מצרכים להכנת ביסקוויט בננה לתינוקות
מתכון לתינוקות מגיל 8 חודשים
- 1+1/3 כוסות קמח תופח (ועוד קצת לרידוד)
- 50 גרם חמאה מומסת
- 1 בננה בינונית בשלה מאוד
- 1/2 כפית קינמון – לא חובה
איך מכינים ביסקוויט בננה לתינוקות?
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים בקערית עד ליצירת בצק (אם הבצק דביק מדי יש להוסיף עוד קצת קמח).
- מרדדים את הבצק על משטח מקומח בעובי של כ-1/2 ס״מ.
- קורצים באמצעות קורצן צורה שאוהבים ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה את הצורות שיצרנו.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-10 דקות. מקררים ומגישים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
אלרגנים: חלב – ניתן להשתמש ברבע כוס שמן במקום חמאה.
המתכון באדיבות אופיר בורגר | תזונאית קלינית B.Sc, MAN | תזונת תינוקות וילדים.

אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
תגובות
כניסה
0 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







