זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 35-40 דקות
סוג: חלבי/פרווה
רכיבים
300 ג’ בצק עלים מרודד (או בצק פילאס)
ממרח השחר העולה (לפרווה מומלץ להשתמש בממרח אגוזי לוז עם קקאו פרווה)
חלבה מפוררת
לציפוי: ביצה טרופה, סוכריות חומות
אופן ההכנה
-פותחים את בצק העלים ומניחים לאורך ובמרכז ממרח השחר. מפזרים מעל פירורי חלבה.
-חותכים את הבצק משני הצדדים (עד המילוי) לרצועות בעובי כ-2 ס”מ וסוגרים את הרצועות מעל המילוי, אחת מימין ואחת משמאל לסירוגין.
-מברישים את החלק העליון בביצה טרופה, מפזרים סוכריות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות במשך 35-40 דקות, עד להזהבה יפה.
הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
- פחזניות קצפת והשחר |
- חיתוכיות בייגלה |
- קינוח גבינה והשחר |
- כדורי השחר |
- עוגת מצות |
- שבלולי השחר מטורטיה
מתכון זה שייך לאוסף: לחמים ומאפים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה