מצרכים להכנת קיש גבינות ועירית מבצק מלוואח
- 2 תבניות עגולות בקוטר 18
- 2 עלי מלוואח (ניתן להשתמש במקום בבצק עלים)
- 1 בצל קטן קצוץ
- חצי כוס גבינה בולגרית מגורדת (כ-70 גרם)
- חצי כוס גבינה צהובה/ מוצרלה מגורדת (כ-70 גרם)
- 2 כפות גבינה לבנה
- 1 ביצה
- 2 כפות עירית קצוצה
- כף קמח לבן
- מלח, פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים קיש גבינות ועירית מבצק מלוואח?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מפשירים מעט את עלי המלוואח (אין להפשיר לגמרי אלא עד שהעלים נעשים מעט גמישים).
- מניחים עלה מלוואח על נייר אפיה ומרדדים קלות בעזרת מערוך. מניחים את העלה בתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות עד לחצי גובה מהתבנית. בעזרת מזלג דוקרים את הבצק במספר מקומות (יש לדקור בתחתית וגם בדפנות). מכניסים לתנור למשך 15 דקות ומוצאים.הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל

- מטגנים במחבת בצל עם מעט שמן עד להזהבה קלה. מסירים מהאש ומצננים.
- מערבבים בקערה את הבצל המטוגן יחד עם כל החומרים. יוצקים את התערובת באופן שווה לשתי התבניות.
- מכניסים לתנור ואופים במשך 20-25 דקות, עד להזהבה.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
61 תגובות
כניסה
61 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות















