שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 5 מנות

סוג: חלבי

רכיבים

2 מיכלי שמנת מתוקה (סה”כ 500 מ”ל)

⅔ כוס חלב מרוכז ממותק

2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל

כפית גדושה נס קפה מגורען + 3 כפות מים רותחים

⅔ כוס פקאן סיני מסוכר קצוץ (65 ג’)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-ממיסים כפית גדושה נס קפה עם 3 כפות מים רותחים.

-מקציפים את השמנת במשך כדקה (*טיפ להקצפה מוצלחת: מומלץ להכניס את מיכל השמנת המתוקה ואת החלב המרוכז למקפיא למשך 10-15 דקות לפני ההקצפה).

-מוסיפים חלב מרוכז, אינסטנט פודינג ונס קפה מומס וממשיכים להקציף במשך כ-3 דקות נוספות עד לקבלת קצף יציב.

-מוסיפים את שברי הפקאן ומערבבים עם כף עד לאיחוד התערובת.

-מעבירים לקופסה מפלסטיק עם מכסה ושומרים במקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה.

טיפים והערות

*לאחר שהייה ארוכה במקפיא לעתים הגלידה מעט קופאת ולכן מומלץ להוציאה לטמפ’ החדר למספר דקות כדי שתתרכך.

ראו גם
פשטידת קוטג’ ובצלפשטידת קוטג’ ובצל
עוף ביין לבן ושום עוף ביין לבן ושום
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
שרי (18:45 9.06.2024)

שלום, האם אפשר להכין בכוסיות אישיות או שיאבד מהמרקם?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:25 9.06.2024)

כן אפשר.

avatar
אנומימי (19:43 20.02.2024)

אפשר להשתמש בנינג’ה אחרת אבל שיש בה גם תוכנית גלידה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:37 20.02.2024)

אם יש תוכנית כזאת אז זה אמור לעבוד.

avatar
לאה (14:00 3.12.2023)

אם אני רוצה להשתמש בחלב ממותק קנוי
כמה מ”ל צריך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:15 3.12.2023)

⅔ כוס זה יוצא 160 מ”ל.

avatar
מרים (14:41 23.06.2023)

תודה רבה על המתכונים
אני ממש נהנת!
יש לי שאלה
הפקאן לא מתרכך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:53 23.06.2023)

היי
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
הפקאן מעט מתרכך אך עדיין הפריכות שלו נשמרת.

avatar
גילה (08:18 30.05.2023)

תודה רבה! יצא מוצלח וקצר מחמאות!
לדעתי האישית יצא מעט יותר קרחי ממה שציפיתי, ולכן (או אולי בלי קשר) קשה ליצור כדורים כי זה מעט “מתפורר”. החלב במרוכז בהכנה עצמית. יש לך רעיון אולי למה? (רוצה לדעת להבא)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:43 30.05.2023)

היי
שמחה שיצא טעים!
המרקם המעט יותר קרחי יכול לקרות כשלא מדייקים בכמויות וגם כשהחלב המרוכז הוא בהכנה ביתית.

avatar
חנה (07:12 21.04.2023)

אפשר להשתמש במתכון ש הגלידה הזאת והכין מגנומים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:53 21.04.2023)

כן(:

avatar
פנינה (12:24 1.02.2023)

עשיתי בדיוק לפי ההוראות הכל היה טוב ברגע שהוספתי את החלב הממותק מרוכז נשברה הקצפת ונהיה נוזלי לגמרי למה???? 😳😟

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:22 1.02.2023)

היי,
יכול להיות שהיה צורך לערבב את החלב המרוכז לפני השימוש בו (בחלק מהחברות קורה שהשמן והנוזלים צפים למעלה, וזה עלול לגרום לבעיה שתיארת).
נסי להוסיף עוד כף פודינג בהדרגה ולפי הצורך תוך הקצפה.

avatar
חני (17:31 26.01.2023)

שלום
ניתן להכין גם פרווה, איך?
תודה על כל המתכונים הם נפלאים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:36 26.01.2023)

היי,
לא מומלץ להפוך לפרווה כי החלב המרוכז כאן חשוב למרקם.
את יכולה להכין חלב מרוכז ביתי מחלב סויה, ולהחליף את השמנת המתוקה בקרם קוקוס (רק החלק המוצק, לאחר קירור הפחית לילה לפחות במקרר).
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים😊

avatar
שילת (22:35 24.01.2023)

היי תודה לך על כל המתכונים המדהימים🧡
יש לי שאלה…
מה זה נס קפה מגורען?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:42 25.01.2023)

היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים🙂
קפה מגורען זה קפה בצורה הגרגירית (לא אבקה). זה כתוב על האריזה של הקפה.

avatar
ג'ודי (12:34 1.01.2023)

הכנתי את זה וזה יצא ממש טעים וטוב
תודה על כל המתכונים את פשוט אלופהה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:15 1.01.2023)

שמחה שיצא מוצלח ושאת נהנית מהמתכונים!
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
אקלברי (23:05 1.10.2022)

אני רוצה לעשות עם קרם קוקוס 17 אחוז, מה יכול להחליף את החלב הממותק? אם אין תחליף אפשר לעשות בלעדיו? אם כן מה השלב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:28 2.10.2022)

אין תחליף מוצלח לחלב המרוכז.
אפשר להכין חלב מרוכז ביתי על בסיס חלב סויה/קוקוס, או לוותר על החלב המרוכז והמרקם ישתנה מעט.
אפשרות נוספת היא להוסיף בננה גדולה מרוסקת למחית.
אם מוותרים על חלב מרוכז יש לשים 2 פחיות קרם קוקוס (יש להשתמש לאחר קירור הפחיות לילה במקרר, ורק בחלק המוצק)+בננה מרוסקת+ כפית נס קפה מעורבבת ב-3 כפות מים+2/3 כוס פקאן.

avatar
אקלברי (13:07 2.10.2022)

אין לי בננה אפשר לוותר עליה או צריך תחליף? בעיקרון להקציף את הקרם קוקוס עם הפודינג והקפה 5 דקות עד שהופך לקצפת ולהכניס למקפיא? אפשר להוסיף גם אבקת קקאו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:17 2.10.2022)

אפשר לוותר על בננה, המרקם יהיה פחות ‘גלידתי’.
להקציף כ-2-3 דקות או עד לקבלת קצפת יציבה (להימנע מהקצפת יתר).
אפשר להוסיף אבקת קקאו.

avatar
עינת (10:39 16.09.2022)

היי אפרת
לילדים קטנים מה שמה במקום הקפה ?
תודה מראש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:42 16.09.2022)

היי,
אפשר לוותר על הקפה(:

avatar
רות (21:23 5.07.2022)

הגלידה יצאה סוףףףףףףףףףףףף טעימה במיוחד!!
הכנתי לבד את החלב ממותק – יצא טוב!
תודה רבה על המתכונים המושלמים וההסברים הברורים!!!

גלידת קפה ופקאן
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:46 5.07.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח, נראה מעולה! תודה על השיתוף🌺

avatar
מרגלית שיין (17:25 1.06.2022)

דחוף!!! איפה יש להשיג בבני ברק חלב ממותק???

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:39 1.06.2022)

היי,
ניתן להשיג ברוב הסופרים וכן בחנויות למוצרי אפייה.

avatar
שנה (22:20 7.05.2022)

וואו אפרת אחד הגלידות הטובות!!!
הכנתי לשבת יצא ממש טעים
אני שמתי שקית פקאנים של 100 גרם לדעתי הייתי שמה יותר כי אני מתה על פקאנים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:07 7.05.2022)

שמחה מאד לשמוע שיצא מוצלח ושנהנית מהמתכון! תודה על השיתוף🌺

avatar
רותי (12:30 23.12.2021)

הי אפרת
אני רוצה להכין את זה כגלידת קפה נטו ולהשמיט את הפקאן.
כדאי לשים 2 כפיות קפה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:34 23.12.2021)

היי,
אפשר🙂

avatar
מירי (01:03 23.12.2021)

היי אפרת
תודה על האתר המדהים!
אפשר לשים משהו אחר במקום קפה? (פחות מתחברת לטעם)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (06:08 23.12.2021)

היי מירי,
שמחה שאת נהנית מהאתר!
אפשר לוותר על הקפה(:

avatar
בתיה (20:02 4.12.2021)

יצא מש טעים!
סוף סוף גלידה בטעם גלידה ולא בטעם קצפת…..
תודה:}

גלידת קפה ופקאן
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:48 4.12.2021)

איזה כיף ששיתפת! שמחה שאהבת את המתכון(:

avatar
רחלי (11:42 1.10.2021)

היי אפרת,
כמה גרם יוצאת הגלידה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:12 1.10.2021)

היי רחלי,
לא שקלתי, אבל אני מעריכה שקצת יותר מחצי קילו.

avatar
שרה (17:13 26.09.2021)

האם אפשר להכניס לתוך תבניות סיליקון של מיני מגנומים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:34 26.09.2021)

היי שרה,
אפשר בהחלט, זה מאד משדרג(:
אפשר גם לטבול את המגנומים לאחר הקפאתם בשוקולד מומס.

avatar
שירה (01:23 11.10.2021)

היי. לדעתי אפשרי לגמרי! עשיתי כמה פעמים.

avatar
יהודית (21:38 9.09.2021)

שלום אפרת
אני מחפשת מתכון לגלידה פרווה,
קלה טעימה… ומצליחה
מנסיון של הרבה מתכונים [לא שלך!]
שנפלון לי ולא יצאו בכלל במרקם של גלידה…
תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:55 9.09.2021)

היי יהודית,
גלידה פרווה בד”כ קשה להכין במרקם גלידתי היות ואין בה חלב מרוכז.
ברוב המתכונים שכן מצליחים להגיע למרקם טוב יש שימוש בביצים (לרוב מקציפים חלבונים בנפרד וריץ’ בנפרד ולאחר מכן מאחדים את התערובות).
מה שכן, אפשר להשתמש בבננה כמו במתכון הזה ולקבל גלידת פרווה במרקם קטיפתי ואפילו ללא שמנת מתוקה(:

avatar
מירב (20:21 8.08.2021)

הכנתי כבר כמה פעמים. גלידה מצויינת. טעימה מאוד מאוד. כל מי שטעם אהב. גם הילדים! תודה על מתכון פשוט וממש מוצלח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:46 8.08.2021)

שמחה ממש שאהבתם את המתכון!
תודה על השיתוף מירב🌺

avatar
יעקב (21:34 21.07.2021)

היי אפרת
אין על האתר שלך
החלב מרוכז זה MUST ?
אפשר בלי? או מה ניתן לשים במקום ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:03 21.07.2021)

היי יעקב,
אין תחליף לחלב המרוכז אם מעוניינים במרקם גלידתי(:
אפשר לשים חלב במקום אבל הגלידה תצא קשה יותר.

avatar
מירב (12:53 4.07.2021)

מה יכול להתאים במקום הפקאן אם אין לי כרגע?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:38 4.07.2021)

כל אגוז שאוהבים או שוקולד צ’יפס.

avatar
צבי (19:13 26.06.2021)

אפשר להוסיף רסק בננה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:16 26.06.2021)

אני מניחה שאפשר, רצוי לא יותר מחצי- 3/4 כוס כדי שהמרקם לא ישתנה משמעותית.

avatar
יפית (13:50 7.06.2021)

היי, כבר פעם שניה שאני מכינה את הגלידה הזו לשבת כולם כ”כ נהנים ומבקשים עוד ועוד
ורוצים שאכין כמות כפולה, האם אפשר להוסיף ריבת חלב או שיפגום בטעם? תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:59 7.06.2021)

אפשר בהחלט להוסיף ריבת חלב לפי הטעם.
איזה כיף שאהבתם😊

avatar
שירן (18:46 6.06.2021)

יש לי שמנת לבישול במקום שמנת מתוקה, זה גם יכול להתאים לגלידה הזו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:46 6.06.2021)

היי,
שמנת לבישול היא בעלת אחוזי שומן נמוכים משמעותית משמנת מתוקה, ולכן הגלידה לא תצא מוצלחת בשימוש בה.

avatar
דורית (11:36 31.05.2021)

היי אפרת
הגלידה יצאה מושלמת! הפקאנים זה שדרוג פשוט גאוני ! היה קונצנזוס וכל האורחים התמוגגו מכמה שהיא טעימה. חמתי בקושי האמינה לי שזאת לא גלידה קנויה וזאת ה- מחמאה. תודה🥰

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:10 31.05.2021)

שמחה כל כך לשמוע, איזה כיף שאהבתם! תודה על השיתוף😊

avatar
יפית (12:40 30.05.2021)

גלידה ממש טעימה היינו לצריכים להחביא במקפיא שישאר לשבת
תודה רבה על המתכונים המקסימים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:52 30.05.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף יפית🌷

avatar
עינב (21:32 28.05.2021)

אפשר להכין כארטיקים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:22 29.05.2021)

כן בטח, בתבנית ארטיק/מגנום😊

avatar
מירב (16:27 28.05.2021)

היי אפרת זה קצת דחוף🙏🙏 אפשר להכין עם בלונדי מומס במקום נס קפה, כדי שייצא טעם שוקולדי אם כן כמה שוקולד לשים כדי שהמרקם יצא טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:16 28.05.2021)

אפשר בהחלט, זה ישדרג את הטעם מאד. המרקם יצא יותר רך.
את יכולה להוסיף חצי חבילת בלונדי מומס בסיום ההקצפה, ולקפל אותו בעדינות לתערובת הגלידה.
בהצלחה😊

avatar
מירב (19:56 30.05.2021)

אנסה בעזרת ה’
אעדכן פה…
תודה רבה!

avatar
מירב (23:39 5.06.2021)

שבוע טוב, הכנתי את הגלידה לפי המלצתך ויצאה טעימה מאוד!
באופן אישי הייתי מורידה מעט מכמות החלב המרוכז, מורגש מידי לטעמי🤷‍♀️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:25 6.06.2021)

שמחה שיצא מוצלח!
אפשר להפחית מעט מהחלב המרוכז לפי הטעם (רק שימי לב שהמרקם משתנה ועשוי להיות קשה יותר ופחות גלידתי)😊

avatar
תמר (20:19 27.05.2021)

היי, כמה גרם חלב מרוכז צריך בשביל ה2/3?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:05 27.05.2021)

בערך 120 גרם.😊

avatar
יפה (15:34 27.05.2021)

שלום, איך לדעתך יתקבל בגלידה הזו פירות יבשים מסוכרים (כמו ששמים באינגליש קייק) במקום הפקאן הסיני. ואם כן האם צריך להוסיף את הנס קפה? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:05 27.05.2021)

פחות כדאי פירות יבשים. עדיף פירות קפואים, ואז באמת אפשר לוותר על הנס קפה.

avatar
רותי (11:38 27.05.2021)

הי
נראה יאמי
אכין בהמשך היום בעז״ה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:15 27.05.2021)

שמחה שאהבת😊 בהצלחה!

avatar
רותי (22:18 27.05.2021)

הכנתי!
כולל הכנת חלב מרוכז 🙂
יצא ח-ל-ו-ם,
בחיי לא אכלתי כזו גלידה טעימה
מה יוצר את המרקם המושלם הזה? החלב המרוכז?
שלמות!!
תודה לך אפרת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:59 27.05.2021)

איזה כיף שאהבת! המרקם יוצא כך בזכות החלב המרוכז:)
וכל הכבוד שהשקעת והכנת בעצמך את החלב המרוכז😊

avatar
רבקי (09:34 27.05.2021)

שלום,
גם אני רוצה לעשות פרווה
עם ריצ’ במקום השמנת מתוקה
מה אפשר לשים במקום החלב או שאפשר לוותר עליו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:12 27.05.2021)

היי רבקי,
התחליף לחלב המרוכז הוא הכנה של חלב מרוכז ביתי מחלב סויה/שקדים.
לא מומלץ להמיר בחלב כי במרקם ישתנה.

avatar
מלי רוזן (21:04 26.05.2021)

הי,
נראה מעולה…
רציתי לשאול אם אפשר לעשות את המתכון פרווה, ואיך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:27 26.05.2021)

היי מלי,
לא מומלץ להפוך לפרווה כי החלב המרוכז כאן מאד חשוב למרקם.
אם את בעניין של להשקיע- את יכולה להכין חלב מרוכז ביתי מחלב סויה, ולהחליף את השמנת המתוקה בקרם קוקוס (רק החלק המוצק, לאחר קירור הפחית לילה לפחות במקרר)😊

avatar
רחל (11:07 27.05.2021)

אפשר אולי להמיר את החלב המרוכז בקרם קוקוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:10 27.05.2021)

לא, קרם קוקוס יכול להחליף את השמנת המתוקה.

לקריאת כל התגובות