זמן הכנה: 5 דקות
מס’ מנות: כוס אחת
סוג: פרווה
רכיבים
כוס יין
90 מ”ל פרוסקו / קאווה (יין מבעבע)
60 מ”ל אפרול
30 מ”ל מי סודה
קוביות קרח
פלח תפוז לקישוט
אופן ההכנה
-ממלאים חצי כוס יין בקרח.
-מוסיפים פרוסקו, אפרול וסודה ומקשטים בפרוסות תפוז.
ראו גם
- פשטידת כרישה |
- עוגת קרמבו לפסח |
- לביבות כרישה (קפואה) |
- אלפחורס לפסח |
- מחמאר מרוקאי |
- קציצות בשר לפסח
מתכון זה שייך לאוסף: קוקטיילים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה