זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 10 יחידות
סוג: חלבי
כוס וחצי (210 ג’) קמח לבן
כף גדושה ממתיק סוויטאנגו
2 ביצים
כוס וחצי (360 מ”ל) חלב
3 כפות שמן
מלית הגבינה:
250 גרם גבינת שמנת
כפית ממתיק סוויטאנגו
כפית אינסטנט פודינג וניל ללא סוכר (סוויטאנגו)
-מכינים את בלילת בלינצ’ס: מערבבים את כל החומרים בקערה בעזרת מטרפה, לפי הסדר בו רשומים, עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים (אם נוצרו גושים ואין לכם מטרפה- מומלץ להעביר את הבלילה במסננת דקה).
-משמנים מחבת בקוטר של כ 24-26 ס”מ (עם ציפוי נון סטיק/ שאינו נדבק) ומחממים על אש בינונית, כשהמחבת חמה יוצקים כמות של כ-¾ מצקת ומטים את המחבת לצדדים בצורה מעגלית כדי שהבלילה תכסה את כל תחתית המחבת בצורה אחידה (זו צריכה להיות שכבה דקה). משאירים במשך כדקה וחצי-שתיים, הופכים בעזרת תרווד צד ומשאירים כדקה נוספת. כך ממשיכים הלאה עם יתר הבלילה (יש לשמן מחדש בכל פעם).
-מערבבים גבינת שמנת עם פודינג וניל וממתיק סוויטאנגו.
-מניחים בלינצ’ס על צלחת, מניחים בחלק התחתון כף גדושה ממילוי הגבינה. מקפלים את החלק התחתון כלפי מעלה בכדי לכסות את המילוי ולאחר מכן מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים עד הקצה.
-מגישים מיד או מניחים בקופסא אטומה ושומרים במקרר.
- סופלה ללא תוספת סוכר |
- שבלולי וניל ללא תוספת סוכר |
- קינוח ג’לי ללא סוכר |
- עוגת שמרים ללא תוספת סוכר |
- כדורי שקדים |
- עוגת בננה ללא סוכר
היי תודה רבה על כל המתכונים
במה אני יכולה להמיר את הגבינת שמנת?
והאם אני יכולה להשתמש בקמח כוסמין?
את יכולה לשים גבינה לבנה רגילה אבל כדאי לסנן אותה לפני כדי שלא תהיה נוזלית מידי (פשוט לשים אותה במסננת צפופה כחצי שעה- שעה)
אפשר קמח כוסמין
תודה רבה
בעקבות מצבי הבריאותי אסור לי סוכר והמתכון הזה נראה ממש מבטיח!
האם יש הבדל בין הסוכר של סוויטנגו לסטיוויה?
והאם אני ארגיש הבדל גדול בטעם אם אשתמש בסטיוויה ?
היי,
סוויטאנגו זה גם תחליף סוכר כמו סטיוויה ואין לו טעם לוואי.
לא ניסיתי עם סטיוויה אבל את יכולה לנסות.
אני עדיין לא מאמינה שדבר כזה קיים. אין עליך אפרת!
💜
הזמנתי! מחכה שיגיע
האם ניסית את הממרח אגוזים? הוא גם מומלץ?
מומלץ מאוד:)
יצא לי כל כך טעים! הילדים טרפו. תודה שגילית לי אותם.
❤️
ניסיתי בעקבות המתוקן ואני בשוק הטעם זהה לסוכר. תודה אפרת
❤️