שום דבר לא נמצא

זמן בישול/אפייה: 25-30 דקות

מס’ מנות: 20 מיני בורקיטס

סוג: חלבי

רכיבים

2 כוסות (280 ג’) קמח לבן

כפית שטוחה (4 ג’) אבקת אפיה

חצי כפית מלח

רבע כוס (60 מ”ל) שמן קנולה

מיכל שמנת חמוצה (200 ג’)

מלית גבינות:

60 גרם גבינה בולגרית מפוררת, רצוי רכה (כשליש כוס דחוסה)

40 גרם גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת (כשליש כוס דחוסה)

כף שטוחה קוטג’ או גבינה לבנה

חצי ביצה טרופה

רבע כפית מלח

לציפוי: חצי ביצה טרופה, שומשום

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מערבבים בקערה: קמח, אבקת אפיה ומלח. מוסיפים שמן, שמנת חמוצה ומערבבים. ממשיכים ללוש מעט עם הידיים עד לקבלת בצק רך ואחיד (הבצק אמור להיות מעט שמנוני).

-מערבבים בקערית נפרדת את חומרי מלית הגבינות עד לתערובת אחידה.

-מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מרדדים את הבצק בעזרת מערוך וקורצים עיגולים בעזרת כוס הפוכה (קוטר כ-7 ס”מ).

-מניחים כחצי כפית מהמלית במרכז כל עיגול, מקפלים לחצי עיגול ומהדקים היטב בעזרת האצבעות. מעטרים את הקצוות בעזרת שיני המזלג ומניחים על נייר אפיה. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 25-30 דקות, עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

לצפייה בסרטון הכנה באינסטגרם – https://www.instagram.com/reel/CfuEfNPoSZ2

ראו גם
בורגול עם בשר טחוןבורגול עם בשר טחון
דג אמנון בעשבי תיבול דג אמנון בעשבי תיבול
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
נועה מלכה (16:59 6.01.2025)

היי אפשר להחליף את השמנת חמוצה בשמנת לבישול או משהו אחר ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:33 7.01.2025)

אפשר להחליף ביוגורט או גבינה לבנה.

avatar
נועה (18:25 4.12.2024)

היי אפרת
המתכונים שלך פשוט מעולים ממליצה בחום לכל מי ששואל אותי …
צריך התפחה לבורקיטס?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:07 5.12.2024)

תודה נועה:)
אין צורך להתפיח.

avatar
תמי (20:58 9.11.2024)

הי אפרת יקרה,
מכינה המון מהאתר שלך, כל דבר יוצא יותר טוב מהשני, תודה!!
האם אני יכולה להכין את זה עם קמח כוסמין לבן? אם כן, האם לשנות משהו בכמויות של דברים אחרים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:18 9.11.2024)

כן אפשר:)
את הנוזלים תמיד תוסיפי בהדרגה ולפי הצורך (כי לפעמים יש צורך בפחות נוזלים).

avatar
ריקי (20:06 31.10.2024)

שלום, האם אפשר להחליף את הבולגרית בצפתית?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:08 1.11.2024)

לבולגרית יש יותר טעם אבל אפשר.

avatar
דגנית (14:12 19.10.2024)

האם אפשר יוגורט 1.7% במקום השמנת חמוצה??

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:45 20.10.2024)

כן

avatar
שרית (14:46 6.10.2024)

שלום אפרת,
האם ניתן להקפיא את הבורקיטס?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:40 6.10.2024)

כן:)

avatar
ר.ל (12:07 22.09.2024)

שלום אפרת
אני מחפשת מתכון לבצק דומה לזה אבל פרווה וללא שמרים כדי למלאות בבשר? אפשר להשתמש בזה ולהחליף את השמנת במשהו אחר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:14 22.09.2024)

יש את הבצק הזה – כיסונים במילוי פטריות

avatar
ר.ל (19:43 22.09.2024)

תודה רבה לך!!!!

avatar
שני א (11:54 14.09.2024)

מתכון פצצה! הכנתי כבר כמה פעמים ותמיד נטרף. תודה רבה ❤️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:01 14.09.2024)

שמחה שיצא טעים🙂

avatar
אפי (01:53 6.09.2024)

האם ניתן להקפיא בטרם האפיה וכשרוצים להעביר ישירות לתנור קפוא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:49 6.09.2024)

כן. עדיף להפשיר מעט לפני

avatar
יעל (20:57 30.06.2024)

היי אפרת האם ניתן להחליף את השמנת בגבינה לבנה סקי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:51 1.07.2024)

כן🙂

avatar
אופיר (06:06 18.06.2024)

היי אפרת.האם אפשר במקום הכנת הבצק להשתמש בבצק עלים! מוכן של שמרית? בנוסף חשבתי להכין את זה בלי גבינה צהובה כלומר ביצה, גבינה לבנה ובולגרית בכמויות שכתבת. האם אפשרי או מה לשים במקום הגבינה הצהובה? תודה רבה. ואני מאוד אוהבת את האתר שלך עוקבת גם בפייסבוק ואת אלופה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:44 18.06.2024)

כן אפשר (לשתי השאלות) 🙂

avatar
בטי (22:44 6.06.2024)

המתכון שלך מושלםםם
הכנתי לשבועות שנה שעברה,
מאז הכנתי עוד כמה וכמה פעמים
היום הכנתי שוב ויצא טעים ברמות!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:36 7.06.2024)

שמחה לשמוע❤️

avatar
ליהי (10:08 18.05.2024)

מתכון מצויין!!! אני מכינה אותו לשבת בבוקר והם נגמרים תוך שנייה ממש קל וטעים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:37 19.05.2024)

שמחה לשמוע:)
תודה ליהי

avatar
רבקה (18:43 21.03.2024)

היי אפרת,
א’- אין לי גבינה בולגרית, מה אני יכולה לעשות?
ב’- כשמערבבים בהתחלה את הקמח מערבבים במיקסר?
חייבת להוסיף שהמתכונים שלך משהו לא נורמליייי
תודה 💗

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:59 21.03.2024)

היי🙂
1.גבינה קשה כלשהי – גבינת פטה, טוב טעם וכד’
2. אפשר לערבב הכל ידנית.

avatar
רחלי (19:11 29.01.2024)

מתכון מהמם וטעים!!
רציתי לשאול איך כדאי להקפיא
מיד כשזה חם?
או לחכות שיתקרר ואז?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:51 29.01.2024)

לחכות שהתקרר ואז להקפיא🙂

avatar
הודיה (13:34 11.01.2024)

אפרת שלום
אני לא הבנתי מה זה חצי ביצה ?
את יכולה להגיד לי בכמויות כמה זה חצי ביצה ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:02 11.01.2024)

זה לא צריך להיות מדויק.
פשוט תטרפי את הביצה בעזרת מזלג ותחלקי את הבלילה לשתיים

avatar
הודיה (14:34 11.01.2024)

אני לא מבינה ?
כמה כפות לשים בבלילה ?
אמרו לי 3 כפות זה נכון ?
לשים כפות או כפיות ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:41 11.01.2024)

כפות

avatar
הודיה (23:34 8.01.2024)

אפרת שלום
יש לי בצק פיצה של שמרית מוכן .
האם אפשר להשתמש בו ?
אשמח לתשובה ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:35 9.01.2024)

כן אפשר:)

avatar
הודיה (09:42 9.01.2024)

תודה .
כפית של מלית אני שמה באמצע העיגול ואז מקפלת וסוגרת ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:59 9.01.2024)

כן:)

avatar
הודיה (09:52 9.01.2024)

יש לי עוד שאלה ..
הבצק פיצה של שמרית התאריך שלו עד ה 15.1 אם אני עושה את זה ביום חמישי הקרוב אז אחרי האפיה , הבצק מחזיק יותר זמן ?
אשמח מאוד לעזרה .
תודה .

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:00 9.01.2024)

כן אחרי האפיה אין בעיה.
יש לך עד ה15.1 לאפות את זה.

avatar
? (20:22 16.12.2023)

אפשר להשתמש בקמח מלא במקום לבן ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:02 16.12.2023)

אפשר. יהיה שינוי קצת במרקם בגלל הקמח.

avatar
טובי (16:06 12.12.2023)

אני מחפשת מילוי גבינה מלוח לבלינצ’ס
מילוי זה מתאים?
או שיש לך מילוי אחר מוצלח יותר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:38 12.12.2023)

היי טובי,
המילוי מתאים אבל בגלל שלא אופים אותו כדאי לוותר על הביצה ועל הגבינה הצהובה/מוצרלה.
אפשר להוסיף כף נוספת של קוטג’/גבינה לבנה.

avatar
יפה (08:47 20.11.2023)

האם אפשר להקפיא ולכמה זמן?
תודהמראש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:55 20.11.2023)

כן אפשר. מומלץ עד 3 שבועות.

avatar
ענת תבור (20:56 14.10.2023)

היי
האם ניתן להחליף את השמנת החמוצה ביוגורט?
אשמח לקבל תשובה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:41 15.10.2023)

היי
פחות מומלץ כי הבצק יצא יותר נוזלי ופחות נוח לעבודה.

avatar
רונית ש. (20:14 1.10.2023)

נשארו לי הרבה לחמניות עגולות,
האם לדעתך אפשר לרוקם את הפנים ולמלא אותם במלית ולאפות ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:35 2.10.2023)

היי
אפשרי(:

avatar
רינת אהרוני (16:50 4.08.2023)

שבת שלום
הכנתי היום פעם ראשונה, הכפלתי כמויות. השתמשתי באשל במקום שמנת חמוצה, ויצא בצק מעולה. כייף לעבודה.
תודה רבה עלהמתכון

בורקיטס גבינה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:05 4.08.2023)

שמחה מאד שאהבת את המתכון!
נראה מעולה❤

avatar
תמר (17:09 26.06.2023)

ערב טוב, אפשר לשים במקום הבולגרית קוטג’ או גבינה לבנה? אם כן מה הכמות?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:59 27.06.2023)

היי
פחות מומלץ כי הבולגרית היא גבינה קשה ואלו גבינות רכות ונוזליות הרבה יותר.

avatar
חדוה (14:24 19.02.2024)

קוטג וגבינה לבנה הם נוזליים , המילוי ייזל החוצה בזמן האפייה , פחות מומלץ (לדעתי כמובן)

avatar
שמרית (10:39 13.06.2023)

בס”ד
אמאלהה איזה מתכון מעולה 🙂 עשיתי שוב היום והכפלתי כמויות, הבצק מעלף. עשיתי חצי גבינה וחצי משולשי פיצה ויצא מעדן עולם. תודהה אפרת

בורקיטס גבינה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:55 13.06.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
בתיה (12:20 24.05.2023)

הי אפרת, רציתי להודות לך על המתכון המטורף הזה!!!! הכנתי פעם אחת ותכננתי לשמור לשבועות, ברגע שהוצאתי מהתנור כולם גמרו הכל! הכנתי אותם שוב במתכון כפול!! יצא פשוט טעים ברמות🤩
אגב אני השתמשתי בגבינת חרמון במקום בולגרית ויצא מושלם!!

בורקיטס גבינה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:43 24.05.2023)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! נראה מעולה(:
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
בתאל (17:45 22.05.2023)

יש לי גבינת טוב טעם. האם זה מתאים למילוי כאן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:38 22.05.2023)

כן, גם מתאים רק שכדאי להוסיף עוד קצת מלח כי היא מתוקה יותר.

avatar
נטלי (07:30 5.05.2023)

הי, תודה על האתר הנפלא?
האם אפשר להחליף את השמן בבצק בחמאה, ובאיזו כמות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:51 5.05.2023)

היי
שמחה שאת נהנית מהאתר🩷
אפשר להשתמש בכ-80 גרם חמאה.

avatar
נטלי (15:34 19.04.2023)

היי אפרת, הכנתי את המלית ויצא לי ממש נוזלי. איך אפשר להסמיך?

בורקיטס גבינה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:31 19.04.2023)

היי,
אפשר להוסיף כף קורנפלור ו/או עוד קצת בולגרית.

avatar
המלכה המושלמת (12:01 16.03.2023)

מתכון מגניב וטעים במיוחד שווה לטעום טעים מי שלא טעם מפסיד ברמות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:56 16.03.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
טליה (12:25 1.03.2023)

אפשר להכין יום קודם ולשמור במקרר בלי לאפות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:31 1.03.2023)

היי,
פחות מומלץ לעשות כך. אפשר להקפיא לפני האפייה.

avatar
מייק (23:13 22.02.2023)

מתכון מעולה! יצא טעים ממש!
האם צריך לאכסן במקרר לאחר האפייה כדי לשמור ליום המחר?
או שאפשר להשאיר בחוץ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:03 23.02.2023)

שמחה שאהבת את המתכון(:
כדאי לשמור במקרר.

avatar
שריאל (13:47 15.02.2023)

יש לי רק בולגרית למילוי. יילך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:44 15.02.2023)

אין לך שום גבינה אחרת- גם לא קוטג’ או גבינה לבנה/שמנת חמוצה? זה בעייתי לשים בולגרית בלבד.

avatar
ספיר (15:07 14.12.2022)

היי אפרת, הבצק יצא לי יותר מדי רך ונקרע בסגירה. החלפתי את השמנת החמוצה עם יוגורט כי אני גרה בחו”ל וזה מה שמצאתי. האם זה בגלל זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:10 14.12.2022)

היי,
כן זו יכולה להיות הסיבה לכך. בשמנת החמוצה יש פחות נוזלים ויותר שומן.

avatar
נעמה (14:31 5.12.2022)

הי האם ניתן להשתמש עם קמח כוסמין מלא במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:35 5.12.2022)

היי,
אפשר, המרקם ישתנה מעט😊

avatar
מירב (15:30 29.11.2022)

אם נשאר לי בצק, אפשר לשמור אותו במקרר ולהכין ממנו שוב בורקסים למחרת?
כמה זמן הבצק יכול להישאר במקרר אם בכלל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:02 29.11.2022)

היי,
לא מומלץ להשהות את הבצק במקרר למשך ארוך יותר מכמה שעות(:

avatar
אדווה (11:43 25.11.2022)

אפשר להשתמש בקמח תופח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:10 25.11.2022)

אפשר להשתמש בקמח תופח אך פחות מומלץ (המרקם יצא שונה משל בוריקיטס).

avatar
שרה (01:21 22.11.2022)

היי תודה על האתר המדהים הזה! רציתי לשאול אם אפשר למלא את הבורקיטס בזיתים ורוטב פיצה ולהפוך את זה לסוג של פיציה? פשוט יש לי רק גבינה צהובה ובולגרית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:29 22.11.2022)

היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהאתר!
אפשר למלא ברוטב פיצה, גבינה צהובה וזיתים.

avatar
מיה (16:02 18.11.2022)

תודה על אתר עם מתכונים מעולים!
אפשר להחליף את השמנת החמוצה ביוגורט?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:27 19.11.2022)

שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר לשים יוגורט, יתכן ויהיה צורך בעוד קצת קמח כי היוגורט נוזלי יותר.

avatar
לאה (23:20 17.10.2022)

אין עליך טעים בימיוחד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:01 18.10.2022)

שמחה שאהבת את המתכון!
תודה על השיתוף❤

avatar
שירה (00:58 4.10.2022)

הי אפרת! תדעי שאני חולה על האתר שלך!! כל מי ששואל אותי על מתכונים אני ישר אומרת להיכנס למתכונים ב10 דק’, האתר הכי מושלם שיש! תודה:)
יש גירסא פרווה לבורקיטס האלה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:09 4.10.2022)

היי שירה,
שמחה כל כך שאת נהנית מהאתר❤
גרסה פרווה תצריך הרבה שינויים, בייחוד מבחינת המילוי שמבוסס על גבינות…
עדיף להכין מתכון דומה כמו כיסוני פטריות.

avatar
שירה (01:37 4.10.2022)

ואוו תודה על המענה המהיר SOS😉

avatar
רבקה (18:58 18.09.2022)

וואו אפרת יצא אחד הדברים תודה רבה על הכול!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:14 18.09.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח(:
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
יהודית (12:19 9.09.2022)

מיוחד מאוד!!
בתנור – מחכים לטעום…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:01 9.09.2022)

שמחה שאהבתם את המתכון❤

avatar
אלינוי (18:59 28.08.2022)

יצא ממש ממש טעים, תודה 😉

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:31 28.08.2022)

שמחה שיצא מוצלח❤
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
ניר (12:05 11.08.2022)

מתכון מצוין. יצאו פשוט אחלה, בחיים לא הכנתי והיה ממש טעים. תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:41 11.08.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
מיכל (13:31 1.08.2022)

מתכון מעולה ממש, רק הכמות של הקמח היא יותר מ2 כוסות כי אחרת זה ממש נוזלי ואין אפשרות לעבוד עם זה….

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:05 1.08.2022)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון(:
חשוב להשתמש בכוס מדידה (בנפח 240 מ”ל) על מנת שכמות הקמח תהיה מדויקת והבצק לא יצא נוזלי.

avatar
אביגיל (15:34 29.07.2022)

מתכון מעולה! פשוט וטעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:37 29.07.2022)

שמחה שאהבת את המתכון! תודה שחזרת לשתף❤

avatar
מירב (08:13 25.07.2022)

האם אפשר להכין בצק אחד ארוך ולמלא אותו? כמו רולדה, או שצריך אחד אחד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:17 25.07.2022)

היי,
הבצק הזה לא מתאים לרולדה כי הוא פריך.
אפשר לרדד את הבצק למלבן ולחתוך לריבועים, למלא אותם ולסגור למשולשים (זו דרך מהירה יותר מאשר התעסקות עם קורצן).

avatar
ברכי (15:44 18.07.2022)

ואוו נראה טוב ממש!!
אתר פשוט כייפי💖
תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:51 18.07.2022)

איזה כיף שאת נהנית מהאתר😊 תודה על הפרגון(:

avatar
תמר (20:27 14.07.2022)

יש תחליף לשמנת החמוצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:32 14.07.2022)

היי,
אפשר לשים גבינה לבנה במקום.

avatar
אביבה (17:05 19.07.2022)

אני שמה אשל/גיל יוצא מעולה!

avatar
חנה (18:59 14.07.2022)

יצא מושלם! אני ככ אוהבת בורקיטס ואף פעם לא הצלחתי להכין אותם כמו שצריך…עד עכשיו 🙂 וד”א, הכנתי עם קמח כוסמין מלא…
נראה לך שהבצק יתאים גם כתחתית לפיצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:44 14.07.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח גם עם קמח כוסמין😊
הבצק יכול להתאים לפיצה, רק שהמרקם שלו יהיה שונה- יותר פריך ופחות בצקי.

avatar
חנה (17:48 18.07.2022)

תודה! ויש לך איזה רעיון איך לקצר תהליכים ולהכין צורה אחרת מהירה יותר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:36 18.07.2022)

אפשר לרדד למלבן את הבצק, לחתוך לריבועים קטנים יחסית, להניח במרכז הריבוע מילוי גבינה ולקפל למשולש. לסגור את השוליים עם האצבעות.

avatar
מיכל (18:42 14.07.2022)

הי אפרת היקרה, האם אפשר להכין היום ורק ולאפות מחר בבוקר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:43 14.07.2022)

היי,
לא מומלץ להכין ולהשהות למשך כזה לפני האפייה(:

avatar
אסנת (21:05 13.07.2022)

יצא מעולה! הכנתי עם קמח כוסמין מלא כי לא היה לי לבן…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:40 14.07.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף🌷

avatar
אביבה (11:32 11.07.2022)

הכנתי עכשיו יצא מושששש…כל כך פשוט וקל!
תודה אפרת על מתכונים נהדרים.

בורקיטס גבינה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:44 11.07.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח, נראה טעים ומזמין! תודה שחזרת לשתף😊

avatar
ריבי (19:57 10.07.2022)

היי חברותת,
אני באמצע הביס:))
תקשיבו פשוט שלמות!!!!
אפרת את אלופהה!
המתכון היה קל וכיף להכנה;)
תציצו בתמונות למטה:)

בורקיטס גבינה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:36 10.07.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח, נראה מושלם! תודה שחזרת לשתף😊

avatar
ריבי (17:50 10.07.2022)

ואוו ניראה מוששלםם!!
המתכון קשה להכנה?
תוך כמה זמן לוקח כל ההכנה בערך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:44 10.07.2022)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון(:
המתכון בכלל לא קשה להכנה, אמנם ישנה התעסקות עם הבצק והמילוי אבל ההכנה פשוטה.
משך ההכנה כ-20 דקות והאפייה כ-25 דקות.
בהצלחה!

avatar
ריבי (19:15 10.07.2022)

אני עכשיו מכינה וברוך ה’ יוצא לי מעולה!!
תודה לכם:)))
קצת הסתבכתי עם כוס של 7 ס”מ אז לקחתי כוס רגילה ושמתי מילוי ואז עוד בצק (עיגול…)
אהבתי את הרעיון של הטיימר ממש יפה טוב ועוזר!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:31 10.07.2022)

איזה כיף שניסית ושיצא מוצלח! כל הכבוד😊
תודה שחזרת לשתף(:

avatar
ג'ני (13:00 9.07.2022)

יצא מעולה 👍!!!!! ממש טעים 😋

בורקיטס גבינה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:29 9.07.2022)

שמחה מאד שאהבת את המתכון, יצא לך מושלם! תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
שרה (12:25 8.07.2022)

אפשרלעשות מילוי בשרי? ומה במקום שמנת חמוצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:03 8.07.2022)

היי,
אפשר להכין את המתכון הזה למאפה בצורת בוריקיטס, ולמלא במילוי בשרי כמו בשר/עוף טחון.

avatar
נעמי (11:54 8.07.2022)

המתכון נראה מעולה!!
רציתי לשאול אם מילוי של פירה גם ילך פה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:14 8.07.2022)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון!
גם פירה יצא מעולה(:

avatar
תמר (14:29 7.07.2022)

נראה מעולה וטעים, תודה רבה על המתכון, הולכת לנסות את זה היום ואשלח תמונה

שבת שלום, תמר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:52 7.07.2022)

שמחה ממש שאהבת את המתכון!
אשמח לראות את התוצאות(:

avatar
תמר (02:59 18.07.2022)

ןצא מעולה סליחה על האיחור בתגובה, הכל נאכל ונגמר מהר לא הספקתי לצלם חחחח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:47 18.07.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח😊תודה שחזרת לשתף(:

avatar
תמר (17:55 18.07.2022)

בשמחה!! ותודה לך על המתכונים הנהדרים והמהירים שכל אחד יכול להכין, ישר כח תמשיכי כך

avatar
ה (12:21 7.07.2022)

חייבים עם גבינה בולגרית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:44 7.07.2022)

היי,
לא חייב בולגרית אבל היא מוסיפה מאד.
אפשר להשתמש בגבינה קשה אחרת כמו פטה/פרמז’ן, או להוסיף עוד גבינה צהובה.

avatar
נעמי (14:00 7.12.2022)

היי, האם ניתן להכין את הבוריקיטס ביום שישי ולהקפיא? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:51 7.12.2022)

היי,
אפשר לאפות ולהקפיא את הבוריקיטס בכלי אטום. מומלץ לאחר הפשרה לתת חימום קצר בתנור(:

לקריאת כל התגובות