שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

סוג: חלבי

רכיבים

באגט

גבינת מוצרלה

רוטב פסטו: חבילת עלי בזיליקום (בלי הגבעול), שליש כוס צנוברים קלויים, 3 כפות שמן זית, 2 כפות גבינת פרמז’ן, שן שום, רבע כפית מלח, כף מים

עגבניה חתוכה לחצאי עיגולים (לא חובה)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מכינים את רוטב הפסטו: טוחנים במוט בלנדר ידני את כל המרכיבים את הפסטו עד למרקם של ממרח.

-חותכים את הבאגט לעיגולים (לא עד הסוף).

-מורחים פסטו בכל עיגול, שמים גבינת מוצלה ועגבניה.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ואופים במשך 10 דקות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
ריבועי גבינה וקקאוריבועי גבינה וקקאו
עוגה אישית ללא סוכר עוגה אישית ללא סוכר
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
קרן (09:26 7.06.2024)

שלום האם אפשר להכין הכל יומיים מראש ללא אפייה ולהקפיא ובערב שבועות להפשיר ולאפות? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:29 7.06.2024)

כן.

avatar
קרן (09:42 7.06.2024)

תודה ושאפו על המענה המהיר