שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35-40 דקות

סוג: חלבי/פרווה

רכיבים

300 ג’ בצק עלים מרודד (או בצק פילאס)

ממרח השחר העולה (לפרווה מומלץ להשתמש בממרח אגוזי לוז עם קקאו פרווה)

חלבה מפוררת

לציפוי: ביצה טרופה, סוכריות חומות

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה

-פותחים את בצק העלים ומניחים לאורך ובמרכז ממרח השחר. מפזרים מעל פירורי חלבה.

-חותכים את הבצק משני הצדדים (עד המילוי) לרצועות בעובי כ-2 ס”מ וסוגרים את הרצועות מעל המילוי, אחת מימין ואחת משמאל לסירוגין.

-מברישים את החלק העליון בביצה טרופה, מפזרים סוכריות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות במשך 35-40 דקות, עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל

ראו גם
קאפקייק גזר בננה לתינוקותקאפקייק גזר בננה לתינוקות
פסטה ירוקה לתינוקות פסטה ירוקה לתינוקות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
הלל (15:23 11.09.2025)

אפשר להקפיא? לפני/אחרי אפיה? נראה מושלם!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:31 11.09.2025)

אפשר להקפיא לפני או אחרי האפיה:)

avatar
הלל (23:03 11.09.2025)

הכנתי יצא פצצה! כייףף:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:39 12.09.2025)

שמחה שיצא טעים🙂

avatar
ההוא שאוכל (22:56 4.02.2025)

יאוו אני ילד ואני תמיד מסתכל מפה ומכין דברים טעימים בטירוף

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:19 5.02.2025)

❤️❤️