זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: חלבי
¾ כוס (180 מ”ל) שמנת מתוקה
כוס (240 מ”ל) חלב
רבע כוס (50 ג’) סוכר
כפית תמצית וניל
3 כפות ריבת חלב
רבע כוס קוקוס טחון
תוספת (לא חובה): עוגיות אלפחורס שבורות גס
-שמים בקערה שמנת מתוקה, חלב וסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס.
-מוסיפים תמצית וניל, ריבת חלב וקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
-מעבירים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי, שימו לב שאתם לא עוברים את קו המילוי המקסימלי. מכסים ומקפיאים למשך 24 שעות.
-לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
-כשהגלידה מוכנה יוצרים בעזרת כף חור בקוטר כ-4 ס”מ עד שמגיעים לתחתית הכוס וממלאים בעוגיות אלפחורס שבורות.
-מרכיבים את הכוס במקומה במכשיר ולוחצים על תכנית “תוספות”.
-כאשר מוכן מוציאים את הגלידה מהכוס בעזרת כף ומגישים מיד.
View this post on Instagram
- פתיתים ואצבעות שניצל |
- אורז וכנפיים בצ’ילי |
- מרק גזר ובטטה |
- מרק קרם ברוקולי |
- שניצלונים וחזה עוף בנינג’ה |
- מרק בשר בנינג’ה
הכנתי ויצא מוששש
שמחה לשמוע🩷
ראשית רוצה לשבח אותך ואת המתכונים הנפלאים והטעימים וכמון המובנים בבהירות להכנתם
האם תוכלי לתת מתכונים להכנה ללא מכשירי גלידה או הניניג’ה אם אין לי
מאוד מודה לך על כך
היי
יש באתר כמה וכמה מתכוני גלידות ללא נינג’ה, למשל גלידת ריבת חלב, גלידת פירות יער וגלידת בננה.
אני גם אשמח לדעת אם יש דרך להכין את זה ללא נינג’ה ומכשיר
מה הכוונה מכשיר?
יש לך מעבד מזון או בלנדר?
כן יש לי בלנדר ידני
מקציפים בבלנדר את כל המרכיבים+ שליש כוס חלב מרוכז ומקפיאים.
חובה לשים קוקוס?
לא(: