שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35-40 דקות

סוג: חלבי/פרווה

תבנית בינונית קטנה בגודל 22X31

מצרכים לעוגה:

3 ביצים

כוס (200 ג’) סוכר

שקית (10 ג’) סוכר וניל

3/4 כוס (150 ג’) שמן

1.5 כוסות (360 ג’) מים חמים

2 כוסות (280 ג’) קמח תופח

4 כפות (40 ג’) קקאו

מצרכים לגנאש:

מיכל שמנת מתוקה להקצפה או קצפת צמחית (250 מ”ל)

150 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות

50 גרם חמאה או מרגרינה

אופן הכנה:

מערבבים את כל חומרי העוגה יחד (קודם מקציפים את הביצים, אח”כ שמן וסוכר. מוסיפים מים חמים ובסוף קמח וקקאו). מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך 35-40 דקות.

הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל

הכנת הגנאש: מרתיחים בפינג’אן שמנת מתוקה. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד והחמאה. ממתינים 2 דקות ומערבבים.

כשהעוגה מוכנה ובעודה חמה, מחוררים אותה עם קיסם עד התחתית ושופכים את הגנאש מעל העוגה. מצננים את העוגה לטמפ’ החדר ושומרים את העוגה בקירור.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת תפוזים וקוקוס
חזה עוף בצ’ילי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
רננה (22:29 18.09.2021)

שלום אפרת!
תודה על המתכון הנפלא!!!
יש לי שאלה אני הכנתי גנאש למשהו אחר עם 100 גרם שוקולד ו100 מ”ל שמנת מתוקה המסתי על האש וזה ניהיה צמיגי כזה יש לך דרך להציל אותו???
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (23:43 18.09.2021)

היי רננה,
אם הגנאש נהיה צמיגי זה ככל הנראה קרה בגלל חום גבוה מדי או זמן המסה ארוך מהדרוש. את יכולה לנסות להוסיף בהדרגה ותוך ערבוב כף נוספת של שמנת מתוקה ולראות אם זה מסתדר.

עדנה (10:50 24.05.2021)

היי יקירה, העוגה הזו חייבת שמירה במקרר או שאפשר גם מחוץ למקרר?

מתכונים ב-10 דקות (11:39 24.05.2021)

היי עדנה,
העוגה מכילה מוצרי חלב ולכן לא כדאי לשמור מחוץ למקרר. באופן כללי ובייחוד בקיץ מומלץ לשמור כל עוגה במקרר.
יום מקסים😊

עדנה (12:03 24.05.2021)

תודה רבה! העוגות שלך הכי טעימות בעולם! ❤
יום מקסים ושוב תודה על הכל!!!

שוב שני (15:58 21.05.2021)

אפרתי מה הכמויות לתבנית קוגלהוף סיליקון?

מתכונים ב-10 דקות (16:08 21.05.2021)

אם היא בקוטר 24 או 26 הכמות זהה (בקוטר 24 יצא גבוה יותר…). שבת שלום😊

שוב שני (16:39 21.05.2021)

תודה אהובה, שבת שלום! 💜

מיכל שמש (13:13 21.05.2021)

יש לי עוד שאלה קטנה האם אח”כ מוסיפים את החלמונים לעיסה אחרי שהקצפתי? זה אמור להיות עוגה בחושה?

מתכונים ב-10 דקות (13:45 21.05.2021)

היי,
זו עוגה בחושה כך שאין צורך להפריד חלבונים וחלמונים, אלא להקציף את הביצים שלימות (ידנית עם מטרפה או במיקסר).😊

מיכל שמש (12:54 21.05.2021)

ורציתי לשאול אם אני עושה בתבנית של קוטר 25 עגולה האם הכמויות משתנות או נשארות אותו הדבר?

מתכונים ב-10 דקות (13:23 21.05.2021)

אפשר להכין בתבנית 25 אבל יצא טיפה נמוך. עדיף להכין בתבנית 24.
מצרפת לך גם כמויות לתבנית עגולה 26 (או תבנית מלבנית 26X32):
4 ביצים (רצוי גדולות)
כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כוס ורבע שמן
2+1/4 (שתיים ורבע) כוסות מים חמים
3 כוסות קמח תופח
6 כפות קקאו
לגנאש:
מיכל וחצי שמנת (375 מ”ל)
225 גרם שוקולד מריר (2+1/4 חבילות)
70 גרם חמאה
שבת שלום:)

מיכל שמש (12:52 21.05.2021)

הי אפרת צהריים טובים רציתי לשאול האם אני יכולה להכין את העוגה בתבנית עגולה בקוטר של 25

מיכל (20:15 20.05.2021)

הבנתי אוקי אבל רציתי לשאול עם גם את העוגה מלמעלה צריך לצפות??

מתכונים ב-10 דקות (20:30 20.05.2021)

אני לא כל כך הבנתי מה הכוונה מלמעלה? לצפות כמו כל עוגה- לשפוך מעל את הגנאש, והוא יכנס גם לחורים הקטנים שחוררת עם השיפוד…

מיכל שמש (20:07 20.05.2021)

הי אפרת רציתי לשאול האם הקרם גנאש צריך להיות גם מעל העוגה כלומר לצפות אותה למעלה ולחורר עם קיסם איך בדיוק אני אמורה לעשות את זה תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:13 20.05.2021)

היי מיכל,
יש לנעוץ קיסם בכל שטח התבנית כך שיווצרו חורים קטנים על פני העוגה, ואז לצפות בגנאש. כך הגנאש מגיע לכל חלקי העוגה והופך אותה לרכה ושוקולדית יותר.

מיכל שמש (20:05 20.05.2021)

הי שלום אפרת אין על המתכונים שלך בעולם הם מושלמים הכנתי כמה עוגות מפה ויצא טעים בטרוף תודה רבה וזה כל כך בטוב טעם ומנוסח ברור ויפה ועוגות קלות להכנה אין לי כח לעוגות ארוכות ואני שמחה שיש לך רעיונות של כ”כ הרבה מתכונים קלים להכנה טעימים מאד ישר כח

מתכונים ב-10 דקות (20:11 20.05.2021)

תודה על הפרגון מיכל, שמחה שאת נהנית מהאתר🌺

רונית (13:20 11.01.2021)

הכנתי את העוגה והיא יוצאת מדהימה מתכון ממש מוצלח!!!!
אני רוצה להכין שוב את העוגה אבל הפעם בתבנית עגולה בקוטר של 24. הכמויות משתנות או שלשים אותן כמויות? ואם הן משתנות אז כמה לשים מכל דבר?

מתכונים ב-10 דקות (16:38 11.01.2021)

לתבנית עגולה 24 תוכלי להשתמש באותן הכמויות כמו במתכון יקירה 🙂
בהצלחה❤️

נורית (15:08 1.01.2021)

לא תפחה לי משום מה 🙁 מה עשיתי לא טוב?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:26 1.01.2021)

היי נורית,
זה נשאר באותו גובה של הבלילה? או שזה תפח אבל העוגה יצא נמוכה?
השתמשת בקמח תופח או רגיל עם אבקת אפיה?
כמה זמן חיממת את התנור מראש?

טליה (17:40 16.05.2021)

היי!!!
חבל, לי יצא ממש מצוין תבדקי כמה זמן חיממת את התנור קודם. בי בי!!

נורית (17:42 16.05.2021)

וואי נכון

נילי (08:33 25.11.2020)

היי אפרת.
מה הכוונה מחוררים את העוגה עד התחתית?
הכוונה שבודקים עם קיסם אם היא מוכנה?
שאלה נוספת, מקציפים את הביצים במקציף? או סתם כך עם מזלג?

מתכונים ב-10 דקות (10:41 25.11.2020)

היי נילי
כן, בודקים עם הקיסם עד סוף עומק העוגה כדי לוודא שהיא אפוייה מספיק
ואת הביצים להקציף עם במקציף, גם מטרפה ידנית אפשרי

אודיה (17:58 22.10.2020)

יצא מהתנור ונראה משהו מגרה מאוד!!!
האם אפשר להקפיא את העוגה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:25 22.10.2020)

כן אפשר, לאחר שהיא מתקררת.

ציפי (15:22 20.10.2020)

היי אפרת!
נהנית מאד מהמתכונים שלך.
האם אפשר להחליף את הקקאו בפודינג שוקולד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:56 20.10.2020)

היי ציפי,
אני מניחה שאפשר אבל לדעתי הטעם והצבע יהיו קצת חלשים (הקקאו יותר חזק).

טל (03:22 26.06.2020)

היי אפרת,
הכנתי את העוגה פעם אחת ויצא נהדר אני רוצה להכין שוב, הפעם ל 30 ילדים. מה הכמויות עבור תבנית חד פעמית הכי גדולה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:47 26.06.2020)

היי טל,
כמויות לתבנית ענקית:
5 ביצים גדולות
2כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כוס וחצי שמן
3 כוסות מים חמים
4 כוסות קמח תופח
8 כפות קקאו
ציפוי גנאש:
2 מיכל שמנת מתוקה להקצפה או קצפת צמחית (500 מ”ל)
300 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
100 גרם חמאה או מרגרינה

דבורה רות (17:43 23.07.2020)

שלום אפרת,
תוכלי לתת כמויות ל – אינגליש קייק קטנות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:21 23.07.2020)

כמה אינגליש קייק?
קטנות הכוונה לגודל 10X23 ס”מ?

debbie (19:04 23.07.2020)

אוי סליחה…
2 תבניות אינגליש קייק קטנות מאלומיניום

debbie (19:05 23.07.2020)

2 תבניות 10X23

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:51 23.07.2020)

2 ביצים גדולות
3/4 כוס סוכר
כף וחצי סוכר וניל
2/3 כוס שמן
כוס + 3 כפות מים חמים
כוס וחצי קמח תופח
3 כפות קקאו
מצרכים לגנאש:
3/4 מיכל שמנת מתוקה להקצפה או קצפת צמחית
110 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
35 גרם חמאה או מרגרינה
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל

דורית (09:27 23.03.2020)

איך מכינים קצפת? אני רוצה להכין ליום הולדת ולזלף עם שקית זילוף משהו…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:21 23.03.2020)

היי דורית,
ראי בלינק המצורף –איך מכינים קצפת.

טליה (10:02 23.11.2020)

מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג וניל.

דורית (07:55 22.03.2020)

יש לי תבנית לב מקרטון. האם התכולה שלה זה כמו של אינגליש קייק אחת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:58 22.03.2020)

היי דורית,
יש כמה סוגים וגדלים של תבניות לב מקרטון ואני לא רוצה להטעות אותך.
אם תוכלי לתת לי מידות של אורך ורוחב זה יכול לעזור.

דורית (11:32 22.03.2020)

מדדתי 22 מקצה לקצה..רוחב ואורך אותו דבר..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:04 22.03.2020)

אז זאת תבנית קטנה יחסית.
אני חושבת שהכמויות האלה אמורות להספיק:
2 ביצים גדולות
3/4 כוס סוכר
שקית (10 ג’) סוכר וניל
חצי כוס שמן
כוס +3 כפות מים חמים
כוס וחצי קמח תופח
3 כפות קקאו
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית).

דורית (13:32 22.03.2020)

תודה ❤

בתאלוש (09:52 24.02.2020)

היי אפרת:)
העוגה נראית מדהים!!
רוצה להכין לילדה ליומהולדת(לגן) בתבנית מרובעת בינונית גדולה..מה בכמויות המתאימות??
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:25 24.02.2020)

היי 🙂 התכוונת לתבנית בינונית גדולה נכון? לא הענקית.
כמויות לתבנית מלבנית 25X32:
4 ביצים (רצוי גדולות)
כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כוס ורבע שמן
2+1/4 (שתיים ורבע) כוסות מים חמים
3 כוסות קמח תופח
6 כפות קקאו
לגנאש:
מיכל וחצי שמנת (375 מ”ל)
225 גרם שוקולד מריר (2+1/4 חבילות)
70 גרם חמאה

בתאלוש (12:58 24.02.2020)

כן אליה התכוונתי
תודה רבה!!

קרן (09:47 18.02.2020)

אם יש לי ביצי מדיום, כמה ביצים עלי לשים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:53 18.02.2020)

3 ביצים.

מירב (13:13 19.12.2019)

אפשר להכין את עוגה בתבנית סיליקון קוגלהוף?
אם לא איזה עוגת שוקולד הכי מומלצת לתבנית זו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:23 19.12.2019)

אם זו תבנית קוגלהוף סטנדרטית אז כן.
*יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית (240 מ”ל).

מורן (13:32 17.11.2019)

כשאת רושמת יש לשמור בקירור, הכוונה יש צורך לשים אותה במקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:54 17.11.2019)

כן.

אילה (19:03 21.07.2019)

במקום קמח תופח אפשר לשים אבקת אפיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:37 21.07.2019)

כן. אפשר לשים 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה.

סיון (21:51 3.06.2019)

היי

אני רוצה להכין את העוגה בתבנית אינגליש ראיתי שרשמת בתגובות שלתבנית אינגליש צריך חצי מהכמויות.
במתכון המקורי רשום 3 ביצים ו 3/4 כוס שמן אז מהם הכמויות לתבנית אינגליש?
בנוסף אין לי סוכר וניל מה ניתן לשים במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:54 4.06.2019)

אלה הכמויות לתבנית אינגליש קייק ללא סוכר וניל:
2 ביצים
שני שליש כוס סוכר
חצי כפית תמצית וניל (אפשר גם לוותר)
שליש כוס שמן + כף שמן
3/4 כוס מים חמים
כוס (140 ג’) קמח תופח
2 כפות קקאו

דנה (17:12 4.01.2019)

שלום,
חייב להכין את הגאנש עאל האש? או שאפשר במיקרו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:47 5.01.2019)

אפשר במיקרו.

יפעת (18:05 14.11.2018)

העוגה מוכנה ונראית מעולה, תודה.
מתי אפשר לאכול אותה? רק אחרי קירור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 14.11.2018)

אפשר לאכול לאחר שהיא מתקררת מעט בחוץ. אין צורך להמתין לקירור במקרר.

שירלי (12:11 30.08.2018)

היי אפרת,
קודם כל רציתי להגיד לך שאני משתמשת המון באתר שלך והוא פשוט מעולה ונגיש!!!
המתכונים מובנים ממש ומוצלחים!
בנוסף רציתי לשאול אם אפשר להשתמש במתכון בקמח תופח מלא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 30.08.2018)

תודה שירלי, כיף לשמוע 🙂
אפשר אבל אני ממליצה לשלב איתו כוס קמח תופח לבן כדי שהעוגה לא תצא דחוסה ו”כבדה” מידי.
אם אין לך קמח לבן תופח אפשר לשים כוס קמח תופח מלא + כוס קמח לבן + כפית אבקת אפיה.

אילנה (20:02 23.08.2018)

יצאה כעת מהתנור ונראית משגעת, מחכים שיתקרר כדי לאכול, תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:21 23.08.2018)

מעולה 🙂

ברכה (21:19 16.08.2018)

שלום,
איזה עוד עוגות אני יכולה לצפות בגנאש חוץ מעוגת שוקולד?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:02 16.08.2018)

כמעט כל עוגה בחושה או עוגת קרם.

ברכה (07:58 4.01.2018)

היי אפרת
אם אכין רק את העוגה עצמה ובמקום הגנאש אני ימיס שוקולד מריר על הגס אמרח מעל העוגה לאחר/לפני האפיה
ולאחר האפיה אשים קצפת מעל שהקצפתי לדעתך איך זה יצא? פשוט יש לי קפצת חלבית והתנור שלי בשרי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:49 4.01.2018)

אפשרי בהחלט. זה ייצא טעים 🙂

Gily (10:56 19.10.2017)

הי אפרת תודה על המתכון,האם אפשר גם בתבנית עגולה של 24/26 או תבנית מלבנית גדולה כזו של 32×26?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:00 19.10.2017)

אפשר להכין בתבנית עגולה 24 את הכמות במתכון.
כמויות לתבנית עגולה 26 או תבנית מלבנית 26X32:
4 ביצים (רצוי גדולות)
כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כוס ורבע שמן
2+1/4 (שתיים ורבע) כוסות מים חמים
3 כוסות קמח תופח
6 כפות קקאו
לגנאש:
מיכל וחצי שמנת (375 מ”ל)
225 גרם שוקולד מריר (2+1/4 חבילות)
70 גרם חמאה
יום מקסים 🙂

Gily (09:11 20.10.2017)

תודה אפרת,אם אני מתכוונת לשים מעל קרם קצפת כדאי את הגנאש לשים על הקצפת בסוף או על ה עוגה או גם וגם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:42 20.10.2017)

אין צורך לשים גם וגם. אפשר לשים את הקרם ישירות על העוגה לאחר שהיא התקררה, להכניס למקפיא לשעה כדי שהקצפת תהיה יציבה ואז לשים מעל את הגנאש (חשוב שהגנאש יהיה בטמפ’ החדר).
לאחר מכן אפשר לשמור במקרר.

שני (12:58 30.06.2017)

עוגה מצויינת !!! תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:59 30.06.2017)

תודה שני 🙂
שבת שלום

אור (21:04 30.04.2017)

הי אפרת
המתכונים באתר מוצלחים מאד וקליל.
מה הכמויות לתבנית אינגליש קייק (או שהכמויות מתאימות ל2 אינגליש קייק)?
האם המתכון מתאים למאפינס?

מתכונים ב-10 דקות (21:13 30.04.2017)

היי אור,
הכמות במתכון מתאימה ל2 תבניות אינגליש קייק. לתבנית אחת יש להכין מחצית מהכמויות.
וכן, אפשר להכין בתבניות מאפינס. זמן האפיה של מאפינס מתקצר ל15-20 דקות.

נטע (09:08 7.04.2017)

היי,אני רוצה להכין את העוגה הזאת ליום הולדת ולזלף בקצפת עדיף לוותר על הגנאש?ועוגת יום הולדת הכי יפה שהיא גבוהה כדאי להכין כמות כפולה או כמות וחצי?ושאלה אחרונה-אין לי קמח תופח מה היחס בין הקמח לאבקת אפייה?

מתכונים ב-10 דקות (09:40 7.04.2017)

היי נטע,
מומלץ להכין ציפוי גנאש ומעל לזלף בקצפת. יש לשים את העוגה עם הגנאש במקרר כמה שעות ורק אז לזלף קצפת.
לגבי כמויות, זה תלוי מה גובה התבנית. אם את מכינה בתבנית מלבנית 22X31 חד פעמית אז הגובה שלה בדר”כ הוא 5 ס”מ ואז אם תגדילי את הכמות, הבלילה עלולה לגלוש מהתבנית.
יש לערבב 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כוסות אבקת אפיה (היחס הוא על כל כוס קמח שמים כפית אבקת אפיה).

חני (14:09 16.03.2017)

הי.
האם אפשר לוותר על המרגרינה בגנאש?
לשים שמן במקום וכמה?

מתכונים ב-10 דקות (14:10 16.03.2017)

היי חני,
החמאה מסמיכה את הציפוי אבל אפשר לוותר עליה ופשוט להגדיל את כמות השוקולד המריר ל 200 גרם.

שרונה (19:08 8.02.2017)

אפשר אולי להשתמש במזולה פרווה?

מתכונים ב-10 דקות (20:03 8.02.2017)

כן, זה טעים גם בגרסת פרווה.
במקום חמאה אפשר לשים מחמאה מרגרינה או מזולה.

שרונה (19:05 8.02.2017)

מה אפשר במקום החמאה שיהיה פרווה? זה יכול לצאת טעים בגירסה פרווה?

שרונה (17:03 8.02.2017)

תודה רבה! גם בקצפת צמחית אותה כמות?

מתכונים ב-10 דקות (17:49 8.02.2017)

כן, אותה כמות.

שרונה (16:44 8.02.2017)

כל המתכונים ממש מעולים!
אם אפשר לרשום כמה שמנת מתוקה?לא רשום כמויות

מתכונים ב-10 דקות (16:56 8.02.2017)

היי שרונה,
הכוונה למיכל אחד (250 מ”ל). תיקנתי במתכון 🙂

עדינה (09:31 23.12.2016)

את מליצה להכין עוגה זו ליומולדת.
רוצה לזלף את המספר עם קצפת. לעשות על הגנאש?
יש לך רעיון איך לצבוע את הקצפת ללא צבעי מאכל?
רוצה להכין בגירסת פרווה

מתכונים ב-10 דקות (09:43 23.12.2016)

היי עדינה,
העוגה הזאת מעולה ליום הולדת.
את יכולה לזלף את המספר עם קצפת לאחר ששמת ציפוי גנאש ונתת לו להתקרר במקרר שעתיים לפחות (אחרת הוא עלול להמיס את הקצפת).
באיזה צבע את רוצה לצבוע את הקצפת?

יעדינה (09:51 23.12.2016)

אולי ורוד?
בל מה שבא ברוך הבא

מתכונים ב-10 דקות (10:02 23.12.2016)

חייבת לציין שלא יצא לי לנסות אבל אני יודעת שאפשר להכין מסלק. חותכים סלק קלוף קטן-בינוני לקוביות קטנות ומרתיחים עם כוס מים על אש בינונית במשך כ-25 דקות.
לאחר מכן טוחנים את הסלק עם מי הבישול עד לתערובת חלקה (רצוי להשתמש במוט בלנדר אם יש לך). מסננים בעזרת מסננת דקה מאוד או בד ואז את מה שהתקבל מחממים על הגז עם כ-2 כפות סוכר במשך כ-10 דקות עד שהסוכר נמס והסירופ מצטמצם.
בכל מקרה, אני יודעת שניתן לקנות צבע מאכל ורוד טבעי. אני חושבת שאפשר להשיג את זה בחנויות שמוכרות מוצרים לאפיה. לפעמים יש את זה גם בחנויות החד פעמי.
בהצלחה יקירה 🙂

עדינה (08:44 29.12.2016)

חוזרת לעדכן-
יצאה עוגה מדהימה ממש!!!
על הקצפץ השאפתנית ויתרתי,
אבל הארת את עיניי- אקנה את הצבע מאכל טבעי.

תודה על הסבלנות ומאור הפנים (המקלדת..) בתשובותייך

מתכונים ב-10 דקות (09:24 29.12.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה עדינה ויום מקסים 🙂

שרון (10:42 30.10.2016)

הכנתי בגירסת פרווה ויצא טעים מאוד!

מתכונים ב-10 דקות (10:52 30.10.2016)

מעולה!
תודה שרון ושבוע נפלא 🙂

שרון (13:23 28.10.2016)

תודה אפרת,בעלי קנה כרגע שמנת צמחית 500 מ”ל לשים כוס לגנאש?

מתכונים ב-10 דקות (13:37 28.10.2016)

נכון, שימי כוס.

שרון (21:52 27.10.2016)

אפשר להכין עם קצפת צמחית ריץ’ ומספיק לחמם אותה במיקרו?אפשר לערבב הכל עם כף?לשים מים רותחים מקומקום חשמלי?

מתכונים ב-10 דקות (22:01 27.10.2016)

כן, אפשר להכין עם ריץ’ ולחמם במיקרו. אפשר לערבב את החומרים עם כף ולשים מים חמים (לערבב כוס מים רותחים עם חצי כוס מים פושרים).

שרון (17:33 27.10.2016)

אפרת אפשר להכין בתבנית אלומיניום חד פעמית בגודל 2 תבניות אינגליש קייק ויש לי ביצים m כדאי לשים 3?

מתכונים ב-10 דקות (21:01 27.10.2016)

כן שרון, אפשר ושימי 3 ביצים.

שם *דני (11:29 4.07.2016)

אפשר בתבנית 20 קפיצית?
ותתני אותי אם אני טועה
180מ”ל שמן
280 גרם קמח
60 גרם קקאו
360מ”למים רותחים

מתכונים ב-10 דקות (11:36 4.07.2016)

הכמויות בסדר גמור.
אני חושבת שהתבנית תהיה קצת קטנה (אלא אם כן היא גבוהה יחסית). מקסימום אם תשאר לך בלילה אתה יכול לשים בכמה תבניות מאפינס בודדות.

דני (11:13 4.07.2016)

בוקר טוב
אפשר לשחק עם הגנאש נגיד ליצור ממנו גליל להקפיא ואז לחתןך ולהכניס לתוך קאפקייק?

מתכונים ב-10 דקות (11:25 4.07.2016)

היי דני,
אני מניחה שאפשר רק כדאי לשים פחות שמנת ויותר שוקולד אחרת זה ייצא נוזלי ויישאר נוזלי גם אחרי הקפאה (בסביבות 100 גרם שוקולד מריר על רבע מיכל שמנת). אם תרצה להסמיך את זה יותר אתה יכול להוסיף גם חמאה מומסת.
בהצלחה 🙂

דבורי (02:31 27.05.2016)

יש לי השבת יום הולדת של גיל 16(!!!!!!!!!!)
אז הכנתי לעצמי עוגת יום הולדת מ-א-ל-פ-ת!!!!!!!!!!
זה היה המתנה של ההורים שלי, להרשות לי להכין אותה… שילבתי כמה מתכונים שלך ויצא מטורף!!!! הכנתי שכבות של כושית עם קצפת באמצע, מצופה בגנאש שוקולד שלוש צבעים עם קישוט כדורי שוקולד, בקיצור—תאווה לעיניים ולחיך,
בקיצור, נשאר לי גנאש שוקולד חלבי מיותר, יש לך רעיון מה לעשות איתו?
אולי עוד קישוט לעוגה?
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (09:21 27.05.2016)

היי דבורי,
איזה כיף! המון מזל טוב!!!
תקשיבי, העוגה נשמעת מ-ע-ו-ל-ה (ואין לי ספק שטעימה בטירוף), את אלופה! באמת כל הכבוד לך.
לגבי הגנאש, את יכולה לשים בשקית זילוף או שקית אוכל ולעשות חור קטן בקצה ולזלף דוגמאות או כיתוב מעל העוגה ואם לא, את יכולה לשים אותו בקופסה סגורה ולהקפיא עד לפעם הבאה שתרצי להשתמש בו.
תהני מהעוגה ויום הולדת שמח 🙂

דבורי (12:34 27.05.2016)

תודה רבה על התגובה, אני לא ניראה לי יעשה כיתוב בי יש לי כבר קישוטים אחרים אבל ניראה לי אני אשמור את זה או אכין עוגת כדורי שוקולד קטנה,
זה מתאים עם גנאש חלבי?
שבת שלום ותודה רבה!!!

מתכונים ב-10 דקות (12:42 27.05.2016)

כן, את יכולה להכין עוגת כדורי שוקולד קטנה, זה ייצא מעולה עם גנאש חלבי 🙂
שבת שלום!

מאיה (14:34 19.01.2016)

היי

האם אפשר להשתמש רק ב- 100 גרם שוקולד בגנאש ? (במקום 150)

תודה
מאיה

מתכונים ב-10 דקות (14:42 19.01.2016)

כן מאיה אפשר רק יש להפחית את כמות השמנת ל 3/4 מיכל (במקום מיכל שלם).

רותם (12:30 25.12.2015)

היי,
האם אפשר להחליף את השוקולד המריר בציפוי הגנאש בשוקולד חלב?

מתכונים ב-10 דקות (12:33 25.12.2015)

כן רותם, אפשר.
שבת שלום 🙂

בתאל (14:14 6.10.2015)

טעים בטרוף!
תודה רבה (:

מתכונים ב-10 דקות (15:17 6.10.2015)

שמחה שאהבת 🙂

הילה (09:51 26.06.2015)

מה הכוונה בלשפוך את הגנאש? שופכים אותו מהעוגה ומה שנשאר זה מה שאוכלים? שופכים סתם וזה מיועד לפח כאילו?..

מתכונים ב-10 דקות (10:04 26.06.2015)

היי הילה,
מכינים את הגנאש ולאחר שהעוגה מוכנה שופכים אותו (את כולו) על העוגה בעודה חמה (לא זורקים שום דבר לפח).
שבת שלום 🙂

הילה (11:49 26.06.2015)

תודה על התגובה המהירה, אעפי שרציתי למחוק את שלי כי בקריאה שניה הבנתי שפשוט לא ישנתי מספיק… =/
בהזדמנות הזו אומר שהמתכונים שלך מעולים ופשוטים ונרשמתי למיילים בשמחה וציפיה! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (13:06 26.06.2015)

גם זה קורה.. לכולנו 😉
שמחה לשמוע שאת נהנת מהאתר!
שבת שלום 🙂

שרון (08:39 21.06.2015)

הכנתי בחמישי אחה”צ ליום הולדת של בעלי וחייבת להמליץ בחום – עוגה נדירה באיכותה: עשירה בטעמה,מרקם נימוח ופשוט מושלמת.אין לי מילים להודות על מתכון מהמם כזה ובמיוחד על קלות ההכנה והחומרים הפשוטים.בכלל,כל המתכונים שהכנתי מאתר זה יצאו מדהים.שיהיה שבוע טוב לכולנו!

מתכונים ב-10 דקות (09:49 21.06.2015)

תודה רבה שרון! אני כל כך שמחה לשמוע 🙂
שבוע מעולה!

שרון (17:07 18.06.2015)

תודה,ולבדוק שהיא אפויה כמו עוגת שוקולד בחושה רגילה?

מתכונים ב-10 דקות (17:19 18.06.2015)

כן 🙂 כשהקיסם לח/יבש היא מוכנה. אם רטוב – להמשיך לאפות.

שרון (16:19 18.06.2015)

מים חמים=מים רותחים מקומקום או חמים מהברז?

מתכונים ב-10 דקות (16:24 18.06.2015)

חמים מהקומקום. כשאת מוסיפה תערבבי במהירות כדי שהביצים לא יתבשלו מחום המים.
בהצלחה 😉

שרון (12:51 18.06.2015)

תודה רבה ויום מקסים גם לך!

שרון (10:53 18.06.2015)

האם צריך לחורר את כל העוגה עם קיסם והאם שופכים את הגנאש ישר כשהעוגה יוצאת מהתנור?

מתכונים ב-10 דקות (11:35 18.06.2015)

היי שרון,
מומלץ לחורר אבל זה בסדר גם אם לא מחוררים. וכן, שופכים את הגנאש כשהעוגה חמה.
יום נפלא 🙂

שרון (08:22 18.06.2015)

2 כפיות אבקת אפייה=חבילת אבקת אפייה?

מתכונים ב-10 דקות (11:36 18.06.2015)

כן שרון, בשקית יש 2 כפיות מלאות.

שרון (13:03 7.06.2015)

יש לי קמח רגיל.כמה אבקת אפייה צריך לשים?

מתכונים ב-10 דקות (13:07 7.06.2015)

2 כפיות אבקת אפיה.

שרון (12:47 7.06.2015)

אפשר לשים תמצית וניל במקום סוכר וניל וכמה?

מתכונים ב-10 דקות (12:53 7.06.2015)

כן, כפית תמצית וניל.

אפרת (18:26 23.10.2014)

האתר שלכם פשוט מדהים!יש הרבה מתכונים שאני עושה דרכו.לגבי העוגת גנאש שורולד היא יוצאת מעולה מאוד טעימה אני עשיתי עם 3 ביצים
יוצאת עוגה גבוהה יותר.
מומלץ לחמם את העוגה כאשר רוצים לאכול אותה.

מתכונים ב-10 דקות (18:29 23.10.2014)

תודה רבה אפרת!
סופשבוע נעים 🙂

אפרת (19:19 23.10.2014)

האם יש מתכון של סופלה שוקולד רצוי פרווה?

מתכונים ב-10 דקות (19:30 23.10.2014)

היי אפרת,
כרגע אין מתכון של סופלה באתר אבל בהמשך אני מבטיחה להעלות מתכון כזה.
בינתיים יש מתכון של סופלה שוקולד כשר לפסח (אבל הוא ל-2 מנות בלבד) ואפשר להמיר את קמח המצה בקמח רגיל.
https://www.10dakot.co.il/%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%97/

77 (13:07 2.06.2014)

שלום.
אני רוצה להכין את העוגה,
לאיזו תבנית היא מתאימה?

מתכונים ב-10 דקות (13:19 2.06.2014)

הי,
הכמות מתאימה לתבנית בגודל 20X29.

אירית (16:40 5.05.2014)

שלו םרציתי לשאול האם ניתן להשתמש במתכון זה בשמנת פרווה ובמחמאה במקום חמאה כדי שהעוגה תהיה פרווה? האם ייצא טעים? תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:25 5.05.2014)

הי אירית. כן, אפשר להשתמש בקצפת צמחית/ ריץ’ וזה ייצא טעים.

מירב (14:11 25.04.2014)

את הביצים מקציפים לבד. ללא הסוכר?

מתכונים ב-10 דקות (14:20 25.04.2014)

הי מירי, ההקצפה בעוגה הזאת היא קלילה ומהירה. מקציפים את הביצים כ-10 שניות ואז מוסיפים את הסוכר והשמן וממשיכים להקציף עוד כ10 שניות וכך הלאה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
שבת שלום 🙂

רוני (20:05 25.10.2013)

עוגה אליפות!!!

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.