שום דבר לא נמצא

זמן בישול/אפייה: 25 דקות

מס’ מנות: 20 יחידות

סוג: חלבי

רכיבים

2 כוסות (280 ג’) קמח רגיל

חצי כפית (2 ג’) אבקת אפיה

חצי כפית מלח

חצי כוס (120 מ”ל) שמן

100 גרם גבינה לבנה (כ-4 כפות)

מילוי גבינה:

כף מלאה גבינה לבנה

2 כפות מלאות גבינה בולגרית מפוררת (רצוי רכה)

3 כפות גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת

מעט מלח ופלפל שחור

*שומשום ו/או קצח לפיזור מעל (לא חובה)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה

-מערבבים בקערה: קמח, אבקת אפיה, מלח, שמן וגבינה לבנה עד לקבלת בצק אחיד. יש לערבב תחילה עם כף ואח”כ ללוש מעט עם הידיים (אם התערובת יוצאת יבשה או פירורית יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך).

-מערבבים בקערית את חומרי המילוי: גבינה לבנה, בולגרית, צהובה, מלח ופלפל שחור.

-מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מניחים נייר אפיה על משטח עבודה ובעזרת מערוך מרדדים את הבצק לעלה דק (במידה וקשה לעבוד עם הבצק, יש לעטוף אותו בניילון נצמד ולהניח אותו בצד כ10 דקות).

-קורצים עיגולים בעזרת רינג או כוס בקוטר כ-8 ס”מ. בעזרת שתי כפיות מניחים כמות של כחצי כפית מהמילוי במרכז כל עיגול.

-סוגרים כל עיגול למשולש ומהדקים היטב את הקצוות כדי שלא ייפתחו בזמן האפייה. מפזרים מעל שומשום/קצח (לא חובה).

-מניחים על נייר אפיה ומכניסים לתנור החם במשך כ-25 דקות עד להזהבה. מצננים בחוץ (אוזני המן מתקשות ומקבלות פריכות לאחר צינון).

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
תבשיל פטריות וקולורביתבשיל פטריות וקולורבי
פתיתים ברוטב סויה וירקות פתיתים ברוטב סויה וירקות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

53 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות