זמן הכנה
10 דקות
בישול/אפייה
20-23 דקות
מס׳ מנות
4-5 מנות
מצרכים להכנת בורגול עם פרגיות
- כוס בורגול עבה או רגיל
- 2 בצלים בינוניים קצוצים
- 450-500 גרם פרגיות חתוכות
- רבע כוס עלי כוסברה קצוצים
- רבע כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
תיבול לפרגיות:
- חצי כפית שטוחה מלח, מעט פלפל שחור (רצוי גרוס)
תיבול לתבשיל:
רבע כפית כורכום, רבע כפית כמון, חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעםאיך מכינים בורגול עם פרגיות?
- השריית הבורגול (ללא בישול): משרים את הבורגול בקערה עם מים רותחים במשך במשך 35-40 דקות ומסננים (מומלץ לטעום ולוודא שהוא מוכן).
- בינתיים, מחממים סיר רחב עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל במשך 10-15 דקות, עד להזהבה (אש בינונית, יש לערבב מידי פעם). מעבירים את הבצל לצלחת עמוקה.
- מחממים את אותו סיר בכף שמן ומטגנים את הפרגיות במשך 2-3 דקות מכל צד.
- מוסיפים לסיר את הבורגול והבצל המטוגן ומתבלים בכורכום, כמון, מלח ופלפל שחור. מוסיפים כוסברה ופטרוזיליה, מערבבים היטב ומבשלים עם מכסה במשך כ-5 דקות. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
42 תגובות
כניסה
42 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







