זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
סוג: חלבי
רכיבים
באגט
גבינת מוצרלה
רוטב פסטו: חבילת עלי בזיליקום (בלי הגבעול), שליש כוס צנוברים קלויים, 3 כפות שמן זית, 2 כפות גבינת פרמז’ן, שן שום, רבע כפית מלח, כף מים
עגבניה חתוכה לחצאי עיגולים (לא חובה)
אופן ההכנה
-מכינים את רוטב הפסטו: טוחנים במוט בלנדר ידני את כל המרכיבים את הפסטו עד למרקם של ממרח.
-חותכים את הבאגט לעיגולים (לא עד הסוף).
-מורחים פסטו בכל עיגול, שמים גבינת מוצלה ועגבניה.
-מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ואופים במשך 10 דקות.
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
- ריבועי לוטוס וקצפת |
- עוגה לבנה |
- ריבועי גבינה קפואים |
- לחמניות בצל |
- עוגת שכבות שקדים וקצפת |
- לחמניות על שיפוד
מתכון זה שייך לאוסף: לחמים ומאפים
היי, לא ממש אוהבת עגבנייה אפויה… יש אפשרות לשים את העגבנייה אחרי האפייה, זה עדיין יוצר טוב?
אני חושבת שכן, בין המרווחים.
אפשר גם להכין בלי עגבניה בכלל.
היי אפרת,
האם אפשרי להכין גם עם ממרח פסטו קנוי מוכן?
תודה רבה
כן בטח:)
אני הכנתי עם ממרח פסטו מוכן, יצא נחמד, מניחה שעם הממרח פסטו שכאן יצא יותר מוצלח אבל גם פסטו קנוי יצא פצצה, בכללי מתכון טוב מאוד
יש רעיון לממרח אחר שאפשר לשים חוץ מפסטו? לא אוהבת פסטו אבל את הרעיון ממש אהבתי!
אפשר לשים רוטב פיצה:)
אפשר לעשות את זה במחבת????
לא ניסיתי אבל אם יש לך דרך לכסות את זה אז נראה לי שאפשר.
שלום האם אפשר להכין הכל יומיים מראש ללא אפייה ולהקפיא ובערב שבועות להפשיר ולאפות? תודה
כן.
תודה ושאפו על המענה המהיר