שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35-40 דקות

סוג: חלבי/פרווה

רכיבים

300 ג’ בצק עלים מרודד (או בצק פילאס)

ממרח השחר העולה (לפרווה מומלץ להשתמש בממרח אגוזי לוז עם קקאו פרווה)

חלבה מפוררת

לציפוי: ביצה טרופה, סוכריות חומות

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-פותחים את בצק העלים ומניחים לאורך ובמרכז ממרח השחר. מפזרים מעל פירורי חלבה.

-חותכים את הבצק משני הצדדים (עד המילוי) לרצועות בעובי כ-2 ס”מ וסוגרים את הרצועות מעל המילוי, אחת מימין ואחת משמאל לסירוגין.

-מברישים את החלק העליון בביצה טרופה, מפזרים סוכריות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות במשך 35-40 דקות, עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל

ראו גם
קאפקייק גזר בננה לתינוקותקאפקייק גזר בננה לתינוקות
פסטה ירוקה לתינוקות פסטה ירוקה לתינוקות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה