מצרכים להכנת בורגול עם בשר טחון
כוס וחצי בורגול עבה/גס שהושרה שעה במים פושרים וסונן (אין צורך לבשל את הבורגול)
- 400 גרם בשר טחון
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 2 שיני שום כתושות
- 3 גזרים בינוניים מגורדים גס
- שליש כוס פטרוזיליה קצוצה
תיבול:
- כפית מלח, כפית אבקת מרק, רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית אבקת קינמון (לא חובה)
איך מכינים בורגול עם בשר טחון?
- מחממים סיר או מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הגזר המגורד והשום ומערבבים כ-3 דקות על להבה בינונית, עד שהגזר מתרכך קלות.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים תוך ערבוב עד שהבשר מתבשל לגמרי ומשנה את צבעו.
- מוסיפים את הבורגול (שהושרה קודם לכן), הפטרוזיליה ומתבלים במלח, אבקת מרק, פלפל שחור ואבקת קינמון. מערבבים כ-2 דקות ומגישים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
72 תגובות
כניסה
72 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







