצית מהכמויות.
וכן, אפשר להכין בתבניות מאפינס. זמן האפיה של מאפינס מתקצר ל15-20 דקות.

Avatar
נטע (09:08 7.04.2017)

היי,אני רוצה להכין את העוגה הזאת ליום הולדת ולזלף בקצפת עדיף לוותר על הגנאש?ועוגת יום הולדת הכי יפה שהיא גבוהה כדאי להכין כמות כפולה או כמות וחצי?ושאלה אחרונה-אין לי קמח תופח מה היחס בין הקמח לאבקת אפייה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:40 7.04.2017)

היי נטע,
מומלץ להכין ציפוי גנאש ומעל לזלף בקצפת. יש לשים את העוגה עם הגנאש במקרר כמה שעות ורק אז לזלף קצפת.
לגבי כמויות, זה תלוי מה גובה התבנית. אם את מכינה בתבנית מלבנית 22X31 חד פעמית אז הגובה שלה בדר"כ הוא 5 ס"מ ואז אם תגדילי את הכמות, הבלילה עלולה לגלוש מהתבנית.
יש לערבב 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כוסות אבקת אפיה (היחס הוא על כל כוס קמח שמים כפית אבקת אפיה).

Avatar
חני (14:09 16.03.2017)

הי.
האם אפשר לוותר על המרגרינה בגנאש?
לשים שמן במקום וכמה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:10 16.03.2017)

היי חני,
החמאה מסמיכה את הציפוי אבל אפשר לוותר עליה ופשוט להגדיל את כמות השוקולד המריר ל 200 גרם.

Avatar
שרונה (19:08 8.02.2017)

אפשר אולי להשתמש במזולה פרווה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:03 8.02.2017)

כן, זה טעים גם בגרסת פרווה.
במקום חמאה אפשר לשים מחמאה מרגרינה או מזולה.

Avatar
שרונה (19:05 8.02.2017)

מה אפשר במקום החמאה שיהיה פרווה? זה יכול לצאת טעים בגירסה פרווה?

Avatar
שרונה (17:03 8.02.2017)

תודה רבה! גם בקצפת צמחית אותה כמות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:49 8.02.2017)

כן, אותה כמות.

Avatar
שרונה (16:44 8.02.2017)

כל המתכונים ממש מעולים!
אם אפשר לרשום כמה שמנת מתוקה?לא רשום כמויות

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:56 8.02.2017)

היי שרונה,
הכוונה למיכל אחד (250 מ"ל). תיקנתי במתכון 🙂

Avatar
עדינה (09:31 23.12.2016)

את מליצה להכין עוגה זו ליומולדת.
רוצה לזלף את המספר עם קצפת. לעשות על הגנאש?
יש לך רעיון איך לצבוע את הקצפת ללא צבעי מאכל?
רוצה להכין בגירסת פרווה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:43 23.12.2016)

היי עדינה,
העוגה הזאת מעולה ליום הולדת.
את יכולה לזלף את המספר עם קצפת לאחר ששמת ציפוי גנאש ונתת לו להתקרר במקרר שעתיים לפחות (אחרת הוא עלול להמיס את הקצפת).
באיזה צבע את רוצה לצבוע את הקצפת?

Avatar
יעדינה (09:51 23.12.2016)

אולי ורוד?
בל מה שבא ברוך הבא

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:02 23.12.2016)

חייבת לציין שלא יצא לי לנסות אבל אני יודעת שאפשר להכין מסלק. חותכים סלק קלוף קטן-בינוני לקוביות קטנות ומרתיחים עם כוס מים על אש בינונית במשך כ-25 דקות.
לאחר מכן טוחנים את הסלק עם מי הבישול עד לתערובת חלקה (רצוי להשתמש במוט בלנדר אם יש לך). מסננים בעזרת מסננת דקה מאוד או בד ואז את מה שהתקבל מחממים על הגז עם כ-2 כפות סוכר במשך כ-10 דקות עד שהסוכר נמס והסירופ מצטמצם.
בכל מקרה, אני יודעת שניתן לקנות צבע מאכל ורוד טבעי. אני חושבת שאפשר להשיג את זה בחנויות שמוכרות מוצרים לאפיה. לפעמים יש את זה גם בחנויות החד פעמי.
בהצלחה יקירה 🙂

Avatar
עדינה (08:44 29.12.2016)

חוזרת לעדכן-
יצאה עוגה מדהימה ממש!!!
על הקצפץ השאפתנית ויתרתי,
אבל הארת את עיניי- אקנה את הצבע מאכל טבעי.

תודה על הסבלנות ומאור הפנים (המקלדת..) בתשובותייך

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:24 29.12.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה עדינה ויום מקסים 🙂

Avatar
שרון (10:42 30.10.2016)

הכנתי בגירסת פרווה ויצא טעים מאוד!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:52 30.10.2016)

מעולה!
תודה שרון ושבוע נפלא 🙂

Avatar
שרון (13:23 28.10.2016)

תודה אפרת,בעלי קנה כרגע שמנת צמחית 500 מ"ל לשים כוס לגנאש?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:37 28.10.2016)

נכון, שימי כוס.

Avatar
שרון (21:52 27.10.2016)

אפשר להכין עם קצפת צמחית ריץ' ומספיק לחמם אותה במיקרו?אפשר לערבב הכל עם כף?לשים מים רותחים מקומקום חשמלי?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:01 27.10.2016)

כן, אפשר להכין עם ריץ' ולחמם במיקרו. אפשר לערבב את החומרים עם כף ולשים מים חמים (לערבב כוס מים רותחים עם חצי כוס מים פושרים).

Avatar
שרון (17:33 27.10.2016)

אפרת אפשר להכין בתבנית אלומיניום חד פעמית בגודל 2 תבניות אינגליש קייק ויש לי ביצים m כדאי לשים 3?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:01 27.10.2016)

כן שרון, אפשר ושימי 3 ביצים.

Avatar
שם *דני (11:29 4.07.2016)

אפשר בתבנית 20 קפיצית?
ותתני אותי אם אני טועה
180מ"ל שמן
280 גרם קמח
60 גרם קקאו
360מ"למים רותחים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:36 4.07.2016)

הכמויות בסדר גמור.
אני חושבת שהתבנית תהיה קצת קטנה (אלא אם כן היא גבוהה יחסית). מקסימום אם תשאר לך בלילה אתה יכול לשים בכמה תבניות מאפינס בודדות.

Avatar
דני (11:13 4.07.2016)

בוקר טוב
אפשר לשחק עם הגנאש נגיד ליצור ממנו גליל להקפיא ואז לחתןך ולהכניס לתוך קאפקייק?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:25 4.07.2016)

היי דני,
אני מניחה שאפשר רק כדאי לשים פחות שמנת ויותר שוקולד אחרת זה ייצא נוזלי ויישאר נוזלי גם אחרי הקפאה (בסביבות 100 גרם שוקולד מריר על רבע מיכל שמנת). אם תרצה להסמיך את זה יותר אתה יכול להוסיף גם חמאה מומסת.
בהצלחה 🙂

Avatar
דבורי (02:31 27.05.2016)

יש לי השבת יום הולדת של גיל 16(!!!!!!!!!!)
אז הכנתי לעצמי עוגת יום הולדת מ-א-ל-פ-ת!!!!!!!!!!
זה היה המתנה של ההורים שלי, להרשות לי להכין אותה… שילבתי כמה מתכונים שלך ויצא מטורף!!!! הכנתי שכבות של כושית עם קצפת באמצע, מצופה בגנאש שוקולד שלוש צבעים עם קישוט כדורי שוקולד, בקיצור—תאווה לעיניים ולחיך,
בקיצור, נשאר לי גנאש שוקולד חלבי מיותר, יש לך רעיון מה לעשות איתו?
אולי עוד קישוט לעוגה?
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:21 27.05.2016)

היי דבורי,
איזה כיף! המון מזל טוב!!!
תקשיבי, העוגה נשמעת מ-ע-ו-ל-ה (ואין לי ספק שטעימה בטירוף), את אלופה! באמת כל הכבוד לך.
לגבי הגנאש, את יכולה לשים בשקית זילוף או שקית אוכל ולעשות חור קטן בקצה ולזלף דוגמאות או כיתוב מעל העוגה ואם לא, את יכולה לשים אותו בקופסה סגורה ולהקפיא עד לפעם הבאה שתרצי להשתמש בו.
תהני מהעוגה ויום הולדת שמח 🙂

Avatar
דבורי (12:34 27.05.2016)

תודה רבה על התגובה, אני לא ניראה לי יעשה כיתוב בי יש לי כבר קישוטים אחרים אבל ניראה לי אני אשמור את זה או אכין עוגת כדורי שוקולד קטנה,
זה מתאים עם גנאש חלבי?
שבת שלום ותודה רבה!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:42 27.05.2016)

כן, את יכולה להכין עוגת כדורי שוקולד קטנה, זה ייצא מעולה עם גנאש חלבי 🙂
שבת שלום!

Avatar
מאיה (14:34 19.01.2016)

היי

האם אפשר להשתמש רק ב- 100 גרם שוקולד בגנאש ? (במקום 150)

תודה
מאיה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:42 19.01.2016)

כן מאיה אפשר רק יש להפחית את כמות השמנת ל 3/4 מיכל (במקום מיכל שלם).

Avatar
רותם (12:30 25.12.2015)

היי,
האם אפשר להחליף את השוקולד המריר בציפוי הגנאש בשוקולד חלב?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:33 25.12.2015)

כן רותם, אפשר.
שבת שלום 🙂

Avatar
בתאל (14:14 6.10.2015)

טעים בטרוף!
תודה רבה (:

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:17 6.10.2015)

שמחה שאהבת 🙂

Avatar
הילה (09:51 26.06.2015)

מה הכוונה בלשפוך את הגנאש? שופכים אותו מהעוגה ומה שנשאר זה מה שאוכלים? שופכים סתם וזה מיועד לפח כאילו?..

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:04 26.06.2015)

היי הילה,
מכינים את הגנאש ולאחר שהעוגה מוכנה שופכים אותו (את כולו) על העוגה בעודה חמה (לא זורקים שום דבר לפח).
שבת שלום 🙂

Avatar
הילה (11:49 26.06.2015)

תודה על התגובה המהירה, אעפי שרציתי למחוק את שלי כי בקריאה שניה הבנתי שפשוט לא ישנתי מספיק… =/
בהזדמנות הזו אומר שהמתכונים שלך מעולים ופשוטים ונרשמתי למיילים בשמחה וציפיה! 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:06 26.06.2015)

גם זה קורה.. לכולנו 😉
שמחה לשמוע שאת נהנת מהאתר!
שבת שלום 🙂

Avatar
שרון (08:39 21.06.2015)

הכנתי בחמישי אחה"צ ליום הולדת של בעלי וחייבת להמליץ בחום – עוגה נדירה באיכותה: עשירה בטעמה,מרקם נימוח ופשוט מושלמת.אין לי מילים להודות על מתכון מהמם כזה ובמיוחד על קלות ההכנה והחומרים הפשוטים.בכלל,כל המתכונים שהכנתי מאתר זה יצאו מדהים.שיהיה שבוע טוב לכולנו!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:49 21.06.2015)

תודה רבה שרון! אני כל כך שמחה לשמוע 🙂
שבוע מעולה!

Avatar
שרון (17:07 18.06.2015)

תודה,ולבדוק שהיא אפויה כמו עוגת שוקולד בחושה רגילה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:19 18.06.2015)

כן 🙂 כשהקיסם לח/יבש היא מוכנה. אם רטוב – להמשיך לאפות.

Avatar
שרון (16:19 18.06.2015)

מים חמים=מים רותחים מקומקום או חמים מהברז?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:24 18.06.2015)

חמים מהקומקום. כשאת מוסיפה תערבבי במהירות כדי שהביצים לא יתבשלו מחום המים.
בהצלחה 😉

Avatar
שרון (12:51 18.06.2015)

תודה רבה ויום מקסים גם לך!

Avatar
שרון (10:53 18.06.2015)

האם צריך לחורר את כל העוגה עם קיסם והאם שופכים את הגנאש ישר כשהעוגה יוצאת מהתנור?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:35 18.06.2015)

היי שרון,
מומלץ לחורר אבל זה בסדר גם אם לא מחוררים. וכן, שופכים את הגנאש כשהעוגה חמה.
יום נפלא 🙂

Avatar
שרון (08:22 18.06.2015)

2 כפיות אבקת אפייה=חבילת אבקת אפייה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:36 18.06.2015)

כן שרון, בשקית יש 2 כפיות מלאות.

Avatar
שרון (13:03 7.06.2015)

יש לי קמח רגיל.כמה אבקת אפייה צריך לשים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:07 7.06.2015)

2 כפיות אבקת אפיה.

Avatar
שרון (12:47 7.06.2015)

אפשר לשים תמצית וניל במקום סוכר וניל וכמה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:53 7.06.2015)

כן, כפית תמצית וניל.

Avatar
אפרת (18:26 23.10.2014)

האתר שלכם פשוט מדהים!יש הרבה מתכונים שאני עושה דרכו.לגבי העוגת גנאש שורולד היא יוצאת מעולה מאוד טעימה אני עשיתי עם 3 ביצים
יוצאת עוגה גבוהה יותר.
מומלץ לחמם את העוגה כאשר רוצים לאכול אותה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:29 23.10.2014)

תודה רבה אפרת!
סופשבוע נעים 🙂

Avatar
אפרת (19:19 23.10.2014)

האם יש מתכון של סופלה שוקולד רצוי פרווה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:30 23.10.2014)

היי אפרת,
כרגע אין מתכון של סופלה באתר אבל בהמשך אני מבטיחה להעלות מתכון כזה.
בינתיים יש מתכון של סופלה שוקולד כשר לפסח (אבל הוא ל-2 מנות בלבד) ואפשר להמיר את קמח המצה בקמח רגיל.
https://www.10dakot.co.il/%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%97/

Avatar
77 (13:07 2.06.2014)

שלום.
אני רוצה להכין את העוגה,
לאיזו תבנית היא מתאימה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:19 2.06.2014)

הי,
הכמות מתאימה לתבנית בגודל 20X29.

Avatar
אירית (16:40 5.05.2014)

שלו םרציתי לשאול האם ניתן להשתמש במתכון זה בשמנת פרווה ובמחמאה במקום חמאה כדי שהעוגה תהיה פרווה? האם ייצא טעים? תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:25 5.05.2014)

הי אירית. כן, אפשר להשתמש בקצפת צמחית/ ריץ' וזה ייצא טעים.

Avatar
מירב (14:11 25.04.2014)

את הביצים מקציפים לבד. ללא הסוכר?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:20 25.04.2014)

הי מירי, ההקצפה בעוגה הזאת היא קלילה ומהירה. מקציפים את הביצים כ-10 שניות ואז מוסיפים את הסוכר והשמן וממשיכים להקציף עוד כ10 שניות וכך הלאה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
שבת שלום 🙂

Avatar
רוני (20:05 25.10.2013)

עוגה אליפות!!!

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.