זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 20 דקות
מס’ מנות: 4-5 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
2 כוסות אורז לבן
3 כוסות מים רותחים
תיבול: כפית מלח
תרסיס שמן קנולה של פאם
אופן ההכנה
-שוטפים היטב את האורז ומסננים. משאירים לפחות כשעה לייבוש (ככל שהאורז יבש כך ייצא פחות דביק).
-מחממים סיר על אש בינונית (חשוב להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק/נון סטיק), ומשמנים היטב את תחתית הסיר. מוסיפים את האורז ומתיזים תרסיס שמן בנדיבות על האורז ומערבבים תוך כדי. מתבלים במלח ומערבבים.
-מוסיפים מים רותחים ומגבירים לאש גבוהה. מערבבים ומכסים. כשהמים רותחים, מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים במשך 20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל
-מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה במשך 10 דקות נוספות.
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
-מרימים את המכסה ומערבבים בעדינות בעזרת מזלג כדי להפריד את הגרגירים.
ראו גם
- מאפינס אורז וירקות |
- אורז עם אטריות |
- אורז עם בצל ירוק |
- אורז עם קישואים |
- אורז עם דלעת |
- אורז עם עדשים וערמונים
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה