זמן הכנה: 5 דקות
מס’ מנות: כוס אחת
סוג: פרווה
רכיבים
כוס יין
90 מ”ל פרוסקו / קאווה (יין מבעבע)
60 מ”ל אפרול
30 מ”ל מי סודה
קוביות קרח
פלח תפוז לקישוט
אופן ההכנה
-ממלאים חצי כוס יין בקרח.
-מוסיפים פרוסקו, אפרול וסודה ומקשטים בפרוסות תפוז.
ראו גם
- צ’ורוס עם ממרח השחר |
- מרק בשר בנינג’ה |
- סופלה ללא תוספת סוכר |
- כריך פרח |
- שבלולי וניל ללא תוספת סוכר |
- קונוס אבוקדו
מתכון זה שייך לאוסף: קוקטיילים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה