שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 5 דקות

מס’ מנות: כוס אחת

סוג: פרווה

רכיבים

כוס יין

90 מ”ל  פרוסקו / קאווה (יין מבעבע)
60 מ”ל אפרול
30 מ”ל מי סודה
קוביות קרח
פלח תפוז לקישוט

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-ממלאים חצי כוס יין בקרח.

-מוסיפים פרוסקו, אפרול וסודה ומקשטים בפרוסות תפוז.

 

ראו גם
מוחיטומוחיטו
מאפה תפוחים מאפה תפוחים
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה